Még fel sem fogtam, hogy mi áll előttünk, de szerintem az a jó. Ez a 2 hónap hamar el fog repülni, és persze utánna a 9 is

A hőd szuper! Nekem 37,2-re nem ment fel sero-val sem.
Kele
Kösz a drukkot
Szöszi
A Maybe Baby termékenység mikroszkóp. Szintén rá kell köpni
, és alulról ha benyomod egy kis led megvilágítja a lencsét, és ha páfrányos akkor ezerrel akció. Azt hiszem Lujzának van ilyen, és a dokimnál én is használom. Hurki
Nagyon köszönöm a jótanácsokat. Nálam is gyogyis leállítás után lesz a vérvétel, és aztán ha szabad akkor a stimulálás. A párom adja be a szurikat, mert már az inszmeknél is Őfelsége szurkált, kaján mosollyal a fején. Csak Elevitet fogok szedni, semmi más hókusz-pókot nem vetek be, na meg lehet, hogy egy-két pohár vörösborral stimulálom magam
Virág
a szédelgő Párizsban van, és kb. másfél héttel van előttem a ciklusban, és ugyanannál a dokinál lesz a lombikunk. A felvilágosító előadásra, hogy hogyan lesz a gyerek
lehet, hogy együtt megyünk. Hátha megtudunk valami újat, hogy eddig mi nem is jól csináltuk, és ne is oda kell dugni????
Vica
Azért vannak árak Nálatok is. Engem már a magyarországi árak is kiakasztanak, mert amit "csodaszerekre" költöttem eddig már megvehetnénk belőle a gyerekszoba berendezést
, és még most kezdődik csak az igazi pénzszórás. Soha nem költöttem még ennyi pénzt kínai hörcsög pisire, mint a lombikon fogok
Lassan egyszerűbb lenne a kínai hörcsögöt megvenni háziállatnak. Puszi
CatEye

Isten eltessen!