A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba! Akkor látom, nálatok se sokkal jobb a helyzet... Ez a kialvatlanság... :? Én nem tudom, hogy pl. Maggie hogy bírja... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ez a JimJam új magyar nyelvű mesecsatorna, és minden nap van rajta a Kipper, amit évekig rajzoltunk :D :D :D ! Az előbb reklámozták...jó érzés ám... :roll: Már megint ez a fránya nosztalgia a rajzfilm után... :cry:
dettyk

Ildikének boldogságos 5.hónapot,Jázminnak boldog névnapot :)

Dettyk!
Annyira aranyosak kettecskén :) mi az a Kipper + JimJam :oops: ezek nekem újak :)

Juba!
Üdv a táborban :wink: Nem vetted magad mellé? Én Míránál így csináltam,untam már az állandó felkelés/kiságyból kivenni/visszatenni procedúrát :oops:

szép napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Sikerült pihenni, jobban vagyok, de még nem az igazi! At előbb voltunk sétálni, most meg kótyagos vagyok tőle! De muszáj volt már friss levegőt szívni!!! :D

Hajnalban 2x keltünk, 1x én, de pont megjött apa, így egyúttal beengedtem, meg 1x VikDan 1/2 6-kor!
Megetettem, kiszívtam az orrát, közben meg elmagyaráztam neki, hogy így nem lesz jó!
Muszáj visszaaludnia, hogy anya is tudjon pihenni és neki is jobb lesz! Letettem, vártam, hogy kikéredzkedik, erre NEM! Simán visszaaludt és 8-ig húzta!
Utána 3/4 9-ig lustiztunk az ágyban!
Úgy látszik ért a szóból! :shock:

Megyek, mert most felébredt!

Kép
Kép
timi26

Viranka, a JimJam egy új magyar nyelvű mesecsatorna a tányéros Tv-n :wink: , ma reggel találta Bence, Kipper pedig egy kutyusról szóló rajzfilmsorozat, amit évekig rajzoltunk, amikor még rajzfilmstúdióban dolgoztam 8) .

Kép

Timi26, láááátod, milyen szófogadó fiad van :wink: !
dettyk

Sziasztok
Nálunk vannak a szüleim és nemsokára megyünk egyet kirándulni a Duna-partra, úgyhogy csak gyorsan (a képeket futottam át):

Ildike
Gyönyörű vagy a képen és Boldog Hófordulót!

Jázmin
Boldog Névnapot!

Sense
Nagyon csinos vagy a képeken! És tényleg dögös a kosztüm :D

Lizi baba, Zsófi baba csodaszépek!

Dettyk
Én azért merem feltenni a konyhaképet, mert vadi új (lesz ez még így se...) :D
És a tanácsaim:
1. és 2. kép-jó sok rakodótér legyen!
3. kép-ha nem akarod a csempét összefúratni, a konnektorokat fúrjátok a szekrénybe (akár rejtve)
4. kép-ha lábakon áll a szekrény, nagyon praktikus, könnyebb takarítani (a régi lakásban hülyét kaptam attól, ahogy a morzság bennragadtak a lábatlan konyhaszekrény aljához...)
5. kép- és végül feltettem, honnan szoktam Veletek netezni!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
granda

Timi26! Örülök, hogy jobban vagy! Így egyre közeledik a tali időpontja! No persze ez a másodlagos, az elsődleges, hogy jobban vagy!!! :D

És az f.sza, hogy jóízűen tudok tovább enni, miközben kiszívtad VikDan orrát! :lol:

Egyébként tuti megértette, hogy legyen jó fiú, és hagyjon pihenni!

Mikor mellgyulladásom volt, 39,6 fokos lázzal, én csak feküdtem, és Apa szó szerint csak szoptatni hozta hozzám Zsófit. Közben meg mindketten kértük, hogy legyen jó, mert Anya beteg, és pihennie kell.
Szinte átaludta az egész napot, holott ezt nem szokta. :wink:

Nálunk nagyon király idő van! A teraszon ittam meg a kávém (illetve szerettem volna, egy korty sikerült is, mert Zsófi felébredt). :)

Szintén kiteregettem a teraszon!

Nemsokára meg lelépünk sétizni! :D :D :D

Kinéztem egy új babakocsit. A Graco-t meg megpróbálom eladni a teszveszen. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, meg a többit. :D

Boldog hófordulót Máténak!
Boldog Névnapot Jázminnak!

Nagyon szuperek a képek.Bocsi,hogy nem írok külön csak megyünk ki
szuper a idő, ki kell használni. :D
Na meg van mit csinálni az udvaron is. :D

Sikerült meg szerezni a két rucit is aminek a képét fel raktam. :D
Csinálok képet a lányomról a poncsóban :D

Később jövök.Most megyünk ki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szeli átfordult hátról hasra!!! Először bent maradt a keze a hasa alatt, de azt is ügyesen kihúzta aztán!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, Csajszik!

DRÁGA HÓFORDULÓS BABÁK, NÉV- ÉS SZÜLINAPOSOK: ISTEN ÉLTESSEN MINDENKIT!!!

Juba: továbbra is imádom Bertust, ez nem változik, annyira édes a képeken!

Dettyk: ha jól rémlik, épített konyhát szeretnél. Találtam pár linket, de ha csak rákeresel erre a szókapcsolatra, kidob egy csomó találatot. Én amúgy imádom az épített konyhákat, a mediterráneumban elég népszerű is (és nagyon csípem pl. a francia vidéki stílust, az ottani konyhák is zömmel építettek).
http://www.konyhatippek.hu/show_article ... icleID=511
http://www.butorbolt.hu/cegek/plumetbut ... zovel.html
http://magazin.zassa.hu/index.php/magaz ... t%C3%A1rai
http://www.nlcafe.hu/modules/forum/foru ... 94&imgid=1

Granda: csodaszép a konyhád! Bármikor elfogadnám! Itthon egyelőre nem élhetem ki magam, mert nem ez a mi "végállomásunk", így a pénzt a majdani lakásunk konyhájára gyűjtögetjük (egyebek között) ;-))
[/b]

Kép
Kép
irina

Timi26: nagyon örülök, hogy jobban vagy!

Ja, babakocsesz: nekünk nagyon bevált a Peg Pérego Veneziája (könnyű, ezerfunkciós -- tehát sportkocsi is, mindenfelé dönthető, bolygókerekes, igen könnyű). Az egyetlen hátránya (az ára mellett) az, hogy a kerekei relatíve kicsik, így a nagyobb lyukakkal nem bírkóznak meg, csak ha emeli a kocsi elejét az ember. De őszintén ajánlom, mert ha ezt beszerzi az ember, több babakocsit nem kell vennie :-)
Kép Kép

Kép
Kép
irina

Dettyk:
találtam néhány képet a konyháról amikor készült és még viszonylag rend volt benne 8) :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mamikák!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat, annyira drágák vagytok!!! :):)

Én is mindenkinek bologságot kívánok, akiknek azóta volt valamilyen ünnepük, amióta nem írtam. :):)

És persze azoknak is akiknek éppen ma van és akiknek lesz! :):)

Micsoda szép TAVASZ van, hihetetlen!!! Annyira jó!!! :):)

Fleur!
Ha esetleg még aktuális a Libero-s dolog, akkor majd legyél kedves és a galagonyabogyo mailre, vagy az IWIW-re üzenj - félek, hogy esetleg itt nem veszem észre... :):)

Granda!
Ti voltatok már K2-n a Homoktövis utcai iskolával szemben lévő játszótéren?

Most is láttam babakocsis párokat - ücsörögtek a padon és nézték a nagyobb gyerkőcöket. :):)

Ma is ott jártunk, csoda klassz időnk volt: http://picasaweb.google.hu/vadvirag6/200802TAVASZ

További szép hétvégét mindenkinek!

Puszi: Vadvirág
Vendég

Hello Lányok,

na azért mégis lehet érzékelni a hsz-ek számán, h beköszöntött a tavasz! :lol:

Lányok, köszi az infót a kocsikról. Akinek van bevált kocsija (pl Viranka :lol: ), az dob róla egy képet is?

Gremese, megosztod velünk, h milyen kocsit találtál?

Dettyk, tündériek a csemetéid! :lol:

Granda, nagyon pöpec a konyhátok! A netezős hely, az vmi beépített szekrény szerűség, amibe elrejthetitek a gépet? Jó ötlet! Az oldalsó bannerekről és a vonalzókról látni lehet már messziről is, h a babaneten vagy :lol: :lol: :lol:

Timi26, nagyon szép eredeti a konyhátok! Tényleg igazi country style! :lol:

Vadvirág, nagyon szépek vagytok! Boldog névnapot Jázminnak!

folyt köv, mennem kell...

silka
silka

Granda! Ahogy visszalapoztam, és hirtelen megláttam a képeket, egyből levettem, hogy ez csak a Ti konyhátok lehet!!! :D Gyönyörű! És jó ötleteket írtál. Majd én is felhasználom… :wink: 1-2 év múlva… :? bár addigra remélem, nagyobb lakást tudunk venni!!! :D

Bababörzén találtam (volna) 1-2 jó cuccot (csíkos harisnyát, bodyt), de az egyik kicsi volt, a másik meg túl nagy… :roll: Szeli meg jól bekakált ott. Csak lestem, hogy mi ez a bűz, mire rájöttem, hogy a gyerekemtől származik... :wink: :lol:

Szeli nemsokára ébred, úgyhogy szerintem ma már nem tudok jönni. Tuti, kimarad megint az utsó alvás.
A nunikája sajnos rosszabbodot, kirepedt egy kicsit :cry: , nem jó neki rá a Bepanthen, visszatértem a Sudocreme-re (azzal javult csak lassan), és este megint meztelenkedik!
Kedden úgyis megyünk tápi receptért, megnézetem a dokival.

Irina! Szuper babakocsit vettetek! :D

Timi26! A Ti konyhátok is csili-vili! :D Jaj, de szeretném már egy ilyen konyhapultot!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Csak egy pillanatot sikerült elkapnom az első fordulásból:
Kép
(Úgy féltem egyébként, hogy nem fogom látni, mert pont nem leszek a szobában, de úúúúgy örülök, hogy épp mellette voltam!!!!!) Hurrá!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vadvirág! Nagyon jól nézel ki! :D És édesek a gyerkőcök!!! :D :D :D :D Te! Én azt hittem, hogy végülis olyan babakocsit vettetek, amiben egymás mellett vannak a picik. Vagy azóta megint cseréltetek. Arra emlékszem, hogy az első kocsitok is ilyesmi volt.

Kép

Kép
regcsiken14

Megjöttünk mi is a Várbeli kirándulásból. Nagyon jól sikerült, csodálatos idő volt! Annyira feltöltődtem. Itt a tavasz, most már tényleg!
Kép

Juba: Édi-bédi Bertus! ÚÚgy megdögönyözném :twisted: :oops:

Dettyk: Édesek a kis manóid!

Vadvirág: Sugárzik Rólatok a boldogság, szépek vagytok!!!

Regi: Gartula Szelinek a forduláshoz!

Granda, Timi26: Szupi konyhák!

A mi konyhánkat közösen terveztük és Apa kivitelezte. A hely adott volt, nem túl nagy, de úgy gondolom, hogy mégis sikerült azért kihasználni a teret. Legjobban a középen lévő pultot szeretem, ott szoktam előkészíteni a főzéshez a dolgokat, le is lehet ülni hozzá, és nagyon jól tele lehet pakolni.
Kép Kép
Kép

KépKépKépKép
meryke

És még pár friss kép az öt hónapos Mátéról és a mai kirándulásról:

Kép Kép Bencussal

Kép A Halászbástyán (+Bencus bohóckodik) Kép Jó kedvem van!

KépKépKépKép
meryke

Azt hittem oldalt kezdek :cry: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Jaj, azt el is felejtettem írni, hogy három napja adok Máténak főzeléket. Sárgarépa-krumplival kezdtünk, és nagyon bejön neki. Úgy örülök! Bencus legtöbbször nem ette meg, amit főztem neki -az üveges jobban ízlett neki-, úgyhogy ez most igazi sikerélmény. :P

KépKépKépKép
meryke

Annyit sétáltunk, hogy alig állok a lábamon :oops: , de ilyen jóleső fáradtságot régen éreztem 8) .

Nagyon köszönöm a konyhatippeket :D !

Granda, gyönyörű a konyhád, gyanítom, az enyémben átadás után max 1 napig lesz ilyen szép rend 8) . Jó tippeket adtál, köszi :wink: .

Irina, köszi a tanácsot, a nlc-n találtam egy fórumot, ahol rengeteg konyhás képet töltöttek fel, és zöme Ytongból épített :D .

Meryke, a te konyhád is csodaszép, és nagyon praktikusnak tűnik :wink: . Apa csinálta és ti terveztétek :shock: ?! Húúú, de ügyik vagytok, milyen jó egy ilyen apa a háznál :wink: .
Egyébként ez a színvilág áll a legközelebb a szívemhez 8) .

Regi, gratula a forduláshoz, nagyon ügyes Szeli :D ! Ne aggódj, ezek után vissza sem lehet majd tartani... :wink: .

Vadvirág, nagyon szépek vagytok!! :D

Ilyenek tetszenek:
Kép Kép Kép

És apa egyfolytában kerti lakot akar építeni, mondtam neki, ha ilyen lesz, nem bánom :lol: :lol: :lol: :
Kép
dettyk

Jaj, de jók ezek a tavasz-mami-baba képek! Mi is sétáltunk Zsófival, plusz az apja kivitte a teraszra 5 percre. A gyereken mindössze egy harisnya, és egy hosszú ujjú body volt. :shock: :lol:

Silka! Itt a babakocsi:
http://www.arzuhanas.com/Tilitolik-Kat1 ... 600.html#x

Kép
Kép
Kép
gremese

Anyám! Micsoda konyhák!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke, nagyon szépek vagytok!!! :D
dettyk

Persze ott van az árzuhanáson az a bkocsi, amit Hörcsög nézett ki. Az is nagyon jó.

Kép
Kép
Kép
gremese

E-mail-ben rákérdeztem ma a súlyára, és hogy mennyire csukható össze. Remélem hétfőn válaszolnak.

Kép
Kép
Kép
gremese

Újra itt, csak apa borsólevest főz, de a csipetkét nem szereti megcsinálni, így ez nekem jutott. Aztán meg volt egy kajcó is, Lizi meg végre beájult. Mondjuk rá is fért, mert ma másfél órát aludt délelőtt, azóta semmi.
Mi is sétizni voltunk, a Ligetben. Imádta. Esze ágában nem volt szunyizni. És egyfolytában hasizmozott fölfelé. Utál feküdni. Ki is kellett venni és az apja nyakában meg ölben volt fél órán keresztül. Lányok, lehet már őket döntve tologatni? Félek, h fekve kudarcba fognak fulladni a sétáink. Mindig nyüszi van belőle.

És képzeljétek mit csináltunk vele du :lol: Beugrottunk fagyizni, amit kajakra kinézett a szánkból. Nyújtotta a kezét és idegből sikított. Erre az apja 1 cseppet rajtahagyott a kanál végén és lenyalatta vele. (Én meg frászt kaptam) Hát, amit Lizi művelt! Kitépte a kezéből a kanalat és szopogatta. Aztán remegni kezdett a következő adagért, meg nekiállt zokogni, úgyhogy haza kellett jönnünk. Ja, és az 1 csepp csokifagyi után úgy nézett ki, mintha megevett volna 1 tábla csokit. Azt hiszem csokifüggő lesz belőle. (Mint a család többi tagja :lol: )

silka
silka

Hörcsög,
Isten éltesse a féléves Ildikét!!!

silka
silka

Regi! Gratulálok a forgáshoz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Én úgy tudom, akkor lehet ültetni, ha már magától megtartja magát, magától ül.
De a tapasztaltabbak majd úgy is megmondják.

Nem semmi lehetett a fagyizó Lizi! :lol:

Vadvirág! Nem semmi ez a csipet csapat! :wink:

Kéne olyat csinálni - Silkáról jutott eszembe -, hogy találkoznánk páran a Városligetben, és sétálnánk egy nagyot. Én úgy oldanám meg, hogy kocsival lecuccolnék. Na?

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka :D , már fagyiztatok is :shock: :wink: :lol: ?!

Timi26, tök hülye vagyok, téged meg kihagylak :oops: . Annyira elsiklottam a konyhád fölött, hogy nem is emlékeztem rá, hogy ilyen :shock: ...és én is pont ilyen jellegűt szeretnék, úgyhogy muszály lesz közelről lestírölnöm :lol: , és vázolhatod majd a munkafolyamatokat is, hogy mire számítsak :wink: 8) .
dettyk

Meryke,
Ti is nagyon szépek vagytok! És a konyha! Igazi természetes feeling! Sk kaját eszik Máté? Gratula! Akkor én is azzal számoljak, h majd a kistesó eszi meg a főztömet? :lol:

Regi,
gratula a forgáshoz! Ügyi vagy, h meg is tudtad örökíteni!

Gremese,
jónak néz ki. Vmi ilyesmire gondoltam én is. És h legyen lábzsákja. Tényleg, mi a baj a 3 kerekűvel? Kívülről tök jónak néznek ki.

Konyhát majd lehet, h én is fotózok, bár nem épített. Semmi extra, de én terveztem. Most ősrobbanás utáni állapotban van: apa megfőzte a levest :wink:

silka
silka

Meryke! Csúcsszuper a konyhátok! :D Máté és Bencus nagyon aranyos! Te meg csini vagy! Látszik, hogy nagyon élveztétek a kirándulást!!! :D

Dettyk! Jól néznek ki!!! :D
Álom, édes álom… :?

Silka! Milyen ügyes! Borsóleves??? :shock: :D Apa max rántottát tud, meg ha kikeverem a palacsintatésztát, azt megsüti… :wink:
Fagyi: ajjaj!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kedves Mamikák, köszönjük szépen a kedves bókokat, édesek vagytok! :):)

Annyira szeretem amikor valaki kitalál egy-egy témát és utána mindenki megmutatja abban a témáját a saját fotóit - esküvő, táska, cipő, konyha, stb. Isteni ötlet!!! :):)

Nagyon klassz mindegyik fotó!

Regina!
Micsoda memória, fantasztikus vagy! :):)

Igen-igen, először Peg Perego volt egymás utáni, aztán Hauck egymás melletti és végül lett ez a Bébé Confort...

Én mondtam még tavaly nyáron hogy úgy váltogatom a babakocsikat, mint más a telefonját, látod nem vicceltem. Hihi!

Hiába, a babaáruházban nem derülnek ki a hiányosságok, ám 3 hét gyaklorlati teszt után annál is inkább. :D :D

De bátran kijelenthetem 6 hónapos próba után, hogy ez mostmár végleges, nagyon bevált mindenhol és igazán sokat tud! :):)

Dettyk!
Hűha! Egy ilyen kerti lakot én is szívesen építtetnék, nagyon szuper! :):)

Vadvirág
Vendég

Lányok,

ezt nézzétek meg. Fél órája fetrengek a röhögéstől. A lényeg tényleg 1:30-nál kezdődik. És a totál csúcspont a 3. versszak :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fY_5NDO8ySQ

silka
silka

És akkor kezdem újra, kék halált halt a gép, aztán meg netet szereltek :)

Vadvirág
Hát lehet nem pont tőled kellene kérnem, de ha van feles 3 db szívesen fogadnám
Mi amúgy csak néha veszünk Liberót
Nagyon édes vagy, akkor üzizek iwiwen szerintem
Annyira jó együtt látni a sok gyerkőcöt :)

Heni
Nekünk még jó volt :)
Nekünk is húz a kocsi kicsit jobbra, de nem vészes. Ez már ilyen volt vételkor, szerintem így is marad.
Nem nagyon. Ami nekünk van már alapból, sem teljesen vízszintes, de azért le lehet dönteni. De van olyan amit egyáltalán nem lehet. Én azért olyat akartam, amit
egy kicsit legalább lehet. Persze már látom ennek is a szépségét, a napfénytető a szemből jövő fényt nem védi ki és Lilla nagyon utálja...ezeknek az iránya ugye nem változtatható.
Mármint a tolási. Szval még ki kell találni valamit. Napernyő vagy ilyesmi.....

Minden esküvői fotó nagyon jó :) Dotildi, Meryke, Aniko, Móni, Maggie, Sense, Silka, Heni, Hajni
Olyan jó, h mindenki tett képet, aki tudott :)

Dotildi kislány :lol: :lol:

Kedves szülinaposok Kőszegi Timi,

Boldog hófordulót Lilla, Albert, Zsófi, Máté, Ildi

Boldog névnapot Zéti, Jázmin

K.Timi
Remélem már jobban vagytok...

Vicceken jót röhögtünk apával.

Regi
Van ilyen üveg almareszelő, azzal lehet pépesre.
A te fehér hastáncos rucid is nagyon klassz.
Gratula!!!!!

Heni
Nálunk üvölt Lilla, de már az is elég, hogy meglássa a berendezést és bekapcsolom a porszívót. Még hozzá sem értem....

Mesi
:(, hogy a tali kicsit balul ütött ki, de a képek jók.
Jéézus ez nagyon gáz. El vagyok hülve, és nem tudjátok kirakni?
Jajj de cukiii
Jó lehetett ez a kacagós, a kockás párnák is tutik lehetnek :lol: Lilla is szereti :)

Móni
Nagyon jó a kabi
Tök fura volt a férjed hosszú hajjal látni :) alig ismertem meg.

Látom mindenki rá van kattanva a könnyű babakocsikra :) hajrá csajok itt a jó idő :)

Timi
Ez a konduktor nem normááááális, kell még járni?????? Hova sietteti azt a szerencsétlen gyerkőcöt?????

Dettyk
húú fogacska, gratula :)

Itt mindenki fogakat növeszt????

Granda
Basszus az nem semmi lehetett. Remélem azért már alakul a dolog....hát akkor tényleg mákotok van..még jó, h megoldódik, bár gondolom így is lesz elintéznivaló, mire helyre hozzátok.

Ágica köszönjük a név jelentéseket.

Dettyk
Tők jó a sminkes kép :)
És a gyekőcök is édesek :) a kis fogatlan!

Juba
Hát tessék gyorsan összekapni magad!!! :)

Silka
Másfél méteres magasság yeeessss :lol: már szoktam neki mondani, h tuti űrhajós vagy repülős lesz :lol:
Fagyi :lol:
Video :lol:

Sense
Nagyon jók a keresztelős képek, főleg az utolsó. Egyedi módon tudják a babák kifejezni, h valami nem tetszik :)
wow és hova mész bulizni??

Timi
:lol:
nem is nagyobb a feneked!!

Meryke
Nagyon jók a képek.
A te konyhád nagyon tetszik. Imádom az ilyen meleg barátságos színeket :)

Dettyk
Az első konyha nekem is nagyon tetszik

KépKép
KépKép
fleur

Regi: naggyon ügyes Szeilke! :D

Vadvirág: hgoy ti milyen szép család vagytok!!! :D
Öröm nézni ahogy sugárzol a képeken!

Jaj, de szépek a konyhák!!!
Granda: nagyon jó a mosogatógép elrejtése!!! :D
Nálunk kerethiány miatt elmardtak a beépített gépek, de ami késik nem múlik!!! :lol:

Dettyk: hatalmas rumlival jár!!! Van még pár kép ahogy készült! :lol:
3 mesternek hónapokig magyaráztam, hogy milyet szeretnék, nem igazán értették, jöttek mindenféle javaslatokkal, de nem hagytam magam! Végül olyan lett amilyennek megálmodtam!!!
A sarok mosogatóval volt a legnehezebb dolguk! :lol:
Ja és a csempét 1 évig kerestük hozzá, pedig ilyen boltunk van! :shock:

Silka: fagyi??? :shock:
Mondjuk tegnap VikDan meg a csülkös bableves levét kóstizta meg! Hát fintorgott össze-vissza! :lol:

Kép
Kép
timi26

Itt komolyan mindenki született tehetség, gyönyörűek ezek a konyhák, lányok!!!

Regi: gratulálok Szelinek a forduláshoz! Ez iiiiiiiiiigen!!! 8)
Kérdezted a lakberendezőséget: igen, ez egyrészt hobbi (vagyis szerelem), másrészt B-verzió, ha netán tanárként az éhhalál fenyegetne, legyen még egy teljesen más jellegű szakmám... :-)

Gremesi: én személy szerint sajnálom, hogy ritkábban jössz, de értem, miért!
:wink:

Kép
Kép
irina

Silka: OGRÉT VETTEM A VÁSÁRBAN FÉLPÉNZEN?! 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, azért a "csubatka" se semmi :lol: Igazi pihent agy.
De legalább jól utánozza őket :wink:

Timi26, a bableves :lol:

Azért vagyok ilyen "jaszkari", mert Lizi tök jól elvan. Ilyen sem volt még. Leraktam a földre, körberaktam mindenfélével, meg időnként odamegyek hozzá. (Mondjuk ez már járt neki is, nekem is a tegnapi őrület után)

silka
silka

No és hát gáz napjaink voltak, de nem Lilla miatt.
Elromlott a cirko kazán és a péntek, szombat ennek intézésével telt.
Kihívtunk szerelőt, aki közölte nagy gáz van, lesz vagy 90e Ft megcsináltani, mert ki kell cserélni a kazán részt, meg valami tartályt. De ez amúgy is olyan szar inkább vegyünk másikat...no jó az mennyi, hát egy normális már 200 e beszerelés nélkül.. :shock:
Aztán csak gondolkoztunk Petivel, (közben egy csomó ismerőssel beszéltünk, köztük egy gázszerelő haverunkkal, meg megkereste párom a készülék leírását, h hogyan működik, beszélt a szomszéddal), h hát ez elég furcsa, senkinek nem romlott el ennyire...
Megnézzük mi is, járatjuk, h kiderüljön hol folyik, hát a szivattyú résznél volt egy kis szelep és azon egy műanyag szelepsapka és az elrepedt ott jött ki a víz. Kb 20 Ftos db.
Felhívjuk a szerelőt, mert elment úgy, h otthagyta szétszerelve a cuccot.. :shock: :evil: a dög. Kijön és ott morog, h akkor is ki van lukadva a kazán és így meg úgy. A fő mester be sem jött a lakásba ott állt a folyosón.
Hát szóval. És most működik és semmi baja. De azért szeretnénk, ha valaki ránézne, de hogy ki?? Azt még nem tom.
Közben változott az internet szolgáltatónk és kábelt kellett behúzni...
Szóval tiszta csatatér volt a lakás.
Viszont van végre wireless internet :)

és tegnap elmentünk együtt a Wasabi étterembe. Hát nagyon ajánlom mindenkinek. Szuper élmény volt. Most ettem életemben először pálcikával :lol: és Lilla is nagyon rendi volt :)
Még itthon egy jót hancúrozott is alvás előtt.

Majd rakok képeket :)
Lesznek meglepi képek is

KépKép
KépKép
fleur

Vadvirág :lol: :lol: :lol:
Ismerős a helyszín! :D Szoktunk arra a játszótérre járni, nagyon szeretem, de eddig inkább csak meg-megálltam Lindával a babakocsival és "bebámultunk".
Ma 3 órát sétáltunk a Duna-parton és isteni volt!!!!!Már nagyon tűzforrón vár a hátihordozó, hogy nekiiramodjunk a hegyeknek!

Timi
A mosogatógépet még jobban is elrejtettü volna, akárhogy is terveztünk-számoltunk, 2 centin múlt, hogy a felső részét nem tudtuk letakarni, de hát a java tényleg takarásban van. Nagyon kiru a sarok mosogató és a konyha!!!! :)

Meryke
Ügyeskezű a férjed (voltaképp ezt én is elmondhatom, hadd dicsérjem a Drágámat, nálunk is az ő tervezése és szerelése a konyhabútor). Nagoyn meleg hangulatú a konyhátok!

Regi
Gratula a forgáshoz!
Már mi is stabilan forgunk, követni sem lehet Lindát, a járókába épp hogy leteszem, már pördül is.
Ja és már régen akartam írni azoknak, akiknek nehezebben vagy még nem forog a babájuk: szerintem a világ legostobább dolga az összehasonlítgatás. Anyukámat imádom és jobban nem is nevelhetett volna, egyetlenegy dolgot kifogásoltam életemben: mindig az unokatesómhoz hasonlított, ő ezt tudja, ő idemegy, ő így csinálja meg úgy csinálja....NEM érdekel!!!Minden ember egyedi és ami egyikből hiányzik, megvan a másikban: Régi mániám, h pl. az IQ tesztek nem mérnek zenei intelligenciát vagy táncművészi kvalitást...Amelyik baba forog korán, nem biztos, hogy ügyesebb lesz a későbbiekben és fordítva...A tesóm kisfia duci egyéves volt, jó pár hónap eltelt, míg járni megtanult, miközben vele egyidős kis filigrán unokatesója (Julcsi) már majdnem futkosott.

Na most mindenki jöjjön netezni, a gyereket meg hagyja így:
Kép

Kép
granda

Fleur
Mindennapi bosszúságaink :evil: :evil: :evil: :evil:
A wasabi-t jó, hogy írod, európai kajázónak mennyire durva az étrend? (Ha jól tudom, ez egy nagyon trendi japán étterem- ja és persze egy film címe) :lol:

MEGLEPI KÉPET!!!!!

Kép
granda

Még vmit elfeljetettem:
Irina
Lakberendező!!!!Sokunk álma! Nagyon tetszik, hogy így, "utólag" megvalósítottad!

Kép
granda

hello lányok!
köszi a dicsiket!! :oops: egy részüket jól elraktároztam, más részüket közvetítettem az érintetteknek. :lol:

konyhák: nekem is nagyon tetszenek régóta az épített konyhák. nekünk nem ilyen van. úgy értem, nem ytongos, csak normál mdf lapból. és semmi mozaik. :cry: pedig annyira gyönyörűek!!!

vadvirág!
csodaszép család vagytok. igazán szívmelengető titeket nézni

silka!
fagyi: :shock: én ma megittam a hippes sárgabaracklét, amit betáraztam a jövő hónapra. :oops: :oops: nem bírtam ellenállni. nagyon fini. :lol:

regi!
gratula a forgáshoz. meglátod, hogy innentől kezdve gond nélkül le tudod fotózni/filmezni, mert meg sem fog állni. botond is pörög ezerrel. már nem veszem fel... :lol:

fleur!
még jó, hogy nem hagytátok rá a fickóra a dolgot! :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vrianka!Dehogynem kb két hónapja mellettem alszik,nem is bírnám kiemelgetni a 8 kilóját,nekem legalább 10 perc kell,hogy magamhoz térjek és elbírjam a seggét!De így is sok az a hétszeri felkelés :cry:

Köszönjük a dicsiket átadtam Bertusnak,nagyobb lett tőle a mellénye :lol: 8)

Regi!Nagyon ügyi Szelike!!!!!

Irina :D Köszönjük :oops: !

Micsoda álomkonyhák!!! Az enyémmel inkább nem villognék ha nem bánjátok,utálom úgy ahogy van,nem is ilyet akarta de minden adott volt úgyhogy sok mindent nem lehetett vele kezdeni :cry: :evil:

Fleur!Durván nyomják ezek a szerelők :evil: Kár,hogy messze laktok az én apukám otthol mindig megcsinálta a kazánunkat,bizti nektek is tudna segíteni.
Kérjük a fotókat!!

KépKép
juba

képzeljétek!
ma kiselejteztem a szekrényemet. két hatalmas szemeteszsákba raktam minden ruhát, ami arra emlékeztett, hogy voltam valaha 15 kilóval könnyebb. :cry: :cry: :cry: iszonyú érzés. némelyik annyira tetszik, és annyira sajnálom, hogy - a legpozitívabb gondolkodásomat elővéve - semmi esély rá, hogy valaha felvegyem őket. megszakad a szívem, hogy tudom, hogy mennyibe kerültek, és egy sötétszürke, nem átlátszó, szemeteszsákban végezték...
persze maradtak a szekrényben olyanok is, amik "még elképzelhető, hogy belenövök" kategóriában vannak. :roll: :roll: :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Granda!Ez a kép nekem is megvolt :lol: :lol: :lol: 8)

Na akkor én is teszek egyet bár nem pont ez a kategória :lol: :lol:

Kép

KépKép
juba

Jaj, Meryke, még meg sem dicsértem a gyönyörű gyerekeidet!!! Remekek a halászbástyás képek!

Vadvirág, én már nem is találok Rátok jelzőket, olyan szépek vagytok. Maradok a hasonlatoknál, ha tudok. ;-)
Hallod, olyan fiatalos vagy, hogy még! 8)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: