Most induloka házidokihoz. Lehet le fog cseszni, mert én most megyek hozzá először.
De beláthatja, hogy addig nem akartam menni, még járvány volt. Dolgozni is ezért nem mentem. Bolond lettem volna ott meg összeszedni vmit.
Na megjöttem. Kaptam egy EKG-s beutalót. de mire időpontot kaptam 16hetes leszek, viszont pont akkor leszek egy 3 napos továbbképzésen, így akkor nem tudok menni, csak 2hét múlva mivel akkor leszek megint délutános, és csak de. van rendelés.
Az gáz, hogy a 18.héten tudok csak EKG-ra menni?
Judy! Nagyon szorítok! Kevés fájdalmat, gyors Barbi kibújást kívánok!
Márti! Sokkal lejjebb van szerintem is, meg hát sokkal nagyobb is.
Márti!Sajnálom,hogy nem kapsz GYED-et és társait!! A hasad lent van,de talán megnyugtat egy kicsit,hogy az enyém egész terhesség alatt ilyen volt,sosem volt feljebb! Jók a Kisati járgányok!
Csajok,nem semmi,miket írtok a hitelekről!Én nem is szólhatok semmit,mert a mienk jóval kevesebb,és "csak" 10 évre vetük fel.Még 8 év van hátra.
Jaj Judy!!!!!
Nagyon-nagyon szorítok!!!!!
Márti!
Lejjebb van a pocód,de azt szokták mondani,hogy első babánál hamarabb lejjebb megy!
Kata!
Te fogsz majd értesíteni minket,ha megszületik Barbika?!
Nagyon édi Geri baba,majd kérünk ám több képet is!
Judy!!!! De jó, nagyon drukkolok!!! Kata, várom a híreket!
Megin köszi a gratukat Mindenkinek MIÉRT fáj a bordám? Kisati nem is rugdossa...közvetlen a mellem alatt sajog. A picúrom nagyon nagyon sokat mozog, rázkódik a hasam egész nap Mit is mondtatok, meddig kell szedni a magne b-t? 36.hétig?
Márti! A bordád én nem tudom miért fáj. Nem lehet hogy sokáig ültél ugyanabban a pozícióban? Nekem akkor szokott fájni.KisAti Most már pihenj! Picit hagyjad anyát had pihenjen! :)
Ildi, kicsit bajba voltam ma a templomba a sok folyadék miatt, de azért iszom. Sztem semmi baj nem lesz ha késöbb tudsz csak EKG-ra menni, az a lényeg hogy meglegyen. Jó az a szőnyeg, de ennyi pézért.
Vicuska! Semmi gond a szívemmel, csak már a 8.héten mondta a védőnő, hogy menjek házidokihoz, és restellni fogom, hogy csak a 18.-on jutok el. De hát azt is megértheti, hogy járvány volt, féltem, hogy elkapok valamit.
Ani! Nem baj, ha baj van az anyagcserével, te csak igyál sokat!!!!!
Jó, könnyű mondani, de tényleg kell a folyadék!
Judy! Mi lehet veled? Lehet már folynak az örömkönnyek? Drukkolok ezerrel!
Persze Ildi, csak hát a templomba nincs mosdó Na meg már Roni is eléggé nyom, de kibírtam.
Annyira kíváncsi vagyok Judyra., viszont nagyon kifárasztott ez a nap. Lehet nem tudom megvárni míg lesz valami fejlemény. Leragadnak a szemeim és kicsit a fejem is fáj.
Nem is írtam, a sírásó is nagyon figyelmes volt, hozni akarta utánam a széket a temetésen.
Sztem én sem jövök ma már,mert Martinka belázasodott.Sík ideg vagyok!Délután játszótereztünk,meg sétáltunk,lehet,hogy már akkor lázas volt?Tök lelkiismeretfurdalásom van !Hazajöttünk,vacsi,kúp,hűtőfürdő,aztán fél 7-kor már aludt is a drága!Félek az éjszakától!
Judy, Gratulálok, Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok tejcit kívánok!
Vicuska, hányra mész ma? Millió drukk! És ne feled, nem egyforma a testünk, valakinek látszik elöbb valakinek nem. Ha annakidelyén nem bíztattok és feladom már lehet nem is lenne velünk Roni! Tarts ki kérlek! Nagyon bízom a babátokban.
Alexa, remélem semmi baja Martinnak és jól telt az éjszakátok. mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
Chrissy, köszi az infót. Veletek mizú? Nagylegény forgolódik rendesen?
Ildi, este fél nyolckor már aludtam. Éjfél tájt kisfiam rugásaira felébredtem és ittam vagy fél liter vizet. Persze vagy egy órán keresztül csak forgolódtam.
Gratulálok a kis Barbika érkezéséhez!!!Gyors felépülést,sok tejcit kívánok!!
Vicuska!Drukkolok mára!!
Szerencsére jó volt az éjszakánk,Martinka végigaludta,láza sem volt.Rendesen reggelizett,most játszunk.Délután megmutatom orvosnak,mert a torkát csak ő tudja megnézni.Hátha piros.Remélem csak vmi gyors lefolyású betegség ez.