A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Felhívtam a doktor bácsit az Afp-m miatt.
Nem mondott semmit, csak azt, hogy tökéletes. Adatot nem.
Azé' izgultam.

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Ma 4-re megyünk genetikai UH-ra,szorítsatok,hogy minden rendben legyen!

Akit érdekel,ma Raffainál "találkoztam" a babákkal,nem térek magamhoz!

Ann!

Nem akarnék én az agyadra menni,de én nem tudom,hogy/hol lehet a képeidet megnézni! Pedig nagyon szeretném! Rágd a számba,mit csináljak,lécci!

Fruzsi!

Gratula az AFP-hez,és köszi az édi figurákat. Sima ügy volt megérteni Kép

Kisbuksi
kisbuksi

Fruzsi Kép
örvendek a tökéletes AFP-dnek Kép
Barátnő KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Szép jó reggelt Kép

KisBuksi, nagyon örülök a mai hírnek, ha UH után megnyugszol, merthogy minden ok lesz, ess neki a gépnek és küldd el mélben a beszámolót, ha van kedved!!!!!
Albumom:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=916

Fruzsi, most ugrik a majom...
Ha itt most valami van, akkor sikerült, ha nem van, akkor meg nem...

<!--attachment: babafejenall-36365.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*2.0**babafejenall%2ebmp --><center><pre>
Kép
babafejenall.bmp (2.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Na? Van???

Pussszancs
Ann
annann

Hát nekem ilyen hülyeség lett Kép Mé???? Fruzsi??? Srgítséééééég!!!
annann

Mi ez a bmp kiterjesztés??
A .gif a jó.
Különben nem Wordben írtad? Másoláskor Kép
De nagyon közel jársz, velem is volt ilyen!
cinderella

De Fruzs, nemtom csak bmp-ben lementeni Kép
annann

Húúúú, egy bonyolult módszerrel sikerült gif-ben menteni - ez a hülye csak a bmp-t ajánlotta fel Kép Kispapim ügyeskedett nekem! Kép
Szal:
Még egy majom ugrik:
Kép

Nos?
annann

Hát ezt én is kipróbálom.
Kép

Nézzük sikerült-e.
Manga
Manga

Ann,Manga!

Ez valami fantasztikus,ahogy egymás felett két baba bukfencezik egyszerre! nagyon ügyesek vagytok,én még várok,nem akarok csalódni.

Ann!

Megnéztem az albumot,tényleg gyönyörű képek! Nektek Franciaországhoz van valami extra kötődésetek,vagy csak egyszerűen imádjátok mint én? Már többször akartam kérdezni,hogy tavasszal milyen keretek közt voltatok Párizsban és mennyi ideig? Nekem a legkedvesebb városom,és eddig minden évszakban volt szerencsém megtekinteni,és mindig ámulatba ejt. Bocs,ha off voltam. A kiságyatok nagyon szép,csináltattátok? Nemsokára küldök Neked mélt.

Kisbuksi
kisbuksi

Manga, gratula neked is Kép Ügyik vagyunk és kész! Ez vitathatatlan!

KisBuksi, utólag fedeztem fel, hogy van egy olyan fórum, hogy próba, ott lehet kínlódni... én persze ezt itt tettem meg. Majmotugráltattam :oP
Kép

Franciaországot úgy ahogy van, imádom. Most voltunk először, de mint egy erős mágnes, úgy vonz továbbra is!!!
Egyéni út volt, kocsival (5000km) vagy fél évig találtam kifelé, hogy abban a kis időben (6 nap), amit ott töltünk, hogy lenne a legjobb és leghasznosabb, legszebb, persze normális áron... így nem ment kárba egy szál idő sem. Eredmény: vagy 2 centivel biztos kisebb lettem, annyit mentünk - napi 16 óra folyamatos program... Pont félidőben voltam - 20 hetesen Kép
itt vannak a képeink:
http://kep.tar.hu/annann
Majd még mesélek, de kivágnak az miatt Kép

Kiságy:
Kispapim tervezte, apósom (főleg ő) + kispapim készítette. A pelenkázó-fürdető szekrény most készül, úgy izgulok! Kép

Pussszancs
annann

Ann, ki vág ki az off miatt?????
Egyáltalán ki szólhat bele a társalgás menetébe?? Remélem csakis a társaság!

Ha, nem hát.. éjjel elvisz az ÁVÓ, vagy mi? Kép

Fruzsi
cinderella

Ann!

Sajnos teljesen zizi vagyok, még/már teljes izgalomban égek,ez a nap tényleg sok/k/ nekem,ergo csak este írok,de akkor nem foglak kímélni mennyiségileg Kép Majd fórumot mellőzve megírhatnád, hogyé' adták ezt a 6 napot,merre szálltatok meg, stb. Nem tolakodó akarok lenni,csak vannak hasonló tervek,bár most csúsznak,és lenne viszonyítási alapom. A képeket most nem sikerült megnéznem,de majd próbálkozom. Szerintem ez nagyon nagy bevállalás félidő tájékán. Vagy csak én vagyok puhány...

Kisbuksi
kisbuksi

Hééééé, én meg itt írok, ez a megbízhatatlan szörnyedelem meg nem küldi el!!!! Kép
Jól megvertük!

Szal:
KisBuksi, OK, majd beszámolok Kép egyébként nem volt mit tenni, mert már januárban lefoglaltuk a szállást, rá pár napra pedig beköltözött KisBocink. Persze ezt csak rá pár héttel tudtuk meg... De én még most is elmennék Kép Helyesbítek: ott lennék, mert az utazás nem hiányzik... brrrrrrrr

Fruzsi, ugye, hogy csak az tud kivágni, akinek ollója is van???? Kép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!
Na akkor most én is próbálkozom egy kicsit. Kép Sikerült? Jaj de jó! Kép Köszi Fruzsi még egyszer!

Én tegnap hívtam a dokit az AFP miatt, nekem bediktált egy csomó adatot, amiből nem sokat értettem, de a lényeg, hogy azt mondta, hogy tökéletes.
Ma meg hívtam a kórházat a genetikai UH miatt. Erre csak "nézett" a néni, hogy minek az nekem, rossz lett az AFP-m? Én meg mondtam, hogy nem, de kaptam egy beutalót, az van ráírva, hogy VZR szűrés és az lett nekem mondva, hogy hívjam a genetikát. Mire nevetve felvilágosított, hogy az nem ugyanazt jelenti. Kép Végül jövő hét szerdára kaptam időpontot.

Kis Buksi! Engem érdekel, milyen volt a találkozás a babákkal? Mit értesz azon, hogy nem térsz magadhoz?

Tünde
rtünde

Lányok, olyan édik vagytok, mint a gyerekek.

Nemsokára találkszom Detti ördöggel és tornázunk egyet.
Na, majd ő holnap bizonyítja itt nektek, hogy hozzátok képest semmi pocim (18+0) Kép

Minden jót,

FruzsiKép
cinderella

Egy kis azoknak, akik ugyanúgy nem tudnak írni (néha), mint én... bár lehet, hogy itt ilyen nincs:

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a
bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen."

AnnKép

Fruzsi, jó tornázást, én is megyek, de csak 2m-rel arrébb Á la vidijó.

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Farkas Boglárka vagyok a Pár hetesből. Holnaptól hozzátok tartozom, gondoltam bejelentem érkezésem!

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi!

Üdv közöttünk! Kép Kép

Tünde
rtünde

Szia Tünde!

Lányok! Ti már sok vizsgálaton túl vagytok. Képzeljétek, nálunk az AFP eredményét senki nem kapja meg, ha nem stimmel valami, akkor a kismama kap egy táviratot, hogy menjen a kórházba genetikai UH-ra. Nálatok ez hogy működik? Furcsa, hogy Budapesten minden máshogy megy Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi,
üdv közöttünk Kép
Nálunk (60ban) a védőnéni kapja meg az eredményt (Bpre viszik egyébként elemezni a mintát) és nála lehet érdeklődni... ez a távirat sztem elég embertelen megoldás, csak pánikba esik az ember lyánya - gyakran teljesen feleslegesen!
Ann
annann

Bogi!

üdv közöttünk!

Tünde!

a nem térek magamhoz csak annyit tesz,hogy nagyon boldog és elvarázsolt vagyok!

Mindenki!

Fiaink lesznek!!!!!!! Két tökös kiscsávó,akik teljesen megfelelnek a 19. heti elvárásoknak méretileg,és gyönyörűek. Az AFP-s aggodalmaim feleslegesek voltak,semmi gond nincs velük!Juhhhhé /ezt így kell írni?/!!!!!!!!! Ja! Regő és Vencel lesz a nevük! Olyan boldog vagyok!

Kisbuksi
kisbuksi

Szia Ann!
Köszi a választ. Hát Győrben még az orvosom sem kapja meg az eredményt. Na mindegy, ezen most nem izgulok.
Egyébként lehet, hogy már egy hete itt kellene lennem, csak nem tudom pontosan, hogy hány hetes vagyok. Utolsó mensi: május 17., szülés február 26. A 12 hetes UH-n voltunk 7,1 cm. Emlékszik még valaki Kép hogy 12 hetesen mekkora volt a babája?
Szerintem holnap töltöm be a 17. hetet, ahogy számolok, de ki tudja. Az első UH-on egy hetet visszavettek, mert nem fejlődött rendesen a baba, úgy értem kisebb volt, mint kellett volna. Persze tudni kell, hogy egy hematóma és vérzés miatt 1 hetet kórházban töltöttem az elején, és gondolom ez is befolyásolta a baba növekedését.
Ez a második terhességem, februárban volt egy missed ab-m. Most ennek köszönhetően egy állandóan aggódó kismamát kell majd elviselnetek még jópár hétig, mert nem tudok megnyugodni. Egy-egy UH után mondjuk 2 napig nyugodt vagyok, aztán elkezdek képzelegni... és aggódni.

Kisbuksi! Gartula a fiúkhoz.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi, 12 hetesen 66 mm volt az ülésmagasságunk :oPP Úgyhogy talán ha nem aggódnál Kép egyébként nyugodtan mondd, ha aggódsz, ez természetes, de szerencsére legtöbbször felesleges!

Kisbuksi, gratulaaaaaa! Kép Kép

Képzeljétek, ma találtam egy új lánynevet (igaz az első is titkos Kép ), úgyhogy már azt is tudjuk, a leendő hugit hogy fogják hívni Kép Kispapimnak is nagyon tetszett, de egyetértettünk, hogy KisBocink már nem lehet aaaaz, mert ő már mááás, értitek??

Hoppá az imént besz@rt a tv-nk - egy csík középen. Na megyek, megvizsgálom!

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Bogi! Nekem az orvosom kapta az AFP eredményét. Amikor ott voltam nála, akkor még nem volt meg az eredmény, de rá két napra telefonon megmondta, hogy rendben van. De ezt a táviratot én sem értem. Ha minden ok, akkor nem is tudod meg az eredményt, csak abból, hogy nem kaptál táviratot?
Az aggódás miatt viszont ne aggódj, majd mi igyekszünk jól megnyugtatni. Kép Kép
Ja, és én 13 hetesen voltam UH-n, akkor volt babuci 64 mm.

Buksi! Gratulálok én is a fiúcskákhoz!

Tünde
rtünde

Helló Csajok, újra itt (melóban).
1. Ann, ezek a képek... hmmm. habibabi gyönyör, tényleg nagyon szépséges..
2. Fruzsi Pocija igenis gyönyörűséges, nekem akkor sem volt ilyen szexi pocim, mikor aktívan sportoltam.
3. Tegnap kiderült, hogy Kriston Andrea tart egy plussz 1/2 órát a kismamáknak az intimtornán, ezért tuti, hogy 26-án úgy elkések mint a sicc. De azért várjatok meg és kész.
Ja, tulképp azért vagyok ma munkában, mert egy megbeszélésre kell mennem, így hát indulok is. (csak a kaja miatt jöttem).
4. Szia Bogi! Jó kerekedést körünkben! Kép
5. Noi!!!! Ezek a képeeek.... nagyon cukik.
6. Ja! Manga! Tegnap megmértem a Pocóm a köldökömnél, és tényleg fillentettem, mert nem 95 cm, hanem 90.. Bocsi az átbéért. Kép

Na nem tom akartam-e mást, de ha igen, akkor majd. Rohanok, mert ha jól látom, hozták a szendvicseket.
Detti 21+5

Ui: Hova tűnt Bencebaba????
Detti

Sziasztok Pocakosok!

Annyi minden történt tegnap óta, alig tudtam visszaolvasni.

Buksi!
Hatalmas gratula a két tökös kiscsávóhoz. Nekem elég lenne, ha az egy babámnak is lenne hasonló végtagja.
Ugye lesz? Drukkoljatok. Szerintem jövő hét elején már megtudom.
Ja, és az a legjobb hír, hogy mind a két babód szépen fejlődik. Ha jól emlékszem először az egyik sokkal kisebb volt. Akkor mára Ő is belehúzott.

Ann

Tényleg teljesen olvasható a szöveg. Egyáltalán nem fontos ezek szerint a betűsorrend. Mindha tudná a 4.-es lányom, uis. Ő is gyakran keveri. Persze a magyar tanárnéni ezt nem úgy gondolja, mint mi.

Bogi

Nekem a CRL ( talán ez az ülőmagasság) 12 hetesen 49 mm volt. Ez most kevésnek tűnik a Tünde, Ann, és a Te értékedhez képest. Én mindig is úgy gondoltam, hogy 1 héttel későbbi a babám, de hát a doki mást modott. Pedig akkor én voltam ott.
De az is lehet, hogy nem teljesen egyforma ütemben fejlődnek a babák.

Ha már témánál vagyunk: A 18 heti adataim (ill. a babáé)
BPD: 44, THQ (ez mi?)38, FL( ez a lába?) 29mm
A Tietek, hogy alakult?

Most szaladok a táppénzes papíromért, utána jövök.

Pusssz:

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Csak egy röpke bepillantásKép Ma kezdtük el a 34. hetet és kapok a héten egy 24 órás vérnyomásmérőtKép
Remélem nem lesz gázKép Itthon vagyunk, lusta vagyokKép))

Kisbuksi!
Gratula a két fiúhoz!Kép Gyönyörű neveket választottatokKép

Most mennem kellKép
Millió puszi!
Emőke+Édua (33+1)

hicudzsi

Kitty!

Az nem én voltam, hanem Doris,akinél nagy volt az eltérés, de mindegy:ikrek-ikrek Kép Az enyémek egyenlőre teljesen fej fej mellett haladnak +/- 1-2mm,ami nem igazán számít. Mi most a 19. hét betöltésekor így nézünk ki: BPD /fej szélesség?/ : 48 illetve 46mm, OFD /fejhossz?/: 54 mm mindkét esetben, AC /gyomor körfogat?/: 132,142mm FL /combcsont?/: 28mm mindkét esetben. A doki szerint ezek normális 18-19. heti méretek,bár biztos nem ők a legnagyobb gyerekek. De ahogy elnézem,hellyel-közel hasonlóak az adatok a Tieidhez.

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok lányok! Én is most olvastam vissza, mert tegnap nem voltam. KisBuksi! Gratula a fiukhoz. Képzeljétek el, a páromnak az egyik alkalmazottjának a felesége is terhes volt (tegnap szült meg) és 9 hónapig végig azt mondták nekik, hogy tuti kislányuk lesz. Bevásároltak szép rozsaszínu˝ dolgokból, kifestették a babaszobát halvány rozsaszinu˝re és erre tegnap megérkezet egy fütyis gyerkô. Na, erre mit mondtok???? Ennyit az orvosokról A párom már nekem is aggodik, hogy ugye nekünk fiut mondanak és most pánikol, hogy mi van, ha kislány. Mi lenne??? Teljesen mindegy. Apámnak két lánya van, mégsem dobta magát a Lánchídról a Dunába. Ez a fiuk mániája, hogy fiuk legyen????
Képzeljétek tegnap csináltak EKG-t és nem lett túl jó. Most derült ki, hogy valami nincs rendben a szívemmel (LGL szindróma) és azt mondja a doki, hogy ô engedélyezi elviekben a sima szülést, de apukám nagyon pánikol, hogy ne kockáztassunk. 29-én megyek a dokimhoz (nôgyógyi) majd vele megbeszélem mi legyen. Tegnap olyan aktív volt a kismanó, hogy csak na. 5 perc nyugalom nem volt a pocimban és éjjel már bôgtem, mert nem tudtam sehogyan sem elaludni (nem miatta, hanem annyira minden összejött). Szegény párom azt sem tudta mit csináljon, hogy segítsen. Nyugtatgattot, hogy már nincs sok hátra és majd meglátom milyen jó lesz, ha egy család leszünk.
Most már egy kicsit jobb a kedvem
Buborék 34+0
Buborek

Sziasztok!
Mindíg olvaslak titeket, de csak néha írok ide.
Most muszály gratulálnom Kis Buksinak a két kisfiúcskához!
Meg szeretném kérdezni, hogy ti hova jártok tornázni ha nem titok.
Köszi előre is, üdv.

Sarah 21+4
sarah

sziasztok!

kisbuksi! gratulálok a 2 fiúhoz! (az én kispapim legboldogabb egy ilyen változattal lenne) már mi is szeretnénk, ha hamarosan kiderülne a nemek aránya. a 12. heti uh-on az egyik babán mintha láttak volna fütyit, de még nem éljük bele magunkat. neveink még csak az 1 fiú-1 lány változatra vannak Kép

szia bogi! úgy látom, mi kb egyidősek vagyunk, eredetileg engem is febr. 26-ra írt ki a dokim, de aztán az uh-ok alapján módosítottuk az időpontot plusz 10-14 nappal, amit én eleve tudtam is, de végre a doki is belátta.
a 12. heti crl nálunk 54 és 55 mm volt, a bdp 22 mm.

buborék! köszi az infót!

lányok! ismertek valakit, aki titkárnői állást keres?

üdv: ribizli
ribizli

Jó reggelt kismamik!

Kisbuksi Kép
Nagy gratula a fiúkhoz. Nagyon tetszenek a kiválasztott nevek. Kép

Buborek Kép
Ezért nem szabad kisfiú és kislányos cuccokat venni, hanem semleges színűeket. Ráér az ember akkor sztereotip vásárlást bonyolítani, ha meg van az apróság. Nem lesz semmi probléma... Te melyik szülési módot szeretnéd választani?

Lányok, egy két rövidítésnek a jelentése:

BPD (biparietális diamater=falcsontok közötti távolság-fej)
OFD (homlokcsont-tarkócsont között távolság)
HC (fejkörfogat)
APD (törzsátmérő mellső-hátsó irányban)
TAD (törzsátmérő harántirányban)
AC (törzskörfogat)
FL (combcsont hossza)
HUM (felkarcsont hossza)

Nekem a 10. héten 35 mm volt CRL, 14. héten pedig 72 mm volt.(betöltött hetek)

Hajnalban babót meg kellett győznöm, hogy hagyja békén a rekeszizmomat, mert nem kaptam levegőt. Kép Kép
Biztos valamit és valakit kihagytam, csak sok a munka Kép Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Köszi a gratulációkat,olyan aranyosak vagytok,én meg még mindig 10 centivel a föld felett....Kép

Szegény Buborék! Én már most nehezen találom a megfelelő alvóspózt,mi lesz még itt?! De Neked már tényleg nincs sok, gyerünk,akár féllábon is!

Amúgy én ezt nem értem,hogy egy orvos hogy tud elnézni ilyesmit! Én először láttam ilyet,de mindkettő jól kivehető kuki volt még az én laikus szememnek is. Egy orvos,aki többszáz ilyet látott,nekem ez felfoghatatlan...

Szerintem hogy ki milyen nemet szeretne,abban benne van a tradíció,hogy ugye a fiúgyerek viszi tovább a nevet,stb.,másrészt a családban a nemek aránya. Egyes helyeken ez még olyan erős tud lenni,hogy egy barátnőmnek,miután közölte,hogy lánya lesz, a nagy falusi család legyintett,hogy "nem baj,az is csak gyerek".Az anyósoméknak két fiuk van /az egyik ugye a férjem Kép / és ők emiatt nagyon lánypártiak. Mintha kicsit csalódtak volna,hogy fiaink lesznek ,ráadásul kettő. Amúgy szerintem azok a férfiak,akiknek lányuk születik, valami eszméletlen módon tudnak rajongani értük!

Kisbuksi
kisbuksi

Kisbukisi

Bocsi, tényleg, Dorisra emlékeztem. Apropó Ő hol van, olyan régen olvastam Róla?
Hát tényleg nem picik a babáid, a Te adataid is megerősítenek, hogy én 1 héttel fiatalabb lehetek. Bár fene tudja, nem vagyunk egy nagy fejű család.

Hát a férjemnél is él ez a hülye régimódi tradíció, hogy ki viszi tovább a nevet. A nagylányomat végig kisfiúnak mondták. A férjem kinn a szülőszoba előtt várakozott egy másik kispapival, és büszkélkedett, hogy most születik a fia. Gondolhatjátok, teljesen lehevert a hírtől, amikor közölték, hogy megszületett a Dóra nevű lánya. Másodiknál már nem mondták, hogy mi lesz, végig nem mutatkozott úgy. És,hát Helga lett a második fia is.
Most már szegény nem is mer mondani semmit, de ha jövő héten kiderül, hogy fiú, hát 1 méterre a föld fölött fog járni. És most nincs tévedési lehetőség, ez nem UH, hanem magzatvízvételi eredmény. (Én persze csak azon izgulok, hogy rendben legyen minden)

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Írtam egy csomót, és elszállt. Bosszúság Kép Na erőt veszek, és megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat.

Szóval akkor a doki jól tette, hogy átszámolta a heteimet. El akartak csalni párat Kép

Nos ez az AFP dolog tényleg hülyeség, de hát Győrben ez a módi. Rögtön a pontos lakcímemet kérték el, és nem az orvosom nevét, és mondták is, hogy nem kell eredményért menni, aztán a védőnő elárulta, hogy nem is kapjuk meg, csak távirat jön.

Bencebaba a 2004 tavaszi babáknál található meg, és jól van.

Nálunk kispapi lányt szeretne elsőre. Egyébként mi nem kérdezzük meg, vagyis én azt szeretném, ha meglepetés lenne az első.
Ezzel kapcsolatban kikérném a véleményeteket. A férjem vezetékneve Jaksy. Ha lányunk lesz, Jaksy Lili lesz, ha fiúnk, akkor Jaksy Farkas vagy Jaksy Barnabás. Melyik jobb? (A Farkas az én vezetéknevem, és bár poénos is lehetne, de nekünk nagyon tetszik és nem egy hétköznapi név lenne.) Vélemény?

Az aggódással kapcsolatban. Köszi, hogy megpróbáltok megnyugtatni, jól esik. Nektek volt olyan időszak, amikor nem éreztétek magatokat állapotosnak? Olyan átmeneti, amikor már nem voltatok rosszul, de a baba még nem mozgott, a pocakon sem látszott annyira semmi. Szóval már szeretnék érezni valamit, vagy biztosat tudni, de hol van még a jövő hét szerda... Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi!

Igen, most érzem ezt!!! Kép
Semmi jele a babónak, semmi.

Puszi

Fruzsi
cinderella

Bogi Kép
Ilyen átmeneti időszak legtöbbünknél van (volt), semmit nem érzel, el sem hiszed, hogy várandós vagy. Nyugi még olyan is lesz hogy majd alszik a babó és nem mozog és akkor sem fogod elhinni, hogy babás vagy. Kép Kép Kép

Üdv
Noémi
noémi

Na most kicsit erőt adott, hogy más is van így. Fruzsi látom téged is elkeserít ez a helyzet. Majd együtt tángáljuk egymást Kép

Ja és még valami. Néha, ha tüsszentek (mivel allergiás vagyok, gyakran előfordul) úgy beleszúr a fájdalom a hasam aljába, hogy csuda. Ez mitől lehet?

B.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi, Fruzsi!

Ne izguljatok. Nekem a 18. héten pontban (18+0) mozdult meg (vagyis mozgott ő előbb is, de én csak akkor éreztem 1x). Utána a 18.-24. hétig nem volt megállás, szinte egész nap mozgott, volt, hogy még éjszaka is 4x, 5x felébredtem és fél-1 órán át vártam, hogy na alszunk-e még az éjjel vagy sem. A 25.-től kissé alább hagyott, de még nem törődött bele, hogy a helye kisebb és napjában 3-4x megfordul 180 fokban (ez nem mindig kellemes). Hétfőn pedig voltam cukorterhelésen (egy cukros löttyött kell inni, előtte utána vérvétel) és miután megittam nem volt megállás, mint aki red bull-t ivott úgy ficánkolt, hullámzott a hasam egész nap.
Kicsit hosszú voltam, de a lényeg, hamarosan érezni fogjátok, hogy mozog, csak türelem.

Detti! Akkor hasonló pociméreteid vannak, mint nekem voltak.

Kisbuksi! Gratula a két fiúhoz!

Nevek: nálunk is a tradíció gyözedelmeskedik. "Nem szabad megszakítani a sort". A második nevét a fiúcskának én választom, bár az az érzésem, hogy a második nevén nem fogja szólítani senki (hacsak nem én). Szóval István Mátyás (Matyi) lesz.
Ann! Nálatok miért titkos a név?

Manga
Manga

Manga, és mocorgó babás lányok!

Milyen érzés, amikor először megmozdul? Mit éreztetek?

B.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!

Én a 17. héttől figyeltem. Esténként a pocimra tettem a kezem, nem nyomtam, csak pihentettem rajta és suhanásokat éreztem, valószínűleg egyik oldalról átment a másikra, azután vissza. Másnap már a kezem alá kúszott, valószínűleg a fejecskéjét dugta oda, nagyon aranyos volt, mert akkor áttettem a kezem a másik oldalra, és pillanatok múlva már ott is volt. Azután viszont bátrabb lett. Ha az ujjaim hegyét a pocimra tettem ott termett és megrúgta, pontosan ott, ahol az ujjaim voltak és azóta is ez van. Ha hiányzik, odateszem az ujjaimat és ha ébren van, már jön is a válasz. De nem nagyon hergelem, mert nem szeretném korlátozni, hadd rúgdalózzon kedvéreKép

Manga
Manga

Aranyosak vagytok lányok, de azért már sokkal jobban vagyok (babó mocorog és ettôl vidám vagyok, csak éjjel rossz). Én, ha választhatok természetesen szeretném megszülni a kisbabánkat, elôször is azért, mert az így van megírva a nagykönyvbe, másodszor meg azért mert állandóan azt mesélem neki, hogy szu˝k, sötét folyosón gyorsan átjönni, ügyesen, vigyázva és utána itt várja majd apa és anya stb. Most az utolsó hetekben már nem szeretnék módosítani, hogy ... ja bocsi, majd valaki benyúl érted és úgy jösz ki. Szóval nem. De ha az orvos azt mondja esetleg, hogy inkább császár, akkor legyen (legalább addig nem szenvedek, majd csak utána).
Buborék 34+0
Buborek

Az enyém is elszállt. Ez dühítő! Na még egyszer:

Bogi!

Nekem nagy szerencsém volt a mozgással, a 12. heti Uh estéjén éreztük először. Utána pár hétig csak 1-1 alkalommal, de most már jópár hete rendszeresen érzem őket. Napi 2-3 alkalommal beindulnak egy.-egy félórás intenzív "bulizásra" ,Így már az egész családnak volt szerencséje érezni őket. Az első mozgások szerintem tényleg olyanok,mintha apró légbuborékok lennének, én se hittem el,de egyből tudni fogod,hogy ő az! és olyan megnyugtató,amikor már folyamatosan ficánkolnak! szerintem az is fontos,hogy van-e elég időd ezzel foglalkozni,nekem pl. a munkahelyemen nem sikerült soha igazán rájuk koncentrálni. Mióta itthon vagyok,napi 2 órát zenét hallgatunk, beszélgetünk, és azóta olyan jól "megismertük" egymást. Ennyi az én tapasztalatom. Név:Én Barnabásra szavazok.

Kisbuksi /19+2/
kisbuksi

Sziasztok!

Én is voltam így, hogy gondolkoztam rajta, hogy vajon tényleg babát várok-e. Ráadásul én nem is voltam rosszul az elején. De ilyenkor csak elővettem az UH képet és azt olyan jó érzés volt nézni, hogy hát bizony, tényleg ott van az a baba.
Én kb egy hete kezdtem érezni "valamit".Igazából nem tudom leírni pontosan, hogy mit is éreztem. Aztán azóta vannak napok, hogy semmit nem érzek, de van, hogy jelentkezik többször is egymás után.
Egyébként az este tényleg jó alkalom. Akkor már nyugi van, és én is jobban tudok rá figyelni.

Kitartás és türelem! Kép Kép

Tünde
rtünde

Sziasztok Kismamik!

A baba érzésével kapcsolatban, hát én csak 1 hete érzek pontos mocorgásokat, előtte valami buborékolás volt, pedig már 21 hetes is elmúltam.Kép Remélem nem baj, hogy ilyen soká. A védőnő szerint nem, és képzeljétek ő is babát vár!Kép És azt is mondta, hogy a kis zsírszövetem jó hogy van, legalább védi a babócát belül. Ennek is lehet örülniKép

A Szt.Imre kórházba járok kismama tornára. Nem akartok Ti is jönni oda? Nagyon jó hely, és jó sokan vannak, fantasztikus annyi kismami között lenni! És odatartozni! Csak az a baj, hogy senki sem beszélget senkivel.Kép
Bogi, Fruzsi, Noémi, nektek nincs közel a kórház, és a többiek?

Dorisról tudtok valamit? És Rbogi? Remélem minden oké a babucikkal!

Bera3-nak gratula a kis Bálinthoz!KépKépKép

Nikie
21+1
nikie

Helló Nikie!
Mikor vannak ott órák? Én most heti 2-3* járok, de még el tudnék képzelni egy további délutánt is. Hányan jártok oda, milyen gyakorlatokat csináltok, ki tartja az órákat (gyógytornász?) meg ilyesmi.
Hasonló idősek vagyunk, de én először határozottan aug.19-én éreztem a baba mozgását, addig csak ilyen kis simogatásokat. Most már határozottan le vagyok karatézva.

Manga!
Ezek szerint nem vagyok óriás? Hát ez megnyugtat egy kicsit.

Lányok!
Titeket nem akarnak fogdosni a munkahelyeteken? Nekem ma volt egy borzasztó élményem: van itt egy barátnőm, és az ő szeme láttára akart megfogdosni egy ffi kolléga. Én még nem láttam ilyennek soha a barátnőmet, úgy el kezdett kiabálni, hogy miért akar engem mindenki fogdosni, álljanak már le, ez egyáltalán nem egészséges...
Huh. Durva volt.

Fruzsikám!
Mizújs? Izomláz lett a kacsódban? Remélem nem volt rossz a torna! Nekem megmondhatod, nem haragszom meg ilyesmin. Tegnap kicsit sok volt a duma.... Több torna kellett volna.

Pusza Mindenki Pocijára: Detti (21+5)
Detti

szia nikie!

én is a szt.imrébe akarok járni tornára, de sajnos túl korán van. még nem elég nagy a pocim ahhoz, hogy elengedjenek 4-kor a munkahelyemről, talán az idő előrehaladtával engedékenyebbek lesznek Kép
utána szokott lenni előadás, azon már voltam egyszer-kétszer.

üdv: ribizli
ribizli

Sziasztok!

Niki merre van a szt. Imre? Már azt hittem senki nem segít nekem!Kép
sarah

Sziasztok kedves Kismamik!

Elnézést, egy kicsit off leszek.
Új babaruhákat árulok 56-s mérettől 104-ig (újszülöttkortól 3 éves korig) mindig a szezonnak megfelelőt. (rugik, badik, pulcsik, melegitők, overáll stb.)
Pillanatnyilag kis méretben inkább fiús ruhák vannak, de szept.végén-okt. elején hozok el egy újabb adagot és megint lesz bőséges választék. Emellett néhány használt, márkás darab is van.
(Kisbuksi már volt nálam ruhanézőbe a manóknak vitt is) Kép

Lányok! Akit érdekel, szivesen látom ruhanézőbe, vagy emailben tudok részletes listát küldeni árral együtt+fotókat is.
Cimem: gitike@freemail.hu

Köszönöm és bocsi az offért, de hátha valakinek jól jön ez az info Kép

Szép napot minden pocakos mamának!

Giti
Giti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: