Csak gyorsan bejelentkezek. Elég sűrű volt a napunk. Reggel úszás, utána bevásárlás, főzés, mosogatás, pakolászás. Kidőltem...
Ja! És Szeli éjjel óránként (!) ébredt. Azt hittem, megőrülök...
Szóval
Úszás: Szeli 4-kor ébredt, ilyenkor általában visszaalszik, de most megetettem, hogy később keljen, aztán egy kis játék, szunya vissza, és 7-kor ébredt, illetve ébresztenem kellett, mert még aludt volna. Addigra már indulni is kellett úszásra. Ott nagyon jó volt. Sok új feladatot csináltunk, vigasztalásnak meg ott volt a kacsa. De tulajdonképpen csak a lebegés nem tetszett neki. Majd a végén az elengedéses merülésnél elszakadt a cérna, így előbb el is jöttünk, de csak 5 perccel!!!
Az öltözéshez meg vittem cumit, az megnyugtatta, egyébként már sírt volna. Aztán meg is etettem még ott (illetve Anyu, mert én öltöztem), aztán kijöttünk, el is aludt a kocsiban. 3/4 óra múlva pedig mosolygósan ébredt!
Egyébként már újabb csoportban vagyunk, de még ugyanebben az időpontban, csak a medence másik felében. Megkérdeztem, kb. a 12. alkalom után van egy vizsga, és aztán lehet továbbjutni a fél 9-es csoportba.
Viszont a fényképezőt meg elfelejtettem elvinni...
Igyekszem visszaolvasni, de elég hulla vagyok, így nem ígérek semmit. Bocsi!
Ja! Szelinek leheletnyi lendület kell csak a hátról hasra forduláshoz. Kb., mint Zsófi anno a videón: a keze van útban. Tök ari!!!