Kriszta, Nadin tüneményes a pöttyös neglizsében, bár nálunk a non plus ultra az a lábát lazán a szájába vevős kép, na azon apa kicsit bepánikolt, látom ám, hogy suttyomban tologatja Eszti lábát a szájába...
Ábelnek boldog féléves mini szülinapot, Móninak meg boldok maxi-szülinapot kívánunk!
Macsek, akkor szerintem látogass meg minket Vilkóval, ugyanis Esztellának is az a heppje, hogy csendes szobában, 15 perc üvöltés árán hajlandó álomra szenderedni. Rakjuk őket egymás mellé, aztán tapasztalják csak meg, milyen jó is azt hallgatni...
A tegnapi napom extrán sz@r volt, délelőtt a régi csempét verték le valahol, utána azt veszem észre, hogy valaki kretén a fél házat beterítette céklalével, így az én erkélyemet is, még jó, hogy nem száradtak kinn a ruhák, éjjel pedig egy kisebbségi csürhe tartott bulit, üvöltött a zene, meg ők maguk is, hogy aki oda mer menni szólni, annak szétvágják a fejét, legyen az akár nő, akár kisgyerek...
Na juszt se hagytam, hogy b-vel b-ott legyek a balszerencse ily tömeges áradása okán, és hajat mostam gyorsan, hogy szép is legyek
Andi, fejő-szoba lesz???
Na mindenkinek nyugodalmas átalvós szépálmos jóéjszakát! De főleg a prüntyöknek.