Sziasztok!
Eperke, fel a fejjel, nem azért írtuk a vizsgálatokat, hogy elkeserítsünk bárkit! Fel a fejjel, lehet, hogy tényleg a dokinak van igaza, és nincs semmi gond a háttérben. Azért a többiek által ajánlott helyeken nézz körül doki ügyileg.
Lei, nagyon jók a képek! Remélem most már a férjed is komolyabban veszi az állapotodat. Kicsit furcsán közelíti meg a dolgokat. Azért a síelést nem kéne neki annyira ajánlgatni. Dehát tényleg pasiból van, mit vár az ember. Azért talán most észbe kapott, hogy ott belül mégiscsak egy kis emberke mocorog!
Én is szeretnék már végre előbbre járni, bár eddig egész gyorsan elment az idő.
Alziza, döbbenetes egy riport volt. Úgy seggbe billenteném a nőgyógyászokat! Nekik kutyakötelességük lenne képezni magukat, utánajárni, hogy mit lehetne ezekkel a problémákkal kezdeni. Hát mi a túróért markolják fel a sok lóvét??
Hajni, anyukádnak biztosan szívfájdalma lesz, hogy nem láthatja majd olyan sokat az unokáját! Az enyém 20 km-re lakik tőlünk, de teljesen odavan, hogy nem tud majd beugrani csak úgy gey unoka-puszira..
Csajok, megvan a kiskönyvem! Tegnap elrobogtam a védőnőhöz, mert tudatosult, hogy mindjárt kifutok a kötelezően előírt időből. Hát ez is megvan. Jövő héten meg mehetek a vizsgálatokat elindítani. Holnap meg meglátogatom az itteni dokimat. Ő eddig csak 1x látott. Remélem nem akar megvizsgálni, mert azt még mindig nem hagyom. Egyébként a pesti dokim nem is ajánlotta, szerinte korai időszakban nem is lenne szabad vizsgálni a kismamát..
Hú, én nem tudok rövid üzenetet írni.. mindig hosszúra sikeredik.. Bocsánat érte..