A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt! :D

Ma nekem sikerült nyitni a napot! :D

Viranka,Detti hol vagytok?

Jaj nagyon édik a képek :D

Boldog hófordulót Raniának és Marcinak!

Micsoda etetőszékek!nekünk is van de csak ültetős nézek majd képet
Karcsikával.

Babakocsik is nagyon jók.

Timi26!
Édespofa Vikdani hát nagyon szorítok neki hogy minnél előbb kinőlje ezt a rosszat.

Ma megyünk mi is mérésre,kíváncsi vagyok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt :)

Marcinak és Raniának boldogságosat :)

Silka!
Az egyik babakocsit tegnap lehozta du Robi apadlásról majd ma letisztítom és lefotozom :) A másik az biztos h. vmi noname márkájú volt.Auchanban vagy Tescóban lehet kapni(mi barátnőmtől kaptuk meg) volt hozzá lábzsák is :)

megyek mert Rekedthangú Bálint barátom kezdi a mai műsort :) (ma istenes dolgom volt bőven 6 után keltek :) ) vannak még csodák :)

csóka :)

KépKép
viranka

Sajna mégsincs kép a székről de majd csinálok.

Robesznak Gratulálok a fogacskához!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög

pár másodperccel biztos hamarabb nyomtál az elküld gombra :) :)

KépKép
viranka

Jó reggelt! :D

Én ma is szoptattam 5.20-kor, de visszaaludtunk, Bence miatt viszont muszály kelnem, de ma nagyon nehezemre esett :roll: .

Vikdannak boldog fél évességet!!!]
Küldök neki egy csajt :wink: :lol: (hadd örüljön apa :wink: :D )!

Kép
dettyk

Viranka :lol:

Vikdaninak Boldog 6.hónapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

VikDaninak boldog 6. hófordulót!

Amona Bogijának boldog 5. hófordulót!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Egész jó volt az éjszakánk, Szeli 4, 5 és végül 6-kor ébredt, DE nem kellett a cumi, simán visszaaludt magától. :D Csak „ejjejje”, és már aludt is. Így nem is kellett felkelnem. Bár most, hogy a földön van a matracom (Szeli ágya mellett) tulajdonképpen csak fel kell térdelnem hozzá! :wink: 9-kor feküdtem, így tök jót aludtam most!!! Jupppé! :lol:
Azért azt hozzáteszem, hogy tegnap Szeli alig aludt napközben. Reggel aludt talán másfél órát, délelőtt 3/4-et a babakocsiban, majd 4 körül is 3/4 órát szintén a babakocsiban (olyan jó idő volt, hogy kétszer mentünk sétálni). Szóval lehet, hogy ennek tudható be a jó éjszakánk! :roll: :D

Én tegnap Raniát lehagytam… :oops: Boldog hófordulót Neki is! (nincs benne a táblában!? :roll: )
VikDannak és Boginak boldog hófordulót!

Granda! Sába királynő egy tünemény! :D

Mesi! Hát igen, így a legolcsóbb!!! :wink:
Gratu a gagyogáshoz! :D

K.Timi! Látom, Ti is többször sétáltatok tegnap! :D
Tuti a babakocsitok! :D
Etetőszék: Hát igen, ilyet néztem ki mint a Tiétek. Bár most Apa leszavazott, mert túl rózsaszín. Így most kilestem egy nem kerekeset, de állítható a magassága. Ez jobban is tetszik, és valamivel olcsóbb:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Éljen a "későn" kelő Bálint! :lol:

KTimi! Nagyon jó a babakocsi, már akkor is tetszett, mikor először felraktad pocakosan. (A Brendon meg kapja be!)

Rekedthangú pasik? A Sikoly Cica és a Nyikorgó Kertkapukba jól jön egy kis borízű hangszín! Hajrá Ádi, hajrá Bálint! :lol:

Tegnap ugye a ZIKEJÁBAN vettünk tárolókat (játékoknak). Tele vannak 5 méteres bevarró cimkékkel.
Apa azt mondja, ne vegyünk játékot, csak egy zsák bevarró cimkét, mert Zsófi annyira rájuk van kattanva! :lol:

Ma is szuper idő lesz!

lita lita lita lita lita lita (ha gyorsan mondod, mi jön ki? Hát: tali.) :lol: Úgyhogy gyógyulni ezerrel!!!!!!! ++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi!

Szerintem nagyon jó a nagy katicákkal nekem tetszik :D

Boginak Boldog 5.hónapot!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Miért nem látszika vonalzóm? :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt, Lányok,
eléggé depisen ébredtem, már több napja rágom magam, mert közeleg a szerda, amikor is kiderül, kell-e Ádit még egyszer (vagy ki tudja, hányszor) műteni... amennyire én látom, a gennyedzés még tart (tuberkulocid krém ide vagy oda), úgyhogy nem vagyok optimista. A legrémesebb az, hogy azt sem tudni, meddig tart el az egész....

Nagyon boldog hófordulót Viktorkának és Boginak!!!

Regi: szerintem az a 103 centi akkor a teljes magasság lesz, csak tippelni próbáltam korábban, hogy miért ilyen magas... Csajok, pls, mindig írjatok márkát és típust a képek mellé, hogy utánakereshessünk! Kaqk, a ti etetőszéketek milyen márka, típus? Nagyon teccik! ;-)
Regi: dögös a katicás etetőszék, milyen fajta? Hogyér' adják?

Anitja: Nolka továbbra is egy gyönyörű cukorfalat! Szuper cuccokat vettél, gratulálok! Én a vaterán néztem etetőszékeket, de vagy a külsejük, vagy az áruk nem volt jó.

Granda: mindig megfog Lindus tekintete, hihetetlenül értelmes tekintete és szép arcocskája van (persze: miért ne lenne? ;-)), olyan, mintha egy idős, bölcs ember nézne ki mögüle.

Kép
Kép
irina

Viranka, te egy igazi hős vagy, így bírni a (nemalvásos) kiképzést! Mostanában Ádi össze-vissza ébred (hol éjfél előtt még, ha szerencsénk van, épp nem feküdtünk még le aludni, mert 11 és 1 között kelek a legnehezebben), hol hajnalban, aztán persze reggel 6-7-kor természetesen, FÜGGETLENÜL ATTÓL, mikor feküdt le, aludt el, kelt-e, evett-e... 8)

Kép
Kép
irina

Jaj, Irina! Szegény Ádó... ez a gennyesedés borzalmas MÁÁÁÁÁR!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

A katicás etetőszékem (nem elvinni előlem! :wink: ): :D
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 5&pageno=2

És a "túl rózsaszín" fent van a teszveszen: :lol:
http://www.teszvesz.hu/item314827320_pe ... html#photo

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli egyébként egy hete négykézlábra áll, de nem tudja megtartani, csak pár másodpercig. És néha rugózik is hozzá! Olyan cukor! :D Nem sikerült lekapnom, mert továbbra is elvonja a figyelmét a fényképező... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Nem is túl rózsaszín különben is egy lánynak.
De akkor is inkább a katicás.
Én tutti nem fogom nekünk Brevi van.
Megnéztem a márkát.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vikdaninak és Boginak a hófordulóra
Kép

Regi
Négykézláb :D :D :D Akkor már várjuk a fotót, bár Linda is ugyanígy van vele, elvonja a gép a figyelmét, így mosolygós képet még nem is sikerült készítenem....
ÉS A KATICÁS A NYERŐŐŐŐŐŐ!

Irina
Nagyon szorítunk...Hát igen, a nők a bizonytalanságot szeretik a legkevésbé....

Horcsog
Lehet, hogy újra kell gyártani azt a afránya vonalzót :shock:

Kép
granda

Minden baba csodálatos!!!

Babakocsik és etetőszékek szuperek, én maradok a régi fánál, amint ülni tud, mint Timi26.
Babakocsi újításon gondolkodom, de majd meglássuk... 8) . Valamelyik mama szponzorálhatna...8) :wink:

Timi26:
[quote]K írta:üldök neki egy csajt :wink: :lol: (hadd örüljön apa :wink: :D )!

:oops: Na, ezt úgy értettem: hadd dagadjon apa melle a büszkeségtől, hogy a kisfia nem Micimackót kap, hanem nőőőőt!! :oops: :D
dettyk

Szép napos reggel !

Regi : szerintem a katicás etetőnek a hátsó lába az görgős de fékezhető. A házba a babás barátnémnek is ilyen márkájű van csak nem katicás és annak vannak görgői.
Iagzából ha még egy babót szeretnétek és esetleg fiút akkor tényleg elég rózsaszín a másik viszont nagyon jó árban van.
Regi még az alváshoz akartam írni, hogy akkor sem aludta végig amikor az utolsó két kaja között nem aludt ?

Mi a brendonba vettük bár nem bántam meg mert most sem kellet csalódnom a kiszolgálásba. Ja és sehol máshol nem volt ennyiért ez a fajta sőt jóval drágábban árulták. Ahol meg lett volna 1 ezressel olcsóbban ott 2 hetet kellet volna rá várni és kb 1600 lett volna a szállítási költség. Szóval így is jól jöttünk ki bár a párom minden egyes ilyen nagyobb kiadás elött lerágja a fülem, hogy BIZTOS KELL EZ NEKÜNK ?

Etetőszék vásárlás elött állók :
Én még ezt a fajtát néztem mert elég jól hátra lehet dönteni csak amikor én akartam venni akkor csak csajos színek voltak semmi semleges így aztán az én kicsi fiamnak nem vettem meg.

http://www.minimano.hu/termekeink/23/24 ... ek_c2.html

Na lépek megyek készülni a sétához.
20200310173350

Detti!

Sajna nincs csajos képem!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Megkaptam az engedélyt a katicabogarasra! Kedden hozzák!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hörcsög! Ezt elmesélem: Mikor Szeli még a pocakomban volt, és mostam a ruhákat (rendeteget kaptunk, volt egy EGÉSZ ADAG rózsaszín :!: ), Zsolti ránézett a szárítóra: "Te, és mi van, ha mégse lány?"... :shock: Akkorát röhögtünk. :lol: Kicsit besokalt a rózsazsíntől... Én meg szeretem Szelit rózsaszín-fehér kombinációba öltöztetni. :wink: :D (majd megunom biztos... :roll: ) Olyan kis habos benne! :D
De nekem is inkább a katicás a nyerő. Hiába, mindig az első választás a jó (ezt szúrtam ki legelőször)! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

VikDaninak és Boginak boldog hófordulót!!!!

Jaj hát a cicim már jobban van, nem is fáj, csak érzékeny a melludvarom, mellgyuszinál a mell fáj, így tuti nem az, de akkor is fura, ilyen még nem volt. No remélem elmúlik, kenem meg vigyázok rá.
Ma 7-ig aludtunk, én már ott izgultam, tele volt a cicim, aztán felkelt, 1/4 10-től, eddig 5-6 között ébredt, ez jó, csak majd meglátjuk így is marad-e.

Etetőszékek, hú csuda jók.

Irina, durkkolok szerdára +++++++++
Regi, a katicás jóóóóó
K.Timi, ez igen, ti jókat esztek már
Gremese, Ikea, az szupi én is szeretem a dobozokat :lol:
Körtepüré :lol: :lol:
Viranka, gratulálok az alváshoz, hurrrrr
Granda, nagyon édes Lindus
Hörcsög, sztem is újra kell lehet csinálni a vonalzót :twisted:

No dobok pár képet, aztán még megpróbálok jönni, nagyon tuti az idő :lol:

Anyukám Robeszos polóban :lol:
Kép

Robesz sírósan, majd nem sírósan és Apa nyakában:lol:
Kép
Kép
Kép

Kocsink, és az etetszékünk
Kép Kép

Konyhánk, hát nem az igazi a rend
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

K.Timi! Na, az mégjobb, ha görgős, de az se baj, ha nem. :wink:
Igen, Szeli akkor is ébredezett éjjel, ha kimaradt az utsó két kaja közti alvás. :roll:

Tök lassú a babanet, nem? Alig megy el a HSZ-em... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Az etetőszéknek van két kereke, nekünk nagyon bejött.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin! Póló, babakocsi, etetőszék (látom, ennek jó a magassága), konyha (mekkoraaa!) szupi! :D
Robesz tiszta apja azon a képen!!! :D Nagyon helyes kispasi!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Egy nagyon rossz hétvége után újra bekapcsolódok.

Látom a babakocsi és az etetőszék a téma. Etetőszékünk már van. Anyósom vette meg Grétikének még karácsonyra. Igaz, hogy csak akkor tudja majd használni ha stabilan ül mert nem dönthető a háttámlája :?

Babakocsit már sikerült kiválasztanom és március elején meg is rendelem. Neonato Piuma #721. A gyártó honlapján az áll, hogy csak 6,5 kg. Tolókarja állítható. Tartozék hozzá a lábzsák és az esővédő is. Ja és ingyen házhozszállítják 8)
Kép

Nagyon jók a konyhákról készült képek. Merítem az ötleteket hisz egyszer nekem is lesz saját konyhám.

A hófordulós babáknak gratulálok.

Annyira szépek a képek. Minden baba csudaszép. :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi, Szeli négykézláb :shock: ?! Fotóóóót :lol: !!! Panka újabban tolat fekvőtámaszból...vmelyik nap majdnem letolatott a pelenkázóról :oops: :roll: ...
A katicás etetőszék naggggyon sirály :wink: !!!

Nektarin, nagyon jók a képek!!! Robesz tündérpofa, a babkocsi és etetőszék nagyon vagány, a konyhád pedig tök jó. Látszik, hogy maximálisan ki tudjátok használni :wink: :D !

L.Móni, ez a babakocsi szuper!!!

Hörcsög, hiszen Micimackót is imádjuk, nem is azért írtam :D :D !!!!
dettyk

Csuda klassz az összes fotó mindenkinél! :):)

Boldogságot a minden ma ünneplőnek! :):)

Timi!
HIPP-HOPP egészség VikDaninak!

Fleur!
A nyuszik elindultak feléd, szerintem holnap már találkozhatsz is velük. :):)

Vadvirág
Vendég

Szeli illetve Regi Gratula a négykézlábazáshoz :lol:

Irina Ádónak szorítok, hogy minden rendben legyen+++++++++++++
A babakocsi ára lemaradt: 33690 ft

Timi26 Szörnyű a dokitok. Még szerencse, hogy a másik orvos megvizsgálta és kiderült mi a baj. Jobbulást Vikdaninak+++++++++

Képzeljétek Cica vasárnap megpróbált felállni :shock: A fürdés előtti szokásos hancúr közben észrevette, hogy meg tud kapaszkodni a kiságya rácsában. Aztán addig ügyeskedett, hogy odakúszott teljesen az oldalához és úgy döntött megpróbálja. Feltérdelnie sikerült :lol: :lol: Mi meg könnyes szemmel néztük, hogy mit csinál. Forogni nem szeret csak akkor teszi ha muszály viszont állni nagyon akar :shock:

Lányok nézzetek szét a http://www.tulli.hu/index.php weboldalon. Sok termék lényegesen olcsóbb mint más üzletekben és sok mindent ingyen visznek házhoz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Teszek pár képet aztán megyek takarítani
Kép így próbál mászni :lol:

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, gyönyörűűűű Gréta cica a hatalmas szemeivel :D ! És már mászni próbál :shock: ?!
dettyk

Nagyon édes Robesz is és Gréta is.

Móni köszi a linket,itt is kifigyeltem egy-két kocsit
na most legyek okos az ember melyiket válasszam egyik jobb mint a másik.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni
Igazi babaarcú a kislányotok :D
Én is rendeltem már a Tullitól, többek között a hátihordozót és az is Neonato :D :D

Kép
granda

Hello Lányok,

Borzalmas éjszakám volt (ahogy Kaqk is megjósolta). Kb 3 órát aludtam 6 részletben. Én még ennyire életemben nem intéztem el magam. :cry: Pedig csak 12 perc volt. Mozogni alig bírok. Meg is beszéltem Lizivel, h legyen jó kislány, mert ma nem bírom gyömöszkölni. Szolitól lehet napszúrást kapni? Mert esküszöm még hányingerem is van.
Csak ízelítőnek:
Kép

Anitja, szuperek a gépek. És Nolka micsoda nyugalommal nézi a nagyvilágot. Nagyon ügyi vagy! Ilyen jó ajánlatokat találni! Én is körbenéztem, de én nem találtam. Bár lehet, h nem voltam olyan kitartó mint Te.

Granda, Linda nagyon szép nagylány lett. Micsoda csodás szemek!

Beszéd: én is nyomon napok óta Lizinek, h baba, mama de le se sz.rta. Erre tegnap du mikor hazajöttem, azzal fogadott, hogy kop-kop-kop. A nagymamája tanította neki pár óra alatt. :shock:

Regi, nagyon szupi a katicás etetőszék! Hajrá!

Nektarin, Robesz milyen édi! Úgy látom mindenhol a nyakbanülés a nagykirályság manapság. Nagyon jó a kocsitok, leírod a típusát?
Milyen szép a konyhátok! Nagyon tetszik a színe.

Lmóni, nem semmi, amit a kislányod produkál. Szupi a babakocsitok! Gréti szuperédes!

silka
silka

Hahó!!!

Itt egy elveszett bárány!! :oops: :oops: :lol:

Lehetetlen követni titeket!! :shock:

Olvasni még csak-csak,de irni... :roll:

Nagyon-nagyon ügyes,szép cukibabák vannak itt!!! :D :D

Mi jól vagyunk,örülünk a jó időnek!!! :D :D

Látom babakocsi,etetőszék,konyha témák voltak!!
Rakok én is róluk képet,legalább ezzel hozzájárulok a topic életéhez!!! :lol:

Babakocsi:
mi 4 napja vettük meg,mert sikerült eladnom a Greco-t ami volt nekünk!!Azt is szerettem csak éppen 15kg volt!!
Szóval most egy Pierre Cardint vettünk!!
8,5 kg,majdnem vizszintesig dönthető.
Nekem nagyon tetszik.
Ilyen:
Kép
Kép

Az etetőszékünk Top Rider,ezt még Melinek vettük,de szinte vadi új most is!!
Pont most hozattam be anyukámmal.
Állitható a magassága,több fokozatban dönthető.
Szerintem nagyon jó és az ára kis megfelelő!!
Ha a keresőbe beirjátok sok félét kidob!!

Anno Melike:
Kép

És a konyhánk:
Kép
Kép
Kép

ancsi26

VikDan, boldog 6. hófordulót!

Bogi, boldog 5. hófordulót!

silka
silka

Silka júúúúúúújj :cry: . Nekem 12 perc sok, én legalább 4-5x mentem 6-7 percre, mire be mertem vállalni a 12-t :oops: .
Nagyon sz*r lehet :cry: , tudod valamivel kenegetni? Nekem nyáron bejött a DM-es napozás utáni...szerintem lehet hányingered, de nem napszúrástól, hanem attól, hogy megégtél :cry: .
dettyk

Ancsi26, nagyon szépek a lányok, és még össze is öltöztetted őket :wink: :D ? Nagyon csinik!
A konyhád pedig csúcsszuper, és nagyon vidám színekben pompázik :D !
dettyk

Most csak képek, cica nagyon anyás, tegnap elképesztően nyűgi napunk volt. Állandóan foglalkozni kellett vele. Ma már azért jobb a helyzet valamivel.

Ideértem a meglepi képekkel. Múlt héten volt egy kis közös babakocsi tologatós talink Kiskolbival és Mátéval :)
Rám várt mindenki, h a képeket végre letöltsem és felrakjam :) A gyerkőcök imádták egymást, de szerintem ez látszik is :)
Oda csúsztak másztak egymáshoz. Annyira édesek voltak és láthatóan jól megértették egymást :)
Van egy nagyon jól sikerült videó is, ahol beszélgetnek, majd apa segítségével megpróbálom kicsit lekicsinyíteni és gmailre elküldeni.

Máté

Kép

Lilla&Máté

Kép

Vigyorgás :lol:
Kép

Bújjunk egymáshoz
Kép

Adjak egy puszit?
Kép

Azért volt egy kis pucérkodás is és nagyon csíptem Máté játékait :)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Boldog hófordulót Rania, Marci, VikDani és Bogi!
Kép
Kiskolbi: Örülök, hogy már nem pöttyösödtök.
Irina: Édes az Ádi mosoly! Sok +++++ holnapra, hogy ne kelljen műtét!
Timi26: Gyógyulást VikDaninak minél hamarabb. Doki :evil:
Mesi: Egy üveg körte papi? :lol:
Regi: Szeli és a baracklé :lol: Nagyon tuti a katicás etetőszék!
Kaqk: Jaj, de cuki Emmácska, az az égnek álló hajtincs, édes.
Anitja: Milyen szép nagy baba Nolka! És tényleg nagyon hasonlít Rád! Ügyesen vásároltál!
Viranka: De jó, hogy tovább aludtatok! :P
Granda: De szép Linda, fantasztikus a nézése!
Nektarin: Helyes kispasi Robesz!
L.Móni: De gyönyörű Gréti Cica! Nagyon édesek vagytok a közös képen! :P Miért volt rossz a hétvége? :roll:
Húúú Silka, ez hanyad fokú? Próbáld Panthenollal, hátha jobb lesz.
Heni: Küldtem pü-t!
Etetőszék: Mint Silkáéknak. Szeretjük, bevált.
Ancsi: Nagyon csinik a lányok!

Bencusnak szerencsére semmi baja, ma ment is oviba. Mi meg megyünk sétálni, olyan klassz idő van. Szép napot!

KépKépKépKép
meryke

Fleur Így legyen lottó ötösöm :lol: :lol: Sejtettem, hogy ez lesz a meglepi :lol: Olyan édesek együtt. Azt hiszem Zsófika kezdhet féltékenykedni :wink: :lol:

Ancsi Nagyon szépek a lányok. A konyhátok pedig igazán vidám :lol:

Köszönöm szépen Grétus nevében a dicséreteket :lol:

Meryke Sajnos nagyon rossz hírt kaptam pénteken kora délután és kellett pár nap, hogy megpróbáljam megérteni és elfogadni. Sajnos nagyon nehéz. Még most is sokat sírdogálok miatta :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép napot :) :)

VIKDAN!
Boldog felediket :)

Boginak boldogságos 5 hónapot :)

Regi!
Az a katicás csúcsszuper :) nekem nagyon tetszik én is leüldögélnék benne :wink: Nekünk Míra után maradt a fa etetőszék ami később asztallá és székké lehet szétszedni :) meg van mégegy az meg állítható és iskolás koráig jó lesz :)

Irina!
Pozítiv hozzáállás :) lehet h. Te nem látsz javulást,de a doki meg lehet :wink: Ha meg nem akkor biztos a legjobb megoldást fogja csinálni/ajánlani :) Ádi meg tünemény a mosolygós képen :wink:
Ciki,de én nem olvastam Gyűrűk urát,sőt filmen is talán az elsőt láttam az utolsóból meg kb. 1/2 órát :oops: valahogy nem fogott meg :oops: de ebbe a kateegóriába esik az E.T.meg a Star Wars :oops:
Dehogy vagyok hős :oops: bírni kell azt kész :wink: bár annyiból rossz,h. este apával nincs traccsparti mert kidőlök legkésőbb 9kor :oops:

Nektarin!
Jó polója van Anyukádnak :wink: Ma a védőnőnél volt egy kisfiú s annyira Robeszra emlékeztetett :) Édes a Te kisfiad is :) A konyhád is tetszik :)

Granda
Sába királynő gyönyörű :) A konyhád csúcsszuper, a virágokat jó volt látni(a mieink még csak nőnek kifele a földből) :) Szoba alakulgat?

Timi!
VikDaninak jobbulást :) s ez a másik dokinak fel sem tünik :shock: annyira szörnyű :( Amúgy Ő hogy viseli?

Mesi!
igen ilat ilat ilat :) A liget még jó is lenne mert onnan csak egy köpésnyi a lakásunk :) csak még kb. 1,5-2 hét karantén mert annyi ideig még lappanghat Bálintban a barihimlő :(
Zsófiról rég raktál képet :(

L.Móni!
tetszik Te babakocsid is :) rossz hír :evil: :cry: sok erőt kitartás :)
Jányod nekem nagyon tetszik :) kis tündér :)

Anitja!
Nolka annyira cuki :) körmöd a lábadon helyre jött s neked Irina?

Silka!
Bkocsi lent van ki kellene mosnom a huzatokat,de ennek nem állítható a tolókarja :( lehet h. ezért nem használtam)
Kép

Bálint majdnem 5 hósan 7800gr és 69 cm :) hízott kemény 20 dekát(de nőtt 3 cm-t) és reményeim szerint sőt biztos nem fogunk duplázni fél éves korunkra :) Bementünk dokihoz is sajna ez a rekedt hang meg taknyosság( 2-3 napja) hörghurut :( s azt mondta h. ilyen kicsiknél így szokott kezdődni a bárányhimlő :evil: remélem megússzuk most :roll:

pusza

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megint eltűnőben vagyok sajnos. :(

Hétvégén nem voltunk itthon,mára pedig Zétim lett beteg.Lázas és köhög. :cry:

Jövök amint tudok,puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

L.Móni, Gréti milyen ügyes, mindjárt szaladni fog :lol: :lol: :lol:
Jók a képek a kiscsajról. Mi a rosszhír, ha nem publikus, bocs, nem akarok kíváncsikodni. Remélem megoldódik, ha megtud......

Ancsi, képek nagyon jók, a konyha is szuper

Silka, jáj, az nagyon fájhat, jobbulást, sok-sok tejfölt rá, vagy panthenolt.

Meryke, jaj nagyon jó az idő, mi is kint voltunk két órát délelőtt, és lehet,h még du. is kimegyünk, ha felébredt a törpe.

Regi, de jóóóóó meglesz az etetőszék :lol:

Fleur, nagyon jók a képek, Lilla és Máté is nagyon kis helyesek :lol: :lol: :lol:

Miléna, Zétikének jobbulást, fránya betegség

Viranka, jó kis méretek, Robesz még csak 7100 volt múl héten, kedzem azt hinni, kicsike, pedig azt mondta a doktornéni, h nagyon is jól fejlődik, szép, egészséges, minden ok.
De itt mindenki előttünk van.

A kocsink márkája, mint Fleuréknak, Chicco Poone XS plus, nagyon könnyű, egy mozdulat összecsukni, nekünk bejött, egy baj van, h nem lát, mert csak hátulról lehet tolni, de ez is csak akkor baj, ha olyanja van.

Kép
Kép
nektarin

Megjöttünk a fülbelövésről, mindjárt megyünk Bencéért babakocsival :D .

Húúú, nagyon sírt :cry: . Lövés után kb. 2 mp telt el, már azt hittem, meg sem érezte, de akkor olyan sírásba kezdett, mint amit az utóbbi napokban hallottam csak (a foga miatt), és hatalmas krokodil könnyeket hullatott hozzá :cry: . Aztán megnyugodott, de akkor jött a másik füle...akkor megint elkezdett ordítani, de szerencsére hamar megnyugodott, hüppögött egyet-kettőt, és a kocsiban már vidáman játszott :D .
Kis pötty kővel, na milyen színűvel?! Hát persze, hogy rózsaszín... :lol: :lol: (Arany fülcsiben zöldeskék a kő, azért nem akartam olyat :oops: ).
Fiús anyukaként mindig azt mondtam, az én lányom nem fog rózsaszínben pompázni :shock: ...most meg szinte nincs is másmilyen rucija :lol: . Én is nagyon szeretem a rózsaszín-fehér kombinációt, ezen kívül csak sárga és piros ruhái vannak, ja és mályvaszínű 8) .

Le akartam fényképezni a fülcsit...szerintetek sikerül?! :lol: Állandóan ki akarja venni a gépet a kezemből :lol: :lol: :lol: . Na majd sutyiban...ha máskor nem, amikor alszik :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Timi26, voltatok pulmonológusnál?
dettyk

Szeli ma már csipázta az őszilét! :D Benyakalt vagy 15 millit (többet első nekifutásra nem akartam adni).
Ja! Mázsáltunk: 8400 g, 67 cm. (mindenki rácsodálkozott Szelire, milyen jó húsban van… :oops: )
Mondtam a védőnőnek, hogy a reszelt almát nem díjazza Szeli, mert kiköpi (pedig a levét beszlopálja), erre megkérdezte, hogy nemhogy véletlenül a nyelve alá teszem… :shock: Ez hülyének néz??? :roll:

Móni! Nagyon praktikus babakocsit néztél ki! :D
Én meg elhagytam a miénkből egy csavart… :? tegnap vettem észre… :?
De ügyes Cicus, hogy feltérdelt!!! Édesek vagytok a képeken! :D Mit néztek? TV-t??? :roll: :lol:

Silka! Jaj, Te szegény! :cry: Én az első 4 alkalommal csak 5 percre merem beállni / befeküdni.

Szijjja Ancsi! Milyen vidám a babakocsitok! :D
Ti konyhátok is gyönyörű! :D
Ugyanaz a ruci? Tündériek a csajok. :D Mi újság féltékenység terén? :roll:

Máté is Lilla nagyon aranyosak együtt! :D

Viranka! Jaj! Remélem a doki téved, és nem jön ki Bálinton a bárányhimlő!!! :(

Zétinek jobbulást! :(

Nektarin! Nem kicsike! Szerintem a topicbabák között sok a „nagy” baba!!! :shock:
Én mindig rácsodálkozok itt a városban a többi babára, hogy milyen picikék… (mármint Szelihez képest) :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Jaaaaj! :cry: Apa is nyaggat a fülbevalóval, de nincs szívem... a kórházban kellett volna, csak akkor még reménykedtem, hogy Apa letesz róla (én annyira nem szeretnék). :roll: Majd ha nagyobb lesz, és ő kéri! Nekem is úgy volt!
Egyébként Apa is ilyesmit szeretne, csak piros kővel. Az mondjuk tetszene nekem is. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is csak az éjszakáink elég gázosak mostanába(4-5-ször kel)és reggel hatkor ő úgy gondolja,hogy neki ennyi alvás bőven elég volt! :cry:

Minden baba tüneményes!!Szelike,Ádika,Emma,Lizike,Noel,Linda,Robesz,Grétike,Meli,Molli,Máté és Lilla!!!!!!!!!!

És isteniek az újjabb konyhák!!!Most már tényleg nekem is be kéne újjítanom!!Megnyerem a lottó ötöst és ez lesz az első dolgom :lol: :lol:

Babakocsik is nagyon pengék!!Ahány gyerek annyi féle :lol: 8) ! Nekünk chicco van,de tök mindegy lenne akár milyen is asszem mert Bertus egyiket se kajálja(tegnap a még meg nem született uncsitesójét teszteltük de az se jött be!!!!) Majd a miénkről dobok képet.

Etetőszék:A katicástól eldobtam az agyam,hogy az mennyire édes!!
Nekünk a pihiszék az eteőnk,és a hordozót lehet átalakitani,egyenlőre jók lesznek.

Tenapi hófordulós babóknak sok boldogságot!!!

Bogi boldog öt hónapot!!!(Anoma kérünk szépen képeket a kis tündérről!!!!!!!!!!!!!!)

Vikdani boldog fél évet!!! Kép

Majd jövök még de apa délutános :cry: :cry: és egyedül kell cincálnom Bertust aki extra nyügi... :cry:

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: