Neked elfelejtettem múltkor írni, hogy nem a sógornőmmel csináltuk a kistesót
Norci
2003.09.16 12:33

Én arra gondoltam, hogy milyen ügyesek vagytok, Ti 4-en, hogy így jött össze.
)
)2003.09.16 12:43

Végeztünk a pelenkával!!! Na jó, alváshoz még ráadom, meg a hosszú út miatt vagyok dilemmában: pénteken a nyugati határhoz megyünk, szombaton meg Nyíregyházára. Szerintetek elég, ha 1-1,5 óránként megállunk pisilni?
-, oroszlán, tigris, zebra, antilop, őzike, strucc, zsiráf, elefánt, zerge, teve), aztán a kalandpark, ahol van hatalmas majomház, Afrika-falu (ez nem nagy szám, de kaptunk egzotikus gyümölcsökből készült üdítőket, és itt lehetett tamtam-dobolni, - nekem ez tetszett a legjobban!!!), fa játszótér (Barni imádta a hatalmas kamion-gumikon való hintázást), állatsimogató (bár a bp-i jobb). Szóval megéri kimenni, Barni tényleg minden percét élvezte, pedig már nagyon fáradt volt, de a mi állatkertünk szerintem sokkal-sokkal hangulatosabb, szebb a parkja, szuper a Pálmaház, a Lepkeház, a Játszóházról nem is beszélve (ha még nem voltatok itt, nagyon érdemes elmenni, szuper fa- és egyéb játékok vannak!!!) Úgy döntöttünk, hogy mivel 2 éves kor felett kell is már belépő, jövőre veszünk családi bérletet - tőlünk kb fél óra, és klassz időtöltés.
az értékes alvásidő alatt... 2003.09.16 14:12

Akkor mostanában nem kell a párodnak annyit dolgoznia?? Emlékszem, volt egy időszak, amikor állandóan az üzletben kellett lennie
Gratula a lányoknak, hát ez nem semmi, hogy labor nélkül is már elég a pontjuk. Nagyon okosak
Juli nem franciából ment??
vagy inkább
Már beszélek ám a babó fejével, hogy a hétvégén, pl. pénteken-szombaton kibújhatna. De igazából a legfurább, hogy hihetetlenül jól érzem magam, semmim nem fáj (se a derekam, se a hátam, se a hasam...), kicsit fura, hogy biztos szülni fogok ma-holnap???
Jó dolgom van, mi???
)2003.09.16 14:26
. 
!
Nem jellemző
, de hímezni meg úgyis csak akkor tudok, amikor ő lefeküdt már aludni. Ez többnyiere este van, mert du. mindig van más dolgom. Nálatok legalább van a közelben játszó, de nekünk át kell menni Békásra, igaz, nincs messze, de azért oda jobban cuccolni kell, meg emelgetni ezer lépcsőn a hév miatt a kocsit....de állítólag októberben megkezdik itt is a játszó építését. 
!
És jó drága is
. 
! 
! Hogy mekkora már Balu....
(én erőspistát ettem, lehet, hogy megfogtam a paprikáját...)
, úgyhogy én akkor már aludtam... 2003.09.16 15:12
TEgnap kihívtam azért a dokit, megnézte mindkettejüket: Vilkával minden OK (Izgulok is nagyon, nehogy elkapjon bármit is), Árminnak is tiszták a légútjai, nem piros a torka sem, úgyhogy a doki szerint a krupp nála allergiás eredetű
Holnap megyünk amúhgy allergiavizsgálatra (már vagy másfél hónapja jelentkeztem be). Kapott hörgőtágító kúpot, kell szednie fluimucilt, párologtatunk a szobájában Salvusvízzel, nyitott ablaknál alszik el, hogy hűvös legyen egész éjjel - remélem, használ. Mára viszont az orra is folyik és rondán köhög, de legalább nem fuldoklik. Én is ilyen pszeudokruppos voltam gyerekként, én elég hamar kinőttem, de én nem voltam hozzá allergiás! Biztos, hogy ez a jó Üllői úti levegő nagyban hozzájárul ezekhez a légúti betegségekhez, olyan jó lenne elköltözni, de egyelőre reménytelen 

A hasa fájt, de nem nagyon jöttem rá, hogy mit ehettem, ami így betett neki
Talán a padlizsán? 

Bőgve ébredtem
Aztán nagy nehezen elaludtam megint, akkor meg azt álmodtam, hogy Vilkával, aki fiú volt és akkora, mint egy kis játékbaba, mentünk volna valahová, az öcsémék meg jöttek hozzánk, hogy vigyázzanak Árminra. És míg magyaráztam nekik, mit hogy csináljanak Árminnal, a szobai asztalon lévő hiperszupererős domestosból öntöttem a kenyeremre, mintha méz lett volna és megettem. Hamar rájöttem, hogy nem kellett volna, de éreztem, hogy lyukat mar a nyelőcsövemre, számra, gyomromra ... hívtam a mentőket, de mindig csak azt mondták, várjak, nyomjam meg a 0 gombot, ha..., a 3-ast, ha... és nem jelenkezett senki. KÖzben öcsémék "felügyeletével" Vilka evett egy kis kávés cukrot, Ármin pedig szétzedte a lakást - öcsémék pedig nevettek, hogy milyen jópofák a gyerekek
Érezhetően egyre jobban megy a szopi? Balu? Drukolok az egyedülléthez - hát, nem lesz egyszerű
NEm olyan nagy, én nem láttam semmi kiemelkedő újdonságopt, minden piszok drága volt - szóval, nem nagyon értettem, mi ez a felhajtás körülötte
Dúl még a névharc? Szerintem a nagyszülők (meg senki más) véleményére sem érdemes hallgatni, úgyis megszeretik a nevét is a babával együtt
Ha nem, akkor pedig meg sem érdemlik

Viszont hess nátha!
, de tavaszra csináltatunk mindenkinek, akkorra talán már Vilka sem csak nyűgnek érezné az utat! Ármint egyelőre az állatoknál sokkal jobban leküötik az autók, gépek, daruk, markolók, stb-k, az állatkertben is ezeket figyelte. Épp ezért vált be nagyon a közlekedési múzeum
Tényleg, minek készülnek a lányok? És te is nagyon ügyi vagy, hogy a német főnök így megdicsér!
Pedig én oda "szerettem" járni laborba, mert nálunk a körzeti mindig rémes volt
Igaz, a dokim mindig adott előredátumozva beutalót, így egyenesen a laborba mehettem reggel. AFP-re meg karácsony és újév közt mentem, egy lélek sem volt kívülem - hogy miért???
A védőnő tényleg jófej!
Bár Csenge bárkit levesz a lábáról, nem?
és remélem, élete legnagyobb (motor)balesetén esett most át!
ÉN jobban szserettem volna pld ezt a filmet nmegnézni, amit ti néztetek, de András...
Kapott Ármin homeobogyót is a kruppra - remélem, jót választottunk neki
MOst akkor végül is ki vigyáz Dórira, míg te anfgolon vagy? A bébiszittert menersztettétek, nem? 

= enni szeretne
2003.09.16 16:00
Tessék rendszeresen írni, mert izgulok értetek
Modnjuk nem tudom mit eszik olyan jól, mert mindig uzsonna után hozom el és mindig eszik ahogy hazajövünk. Ma egy tányér tarhonyás husit nyomott le, ami egyébként az én ebédem volt, így nekem maradt 2 falat belőle.

Persze már csak fizetés után
)
Írjál már bővebben, hogy mit csinál? hogy alakul a naptok így? És ez vonatkozik 2 gyerekes anyukákra, mi az ami nehezebb, mi az ami megváltozott stb. 2003.09.16 17:19
2003.09.16 21:56
2003.09.16 22:17
Remélem nem rossz hir miatt kellett surgosen hazautaznod!
Nagyon tundéri baba,megnéztem.Balut biztos azért nem ismeri meg senki,mert a profilodban egész rovid a haja,itt pedig mar megnott!
Kulonben furcsa,hogy mindig ugyanabban az idoben ébred.Tegnap "csak" kétszer.
Gratulalok Barninak a wc-zéshez!
Apa kivette a babakocsibol,mert kikéreckedett.Fogta a kezében,nem is gondoltam,hogy lerakja.Elmentem egy sorral arrébb nézelodni.Megyek vissza,hogy valamit kérdezzek tole,latom gyerek sehol.Mondom:"Riki,hol van?"Nézi,ahol azt hitte,hogy ott van,...hat gyerek nincs.Elkezdtuk keresni,én erre,Apa arra.Kétszer osszetalalkoztunk ugy,hogy egyikonk se talalta.
Kozben Apa szolt ottaniaknak,hogy segitsenek keresni.Aztan én talaltam meg egy sorban,kényelmesen sétalgatott.De mar kovette egy ott dolgozo,mert feltunt neki,hogy egyedul van.Leginkabb attol féltem,hogy elindul a mozgolépcson.
(Imadja)Igaz,hogy nem lépcsos,hanem sima,hogy lehessen tolni rajta a bevasarlokocsit,de azon is szépen legurulhatott volna.
2003.09.16 23:20
A mobilom persze változott, de azt hittem, elküldtem még anno, amikor vki másnak is megváltozott. Nálam meg nem voltak ott a talis számok, úgyhogy beírom már a telcsibe. 

Legalább Apátok pihizik egy kicsit.
Nem is írtad eddig, hogy ilyen jó úton haladtok a pelussal ill. nélkül.
-k mennek!

A Boribon születésnapját nem tudom hányszor olvassuk naponta, nagyon bejön neki. Különösen a "Titok", amit most már ő is mond. Pisszeg egyet, miközben az ujját a szájához teszi és mondja, hogy tito. Egyszerűen meg kell zabálni.
Mondjuk ez este is megy,amikor mindenki lelép már és csak mi maradunk. Nagyon élvezi az új csúszdát is, meg hoztak egy nagy rugós játékot is a mászóka mellé.
Cici bezzeg kéne, de már annyira fáj, úgy szétcincálta, hogy nem kap, csak reggel és este. Most nagyon határozott vagyok és hamar elhagyjuk a reggelt is, azt úgy látom, meg lehet oldani, de az esti szopi tutira megmarad, mert ahhoz nagyon-nagyon ragaszkodik. Fáradt vagyok már az egészhez és mostanság el is fáradok még a szopi után is.
Végre ad puszit, de jó nyelveset ám! Nem tudom, honnan veszi, de kicsit megszívja a bőröm és utána cuppant, nagyon muris.
2003.09.17 06:37
Hanga az alvással csinálja ugyanezt...amikor a keresztanyja, mondja, hogy alszik a Levike, akkor ő "cssssssss....alszik Levike". Tegnap vagy négy könyvesboltot megjártam Szentendrén, ezekből egyben legalább tudták, mi az a Boribon születésnapj meg Az első 1000 szó Piciknek....azért ez szomorú, nem?
Ja, és persze sehol nem kaptam....úgyhogy apát ma ráveszem, hogy menjen el a Westendbe a Libribe...annyira megtetszettek ezek a könyvek nekem.... 

- k a szopihoz!
, most tört át a jobb felső kettes
(időben, mi?)
. Hannának: 
a bibire. 

!
felébredt... 2003.09.17 08:05
. Az o temetesere mentem haza. Igaz csak ketten mentunk, a Madike meg en. Fatusi maradt az apukajaval itt, ot nem akartam vinni, igy jobb volt neki. Hisz anyukam volt az o kedvenc nagyija, es nagyon rosszul erintette a halala. Ezert is dontottunk ugy a ferjemmel, hogy o itthon marad. A temetes nagyon megviselte volna. Igy csak a szep dolgokra emlekszik.
! Meg szerencse, hogy hamar megtalaltatok.
Szulei nagy oromere. Van, hogy mar ossze tesz ket-harom szavas mondatokat is. Persze ragozas nelkul.
Az egyik kedvence volt a magyarorszagi tartozkodasunk alatt. Sajnos itt nem lehet kapni.
2003.09.17 08:17
, a szavakhoz,
az olvasáshoz,
, a tudományos fejlődéshez,
... Szóval követem a topicot, úgy nagyjából, de írni nemigen marad időm. Amikor meg van időm, akkor meg áll a a topic.
2003.09.17 11:57
fogadd őszinte részvétem.
Két szülő, 1000 ft okmánybélyeg, születési anyakönyvi kivonat kellett mindössze. 2003.09.17 12:05
2003.09.17 13:42
Te, hogy viseled?
2003.09.17 13:50
De mindegy, mert csak 100ezerig veszik figyelembe, mert van egy plafon.
2003.09.17 15:13

Volt MEXXX, meg K.I.D.S., meg még egy pár babaholmis üzlet, de majdnem elájultam az áraiktól, nem tudom, mennyibe kerülhetnek ezek a cuccok, ha nem Outlet üzletben veszi az ember.
A kantáros gatyók 10 fölött, kabátok 20-tól, de láttam egész jó kis overált 30 ezer forint körüli áron.
Hát, nem ezt vártam egy outlet centertől.
De most a Máriában kifogtam néhány tényleg jó dolgot, csak ott meg nagyon meg kell nézni, hogy milyen a minősége, mert vannak elég silány cuccaik is. Tényleg messze van tőlünk a Pólus is és az Árkád is, de az utóbbihoz legalább jó a közlekedés. Lehet, hogy egyszer elmegyünk egy szép őszi délelőtt Lacikával C&A-t nézni.
Hátha Lauráékkal is összefutunk.
Azt hiszem, ha az egész család megkövez, akkor is fiút szeretnék én is másodiknak is! 

Inkább jól kifosztottam ma a Mária Bababoltot.
és részvétem.
Biztosan nagyot nőtt Hanga, mióta nem láttam, meg nem ártana, ha Lacika látná (hallaná
), hogy egy ekkora gyerek akár már beszélhet is!
és 

Árminnak és Vilkának jobbulást kívánunk, neked meg tessék szebbeket álmosni!!!! Rontombontom!
Az útlevele 4 nap alatt készen lett, kedden voltunk megcsináltatni, és pénteken hozta a postás!
és pár nap alvás is nagy dolog, ne legyél telhetetlen!
Lacika mostanában szépen átjön hozzánk, ha elege van az egyedüllétből. Megáll az ágy mellett a fejemnél, és szépen halkan Anyanyanyanyázik, amíg fel nem ébredek, és közénk nem veszem.
Köszi az infót a GYED, GYES témában, nekem sajnos még nem siekrült elérnek a TB-s kolléganőmet (szabin van), de ez elég megnyugtató, amit írtál. Mondjuk én mindenképpen táppénzen szeretném tölteni majd a következő terhességet, mert a GYES szinte semmi, de egy nagy cégnél nem is hiszem, hogy gondot jelent majd, hogy visszavegyenek betegácsira. 2003.09.17 15:16
vagyunk még
Amúgy minden totál jó, babó nagyon jól érzi magát bent, azt mondták, biztos érzi, hogy én is milyen jól vagyok
Hát ez tényleg így van. Egy kicsit megint lejjebb ment a pocakom, de állítólag még mindig nem teljesen, szerintük kiírás előtt nem lesz baba. Semmi mást nem kell csinálni, csak várni
Tudták, hogy kisfiú lesz?
Tényleg, ti mikor is költöztök haza? Már véglegesen otthon maradtok? 2003.09.17 15:50

? Mekkor hapsi lett már ő is
! Jaj, anyám, de nőnek ezek a kölykök....
, az öcsém Gábor, otthon Gabinak hívjuk és ha kérdeztük Hangát, hogy "ki ő", rezzenéstelen arccal válaszolta: "Gagyi".
2003.09.17 20:08
Mikor ment el anyukám akkor meg kiabált utána, hogy nagyika
2003.09.17 20:17

De jó, hogy meglett hamar! 
2003.09.17 20:54
Hogy viseled? Mindig elfelejtem megkérdezni: a férjed magyar vagy kanadai?
2003.09.17 21:05
Zsoma nagyon szép, ennivalóan édes, meglestem ám
És szerintem tiszta Balu
, épp a minap gondoltam rájuk, annyira emlékeztem, hogy szeptemberben fog szülni... Ezekszerint Gellért lett
Titkon kislányt szeretett volna, legalábbis akkor, amikor nálam járt ruháért nyár elején
Üdvözlöm, mondd meg neki kérlek! 

Még olvasni is szörnyű volt...
Remélem, nem lesz nagyon rossz az allergia-teszt eredménye.
Én nem is tudom, mennyire veszíteném el a fejem.... valszeg teljesen...
És meghazudtolja a közhelyet, miszerint a fiúknak nehezebben megy
Az én fiam bezzeg ad a közhelyre... 

Az én fiam nem ennyire vicces... 

(már nem rohangálok le a sarokra kukkolni) 2003.09.17 21:56
Donci nagyon helyes kisfiu!

Tegnap felkelt fél 3-kor,kapott cicit és erre felkelt fél 5-kor is.Na,ekkor dontottem ugy,hogy most nem lesz cici,probaljon meg anélkul visszaaludni.Hat nagy hiszti lett belole,de barmilyen nehéz is volt,tartottam magam.Mar annyira sajnaltam szegényt,de nem akartam hulyét csinalni magambol.Végul kozottunk elaludt,de nagyon nehezen.
Ma napkozben is tobbszor kért cicit,de nappal nem zavar.Az éjszakakat szeretném mar nyugodtabbnak tudni.

Mi volt az allergiavizsgalaton?
2003.09.17 22:08
Zsoma egyszerűen csodaszép! Nagyon kedves fiúcskának látszik! És Balu hosszabb hajjal sokkal jobban hasonlít a férjedre, pedig eddig meg voltam győződve, hogy Balu kiköpött Te vagy!
én utazások előtt szoktam ilyeneket álmodni, nagyon rossz érzés. Jó felébredni és megnézni őket a kiságyban, ahogyan nyugodtan alszanak.
A Gellért fürdöben úgy tudom van sóskamra, azt hiszem az is nagyon jó krupp és asztma ellen, szoktak gyerekekkel menni.
Utólag én is boldog névnapot kívánok!
Tényleg szép dolgokat találsz ki, olyan jó, hogy ilyen ügyes kezed van! 

Meglátod 1 hét után ő fogja befejezni a mondatokat, mikor mesélsz neki. Dorka kedvence a BUMM !
és Bence
!
Ez a nagyi-Gagyi, nagyon tetszett!!!
hogy vannak a babócák?
Angolom elkezdödött, délután van heti 2-szer, ma apu hiány miatt, anyukám vigyázott Dorkára. Ma voltam én is az egyetemen, szerencsére szeptemberben hoztak egy új határozatot, miszerint nyelvvizsga nélkül is lehet diplomázni, csak a diplomát nyelvvizsga után adják oda. Most nov. 15-ig meg kellene írnom a szakdolgit, rá kellene hajrázni. 2003.09.17 22:11

Nehéz lehet(ett) neked nagyon!
(Én rettegek még a gondolatától is, hogy egyszer majd bekövetkezik
)
, akkor ugye már van időd
sokat írni róluk??? 

, három kémcsőnyit! Majd, hetek múlva lesz eredmény. Előtte sok várakozás, mindez 11-től, épp, mikor kezdődne Ármin "alvásideje" - hát, többször elaludt szegény az ölemben, nagyon nyügi volt, de nagyon bátor!
(vagy inkább
?) Veszi fel az anamnézist, kérdezi: 

Hát, igen, ilyesmiket mondtam, csak más sorrendben és más kontextusban 

Kipróbáltuk, tud-e olvasni
, de nem
, sajnos, ismeri ezt a reklámot!!! 
Tényleg nem nézünk TV-t!!!!
Én egyszer "vesztem" el így, de már idősebb voltam, 5-6 éves, Bécsben sétáltunk, anyukámék kirakatot nézegettek, én meg a felhőket - aztán egyszercsak sehol sem voltak! Üvöltöttem, mint a fába szorult féreg. Próbáltak vigasztalni a járókelők - persze, németül - még nagyobb rémület!
Aztán meglettem
Az öcsémék esküvőjén találkoztam valakivel, aki ismeri a te Gellért nevű öcsédet!
Nálatok ez gyakori családi név? Drukk, hogy már csak két hétig tartson a rosszullét, aztán meg csak a jólét!
) De a Mátyás is jó! 

Nem lesz könnyű dolgod most az egyetemmel!
De örülök, hogy van, akinek jó!
Én is sokszor lusta vagyok írni, vagy nincs időm, de olvasni azért mindig szeretnék! 

És a puszijával is
Ármin csak idetartja az arcát, ő nem nagyon ad
Sebaj, felhívom a barátnőmet mobilon! Jaaa, csakhogy a telefonom, ami videofilmek felvételére és lejátszására is alkalmas (

) elromlott és bármely billentyű megnyomásakor az öcsémék esküvőjét játssza le, telefonálni nem lehet vele. A vonat robog, mindenki rajtam röhög
2003.09.18 02:35
Meg a Zénó meg a Brúnó is, de ezek azok a nevek, amiket más szülők miatt nem adnék a gyerekemnek, mert valszeg piszkálnák miatta.
2003.09.18 07:09
.
) és gondolom emiatt álmodtam azt, hogy egy gyönyörű, hatalmas, 3 szintes, villa-jellegű házba költöztünk, telis-tele szebbnél szebb, rusztikus bútorokkal, a szomszédban kisgyermekes családokkal...
2003.09.18 08:12
Ármin éjjel fél háromkor még dorbézolt, végül is addigra már bőgtem a fáradtságtól és azt mondtam neki, hogy ha még egyet mer nyikkanni, kiteszem a erkélyre - így aztán halkan énekelgetett csak tovább
, én pedig álomba zuhantam végre
REggel 7 óta isméténekelget és játszik nagy vidoran - de ÉN nem bírom ezt a tempót! 

2003.09.18 08:26
Egyutt jottunk ide ki ideiglenesen, amig a szerzodese tart.
Nagyon odafigyeltek latom amit mondtal nekik
Ez borzaszto.
Es persze nem pakol meg vissza, hanem mindent ott hagy ahol levetette.
2003.09.18 08:40
csípjetekel az alvásidőből!
Tegnap Apa volt szülőin. Kiderült, hogy nincs még elég gyerek. (6 a min., csak 3 van.
) Így elnapolták az indulást. De van baba-mama csoport, ami szintén a Waldorfban. Igazából gyereket és szülőt is felkészít a Waldorf szellemiségére. Csak nyuszi vagyok, meg hasmenés-hányás van nálunk, így marad a jövő hét. (Ez vhogy olyan, mint a fogyókúra. Mindig elnapolom vmi fontos miatt.
)
Szerintem nem kell foglalkozni más szülők véleményével. Nem az ő gyerekeük, hanem a tied. És amíg Dzsesszikák és Dzsenniferek rohangálhatnak "büntetlenül", addig egy Zénó, Artúr, Brúnó nyugodtan!
főleg mostanában, amikor a legtöbb szülő azt hiszi, a gyereke attól lesz különleges, ha minél különlegesebb nevet kap! Persze, 'nomen est omen', de attól nem lesz valaki okosabb és különb, mert nem Marika, vagy Józsika.
Na mindegy, a lényeg, hogy bízz magadban és tojd le magasról mások véleményét!
(Adott esetben az enyémet is!
) 2003.09.18 12:58
, aztán tegnap viccből mondtam neki, hogy majd icq-n megbeszélik, erre utána azt hajtogatta egyfolytában, hogy "ájszíkú-ájszíkú"
. REklámok: mi sem nézzük túl sűrűn, azért megy..., de Hanga is mondja a Gösser reklámot, a lakáshitel zenéjéért odavan, meg a Coca-colásért is (dj Bobo - "sivava")
. 2003.09.18 12:58
Néha én is álmodok hülyeségeket, annak úgy 20%-át talán még reggel apának el is tudom mondani, de aztán totál elfelejtem, szerencsére.
Elvileg 8 hetes és 1 napos a babó, de még nem mondott a doki várható szülési időt, előbb megvárjuk a 12. heti uh-t. Hétfőn vérvétel. Az émelygésem is nagyon javul, szinte csak a reggeli ébredés a rossz, és olyan nehéz magamba erőltetni egy kis kaját, de aztán már ált. nincs gond.
A ruhák amúgy mind jók, apa is elégedett.
2003.09.18 14:02
Mondd, láttátok már Zsoma szemét?
Annyira helyes, ahogy csak durmo, durmol, durmol...
Oszt a profil meg mán elavult ám!
Finnországban nem büntetendő a gyerekmunka, mert ha otthon dolgoztatod, az OK, senki nem látja. Na de az udvaron!? 

Ő is hatalmasat nőtt! Egyben vagytok még? 2003.09.18 14:27
Csak eszembe jutott, hogy a múltkor valamelyőtök érdeklődött a nyaralásunkról. A családi fotóalbumba tettem fel képeket Velencéről, ahogy én láttam.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=76 2003.09.18 14:46
Gratulálok a nővéredéknek! Szép nagydarab legényke lett!
Kíváncsi leszek az én nővéremék babájára, hiszen összvisz 3 hét van a kiírásaink között éshát, ha picit előbb jön, akkor majdnem egyszerre szülünk.
nagyon ronda dolog, de remélem nálatok nem komoly. Egyik általános sulis barátnőm kisfiának van kruppja éshát nagyon sokszor befullad.
Persze kihasználja ezt a néhány napot még Anya pocijában.
Igaza is van! Odabent sokminden egyszerűbb, mint idekint, bár gondolom már jócskán helyszűkében van.
Mikorra is várható a Kistesó?
A minap olyan butaságot álmodtam, hogy ikerlányaink születtek és Zsani irtóra haragudott ránk, mert nem fiú lett. Hát remélem a valóságban neki nem a Kistesó neme fog számítani, hanem a tény, hogy Tesója lesz!
A pelussal kapcsolatban néha közelharcot kell vívnom Vele, hogy feladhassam rá, máskor meg ő ragaszkodik(maga alá teszi
) a pelushoz. A pisik(és a pukik
) nagy része már a bilibe érkezik, de a kaki még inkább a pelusba vagy a szőnyegre.
De azért haladunk...
(21+6)2003.09.18 16:31
ma már nem sírt csak mondta, hogy vissza érte
És egy vadonatúj mondókával jött haza tegnap
2003.09.18 20:17
Este, amikor úgy érzi itt a vacsoraidő, kinyitogatja sorban a konyhaszekrényeket és kiveszi a tányérját, partedlijét, kanalát, kakaót (a tejbegríz tetejére) és mindent odakészít az asztalra. Aztán elkezd bökdösni, hogy ham-ham
apának javulást
időbeosztás: hááááát, még csak ez a 2. hét, de elég gázos. Estére már úgy fáj a hátam, hogy őrület
Mosások éjjel, hajnalban teregetés (hajnal szó szerint: 5-kor), főzés hazajövéskor. Közben Tomival is kéne játszani, leszedni a tiszta ruhát, a többiekkel is beszélgetni. És babanetezni is!!! De ahhoz ragaszkodom, hogy legkésőbb 11-kor lámpát oltok. Anélkül meghalnék.
Zsoma
Anyukám pedig mostanában egyre jobban leépül, rémes látni
Zsófi angol felső, Juli francia közép.
de jó, hogy Ármin jobban van !!! Köszi a dícséreteket
Vilka-cupp
És kívánunk sok-sok tejecskét!
2003.09.18 20:49
Csak teljesen el vagyok tájolódva, és este későn jövök rá, hogy telefonálnom kellett volna. Persze az egyetemen nem döntöttek, hgoy 1 vagy 2 tárgy kell, úgyhogy kell kettő, mert az a tuti. Most küzdhetek még egy tárgyon, hogy mi legyen az.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint