[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Alziza!

Zalán :lol: :lol:

Tul.képp nem tudom a másik kettő szülésznő nevét sem :? mert egyből a Zsuzsi került szóba és én igent mondtam, mert megnéztem az iwiw-en és szimpi volt :lol:Csak az egy kicsit gáz,hogy pont 19-19 között elutazik :? de azt mondta akkor is gond mert maga helyett lesz aki bejön csak hozzám.

Babicskó!

Sztem se kéne nagyon emelgetned!!!Valszeg ezért is vérzel egy kicsit megint jobban!Vigyázz magadra!!!

Amúgy a SOTE II -n szülök,pont ott ahol a Vera :wink:


Vera!

Ügyes Márkóci hogy hagy aludni :wink:

Egyenlőre nincs kérdésem(már a dokimat naponta hívogattam a háklijaimmal :wink: )vasárnap meg megyünk a kórházba a szülésznőhöz,de nagyon aranyos vagy,ha lesz valami kérdésem akkor kérdezlek!! :wink:

Hát tényleg lassan-lassan a célegyenesbe vagyok...

Arra vagyok nagyon kivi hogy visszafordult -e a drágám fejvégűbe,hétfőn kiderül,akkor megyek flowmetriás UH-ra meg CTG-re.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szal 16-19-ig utazik el :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


szal akkor SINCS gond... :oops:

(nem tok írni...)

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Panny nagyon drukkolok, hogy fejvégű legyen!!! Érdekes mit össze forgolódnak ezek a babák, nekem az első fiam lett a 9. hónapban farfekvéses. De most egy csomó olyan kismamával találkoztam, akinek forgolódik a babája, és az utolsó hetekben álltak csak be fejvégűbe.

Különben úgy tudod magadnak jól meghatározni, hogy milyen fekvésű, hogy ha a két bordád között középen egy kemény körfélét tapogatsz ki, akkor faros, illetve ha a csuklását nézed, ha alul érzed fejvégű, ha felül a bordáidnál akkor nem.

VÉGRE ÖSSZEPAKOLTUNK!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Hát elég gáz volt a kedd éjszakám, rendesen begörcsölt a hasam és véreztem. Szedtem MgB6-ot , elevitet, meleg vizes palackot a hasamra, homeopátiás vérzéscsillapítót (megmaradt szülésről). Jól megijedtem.

Szerdán igyekeztem lightosra fogni a maradék pakolást, mától pedig pihizés.

:wink:

Az csak az egyik fele, hogy szülés után pakolnom kell, de sajnos a vevőnkről kiderült, hogy egy nagyképű hárpia.
Olyan stílusban beszél velünk, hogy az kiborító, és most már mi se nyeljük le. Igyekszem nem túl ideges lenni, dehát.........

Múlt héten olyan boldog és elégedett voltam, remélem lemegy ez a hét, és megint csak Rolcsival kell foglakoznom.

babicskó
 
 


LEI???????????????????
Hírek,fotók???????????????????

Kép


Kép
ibm
 
 


Hali ibm! A másik topikban írtam beszámolót képekkel :)
lei
 
 


Babicskó!

Klassz hogy kész vagytok!!

Próbáltam a csuklás alapján meghatározni hogy hogy fekszik,de mivel a csuklásnál az egész kis teste rázkódik,egyszerűen nem tudtam meghatározni...Érztem én fennt is-lennt is :wink:

A gyomrom alatti dudor féle is lehet akár a popsi is-meg a buksi is...na mindegy!Már nem agyalok rajta,nem nagyon tehetek semmit...

És neked az elsőnél császár lett végül vagy megszülted rendesen??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hol vagytok csajok?
Vendég
 


Sziasztok!

Összefolynak mostanában nálunk nagyon a nappalok, éjszakák.
A kisbékánk sajnos szerintem hasfájós. Szerintem keveset kakil, mert a napi 1, max. 2 kakis pelus kevés, és amikor sír evés után 1/2-1 órával egyértelmű, h. a kaki miatt vagy a hascsikarás miatt sír. Annyira rossz, h. csak nézem, ringatom, simogatom a pocakot és nem tudok mit csinálni, a kis pocok meg időnként annyira sír mint akit nyúznának.
Nem tudtok erre a hőmérőzésen kívül valami mást? Van valami olyan kaja, amit ha megeszek a pici is könnyebben kakil?
Amúgy eszik szépen rendesen: 90-110 g között.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Lehet kimondottan kapni csecsemő-teát ami hasfájásra van. De jó még a cseresznyemag-párna is (DM-ben kapható Babylove termék), ezt pedig melegíteni kell.

Alíz.
Vendég
 


Vera!

Önamgában az, hogy csak naponta 1-2x kakil nem baj,mert anyatejes babáknál a heti 2-3x(!) is normális.De ha fáj a pocója is miatta,az már rossz neki...
Szal repülőtartásban próbáld ringatni,az azt jelenti hogy a hasa alatt legyen mindkét kezed-karod,szal ő fejjel lefelé nézzen és így ringasd jobbra-balra.Nekünk segített.
Én még homeós bogyókat is használtam a nagyfiamnál hasfájásra(Chamomilla 15ch).
Az hogy az anyuka mit eszik enem mindig mérvadó,de lehet hogy a ti kicsi Márkotoknál az is számít,szal próbáld megfigyelni hogy mi az az étel amit eszel és nem bírja a pocija.
És megpróbálhatod a teát is ami direkt hasfájós babáknak van(köményes).

Kitartás!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok!
Már rég jártam erre.

Alziza, Nagyon komoly a kis krapek. Azok a kis huncut szemek! Büszke lehetsz rá :D

Vera, sajnálom hogy szegény babóca szenved a pocakfájástól. A barátnőméknél is a repülőtertás jött be (ezt én mutattam meg nekik!!), illetve ő megtanulta a babamasszázst. Az igazán sokat segített. A masszázs közben csak úgy rotyogott a babuci :lol:
Szerintem érdeklődd meg a védőnőtől, hogy hol lehet ezt megtanulni. A barátnőmék egész pici korától alkalmazták!

Hú Panni, eddig Veráért izgultunk, most jöhetsz te! Tök jó! Jól vagy egyébként? Már tényleg a végén tartasz a terhességi időszaknak!

Már 29,1 mm-es a Borsóm :P Láttam, hogy pulzál a kis szíve! Jó érzés volt nagyon.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a tippeket, kipróbáljuk, remélem ezeket a teákat ilyen kicsik is ihatják...

Panny!
A repülőtartást már próbáltuk, de a hangerő eggyel magasabbra váltott amikor alkalmaztuk. A homeós bogyó lesz a következő a tea után...

Felrakok egy képet, ez a mai termésünk egy sírásmentes pillanatban, amikor nem alszunk:

Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Panny!

Tényleg nemsokára érted fogunk izgulni!

Röné!
Emlékszem amikor nálam nézték először, h. pulzál a szíve és én elsírtam magam az UHU-n.
Most így visszanézve nagyon hamar elrepült az a 9 hónap (akkor nem úgy tűnt), kívánok neked is boldog és problémamentes hónapokat és egy szép egészséges babócát.
:lol:
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Csodaszép Márk nevű kisbékátok! :lol:

Hasfájás:
Szerintem ne lázmérőzd!A napi 1-2 széklet az nem olyan gáz!
Az édeskömény teát ihatja ilyen pici is!Én is adtam Zalánnak,cukor nélkül a gyógyszertárit!

Aztán van az Infacol csepp,mi nem próbáltuk,de állítólag az is jó,meg az Espumisan is!

Hasmasszázs

Sose közvetlenül étkezés után masszírozzon. simogatása pedig mindig az óramutató járásával egyezzen. Ugyanis ebben az irányban haladnak a belek, s pontosan itt helyezkedik el a hascsikarást okozó hab.

"Óra"
Térdben hajlítsa be gyermeke lábát, s gyengéden nyomja a hasfalra.
Ezt a gyakorlatot lábcserével is végezheti, azonban mindig a jobb térddel kezdje, s így az óramutató-elv alapján fog cselekedni.

"Keréklapát"
Az Ön kezei alkotják a gőzhajókról ismert keréklapátot. Rövid, lapátolásszerű mozdulatokkal simogassa gyermeke hasacskáját a köldöktől a nemi szerve felé haladva. A kicsi lábát hajlítsa be térdben, ez fokozza a hatást. Ne feledje azonban: Csak óvatosan!
Utána ismételje meg az Óra-gyakorlatot.

"Puding"
Helyezze tenyerét gyermeke hasára. Képzelje el, hogy egy pudingra tenyerelt. Végezzen enyhe lengőmozgást mindkét oldalra, majd felfelé és lefelé. Tenyere azonban mindig maradjon teljes felületével a kicsi hasán. Ez nagyon tetszik a gyerekeknek. Ennek ellenére ne rezegtessen túl erősen.
E gyakorlat után is ismételje meg az Óra-gyakorlatot.

"Hasprés"
Térdben hajlítsa be gyermeke lábát, s gyengéden nyomja a hasfalra.
Ezt a gyakorlatot lábcserével is végezheti, azonban mindig a jobb térddel kezdje, s így az óramutató-elv alapján fog cselekedni.

"Imádlak Lelkem, Drágaságom"
Ezt a gyakorlatot egy amerikai édesanyától, Vimala Schneidertől lestem el. Könyve Németországban is megjelent.
Képzelje el, hogy szeretné a fenti szavak kezdőbetűit gyermeke hasára rajzolni.
A kicsi hasának jobb oldalára "simogasson oda" egy I betűt, a fejreállított L betű a has bal oldalára kerül, a D betű pedig megegyezik az Óra-gyakorlattal. A rajz mindezt jól szemlélteti, könnyen megtanulható.

"Haslazítás"
Gyermeke mindkét lábát hajlítsa be csípőben és térdben is, majd forgassa a lábakat óvatosan jobbra és balra.
Ez a hasizomzat tekergetését eredményezi. Ezután tartsa egyik kezével a csípőben és térdben behajlított lábakat, miközben másik kezét helyezze a térdekre, s rázogassa őket.
Ez az egyszerű rázás ellazítja a hasfalat, s javítja az emésztőszervek vérellátását.
Figyelem! Az összes gyakorlatot háromszor ismételje meg. Amennyiben a gyermek rosszkedvű vagy nyugtalan, csak gyengéden simogassa, illetve csak az Óra- gyakorlatot végezze.


Nálunk Zalánnak még elviselhető volt,Alex viszont szegény nagyon sokat szenvedett amikor pici volt!
Nálunk bejött,ha a hordozóban volt,mert ott picire összetudta húzni magát! :lol:

Hát most ennyi jut eszembe!
Vendég
 


Röné!

Még bírom :wink:
A derekam sokat fájdogál már, meg jóslóim is vannak, de egyenlőre ennyi....sztem így a 3.gyerekkel már bármi lehet...jöhet akár előbb is, de ki tudja,lehet hogy később... :wink:

Grat a borsókához :wink:

Vera!

Igen,a teákat már ilyen picinek is lehet,direkt nekik van!
Nekünk bevált a homeós,de én nagyon hiszek is benne(lehet hogy ez is számít :wink: ) és te??

Már majdnem 2 hetes Márk :wink: tényleg hogy szalad az idő...


Holnap megyünk a kórházba a szülésznőhöz,már várom :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

PAnny!
Volt egy lányzó, akivel egy kórteremben feküdtem az utolsó napokban (Ő toxémiás gyanús volt), neki a Tiggy Zsuzsi volt a szülésznője.
Többször feljött hozzá meglátogatni, én is szimpatikusnak találtam (Mondjuk az árát nem).

Voltunk ma kinnt levegőzni, és olyan jól sikerült (végre kinnt elaludt az egész délelőttös sírás után), hogy a negyed óra helyett kinnt maradt egy órát.

Kép

Alziza!
Kösz a masszás tippet! Kipróbáljuk, meg a teát is.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok

Vera!
Remélem használ! :lol:
Vendég
 


Vera, nagyon szép Márk! Szerintem a masszázs sokat fog segíteni. A barátnőm kisfia imádja.

Mindjárt 10 hét :D

Nem tudom, hogy a 12. héten itt menjek el a rendes genetikai UH_ra, amit nem tudni, hogy milyen doki végez (nálunk állítólag ezt 3 genetikus orvos csinálja), vagy menjek az Istenhegyi útra és fizessek a vizsgálatért. Elvileg ugyanazt látják, de én a géndiagnosztikai központban jobban bíznék. Lehet, hogy röhejes, de bennem van, hogy ez már a 12. hét, itt már lesz valami kis ember formája is, és szeretnék fényképet.. Itt a kórházban tutira nem adnak..
Csak ne érezném, hogy mindek fizet az ember egy halom pénzt, mikor ingyen is megcsinálják.. Tanácstalan vagyok..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Röné

Nekem a SOTE II-n,a legjobb szonográfus doki csinálta az UH-t,mert a prof őt akarta!(állítólag a prof szavaival élve "a pattanást is észreveszi a gyerek fenekén" :lol: )
De én utána megnézettem 4D-vel is!

Több szem többet lát alapon!
Ha teheted nézesd meg mindkettővel és megnyugszol! :wink:

És most ezt itt csak Neked!
Ekkora most a babád:

Kép
Vendég
 


Röné!

Én is azt tanácsolnám mint Alziza.Én is megnézettem "sima"UH-n meg 4D- a Czerizelnél a Bolgárkerék utcában.
Több szem többet lát,tényleg...
És a 4D-n tényleg nagyon klassz képet kaptam,teljesen emberformával...


Vera!

Én mennyit hallottál te az árró a Zsuzsináll??Kivi lennék....
Nekem mondott a dokim egy hozzávetőleges árat,de nem mondta kötelezőre...

Képzeljétek,voltam ma UH-n és "jó útra tért"a drágám és visszafordult!!Megtréfált minket a 35.hét elején hogy keresztbefordult,de most annyira örülök.A szülésznőm is pont azt mosolyogta tegnap,hogy:nem lenne túl elegáns egy 3.babát császározni... :wink:
Szal minden OK,mostmár nem nagyon lenne helye forogolódni,már közel 3 kg-s :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, ez nagyon jó! Most már tuti ebben a jó pozícióban marad a baba. Hiszen már nincs sok helye forgolódni!
Nagyon a finisben vagy!

Alziza, te mindig megmosolyogtatsz! Jó, hogy vagy nekünk! Köszönöm ezt a szuper képet! Már sok helyen nézegettem én is, de ilyen jó illusztrációt (vagy fotót) még nem láttam. Jó érzés tudni, hogy hol tart a babó. Most épp E.T-re hasonlít :lol:

Azt hiszem bejelentkezem Bp-re. Valahogy a szívem mélyén azt szeretném. Nem tudom, hogy Fehérváron is elmegyek e, mert én félek, hogy sok lesz az UH. Eddig ( a 6. héttől) ugyanis minden héten volt egy UH.
Ti mit hallottatok az UH esetleges káros hatásairól?

Most megint sűrűbben látogat rókakoma :cry: atorkom eléggé kivan már készülve. Alig bírok nyelni. Kaját egyáltalán nem kívánok (de ma egy kis fagyira be voltam indulva), de viszont állandóan szomjas vagyok és rengeteget iszom. Meg persze eszméletlen sokat járok wc-re is :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Röné!
Kép

Az UH-nak nincs bizonyítottan káros hatása!
De,hogy megnyugodj,kérdezd majd meg azt a dokit aki csinálja a genetikait!Mi az ami belefér?
Nekem is elég sok volt,a legtöbbet a prof kérte!Csak nem kérte volna ha káros! :shock:

A róka az jó!Ezek szerint jól dolgoznak a horonjaid! :wink:
Kép
Vendég
 


Röné!

Sztem sincs bizonyított káros hatás az UH-nak,ne aggódj!Ez is már egy kicsit "túlmisztifikált agyrém"...sztem...
Én speciel örültem a sok UH-nak mert úgy mindig megnyugodtam hogy látom :wink:

Emlékszem én is sokat kívántam a hideg jégkrémet a hányós időszakban,meg a sok vizet is.

Kitartás!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hali!

Röné!
Szerintem is hallgass a szivedre, ha neked megnyugvás két helyen is megnézetni a 12.héten, tedd azt! Az uh-nak bizonyitott káros hatásai nincsenek... amiket hallani, osztom Panni véleményét, hogy túl van az egész spirázva már... !!! Engem is ilyesztgettek másik topicban, hogy jujj, a 4D-n másfél órát voltunk ott és nem szabad olyan sokáig, mert felmelegszik a magzatviz, károsodik a baba... stb... jólvan, csakhogy ha valóban ennyire veszélyes lenne, kizártnak tartom, hogy a szonográfus veszélyeztetné a gyerekemet (meg másét)! :wink:

Vera!
Továbbra is nagyon édes ez a ti kispasitok!!!! Olyan formás baba, és férfias... :D
Pocakra énis azt tudom mondani, hogy masszirozd... nekünk bejött a Gripe Water, én a DM-ben vettem, az is gyógynövényes... Barnusom volt nagyon hasfájós! Meg ha odakint szél van, egyébként is sokkal jobban fájogat a babák pocija.. és hát fiú... :roll:

Panni!
Atyaég! Ti mindjárt a célvonalban!!! :)

Ibm!
Merre vagy???

Mi egyre nehezebben (már megint a panasz), nagyon húz a hasam alja, néha keményedek erősen... doki közölte, hogy akkor vágjam magam szigorú vizszintbe! :roll: Olyan a gyomrom, mint az elején, azt eszem csak meg, amit megkivánok! Többitől jön a hányinger!
Jajj, tegnap este úgy gondoltam, most már összebújok Apával... :roll: próbáltam "átélni", de folyamatosan az járt a fejemben, hogy nem-e teszek rosszat a babának vele, mi lesz, ha esetleg összehúzódásaim lesznek tőle??? Utána szerintem be is képzeltem pár kis görcsöt... :roll: úgyhogy nem tudom, mikor veszem rá magam megint, csak sajnálom szegény Zolit, mert már volt vagy 2 hónapja, hogy nem voltunk együtt... :roll: és nekem is nagyon hiányzik, de egyszerüen nem tudok kikapcsolni közben... mindig a babán jár az agyam... ez normális???? Talán a 37.hét után már nem lesznek ilyen paráim, mert akkor már minden készen áll arra, hogy jöhessen... lehet, hogy most tudatalatt bennem van az is, hogy kicsi esélyt se adjak neki, hogy meginduljon, mert még nem érett rá és az esküvő sem volt meg... stb... gondolom, ha minden papirunk stimmel és ő is elég nagy lesz a születéshez, akkor már ennyire nem fog frusztrálni a dolog.... ugye????

Tegnapi Zsófikép (kéretik messziről beazonositani, mert közelről nehéz kivenni), jobbra van a feje és az első krumpli az orra a második az ökle (a szája előtt)...
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Pumpóka! Vagyok csak inkább olvasó üzemmódban,elhatároztam,hogy nem fogok annyit a gép előtt ülni!
16. hétig nemtudzam csokit enni meg sok minden mást mert kihánytam,na most ezt pótolom!
Kicsit elszomorít,hogy már 10 kilónál tartok!
És még most jön a java!
De egyszerűen muszály ennem!
Amúgy mondhatni minden ok.
Áron baba rengeteget ficánkol,nagyon kis aktív!
Úgy szeretném már látni,lassan bejelentkezek egy újabb 4d-re,aztán márc. vége,ápr. elejétől tényleg elkell kezdeni mindent a helyére rakni!
Hétvége óta éppen babaruha mosó nagyüzem van,úgy döntöttem ebben a szép időben nekiállok!
Iszonyatos mennyiséget kaptunk,szerintem csak azt kell vennem amiben hazahozzuk!
2x át kell úgyis mosnom mert pl. nővérem kisfiáé azért 8 éve bezsákolva áll!
De olyan szépek! És tiszta újak!
És olyan picik!
Ti hogy álltok?
Irigyellek ám,hogy már itt tartasz,bár még tisztán emlékszem mikor betöltöted a bűvös 100 napot! És mostmár mindjárt én is ott tartok!

Kép


Kép
ibm
 
 


Folyt. köv. csak ha regényt írok már elküldöm a felénél,mert általában ilyenkor szokott elszállni!
A ruhámat elvittem kicseréltetni,de még nem kaptam másikat,most is igen szűk,mi lesz egy hónap múlva!
megvetted már a ruhát?
Apával ismerős a történet!
Nekünk sem nagyon megy!
Biztos nem lesz baja,de mi valahogy mindketten úgy érezzük,hogy így már nem olyan!
Biztos van aki azt gondolja micsoda hülye felfogás,de mi is félünk és kicsit zavaró,mégiscsak ott egy harmadik ember és a nagy has!
Így hát megbeszéltük,hogy megoldjuk másképp :oops: és majd bepótoljuk szülés után!
Első a baba!
Nekem is hiányzik,de olyan úgysem lenne mint régen!
Szóval ne szomorkodj,Apa is biztos megérti és majd minden rendeződik!


Röné! Szerintem is nyugodtan menj uh-ra ha az megnyugtat!
Nekem is 2 hetente van még most is azért rápillant,az elején meg pláne és látod jól vagyunk!
Semmi baja nem lesz tőle,csak a te lelked megnyugszik,hogy szépen fejlődik a pirinnyó kis élet odabenn!
Hajrá!
És ne izgulj,minden rendben lesz!


Mindenkinek megy a drukk aki aközeljövőben megy és várjuk a fejleményeket!

Vera! Gratula! Gyönyörű a babád!

Kép


Kép
ibm
 
 


sziasztok!

Vera nagyon édes Márk baba, főleg azon a kint alvós képen, olyan éteri nyugalom van rajta :)

ezt a 4D-s UH-ról találtam:

"Mi is ez a 4D Ultrahang?

A hagyományos 2 dimenziós technika (fekete-fehér képek) a magzat egyetlen metszetét, egy sík képét jeleníti meg. A 3 dimenzió valós ábrázolásához modern számítógépes technika szükséges, amely térben ábrázolja a magzatot. A 4 dimenzió az idő, melynél a magzat azonos időben történő mozgását láthatjuk.

Felhívjuk a kedves kismamák figyelmét, hogy az ultrahang vizsgálatok visszhanggal történnek, nem pedig sugárzással, így nem halmozódnak a szervezetben, emiatt akár naponta több vizsgálatot is lehet végezni a modern gépekkel."

szóval ez alapján nem káros a babára és a szervezetre. Szerintem a 2D is ugyanezen az elven működhet.

Én ma mondtam el bent a főnöknek a hírt és örült neki, úgyhogy nem lesz gond. MAjd kell keresni valakit a helyemre, meg a kolllgáknak is fokozatosan el kell mondani a hírt. De legalább ez is megvan. :D
lei
 
 


pumpó: tök jól látni a fejét Zsófinak!!! Úgy örültem, mikor rájöttem, hogy hogy is van a kép és kirajzolódott előttem a feje :)
Nagyon édes lesz!!!
lei
 
 


Ibm!

Nem vettem meg végül azt a ruhát, amit mutattam, mert közben kaptam egy jobb ajánlatot egy másik ruhára, szintén kismamaruci, úgy varratta magának az illető... ezt veszem meg tőle... tegnap adta postára, remélem, holnap vagy holnapután megkapom. Majd akkor teszek róla képet, bár van, de azon ő van rajta és nem akarom feltenni. Majd felveszem és rakok. Ez a ruha sokkal szebb, végülis rendes menyasszonyi ruha, hosszú, nagy szoknyával, csak kismamára szabva.. :)

Babaruhamosással én teljesen kész vagyok... meg végülis minden megvan neki, már csak gumirozott szélü lepedő kell két-három db. Barátnőm kérdezte kb. egy hónapja, hogy mit vegyenek a kicsinek, mi nincs még, mondtam, hogy lepedő, de nagy a hallgatás, lehet, hogy nem várok rájuk, egyet biztosan veszek majd, aztán ha nem kapunk egy db-ot sem tőlük, akkor majd még talán lesz időm venni!

Hát ABBÓL a szempontból nagyon várom már a pocaknélküliséget. Hiányzik nagyon az önfeledt hancúr Zolival... :oops: :lol: :oops:
Meghát tényleg már úgy mozgok az ágyban éjjel is, mint egy partra vetett bálna... lehet, hogy Zoli sem kiván úgy (nem érzem magam valami baromi kivánatosnak most) azért nem is kezdeményez, ha én nem.... :roll: remélem, szülés után ez visszaáll eredeti rendjére! :lol:

Nem is irtam, tegnap a doki mondta, hogy nem ártana érsebészetre elcammognom, mert nagyon csúnyák a visszerek a lábamon és talált OTT is egy centis visszeret... :shock: sosem volt! Ez ugye a szülés után eltünik??? Nem marad ott??? Tegnap este fürcsi után megnéztem tükörből és télleg ott van... júj, olyan kiábránditó!!! :?
Vendég
 


Egy friss pocakkép:

Kép

Panni, Ibm! Kéretik feltenni friss pociképet!!!! :wink:
Ne csak én osszam meg az egyre méretesebb Zsófilakot veletek! :lol:
Vendég
 


Pumpóka!

Szép poci :wink:
Majd ígérem én is teszek holnap...apával lefotóztatom,OK?!

szex téma:én is úgy kivánnám de valahogy én is úgy vagyok vele hogy féltem a babát és csak ő jár a fejembe...sztem ez normális,vagy nem??!! :shock: Meg attól is félek hogy megint valami sz@r fertőzést kapok(tudjátok már 3x volt tenyésztésem emiatt és 2x szedtem antibiotikumot).Meg arról nem is beszélve hogy nem kényelmes sehogy... :? nem tudom átélni és így nem is lenne jó,nem?!És én is félek még mindig az utáni görcsöktől....majd ha a 40.héten se akar a babucink megszületni,akkor lehet hogy megindításnak akciózunk :wink:

Egyébként én se tudok már emelődaru :wink: nélkül megfordulni vagy felkelni az ágyból... :lol: :lol:


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pocakos lányok! Ebben az állapotban teljesen normális, hogy nem a sex-en jár az eszetek! Persze hogy kényelmetlenebb ekkora pocakkal. Ezt erőltetni nem lehet egyébként sem. Vagy akarja valaki és rá tud hangolódni, vagy rosszul fog elsülni.. Más módja is van annak, hogy apácskát boldoggá tegyétek (vagy segítsen magán... :lol: ) meg ezt a kis időt már kibírják!

Pumpóka nagyon csini a pocakod!

Hú Panny, meg vannak számolva a heteid, napjaid! Apás szülés lesz? A nagyok várják már nagyon a kistesót? Bár gondolom a kisebbik még annyira nem fogja fel, hogy mi a helyzet, a kistesó mit fog jelenteni az ő szempontjából..

Tudom, hogy még nem kéne, de az anyuval már vásárlási lázban égünk. Alig tudjuk megállni, hogy ne vegyünk már most valami babacuccot.. Igaz, érzem, és tudom, hogy így kell lennie: ez a Borsika meg fog születni szeptemberben :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné!

Hát sztem is is lehet bírni a pasiknak is ezt a kis időt... :wink:

Persze hogy apád szülés lesz,a férjem meg is sértődne ha nem jöhetne be...Tudod,ő már nagyon profi a szülésekben :wink: :lol:
Viccet félretéve,nekem tényleg nagyon sokat jelentett hogy bennt volt mindkétszer,lelkileg is jó volt,meg fizikailag is segített a végén a kitolásnál azzal, hogy tartotta a hátam.

A tesók nagyon várják Olivért :wink: napi szinten megy a téma hogy mikor születik már meg...főleg a nagy,ő már fel is fogja hogy mivel is jár egy kistetsó,hisz egyszer már végig élte :wink: A kicsi is a maga módján készül,de valszeg ő tényleg csak akkor fogja fel igazán ha it lesz az öcsi :wink:

Sztem nem gáz ha már vásárolgatsz :wink: És nagyon jól gondolkodsz ,csak így szabad pozitívan!!!Meg fog születni és kész!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


mármint apás szülés,nem apád szülés :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Pumpóka
Jó hallani rólad! :lol:

Panny
Már csak 24 nap! :wink:
És babázhatsz!!!

Kép


Röné
Persze,hogy meg fog születni!!! :wink: Kép
Vendég
 


alziza: de jó ez a kisifilm a baba fejlődéséről :lol: :lol:
lei
 
 


Alziza :P

Köszi a biztatást mindenkinek!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Vendégem volt a napokban, nem tudtam erre jönni :(

Alziza!
Tök jó az animáció :D

Röné!
Tudomásom szerint semmiféle káros hatása nincs a gyakoribb ultrahangozásnak, úgyhogy ne aggódj.
Bár én mostanában megelégszem azzal, amikor a dokim megnéz, a legfontosabb nekem hogy hallom a szívhangját a terhesgondozáson :wink:

Be is voltam sz@rva pár hete, mikor a védőnő nem találta, akkor paráztam egy csöppet :roll: (bár igaz ami igaz, megmondta hogy ő nem szokta nézni a kismamiknak csak 24. héttől :shock: ). Csakhát nekem term. volt hogy ha előző héten a dokikámmal hallgattuk a babót, itt is ilyen egyszerűen működik.Na mindegy...

Ibm!
Ne aggódj a csokizásért, szerintem a legfontosabb hogy egészségesék vagytok, és apának bizti így tetszel ahogy vagy :wink:
Látom már nagyon közeledik a nagy nap :wink: Nem emlékszem már, ruha megvan?

Lei!
Örülök hogy jól fogadta a főnököd a hírt :wink:

Pumpóka, Panny!
Szex téma körül nekem is forognak ezerrel a gondolataim, dehát kérdeztem dokimtól két hete, azt mondta TILOS :(

Meghát most sikerült gombát is öszeszednem, de hogy hogy, azt fel nem foghatom :evil:
Most szórakozhatok a kúpokkal :roll:

Kimma

Kép
kimma
 
 


Sziasztok

Kimma!
Jó,hogy írtál! :lol:

Gomba:Az ember lánya hajlamosabb rá ha terhes! :evil: Gondolom a hormonok!
Nekem akkor volt amikor szedtem a gyogyikat!De olyan szinten..... :shock:

Ibm!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!!


Alziza! Nagyon jó a kép,le is mentettem,majd megmutatom Apának ha hazajön! :lol:

Kimma! Megvan a ruha de éppen a cserére várok mert már most is szorít egy picit,tehát tuti nem fog rámjönni!
Ígérem teszek képet ha meglesz,nadrág+felső!
Pocakfotót is hozom nemsokára csak most nincs ki lefotózzon!

Pumpóka! Hol voltatok 4d-n?

Én 8-án megyek a 4d genesisbe megint,már annyira várom!

Nekem amúgy azt mondta adr. a sexre,hogy ha őt kérdezem 3X1 kötelező!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Majd talán szeptemberben! :lol:

Na most lépek mert sok dolgom van és úgy látom szuper idő lesz!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Kimma!
Gombáról:
Nekem is sikerült összeszednem, nekem a dokim azt mondta, h. a 12. héttől már felírhat kúpot, ami segített is egy darabig, de aztán pár hónap múlva újra kijött, igaz nem olyan durván mint előtte.

Kismamik!
Valaki ajánlott egy honlapot, amin vannak jó babás dolgok:
www.minerva.mlap.hu

Pumpóka!
Nem is nézel ki mint úgy mint egy bálna. Ha meg nagyobb a pocakod annak is szép oka van :wink:
Én anno abszolút úgy gondoltam, h. pici a pocakom (már a 39. héten jártam pedig), majd véletlenül megláttam magam egy tükröződő ablakban oldalról...

Rakok fel pár képet:
Kép
Kép


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok

Vera!
Második kép! :cry:
Hogy haladtok a hasfájás megoldásával mióta beszéltünk?
Bejön amit a védőnő mondott?
Vendég
 


sziasztok!

Végre eladtuka házunkat :lol: :lol: :lol:

És megszabadultunk a zakkant vevőnktől :D :D

Szörnyű milyen stílusú nővel hozott össze minket a sors. Azért nem is írtam ide, mert teljesen kikészített az ordítozásával, fenyegetésével és átkozódásaival. :cry:

Húú, nagyon örülök, hogy most egy kicsit nyugi van és újra csak babáznom kell :wink:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204203962.0766.jpg[/img] Rolcsi 19 naposan

Panny. örülök, hogy jó irányban van a babád! :wink:

[/img]

babicskó
 
 


Vera:

Elméletileg van egy olyan szabály, hogy k betűvel kiezdődő ételeket nem jó enni a kismamának szoptatás alatt (bár ma én is kelkáposztafőzeléket ettem :? :? )
nem jó buborékos víz se, a sok tejtermék, a meggy, nehezen emészthető kaják stb. Ki kell tapsztalni, hogy mit eszel és utána nyugtalan-e a babád.

nekem tegnap azt mondta a gyerekorvos, hogy elméletileg 4 hetes koráig ki se lehet vinni a babát sétálni (persze nekem is muszáj volt kivinnem, először 7-10 napos koráig minden nap, kocsival el anyukámhoz, mert költözködtünk két szoptatás között, meg tegnap is dolgom volt, de sétálni most én se viszem, mert utána nagyon nyugtalan volt Rolcsi). Igen tényleg állítólag ha kinn fúj a szél, hasfájós lesz a baba.

babicskó
 
 


Vera, Babicskó!
Köszönjük a képeket, nagyon édi babótok van :D

Híztam 2 kilót :!:VÉGRE :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Vera, Babicskó!
Tündériek a kispasik!!! Irigy-irigy!!! :)

Ibm!
Mi a 4D genesisben voltunk. Úgy mennék még egyszer szülés előtt, de szerintem Zoli nem rajongana a pénzkidobásért... bár nem kidobás, de ezt a pár hetet már ki kéne birjam és nemsoká itt lesz élőben...
Irok privit!!!

Panni!
Hol van a pocikép?? Vagy tán már babaképet kapunk???
Eltüntél!!! :roll:

Két kép a ruhámról, elég homály, olyan mint én, de azért nagyjából ki lehet venni, hogy milyen... De majd az esküvői képeken úgyis látszani fog rendesen! Addigis, mert igértem:
Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok

Babicskó
Édes baba! :lol:

Pumpóka
Jó a ruha!

Panny?

Kimma
2 kg?Az igen!Na csak el ne hízz! :wink:

Ibm
Az egyik topicban ahova írok írtak vicces hozzászólásokat.
PL:Kerüld a csokoládét!Összemegy tőle a ruhád! :wink: :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Tegnap este írtam nektek, erre elment a net otthon.Majd megpukkadtam a méregtől.

Szóval, Pumpóka, nagyon csini menyasszony leszel! Szerintem a férjed (leendő) el lesz tőled ájulva!

Kimma, a 2 kg az jó nem? Hihetetlen. Nem sok olyan pillanat van nekünk nőlnek az életünkben, amikor örülünk a hízásnak :lol:

Nekem még nem kéne, mert +10-el indultam :oops: De ebből már 3 tutira lement. Szóval én még vagy 3 hónapig nem szeretnék több kg-ot.

Vera, kipróbáltad a masszázst? Szegény Márk hogy sír a fenti képen! Neked meg nagyon rossz lehet nézni, amikor annyira sír, és még csak nem is tudod mi lehet a baja. Csak jobb lesz ha betölti a 6. hetet. Te hogy állsz az energiával? Tudsz azért pihenni Vera?

Sex.. Nálunk apa most egyre "kanosabb" :oops: . Én meg épp nem.. Hát nem könnyű a helyzet, de ez most nem az az időszak, amikor ez meghat :roll: Pedig lehetne rosszabb is a helyzet, mert sok nőt ilyen előzmények után mint az enyém, egyenesen eltiltanak a sextől.. Nálunk azért tilalom nincs. Egyszer tudnák a kedves pasik, mivel jár a terhesség. Főleg annak, akinek rosszullétek is vannak...

12-én megyek az istenhegyi útra, aztán 14-én pénteken meg az EKG után bemegyek a hivatalos genetikai Uh-ra is ha nem lesznek túl sokan. Így teljesen megnyugodhatok majd. Bár nem mondhatnám, hogy izgulok miatta. Tudom, hogy minden rendben lesz és kész. :wink:

Panny?? Csak nem elmentél titokba szülni??

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, amíg sírásszünet van (végre elaludt).
Mostanra elment anyukám, aki 2 hétig itt volt és nagyon sokat segített, dehát egyedül is boldogulni kell.

Alziza!
Vettem ezt a Mecsek baby teát (édeskömény/ kamilla), ez tegnap szerintem hatott, mert 4-szer telerakta a pleust (egyszer még mellé is sikeredett neki: még a talpa és a haja is kakis volt :lol: ).
Mondjuk ennek ellenére este 8-tól 10-ig nagyon nyügi volt, meg ma reggel 7-től 10-ig is: csak rajtam volt hajlandó aludni, abban a pillanatban, h. letettem üvöltött.
A mai kaja adagja is csekély volt: 100 g-ot evett reggel, de csak 3 részletben, mostmeg h. etetés lett volna 30 g után bealudt.
A párom az infacol helyett espumisant hozott a gyógyszertából (pasi).

Pumpóka!
várjuk a képeket majd az esküvőről.

Babicskó!
Nálunk tegnap Márk hatalmasat aludt a kinti séta alatt (és utána is), ezután kakilt olyan hatalmasat, ami mellé sikeredett (lehet, h. pelust kéne váltanunk). Örülök, h. lement rólad a stressz egy része a ház miatt..



Kimma!
De jó neked, h. csak 2 kilónál tartasz, így tovább, de azért egyél rendesen és ha csokit ennél akkor azt :wink: !

Panny!
Merre vagy?

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: