A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Sziasztok!

Mi tortent?! Mindenki beteg :( ! Gyorsan gyogyuljatok meg csajok!
es nagyon szepen koszonom a nev tippeket ill a segitseget :) !

en tegnap kikeszultem, elmentem az egyik baratnomhoz, akinek 2honapos a babaja es elmeselte, h mar szinte 3honapja nem volt naluk akcio, mikor bekoptem, h nalunk miota, az a valasz ill kerdes jott, h te nem felsz, h megcsal :shock: :shock: :shock: ? igy az egesz delutanom szep volt, otthon ultem es bogtem, mint egy idiota es vartam kedvest, na mikor hazajott csak nagyokat nezett, h mi a bajom, meg h mennyire szeret, meg a babat is, es o nem allat....

masik dolog! nektek nincs folyasotok? nekem a terhesseg alatt szinte mindig volt, na de ami 2napja van, az nem normalis :roll:

Pumperka! Nagyon szep formas gyerekeid vannak, a kiscsajnak meg olyan angyal arca van :) !

Jim!nem semmi a szulestorteneted! az en elso szerelmem Martin volt :wink: ! hat en sem vagyok egy konnyu eset, csak velem az a gond, h hihetetlen edi bedi vagyok ismeretlen emberekkel, na de ha vki kozel kerul hozzam es elkezdem szeretni, na szegeny....

Kolyok! nekem tetszik a Mate es Svajcban nem lesz gyakori :) !

Juditk! Ez a forum nem csak az oromokrol szol, hanem az eletrol es az sajna nem csak szep es rozsaszin :( ! Igy nyugodtan ird le nekunk minden banatod, tudom segiteni nem tudunk, de talan egy kicsit konnyit, h veled vagyunk!

Kép Kép
rima

Juditkecskemét! :(
Sok erőt!!!!

Judit!

A SOTE II-n az a protokoll hogy csak annak csinálnak flowm.UH-t akinek a CTG-je valami rendelenesset mutat de én kikönyörögtem a dokimtól,így hétfőn megcsinálja.Egyébként pl.Kistarcsán is automatikusan mindenkinek csinálnak kérés nélkül,valahol meg nincs is ilyen gép... :?

Nekem a Coli baci miatt lesz antibiotikum ugyanúgy mint neked a vajúdás alatt.De a baba nálunk is csak akkor kap ha az orr-torok-fül váldékából neki is kitenyésztik esetleg.

Egyébként addig nem akar a dokid adni tablettában antibiotikumot?

MZX!

Nagyon szép Laura :wink: és Erik is nagyon csini fiúcska :wink:

-nekem már befér a kezem a cici és a pocak közé..eléggé lejjebb ment a pocim,érzem is hogy jobban kapok levegőt.

Jim!

Hát én is elég szkeptikus vagyok a Start számlával kapcsolatban...
Nekünk a fiúknak éltebiztosítást kötöttünk és 18 éves korukban kapnak 1-1 millát...de sajna ez már így is havi 15.000ft pluszköltség,még egyre tuti nincs kapacitásunk :? (a mi házhitelünk is 90.000ft/hó még 22 évig... :( )szal lehet hogy marad a Start, mert arra nem kötelező havonta fizetni,csak amikor tudsz vagy akarsz...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beus, végre valaki szült ma :) :) :) ráadásul hármasikreket !!
hihetetlen, hogy az állatoknál mennyivel egyszerűbben mennek ezek. biztos nem izgulnak annyit mit mi. képzeljétek ha valaki hármasikreket várna...

Panny, nem mondták ,hogy szedjek előre antibiotikumot, nem tom miért, gondolom már addig nem múlna el ? ?

Rima, na parázz, szerintem ilyesmire csak nagyon elvetemült férfiak képesek!

KépKép
judit18

Sziasztok :D

Itt volt a telihold és sehol egy újabb baba :shock:

Megint csak gyorsan átfutottam az utolsó pár oldalt... Nem semmi mennyit írtok.

MZX,
nagyon aranyosak a gyerkőcök :D Hogy bírsz kettővel? Én eléggé aggódom, hogy mi lesz, a kis örökmozgó mellett már most sincs semmi időm

Judit,
Sajnálom apukádat, Neked meg kitartást. Nekem a nagyim ment el, amikor Pannival terhes lettem. Vasárnap megmondtunk neki, hétfőn elaludt, úgyhogy átérzem a helyzeted. Bár gondolom feldobni nem sikerült :cry:

Jim,
Mi nyitottunk Start számlát, de mindig elfelejtettünk fizetni rá... Most meg mi is lakáshitelt veszünk fel, úgyhogy majd megoldjuk másképp, hogy örököljenek utánunk vagy, hogy legyen miből elindulni. A lakás jobb befektetés

Tündér,
Csini a pocid!

Rólunk: Már megint nincs neve a gyereknek :evil: Párom egyik este kitalálta, hogy neki mégsem tetszik a Kata se. Legyen inkább Rozi. Az meg nekem nem jön be különösen (a barátnőm szerint igazi takarítónő név) Én ebbe már megőrülök....Annyi neve volt már ennek a Prücsöknek. Na de még vagy több, mint 1 hónapunk :lol:

Szép napot, a betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Anita

arizona

arizona: Rozi??? (egyetértek a barátnőddel :oops: ) Pedig a Kata nem rossz. Van még időtök, majd csak dűlőre juttok!

mni: ne félj, minden szülés más, attól függ, meddig hagynak szenvedni, de ez orvos függő. Általában első babánál minden doki vár a végsőkig, hogy érezd, nem olyan egyszerű a szülés. Mondom nekem így 3 és fél távlatából sokkal rosszabb emlék, ami utána volt 2 napig.

panny: ti is jól behiteleztétek magatokat. :wink: akkor ez megnyugtat, nem csak mi voltunk ilyen merészek. de másképp nem lehetett.

látod judit18, bűnbe vittelek a gofrival. Van itthon jégkrém, a torkomnak már úgyis mindegy, így is fáj, úgy is fog.

beus: édik a malacok! A papa milyen színű?

rima: minden férfi más és szerintem ritkaság, ha vki ilyenkor félremegy. Ne idegeskedj ilyeneken. Nekem van ilyen ismerősöm, de ő már előtte is csalta az asszonyt, csak szülés után fél évvel vált egyértelművé, mert nem akart sexelni a pali. A törtnet: főiskolás korukban szerettek egymásba, aztán esküvő...stb. Igazából a srácnak nem nagyon volt előtte más nője. 10 év házasság után jött össze a gyermek. Egész terhesség alatt nem sexeltek, meg mondom, utána fél évig, már a csaj nagyon kivolt. A férj először azzal jött, hogy nem tudja miért, mert valahogy agyerek megváltoztatta :x Aztán szépen kiderült, hogy az egyik kolleganőjét (tanár) d.gja már 1 éve és azt is elmesélte, azért ment félre, mert az ágyban eddig számára ismeretlen dolgokat próbáltak ki, amire a felesége soha nem volt hajlandó. (fantáziátokra bízom, most inkább nem írom le).
Szóval rima szerintem ne is gondolj ilyenre, mert amelyik kapcsolatban mindent megbeszéltek, kinek, mi a jó, tuti nem történik meg!

juditkecsk: nagyon sajnállak, gyere sírni, panaszkodni. Nekem mindig más bajom van, de valahogy jobb nektek beszélni róla, mert amikor elvonulok és befordulok, annál rosszabb! Kívánom, hogy apukád láthassa a kicsit, mikor megszületett!
Vendég

Én is átmásoltam a régi topic-ból a második szülésem sztoriját,hátha valakit érdekel:

"Szóval ápr.17-én vasárnap de bementünk CTG-re,egy újjnyi volt a méhszáj.Hazamentünk ebédelni,közben fájdogált a hasam de elég rendszertelenül.Este 7-re visszamentünk amikor már 2 újjnyi volt a tágulás.Ekor burkot akarta repeszeteni a doki de előtte megkaptam a beöntést .Közben elkezdett szivárogni a magzatvíz is.Azért a biztonság kedvéért megtörtént a burokrepi is.És ekkor eékezdtünk várni.Mindenki azt hitte(velem az élen)hogy fél órán belül babázhatunk mivel a Márknál a burokrepit követően 40 pecen belül meglett a baba.Szóavl a fájásaim iszonyatosak voltak és úgy éjfél(!)körül megvizsgált a doki,kiderült hogy semmit nem tágult a méhszáj este 7 óta.Teljesen kiakadtam,mindenki csodálkozott.Mire kiderűlt hogy annak idején mivel a Márk ilyen viharosan érkezett(össz-vissz 40 perc mindennel együtt)szóval megrepedt a belső méhszáj és azt össze kellet varrni .De ezt én nem tudtam és a zárómra se írták rá.Azt mondta a szülésznőm hogy a méhszáj mint egy beton állt a gyerek feje körül és nem tágult semmit mivel tiszta heg és varrás volt,az meg nem tágul olyan egyszerűen.Szóval ekkor kaptam egy NOS-PAizomlazító szurit és fél óra alatt többet tágultam mint előtte 5 óra alatt.A labdán bírtam csak ringatózva tűrni a fájásokat de még így is nagyon ki voltam.Magamon kívűl voltam,kiabáltam meg ilyenek, pedig én nem vagyok ilyen típus és a Márknál se fordult elő.Két fájás között elaludtam mert annyira kimerültem.Állítólag még fájdalomcsillapítóért is könyörögtem pedig előre megmondtam a szülésznőmnek hogy nem kell!!Na szóval utána egyszer csak éreztem hogy székelési ingerem ven,gyorsan fel az ágyra de még nem szabadott volna nyomni a szülésznő szerint.Pont úgy voltam mint az Andi mert egyszerűen nem bírtam megállni és nyomtam.A dokm meg még aludt,kétszer kelltt rátelefonálno hogy jöjjön már mert szülünk.Teljesen más volt mint a Márknál.Annak idején 3-at nyomtam és kinn is volt.Most legalább 8-9 nyomásra jött ki és én sem éreztem közte szüneteket,egyfolytában feszített nagyon.Gátvédelemmel szültem pedig közben már arra is azt ordítoztam hogy nem kell csak legyen hamar vége.Így utólag örülök hogy a szülésznőm megcsinálta.Aztán egy nyomásra kijött a méhlepény de egy kis darab benn maradt.Hát nagyon nem volt kellemes ahogy kitisztította a méhet a dokim.Iszonyú szar volt és fájt.De közben engem is a pici fiam látvány nyugtatott az apa karjában.Utána szépen szopizott, olyan édi volt.A férjem végig meg se mert szólalni annyira sokkolta őt is hogy ennyire szenvedek.A szülésznőm a végén mondta is hogy már értette hogy miért kínlódok,kiabálok annyira a fájdalomtól,hiszen a baba feje feszítette a méhszájat de az meg nem tudott tágulni a varrás miatt.Na szóval ennyi volt röviden,nem igazán egy szép emlék számomra de biztosan ahogy szokták mondani idővel elhalványul"

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim, ha Lilla nem fordul meg akkor császár lesz ez tuti, szerintem nem fog hagyni szenvedni a doki, mert egyikünknek sem éri meg.
Nekem tetszik a Rozi név, szerintem aranyos. És most egyre felkapottabb (pl. Szulák A., Koós R. lányai). Nekem nem egy takarítónő jut róla eszembe... Nekem tetszene a Márta és az Anikó is, de leszavaztak... :(
Én most fahéjas kuglófot sütök... nem tudom milyen lesz, de Feri kedvence a fahéj, gondoltam meglepem vele. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni!

Nekem is tetszik a Rozi és tényleg elég divatos is mostanában.

A fahéj nekem is a gyengém(nyam-nyam) :wink:

Ha nekem is véglelg medencevégűbe fordult a pici,tuti én se akarok szenvedni...meg amiket olvasok róla tényleg sok veszélyt tartogat a faros szülés... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jaj lányok, már megint sírok... pár hete szült egy nagyon jó barátnőm és leírta a szüléstörténetet és fotókat is küldött a babáról.... Olyan aranyos....

Judit, ez a strepto ez szomorúan hangzik. Remélem nem lesz baj a szüléskor ezzel...
a gofri viszont jól hangzik! jól tetted :)
mondjuk nekem most minden édességtől elment a kedvem, gondolom a betegség miatt az ínyem úgy felhúzódott, hogy nagyon érzékeny mindenhol. Szerencsére a párom gyógynövényszájöblögetős.... (én eddig viszolyogtam tőle....) de most ráfanyalodtam, hátha segít. Mert itt drága a fogdoki, azt meg ezzel ő sem tudna mit csinálni... Vagy Jim, mit tegyek az ínyemmel, hogy visszamenjen a helyére a fogatak takarni :?: :?:

Mni, reméljük neked nem lesz olyan rossz, mint Jim írt. azt elhsizem, hogy nincs helye megfordulni szegény babának...
6 évesen kártyahasználó a gyerkőc??? ez nekem elég furin hangzik....
Hmmm, fahéjas kuglóf.... finom illata lehet.. ;)

Beuska, nagyon édesek a 3asikrek :lol:

Rima!!! :evil: hogy mondhat ilyet a csaj??? ne higgy neki!!! A leírásaid alapján a párod egy nagyon jófej ember és imád téged, titeket!!!! az hogy nincs ungabunga nem jelent semmit. Tényleg!
Nézd, kimerem mondani, bár néha ijesztő, az én párom kicsit néha szexmániás, najó nem... de azért egy iciripicirit.... :lol: naszóval, amikor pár hónapig külföldön volt és én meg itthon, teljesen megbíztam akkor is benne, mert tudtam hogy engem szeret, és nem bántana, nem kockáztatna engem. Szval lehet hogy férfiból van valaki, de az igazszerelem erősebb!!! Ahogy mondta a Párod, ő nem állat, aki ösztönlény.... (jaj, de bután tudok itt fogalmazni, remélem nem tiltotok ki innen.... :roll: )

folyással én elmennék orvoshoz a helyedben, nehogy fertőzés legyen....

Arizona, ne aggódj, van még időtök kitalálni. Csak nehogy úgy járjatok, nem is tudom már ki mesélte, hogy valamelyik ismerősük a szülés után 3szor is megváltoztatták a nevét a babának. Asszem 2szer lehet ingyenesen... és végül a végleges sem tetszik nekik.....
Najó, ilyen persze nagyon ritka. De nekem a Kata nagyon tetszik. Igaz a páromnak nem, szval nekünk szóba sem jöhetne. De az is igaz, hogy a lánynévem vitatkoznánk mi is... szval megértem a problémát. Remélem hamar kitaláljátok :)

Panni, ez nagyon dúrva amit írtál... hogy nem lehet ezt ráírni a zárójelentésre, hogy varrtak.... nem csodálom, hogy magadon kivül voltál... Remélem a harmadik gyerkőc születése feledteti amásodikkal járó szenvedéseket.... köszi hogy bekopiztad. :)

Kép

Kép
kolyok28

Már megint lehurrogtatok :cry: :D

panny, jó, hogy bemásoltad, köszi! Nem semmi.....

én is imádom a fahéjt!!!

kolyok: cserszömörcés szájvíz, vagy meridol szájvíz+meridol fogkrém!
Vendég

Sziasztok!

Visszatértem a sétából, már egész emberi a kedvem! Felmentem a Szabadság hegyre, mert ott nőttem fel, ha bármi bajom van, ott úgyis elmúlik. Sétáltam majdnem három órát, mit ne mondjak, a végén már nagyon nehéz volt Andris, nade aki felmegy, annak le is kell tudni jönnie :lol:

Olyan jó volt, hogy egyetlen hajléktalan nem volt közben, csend volt, néha sétálgató nyugdijasok, egy-két nyiló virág... és nem találtam itthon semmi zeneszerszámot, csak egy kisrádiót meg fülhallgatót, igy az volt a zsebemben, közben rádiót hallgattam, teljesen megnyugtatott. Fel nem dobódtam, mert sajna nincs napsütés, na de legalább már magamat el tudom viselni.

Aztán kimentem a babaholmiolcson.hu - ba és vettem utazóágyat, akinek szüksége van rá, nagyon tudom ajánlani. Fenn van az oldalon képpel együtt, 15.500 Ft. emelőbetéttel és pelenkázóval együtt! Nekünk mindenképpen kell, mivel nem együtt lakunk, igy ha kiviszem hétvégén a babát az épitkezésre (na meg a tesókhoz), akkor valahol csak kell aludnia. Na, persze itthon rájöttem, hogy akkor viszont kell plusz ágynemű is, ami persze még nincs. Legalább nem unatkozom jövő héten sem :lol:

Mzx, annyira gyönyörűek a gyerekek!!!!!!! Én is - én is - én is akajok máj ilyet!!!!!!!!!

És grillcsirkét kivánok, rájöttem!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szilvánusz hol van, ő volt ma? Csak mert meg akartam nézni a vonalzót, hogy néz ki brutál kevés nappal, de nem találtam...

Mni, mikor derül ki, hogy császár vagy nem császár? És nem fotóztatok Holdat véletlenül? Mi még kedd este felmentünk a Várba sétálni apával, néztük a Holdat én meg Mnire gondoltam... aztán rájöttem, hogy ez már beteges, próbáltam inkább romantikázni, de akkor megvacogni kezdtem... úgy azért elég nehéz. De végigsétáltuk az egész várat, az is olyan jó volt!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Csak gyoprs bekukk, mert mennem kell nagyfiamért!

Hol van Linocs és Pumperka?
Ma még nem voltak!

Eszterxx
Három órát!! Jól bírtad!

Majd jövök, mert a gyerekemet bezárják a suliba! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Na sziasztok!

Teljesen le vagyok permetezve!!!!!!!!!
Mindjárt le is írom, miért!
Na voltam NST-én, tök jó lett! Elküldött a doki az altatósorvoshoz,
és kivizsgáltak! Vérvétel, és stb.....
Egyenlőre úgy néz ki, hogy sima szülés, a hegg vonal 1 cm-es!
Ha valami komplikáció van, akkor császár!
Remélem nem lesz semmi!
Miután megbeszéltünk mindent a dokival, akkor mondta, hogy
03.08-03.15 között nem lesz!
Teljesen készen vagyok!
Azt mondta, hogy biztosan nem fogok addig megszülni!
Megnézte a méhszájat, és 4 cm!
Azt mondta, hogy ahogy telnek a hetek úgy vékonyodik!
És még most nem úgy néz ki, hogy szülni fogunk!
21-re vagyok kiírva, remélem kihúzzuk addig! :?
Ha nem, akkor egy kollegájának szól!
Na........ most legyek Happy!
Azt sem tudom, hogy ki az! Már gyűjtöttem róla egy pár infót!
Állítólag rendes+ ügyes+ ilyenek................
De akkor is.....
Szerintetek hogy fog hozzám viszonyulni, ha mégis beleesek ebbe az időpontba??????
Inkább szorítsatok nekem, hogy ne szüljek meg, csak 15.-e után!
:shock: :shock: :shock:

Szilvánusz!
Igen! Ez a mi kertünk, és nem is láttad csak a negyedét!
Óriási! De ven vele meló rendesen nyáron!
Még van egy kisebb Foci pályánk is! :lol:

Mzx!
Köszönjük neked a sok mindent!
Nagyon aranyos vagy, hogy így törődsz velünk!!!!!!!!!!!!
Laura pedig egy gyönyörű kiscsajszi!!!!!!!!!!!!

Meli!
Volt a védőnő????????
Vendég

Hétfőn megyek UH-ra, meg a dokihoz és akkor kitaláljuk. Ha császár akkor valószínű 28-án lesz, mert utána a doki szabira megy és nem szeretném, hogy más kezébe kerüljek... persze, lehet elindul előbb a kiscsaj. :)
Nem fotóztunk holdfogyatkozást, mert nagyon későn volt, Ferit nem lehet ám hajnalban felkelteni, alszik, mint a bunda. :lol:
Ez nem a mi képünk, de teljesen el vagyok ájulva tőle: http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=161877

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Fúú mennyit írtatok egy nap alatt.
Eszterxx: én is azt hittem, hogy utálni fogom a bezártságot, de aztán aggyal meggyőztem magam, hogy minden percét ki kell élvezni ennek a kis szabadidőnek. Örülni kell annak, hogy feküdhetek, olvashatok, pihenhetek. Ez az állapot úgysem jön vissza soha többé, én úgy veszem, hogy ez az időszak egy ajándék és nagyon helyesen nem is kell hogy pörögjön ez az időszak, mert utána úgyis a négy fal marad, meg a csendes nihil, mármint ingerügyileg. Nem mondom, hogy nem voltak nekem is hasonlóan nehezebb napok, amikor én is azt éreztem megkattanok, de ilyenkor tényleg segített, ha tudatosan elkezdtem élvezni, hogy romcsi filmet nézek, nassolok, sétálgatok stb. Vedd úgy, hogy fizikailag fel vagytok készülve Andriskára, ez a pár nap meg szóljon még a pihenésről, meg az agyi, lelki felkészülésről. Képzeld van egy közös ismerősünk az mh-dról. Rákosy Zsófi:)

Mni: én kérdeztem Lillát, kösz az infót csak kíváncsi voltam. Szal császár, nem baj az, az a lényeg, hogy kint legyen és egészséges. Voltam reggel CTG-n ,semmi küli, doki szerint teljesen rendben van, semmi jele, hogy a napokban jönni akarna. Utolsó vér és vizeleteredmény is rendben. Nálam ez utóbbi kényes pont, mert volt egy komoly vesegyulladásom a közepén. Szóval megnyugtató volt ezt hallani.

Judit18: Nagyon hamar végeztem reggel képzeld, már 3/4 9-re. Úgy látszik akkor rád meg rám más protokoll vonatozik, hiszen nekem a 38. héten nézték, de az is hozzátartozik, hogy az Erika nekem is megjegyezte, hogy egyébként még a 39. héten sem késő. Ez a GBS sztem semmi komoly, nehogy aggódj miatta, hiszen ahogy tudjuk a többiektől valahol példul nem is nézik ezt. 24 csak feliratosan van meg, hallod Palmer elnöknek az a Vass Gábor, sztem olyan gáz.

Jim: a rossz természetről csak annyit, hogyha mind szentek lennénk, akkor már nem élnénk. Lsd: Jézus. Nekem példul az összes barátnőm nagyon nehéz eset, lehet, hogy nem véletlen?:)

Juditkecskemét: szegényke, milyen nehéz lehet most neked. Sok erőt és vigaszt küldök neked, és gondolj kicsibabóra sokat, hogy tudja, hogy a mami nem miatta szomorú.

MZX: tényleg nagyon szépek, ennivalóak, édesek, aranyosak, tüneményesek ráadásul egy fiú, egy lány. Tiszta idill.

Tündérmanó: nagyon szép kismama vagy! nem sokat híztál, kábé semmit.

Linocs: merre vagy?

Nekem is van egy ismerősöm, aki csalta a feleségét a terhesség alatt, mondjuk ő szimplán egy ösztönállat. Ráadásul az egyik barátnőmmel. (Azóta azért már nem szeretem annyira) Az élet meg úgy hozta, hogy jelenleg vidéken a szüleimnél ők a szomszédaink és hát persze ő nem tudja, hogy én tudom stb. de akárhányszor ránézek arra a kisfiúra, szinte mindig eszembe jut, hogy szegény ott volt anya pocijában apa meg ment a f--ka után. Fúj, de undi.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok!

Most ébredtünk fel. A Kedves itthon van - beteg (halálosan ;) - amúgy nekem is fáj a torkom, és tüsszögök), így betegszabin van. Tegnap óta itthon van, és újra visszatért a régi formájába - puszik, csókok, simogatások, duma a kiscsajjal, most meg úgy aludt el, hogy az ölemben volt a feje... A fenyő se érti ezeket a pasikat - de jó is ez így :) Mi érdekes lenne az életünkben? :) :) :)

Látom, sehol egy újabb babó, de majd jövő héten...

A barátosném múlt héten azt mondta, hogy úgy érzi, hogy 28-án érkezik Fruzsi, és ma éjjel, mikor száznyolcvanhatodszor kimentem a wc-re, ébredés után az villant be, hogy jövő csütörtök (és az, ha jól számolom 28.) Amúgy a kozmikusnénin, és a fodrászon túl vagyok - teljes pompámban :) várhatom(juk) Fruzsit.

A szülés, születéstörténetek - nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki leírta - jó végigolvasni, és köszönöm, hogy megosztjátok velem (velünk)!!!

Gyönyörű napunk van!!!!
Szép napot mindenkinek!!!
linocs

linocs, nem ér nem jelentkezni fél napig! Jobbulást nektek is! Látod, megnyugodott a kedvesed :wink:

márti: pont úgy jártál, mint én, csak az én dokim márc 6-16-ig nem lesz :x A kertetek tényleg super, ha van kedved, rakj fel még képet. Majd megyek hozzád nyaralni :wink: :wink: :wink:

szilvánusz is egyben van még, hmmm és vajon bosek?

eszterxx hogy bírtál ennyit sétálni? Én az oviig is kiköpöm a tüdőm. Az ex az előbb lépett le, most nem is húzott fel annyira. De azért még szeretni nem fogom. Milán szerdáig van vele :cry: nem irigylem, a francnak volna kedve most 3 órát utazni.

tand?
Vendég

pumperka: nem ér neked sem eltűnni. :x :wink:
Vendég

És akkor egy linkgyűjtemény. Még régebben csináltam. Van a babázáshoz, a terhességhez, gyerekneveléshez stb.
1203692620.7838.doc
linocs

[quote="jimmorrison"]l írta:jimmorrisoninocs, nem ér nem jelentkezni fél napig! Jobbulást nektek is! Látod, megnyugodott a kedvesed :wink:

Meg tán én is megnyugodtam - mindig azt mondom, hogy kettőn áll a vásár ;)

Viszont te már régóta betegeskedsz, úgyhogy most már neked kellene meggyógyulnod...
linocs

linocs: Köszi a linkgyűjteményt, hasznos! Hát igen, kettőn áll a vásár, én is próbálok kedvesebb lenni és úgy veszem észre, Robi is megértőbb. Amúgy hihetetlen jólesett most a jégkrém, már lángolt a mandulám.

Nincs közöttetek kertész? Vagy aki nagyon ért a növényekhez? Én ilyen citrus-imádó vagyok, van pomelom, több citromfám. Mondjuk még egyik sem termett, csak virágzott, de az is vmi. Szóval a múltkor vettem egy termő citromfát, hogy legyen már olyanom is. Még mindig vannak rajta szép, érett citromok, de el kezdett virágozni is, van rajta vagy 20 bimbó, meg kinyílt virágok is. De úgy veszem észre, egyik virágból sem akar citrom lenni :( Szóval, mitévő legyek? Ha leszedem a még meglévő gyümiket, hiába jön rá ezer virág, mégsem lesz több gyümim? Miért???? (most vágom, hogy van a megporzás, meg ilyenek, de akkor sem értem) komoly probléma, mi?
Vendég

Ja és itt egy link a holdfogyatkozásról: (ma ilyen linkelős napom van :) )

http://index.hu/tudomany/urkutatas/hold080222/
linocs

Judit! GBS nekem is pozitiv lett, de nalam ez a terhesseg legelejen derult ki, persze tipikus rima, total para, de a dokiknak sikerult megnyugtatni, h a lenyeg, h kiderult, igy ok kezelni fogjak es odafigyelnek ram ill rank, szerintem se aggodj, minden rendben lesz :) !

Eszterxxx! en is most jottem haza a setabol, en probalok napi ket orat setalni, igy aztan nem erzem magam rosszul, mikor kinyitom a hutot :) !

Arizona! en a Rozi nevvel ugy vagyok, mint Jim :oops: , viszont van meg idotok, itt a baba szuletese utan adnak 40napot, h elnevezd :lol: !

Jim! ez minden heten igy megy, h az ex elviszi Milant ennyi napra :shock: ?

Kolyok! kosz, az en parom is szex orult volt es azert most sincs ugy, h nem nyul hozzam, csak mindennel olyan ovatos, amivel az idegeimre megy, ujabb szokasa, h tv nezes kozben en ugye fekszem es mikor wcre kell mennem, akkor elkezd kiabalni, meg odarohan, megfog, felsegit, meg mondogatja, h lelegezzek nagyokat, na total fogyatekosnak erzem magam :oops: :lol: :lol:

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Én is márciusban fogok szülni, ha minden igaz 12-én.
Nem gond ha csatlakozom hozzátok? vagy már nagyon késő???
Nem ígérem, hogy júliusig visszaolvasok, de azért elindulok az úton :lol:
fnora82

Panny, hát ez sem hangzik felemelően, tényleg az a mázli, hogy mindenki sztorija jól, édes babákkal végződött....

Kölyök, nekem simán a Sensodyne fogkrém meg szájvíz bejött az érzékenységre

Eszterxx, és jobb lett a vizesedés a sétától?

Márti, sorstárs, úgy látom mindenkinek márciusban akar szabira menni az orvosa, csak sosem értem ezt miért nem mondják időben. de ha jót hallottál az ügyeletesről nincs gond, meg azért elég nagy sansz, hogy nem pont akkor szülsz.
ja én is akartam mondani, hogy király a kertetek!!

Szilvánusz, hát nem értem akkor a Vidát UH ügyben.
de ma jó fej volt, mert ugye reggel voltam nála is, és most du. amikor mentem az aneszteshez, meglátott a kórház előtt - már kanyarodott ki a kocsijával - és visszafordult, hogy mit keresek itt, csak nem szülni jöttem - biztos megijedt, hogy a pénteki pihenésének annyi :)

Az epidurálról meg annyit, hogy az aneszteziológus nagyon szuper volt. esküszöm az első orvos aki nemcsak kedves, szimpatikus, de tök hosszasan elmagyarázott mindent, megmutatta még azt a cuccot is, amit beszúrnak (tök vékony a kanül állítólag simán hátra is lehet vele dőlni), elmondta a lehetséges veszélyeket, de tökre meg is nyugtatott, hogy ezek mennyire nem valószínűek (állítólag a kútvölgyiben még soha nem fordult elő belőle semmilyen gond, pedig 8 éve csinálják).
lehet vele mászkálni is, nem érzéstelenít el teljesen csak lezsibbasztja a lábat, csak akkor javasolt, hogy valaki kísérjen el. de állítólag ilyenkor amúgysem nagyon akar ugrálni az ember.
onnantól, hogy bemegyek a kórházba ott van az orvos a legvégéig és az elején van egy teszt, hogy hogy bírom, jól működik-e, utána meg tőlem függően adagolja kb óránként. a kitolásnál előtt lecsökkenti, hogy tudjak nyomni. és ha kérem még a gátvarrásnál is ad helyi érzéstelenítést, ha már ottvan...

teljesen relax lettem, hogy ha az epidurál mellett döntök akkor ez a pasi akire szívesen rábízom magam. amúgy is biztos nagyon jó lehet, mert már docens, már nem is nagyon vállal eda-t csak ritkán.
kérdeztem a lóvét is ,de mondta, hogy ahogy gondolom....

KépKép
judit18

na jó az is hozzátartozik az igazságról, hogy a barátnőm aki vele szült, ódákat zengett a pasiról.
azt mondta, hogy amikor beadta neki a fájdalomcsillapítót akkor úgy érezte, hogy szívesen feleségül menne hozzá :)

KépKép
judit18

igazsághoz..

KépKép
judit18

Bosek írt most üzit, hogy nem túl jó a laborja és ha hétvégén nincs semmi gáz, akkor hétfőn vagy kedden megcsászározzák. Drukkolunk Nekik és sokat gondolunk Rájuk!

KépKép
KépKép
mni

Panny

Hát megijedtem olvasva a történetedet, hogy volt belső varrásod, mert nekem is volt és ha nem fog tágulni. Na most lettem tiszta para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :cry:
Eddig csak az egészséges drukk volt...

Most van a Kocsonyafesztivál Miskolcon, gyertek! Szerintem tök jó! Ádival sétáltunk egy nagyot, csak sokan voltak.

Már csak Pumperka hiányzik, de ő már tegnap nem is tudom mióta nincs.

Jim
Most én is olyan elviselhetetlen vagyok, pedig tényleg a türelmemről, empátiámról, nyugodtságomról vagyok híres. Egy pár napja pedig már saját magamnak is sok vagyok.

Ma ketten éjszakázunk Ádámmal, apa dolgozik. :( NEm szeretem mostmár ezeket az éjszakákat mert félek, hogy ilyenkor kell majd menni és akkor mi lesz a gyerekkel?

Juditk..
Kitartás és itt mindig megértő fülekre találsz a nehéz percekben is.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok !

eszterxx: örülök hogy jobb lett a kedved a sétától :P
márti: megy a drukk, hogy ne legyen hamarabb szülés :!: Mindenesetre no para :!:
boseknek is drukk :!:
A betegek gyógyuljanak meg , kérek szépen mindenkit :!:
Jim: sikerült egy képet csináltatni ma anyukámmal , csöröge sütés után , felrakom mindjárt :D

Anita
Kép
boszi30

Kép

Anita
Kép
boszi30

Fnora, sosem késő hozzánk csatlakozni! Az egyetlen feltételünk, hogy írjál sokat és nem ér eltűnni! :lol:
Boszi, örülök, hogy raktál fel képet, így legalább már hozzád is tudunk arcot kötni és már jó nagy a Te pocakod is! :)

KépKép
KépKép
mni

Boszi!
Ennyit nőtt a pocid 1 hét alatt? :) Én is kisebbre emlékszem neked!
De csini!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok csajok :)

koppkopp, jelentem ma még mindig láztalan :lol:
a tüdőm már minden formában kiköptem, vagy legalábbis ami benne volt. Most vettem észre, hogy hagytam el valamikor a 4dik hónap környékén a hasizmom, csak semmire nem használtam... Most viszont 2 napja használom... na nem jókedvemben :lol: szval izomlázas lett a hasam.... hihihi de legalább biztos vagyok benne hogy nem a méhem fáj...

Jim, igazán jó baracklevet utoljára szilveszterkor ittam, akkor még nem voltak gyomorégési problémáim... most akkor ezzel magyarázom, hogy miért is jobb, hogy itt nem lehet kapni :) úgyis égne a gyomrom tőle...
Cserszömörcés szájviz? jaj azt vajon hogy mondják svájciul? :roll:
köszi a tippet. meridolt megnézem majd hogy lehet-e itt kapni.
az a fagyi irtó jól hangzik, biztos tuti gyógymód a mandulára!

Eszterxx, ez a séta nagyon jól hangzott. ÖRülök, hogy bírtad végig, mert tuti jót tett. :) Remélem szereztél valahonnan grillcsirkét :)

Márti, elhiszem hogy kibuktál az orvoson... ezt sosem értem, hogy miért az ucsó pillanatban szólnak... na mindegy. drukkdrukk hogy előtte de inkább utána induljon a szülés.
A kertetek meg egyszerűen szuper. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen tuti kiskertetek van!! akkor Te tuti sokat sétálsz friss levegőn :)

Linocs örömmel hallom, hogy visszatért az Urad kényeztető kedve. Akkor élvezzétek ki az együtt töltött napokat. De azért naponta tessék hírt adni, hogy hogy vagytok... ;)

asszem Mni, Te írtad elsőnek ezt a 28dikai dátumot, már akkor nagyon tetszett. Én persze nem szándékozom akkor szlni, az nagyon korai lenne, de drukk Nektek hogy bejöjjön. Tuti születési időpont :)
Én vagy a március 21et szeretném -nagymamám szülinapja, vagy március 28 - (merthogy eljegyzésünk 2006május28, esküvőnk 2007április28 volt ezek után 2008március28 milyen tuti már? ;) ja és 28 az egy tökéletes szám :D )
vagy március 29 :) (anyum, apum, és én is 29dikén születtünk :P )
vagy az április 1 is nagyon tetszene :) De azért lehet hogy a kis Maszat morcizna majd 15 év múlva... :lol:
Esetleg március 15, anyósomék házassági évfordulója, vagy április 6. az meg egy sorba illene bele.

Látod, Rima, mindenkinél jobban szeret a Párod, és ez a legfontosabb!!! :)

fnora82 :) üdv köztünk, sosem késő csatlakozni :) Tessék adatokat írni és Mnit megkérni, hogy rakjon bele a táblázatba :)

Mni, köszi az infot Bosekről. megy neki a drukk ezerrel....

Boszi, csini a pocakod :D

lányok, drukkoljatok, hogy holnap kevesebbet legyek, mert akkor az azt jelenti, hogy jobban vagyok és "végre" mosogathatok, rendberakhatom a konyhát.
ma egy akkorát aludtam délután, olyan jól esett... a legjobb gyógymód. na megyek, mindjárt jön az uram ;)
vidám hétvégét mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

Juditkecskemet, remélem, hogy az apukád még láthatja a Kicsit! Nyugodtan oszd meg velünk a bánatod!

Rima, az utolsó két hétben nekem is nagyon erős folyásom volt!

Streptococcus: szerdán született Laura, előtte pénteken vettek kenetet a viszgálathoz. Az Erikkel való terhességem alatt volt Streptococcus B-m, így hordozónak számítok, bár akkor skerült a szülés előtt kikezelni. A lényeg, hogy szerdán hajnalban jeleztem, hogy hordozó lehetek, és hogy nézzék meg, hátha van lelet. Még nem volt lelet, így azt mondták, hogy figyelni fognak rá, ami azt jelenti, hogy a baba füléből vesznek váladékot, és azt fogják tenyészteni, de ennek több nap az átfutása. Amikor a 3. nap hazaengedtek, akkor rákérdeztem a csecsemősöknél, hogy mikor lesz lelet, erre elkezdtek kutatni, majd kiderült, hogy nem is kértek vizsgálatot. :evil: :roll: De "megnyugtatott" a csecsemős, hogy tuti nincs semmi, mert a baba mostanra már produkálná a tüneteket. Marha jó, még szóltam is, hogy baj lehet, erre le se sz...ták!!! :evil:

Judit18, de jó, hogy így megnyugtatott a doki! Nekem most eszembe sem jutott az érzéstelenítés, mondjuk én is paráznék az epiduráltól...

Eszterxx, a 3 óra azért kicsit sok! Nehogy véletlenül szülés előtt egy ilyennel túlságosan kifáraszd magad! Mostmá lassan bevonulhatnál Te is, mert már átlagosan sem hozzuk a megbeszélt febr. 15-öt! :)

Megint a szex téma :)! Úgy látom, hogy az elhanyagoltak közül én állok a legközelebb az akciózáshoz :wink: , de most elkezdtem félni, ugyanis nekem nagyon fájt hónapokig a gátseb az első szülés után. Most is agyonöltögetett Udo, maga a seb ugyan nem nagy, de akkor is parázok. Asszem húzom a dolgot, amíg lehet :oops: . Nálunk anno az is bezavart, hogy állandóan elkezdett csorogni a tejem közben, és hát szoptatós melltartóval, melltartóbetéttel nem volt a legihletettebb a dolog egyikünk részéről sem :roll:

Arizona, egyelőre jól boldogulok, mert Laura nappal alszik, amikor nem, akkor meg a párom lefoglalja Eriket, plusz főznöm sem kell. Ma délután ráadásul elvitték Eriket a szüleim. Szerencsére imád náluk lenni, így most két nap alatt megpróbálom az alvásbeli lemaradásomat is behozni :) Viszont többet kellene feküdnöm, mert eléggé fájdogál néha a hasam. Anyukám azt mondta, hogy az ő idejében vagy két hétig fel sem hagyták kelni őket az ágyból :shock: .

Hogy én is írjak valami lehangolót: mióta megszületett Laura, azóta folyamatosan rémálmaim vannak, pedig szinte soha nem szoktak lenni. Teljesen leizzadva ébredek abból a kis alvásból is, mert azt álmodom, hogy valami baj történik velünk, pl. rázuhan a házra egy repülő, vagy valami természeti katasztrófa van, és eltünnek a gyerekek, stb.. Remélem hamarosan vége lesz ennek :(.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Ma egész nap sz.r.kodott a netem. Mindent el tudtam olvasni, de mire megírtam volna egy hszt-t, addigra megállt a rohadék. :evil: :evil: :evil:

Jó sok betegünk lett... :( Gyógyulgassatok csajok! 8)

Nagyon szépek a pocakok! :D

Beuska! Édesek az újszülöttek! :lol: :lol: :lol:

Hírt hoztam Patiról... Minden nap beszéltünk vagy sms-t írtunk. Eddig nem akart senkit paráztatni, ezért kért, hogy ne írjak semmit, de ma azt mondta, hogy nyugodtan megírhatom. Szóval, nagyon úgy tűnik, hogy toxémiás lett. A vérnyomása pont a felső értékhatáron mozog és fehérjét találtak a vizeletében. Otthon van, de ha nem javul, akkor befektetik. Bemásolom a mai uccsó sms-ét. " Nagyon kripli vagyok, ja és a fogam teljesen letörött, hogy vmi jó is legyen. Holnap jövök panaszkodni. Tele a papucsom. Nortonnak egyelőre eszében sincs kijönni, tudka a kis disznó, hogy még 2 hétig legálisan növeszti a potrohát." Még szerencse, hogy a humorát azért nem vesztette el. :lol:

Láttam, sokan panaszkodtatok sárkányosodásra..., nálunk sincs másként. Tegnap annyira szégyelltem magam, hogy nem is akartam megírni, de Ti biztos megértetek vagy legalábbis nem nagyon ítéltek el érte. Reggel nagyon összevesztünk a férjemmel, aminek az lett a vége, hogy azt mondtam neki, hogy utálom. :oops: :roll: :cry: Abban a pillanatban megbántam, mert ránéztem és láttam az arcán a mérhetetlen fájdalmat, de Ő nem tett semmi rosszat erre, hanem odajött hozzám, átölelt, és csak annyit mondott " Nem baj Kicsi, én azért nagyon szeretlek, és remélem, hogy a szülés után már nem leszel ilyen harapós, hanem visszakapom a terhesség előtti Évimet." Hát erre aztán úgy elkezdtem bőgni, mint egy kétéves. Azóta is lelkiismeretfudalásom van emiatt. Tiszta bolond vagyok, hogy éppen azt bántom, akit mindennél jobban szeretek. :( Most azon gondolkodom, hogy mivel engesztelhetném ki. Vasárnap lesz a névnapja (illetve hétfőn a szökőnap miatt), és szeretnék neki valami nagyon jó meglepit. Az természetes, hogy a kedvenc kajáit készítem el hétvégén, de valami tök jó ajándék is kellene. Adjatok ötleteket, mert most tényleg valami frappáns kéne. :wink: Előre is köszi a segítséget.

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Nem szülök még nyugi.... Sajnos.....

Tegnap egész nap rohantam. Reggel fél 9 és este 8 között nem voltam itthon, és az már igencsak kifárasztott, így dőltem is el elég hamar.

Ma meg délelött a kórházban voltam nst-n, meg orvossal tali, és nem minden alakult a legjobban. Sajna a vérnyomim meghemelkedett, de ezt emlékszem Csujzinak írtam is az elején, hogy sajnos várható, hogy ez nálam is bejátszik. Még örüljek, hogy csak most. Na persze azért sikerült bedepiznem tőle délutánra. :evil:
160/115 volt kétszer is megmérve, kaptam gyógyszert. :evil:
Most megjött a férjem, majd még jövök, csak muszáj neki is sírnom egy kicsit. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Majd írok hosszabban is, csak már ezer éve meg akartam kérdezni, és most végre eszembe jutott: ti hogy álltok az őssejt-levétellel? Tervezi valaki? Mi a véleményetek róla?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jaj, Évi, elsírtam magam amit írtál a sárkányosodásról. Szegény. teljesen megértem, hogy a férjedet akartam legkevésbé bántani!!!... :( Sajnos most nincs ötletem, de remélem sikerül valamivel kiengesztelned! Bár remélem Ő is tudja, hogy az nem Te voltál...

És Patit is nagggyon sajnálom!!!! Nemér már, hogy toxos lett!!!! ez mennyire komoly? én nem értek hozzá.... :S Remélem jobban lesz. :(

Pumperka! Te is? :( jaj lányok, én úgy féltelek Titeket!!!
Tudom nem lehet két gyerek mellett pihenni, de egy kicsit nem tudsz visszavenni a tempóból?
najó nem okoskodom, csak a háttérből drukkolok!

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, hidd el, tényleg nagyon gáz voltam. :shock: Én sem ismerem azt a szörnyeteget, és nagyon remélem, hogy soha többé nem is jön elő. :roll: :?

Szilvánusz! Mi elgondolkodtunk az őssejtlevételen, de még mindig nem tudjuk mit tegyünk. Igazából nagyon nem vagyunk tisztában az előnyeivel és hátrányaival, de úgy vagyunk vele, hogy később nem szeretnénk megbánni, hogy nem vetettük le. :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi!

Most itt ülök a gép elött és csak bögök és bögök!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, leginkább magam alatt :( , mert minden sz@r összejött az utóbbi két napban! Ha tudnám, hogy van ilyen, azt mondanám, szülés előtti depresszióban vagyok. Plusz erre még a gondok!
Jim, köszi az aggódást, jól esett nagyon!

Később talán még írok, ha Törpi elaludt, most csak egy kérdés:
szerintetek nagy gáz, ha 36+5-nél még egyszer sem voltam CTG-n???
Vendég

Pumperka: már komolyan aggódtam érted! És még a telefonszámod sincs meg!!!! :x zsunak is írtam, szerencsére semmi komoly vele, csak ő is lelkileg zizzent, mint mi egypáran. Remélem, hamarosan jön és jobbkedvű lesz!

pati: :cry: kitartás

kvaszévi: a Csilla komolyan mondta, hogy jó kis csajszi vagy, a férjem rá a tanu :wink: nyugi, én ezerszer idiótább szoktam lenni, ha bepörgök, terhesség nélkül is. És szörnyen meg szoktam bánni! De már megtanultam bocsánatot kérni és az nagy szó :!: Majd gondolkodom, mivel lephetnéd meg a férjed.

kolyok, elfelejtettem a latin nevét a cserszömörcének, de mindjárt rákeresek, úgy bizti tudni fogják a svájciak, pláne, ha olaszul is beszél az illető.

citromfámról senki nem tud semmit? :cry: Márti? te szeretsz kertészkedni!

boszi: te sem híztál, irígy vagyok 8) kérek csörögét. :wink:

szilvánusz: Patiék azt hiszem levetetik, kérdezd őt. Én biológusként nem fogom, de tudod, ez csak egy vélemény! (ha van rá pénz, vetesd le)
Vendég

Kölyök, mi is azért gondoltunk a 28.-át, mert nekünk is akkor volt az esküvőnk, 28.-án ismerkedtünk meg és az eljegyzés is akkor lett volna, de Feri olyan izgatott volt, hogy nem bírta kivárni, a nyaralás végét, hanem a már második nap előkapta a gyűrűket. :lol:
Én drukkolok, hogy holnapra jobban legyél! :)
Mzx, remélem elmúlnak a rémálmaid!
Kvaszeva, ez a sárkányosodás már remélem nem sokáig tart. Pl. tegnap én is veszekedtem a Ferivel, hogy nem vette le a cipőjét és nagy duzzogva felporszívóztam és felmostam újra, majd közöltem Vele, hogy még1x nem jöhet fel cipővel. Ezután közölte, hogy már megszülethetne Lilla, hogy legyen kihez odabújnia... :( na, ma sütöttem neki a kávéhoz fahéjas kuglófot (ugyan széttört, mert nem jött ki a formából), vacsira csináltam Neki bundás kenyeret is és mondtam, hogy mindkettőt teleraktam szeretettel. :lol:
Pumperka, Pati drukkolok, hogy rendeződjön a vérnyomásotok!
Szilvánusz, én azt hallottam, hogy a 35. hétig el kell dönteni az őssejt levételt...

KépKép
KépKép
mni

Zsu!
Én 37+1-en voltam maelőször nst-n.

Köszönöm a jó szavakat, majd jövök csak most van az esti hajtás.
Pénteken egy kicsit később fekhetnek. Nekem sincs kedvem annyira sürgetni őket, mert attól csak ideg leszek. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kolyok, itt a latin név :shock: : Cotinus coggygria

zsu: hogyhogy nem voltál még ctg-én? mit mond a doki? Mikor mész legközelebb? én hétfőn megyek először, akkor leszek 35+2. De Milánnal vidéken egyszer sem voltam!!! Nem is tudtam mi az mostanáig. Pedig a védőnő mondta, hogy kötelező.

Nekem meg már a hócipőm tele a hülye torkommal!!!! Ez a homeós is egy rakás sz@r, tegnap jobban voltam, ma meg....megint lázas lettem estére :x És a baba sem mozog annyit, a frász kerülget.

tenyér: én úgy gondolom, hogy így a tenyered befele néz és úgy kellene beférni. Nekem a méhem még fent van a szegycsont alatt, a 2 mell között, így nem fér be. Akkor jó, ha lejjebb van, beilleszkedett a baba.
Vendég

Jim!
Az előbb beszéltem telefonon egy ismerősőmmel aki eléggé ért a növényekhez, és azt mondta, ha virág jön és aztán lepottyan, és nem lesz belőle termés, annak az lehet, az egyik oka, hogy fázik a gyökere. Pl, ha ablak elött van. Vagy nem nemesített fajta. de ezen már voltak citromok, tehát annak kell lennie...
Na ennél több okosságot én se tudok.
Nekünk is volt citromfánk a szüleimnél, és hosszú évek alatt egyszer hozott termést.... De a levél citromos illatát is szerettem. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Mi is voltunk ma laborban és nst-n! (na meg a kettő között a kórház büfében, mert ugye a délelött elmegy ilyenkor és hát éhgyomorral...) Sikerült nst elött becsokolni egy fél csokit, hát megtette a hatását. Mire sorra kerültem baba nagyon beindult, és szinte egyfolytában nyomogattam a gombot! :D :D Bár befenyitettem, hogy ha nem mozog, nem kapja meg a csoki másik felét!
Hál istennek vérnyomi jó volt (130/70), fehérje nincs, ugyhogy egy hét múlva találkozunk ujra a dokival, és akkor csinál uh-t is, hacsak a kisasszony másképp nem gondolja!!! :lol: :lol:

Mni: köszi a hírt Bosekről, megy neki a +++++++++++++.
Hát te se vagy már messze a végétől, főleg ha 28-a lesz a nagy nap! Neked is drukkolok, hogy minden jó legyen!!!!!

Kölyök: de nagyon jó ez a 28, remélem neked is bejön ez a 28 és a baba is ugy akarja majd!!!!

Jim: az én férjem neve Sanyi!!!! Nekem is furcsa volt de megszoktam és sokszor csak Sasát mondok neki, mert a barátnőm kislánya is annak hívta, mert nem tudta kimondani a nevét!

Eszterxx: hát már azt hittem te vagy soron és késöbb tudatod velünk! :D :D Hát nem semmi ez a három órás séta, minden elismerésem!!!!

Zsu: voltál nst-n? sikerült eljutni?

Pumperka: nagyon sajnálom a toxémia gyanudat, remélem nem lesz nagyobb gond belőle és nem kell elöbb befeküdnöd! Probálj meg sokat pihizni, aztán meg szedni a gyógyszert, hogy hasson!!!
Megy neked is a ++++++++, hogy ne legyen baj:

Évi: köszi Patiról az infót, remélem nem lesz nagy gond nála se a toxémiából! megy neki is a +++++++++++

Márti: hát ez nagyon jó, hogy az orvosok nem közlik időben, hogy szabin lesznek! Nálunk is nst-n többen panaszkodtak, hogy az egyik doki nem szólt, hogy szabin lesz és igy egy másik kismamától tudja, hogy a kiírt időpontban elvileg nem lesz a dokija! Hál istennek engem ez talán nem fenyeget, mert a dokim most is megnézte mire vagyok kíírva, és azt mondta, jó, akkor hívjam, ha vmi van! Ezek szerint szerintem lesz!

Jim, panny: hát nem semmi törlesztőrészletek ezek, csak pislogok itt egymagamba!!!!

Start számla: én is elgondolkodtam ár rajta, de hát nem tudom, mert hát mit ér az a pénz 18 év múlva, meg hát amit beteszel a gyerköcödnek még azt is megadóztatja ez a b..i kormány!!!!! Huhhhhhhhh de utálok indent, ami evvel a h...e keselyüorrú k.csöggel kapcsolatos!!!

Na most bizti feljebb ugrott a vérnyomim!!! :roll: :roll: :roll:

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Na én meg nem is nyafogok. Szegény Pati rosszabb helyzetben van mint én. Nekem nyoma sincs fehérjének a vizeletben és egy csöpp vizesedésem sincs. Ugyanazt a gyűrüt, hordom az elejétől fogva, ugyanazon az ujjamon.
Csujzi!
Tudom neked néha gyógyszer mellett is ilyen magasa vérnyomid.
Kitartás!
Már nincs sok hátra. :D

Nekem végül is azt mondta, hogy amig a többi tünet nem jelentkezik addig szó sincs toxémiáról. Írt fel gyógyszer, mert azért magában a magasvérnyomi se jó. Csak figyelnem kell, hogyan reagálok a gyógyszerre, mert ha nagyon leviszi, akkor rosszul lehetek és akkor felezni kell. Remélem nem ájulok el, de szédelegni se jó.
A férjem elhozta a vérnyomimérőt anyukájától. Az elmúlt órában kétszer megmértem. 130/90. Erre vegyek be gyógyit????? :? A pulzusom is csak 78. Lehet, hogy csak fehérköppeny szindrómám van a kórházban. Teljesen tanácstalan vagyok.

Kölyök!
Ígérem próbálok lazítani a hétvégén, csak nehéz amikor pezseg a család. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: