A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:35-kor.
pironya

Olyan arik vagytok,hogy hiányoltok,vagyok olvasgatok,és irogatok is néha máshova,csak mivel nincs nagy hangulatom,és a fekvés(pihenést),már most utálom...szóval nem akarok negatívkodni..így inkább nem irogatok...
Naponta le tudnám írni,hogy fekszek zsírosodik a hajam fáj a csípőm,rossz a kedvem,nem látom a végét,szóval ha bármi történne velem azt megírnám...de napi szinten irogatni csak akor fogok ha a hangulatom megközeliti a tiéteket..
Hangulat romboló nem leszek!!!
Azért olvasok...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:35-kor.
pironya

Óh Bari, ne hagyd, hogy az aggódás és a rossz gondolatok eluralkodjanak rajtad. Tessék pozitív dolgokra gondolni ;)
Keress valami jó kis vígjátékot magadnak és nézd meg... Gondolom, hogy unalmas otthon, de azért csak van sorozat, amit szeretsz... Le is töltheted a netről ;)

Kép

Kép
bettica

nagyon régen voltam a piacon,itt a zöldségesben még nem láttam epret!!!
Most megkívántam...Nem nagyon vízízű még?el is küldöm a páromat a Tescóba venni....vagy holnap bebillegek a piacra...
Gondolom még jó drága...
Vendég

Bluebox:hát ez nem semmi hasméret! :shock:
Nagyon szépek a rucik,nekem a színesek nagyon tetszenek!

Bettica:a te pocid is szép.És a kisruhák is cukik!

Csajok finom ez a mostani eper?Én is láttam(1000ft/kg.),de gondoltam,hogy nem olyan fincsi.

Kép
melike

Örülök,hogy bepillantottál Bárány!
Tessék jókedvűnek lenni!Azért nem netezel!Akkor mi értelme?!

Kép
melike

Bárány!
Gyere gyere nem baj ha rossz kedvü vagy.Én ugy is szivesen olvaslak.
Majd valahogy felviditunk.Bár teljesen megértelek.
Kitartás.
Mindennap gondolok rád. :roll: :roll:
Vendég

......
pironya

Bárány!!! Szia!!!! Látod, mennyien örülünk neked?!!!!!! :lol:
Gyerekek jól vannak? És a pocaklakó? Mozog rendesen? :wink:

Eper: valóban vízízű még kicsit, de akkor is olyan jó!! :lol: 8) 8)

Apa most mondta, hogy munka után elmegyünk csavarogni és babaruhát is vehetünk 1-2-t! :lol: Kinéztünk a múltkor a corában egy Supermeneset, csak akkor nem vettük meg. De azóta egy csomószor eszünkbe jut, úgyhogy (ha lesz még) ma veszünk egyet!

almaani
Kép
almaani

Bárány: most olvastam el rendesen: hova is írogatsz máshova? Irgum-burgum! Akkor nekünk miért nem? :roll:

almaani
Kép
almaani

Bárány - örülök, hogy benéztél!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mi az Auchanban vettünk epret és az finom volt, édes, 200 Ft és spanyol. Én egyébként illat alapján veszek, ha érzem azt a jó édes eper illatot, akkor tuti nem vízízű és nem is volt az. Már összefutott a nyál a számban. :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok, illetve tapasztalt kismamik!

Cumisüvegből mennyit érdemes venni? Műanyagot vagy üveget? Illetve hány miliseket?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:36-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:36-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:37-kor.
pironya

Én szerintem 2 cumisüveget veszek,a lányoknál is annyi épp elég volt...
egy kisebb és egy nagyobb...
Viszont én a műanyagra szavazok,biztonsági okokból....
Vendég

Pironya - ismerős amiről írsz, én is az agráron végeztem, igaz nem ilyen területen, de kellett tanulnunk növényvédelmet is. Egyrészt nagyon megkívántam és csak pár szem volt, de akkor a józan ész nem szólhatott közbe sajna :oops: :oops: , másrészt így utólag a spanyol az EU-s, talán nem ártottam olyan sokat remélhetőleg. Bár én sem rajongok az ilyen dolgokért és egyetértek a férjeddel, inkább a magyart kell előnyben részesíteni és ott is mindig a szezonális dolgokat, mivel abban van a legtöbb tápanyag, vitamin, de azért néha bűnözök, lásd eper vagy grapefruit...stb. Egyébként én még a piaccal is nagyon kritikus vagyok, mert szerencsére a szülők, nagyszülők mindent meg tudnak nekünk termelni, ami kell (zöldség, gyümi, hús...stb) és hát abban azért jobban bízok. A méret mindegy a cumisüvegnél? Gondolom a műanyagot is lehet sterilizálni ugye? Lehet, hogy hülyeségeket kérdezek. :oops: Jó neked, hogy már tapasztaltabb vagy. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bárány, azért mesélhetnél ám... nekem valami csúnyán kimaradt, miért kell feküdnöd? :oops: A teszteredményt (magzatvízes para miatt) már megkaptad?

Lányok, nem tudom, mi van, de én ma egész nap csak aludnék, fáj a fejem, és általában elég vacakul érzem magam. Lehet, hogy ez a meleg. Annyira örülök a hétvégének, legalább kialszom magam.

Kép
elan

Bárány, közben visszaolvastam, és be is ugrott, csak szenilis lettem ettől a hülye fejfájástól :( Mit mondott a doki, végig feküdnöd kell? Megértem, hogy unod, én sem bírnám, nehéz pozitívnak maradni, tudom. De azért próbáld meg! Biztosan nem lesz semmi baj! És gyere nyugodtan, felvidítunk, komolyan :) Vagyunk annyira jók, mint a másik topic, fogadjunk ;)

Kép
elan

Köszi lányok tök arik vagytok!
(ezt már mondtam).
A folyásom miatt mentem be vasárnap,de ezt csak laborban lehet megállapítani,hogy tuti semmi gáz nincs ezért egy napot várnom kelett és szerencsére tök normális eredményem lett,tehát természetes terhességi,folyás volt!!!!
Viszont a méhszáj ceruzányira nyitva van,ami 4.terhességnél a doki szerint szinte mindenkinek ilyen,de előfordul már második terhességnél is!!!
Átlag 100 nőből 30-40 ilyen!!!De mivel én már egyszer megégettem magam ezért komolyan veszek mindent,és az inaktív életmódot amit a doki javasolt talán egy kicsit túlzásokba esve betartom :oops:
Remélem mindent elmondtam...majd jelentkezek :oops:
Vendég

Köszi Oszmann! Utána nézek ennek a Béres porcerősítőnek.

Pironya! Engem sem vizsgál túl gyakran az orvos. Egyszer megnézett a 10. hét környékén, egyszer meg a 20. héten. Én annyira nem bánom. :wink:

Bárány! Nem ér máshová írogatni, ide meg nem! :evil: És tudod: csak pozitívan!! :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szia Bárány!

Köszönjük az infókat!
Örülök,hogy benéztél és próbálj pozitív lenni!
Már olyan jól ment az utóbbi időben!!!!!!!! :lol:
Vége lesz nemsokára még ha most ezt nem is hiszed el!
117 nap vagy kevesebb!!!!!!!! :lol:

Vigyázz magatokra és jelentkezz azért időnként!

Kép

Kép
ibm

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:38-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:38-kor.
pironya

Sziasztok!

bárány: örülök, hogy benéztél :D Gyere máskor is :wink:

oszman: tudom, hogy költöznek. Most szünetelt is két napig a rendelés és jövőhéttől már az oti-ban lesz. Előre szólt a védőnő, hogy mindenki hozzon magával pisikét, mert hogy csak egy wc van. :shock: Mondjuk, én mindig viszek.

Epeeeer? Ne csináljátok lányok, folyik a nyálam. A múltkor a dinnye miatt is :D :D

Ma megvolt a nagy bevásárlás. :D Annyira élveztem :D
Szóval, vettünk egy kiságyat, sajnos 23 ezer ft volt, de inkább egy jó strababírót szerettünk volna, amelyiken a két babát tudom pelenkázni pelenkázófeltéten.
Vettünk még 2 ágynemű garnitúrát, 2 gumis lepedőt, kádállványt káddal, textilpelusokat, 2 mintás pelust is a babakocsira, vízhőmérőt, babahajkefét, körömvágó ollót, 2-2 textil és frottír anyagból kifogót. Nagyjóbál ennyi. Otthagytunk a boltban 56 ezer ft-ot :shock: És még ruhát nem is vettünk :?
Egyébként a Babavilágban voltunk, a Nyugati utcán.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ilyen kiságyat vettünk, de baldahin és ágynemű tartó nélkül:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

pironya!!! Én is vérszegény vagyok!
bluebox!! Én is vettem utazoágyat. Kurva jo. 7 ezerért vettem.
Szilva! csak 1 volt a kiságybol,mért csak 1-et vettetek? Képeket nem raksz fel?
Más!!! Engem még orvos miota terhes vagyok,alulrol nem vizsgált meg. :twisted: :evil: Hüvelyi uh volt,szivhang vizsgálat is. De semmi több. Mentem vacsizni.

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203703769.646.gif[/img]

Kata&Milán

oszman777

Kisfóka, Bluebox
Üdv a csapatban!

Vagyok... csak éppen lakásfelújítás zajlik nálunk... Petivel el lettem zavarva otthonról... Pesten vagyunk anyánál... :lol: :lol: :lol: :lol:

Képkicsinyítés
-Microsoft Office Picture Manager
-IrfanView (ez netről ingyenesen letölthető, nagyon jól használható---nulla angoltudással is)

Cumi
Peti cumizik... nekem fogorvos ismerősök azt mondták, hogy inkább cumi, mint ujjszopi... kevésbé torzítja a fogsort...
Cumiról hamarabb le lehet szoktatni a gyereket...

Cumisüveg
Nekünk volt/van/lesz... a fiam szopi mellett simán tudott cumisüvegből is inni... lehetőség volt rá, hogy más etesse meg...

Előtej
Nincs befolyással a későbbi tejmennyiségre... egyet nem szabad tenni, ha van... a cicit nyomogatni TILOS!!!

Vizsgálat
Engem nem... nem is ragaszkodom hozzá...

Szopi alatti tiltó lista
HÜLYESÉG... Peti egyedül a kolozsvári rakott káposztát nem díjazta 1 hónaposan...
Vendég

TÁBLÁHOZ ADATOKAT PRIVIBEN ÍRJATOK!
Vendég

Szilva! Jo vétel volt,klassz nagyon. Hát igen, tudom. Külön áras az ágynemütarto fiok. És igy is 23 volt.

Kata&Milán

oszman777

Egyet vettünk, mert egy kiságyat öröklünk :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Mi is voltunk dokinál, csak azóta nem tudtam még írni.
Szóval a babával minden rendben, megnézte uh-n is, a méhnyak viszont megrövidült, úgyhogy pihenés. Azt mondta a következő az lesz, hogy nyílik a méhszáj, ha nem pihenek. :(
Engem minden havi vizitkor megvizsgál a dokim és általában uh-t is csinál. Én azt hittem ez így van mindenkinél.
Lábdagadás: Én sem tudok használni egyetlen tavaszi cipőmet sem, úgyhogy tegnap venni kellett egyet. Hát nem volt egyszerű :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Anniyt írtatok ma, hogy az egészet nem is volt türelmem végigolvasni.

Kisfóka, Bluebox
Üdv a csapatban!

Szia Bárány, jó hallani felőled is!!!

Azt még had írtjam meg nektek, hogy a pici kislányom ezen a héten
sokkal érezhetőbben mozog mint eddig. Olyan király érzés.
Apa is kész van rendesen.

Folyás: nálam nem lett egyenlőre se több se kevesebb....
bszilvi25

Engem is minden találkozáskor megvizsgál a doki. Méhszáj, méh nagysága, ödéma stb.

Fényképeztem :D Velem lesz tele az oldal :oops: :D

Boginak ágynemű (először rózsaszínűt szerettem volna, de azt sem akartam, hogy minden rózsaszínű legyen neki (pl. kifogó, lepedő):

Kép

Balinak ágynemű:

Kép

És a két kifogó:

Kép

A többiről nem csináltam képet, el tudjátok képzelni. Ugye? :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

stella: akkor próbálj pihenni!

szilvi: nálam is többet és erőteljesebben mozognak. Kivéve a hétfőt, be is paráztam, szinte alig mozdultak. :?

Szilvi

szilvaqueen

Be kell vallanom, ma megvettem Picur első ruciját. Apa még nem tudja, még nem jött haza, azt beszéltük jövő héttől kezdjük, de nem bírtam otthagyni, valahogy kellett a lelkemnek. :lol:

Szilva - nagyon szép kiságy! Ez fenyő? Jó sok mindent vettetek. :lol: Ez a bolt szombaton nyitva van? Holnap megyünk Debrecenbe a szülőkhöz, elmennék valamikor körülnézni, bár holnap szerintem már nem fér bele.

Nálunk lesz cumi, már csak megnyugtatni is jó vele a babát, de amit Gigi írt arról én is hallottam.

Stella - pihenj sokat! A lényeg, hogy a babával minden rendben!

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi: biztos, hogy apa is örülni fog neki :D Igen, fenyő a kiságy és holnap is nyitva van, azt hiszem, hogy 13 óráig, hétköznap este 6 ig.

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok, csak gyors pár szó: engem alulról sosem vizsgál a dokim amiota baba van. 4d-n azt mondták láccik a méhszáj az uh-n... gondolom ezért nem turkálnak feleslegesen. monduk panaszom sincs.

bárány: helló itt. :)

mia_snow

Sziasztok!

Atya világ, mennyit írtatok!!! :shock: :wink:
Bluebox, üdv itt!!! Jó nagy a pocid!!! :shock: :D
Bettica, neked is szépen alakul a pocakod!
Szilva, ez aztán a kánaán!!! vehetsz cuki csajos és vagány pasis rucikat is! :wink:
Bárány, örülök hogy hallottunk rólad!!! Csak pozitívan!!! :lol:
Holnap megyünk megnézni a babakocsit, remélem sikerül megvenni!
Noki ma nem volt valami aktív, de tegnap annál inkább! :wink:
Nem tudom mikor jövök legközelebb, mert holnap megyünk rokonokhoz is szülinapozni.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Nagyon édes a kiságy amit vettetek!!!És az ágyneműk is!!!!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:39-kor.
pironya

Pironya!

Szorítunk a gyerkőcnek! Biztosan ügyes lesz és sikerülni fog! :D
Vendég

Sziasztok!
szorítok!
Vendég

Halihó!

Pironya:szorítunk!

Képzeljétek tegnap mentem (volna) először az új doktornőmhöz és elmaradt a rendelés,mert szülése volt.Kicsit csalódott voltam,de megértem teljesen.
Olyan gyönyörű az a rendelő és a váró!4.ére kaptam új időpontot.

Mit főztök?

Kép
melike

Nálunk milánói lesz,ipari mennyiségben.... :lol:
Vendég

Nálunk párolt zöldség, rizs és rántott hal!
Vendég

Tegnap este még a párom azon elmélkedett,hogy kb mennyi lesz a babaprojektünk anyagi végösszege....
Eleint 100ezer körül számoltunk...Lehet,hogy meghaladjuk...
Pedig nagyon utánajárunk mindennek,hogy jó minőségű,de olcsóbb legyen...
(és ebben nincs benne a doki és a szülés ára)

Nálatok?
Vendég

Csiri-biri!

Én nem számoltam még ki de szerintem a 200ezret simán elérjük a doki és a szülés nélkül! Mindezt amellett, hogy egy csomó mindent ajándékba kapunk a szülőktől és a tesomtól! ( babakocsi ami már meg van, kiságy, pelenkázó, ruhák a kicsinek)
Vendég

Annyi biztos,hogy lesz nekünk is,sőt inkább több.Én is próbálok majd úgy vásárolni,hogy közép ár-közép kategória.De ha valami megtetszik (babakocsi,kiságy ilyesmi) pár ezren nem fogok spórolni.Úgy értem,akkor inkább a jobbat veszem meg,de persze vannak anyagi kereteink.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: