A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese nagyon édik:-)

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög de jól néz ki,meg is vetted,Mennyi volt?

KépKép
juba

Hörcsög! Ez a poncsó-pelerin nagyon édes! Már nálad van? Ha feladod Ildikérem feltétlenül kérünk fotót!!!!!

Juba! Behajtjuk a képeket! Holnap mindenképpen!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk totál ugyan olyan sérónk jön vissza amilyen elment,én azt hittem majd változik de nem.Olyan muris mert valahol tök sok van már neki valahol meg tök kopasz :lol:

KépKép
juba

És milyen kicsi a világ: a teszveszen egy (volt) májusi kismami ruháira is licitelek. :lol:

Heni! Köszi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok ti közbe vadásszátok a rucikat? :lol:

KépKép
juba

Jaj én is vásároltam ám már nyárra :oops: meg lehet lesz új babakocsi is, hát kell a lelkünknek. Mindent megvennék a kis drágámnak:-)

Heni
KépKép
heni81

Juba! De cuki lehet! :D
Zsófi is hátul kopi, me mellette jön az úja haja, ami ilyen világos. Amúgy még sok babahaja van.
Egyébként tegnap beletettem az ülős babakocsiba (próbaképpen), erre elkezde enni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok jó éjszakát nektek!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni! Kell a lelkünknek! EZ AZ!!!!! :lol:

Én most nem teszveszelek, így is baromi hosszú a licitálós listám. :oops: Nem megyek fel, mert elcsábulok! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba 900+ postak.

Csajsziról egy kép.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Igazi tündérke Ildike! Olyan békésen alszik! Biztonságban.... Annyira jó ez a kép!

Kép
Kép
Kép
gremese

Most tetem le kisasszonyt már kb 20 perce elaludt
úgy elzsibbadt a kezem van ám neki is súlya :lol:

Köszi Mesi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög!Nagyon megérte!!!!
Mennyire ésde Ildike!!!És az also ajkát ahogy behuzza,meg kell zabálni!!

KépKép
juba

Itt látszik a különbség, ami a hajszínét illeti.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na csajok megyek mert leragad a szemem!

Holnap jövök rakok én is képet!

Nyugodalmas jó éjszakát!

És üdv a reggelesnek!(Vrianka?)

KépKép
juba

Juba pont azért fényképeztem le :D

Mostanság ugy csinál mintha rágna valamit,tátog.
Vagy a nyelvét rágja vagy a kezét,vagy ami a kezébe kerül. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó éjt Lányok, én is megyek aludni!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na akkor én is megyek

Szép álmokat! Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hááát, ha mindenki megy, akkor én sem maradok magamban, bár még várom apát :roll: .

Kép
dettyk

Ja, jó ét, gyerekek :wink: !
dettyk

:oops: Szóval jó éjt :oops: ...
dettyk

:) :)

Szép reggelt :)

Juba :) :) honnan gondoltad h. korán kelek :wink: de ma jó fej volt Bálint 1/2 4 ig aludt 1/2 9től így én is pihiztem egy jót :) s most visszakómált gyermem :)

Mesi!
Annyira cuki Zsófka :) s az ujjacskái :) Mírának voltak/vannak ilyen kis hurkás ujjai :) Rokonyok :evil: :evil: míg kicsi jobban meg tudod óvni,nálunk a szomszéd csaj egy üvöltözős :evil: volt h. csukott ablakon keresztl hallottuk az ordibálását.

Timi!
Talán az jobb ha bescanneled aképeket :wink: Azon aképen abszolut nem úgy néztek ki, mint akik válni készülnek.

Heni,Hajni
Csini mennyasszonyik voltatok Ti is :)

Teszvesz:mostanában alig megyek fel,max akkor ha apjuk seftelt és postázni,meg levelezni kell az illetővel :)

Én meg ma megyek mennyasszonyi ruha kölcsönzőbe :) Sógór klónja nősülni készül és a párjával megyünk ismerősömhöz :)

Szép napot,napsütéses hétvégét :)

KépKép
viranka

Jó reggelt! :D
3/4 6-ig aludtunk, 15 perc szopi, kiságy, alvás :roll: .

Remélem ma éjjel is aludni fog, hogy végre kibulizhassam magam hazarohanás nélkül :wink: .
Remélem nem ilyen buli lesz :D :
Kép
És nem ilyen biztonsági őr :D : Kép
dettyk

:oops: És mielőtt elfelejteném:

Meryke Mátéjának boldog hófordulót!!

Kép
dettyk

Sziasztok későn fekvők, sziasztok korán kelők és sziasztok mindenki!

Baromira nem tudok visszaolvasni, még ma se leszek gép közelében, lehet, hogy holnap se, csak szólni jöttem, hogy azért megvagyok!

Jó hétvégét mindenkinek, remélem gyönyörűséges időnk lesz!

KépKépKép
bongyi

Szia Bongyi!! :D
Azért amint tudsz gyere, és számolj be, mizu :wink: !
Remélem jól vagytok!!
dettyk

Jó reggelt!

Dettyk! Apjuk otthon van?

Zsófi f7-kor kelt, és most nem húztam az időt, max. 10 percen belül már szopizott is, mert a jó cicim már nagyon feszített.
Újabban azt csinálja, hogy a hüvelykujját igyekszik bedugni a szájába szopizás közben. :shock: Sokszor sikerül is, de úgy ugye csak szörcsög. Én meg fogom a kezét, hogy ne csinálja. :roll:

Timi26! Hogy vagy?????

Ha az urunk beteg (gyerek/gyerekek mellett), akkor jön a dráma ugye, hogy milyen rosszul van :wink: , és körbeugráljuk egy szó nélkül, putyulgatjuk, szeretgetjük. Gyógyul nyugodtan. Pihen, lazít.
Ha a gyerek/gyerekek betegek, természetes ugyan ez.
Ha mi vagyunk betegek, akkor betegen ellátjuk az urunkat, a gyereket/gyerekeket, (kutyákat), és majd valahogy meggyógyulunk úgy, hogy nem pihenünk, és marha sz.rul érezzük magunkat.... :?

Egyszer a főnököm mondta azt, hogy majd fogyózik a menyországban. Addig eszik mindent, ami jól esik.

Én azóta mondom azt, hogy majd pihenek a menyországban, mert most nem érek rá. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap feküdtünk az ágyon, és Apa felhívta anyósékat, hogy meggyógyultak-e, mehetünk-e ma. (Megyünk).
Én meg mellette voltam Zsófival. A kanapé tele van csíkos párnákkal, ami nagyon tetszik neki.
Fogtam egyet, és elkezdtem vele püfölni a gyereket. Nem ám hozzáérintettem óvatosan, hanem "vertem". :lol:
Ez annyira tetszett neki, hogy egy kacagásrohamba tört ki. Apa alig tudott telefonálni, mert Ő is nevetett. A telefon másik végén meg kihangosították Zsófit, és ők is nevettek. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: .

Hazajött apa az uccsó busszal, 1/4 12-re haza is ért :D . És holnap nem megy meccsre :shock: . Esküszöm beteg a lelkem :D .

Annyira igazad van ezzel a betegséggel kapcsolatban :lol: . A gyerekeket oké, hogy ellátod, de ahogy az erősebb nem szenvedni tud... :lol: :lol: ...

Csajok: én most mindenkit arra kérek, hogy a konyhájáról küldjön nekem képet :D . Bombázzatok tanácsokkal, hogy mi praktikus és mi nem, mit csinálnátok másként, mit nem csinálnátok mégegyszer stb.
Pár héten belül kezdődik a konyhám szétverése, és épkézláb tervvel kell előállnom a kőművesnek (ja, Ytongból építjük, de nincs jelentősége). Szeretném, ha minden praktikus lenne. Persze vannak fix dolgok, L alakúnak kell lennie, és csak alsó elemekből fog állni, kivéve a sarkot, mert oda már megálmodtam egy félköríves póóócot 8) .
dettyk

Na így kell ezt csinálni :wink: . Eszem ágában sem volt oldalt kezdeni, és sikerült 8) .
dettyk

Ha mindenki alszik, akkor megyek takarítani :? .
dettyk

J ó reggelt, Lányok!
Heni81, Hajni, ti bombázó menyasszonyok! Nagyon szépek vagytok!

Gremesi: Zsófid cuki, mint mindig, én csak most szúrtam ki az új hajszínt (nagyon divatos, megjegyzem!). Egy tündérbogyó az apája nyakájában!
Rokonok: őszinte részvétem, ez tényleg patthelyzet, ha tulajdonosok részben...
Nálunk a szomszédban él(t) gyerekekkel ordítozós pár. Először örültünk: de jó, fiatal pár két tündéri kisfiúval, végre normális szomszédaink is lesznek. Építkeztek (félbemaradt), komolyan egész nyáron reggeltől estig üvöltöttek a két kiskrapival. Az udvar úgy nézett ki, mint a háborús övezet (építkezős cuccok), a két kisgyerek gyakorlatilag meg sem mozdulhatott volna. Veszélyeztetésért simán ki lehetett volna hívni a gyámügyet. Mert ki tud játszani ugye szögesdrót, fogók, félméteres gödrök és még ki tudja, mik között... Aztán úgy tűnik, tönkrement a házasság, a gyerekek hébe-hóba vannak itt. Az udvar kb. ugyanúgy néz ki, mint két évvel ezelőtt. Ja, közvetlen szomszédok. :shock:

Hörcsög: Ildikére csak gyönyörű jelzőket lehet aggatni: csodaszép kislány!

Kép
Kép
irina

Dettyk: KONYHATÉMA: tudsz felrakni ide vagy a gmailre egy alaprajzot (kellenének méretek)? Ha ytong, akkor szinte bármit építhettek, ez tök jó! A konyhámat nem reklámoznám, teljesen átmeneti képződmény (tetőtéri -- erősen kihasználhatatlan részekkel). (Szívesen segítek, lakberendezőként végeztem nyáron :-)).

Kép
Kép
irina

Azért egy gyors időjárásjelentést dobok, mert most vittem ki a szemetest:
Elég hülye, de nem hideg szél fúj, viszont már most 14 fok van odakint :shock: :D !!!!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!

Gremese: ugyanúgy vagyok, de hagytak aludni!!! Viszont éjszaka többször keltünk! :cry:

Dettyk: Gyertek majd át, megbeszéljük azt a konyha témát! Nekem olyan van és láttad is!

Majd még jövök! :D

Kép
Kép
timi26

Dettyk!

Jó ötlet Irinától aza alaprajz :) mert akkor én is rajzolgatnék :wink: egy időben terveztem konyhabútorokat :)
csak jelöld be hol van a víz,gáz,villany :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Viranka, jól bírod a hajnalozást, Robesz is 4-6 között kell általában, de eszik kb. 15 perc, és vissza is ájul még 2-3 órára, így én is tudok még aludni, és az nagyon jó.

Emese, hát a rokonok miatt részvétem, fú én is biztos kiakadnék.
Nyakbaülés, párnaverés :lol: :lol: :lol:
Robesz is szokott Apa nyakába ülni, és úgy kapaszkodik, nagyon cukik.

Hörcsög, édes az a akép

Az esküvőés és a többi kép is nagyon jó.

Hú lányok látom teszvesz és vatera őrület van, én még ruhát nem mertem venni, merthogy nem tudom kitől veszem, és milyenis, ezek szerint merjek?????

Jaj hát ennyi ügyes lányt, lakberendezők, ezek után biztos szuper lesz a konyha Dettyk.

Itt mennyi mindent tudtok, varrni, konyhát tervezni, jogi eseteket tárgyalni, informatikából pedig több guru is van :lol: :lol: :lol:
Ez a szuper topik!

Mi ma megyünk kutyástól, gyerekstől a Népligetbe sétálni és közben csempét is nézünk a fenti fürdőszobába végre, meglesz tavasszal.

Na szép napot Nektek!

Kép
Kép
nektarin

Oké, majd lemérek mindent, ha lesz időm, és köszi előre is :D .

Timi26, láttam a konyhádat, de annyira kutyafuttában, és nem figyeltem meg aprólékosan :wink: . Jövő héten lehet, hogy elmegyünk, majd beszélünk előtte :D .

Csajok, TAVASZ van!!!!!! A nap is süt!!!! :D :D :D
dettyk

Helló Bulák! Kép

Csak gyors beugrottam mert nem sokára megyünk a tesómékhoz,remélem nem kell cipelni Bertust.

Este jövök,addigis legyetek jók!

KépKép
juba

Látom, mindenki elvan :roll: .
Tavaszjelentést visszavonom :evil: , sz*r idő van, egyfolytában beborul, és állat szél fúj :evil: .
Tiszta platty vagyok tőle :evil: .
dettyk

Ezt találtam az iwiw üzenőfalán:

SENSE PARTY!!! SZOLNOKON
2008.03.14.-ÉN 22:00-TÓL
DJ'S: JIMM

Na, de Sense!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Timi!
TÉNYLEG nem tudok róla!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Hörcsög!
Tök jó! Tudtam, hogy mindkettőnk neve "harcos" de soha nem jutott még eszembe összevonni. Szegény Balázs! :lol: :lol: :lol:

Granda!
:cry: :cry: Tudom milyen elázni. Nekünk abban a házunkban volt csőtörés, amit most adtunk el. De legalább fizet a biztosító. (Ez is ritkaság)

Emese!
Totál kiakadtam a rokonaidon! :evil: :evil: :evil: És tényleg nem érdemelnek szót sem!

Tavasz???
Olyan szél van, hogy nem tudtam sétálni menni Botonddal. Nem is aludt reggel 8 óta csak 20 percet. :evil:

Nektarin!
Én már sok mindent vettem a teszveszen/vaterán és még több dolgot adtam el. Eddig alig van rossz tapasztalatom Az is inkább csak a vevőkkel. Eladókkal semmi. Szerintem mindenki a valós helyzetet írja le. (Remélem, nem vagyok naív.)

Irina!
Lakberendező :!: :?: Szuper. Nekem is mindig tetszett ez a szakma. De én inkább csak magamnak csinálnám. Állandóan tele van külünböző tervvel a fejem. (ezért is alakítottunk a házon az elmúlt 3 évben háromszor. :!: :!: :!: ) A családom már kivan tőlem.
És most még nagyobb szabású terveim vannak (szint ráépítés + kertépítés :lol: :lol: :lol: ). Na de ez csak egyelőre TERV. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello Lányok,

Viranka, Veszprémben volt, a várban van egy tűztorony és annak egy csodaszép kertje...

Nyakbaülés: nálunk is közkedvelt pár hete. Csak nálunk anya nyakában, mert az ő haját jól meg lehet tépni. Egyébként minden hiperszuperkirályság, ami másfél méteres magasság fölött történik…
Kép

Ildike és Zsófi tüncibogarak!

Irina, Viranka, Timi26! Micsoda lakberendezők vannak itt a topikban! Jó tudni, h kihez lehet fordulni :wink:

Sense, helyzet nálunk is dettó. Szél miatt ki sem mozdultunk. Cserébe ma volt fél óra alvás és 3:!: óra üvöltés 2 kaja között. Sehogy nem tudtam megnyugtatni, pedig az összes trükköt bevetettem. 40 perce végül a totál kimerültség miatt beájult… :roll:

Kajabálós szülők: ismerős. És általában azok szoktak a legbrutálisabbak lenni, akik kifele tiszta bűbáj emberek. Halkak és visszafogottak. Aztán az ajtó mögött…
Mi olaszos temperamentumban élünk és Lizi is csatlakozni látszik hozzánk :lol:

silka
silka

most eszembe jutott. még tartoztam a kersztelős képekkel :
Kép itt még bűnösen
Kép keresztvíz. miért kellene sírnom?
Kép apa átveszi a gyertyát
Kép anyával
Kép apa koncentrál, hogy ne ejtse le az összes poharat
Kép akkor is megszerzem sanyi papa szemüvegét
Kép kellett ez nekem???

Ildikó
KépKépKép
sense4

Silka!
3 óra???????? Brutál!
Egyébként mi is eléggé temperamentumosak vagyunk. Ha vita van, azt lehet ti is halljátok Bp-en. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense,

már korábban is akartam írni, csak mindig elfelejtettem: totál hasonlítasz egy fősulis barátnőmre. Főleg az esküvői képeiteken. Neki is szőkés hosszú haja volt. De még az új hajaddal is felfedezem az arcotok hasonlóságát :lol:
Nagyon szupik a képek! Büszke lehetsz magatokra, szép anyuka vagy szép családdal. :wink: Szegény kis Boti, hát miféle bűne lehetett neki? :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Meryke, nagyon boldog hófordulót Máténak!!!

silka
silka

Sense: nagyon édes Botond a keresztelős képeken! És a kommentek! Haláliak!!! :D
Szóval nem te csinálod a bulit Szolnokon??? :lol:

Silka: Liz bébi tiszta anya!!! És hogy tetszik ott fent neki!!! :D

Dettyk: jó bulizást! Majd drukkolok, hogy Panka hagyjon egy kicsit szórakozni!!!

Meryke: BOLDOG HÓFORDULÓT MÁTÉNAK!!!

Kép
Kép
timi26

Lányok,

lenne 1 kérdésem.
Lassan szeretnék beszerezni egy sport babakocsit. A mostani is 2 funkciós, de utálom. Bazi nagy és 15 kiló, no meg húznak a kerekei. :twisted:

Milyet érdemes venni:
- extra könnyűt? Olyan pár kilósat, amit akár a hátára is kaphat az ember?
- vagy jó még a 7-8 kilós kategória is? Ebből láttam jókat, amik téliesíthetőek, hiszen még a következő téllel is számolni kell... Praktikus a 7-8 kilós?

köszi előre is :wink:

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: