A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép Ujjatlanban, figyelemelterelés közben
Kép Az első sírás után...
Kép Zsófi azért próbált kezdeményezni...
Kép Itt már frászt kapott Pankától

Sense! Jaj, de szépek vagytok! Csak ámulok a képek láttán, és egyre inkább rájövök, hogy tényleg nem csak egy papír...
Ezt át kell élni, és utána is egész más, mikor azt mondod: a férjem....

No beszélnem kell Apával! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Botond = Buzogányos harcos 8) 8) :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense!Gratula a forgáshoz!!Hogy mikre nem képes a távirányító :shock: :lol:

Dettyk!Hurrá első fogacska,küldjük a gyógypuszikat rá!!!

KépKép
juba

Sense!

Hát ti is csinik voltatok.
Gratulálok a forduláshoz. :D

Detti!
Gratulálok a fogacskához.
De szerintem nem csak a fáradság miatt,
van még ott valami.

Juba!
Nem semmi szép súlya van Bertának. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Igen Mesi csodás érzés, az a túláradó vidámság, szeretet, boldogság és nekem még a megkönnyebbülés is ott volt :wink: , hogy simán végigcsináltuk. Mi kicsit lagzit akartunk de valahogy mégis nagyobb lett. 100-an voltunk és nagyon jól sikerült. Egészen 2007 január 18.-áig azt a napot tartottam az életem legboldogabb napjának :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Drága Lányok,
bocs, hogy csak most jövök, de csak most tudok... :wink:
Először is nagyon sok boldogságot Zsófikának, Albertnek és Lillának!!! Isten éltessen, K. Timi!
Kép

Nagyon és őszintén köszönöm az Ádinak szóló drukkokat!!!!!!!!!!

Annyira tetszenek a szerelmi történetek, ahány, annyiféle, a legérdekesebb számomra az, hogy milyen elképesztő helyzetekben születnek szép nagy szerelmek és házasságok (no meg babák!)!

Fleur, Nektarin, Motiot, Dotildi, Meryke, Anikó80, l. móni, Dmaggie: gyönyörű menyasszonyok voltatok egytől egyig, a mosolyaitok jól tükrözik, micsoda nap volt az a bizonyos! (Én is úgy éltem meg, mintha valami álomban mozognék...). A kedves szavakat nagyon köszönöm, bevallom, többször elpirultam...

Jelentem, 5,5 hónaposan Ádi 8,5 kiló és 72 centi. A ruhák továbbra is kaotikusak, most épp egy 86-os bodyt adtam rá, ami ujjban hosszú, hosszban jó, vagyis össze-vissza számoznak.

Viranka: tündér vagy, köszönöm a fotót. Megnéztem, a szopipárnámban sajnos nem ilyen töltet, hanem apró golyók, mint amiket az ember hungarocell darabolásával kap (csak annál kisebbek). Zavarodottságomban ki is szórtam egy csomót belőle... Fú, sajnálom a kemény éjszakádat! Nálunk is fogzás volt, Ádi óránként ébredt, aztán adtunk neki egy kevés fájdalomcsillapítót, sajnos semmi más nem hatott (a cicin megnyugodott, de nem ehetett ugye óránként, mert sem neki, sem a melleknek nem lett volna jó, így is alig bírok velük sokszor ;-)).

Fütyihúzogatás: remek, hogy minden doki mást mond! :evil:
Nekem azt mondta a miénk, hogy a baba 1 éves korában térjünk rá vissza, a barátnőmék meg a kicsi féléves kora óta húzkodják a bőrt... "És ezt így hogy?" -- hogy egy klasszikust idézzek.

Timi26: nagyon szomorú a tesód története, én azt remélem, hogy valami csoda folytán jobbra fordul az élete. Megérdemelné nagyon, a kicsiről nem is szólva. VikDan tornáztatása: teljesen egyetértek Veled, nem is értem, minek ültetgetni a babát, TELJESEN IDŐBEN VAN!!! Minek sürgetni? Ez lenne a híres-neves fejlesztés? Ki vagyok akadva...

Heni81: szuper, hogy az alvási problémák rendeződtek, irigykedem is rendesen! Nálunk Ádó azonban 5 perc után tutira nem hagyja abba a sírást (ahogy ismerem), és cumija sincs, a mellemen cumizik, az meg nem áll mindig rendelkezésére (sajnos, ilyen v. olyan okokból). Azért reménykedem benne, hogy egyszer mi is eljutunk odáig, hogy elalszik a kiságyában mondjuk egy plüssállatkával (vagy amivel akar). Plüssferrarival, na? ;-)

Granda: egyszerűen szuper a babakocsitok!

K. Timi: jobbulást Ádámkának!!! ++++++++++++++++

Regi: de szép hastáncosnő vagy! Biztos mondták már, de simán eladhatnának török lánynak, olyan klassz a bőröd és a hajad színe!

Anitja, Kiskolbi??? Hol vagytok, csajszik???

Kép
Kép
irina

Jaj annyira cuki Zsófika ujjatlanban meg kell zabálni,nekünk ilyenünk nincs is ,én fagyos vagyok ezért nem is vettem neki.Az utcsó képen tényle látszik rajta,hogy már fél szegény.

És hajrá Emese győzd meg apát és küldj kóstolót :lol:

Sense!Annyira tetszik az a csokor!!!!

KépKép
juba

Sense Gratulálok Boti forgásához :lol:

Detty első fogacska, éljen :lol:

Mesi A nyűgösség ellenére azért aranyosak nagyon együtt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajszik, mire megírtam a kisregényt, írtatok 50 hsz-t... juj. 8)

Jubám, köszönöm a kérdést, Ádó jól van, kenegetem a sebét a krémmel (ami esküszöm, úgy fest állagra és színre is, mint az Erős Pista, úgyhogy csak így hívjuk). HP: a kétharmadánál vagyok, csuda izgi. Az viszont zavar, hogy bosszantóan sok a Gyűrűk Ura-allúzió benne (Kiskolbi, bocsánat, remélem, ez nem minősül spoilernek!!!). Ez a vád mindig is érte a HP-t, amit sosem tartottam jogosnak. Eddig.

Gremese: bármilyen felemás is volt a babás tali, a képeken nagyon édes a FÉLÉVES kiscsajszid, tudod-e?

Sense: hát valami szépséges menyasszony vagy a képeken! A legalsó fehérruhás kép a kedvencem, nagyon meghitt!
Én is pont ma vettem meg az első Hipp almalevet Ádónak, felraktam a polcra, hogy gyönyörködjem benne! ;-) A céldátum nálunk március 4.

Kiskolbi: Mátédnak jobbulást! Tudod: ++++++++++++ezerrel!!!

Kép
Kép
irina

Irina a babzsák fotelokban is ez a töltet van. Ezt találtam neked:
http://www.babfotel.hu/index.php?cbsmod ... ista&kat=6

KépKép
Kép Kép
l.móni

No, kell nekem kihagyni, most meg nem győzöm az olvasást. :lol:
De jó ötlet volt ez a fényképesdi. Én már nem találok szavakat. Mindenki annyira átszellemült, olyan gyönyörű! A legjobb tényleg a nosztalgiázás benne. Mi is itthon Gergővel átnéztük a képeket. Sokat kérdezett, lehetett visszagondolni. Nagyon jó volt.

Gremese, sajnálom, hogy nem úgy sikerült a tali, ahogyan szeretted volna. Szegény kis Zsofka, rossz lehetett neki. :(

Ja, látom a nevek eredetét is kutatgatjuk. Amennyire én tudom az Albert jelentése: nemes, fényes

Viranka: Albertet tanítják most. Szakvizsgára készül. Nagyon utálja. :D Ráadásul mire elvégzi, lehet, hogy el is törlik a bértáblát.

Dettyk, Hörcsög! Azok a reggeli viccek.

Már megint mennem kell..
dmaggie

Irina Örülök,hogy minden oké Ádóval remélem,hogy használ majd az Érős Pirsta :lol: !!

KépKép
juba

Érős=Erős :oops:

KépKép
juba

Jajj Irina!
Iszonyú hosszúra nyúlik ez a BCG ügy. Szegény Ádó. Na és persze Titeket sem irigyellek. De a lényeg, hogy jól tűri a kezeléseket, és hogy biztosan már hamar itt a vége+++++++++++++

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nem tudom mi van ezzel a hülye géppel nem engedi,hogy tegyek fel képet :evil:

Na majd holnap megpróbálom!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!

KépKép
juba

Juba, én is remélem, hogy hatni fog. Bele sem merek gondolni egy újabb beavatkozásba...

l. móni: egy zseni vagy!!! Köszönöm szépen, akkor rendelni fogok a babfotelesektől!

Kép
Kép
irina

Sense, köszönöm!

Kép
Kép
irina

Sense! Gratulálok! távirányító :twisted:

Dettyk!
Éljen az első PankiPanna fog!!!! :D

LMóni! Igen, aranyosak voltak együtt, mert az elején Panka "dumált", Zsófi meg nevetett, kacagott.
No nem baj, majd ha Zsófi mászik, akkor lebirkózza Pankát, aki igaz, hogy 4 hónappal idősebb, de kevesebb, mint 1 kilóval nehezebb. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na jó éjszakát lányok. Megyek alukálni.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

A fenét aludni, most kezdődik az AXN-en a Gyilkos elmék :lol: :lol: . Apa most kapcsolta be a tv-t

KépKép
Kép Kép
l.móni

gyilkos elmék??????????
akkó én is megyek :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juba! Nekünk van két spagettipántos bodyn-k, amit most nő ki. :wink:

Mira ne lázasodj be!!!!! VikDaninak is jobbulást, Máténak szép arcbőrt, Ádónak gyógyult sebet. Aki meg még taknyos, meg hőemelkedéses, Ádi, nekik jobbbbulást!!!!!!!!!!! KTimi Neked is! +++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is lépek aludni!
Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!
Nincs is gyilkos elmék!!!!!!!!!!!!!!!4 :cry: :cry: :cry: :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi főleg neked megtaláltam Szelina nevet így mostmár tudjuk mikor van :D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C ... .2C_.C3.8D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

És még egy a nevek jelentése:
http://mek.oszk.hu/00000/00084/00084.htm#i

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Először is ami délitán lemaradt:
Timi
Boldog szülinapot!
Hófordulósok
Sok Boldogságot!

És minden feltett menyasszonyi kép boldogságot sugárzó!!!!!!!!!

Lányok, ma nem lesz fénykép, mert :evil: :evil: :evil: :evil: kifolyt a mosógépünk, a szomszédos hálóba folyt be, ahol ugye szizál szőnyeg van és az most csupa lucsok....Apja produkálta, amíg nem voltam itthon, nem hallotta a csobogást (csendes a mosógépünk), no meg Lindát ringatta a nagyszobában.... Hát ez van, szedünk szét mindent, átmeneti szálló lesz a lakás vagy két hétig, mert a gardróbot is kiszedjük.... De még én nyugtatgattam szegény páromat...Mondtam, ennél nagyobb baj ne legyen, hál'istennek nem beteg egyikünk sem....FÚÚÚÚÚÚÚ
És most megyek is ezt "kialudni".

Kép
granda

Szép reggelt :)

Ma már később keltünk vagy 1 órával :) fejlődünk :)

Bálint:erős egészséges :)
Míra :kis csoda,csodálatos :)

Sense!
De furi vagy ilyen hosszú hajjal :) De nagyon jók a képek :) sa ruhád is csudaszép :)

Irina!
Itt vhol a babaneten is volt egy cím/telefonszám akinél rendelni lehetett,majd előkeresem :)
Ádónak továbbra is +++++++++++++++++

megyek mert Míra játszani szeretne :)

pusz

KépKép
viranka

Jó reggelt! :D

Viranka, úgy látom átveszed a helyem a korán kelők táborában :wink: .
Ahhoz képest, hogy Pankusznak kibújt a foga, nem is volt rossz éjszakánk, csak f3-kor ébredt fel, 10 perc szopi után ugyanúgy vissza tudtam tenni a kiságyba, és elaludt, mint máskor, ha nagy ritkán felébred.

Este csak téves riasztás volt a sírás, álmában sírt, azért biztosan érzi, hogy valami nincs rendben a szájában :roll: . Az utóbbi 3 napban kicsit nyűgösebb volt a megszokottnál, de nem volt vészes...

Csak nemrég írtam, milyen jó lenne, ha már fogna az én pici lányom, most pedig amint leteszem, vágja magát hasra, és jön a foga :shock: . Már majdnem elfelejtettem, hogy innen nincs megállás az őrült tempójú fejlődésben, szinte nap mint nap produkálnak majd valami újat :D .

Apa ma nincs itthon, Bencét mindjárt viszi a papa a suliba, és ma talán sikerül 1-2 órát a gép előtt töltenem :P .

Panna az Annából önállósult, ami nagyon tetszik, de Anna már 2 is volt a családban, és így utólag nagyon jó választás volt a Panna :D .
Az Anna női név a héber Channáh női névből ered. Jelentése: Isten kegyelme, báj, kellem, kecsesség. A listámon szerepelt még a Csenge, Hédi, Luca, Zsófi és Zsóka 8) .

Bejelentettem Pankát keddre a kozmetikushoz: fülbevalós csajok leszünk 8) :D !!
dettyk

Jó reggelt!

Nagyon jó volt tegnap a torna! :D Előtte még a szoliba is beszaladtam. Mondván, ha már kövér vagyok, legalább színem legyen… hihihi… :wink: :lol:

Szeli este 10-kor aludt csak el (fél 9 helyett). :shock: 1 órát küzdöttünk, aztán kipróbáltam azt a módszert, ami nálam is be szokott válni, amikor nagyon nem tudok elaludni, csak forgolódok, pedig nagyon fáradt vagyok: nem észak felé tettem a fejét, hanem dél felé. Abban a pillanatban el is aludt… :shock: :D
De nehogy azt higgyétek, hogy reggel később kelt… áááá… fél 6-kor… :? :D

Maggie! Nagyon jók az esküvői képek! Tényleg, Dávid tiszta apja! :D
Móni! Váo! Micsoda csipkés esernyő!! Szép vagy! :D
Sense! De aranyosak vagytok Balázzsal az esküvői képeken! :D

Viranka! De legalább mindig kéznél van, ami kell. :lol:
Mírának +++++

Anikó! Mi is most isszuk az almalevet. Legalább van, aki velünk együtt most kezdi!!! :D
Van még ilyen??? :roll:

Timi26! Részeges hernyó :lol: :lol: :lol:

Mesi! 20 fok! :shock: Én tuti, megfagynék…
Igen, ezért nehéz még a piciket összehozni, mert nem biztos, hogy összhangban van a napirendjük. Mi még nem járunk így össze senkivel, de asszem nem is tudnám megoldani. Pláne, hogy Szeli rengeteget alszik napközben még mindig.

Haj: én mindig levágom magamnak vállig érőre és tépettre, ha megunom a hosszút (nagyon profi vagyok már), és kezdődik elölről a növesztés. Hozzáteszem, hogy akárhányszor voltam fodrásznál, sose tetszett.
Tavalyelőtt meg bedaueroltattam, mert a természetes hullámok valahogy eltűntek… :( Pedig én úgy szeretem. Szerintem nyáron is ez lesz.
A színe pedig természetes, eddig életemben 1x volt festve feketére, de nem is látszott… :shock:
Szóval én ilyen hagyományos uncsiban nyomom! :wink:
Hozzáteszem, hogy Apa nem is engedné, hogy rövid legyen.

Juba! Gratu a méretekhez!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon szépek a nevek jelentései! :D

Köszönöm a dicsiket! :oops:

Sense! Én is szerettem a hastáncot, de rájöttem, hogy nekem sose lesz már szép tartásom hozzá. :( Én Szeli miatt hagytam abba. A csapat meg széthullott (én voltam az összetartó erő :wink: ), így nem hiszem, hogy visszamegyek egy idegen kezdő csoportba. Meg a torna most jobban hiányzik, a kettő együtt meg nem menne. :roll:
Gratu a forduláshoz! :D
De jó, hogy Ti is mentek úszni! :D Csupa úszóbajnok babák lesznek itt! :lol:

Almalé: végül is (aki nem üvegeset ad) sima szűrővel passzírozzátok át????????? :roll: :?:

Dettyk: Gratu a fogacskához! :D

Irina! Csak nehogy valaki meghallja, hogy Erős Pistával kenegetitek Ádó sebét… :shock: Még a végén feljelentenek Titeket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ádónak továbbra is ++++++++

Hörcsög! Köszönöm, aranyos vagy, de tudtam, hogy mikor van névnapja Szelikémnek. :D Benne is van a táblicskuban, október 21-én tartjuk.
De jó, hogy feltetted a linket, mert eszerint
A Celesztina latin eredetű női névből ered, jelentése: az égnek, az Istennek szentelt… Mondtam én, hogy egy Angyal!!! :wink: :D

Granda! Úúúú! De bosszantó! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Sense Pedig volt, jól fel is húztam magam rajta :evil: Az interneten el akart árverezni egy kisfiút egy pedofil barom ( pb ). Őt keresték meg és derítették ki, hogy ki az a kisfiú. Tudom, hogy ez csak film de azt is tudom, hogy nagyon sok pb él a világban :(

Köszönöm a dicséreteket. Aranyosak vagytok nagyon :lol:

Granda Szegénykéim pedig végre berendezkedtetek. Nagyon bosszantó :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pár anyós vicc :lol: :lol: :lol:

Kovács úr és neje egy kertes házban lévő ismerőshöz hivatalos ebédre. Az ízletes falatok elfogyasztása után a házigazda büszkén vezeti körbe vendégeit a gondozott kerten. Az egyik fánál megjegyzi:
- Ezt a fát annak emlékére ültettem, hogy összevesztem az anyósommal.
- Nem rossz ötlet, -fordul feleségéhez Kovács- milyen szép erdőnk lehetne már!

Három férfi beszélget arról, hogy melyikük anyósa beszél a legtöbbet.
- Az enyém annyira győzi szóval, -így az első- hogy nem is vettünk tévét. Minek ? Nem is tudnánk figyelni rá.
- Az semmi! -mondja a második.- Az enyém annyit beszél hogy a múltkor súlyos halláskárosodással küldött betegállományba az orvos.
A harmadik csak hallgat.
- Na és a tied? -érdeklődik a másik kettő.
- Mi most voltunk a Balatonnál.
- És?
- Hogyhogy és? Nézzétek meg az anyósomat: lebarnult a nyelve!

Kovács a nyakánál fogva kilógatja az anyósát a tizedikről, majd így szól hozzá:
- Te boszorkány! Mások már megmérgeztek volna, vagy a vasalóval vernének fejbe, de lásd ki vagyok én: szabadon engedlek!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi! Most megnéztem a hőmérőnket, és látom, hogy kettesével vannak a beosztások, így majdnem eléri a 22 fokot. Talán 21,5.
Mi ehhez vagyunk szokva. :)
A talin tulajdonképpen nem a babák napirendjével volt gond (míg Panka aludt, Zsófi eljátszott, mi dumcsiztunk), csak mikor Panka kieresztette a hangját, onnantól volt galiba. :)

Torna, szoli? Fúú.... Nálatok az egész család wellness! :lol:
Képzeld, valamelyik reggel Dukai Regina volt a reggeli műsorban. Apának nagyon tetszi, plusz még a neve is.
És elkezdte mondogatni: Regina, Regi, REGCSIKKEEEEEEN....... :lol:

Dettyk! Csak kigyütt az a fogacska!
Remélem is, hogy tudsz jönni gyakrabban, nem ehhez az ímmel-ámmal írogatáshoz vagyunk mi ám hozzászokva! :wink:

Viranka! Csak javul a helyzet Nálatok! :D
Ma hajnalban Rád gondoltam. Miért? Mert Zsófikám fél5-kor elkezdett mocorogni, dumálni, fészkelődni. Az jutott eszembe, hogy Te már biztosan pogácsát sütsz. 8)
Én meg továbbra is - követve a taktikámat -, mozdulatlan maradtam, és bejött, 7.10-ig aludt. :D

Granda! Anyám! Szegények! Végre kész a lakás, erre meg elönt a víz. De igazad van, úgy kell hozzáállni, hogy a pohár félig tele van, és nem félig üres!

Tegnap eszembe jutottál, mert Újpesten keresztül autókáztam Zsófival. :)

Almalé: Én centrifugáztam, mert a reszelőben csak 1-2 csepp volt.

Hozzátápi: Ugye azt mondtam, hogy kifaggatom a barátnőmet. Nagyon nem lettem okosabb, a lényeg az, hogy mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja! De tényleg! 10-en 10 félét mondanak...

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi Nagyon irigy vagyok :oops: soli majd torna :roll: . Na majd pár hónap múlva :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt, Lányok!

Granda: nagyon sajnálom, hogy elöntött Titeket a víz... :cry: Mit lehet csinálni azzal a szép szőnyeggel? Összemegy a szizál?

Másnál babázás: igen, nehéz, nekem csak azért működik a bnőmnél, mert nagy a lakásuk, így teljesen külön tudunk altatni, ha kell, és a hőfok kb. annyi, mint nálunk (23-25 fok). Ádinak szerencsére a szeme se rebbent a földre zuhanó és hangosan csörömpölő játékoktól. :wink:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!
Egy gyors bekukk, mielőt elviszem Mátét dokihoz. Nagyon aggaszt a bőre, küldtem Nektek róla egy tegnap esti képet a gmail-re. Nem tudom, mennyire látszik, de kíváncsi vagyok, Ti mire tippeltek, hogy láttatok-e már ilyet.
Megköszönöm, ha megnézitek.
Puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Nem lehet valami allergia? Valamelyik hamitól, vagy esetleg a fürdővíz? :roll:
Minen esetre mutasd meg dokinak.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! :lol:

Mi egymást ébresztjük szerintem Szelivel reggelente. Ő megmozdul, én átfordulok (nem bírom ki), aztán ő forgatja a fejét, csapkodja a lábát a martachoz, akkor én nyikorgok az ággyal és így tovább... :roll: De ha még vissza is aludnánk, Apa akkor is 6 – fél 7-kor kel… szóval… :?
Ezért is fektetem le fél 9-kor Szelit, legalább az este legyen a miénk! :wink:

Egyébként nálunk általában 22,5 - 23 fok van. Én ezt szeretem! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! Én nemtom mi ez, igazából nem is látom jól... :roll: szerintem a doki biztosan okosabbat mond.

Én rájöttem, hogy Szelinek a hideg csípte ki az arcát, kicsit kiszáradt a pőre, és pirospozsgás. De a körömvirág krém helyrehozta.

Képzeljétek! Szeli mostanában azzal játszik, hogy ráhúzza a fejére a textilpelenkát, aztán le, és ezen vigyorog! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi Milyen pelust használtok? Esetleg változtattál a mosóporon? Elhiszem, hogy aggaszt. Majd írd le kérlek, hogy mit mondott a doki.

KépKép
Kép Kép
l.móni

A "Milyen pelust használtok?" után akartam kérdezni, hogy nem lehet hogy túl szorosan van meghúzva?. Csak tipp.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt:-)

Jaj de szép voltál te is Sense:-) Az utolsó a favorit, hát a késes se semmi..
Regi irigykedek!
Emese majdcsak összebarátkoznak a lányok, többször taliztok, aztán már Zsófika fogja lebirkózni Pankát.
Kolbi remélem lesz megoldás+++++++++++++++++
Betegecskéinknek gyógypuszikák++++++++++++++
Nálunk is 23 fok van a nappaliban, hálóban, általában itt vagyunk, máshol csak 21( nem is értem hogy ez hogy lehet, köztopti fűtés van)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!!!

Dettyk: gratula a fogacskához!!!
Szerintem már csak VikDannak incs foga a csapatban!!! :D :cry:

Granda: Jézus!!! Átérzem a helyzetedet, az egyik albiban nekünk rendszeresen elcsúszott a cső, amin a víz távozik! Szerencsére "csak" a fürdő ázott el, de fél nap volt mire össze bírtam takarítani!!! :shock:

Kiskolbi: az a biztos, ha megmutatod a dokinak!

Gremese: nagyon édesek a csajok! Az alényeg, hogy voltak jóó pillanatok is!!! :D

Nálam a fejfájás megfázásba torkollott!!! :cry:
A mai éjszakánk úgy nézett ki, hogy vagy arra keltem, hogy nem kapok levegőt, vagy szegény VikDan sírt fel valamiért!
Aztán 1/2 5-kor teljesen felébredt. Én meg nem bírtam felkelni úgy szédültem!!!
Apa 5-kor kivitte, hogy megetessem rendbe tegye, hátha mire indul elalszik! Hát nem aludt el! 7-kor összeszedtem magam és kijöttem vele. 9-kor aludt el. Gyorsan összepakoltam, feldobtam neki az ebédet, most meg megyek vissza pihikézni, mert alig látok ki a fejemből!
Apa ígérte, hogy megpróbál előbb hazajönni!
(de azért az esti bulit nem akarja kihagyni!!! :evil: ! Tényleg Dettyk, te tudsz erőől valamit?)

Kép
Kép
timi26

Ja és Zétikének BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
timi26

Szép Kép -ot mindenkinek :D !

Képzeljétek valami csoda folytán fel tudtam menni a gmailre Kép

Úgy örültem mint majom a farkának!!!

Olyan sok pucér babát láttam :D egyik édesebb mint a másik!!!!Majd én is dobok oda ilyen képet,pont tegnap csináltam.

Kolbi!Hát igazából én is csak találgatni tudok,hogy a mosópor(nekünk azt mondta a védőnő,hogy folyékonyat használjak...,csakhogy azzal nem jönnek ki a foltok :? )
Vagy esetleg nem kezdtél el mostanába új ízt kóstoltatni Mátéval?
Lehet,hogy alergiás rá. Vagy etetleg a fürdető amit használtok?Nekünk csak gyógyszertári kenőcssel szabad fürdetnünk mert extra száraz a bőre Bertusnak!!Bár még így se az igazi de valamivel azért jobb.
Nem tudom de nagyon kiváncsi vagyok mit mond a doki?!!!

Granda!Hát nem lehet könnyű,én amilyen idegroncs vagyok szegény apát biztos elküldtem volna a sunyiba :oops: :twisted:
Persze az mit se változtatott volna de én először "ütök"aztán kérdezek. :oops:
Aztán meg nem győzök puncsolni :lol:
Ja! Kép Pedig a mosás nem nagy cucc! :lol:

KépKép
juba

Timi26! Szelinek sincs még foga!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Zétike!Nagyon boldog első névnapot!!!!
Kép

Timi! Kép