A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

A ribizli az piros, neeem???
Kép
Most télleg elmondjam? Kép

Hicu, igen is gyere a talira!! Mé' kéne még egy szék? Ha jól tudom, még 4 hely van. 5 székre akarsz ülni???
Szegénykém, nem lehet jó az a gépezet Kép
De miért nem az elején szóltál nekik - vilis csaj? Talán még hasznod is lett volna belőle! Bár tom, h te nem ilyen haszonleső fajta vagy! Kép

Ann
annann

Hicu!

De jó lenne,ha jönnél talira! Azzal a koffer méretű szerkezettel jól pofán legyinthetted volna a kiscsajokat!

Ann!

A tábla szerint 7. vagy! Jujj,de izgi!
kisbuksi

Fruzsi
Édi vagy ezzel az apácariogató dumával, de én akkor is szeretnék néha pityókás lenni, mikor tele van a tűsark. Nem tudtam eddig arról, hogy kőkemény alkesz lennék, sőt(!), de ma is megtudtam valamit magamról.

Hicu
Mit koridősnek(kismamikoridős!), én felajánlom a székemet, ha nem jut!

Buborék
Le kellett volna ülj valamelyik cicus ölébe, ott lett volna nagy meglepi....

ribizli
lehet mindenféle színű szöveget készíteni, ld dokumentáció/formázás menüpont (itt baloldalon megtalálhatod), de ha nem megy, segítünk! Amúgy meg irigykedem, mert én még semmi buborékot sem éreztem! Adj kölcsön egy kis mocorgást, lécci, lécci,lécci!

AnnAnn
ugye már nem félsz tőlem?

Detti
Jól vagyok, ma első alkalommal mindenki szinte megdicsérte a szerkómat (anyutól, hétvégén kiszuperált nyári tunika, nacival...), de sajnos ebéd ügyben rosszak voltak a tapasztalataim. Inkább nem részletezném, mondjuk úgy, hogy másodlagos minősítést kaphatott volna (egy disznótelepen... Kép Kép ).
holophernes

AnnAnn
Vagesz ez a sokszínűhajű-smile
holophernes

Judit Kép
ajjaj, ha még tűsarkot is hordanál, fel se érnélek puszira! Kép
Örülök, hogy jól vagy, eszerint kezdenek odabent beindulni a dolgok?
Másfél év múlva lehetsz csak pityókás, ez rosszul hangzik Kép Kép ... mert mindjárt eszembe jut saját absztinenciám Kép
A párod meg otthont teremt, mert ő így tud gondoskodni rólatok, ne légy sárki-bárki! KépKépKép

Fruzsi Kép
csacsiszerű pityóka miatt igenis ne szégyenkezz, mert mostazonnal elmondom neked, hogy még nem tudtam, hogy terhes vagyok, és elmentem cicabuliba. Megittam néhány pohár nyami vörösbort, aztán hazafelé jó részét kiraktam a parkban Kép Fogalmam sem volt, mi van, velem ilyen még sosem történt! Egy hétre rá kiderült az igazság KépKépKép

Pussz
Márnemalkesz Kangi és vidor Julcsi
kangi

Sziasztok!

Látom mindenki kellően jó hangulatban van! Csak így tovább.
Ribizli! Gratula, és megy az irigykedés Kép

Írtam Táblázatkezelőnek, hogy bekerüljek. Remélem megkapja a levélkét.

Alig győztem olvasni az üziket, pedig csak egy takarítás erejéig léptem ki (na meg füvet locsoltam, csillagászati fotókat scannelek, stb..)

Na folytatom is a tevékenységet.
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

csajok!
ez gyönyörű!
őrület!
van egy kis basic beütése, de szuper!

köszi, judit! új dimenziók nyíltak!

ribizli
ribizli

Sziasztok Lányok!
Véleményt kérnék Tőletek: 1 hónapja, hogy párommal "élesben csináljuk", mivel babót szeretnénk. Kb. 1 hete a hasam jobb oldalán bizonyos mozdulatokkor nyomást érzek, ami kisugárzik a derekam felé. Felfázásról nincs szó. Szerintetek mi lehet ez? Jövő hét szerdán kell megjönnie. Volt már valakinek ilyen tünete?
Bizse

Ann!
Az az igazság, ha nálam lett volna a kardom, könnyedén arcul legyintettem volna vele őketKépOlyan volt a hangulatomKép

ÚÚÚÚTÁÁÁÁÁÁLOOOOOM ezt a bizgerentyűt, mert kib. büdös..... Ezek nem hallottak még a fertőtlenítésről?Kép

hicudzsi

Ribizli! Kép Kép Kép
Szenzációs csaj vagy!
B.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Lányok!
Véleményt kérnék Tőletek: 1 hónapja, hogy párommal "élesben csináljuk", mivel babót szeretnénk. Kb. 1 hete a hasam jobb oldalán bizonyos mozdulatokkor nyomást érzek, ami kisugárzik a derekam felé. Felfázásról nincs szó. Szerintetek mi lehet ez? Jövő hét szerdán kell megjönnie. Volt már valakinek ilyen tünete?
Köszi, Bizse
Bizse

Szia Bizse!

Én még eléggé emlékszem a tüneteimre, de ilyesmi nem volt köztük. Nekem a legelső tünetem az a WC-hez kötődik, állandóan pisilnem kellett. Fáradékony is voltam, úgy értem állandóan aludtam volna. Fájdalomra nem emlékszem, vagy nyomásérzésre, bár ki tudja. Asszonya válogatja Kép
Nekem pl. kb. fél év után jött össze először kis segítséggel (Clostylbegit), de az a baba sajnos nem maradt életben, de a műtét után 3 hónappal magától összejött. Szóval próbálkozzatok, ha most nem azt éreznéd. De ha igen, akkor jelentkezz a Pár hetesben!
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

BIZSE!
Ez mindenkinél változó, hogy mit érez. Én semmit nem éreztem, csak majd' összestem az egyik edzésemen és nem kaptam levegőt. Az gyanús voltKép

Ha egy hónap alatt összejön iszonyú mázlisták vagytok. Előtte bogyóval védekeztél? Csak azért kérdezem, mert akkor érdemes kb. 3 hónapot még vigyázniKép
Sok sikert!
Üdv!
Emőke+Édua

hicudzsi

Bogi!
Köszi a választ! Én sajnos nem arra gondolok, hogy az első hónapban sikerült a tervünk, hanem be vagyok sz..va, hogy valami bajom van. Szerintem a 2 hetes terhességnek még nincsenek jelei, vagy???
Mások is szóljanak hozzám, lécci...
Bizse
Bizse

szia bizse!

nekem fájt ugyan, de nem úgy, ahogy te mondod. folyamatosan menstruációs görcseim voltak, de nem jött meg, negatív tesztek sora, aztán tessék, mégis itt a 2 baba.
vigyázz magadra, hátha tényleg beköltözött valaki!

üdv: ribizli
ribizli

Hicudzsi!
Választ köszi. Igen, bogyóval védekeztem. Május 22-én hagytam abba, úgyhogy a 3 hónap szünet megvót. (De hosszú is vót!!!) Abbahagyás után - szokás szerint - mindig napra pontosan megjött.
Üdv!
Bizse
Bizse

Szia Bizse!
Én teljesen tünet mentes voltam, 8 hetesen derült ki az egész, mert még menstruáltam is..
Amúgy csak aluszékony voltam, semmi más.
Csövi: Detti
Detti

Bizse
Nekem semmi fájdalmam nem volt, ha a kispapi folyamatos üldözését nem tekintjük annak ('most biztos becsípődött, vegyélmár egy tesztet'). Nekem inkább a felfázásos sztorijaimra hasonlít kísértetiesen. Mindenesetre ne ülj forró kádbam és öltözz melegen, ez mindenre jó, tudod mint ükanyáink idején a melegvizes borogatás.

<center>[color=#ff0000]</center>
és ez mégcsak a kezdet KépKép

Kangi
Örülök, hogy látlak, ami meg a tűsarkúmat illeti, az van, úgy meg még én sem veszem fel, még az aprócska, csípősnyelvű barátőim bosszantására sem !!Kép Cupa, hétvégére térjünk vissza!

Fbogi
Mit csinálsz? Csillagok, meg fű?? Ha már alkohol nemlehet, ebből a cuccból nekem is adhatnál, mert állati jó lehet!!!
holophernes

Sziasztok!

Bizse! Én is ilyen betoji voltam, mindenre azt hittem, hogy bajom van, és nem is lehet gyerekem Kép Szerintem ne aggódj emiatt. Drukkolunk, hogy minél előbb jöhess közénk.

A 2 hetes terhességnek is vannak jelei egyeseknél. Én a másodiknál, mikor még meg sem kellett betegednem, de már állandóan pisilni jártam, tudtam, hogy babás vagyok. Persze mindenki lehurrogott, hogy hülyeség, meg nem érezheted, de hát én voltam ott nem? Kép
Szóval mindent bele!
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Na Mamikák!
Én most húzom el a csíkomat net-közelből 3 hétre.
Remélem mire újra itten leszek nem felejt el mindenki.
Ha valakinek hiányoznék, nyugodtan írjon mailt. Biztos nagyon magányos leszek. Már most nagyon sajnálom magam..
Mindenki vigyázzon magára, és a pocijára. Találkozunk akivel találkozunk 26-án, bár kicsit kések majd a masnik miatt.
Puszi Mindenkinek: Detti (21+6)Kép
Detti

Judit!
Fel vagy dobva? Kép Kép
Csillagok... Hajjaj. Éppen a május 31-i napfogyi képeit scannelem. Ha kíváncsiak vagytok mit csinálok(lunk) nézzétek meg a http://gyor.mcse.hu oldalt. Ez a csillagász csoportunk honlapja. Kép

Fű... Most űtettünk füvet a kertbe Kép Ugye ha valaki családiházba költözik, meg kell csinálni ezt is. És én vagyok az öntözőbrigád.
Remélem kinő, ha már ennyit dógoztam vele. Kép

Puszi: B.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bizse Kép
nekem PONT ilyen tüneteim voltak kéthetesen! Azt hittem, a félidős fájdalmat érzem, illetve a pete levándorlását. Nekem is tabletta után, de már 6 hónappal volt. Az eredmény megtekinthető a
http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi
weboldalon KépKépKép

Drukk nektek!

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Köszi az infót a tornáról! Hétfőig nem leszek, de akkor bővebben jelentkezem a tornával kapcsolatban.

Puszi
sarah

http://gyor.mcse.hu/images/napfogy_20030531/Page.html

Ha akartok szép képeket nézegetni (csillagászati témájú, a képek zömét én készítettem a május 31-i napfogyi alkalmából és Pannonhalmáról.)

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Már jó régen jelentkeztem.
Nálunk minden rendben van, náthám már múlóban van.
Jövőhéten hétfőn megyek védőnőhöz, szerdán 4 D-s uh-ra a Hattyúházba, aztán csütörtökön pedig AFP és egy ben doki is. szóval jövőhéten nem unatkozom.
Közben pedig neki álltam tanulni angolt, ha esetleg tud valaki egy jó angol tanárt azt megköszönném.

Bizse: nekem is pont ilyen tüneteim voltak ami neked, de nekem ehhez társult az állandó álmosság, sokszor mentem pisilni és iszonyúan fájtak a cicieim. Én ekkor már sejtettem itt baba van.

Gratulálnék a kibújt babáknak, sok tejcsit kivánok.

sziasztok

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bogi!

Ezek csodaszép képek,a babáim végig rúgdostak,hogy ők is akarnak ilyet látni "igaziból" Kép

Melyik vagy Te a két lány közül?

Kisbuksi
kisbuksi

Gabi!

Ha Pesten keresel tanárt,akkor tudok egyet,akit szintén Gabinak hívnak ,mint Téged,meg amúgy engem is /na ez hogy jött ide?!/ Szóval ha érdekel,megadom a számát!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok! El voltam tünve, és megint el leszek, eddig többet feküdtem, nem birtam nagyon fent lenni, hétfön meg magzatvizvétel lesz, igy utána megint pihi. Szoritsatok értünk!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bizse,
nekem nem felfázás szerű tünetekkel kezdődött, hanem felfázással Kép úgyhogy nemtok nyilatkozni az ügyben. + aluszékonyság + majd leszakadt a cicim aerobic közben.
Reméljük, nincs bajod, hanem úgy alakul, ahogy szeretnétek! Kép

[size=-2]Ann nagyon félős, könnyen megijed![/size] Kép

Karmen, pihenj sokat, vigyázz magatokra, szorítunk!!!

Hicu, sztem alakítsunk egy verjük meg a vilin a nagy seggükkel az ülésen pöffeszkedő, a kismamiknak a helyüket át nem adó plázacicákat klubot!!!
Kép

Pussszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Na, hát én is megérkeztem ideKép el se hiszem.

Hát aki nem ismerne: Kata vagyok, 27 éves, egy egy hónap múlva két éves nagyfiúval, és egy tegnap 16 hetes Pocalakóval rendelkezemKép

Nekem a terhesség eddigi részében az égvilágon semmi bajom nem volt, se hasifájás, se vérezgetés, se hányás ,se gyakori pisi.....semmi.
Ez riaszt is, mert honnan tudom, hogy terhes vagyok, ugye....Mondjuk a pocim most kezdett el nőni, hogy már látszik (arra kéztetve a metrón utazókat, hogy jól megnézzék, hogy biztos terhes vagyok-e, majd alvást színleljenekKép), ja, és a cicim lett hatalmas (mármint az eredeti két kiürült lógó, ráncos dohányzacskóhoz képestKép Akkor a körmérete jó ha 75 cm volt, most meg 90 felett van, és irtó nehéz. Kép
Ma voltam dokinál, hallgattunk szívhangot, azt mondta, nagyon aktív a kölökKép Most megnyugodtam, na majd parázok itt nektek az AFP-nKép
Kicsit taknyosak vagyunk, de szerencsére láz nélkül (kopp kopp) remélem, elmúlik doki nélkül. Kedden voltunk, akkor azt mondta, semmi nem kell, csak orrszívás. Akkor dlután picit köhögött, meg azóta is egyszer egyszer....remélem, nem lesz komolyabb...

No megyek, mert fél ötkor aludt el, és még alszik...ebből mi lesz???????

Pusz: Kata

Mennék én is a talira ha lehetKép Ez ugye füstmentes hely? Milyen kaják vannak?????? sajttál vanKépKépKépKép?
LadányiKata

Sziasztok!

Na vegre egyszer jottem nosztalgiazni :-))) Csak amulok a tablan, hogy megszaladtak a regi minipocisok...
Igy babasan az ido nem telik, hanem eltunik! :-0

Es most nezem, mennyi fiucska szuletett mostanaban :-))) Mar kezdtem aggodni, hogy fogom ferjhez adni a lanyomat :-)))

Kisbuksi,
szvsz kokuszmatrac pro. Nalunk tizedannyi ido alatt szaradt meg, mint a mi agyunk... :-]

Judit, Detti,
en nemreg Becherovkaval almodtam... :-/
viszont az alkoholmentes sor allitolag kivalo tejszaporito, ugyhogy en egy Schlossgold mellett szoktam babanetezni :-)))

Ribizli,
mocorgashoz gratula! :-)))

Fruzsi,
en imadom a szaraz vorosbort, de Violam sajna nem olvassa a szakirodalmat... jottek a csodaloi, megittam egy fel poharral es ugy kopdoste ki a cicit, hogy csak lestem :-( de aztan egy ora mulva szent volt a beke :-)))

Buborek,
nem olvastam az eredeti sztorit, de anno en is zugtam egyet egy podium szelerol :-( es ugy tompitottam, mint egy dzsudos :-))) szerencsere muxik az oszton ilyenkor :-))) de azert vigyazz tenyleg!

Szabolcs,
csaladi gondok??? hogy vagytok? nagyon eltuntetek! :-( puszi Matenak es Tundimaminak! :-)

Ann,
punksmiley kiraly :-)))

Hicu,
az emberem szerint en manipulaltam az embereket a metron, de bejott :-))) pedig onkentelen volt... remenykedo arccal vegigneztem az uldogelokon, aztan faradt mosollyal, sohajtva elindultam a kapaszkodo fele :-))) 99%-ban volt helyem, pedig nem vagyok egy bombazo tipus :-)))
Budos bizgerentyu :-(

Bizse,
en 2hetes terhesseget mar ereztem (mellfeszules, rossz szajiz), de ilyen, mint Neked, nem volt.

Bogi,
szuperak a kepek! :-)))

Karmen,
massziv DRUKK megy! :-)))

Kata,
megneztem a profilod, Petivigyor tunderi :-))) jobbulast neki! :-)

Minden kismaminak jo pocisodast, talizoknak jo hangulatot :-))) es Viola is udvozli a pocilako kollegait! :-)))

Kaska
kaska

Kata, örülök, hogy itt vagy,
gyere a talira,
már szimpi vagy a sajttállal!!!! (én rántott sajtot szeretnék enni)
Pusssz
Ann
annann

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ, és reménykedem! Hozzászólásom óta még egy tünetet produkáltam: rövid erős szúrást éreztem a cicimben 2x. Na majd meglátjuk, hogy mi is ez valójában.
Pussz, Bizse
Bizse

Sziasztok!

Szeretnék én is bejelentkezni hozzátok.
Pele vagyok, a Túl az első... topik oszlopos tagja, bár már egy ideje inkább csak a topikos levelezőlistát gyarapítom a hozzászólásaimmal időhiányból kifolyólagKép No meg a szopitopikba szoktam írni.
Jelenleg kb. 15 hetes kismama vagyok, és egy 6 éves kisfiú, egy 3 éves kislány és egy 16 hónapos még kisebb fiú anyukája. És persze nagy az izgalom a családban, mert a nagyobb fiam kisfiú testvérkét szeretne, a lányom meg kislányt.Kép Nekem mindegy, csak baba legyenKép Merthogy már eleve olyan boldog vagyok, hogy a párom beleegyezett a 4. babába, mert először nagyon nem akart belevágni.

Na ennyi elég is egyelőre belőlem. Nem tudom, milyen gyakran fogok tudni jönni, de azért majd igyekszemKép

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi

Hello Csajok!

Üdv az újaknak,gyertek talira!

Én most újra eltűnök hétfő estéig,megyünk reggel vidékre friss levegőt szívni. Kellemes hétvégét,növesszétek a pocakotokat!

Kisbuksi
kisbuksi

jajjj de nagyon irigykedem Kis Buksi!!!!

A sajtról: a fiamnál ettem camambertet, eddig nem mertem, mert valaki azt mondta nem szabad. De tegnap megkérdeztem a dokimat, azt mondta lehetKépKépKép

Ja, azt nem is írtam fentebb, a SOTE 2-n fogok szülni Bánhidy dokinál, remélem rendesen, és nem császárral mint a fiamatKép

Puszi: Kata
LadányiKata

Kata!

Éljen! Én is nagyon-nagyon szeretem a camambert sajtot, de én sem mertem enni idáig. Ma veszek egy nagy dobozzalKépKépKép

Köszönöm!Kép
Emőke+Édua (33+3)

hicudzsi

Pocaktalálkozó, 2003.09.26., péntek, 18:00,
MÁRKUS ÉTTEREM
1024 Budapest II. Lövőház utca 17.

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi
15. Rebi
16. Manga
Kép 17. Hicudzsi
Kép 18. LadányiKata

Majd jövök.

Puszi

Fruzsi
cinderella

Hát, lányok asszonyok, én nem tudtam ezt (sem).
Pár doboz Camembert már lecsúszott vállvetve más sajtokkal Kép

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre, csak nagyjából futottam végig az eddigieket.

Judit, Ribizli, színesedünk? Hát az ember mindig tanul új dolgokat! Majd kipróbálom én is. Kép

Bogi! Tényleg fantasztikusak ezek a képek! Gyönyörűek! Kép

Kata, Pele üdv közöttünk! Jó pocakodást! Kép

És én is imádom a rántott sajtot! Kép

Tünde
rtünde

Bizse!

Én csak most olvastam, amit írtál. Remélem tényleg baba lesz belőle, de azért megosztanám veled a saját tapasztalatomat.
Nekem volt ilyen kisugárzásos fájdalmam, nem elöl, hanem hátul a medenencémtől a derekam felé. Sajnos kiderült róla, hogy fertőzés. Erre antibiotikumot kaptam.

Amikor terhes tettem 2 hetesen görcsölt a hasam alul a méhemnél, olyan érzés volt, hogy na most fog megjönni. Na erről meg kiderült, hogy ez már a baba és tágul a méhem, amire magnéziumot írtak fel. A kétfajta fájdalom teljesen más érzés volt, nem lehetett a kettőt összekeverni.
Ha nem jön meg szerintem 2 hétre rá érdemes elmenned orvoshoz, én 4 hetesen voltam ott a görcsök miatt és ki tudta tapintani a terhességet.

Manga
Manga

Szia Karmen!

Valahol olvastam, milyen várva-várt babát is hordasz a szíved alatt!!!
Gratulálok hozzá! Kép
Hány hetes is vagy most?
Most miért kell magzatvízvételre menned??? Kép
Mesélj, ha van időd!

Mégegyszer gratula
cinderella

Szóval, bocs!
Mégegyszer gratulálok! De hát ezek csak hülye szavak, mi? Kép
Szülők most repdesnek, ugye?Kép

Na, minden jót, Fruzsi
cinderella

Karmen!
Nem jössz a pocaktalálkozóra?? Kép Kép
cinderella

Detti,Ribizli, Manga! Kép

Bocsika, de tegnap már nem tudtam jönni!
Szóval a kismamitorna a Szt.Imrében minden héten kedden van du. 1/2 5 - 1/2 6 óráig. Aerobikos matracfélét, törülközőt, és amiben tornázunk azt érdemes vinni. Most hogy ilyen jó idő van, a szabadban gyakorlatozunk, jó nem?Kép És diktafonra is fel lehet venni, így otthon is folytatható. Gyógytornász tartja.

És vannak előadások is, a torna után:

AZ ELŐADÁSOK 2003. I. 7. ÉS XII . 16. KÖZÖTT
(hely: F épület tanácsterem, kedd este 6 óra,előadók: a szülészeti osztály orvosai, szülésznői és csecsemőgondozó nővérei)

A VÁRANDÓSSÁG ALATTI ÉLETMÓD
I.7., III.11., V.13., VII.15., IX.16., XI.18.
előadók: Dr. Kocsis Éva és Dr. Rabóczky Marietta
asszisztens: Kecskemétiné Nyíregyházi Vera szülésznő

VIZSGÁLÓ ELJÁRÁSOK A VÁRANDÓSSÁG ÉS A SZÜLÉS ALATT
I.14., III.18., V.20., VII.22., IX.23., XI.25.
előadók: Dr. Csabafi Csaba, Dr. Fülöp Tamás, Dr. Prijady Josdy, Dr. Reizer Ágnes, Dr. Szántó József,
Dr Urbán Márta, valamint Bergendy Katalin és Szentesné Urning Márta szonográfusok

A VÁRANDÓSSÁG, A SZÜLÉS ÉS A GYERMEKÁGY PSZICHOLÓGIÁJA
I.21., III.25., V.27., VII.29., IX.30., XII.2.
előadók: Dr. Bálint Mihály és Újvári Bori szülésznő

SZÜLÉS. EGYÜTTSZÜLÉS
II.28., IV.1., VI.3., VIII.5., X.7., XII.9.
előadók: Dr. Balogh Tibor, Dr. Bálint Balázs, Dr. Nyulasi Gábor és Dr. Reizer Ágnes
asszisztens: Horváthné Kondor Katalin és Tóth Irén szülésznők

ALTERNATÍV SZÜLÉS
II.4., IV.8., VI.10., VIII.12., X.14., XII.16.
előadók: Dr. Bálint Sándor, Dr. Bálint Balázs és Dr. Trappné Nagy Andrea szülésznő

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ ELJÁRÁSOK A SZÜLÉS ALATT
II.11., IV.15., VI.17., VIII.19., X.21.
előadók: Dr. Barna István, Dr. Barna Péter és Dr. Bencsik András

SZÜLÉSZNőK A SZÜLőSZOBÁN ÉS A GYERMEKÁGYAS OSZTÁLYON
II.18., IV.22., VI.24., VIII.26., X.28.
előadók: Csizmadia Istvánné (Erika), Kecskemétiné Nyíregyházi Vera, Fantha Zsuzsa, Nyulas Jolán,
Tóth Irén és Váradi Sándorné (Ica) szülésznők

A BABA-MAMA SZOBÁK (ROOMING &#8211; IN), SZOPTATÁS ÉS AZ ÚJSZÜLÖTT GONDOZÁSA
II.25., IV.29., VII.1., IX.2., XI.4.
előadók: Dr. Waldinger Katalin és Dr. Kónyi Olga gyermekgyógyászok, valamint Staár Lászlóné,csecsemőgondozónő

ÖSSZEFOGLALÁS
Videofilmek vetítése (külföldi és saját tapasztalatok)
III.5., V.7., VII.9., IX.17., XI.19.
moderátor: Dr. Bálint Sándor
asszisztens: Horváthné Kondor Katalin t. szülésznő

Itt vannak infók.

GYertek sokan! Például jövő kedden ráértek?

Nikie
21+3
nikie

Sziasztok!

Örülök, hogy örültök a sajtnak. A dokim mondjuk nagyon aranyos, de szigorú pasas, ezért remélem, senkinek nem mondtam rossz tanácsot. Én eszem !!!! Vajas-áfonyalekváros piritóssalKép hozáá vékonyra szelt két órát a szobahőmérsékleten állt tihany camamberttelKép
Csak mindig olyan nehéz beosztani, kevés az egy gurigaKép
Képzeljétek, hogy jártam a jómultkor (még nem voltam babás)
A barátnőm a 10. emeleten lakik (Ő nem szereti a camambertet) és volt náluk egy vendég, akinél a kocsiban volt NAGY GURIGA (1 kg-s talán?) camambet, 500 ft-ért adta. Nekik nem kellett, eszébe is jutottam, felhívott (van házi vonal a két lakás között)de nem voltunk itthon. Ezért nem kérte........Kép majd megütött a lapos guta!!!!!!!!

No puszancs: Kata 16+2

Pussz:
LadányiKata

Sziasztok!

Kata!!!KépKépKép
Na végre, hogy csatlakoztál hozzánk! Már alig vártam!Kép További gondtalan gömbölyödést kívánok!

Pele!
Téged is üdv köztünk és boldog babavárást kívánok!Kép Ha a minta szerint halattok, akkor kislány lesz.Kép Nálatok már a 4. babó jön? Én annyira szeretnék egy 3. babát is, de eddig csak kettőre kaptam engedélyt.Kép...talán, ha már a pocakomban lévő Kismanó is Nagymanó lesz akkor megenyhül a férjem...Kép

Detti!
Kép Hát elmész? 3 hétre?Kép Tőlem nem menekülsz!Kép Majd írok...

Judit!
Sárkány ide vagy sárkány oda, ÉN NEM FÉLEK TŐLED!Kép Jó, hogy megint itt vagy!Kép
Te írtad, hogy jó alaposan felfáztál? És elmentél dokihoz? Sajna, én összeszedtem egy hólyaghurutot és annak is egy "ragaszkodóbb" fajtáját.Kép Remélem az elkövetkező napokban sikerül kiebrudalni a kis betolakodókat...

Kellemes 7végét mindenkinek!
A Pocaktalálkozóra pedig minden kismaminak kötelező házifeladat: a nagyobb pocak növesztése.Kép

Pussz
Szilvi
22+0
sztigris

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Laura2 [size=-2]2002.12.07.[/size] 40+6 27 év/1.b. Budapest 2003/09/20/ [size=-2]2003.09.13.[/size]
[size=-2]2.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 39+1 26 év/1.b. 2003/09/25/ [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]3.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 38+6 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003/09/26/ [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]4.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 37+1 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003/10/09/ [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]5.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 36+6 29 év/3.b. Gödöllő 2003/10/11/ [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]6.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 35+0 24 év/2.b. Budapest 2003/10/24/ [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]7.[/size] AnnAnn [size=-2]2003.01.22.[/size] 34+2 28 év/1.b. Hatvan 2003/10/29/ [size=-2]2003.10.29.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás Piroska[/size]
[size=-2]8.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 33+4 26 év/1.b. Budapest 2003/11/03/ [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]9.[/size] Dorki [size=-2]2003.02.04.[/size] 32+3 29 év/1.b. Budapest 2003/11/11/ [size=-2]2003.11.11.[/size] [size=-2]Dél Pesti Kórház / Dr. Forgacs Vince[/size]
[size=-2]10.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 32+2 35 év/3. b. Szeged 2003/11/12/ [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]Női Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]11.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 32+1 28 év/1.b. Budapest környéke 2003/11/13/ [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]12.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 30+1 1.b. Zala 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]13.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 30+1 27 év/2.b. Budapest 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]14.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 29+2 28 év/3.b. Budapest 2003/12/01/ [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]15.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 29+1 29 év/3.b. Budapest 2003/12/04/ [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]16.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 28+2 31 év/1.b. Budapest 2003/12/10/ [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Doris [size=-2]2003.03.07.[/size] 28+0 30 év/1-2.b. Svájc 2003/12/15/ [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]18.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 28+0 Dunaújváros 2003/12/14/ [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]19.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 27+1 29 év/2.b. Budapest 2003/12/20/ [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]20.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 27+0 29 év/1.b. Budapest 2003/12/21/ [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]21.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 25+3 29 év/1.b. Svédország 2003/12/31/ [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]22.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 25+1 35 év/2. b. Budapest 2004/01/03/ [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]23.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 22+6 25 év/1.b. 2004/01/19/ [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]24.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 22+6 25 év/1.b. Budakalász 2004/01/22/ [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Szűcs Géza[/size]
[size=-2]25.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 22+4 26 év/1. b. Szeged 2004/01/21/ [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]26.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 22+0 27 év/2.b. Ócsa 2004/01/25/ [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]27.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 22+0 29 év/1.b. Budapest 2004/01/23/ [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]28.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 21+3 29 év/1.b. Budapest 2004/01/27/ [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]29.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 20+0 33 év Szeged 2004/02/06/ [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]30.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 19+6 25 év/2.b. Budapest 2004/02/07/ [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]31.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 19+4 27 év Budapest 2004/02/09/ [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]32.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 19+4 31 év/2.b. Csömör 2004/02/09/ [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]33.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 18+4 26 év/1.b. Budapest 2004/02/21/ [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]34.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 18+3 35 év/3. b. 2004/02/10/ [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]35.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 18+2 26 év Budapest 2004/02/18/ [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]36.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 17+6 26 év/1.b. Gy&#337;rújbarát 2004/02/26/ [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Gy&#337;r[/size]
[size=-2]37.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 17+2 30 év/1.b. Budapest 2004/02/25/ [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfőző[/size]
[size=-2]38.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 17+2 32 év/2.b. Budapest 2004/02/29/ [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]39.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 15+2 24 év/3.b. Szigethalom 2004/03/10/ [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2005.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera KépBence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano KépEmma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Böbi KépPatrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 KépBálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Kisegér KépIstván 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Fruzsi! Igen, 4 éve vártunk erre, de sajnos nem gond nélküli a terhesség, nyáron már 1 hónapot kórházban töltöttem, most szigoru fekvés van, nem mehetek a találkozóra. Amugy is 170km-re lenne.

köszönö, hogy drukkoltok hétföre, most kicsit jobb a kedvem mert ma megtudtam hogy a prof. csinálja, igy a legjobb kezekben leszek. Valamit elég aznap reggel bemenni, és du. már mehetek is haza.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: