A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kép

Tescos. De nagyon édi, mondjuk vastagnak nem vastag, de nyárra jó szerintem.

Kép Kép
szõlõ

Nagyon aranyos! :)
Melyik Tesco-ban voltatok?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici, a Fogarasiban.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Nagyon cuki az új "Szőlő Meez" ezzel a kis játékkal :lol: :lol:

Fúúú .. Alíz annyira tornázik, olyan édes .. és Apucija mindkét kezével átkarolta a pocakom, és így érezte, hogy már mekkora nagy a kisasszony odabent .. és 1-1 nyújtózást egyszerre lehet a pocak 2-3 részén érezni :) Úúúúúúúúúúúúgy szeretjük a kis királylányt!!!!!
(nah, elmentem .. nem ömlengek :mrgreen: )

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy elmeséljem, itt volt ma este nálunk a főnököm! Amit hozott: légzésfigyelő, játszószőnyeg, ágyra akasztós játék, kádba való ülőke és 3 zsáknyi kisfiú ruha! Teljes kész voltam! :D :D :D Hihetetlen rendes! És mondta, hogy még lesznek ruhák, meg babamérleg is!
Vicces, hogy az egész cuccot házhoz is szállította! És azt azért tudni kell róla, hogy 40 éves és pasi, ja és nincsenek gyerekei csak keresztgyerekei...

Majd fotózok pár kedvenc ruhát, de egyelőre még a felét se tudtam átnézni!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép parkban, még előtte

Kép
téjé

Kép egy babás...

Kép
téjé

[quote="szőlő"]N írta:szőlőici, a Fogarasiban.

És nem láttatok ott véletlenül heart breakeres napozót? :oops: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Téjé nagyon szépek vagytok!! Nagyon tetszik, ahogy mosolyogsz a képeken! Minden Rád van írva! :wink: GRATULÁLOK!!

ercsi_3

Zorroné - Mázlista!!! :lol: :lol: :lol:

Téjé - Gratulálunk Nektek! Nagyon szépek a fotók :)
Aranyosak vagytok!
(Olyan nincs, ami kabát nélküli, és még jobban látszik a szép pocak?)

Kép
szösszenet

sziasztok,

negyed 5 óta fenn vagyok, remélem nem lesz nagyon durva fejem, mire jöttök :) :)
mango.

Téjé,

szépek a képek! Gratula

Szöszke,

Te mázlista!!! Epret eszel sok cukorral + Vienettát és egy gramm felesleg sincs rajtad! Ez nem ér :?

Szőlő,

ugyanilyen takarót vettünk mi is Lilinek :) Nekem is nagyon bejön.

Zorróné,

Hihetetlen, hogy vannak még ilyen főnökök, ráadásul pasik. Nagyon rendes a főnöködtől, hogy ennyit segít.

Olyan jó nektek, hogy ma találkozhattok... Én meg 5-ig húzom az igát :( :(

Kép
emi29

Jó reggelt mindenkinek :D

TÉJÉ-gratula nektek :D

Emi-részvétem,hogy még mindig dolgozol,de az utódod legalább már megvan.

Szőlő-nagyon aranyos ez a takaró :D Jó választás.

Képzeljétek,a múlt héten bejelentkeztem szülésfelkészítőre,lediktáltam az adataim,március 4-től indulok.
Erre tegnap,semmi előzetes bejelentés nélkül bevágódott egy védőnő hozzám,közölte,hogy ő fog jönni látogatni szülés után,meg segédkezni,és hogy van fél órája :shock: :shock: :shock:
Mondtam neki,hogy nyugodtan mondja amit akar,de nekem be kell fejeznem az ebédet,mert 3-ra vártam haza férjecskét és apóst ebédra.Erre felháborodott,hogy miért nem tudok leülni beszélgetni vele(megjegyzem,fél 3 volt).Mondtam neki,hogy máskor jelentkezzen be,ha beszélgetni akar,ne bejelentetlenül vágódjon be,és még az a szerencséje,hogy egyáltalán itthon voltam.Úgy vettem észre,hogy felhúzta az orrát.És ő akar jönni hozzánk?? :shock:

Azt hiszi,hogy egész nap ülök a babérjaimon és lógatom a lábam?

Kép
szibi

Sziasztok!

Sokan reagáltatok a Streptococcus szűrés,és a köldökzsinor áramlással kapcsolatban!
Köszi!

Igen nálunk az a szokás,hogy a 37-38.hét felé veszik le a tenyésztést,engem az aggaszt hogy mi van ha addig beindul a szülés??????

Erre azért nagy az esély,pláne a vesém miatt! :cry:

A méhlepény érettségét,és a köldökzsinor áramlást nekem eddig mindegyik UH-n nézzték!Azt hittem ez máshol is így van!

Most nincs előttem a papír de az érték nekem 2.47 volt,és az volt elé írva,hogy:FLOW(art.és még valami rövidítés)

KépKép
KépKép
nicci

Más!!!!!!!!!!

Haskötő téma, aki vett már esetleg tudna róla képet felrakni?????

Kinek milyen van??????

Én nézztem az Anita fehérnemű hasszorítos bugyiját,valaki tud róla valamit,az ára elég horror 7900ft! :roll: :shock:

KépKép
KépKép
nicci

Jó reggelt mindenkinek! :D

VÉgre volt egy olyan jó éjszakám :D !
Így már lesz erőm ma még ebédet is főzni, mert az tegnap kimaradt!

A pocaktalisoknak üzenem, h érezzétek nagyon jól magatokat, és csináljatok sok-sok képet!!

Olvasom itt a szűrést meg az áramlást, de nekem erről még nem beszélt a dokinéni, remélem nem lesz elfelejteve..

Zorroné:
Tök jó, h ilyen főnököd van! Az enyém annyit sem mondott, h bikmaty, mikor eljöttem benntről.
Bár ő külön állatfaj..., mit várjon tőle az ember!

Szösz: A mi Maszatunk is esténként nagyon élénk, van h apukája " bekopog", Ő meg visszalök a kezecskéjével. Olyan édes.
És azt nem szereti pl. ha a hasamra teszi apa a fejét, h hallgatozzon! :lol:
Ilyenkor jön a "fejberúgás"!

Más: Tegnap óta időnként új fáj a hasam, mint amikor meg akar jönni! Elvileg ma lépünk a 32. hétbe (tudom, a vonalzó mást mutat..). Szerintetek ez mitől lehet?? "Gyakorol a méhem"??

Hát most ennyi, mert a tegnapi napi depi után, ma már legalább hajat kellene mosnom :oops: ..

Szép napot mindenkinek!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Ercsi mind a 60 képen vigyorgok. Mi lehetett velem?
:roll:

Szösszenet Hát őszintén szólva, csak ilyen elegántos képek lettek. A kosztümfelsőnek úgy van a szabása, hogy beleférjek, egész a végéig. Aztán mikor majd nem lesz pocak, akkor is tudjam hordani. Ezért takar. Talán egy éttermes képen látszik, de ott is ülök. körülnézek.

Emi,, köszi. Szerintem is. A profi fotós az profi fotós. Az alapanyag adott. Jut eszembe nem reagáltál. A márc 5-e ugrott?

Szibi, köszi!!!!!!!

Kiscica nekem is van, ilyen. Picit fáj, 1-1 percre. Mondtam a dokinak, rendeben van ez így. Ezek a josló fájások már.

Mezsó A comb belső fájásokra nem mondott a védőnő semmi komolyat, ugye? A cukorhíreket várom!!!!!!!!! Szorítunk.

Kép
téjé

Jó reggelt lányok!

pocaktalisok: Érezzétek jól magatokat és utána kérjük a fotóáradatot!!! :D

Szerintem hétvégén nem jövök babanetre. Bútort veszünk holnap délelőtt a szobánkba, délután elkezdem összerakni (ezek a fránya lapra szerelt bútorok...) Férjem befejezi a kémény építést. Vasárnap de. mindig foglalt. délután pedig megyünk a kiságyért. Hát remélem, hogy nem csalódunk. Használtan vesszük 10.000 Ft-ért. Pelenkázós és átalakítható gyerekággyá...Remélem, hogy jó vásárt csináltunk!!! :roll:

Ortopédiára próbáltam bejelentkezni, de Győrben nem fogadnak, csak ha külön a doki oda írja a beutalót. Hát nem oda írta, pedig mondtam neki, hogy Győrbe szeretnék menni... :roll: Ja és Győrbe az ortopédia április végéig be van táblázva NINCS IDŐPONT... :x Úgyhogy megyek Tbányára. Remélem, hogy ott van időpont...
Nődokim hogy mondta hogy ráérek menni....ezek szerint telítettek az időpontok...de azért befurakszok valahogy... :roll:

Téjé!!!!

Nagyon szépek, aranyosak vagytok a képeken!!! Annyira látszik a boldogság, szerelem!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Téjé! Nagyon szépek a fotók. Annyira természetesen mosolyogsz mindegyiken. Nagyon tetszik a csokrod is, szépen harmonizál ezekkel az őszi színekkel.

Zorróné, micsoda főnököd van! És főleg egy férfitől ez nagyon nagy szó.

Ollem, kitartás a házberendezéshez! Ahogyan itt írod, szerintem nagyon szépen haladtok.

Szerintem nekem eddig még nem néztek köldökzsinór áramlást meg méhlepényt. Vagy csak nem mondta a doki, de nézte? Nem tudom. Pedig most a méhszáj kinyílás miatt az elmúlt három hétben kétszer csinált uh-ot, hogy biztos minden rendben van. A Strepto-ról se tudok semmit. De majd biztosan mondja.

A topictaliról nagyon várom a képeket! Legalább gondolatban egy picit ott lehessek. Jó szórakozást nektek!

Mi talán hétvégén megvesszük a kiságyat (eddig még csak egy nagyobb tételt vettünk, a babakocsit). És végre találtam interneten olyan ágyneműt is, amilyet szeretnék. Nekem mániám a gyapjúágynemű, és úgy gondoltam, az pöttömnek is jó lenne. Itt van, ezen az oldalon, a billerbeck gyárt gyerek méretben.
http://www.liliputi.hu./index.php?m=pro ... st&catId=8
Azért még utánaérdeklődöm, lehet-e üzletben is kapni, akkor nem kellene postaköltséget fizetni
Vendég

Sziasztok!

Téjé, gratulálok én is, valóban sugárzol a képeken. Nagyn jók! :)

Nici, este válaszoltam, de úgy látom nem sikerült mégsem elküldeni (??), szóval nem láttam sajna Heratbreakeres napozót. Viszont láttam egy kis virágos bodyt "Flower Power" felirattal, bele is szerettem azonnal :D

Este meg rájöttem hogy Mazsi gyűlöli a szopipárnát. Ha hozzáér a pocimhoz, megpróbálok rajta/vele kényelmesen elhelyezkedni, úgy elkezdi rugdosni hogy kénytelen vagyok száműzni az ágyból (természetesen a szopipárnár). :lol: D ha a takaróval támasztom ki a pocim azzal semmi baja. :D

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok,

Téjé,

a képek tényleg nagyon jók! Bár gondolom a fotós irányítgatott benneteket is (mint általában), de nagyon természetesek!!!

Szőlő,

Nekem is van egy henger alakú párnám, amivel alszok, ha tudok. Nekem a kis törpe eleve elkezd kapálózni ha oldalra fordulok, de ha jól befészkelte magát abbahagyja. CSak addigra meg nekem lesz baromi kényelmetlen és fordulok tovább. A baj az, hogy nekem még mindig háton jó aludni, de azért erőltetem az oldaltfekvést, úgy hogy kiékelem magam párnákkal! :lol:

Ollem,

Hát akkor minél hamarabb kérj időpontot Tatabányára,. és ne hagyd lerázni magad! Ha mondják, hogy csak később van hely, mond meg, hogy neked meg nincs annyi időd és kész...

Lányok,

érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat a talin!!!! Fotókat nem elfelejteni :lol:

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi van hogy én is olyankat alszom háton mint babavárás előtt (lehet hogy azért mert elájulok? :lol: ), viszont van hogy elkzdek szédülni meg nehezen kapok levegőt. Általában egy héten 2x tudok jót aludni, szerintem akkor is azért mert teljesen kimerülök a pár napos nem-alvástól, de olyankor még pisilni sem kell lemennem. :)

Kép Kép
szõlõ

nicci! Nem lehetne megkérni a dokidat, hogy előbb levegye a Strepto-t? Pláne ha magánrendelőbe mész... Én meg most a méhlepény, meg flowmetria miatt aggódom. Ahogy Virág is írta, lehet, hogy nézik uh-on, csak nem mondják? De akkor csak ráírnák a leletre, ha néznék! 1 hét múlva megyek dokimhoz, és akkor rákérdezek!! Nekem hivatalosan a 21. héten volt uh. Azóta vizsgált csak, szívhangot nézett, haskörfogatot mért. Jó hogy mi voltunk 4D-n a 28. héten, de hát azt én nem számolom ide. Olyan idegesítő, hogy ennyire mások a szokások!

mezsó! mi újság van? remélem mindne oké!

ollem! mond meg, hogy terhes vagy, és a szülés miatt kell a vizsgálat, akkor csak adnak időpontot! Most már tényleg nincs sok idő hátra, és neked is fontos a szülésvezetés szempontjából.

Kép
gabo001

Sziasztok!

Ne haragúdjatok a zavarásért! Én a 2008 szeptemberi babaváróktól vagyok!
Csak figyelmetekbe szeretném ajánlani a vállalkozásomat. Kismamaruha készítéssel foglalkozunk! Vannak nadrágok, felsők, szoknyák készítői árakon! Nézzétek meg a weboldalunkat:
www.kismamaruci.hu

További kellemes babavárást kívánok mindenkinek!

Üdv: Ónodi Mónika

gwini

Sziasztok!

[quote="virág5"]M írta:virág5i talán hétvégén megvesszük a kiságyat (eddig még csak egy nagyobb tételt vettünk, a babakocsit). És végre találtam interneten olyan ágyneműt is, amilyet szeretnék. Nekem mániám a gyapjúágynemű, és úgy gondoltam, az pöttömnek is jó lenne. Itt van, ezen az oldalon, a billerbeck gyárt gyerek méretben.
http://www.liliputi.hu./index.php?m=pro ... st&catId=8
Azért még utánaérdeklődöm, lehet-e üzletben is kapni, akkor nem kellene postaköltséget fizetni

Mi árulunk billerbeck termékeket, van a cégnek gyereküzlete is, és ha jól tudom nekik van is raktáron takaró, meg párna, ha gondolod utána érdeklődöm majd!

Zita! Asszem nem válaszoltam még arra a kérdésedre, hogy hol rendeltem meg a kiságyat! Diósdon, amiről beszéltünk, azt ígérték kb 3 hét, és készen lesz!
Szőlő, azt a bodyt én is láttam, tényleg nagyon cukor, csak pont azon gondolkodtam, hogy annak majd akkor lesz igazán értelme, ha jó meleg lesz, és elég lesz csak egy body rájuk, mert különben pont a lényeget takarnánk el :) (Én a helyedben azt sem bírnám ki, hogy ne tudjam vehetek-e neki ilyet, vagy sem :oops: )

nici

[quote="szőlő"]v írta:szőlőan hogy én is olyankat alszom háton mint babavárás előtt (lehet hogy azért mert elájulok? :lol: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Elküldenéd Margó telcsi számát...
küldtem neki privit, de nem válaszol, anélkül meg... :?

köszi

KépKép
Kép
xsara
Érd

[quote="szőlő"]K írta:szőlőisfruzsi van hogy én is olyankat alszom háton mint babavárás előtt (lehet hogy azért mert elájulok? :lol: ), viszont van hogy elkzdek szédülni meg nehezen kapok levegőt. Általában egy héten 2x tudok jót aludni, szerintem akkor is azért mert teljesen kimerülök a pár napos nem-alvástól, de olyankor még pisilni sem kell lemennem. :)

Ismerős, én is elég vegyesen alszom, bár nekem a háton alvás is mindig jól megy, de tudatalatt lehet ráérzek, mert mindig felébredek, hogy hoppá, ezt nem szabad, és már fordulok is meg...
Nekem is van egy jó kis hengerpárnám, de lassan nem tudom magamalá gyűrni, mert nagy a hasam :oops: :lol:
Mondjuk egy melós nap után istenien tudok durmolni, olyankor nekem sem jut eszembe még pisilni sem :)

nici

No ma írni sem tudok.... :oops:
Mangó...... bocsi

KépKép
Kép
xsara
Érd

Oh most látom 70 napom van hátra, nem semmi. :lol:

Alvás: én este úgy bealudtam. Apa fürdette a Danit, mire bejött már nem voltam magamnál, nem volt erőm felkellni, így levetköztetett...aludtam tovább. :oops: :wink:
Nagyon aranyos volt. Ilyen a jó férj? IGENNNNNNN

KépKép
Kép
xsara
Érd

Én estére mostanában mindig olan vagyok, mint a hulla.....de éjjel ettől függetlenül ritkán alszom jól. Pisilni csak 1x megyek hajnalban, de forgolódok sokat.
Azt nem tudom, hogy csak a hasam fizikai valója zavar, vagy a tökmag rugdalózik olyankor.

KépKép
kisfruzsi

Emi - Hát ez az ínyencség maximálsan igaz volt rám babavárás előtt is .. akkor is rengeteget ettem, sok-sok édességet, finomságot. Ilyen alkat vagyok .. de azért mondom, jött rám rengeteg kiló ;) Már kezdem is sajnálni, hogy nincs mérlegem .. mert ráállnák érdekességképpen. A 28-29. héten mért a védőnő 65kg-nak, akkor tartottam 10kg plusznál :lol: :lol: :lol:
Azt már nem is merem mondani, hogy tegnap éjjel profitterolét ettünk párommal (Auchan-es szerzemény), most próbáltuk először ezt a dobozost (cukrászdában imádjuk), nem is gondoltam, hogy ez a "bevásárlóközpontos dobozos" lehet jó .. de mégis .. isteni volt!!!
Sajnos ha én leírnám neked egy napi kaja-bevitelemet, nem hinnéd el :oops: :oops: :oops: magam sem értem, hova tűnik el .. :lol: :lol:
Kitartás neked 5-ig - utána hétvége ;) :)

Szibi - Mekkora tapintatlan ez a védőnő? Most komolyan azt hiszi, csak úgy beállíthat? Én simán be sem engedném, ha így váratlanul jönne .. (eleve mindenkire rá kell hangolódjak, nem vagyok valami szociális típus így a 34. hétben :lol:). Lehet ez a feladatuk, "rajtaütésszerűen lecsapni a kismmára"? :lol: :lol: :lol:

Virág - Szerintem neked is nézte a dokid ezeket, csak nem mondja .. a kötelező UH-kon engem is először végigvizsgál a nőci (tök csendben), leírják az adatokat .. stb. ÉS utána dumcsizunk, meg mutogat ezt-azt ;) :)

Szőlő, Fruzsi - Mi jól alszunk oldalt :) Ha fordulok, Alíz pár percet menetel az ágyon, de elhelyezkedik, és alszunk tovább :) :D úúúúúgy imádom, hogy így "együtt" alszunk .. mondjuk esténként én igazodom hozzá. Amikor a kisasszony elfáradt, és csend van, akkor megyek az ágyba .. addig tv, net .. bármi szabadfoglalkozás. Így alakult, hogy most keltem :lol: :lol:
Én még elő sem vettem a szopis párnát .. úgy be tudok aludni :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Ezt a Profiterolt most nem kellett volna említened. Imádom. Milyen az Auchanos? Mert én eddig csak cukisat ettem.

Kép

Kép
kamilla306

Én is rengeteg édességet ettem (most azért kissé finnyásabb vagyok, de így is lecsúszik a csokis perec, pilóta, vaníliás karika, ferrero rocher és tsai), és mégsem hízom...bár, nekem mikndig is gyors volt az emésztésem, kaja után rögtön megyek klotyóra...és ezt a napi 2 gramm magnézium még tovább gyorsítja (kérdés, hogy mit tudnak kivonni ababók ennyi idő alatt, hiszen kb 3 óránként eszem vmit...bár, szépen nőnek, tehát engem esznek meg :D Most vagyok 62 kiló és 51-ről indultam :oops: És 2 kölök van bennem, dupla magzatvíz és lepény...A combom és a vádlim szemmel láthatóan fogy el, a hasamban meg lassan orra esek...reménykedtem, hogy hátrefelé is fogok hízni egy cseppet az egyensúly miatt, de az nem következett be... :D na, nem mintha ez annyira bántana, csak Tomi szülése után sem nyertem vissza az induló súlyomat, hanem 3 kilóval kevesebb voltam...Ha most is ez lesz....Ráadásul, pajzsmirigy alulműködésem van, ami igencsak hajlamosít az ok nélküli hízásra (már akit), plusz a lombik előtt a rengeteg hormon is...(már akit)....és már lassan 2 hete fekszem... :shock:

Kép
babyteve2

[quote="kamilla306"]E írta:kamilla306zt a Profiterolt most nem kellett volna említened. Imádom. Milyen az Auchanos? Mert én eddig csak cukisat ettem.

Nagyon rendben van .. 260 Ft (ezért nem számítottam sok jóra), és elég jó adag, 4 vagy 5 golyó van benne, és jó sok krém körülötte - isteni finom :) Sajnos csak 1-et vettünk próbának (somlóit szoktam ugyanebben a kiszerelésben ugyanott, csak nem volt ..), de fél perc alatt elfogyott, és Párom is ráment, aki már lefekvéshez készült, mondta ő már nem eszik .. de rábeszéltem, megkóstolta .. holnap veszünk többet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Én a szopispárnával nem a hasamat szoktam kitámasztani, hanem a két lábam közé veszem.

Ruhatéren mi is mázlisták vagyunk. Annyit kaptunk, hogy én már csak pár "ünneplős szettet" vettem.

Jó talizást délutánra és kérünk sok képet!!!Egy néma perc erejéig emlékezzetek meg sanyarú sorsú fekvős topiktársaitokról is.

Kép

Kép
kamilla306

Kamila,

FINOM nagyon!

BAbyteve,

hát ez érdekes! HOgy 3 kg-val kevesebb szülés után, mint előtte. Én nem bánnám!!! De hát neked hiányoznak a kilók nekem nem :lol:

KépKép
kisfruzsi

[quote="xsara"]N írta:xsarao ma írni sem tudok.... :oops:
Mangó...... bocsi

Én azt hittem Te tudod az igazi nevét és tényleg így hívják hogy Margó :lol: Tök képben vagyok ma, jólvan.......

Kép Kép
szõlõ

[quote="nici"]( írta:niciÉn a helyedben azt sem bírnám ki, hogy ne tudjam vehetek-e neki ilyet, vagy sem :oops: )

:lol: Tudom, tudom, legszívesebben megvennék minden édi kisfiú és minden édi kislány ruhát :D De azt hiszem akkor Jani nem engedne ki a lakásból sem, meg a netet is letiltaná nehogy rendelni tudjak.

Nem, egyébként úgy vagyok vele hogy ilyenkor persze elcsábulok, de aztán megnyugtatom magam azzal hogy nem csak most vásárolhatok neki, sőt. :) Majd ha meglesz, veszünk neki mindenféle édes ruhácskát.

Kép Kép
szõlõ

Szibi, a védőnő valóban egy picit bunkó..... Mert az egy dolog ha csak úgy bejelentés nélkül odamegy, de akkor fogadja el ha éppen nincs időd vele foglalkozni, nem hogy még ő van felháborodva....

Kép Kép
szõlõ

Na igen, segítség nélkül, folyamatos rohangálás a kölök után, szvsz nem nehéz lefogyni :D Ha most ez duplázódik, kétfelé rohanni, plusz háztartás, plusz kutyák, háááát, lehet, hogy el is fogok fogyni? :shock:

Talisok, igen, kérnénk egy megemlékezést... :D Jó bulizást!

Xsara, én is azt hitten, tudod a nevét! (pedig még anno priviben leírta, hogy nem Marg, de tök jól jött ki :D )

Kép
babyteve2

Babyteve,

De a kutyák is a lakásban vannak veletek? Mondjuk ha nem, akkor is kell velük törődni..

KépKép
kisfruzsi

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="xsara"]N írta:xsarao ma írni sem tudok.... :oops:
Mangó...... bocsi

Én azt hittem Te tudod az igazi nevét és tényleg így hívják hogy Margó :lol: Tök képben vagyok ma, jólvan.......

Nah .. én vagyok a legszőkébb ...
Én most lapozok vissza, hogy miről is beszéltek :lol: :lol:
Nekem fel sem tűnt, hogy Margót írtál .. ébredés után olvastam :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Igen, a kutyuk itt vannak a lakásban, ráadásul, nem igazán szobakutyák, (boxerek), szóval kell nekik a mozgás... :D (De elméletileg nemsokára költözünk (kopp-kopp-kopp), akkor egyszerűbb lesz velük...)

Kép
babyteve2

Na jól van a mai pirulásom már megvolt.... :oops:
Mit kapok én még ezért du........hmmm :wink:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Jól van látom mindenki kellőképpen kész van ma :lol: :lol: Csak úgy szólok, nem vagyok túl partyképes állapotban, reggel Uram közölte hogy szerinte otthon kéne ma maradnom :lol: Szeretem mikor ilyen kegyetlenül őszinte :D

Ja, természetesen narancsot elfelejtettem venni, úgyhogy sima gyümilevet viszek. :oops:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Én most fogok beülni a kádba, hogy összeszedjem magam romjaimból :D
A kedvem amúgy nagyon jó ma is .. mint tegnap ;) szóval azzal nem lesz gond talán .. csak nekem is kicsit K.O. még a fejem ..
De nekem előny, hogy itthonról megyek .. még van esély :D

Kép
szösszenet

[quote="xsara"]N írta:xsaraa jól van a mai pirulásom már megvolt.... :oops:
Mit kapok én még ezért du........hmmm :wink:

:lol: :lol: Nem, szegény Mango marad mostmár Margó szerintem :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Én viszek narancslevet!!!! :lol:

KépKép
Kép
xsara