... folyt köv.
Boldog hófordulót Marcinak és Raniának!
Nektarin! Gratulálok az első fogacskához! A foga miatt - ha ráharap a cicidre -, az utána nem fáj, csak éppen akkor érzed, mikor csinálja. Remélem nem mellgyuszi!
Nicknév: Silka, Sense, és még nem tudom kik, adósok vagytok a nevetek jelentésével!
Kiskolbi! Jaj, de jó, hogy elmúltak a pöttyök! Most már megnyugodhatsz! Tudom, továbbra is oda kell figyelned nagyon, de a lényeg, hogy ezek el tudnak múlni! És hogy nagyon jól van a mi kis Pasikánk!
Irina! Édi Ádi! Micsoda férfias mosoly! Nem fülig érő, hanem olyan pasis...
Én is ettem már úgy csípőset, hogy Zsófinak nem volt baja.
Sőőőőt, a lucskos
káposztától sem!
Kakqk! Milyen jókedvű vidám ez az Emma baba! Kacag, berreg... Szupi!
Granda jól mondta, az e-bababolt-ból van a járókánk. A teszveszen bukkantam rá.
Annyira szuperek ezek az etetőszékek! Némelyikük már meg is eteti a babát!
Szombaton Anyóséknál én etettem Zsófit. Apa nagyon éhes volt, így Ő ebédelt, én meg kanalas hamit adtam neki.
Ráültettem a bal térdemre, a hónom alá csapta, megfogtam a bal kezét, és hajrá.
NAgyon kényelmes volt. Mit nekem etetőszék?
Ma voltunk az IKEJÁban anyuval, Zsofkával. Láttam rajta, hogy nagyon éhes. Anyu sorban állt a pénztárnál, mi meg kijöttünk az előtérbe. Ülő pozícióba csaptam a bkocsit, és adtam neki a vilmoskörte desszertet. Az egész üveget bevágta!

Rá egy órára itthon meg szopizott. Egy teljes adagot.

(Ugyanis a kimaradt szopi miatt feszített a cicim, gondoltam eszik egy kicsit. Ja! Kiszívta az egészet.)
Éééééés Zsófi "beszél". Ezeket mondja tök érthetően: bababa, ami néha csak két szótagú, azaz: baba.
Ami még új: az az "emm", "emm", "emme", "mmámámá", ami sokszor: mámmá (mama).
Tényleg elképesztő! És olyan tisztán mondja....
Jó, tudom, ezek még nem az első szavai, de ezek nem olyan egybefolyó gagyogások. Ráadásul artikulál ezerrel hozzá.