Sziasztok!
Ma rosszabbul vagyok, próbáltam felkelni az ágyból, hogy ne gyengüljek le, de egy óra után úgy fájt belül mindenem, vissza kellett feküdnöm. Úgy nem érzem, pedig holnap el kell jutnom a varratszedésre, és hát Tanárúrral is szeretnáék beszélni. Remélem nem gyulladt be valamim.

Holnap tudom meg, hogy mikor lehet leghamarabb a beülti,
Vic, hú, építkeztek? Az hatalmas projekt, Tavasszal jobban mennek az ingatlanok, pláne eEtyek felkapott hely. Jó fotóval az ingatlan.com-ra teddfelszerintem, ha még nem tetted meg, mi onnan adtuk el nagyon könnyen és hamar a lakásunkat. (Bocsi lányok a mellékvágányért.)
Törpezs, de jó, neked ott a referncia a közelben. az ikrekre gondolok. És milyen étrendet tanácsol az unokahugid? Reméljük ma-holnap gyorsan megjönnek a vörösök, és mire sielni mentek már a vége felé jársz!
Süni, ha jól számolok, akkor egyszerre megyünk beültire! majd pesze holnap többet tudok, de mi április legvégén szeretnénk menni. hány éves leszel, megkérdezhetem? hány babót kaps majd vissza maximum? Nincs a naptárban Süni nap! Csak nem Géza vagy?

vagy Alexander? A mi naptárunnk szerint ma Géza és Alexander napja van.
Madrin, töltődni kell, meg minden. soknak tűnik az a pár hónap, de sajnos az idő nagyon rohan... sokszor lassítani szeretném. Ha itt a tavasz, utána már egy ugrás a nyár! A vércukor viszi olyan durva?
Anett:) Ne nevettess, mert fáj tőle a pocim! A gyógyszertáras sztorira gondolok.... nekem addig nem adtak ACC600-at,amíg nem mondtam meg, hogy mire kell a férjemnek úgy, hogy nem köhög. Még a másik meddőségiben mondták, hogy kiszabadítja a lufibazárt spermiumokat, merthogy nekünk ilyen is volt! Nagyon egybefüggő volt, és a laboráns javasolta ezt. Addig akadékoskodott a gyógyszertáros, mire jól megmondtam neki. Szép nagy kerek szemei lettek
Zsókuci, kikérdezem ma este a férje, mert ő szedte a szűztea kapszulát, és megírok mindent, amit tudok! Szűztea kapszula, az tuti, és nem aloeverás, és mit tudjam én mi mással is szokták keverni, hanem a sima. És nem a forte, az erősebb állítólag, de párom szerint ez nem így van. Evés előtt fél órával szedte, és ivott sok folyadékot, a dózist te kitapasztalod, az én párom többet szedett az előírtnál, de 117 kg volt, és 91 lett. Mondjuk sokszor ment vécére. Arra emlékszem még, hogy azt mondta, ez kímélő, mert bio, és nem terheli meg a szivet. Nem is drága. Minden patikában és bioboltban kapható, olyan 1400ft körül van, kínai. Na, majd még írok, vagy kérdezhetsz is

Képeket majd szóljatok, ha meg leget nézni...
Pannati, hát, akkor én találkoztam a férjeddel! Igen, tőlem vetted az orgalutrant. A fene egye meg, hogy nem sikerült nektek. Na, majd most! És borikát is láttam! Olyan büszkén mutatta hátul az autóban párod, amikor eljött a gyógyszerért.

Tündéri egy teremtés! Hallom kellőképpen tud rossz is lenni