A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

ALMAANI!
Én annyira irígyellek a masszázsért!!!!!!!! :twisted:
itt nincs ilyen és én már olyan régóta vágyom rá,mert szinte minden porcikám fáj...
a párom szokott maszírozgatni,de az mégsem olyan...
Vendég

hát a masszázs tényleg nem rossz, meg is érdeklődöm, nincs-e valahol a környéken

Kép
Kép
eyi

uu mennyit irtatok? ennyire péntek van már mindenkinél? :D
nálunk tejfölös-gombás csirkemell lesz rizzsel, ja és előtte meggyleves. én sose csinálok több gyümölcsböl levest, mindig csak egyféléből inkább. :)

előtej: nincs. nem is vágyom rá. :D
masszázs: de jó lenne. inkább, mint nekiállni vasalni.... :roll:

mia_snow

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam... Minden másnap tudtam jönni, de mire végig olvastalak benneteket, már dolgom is lett :(
Na szóval:

Üdv az új lányoknak!
Gratula a szép pocakokhoz és gyerkőcökhöz, na meg persze a jó eredményekhez!

Babacuccokhoz még annyi, hogy én kiegészíteném a listát 1-2 kiskesztyűvel. Úgy hallottam, hogy a picibabák sajnos megkarmolhatják magukat és emiatt jó szolgálatot tehet az első napokban, hetekben... Tapasztaltabb lányok?

Én +8kg-nál tartok, babóca nagyon növöget, már a köldököm felett 10 cm-vel éreztem a rúgást (persze ültem akkor). Egyre aktívabb :lol:
Folyás: Nálam is hol több, hol kevesebb.
Előtej: Nincs szerencsére... Remélem én is, hogy ez nem jelent semmilyen összefüggést a későbbiekben a tej mennyiségét illetően.

4D UH: A 4D Genesisben az árban benne van a DVD is, ugye? Egyre inkább hajlok én is rájuk... Jövő szombaton szeretnék majd menni... Még rágom egy picit a dolgot ;) Remélem saját szemünkkel fogjuk látni, hogy valójában fiú-e vagy kiscsajszi... Addig nem is nagyon merünk cuccokat elhozni ismerősöktől, meg vásárolni sem nagyon akarok ilyesmit...

Bárány: Remélem minden rendben nálatok!, és tényleg hatásos lesz ez a "kevesebbet olvasok a neten a terhességről" hadművelet. Majd gyere és mesélj, hogy hogy vagytok!

Hú, csináltam fotót az eddig kapott cuccokról, de nem találom :oops: Hova tehettem? Pocak fotó is készült (fejemmel együtt ;) ) Azt is felteszem majd...

Pironya: Én is dolgozom még, úgy hogy megértelek. Az én főnököm már szinte mindennap kérdezi, hogy bírom-e még... Éppen keres egy embert a helyemre, akit majd be kell tanítanom, úgy hogy aggódik, hogy kibírom-e addig :)
Tarts ki, nálam is május 1-ig tervezett a meló, ha a doki nem javasol mást. ;)

Kép

Kép
bettica

Kismama-masszázs? Hú, nekem nagyon bejött :lol: Barátnőm masszíroz a Nyugatinál, ha esetleg valakit érdekel, szóljon ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Örülök,hogy jelentkeztél és minden ok.
Igen,benne van az árban!
Sok sikert és várjuk a fotókat!
Ha jövőhét szombaton menni akarsz szerintem ne nahgyon halogasd a telefonálást!

Kép

Kép
ibm

Lányok!
Köszi a segítséget, utánanézek, hogy mit tehetek ez ügy érdekében:) Azért elütöttem szépen az időt. Igazából, elővettem az összes beszerzett kisruhácskát, szétszedtem méretekre, aztán megszámoltam, összehajtogattam, és eltettem. Az eredmény a következő:
56-os méret
-Hosszú ujjú body 12 db
-Ujjatlan rugi 6 db
-Hosszú ujjú rugi 2 db
-Napozó 4 db
-Nadrág 3 db
- Sapka (vékony) 4 db
-Hálózsák 2 db

Igazából, ezek nem vadi új cuccok, de akitől vásároltam, szegénykém az összeset ujonan vásárolta, és szinte 2-3 alkalommal tudta ráadni a kisfiára. Most elgondolkozom, hogy én mit vegyek. Eddig amit vettem, igazábó, az egyetlen pár nagyon édes zokni. Tudom, ez most nevetségesnek tűnik. Ja, meg Apának vettem igazából egy világoskék édi tipegőt, ugyanis karácsonyi meglepetésnek csináltattam egy 4d-s dvd-t, amikor is kiderűlt, hogy kisfiúnk lesz. Írtam a Fia nevében neki egy édi levelet, hozzácsomagoltam a kék színű tipegőt és a dvd lemezt. Hát, azt hiszem sikerűlt meglepnem vele Apát. Az igazat megvallva, tudom hogy Ő kislányt várt, dehát én nem tehetek róla, hisz Ő csinálta. Mondtam is neki, amit főztél......... Örűl nagyon Milánnak is.

A maszírozásról annyit, hogy én már nagyon rég el szerettem volna menni, úgyhogy nagyon érdekelne a Nyugatinál lévő ismerős:)
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:40-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:40-kor.
pironya

HÚ Pironya!

Azért az nem 1-2 nap eltérés,nem semmi!
De jó,én is úgy szeretnék legalább 2 héttel előbb szülni!
Képzeljétek Após úgy várja már,hogy aztmondta idén nem is megy nyaralni,minden évben júniusban mennek!
Erre tegnap bejelentette,hogy lefixálták az utat 06.06-án indul görögországba és 16-án jön!
Én ugye 20-21-re vagyok kiírva,4d szerint 06.17.,azt mondja úgyhogy addig hazaér!
Jót röhögtünk Apával,amilyen szerencséje van tuti lemarad róla!
Kíváncsi vagyok!
Nem mondott méreteket?
Engem sokáig nem vizsgált a dr.,ha jól emlékszem a 18. hétig,de azóta nézegeti a méhszájat,de nekme voltak,vannak haskeményedéseim tudod,lehet,hogy csak azért!

Többiek? :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ha nem bánnátok csatlakoznék hozzátok is, mert a nyári topikba szoktam írogatni! :D

Látom itt is van szegedi! Almaani!Azt hiszem, tudom ki vagy, voltam már esküvőn, amit te szerveztél tavaly májusban! :wink:

Magamról: 25 éves vagyok, első baba, a vonalzón láthatjátok, hogy 24+ 2 napos vagyok! Januártól kicsit szigorúbb pihenésre fogott a dokim, mert eléggé görcsöltem, de kaptam gyógyszert! :wink: Reméelm már nem lesz gond!

Párotokat a másik topikból ismerlek! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

engem minden hónapban meg is vizsgál és uhzik is, 5. héten mentem először, azóta havonta.

Kép
Kép
eyi

Szia Kisfóka!

Én is vagyok itt is ám!
Meg Wera is!

Szeva

Kép

Kép
ibm

BLUEBOX:Ilyen karácsonyi meglepetésnek én is nagyon örültem volna.....Nagyon jó ötlet a babuci nevében levelet írni apának....
ezt lehet,hogy még én is bevetem...Mikor is van apák napja? :lol:

PIRONYA:Engem 2szer vizsgált doki...Egyszer a 10.hét körül,egyszer pedig a 18.uh után....
Múlt héten voltunk nála,akkor csinálta a 3D-st és utána megkérdezte,hogy akarom-e,hogy megvizsgáljon?Mondtam,hogy majd legközelebb ha magyek!azt mondta ok!

KISFÓKA!Szia!
Vendég

Pironya: Ugyan én csak olvastam, de tényleg a terhesség 2. felétől, már nemigen szoktak kézzel vizsgálatot csinálni. Az én dokim, mindig meg szokta kérdezni, hogy megvizsgálhat-e, vagy sem? Én mindig igent szoktam mondani, pontosan azért, amiért Te most elgondolkoztál. Ez csak egy megnyugvás nekünk, hogy minden rendben van odabent, meg gondolom azért a dokinak is az.
No megjött az Uram a dolgozóbaól:)
bluebox

Pirony: nekem nem kérdezi a doki, mert minden hónapban a vizsgálaton megnéz, a méhszáj miatt. Nem is bánom, mert hallom sokaknak nyílogat ki félidő után. :(

Látom, a masszázs sokaknak felkeltette az érdeklődését! Én is imádom! Már úgy várom, hogy 7 óra legyen és mehessek!!! :lol:

Kisfóka: üdv közöttünk! Az elképzelhető, hogy esküvőn találkoztunk, mert elég gyakran megfordulok ilyen helyeken. :wink: :lol: Kinek az esküvője volt? Tetszett?
Ki a dokid? Nekem Sikovanyecz János az Újklinikán. Nagyon szeretem! :D

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:41-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:42-kor.
pironya

köszönöm az üdvözlést!

Almaani! Nevet nem írnék ki szívesen, de rendőr esküvő volt, és a Fehértóiba volt a lagzi.Én voltam a mennyasszony tanúja, rendőri felvezetéssel mentünk ki a Fehértóiba, kardozás is volt, szerintem így tudni fogod! Május 5.én volt! :wink:
A dokim Czank Zoltán, én nagyon szeretem, bár most kimegy külföldre kicsit, de ha minden igaz, akkor szülés előtt még hazajön! :D
Megkérdezhetem hova jársz kismama masszázsra? Lehet nekem sem ártana!

Pironya: Engem mindig megnéz, de szerintem azért, mert voltak ezek a görcsök, keményedések! Voltak 8) Szoktak még mindig lenni. Azt hiszem ma sem kellett volna annyit virgonckodni, sőt egészu héten nem figyeltem úgy érzem magamra rendesen, nem pihentem eleget!

Kép
Kép
kisfóka

köszönöm az üdvözlést!

Almaani! Nevet nem írnék ki szívesen, de rendőr esküvő volt, és a Fehértóiba volt a lagzi.Én voltam a mennyasszony tanúja, rendőri felvezetéssel mentünk ki a Fehértóiba, kardozás is volt, szerintem így tudni fogod! Május 5.én volt! :wink:
A dokim Czank Zoltán, én nagyon szeretem, bár most kimegy külföldre kicsit, de ha minden igaz, akkor szülés előtt még hazajön! :D
Megkérdezhetem hova jársz kismama masszázsra? Lehet nekem sem ártana!

Pironya: Engem mindig megnéz, de szerintem azért, mert voltak ezek a görcsök, keményedések! Voltak 8) Szoktak még mindig lenni. Azt hiszem ma sem kellett volna annyit virgonckodni, sőt egészu héten nem figyeltem úgy érzem magamra rendesen, nem pihentem eleget!

Kép
Kép
kisfóka

Pironya: lehet, hogy túl vagy már ezeken a módszereken, de írok párat, mert nekem bejöttek:
- reggel egy pohár joghurtba/kefírbe 2 kanál búzakorpa
- Béres vas vitál (ha vasat kell szedned)
- (aszalt)szilvalé
Hátha segít! :wink: A legbiztosabb, ha ezeket kombinálod! :lol: (vicc volt) :lol:

almaani
Kép
almaani

Kisfóka: igen emlékszem rájuk (rátok). Aranyos esküvő volt! :lol:
Kismamamasszázsra Gonda Máriához járok, otthon dolgozik, a Csongrádi sgt-on. Nagyon szeretem, sokáig nyirokmasszázsra jártam hozzá, és teljesen rendbe hozta a kötőszöveteimet. Nagyon jól dolgozik és nem is drágán. A kismamatornáról már két lányt küldtem hozzá, és ők is nagyon elégedettek voltak vele. Ha majd érdekel, priviben elküldöm a számát.
Ismerem a dokidat, hallomásból (szerintem Szegeden mindenki) :D

almaani
Kép
almaani

Hello!

Nekem két hete megnéztem a méhszájam a kérésemre, aztán tegnap is akartam, de mondta, hogy ilyen sűrű nem jó, majfd 3 hét múlva menjek, akkor megnéz. Én is a keményedések miatt gondoltam.

Székrekedés nekem is gyakori, de mondjuk én egyébként is lassú emésztésű vagyok.
Igyekszem sok rostosat enni+ minden nap egy activiát.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hello csajok!
Mi történt itt atom bombarobbanás! :shock: :shock: :shock: :shock:
2 napja nem voltam aztán kicserélödik a topik.
Se Bárány?
Se Gigi?
:lol: :lol:

CSak viccölök ám.
Üdv az ujjaknak.
Bár már nemtom követni a dolgokat. :roll: :roll:
Vendég

IBM: Már fel is hívtam őket és gyorsan lefoglaltam a déli időpontot :)

Pironya: Az én dokim is mindig megkérdezi, hogy szeretném-e, hogy megvizsgáljon. Most őszintén, ki szeretné? Az más persze, hogy az ember most már kezd aggódni. Engem eddig egyszer vizsgált csak meg, amikor kiderült, hogy babás vagyok. Akkor levette a rákszűrést is, azóta viszont mindig nemet mondtam neki a vizsgálatra, pedig most már aktuális lenne, mert ha nyílik a méhszáj, akkor azt mi nem biztos, hogy érezzük, ugye?

Bluebox: Mindjárt küldök akkor egy privit az elérhetőségeivel kapcsolatban. ;)

Kép

Kép
bettica

Kép

Próbakép.
bluebox

Almaani!
Érdekelne! Nagyon jól esne, az tuti a hátamnak!
Igen, jó kis esküvő volt!
Sokan ismerik, sokan nem is szereteik a dokimat, de én nagyon, velem, velünk nagyon rendes, hívhatom bármikor! :D
A te dokidról én jókat hallottam! :D

Rakok fel pocakfotót: Kép

Kép

Kép
Kép
kisfóka

Bluebox!

Az igen!
Ez már egy nagy méretű pocak!

Szépen nő mindenkié,de a tiéd tényleg nagy!

Kép

Kép
ibm

Kép
Pár kép a ruhákról.
bluebox

Kép
És még mindig ruhák.
bluebox

Nos tényleg nagy a pocakom, de biztos azért látványosabb, mert én egyébként egy gizda vagyok:) Bár ha így fogok haladni, lassan már talicska is fog kelleni a babacuccok mellé:)
bluebox

Kép
Még összesen 2 kép van. Biztos küldjem, vagy mostmár besokaltatok????:)
bluebox

Kép
Még összesen 2 kép van. Biztos küldjem, vagy mostmár besokaltatok????:)
bluebox

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:42-kor.
pironya

Kép
bluebox

Bluebox: hűha! hatalmas a pocid! :roll: :D Nagyon jók a kisruhák!!!

Kisfóka: neked is nagyon szép a pocid! Küldtem privit! :D

almaani
Kép
almaani

Kép
bluebox

Épp most eszegetek egy tányér epret! Tegnap már bevágtam egy adagnyit és apa most hozott megint! :lol: Fincsiiii!!!

almaani
Kép
almaani

Tök arik ezek a ruhácskák is.... Alig várom, hogy végre mi is belevethessük magunkat a válogatásba :lol:

Kép

Kép
bettica

BLUEBOX:
NAGYON NAGY A POCID!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

No, nem kínozlak benneteket tovább a képeimmel. Nem csináltam több képet. De ha veszek majd valamit, akkor arról csinálok.
bluebox

NAGYON ÉDIK A KISRUCIK :P
Vendég

Nos akkor még annyit elárulok, hogy ezek a fényképek januárban készűltek. Visszafogtam magam, bár tényleg nem eszem sokat, sőt szinte már-már semmit. Rengeteg gyümölcsöt eszem inkább Bár eddig sem ettem semmi zsírosat, vagy édességet. No de mind1
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:43-kor.
pironya

Az én képeim:

Kép Pocak

Kép Mi ketten...

Kép Az eddigi ruhácskák...

Kép

Kép
bettica

Pironya - örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Tőlem nem kérdezi meg akarom-e a vizsgálatot. Az elején vizsgált és még kétszer, de szeretném ha lenne, mert így vette észre a nyitott méhszájat, most pedig kíváncsi vagyok tovább nyílt-e. A munkával kapcsolatban akartam írni, hogy én április 1-ig terveztem, de túl sok volt a stressz, a túlóra és ráadásul egész nap ültem, így jöttek a keményedések és a kinyílás, szóval a Picur miatt inkább maradtam itthon. Kicsit rossz, mert hiányoznak a kollégák és a pénz is több lenne, de hát ő a fontosabb. Szóval kitartást a munkához, ha még jól bírod, de azért pihenj sokat, ha tudsz!

Mia - édes képeket raktál fel.

Bluebox, Kisfóka - üdv közöttünk és gratula a babákhoz!

Csiri-biri - szép dolgokat vett a párod!

Aranyos ruhákat raktatok fel és köszi a segítséget a mennyiséghez. Kelengye listákat már én is olvasgattam, csak arra voltam kíváncsi miből mennyit érdemes venni.

Eyi - a vasalással én is hadilábon állok, de van mikor már nem lehet tovább halogatni. A legjobban a férjem hosszú ujjú ingjeit utalom főleg hogy még él se legyen benne! :evil:

Szilvi - tegnap nálunk is lecsó volt, bár én csak mártogatni szoktam, de nagyon imádom, megyek is még maradt egy kicsi! Nyami!

Előtej és más sincs még nekem, remélem ez nem jelez előre semmi problémát.

Oszman - sorstársak vagyunk, mert én is hihetetlenül vashiányos vagyok, bár nálam a vérszegénységet már ránézésre látják is.

Wera - jó készülődést és ne hagyjátok magatokat! A párod jobban van?

Csini pocifotókat raktatok fel, talán én is rakok majd ma este.

Melike - valahol olvastam, hogy érdemes haskötőt szülés után megvenni, hogy jó legyen a méret. Leméred és megveteted.

Almaani - én eperfüggő vagyok!!!!!!!! Már úgy várom, hogy szezonja legyen! De pár hete már nem tudtam ellenállni.

Na megyek eszek és teregetek!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Lányok, azt hiszem én most egy pici időre lekoccolok. Le kellene feküdnöm egy picit. Ha jól érzem, éppen csuklik Milán a pocakomban. Addig is rosszalkodjatok sokat, Pá!
bluebox

Pironya: Nem vagy lemaradva, legalábbis tőlem biztosan nem ;) Eddig vettem egy azaz egy daram cumitartót, amit rá lehet csiptetni a ruhára. Ja meg megvettük az utazóágyat, mert az nagyon akciós volt a Corában.... A rucikat mind kaptuk ismerősöktől újonnan...

Kép

Kép
bettica

Bocs, még 1 szó. Én is szeretnék utaazóágyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Amióta megettem az epret, a fiacskám folyamatosan hancúrozik! Szerintem ízlett neki is! Legszívessebben megzabálnám ilyenkor! :lol:

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: