Sziasztok!
Látom alapvetően hasonló problémákkal küzdünk, ez sztem mindenképp megnyugtató, mert ezekszerint ez a normális ilyenkor!
En is aggódtam kicsit a tejcsi mennyiség miatt, mert 1 hetesen már 90-100-at bevágott, és most is kb ennyiket eszik. De most kiszámoltam, és 1 hetesen az k..va sok volt, most normális ez a mennyiség.
Én is érzem, hogy hagy a cicimben még, de 2 gyerek mellett nincs energiám fejni. Ez miatt kicsit lelkifurim van, mert én is félek, hogy így apadni fog a tejcsi.
A másik, ami miatt lelkifurdalásom van, hogy én is úgy érzem, hogy szétszakadok, és mégse tudok 100%-osan egyik gyerekemmel se lenni.

Noémi ált. akkor kezd el sírdogálni, amikor Botival kell foglalkoznom (fürdés, vacsi, pelenkacsere, öltözés). Ilyenkor a szívem szakad meg, hogy hagyom sírni.
Van, hogy Boti jön akkor, amikor szoptatom a kicsit, vagy épp rázom a fenekét, hogy anya gyere, csináljuk ezt v azt...stb. Na ilyenkor is megy az önmarcangolás, hogy elküldöm a gyereket, hogy most játszon egyedül.
Remélem ez idővel rendeződni fog, és nem lesz ilyen szar, mert én ettől kiborulok.
Amúgy Noémi még mindig taknyos és köhög. Már két hete szívom az orrát.
Kapot Brulamycint,amit az orrába kell csepegtetni, meg Calcimuscot a köhögésre.
Szerencsére az antibiotikumot nem kellett újra elkezdenünk, de még lóg a levegőbe, mert ha nem javul muszáj lesz.
Hát én bízom abban, hogy az anyatejcsi meggyógyítja! Nagyon nem szeretném lebombázni megint antibigyóval, múlthét szerdán adtam be neki az ucsó adag Zinnatot.
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy a Ricinus Communis-t hogy kell szedni? Ugyanúgy, mint az Urticát?
Lafi
20.55-kor született Noémi.
És egy kép