Akkor egy rövidített verzió.
Tontica
Nagyon édesek az ikrek. Alexnek én is gratu és szerintem sincs még lecsúszva Anna 4,5 hósan a forgásról.
Hogy bírod a 3 lurkót? Most nehezebb, mint a legelején vagy simán legyűröd a mindennapokat?
Csirkesz
Hajrá, előre a konyha frontján! Néznék rólad szívesen egy pocak fotót, így a harmadiknál még gyorsabban nő?
Srácokról is tehetnél fel, Botidat naggggyon rég láttam.
Jelmez: akkor mégiscsak igaza lehet az óvónéniknek, hogy sok 3-4 éves nem jól viseli. Nem gondoltam, mert nekem mind2 imád őrültködni a jelmezben, ugyanakkor kopp-kopp a mai napig tojnak bele nagyívben hogy milyen ruha van rajtuk. Gondolom ez fiú jellemző.
Én csodálkoztam mikor mondták óvónénik, hogy mivel ezek a picik még nem szeretnek beöltözni, így csak az jöjjön jelmezben, aki nagyon szeretne.
Nem lehet, hogy aptyukod csak egy kis popsi-simit szeretne?
Macs
Piroskád nagyon cuki, báááár ez a mosoly nem annyira a jó kislányra emlékeztet, aki viszi nagymamának a csomagot....nem tudom eldönteni, hogy egy kisangyal járt az erdőben vagy a huncut farkas bújt Piroska képébe
Párod rosszullétei: ez szuper jó hír. Nagyon ügyes vagy, de tényleg.
Jut eszembe, még mindig nincs 4-ünkről Ducis kép......majd tavasszal.
Bébi-kínos infokat köszi. Nem parából, de sose baj, ha tud az ember ilyen infókat.
Azért azt, hogy a gyerekem nem sűrűn reagál a kéréseimre, csak ha már teli torokból üvöltök, akkor rámnéz és azt mondja, Jól van na anya, nyugi-nyugi, hallom amit mondasz.....ezt ugye ne soroljam az arcüreg lerakódás kategóriába?
Voltam ma Bálinttal fogdokinál, mert úgy láttam, hogy a felső fogain kívül valamiféle szürke lerakódás keletkezett. nem olyan, mint ami megromlott, inkább ha nagyon nézed 8mi az esti fogmosásnál), akkor olyan, mintha vagy el lenne kopva egy-egy helyen, vagy elvékonyodva.
Kiderült, hogy nincs baja, szépek a fogai, de valószínűleg ásványi anyagok rakódtak rá. Tessék nagyon sűrűn váltani az ásványvizeket felkiáltással tovább és ha 1 év múlva még rosszabb, akkor kis polír. Megnyugodtam, mert izgultam, hogy kirohad a fogsora, pedig aztán kínosan ügyelünk a nincs nyalóka, cukorka témára. Illetve, ha mama ad 1-2 havonta 1x, akkor azonnal fogmosás.
Egyébként Bálint imádta a fogorvost. Dínókról beszélgettek és a végén azt mondta a doki, hogy ha csoki evés után mindig fogat mosol, akkor olyan erősek maradnak, hogy fenéken is haraphatsz egy jó erős fogú dínót.
Persze Bálint nem értette, hiszen amikor a dínók éltek, akkor még emberek nem éltek és most meg már kipusztultak és ha együtt éltek volna, akkor az emberek lettek volna a zsákmányállatok, mert egy nagy triceratopsz simán felökleli a szarvával az embert.....
2 fotó a bolond békáimról. (Ja Bálint ma beszólt a Mekiben, hogy egy békás toastot kér....azaz Bacon-ös).