A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="szösszenet"]D írta:szösszenete nekem előny, hogy itthonról megyek .. még van esély :D[/color]

Én is otthonról megyek mert természetesen MINDENT otthonhagytam :lol: :lol: Úhogy 1-kor elmegyek innen haza, úgyse sok hasznomat veszik ma, az ebédrendelést is harmadjára sikerült elküldenem, mert mindig a "rendelés eldobása"-ra sikerült nyomnom "elküldése" helyett :lol:

Kép Kép
szõlõ

sziasztok,

na ezt a Margózást fejezzük be :) :) :)
mango.

[quote="mango."]s írta:mango.ziasztok,

na ezt a Margózást fejezzük be :) :) :)

Bocsánat :oops:

Kép Kép
szõlõ

Hát nem lehet semmi két akkora kutyával a lakásban!

KépKép
kisfruzsi

Szőlő,

fényképezőg! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

csak bekukkantok, mert takarítani kellene hogy valahogy kinézzünk, mire jöttök. Vagy legalább a játékokat eltüntetem, bár Csenge úgyis segít bemutatkozni :) Ez a negyed 5-ös kelés nem tett jót, mindjárt bedobok egy kávét, hogy beszélgetni is tudjak majd ne csak nézni. Ráadásul fél 8-kor felhívott egy volt osztálytársm,h. erre jár és feljön :) most ment el... nem baj, örültem neki is nagyon.

Úgy izgulok már!!!!!!!!!!!!!!
mango.

Szőlő, csak vicceltem :)
egyébként nem vagyok Margó (remélem már nem is leszek )
mango.

Sziasztok!

Megint csak futólag vagyok, mert dolgozok, de a talin fél 4 körül ott leszek, és azt hiszem muffint viszek (ez azért nem 100%, mert még a férjemnek meg kell sütnie... :-)

Egyébként ma én is kóma vagyok, pocsék éjszakánk volt, fél 1-től 4-ig semmit nem aludt Beni így én sem, 6-tól aztán végre jól aludtunk, csak fél 7-kor meg szólt az óra! :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Mango, ne csinálj szerintem ebből nagy ügyet :wink: Úgyis mindenfelé pocakok lesznek és mindenki azzal lesz elfoglalva :) Én is várom már nagyon!!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szia MANGO!

Ha leteszem a kocsit a Lurdynál érdemes buszra ,villamosra szállni, vagy gyalog gyorsabb?

KépKép
Kép
xsara
Érd

Lurdynál?? Nem a körúthoz van közelebb? Hú tisztázzuk még időben útvonaltervező szerint a 13-as szám az a körúttól nincs messze.

Kép Kép
szõlõ

Xsara, küldtem neked privit a telszámmal, megkaptad?
Mindenféleképpen villamos...
mango.

Szőlő mondja jól, a körúthoz vagyunk közelebb
mango.

A Körúthoz van közel :)
A napokban jártunk ott .. a Körúttól a 3. utca (Tinódi) sarkán van a bolt . .azt írta Mango, oda esnek ők is!

Kép
szösszenet

Hú akkor megnyugodtam, mert a Lurdy az tőlünk igen messze lett volna, ez meg max 20 perc :roll:

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet, fel is ugorhattatok volna :)
mango.

na jó, bedobok még 2 rétest, aztán nekiállok a sütésnek, mert elalszom itt a végén, vagy itt ragadok a gép előtt.... úristen, mindjárt jöttök :)
mango.

Mango - Akkor még nem tudtam, hogy ott laktok :lol: :lol:
Meg a rohanás része volt .. aznap vagy 4-5 boltot látogattunk ;)

Jah, és ne csinálj raklapnyi kaját erre a 8 emberre :lol: :lol: :lol:
Mert aztán kénytelenek leszünk a fiúkat is felhozni, hogy megegyék :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

De jó lehet talizni.....mi most itthon vagyunk, nem tudom kirángatni Andrist a szobájából, bezárkózott, mint egy nagygyerek és ott játszik..olyan édes!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Nah .. mentem a kádba szépülni .. CSAK NEKTEK :lol: :lol:

Kép
szösszenet

csak a parkolás miatt kérdeztem, nem kell érte fizetni :wink:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Szösszenet, aztán semmi szupermodell-szerelés! Ha túl csinin jösz, bevetem a titkos fegyvert, a macis hálóinget! De most néztem, van Snoopy-s is!
mango.

Nici, kösznöm, ha megnézed a billerbeck ágyneműt. Nem is tudtam, hogy ilyesmivel is foglalkoztok
Vendég

Csajok!

én 2 napja nem alszom..szörnyüek az éjszakáim..zsibbad minden tagom..a hasam bököd..meg minden nyavalya..nem értem..remélem ez mihamarabb elmulik..mert rá nyomja a pecsétjét a nappalaimra.

nagyon jó és kellemes babamama talit nektek csajok..irigykedem de sajna nekem is messze laktok igy nem tudok feljutni..
de csináljatok sok sok sok képet..és érezzétek magatokat nagyon jól :D aztán kérjük ám a macis hálóinges képeket is :D
tuti hogy titokban mindenki abba megy :D :D

mostmeg főznöm kell..illetve még befejeznem a kaját..apát kelteni..ezer a dolog..ja és a netem is be van lassulva..

na mindenkinek szép napot..
Vendég

Éjszaka én sem tudok aludni, de én a folyamatos orrdugulásom miatt. Tényleg, nektek nincs ilyesmi? Nekem hónapok óta tart és hát ugye ilyenkor orrcseppet se lehet használni. Amúgy szerintetek mi baja lesz a babáknak egy kis orrcsepptől? Van ez a tengeri sós spray, de ez "halottnak a csók" szintű.

Kép

Kép
kamilla306

Igen-igen Lituka, nekem is elég gázosak az éjszakák, nappal meg ha pihenek, akkor meg a bordám alá bokodi a lábát.
HA beindulok, akkor keményedek meg fulladok, szóval szép az élet.

És mostmár második napja nem is főzök, mert úgy döntöttem, h a cseléd felmond itthon, így jöv. héttől rendelni fogom a kaját.
Ne ítéljetek el emiatt, főleg azok akik még mindig dolgoznak!!!

Na ennyit a nyafiról.

Aztán kérjük a fotókat élménybeszámolókkal együtt.
Reméljük estére már lesznek.
Tényleg, jól ki lesz majd 'halva' a topik erre az időre!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Kamilla
Elvileg a terhesség velejárója. Nekem is mindig probléma ez, ahogy leteszem a fejem, bedugul.
Mivel nem lehet olyan orrcseppet használni ami segít is, marad a szájon át való levegőzés.
:?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok!

Most csak nagyjából futottam át a soraitokat,de látom topiktali lázban égtek!!Mindenki érezze jól magát,és gondoljatok ránk is távolmaradókra! :wink:

téjé: szépek vagytok az esküvői képeken,én is GRATULÁLOK! :wink: A védőnő a comb belső fájdalmára azt mondta,hogy a baba úgy fekszik,hogy nyomja az idegeket,és izmokat,és az sugárzik ki oda. :shock: :? Elég kellemetlen...Nekem szüntelenül fáj,már második hete... :? Neked?Ja és azt mondta hogy körömvirággal próbálhatom kenegetni,mert az lehet hogy használ.Hát kenegetem,elmúlasztani nem mulasztja,de talán valami apró segítséget mégiscsak nyújt. :roll:

Velem ma cukorgondozóban majdnem az történt amire számítottam. :? Dokinak se tetszettek az értékek amiket vittem,neki is az jött le hogy az ebéd utáni cukrokkal van a gond.Egyenlőre annyit csinált,hogy lecsökkentette a diétámat napi 170gram CH-ról 160gram CH-ra,úgy hogy ebédre eddig 60gram CH-t ehettem,mostmár csak 50gram-ot lehet. :( Ez van.Arra kért hogy ha még 2x mérek itthon 7.8 feletti értéket azonnal hívjam,ne késlekedjek,mert akkor inzulinra állít.Szóval szerintem megvan az esélyem rá,hogy akár 1 héten belül inzulinozzam magam... :(

Kép

Kép
mezsó

[quote="mango."][ írta:mango.b]Szösszenet, aztán semmi szupermodell-szerelés! Ha túl csinin jösz, bevetem a titkos fegyvert, a macis hálóinget! De most néztem, van Snoopy-s is!

Ajajjj .. túl sok választási lehetőségem nincsen, miben menjek .. mert egy kezemen meg tudom számolni hány felsőm jön rám :lol: :lol: :oops: :oops:

Viszek fényképezőgépet! Süteményt megy egy üdítőt.
Hívlak majd! ;) Biztos szuper lesz!!

Kép
szösszenet

mezsó! sajnálom... de már csak tényleg pár hét van hátra! gondolj erre!! :wink:

Jó fórumtalit!!! Én is irigykedem! Kérjük a képeket majd! :D

Holnap megyünk anyukámmal kinézni a kiságyat, fürdetőkádat, kiságyba való cuccokat. Amit tudunk elhozunk (hálózsák, lepedők...), a többit meg házhoz rendeljük meg! :D De jó lesz kiválasztani kisnyuszi fekhelyét... :D

alvás: én mostanában megint olyan jól és sokat alszom, mint az elején. Lehet, hogy nődögél a picúr, és több energia kell a szervezetnek? Nem tudom. Aztán majd biztos jön nekem is a nem alvós, szenvedős "végső fázis"! :lol:

Kép
gabo001

Mezsó - Sajnálom :( Csak azt tudom mondani, hogy már nincsen sok hátra .. bírd ki!!!

Kamilla - Nekem a szimpla orrdugulásra (ami nem a betegség velejárója, csak a terhességé) használ a Sterimar orrspray .. :)
Az egész babavárás alatt most fogyasztom a másodikat .. nem olcsó, de 9 hónapra 2 db belőle nem is drága ;) :)

Lituka - Jobbulást .. remélem neked is csak múló nyűgök ezek .. nekem is szoktak borzasztó napjaim lenne 1-2 egymás utána .. aztán 1-2 hét nyugi :)

Kép
szösszenet

Jo topiktalit lanyok :!:

Mezso, kitartas :!: Ha inzulinra is allitanak, nem kell orok eletedben hasznalni es az a lenyeg, hogy a babanak ne artson a magas keringo vercukorszint.

Lituka, Kamilla.... latom, mindig van panasz. Az alvas szerintem tobb okbol senkinek sem olyan jo, mint regen. Ja, es orrdugulasom nekem honapok ota van. Meg meg sok aprosag.... de hat nem mindegy? Babat varunk :!: :!:

Itt egy igert hasfoto multhetrol:

31 + 3 (rejtett 13 kg plusszal)

Kép
katavirag

Katavirág: menjé' má'! Olyan csini vagy!!

Téjé: jók a képek!!

Jó bulit, még a nap is kisüt!!

Kép
klarka

A jo ruha apol s eltakar.... :wink:
katavirag

Mezsó, nagyon sajnálom :( :( Kitartás!!!! Ahogy a lányok is mondták már nincs sok hátra.

Katavirág, háááát ez valóban rejtett 13 kiló!!! Ha letakarom a kép bal felét, egyáltalán nem is látszik hoy kismami vagy! Nagyon csini vagy! :)

Én már itthon vagyok, lassacskán indulok, de lehet hogy csak innivalót tudok vinni, mert a #&@%!+ Princessnél nem volt sajtos pogácsa! :evil:

Lituka, pihizz sokat! Én már rájöttem, kismamiként szinte az összes nyűgömre eddig gyógyír volt a fekvés. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Talisoknak jó dumapartit :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mezsó, sajnálom a cukors dolgot, de már maximum csak 6 hét, annyit kell kibírnod. De elég lenne már 3 ig, és utána nyugodtan kijöhet a kispicúr ;)

Katavirág, de csinos vagy. 13 kiló? Nem látszik :) Nagyon kevésről indultál tuti ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Babyteve, nagyon rohogtem.... ahogy a fogyasodrol irtal.... :lol:
En 52 kg-rol indultam es most 65 kg vagyok. Lanyok, higgyetek el, a jo ruha mindent megold. Rengeteg terhesruhat kaptam annak idejen, nagy reszet a szekreny hatuljara toltam, mondvan: Uristen, ezek akkorak, hogy sosem fogom oket felvenni. Aztan szepen mindbe belenottem.
Halalosan biztos vagyok benne, hogy nekem szules utan minden farmerom csak terdig jon majd fel... :lol:
De hat kit erdekel :?:
katavirag

Fórumtalis Csajok! (ha olvassa valaki, aki még nem indult el)
Csak kb. 1/4 5 körül érek oda :( remélem még lesz valaki Mango-n kívül :roll: :wink:

Látom narancslével el leszünk látva...legyetek kedvesek tegyetek félre kb. 3 dl-nyit, mert viszek meglepit és ahhoz kellene (nem cipelnék 1 liternyit, ha nem szükséges :oops: Ugye nem baj?)

Többieknek is puszi, de ma és tegnap még visszaolvasni sem volt időm :evil: :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Na, ilyen sem volt meg, hogy itt pangas legyen.... en meg pont most tudnek irogatni, meg fel orat, munkaido vegeig.... :roll:
Maskor 5 oldalt irtok egy nap alatt.... :lol:
Mindenki topiktalin van... :lol:
Jo hetveget :!:
Kép
katavirag

Sziasztok
Jó talit!

Kata
Nagyon csini vagy... én sajna 63-65-el kezdtem... :oops: :oops: :oops: :oops:

Mi most jöttünk meg uhuról... háááát még jó, hogy ingyen volt, mert jóformán semmit nem mutatott magából... még mehetünk a 33. héten is, belefér az ajándékba... hátha akkor.

Rágta a zsinórt takarta az arcát, eleve háttal feküdt, már jóformán a hátamat zselézte a doki, hogy onnan talán látszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy tök kedves volt a dokibá, a mi dokibánkkal együtt volt katona.

Mindkét vesén van egy kis vesetágulata, de nem vészes, azért figyeljük.

Íme így rágjuk a zsinórt:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok kösz a tippeket..és mindenkinek aki hasonló gondokkal küzd jobbulást..
nem szoktam rinyálni de ez szörnyő..lepihenek én napközben is de az hogy sehogy sem jó..felidegel :D

ja tényleg a képek: Téjé: nagyon szép pár vagytok és tényleg igaz..ez a mosoly :D :D

katavirág te pedig szupercsini vagy :D

ugy megnézném a csajokat ma a talin biztos mindenki marha csini a macis hálóingek árnyékában :D

én most pihizek apával..
késöbb azért benézek...gondolom este tele lesz a fal élménybeszámolókkal :D várjuk..
Vendég

Sziasztok!

Jó talit nektek!

Mamacka

Aranyos ez a zsinórrágós kép :)

Húú ennyire szita az agyam? Már el is felejtettem mit olvastam,de bocsássátok meg nekem napok óta nem alszom/lázcsillapítás, hűtőfürdő és az aggódás miatt/.Már nagyon unom, hogy Bence meggyógyul 1 hétig megy oviba és megint összeszed valamit :evil: Itthon meg mindenki elkapja tőle,miért kell betegen vinni a gyerekeket oviba nem értem :(

Katavirág

De jó neked, hol a 13kg????

Mezsó

Cukor

:(

Mennem is kell LIlla már sír is..

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok! 31 éves vagyok, első babámat várom! Úgy látom, szépen összeszokott csapat vagytok, már pár hete olvasgatom ezt a topicot.
Akik most fórumtaliznak, azoknak jó szórakozást!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nekm is iszonyúan dugul az orrom, ha nem cseppentek, akkor zsájon át veszem a levegőt, ettől kiszárad a torkom, szomjas leszek, iszom, pisilek, ...stb. Ha cseppentek, akkor nekem a Rhinospray Plus jön be, kb. 700.- egy üveg és nagyon jó, pillanat alatt kidugít!

Kép
klarka

Irigylem a csajokat, bizti jót dumcsiznak! Kellemes délutánt Nektek!!!

Bolygó üdv :)

Mamacka, ari az uh-s kép nagyon :)
Kata, tényleg tök csini vagy, ne mond nekem, hogy ezt csak a ruha teszi :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nekem is dugul az orrom, főleg éjszaka, és akkor arra riadok, hogy mindjárt megfulladok(/unk)! :? Akkor felkelek, és pár orrfújás után egy kis időre helyrejön. Lehet ilyenkor Rhinospray használni?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

ja és most fejvégű!
Kedden még faros volt! :)

üdv Bolygó

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Nagyon édes Andorról a köldökzsinor rágcsálós uh kép!!! :D

Bolygó!

Üdv itt! :D

Katavirág!

Nagyon csinos vagy! Te titokban top model kismami vagy, ugye??? :lol:

Mezsó!

Sajnálom a cukrodat! :( Már tényleg csak pár hét!!! Kitartás!!!

Van időpontom ortopédiára. végülis Tbányán sikerült időpontot kapnom. Március 6.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, Klarka, Lituka Köszönöm

Virág Neked is köszi. Van gyerekorvosotok már? Te vagy a lőrinci ugye?

Szőlő köszönöm, hát igen belülről jön…

Kisfruzsi Köszi. Képzeld nem. Minden ötlet a páromtól jött. A fotósunk bár szakmailag topon, egy szót sem szólt, csak vigyorgott velünk együtt. Már 6 éves korom óta ismerem őt. Szerintem ezért is hagyta az ötleteinket érvényesíteni.

Szibi milyen szokás ez? Még a legjobb baráthoz is illik bejelenkezni, nehogy még neki áll felljebb, hogy nem érsz rá.

Babyteve kérek szépen ebfotót. Priviben is jó! Ne untassuk a nem kutyásokat! Szibinek is gyönyörű kutyái vannak. A magaméról meg ne is beszéljünk. :wink:

Mezsó én még viselem a combfájást. Csak napok aztán, utána napokra elmúlik. Én csak valami húzódásra gondolok, de lehet, hogy ideg. Köszi a gratulációt. Borzalmasan sajnálom a cukor dolgot. Még reménykedjünk a nem inzulinra. De mit fogsz/fogunk enni egyáltalán??? Én még csak hétfőn tudom meg.
Ja és találtam Bauer joghurtot 95ftért a Tesco legfelső polcán. Most fogom csak megenni.

Létezik terhességi orrdugulás. Csak nem tudom mi ennek a pontos neve. Én akkor olvastam utána, mikor a párom felkeltett nem egyszer, hogy horkolok. Tök ciki, mert azelőtt nem. :oops: Állítólag mostanában nem is jellemző, csak a 2. trimeszterben volt gondom / ill neki/

Bolygó írj kicsit többet. Ki érkezik, mikor? Hol szülsz?

Kép
téjé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: