A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hát nem könnyü Marynek azt biztos! Viszont lányok, vegyük figyelembe, hogy nem pesten van, hanem vidéken, ahol sokkal másabbak az emberek mint itt. Amig itt hiába laksz vkivel egy utcában évtizedek óta, mégsem tudsz róla annyit, mint vidéken, akivel pár hónapja laksz egy utcában... És az a baj, hogy nagyon tudnak a vidéki öregek ferditeni... mert inkább nekik van idejük rá, a fiatalabbak ott is dolgoznak. És ha ott elindul egy pletyka (és még ha van, aki terjeszti a fals hireket ráadásul), akkor a jóisten kimélje meg az embert az összesúgásoktól meg szúrós nézésektől... Szóval nem egyszerü!

Ki járt már a Schlecker drogériában? Ma nyilt egy nálunk itt a körúton... készülök lemenni. Van akciójuk? Érdemes benézni?
Kicsit mérges voltam, mert megszünt a Rossmann és annak a helyére csinálták, pedig jártam oda elég sokat... kiváncsi leszek, ez milyen lesz...
Vendég

[quote="klarka"] írta:klarkan sajna nem megyek, de javaslom, hogy szőlő vigyen szőlőlevet:)

:P Meg mazsolát :lol:

Kép Kép
szõlõ

Köszönjük a pocakdicséreteket is!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Olyan szépen süt most a nap!!!!Remélem áprilisban is ilyen szép napos idő lesz, de egy kicsit legyen melegebb!!!

kis bébi, este és éjjel úgy jobbra majd balra csúszott, hogy teljesen kivehető volt és nagyon jókat derültem rajta (mikor mentem a szokásos éjszakai mosdó látogatásra). most láttam először így. mamacka rakott fel anno ilyen képet...hát élőben tényleg vicces (és megható).

magika,, még egy kicsit várjál azzal a szüléssel. oké, tudom, könnyű mondani.

Szöszi,ha megadom a címünket, legközelebb a párod nem ugrana el ide is egy kis vienettával? a csokist imádjuk. ja, és jöhet késő este is.

emi, nem baj, hogy nincs olyan nagy tapasztalata az utódodnak, mert így vissza fognak sírni sokan...igaz, hogy hosszabb lesz a betanítás, de nézd a másik oldalt is. szerintem se írjál le neki semmit a munkádról. na ne má'

fórumtali, jó találkozást kívánok nektek. Sajnos nekem olyan a munkám, hogy sokszor nem tudok előre tervezni, én nem tudok menni holnap. A holnap is húzos lesz, mert adom át a partnereimet és az egyik kollegámat hurcolom holnap (is) magammal, mint a véres kardot.
(Azért bevallom, hogy nagyon jól esik az a sok sajnálkozás a partnereimtől, hogy ha csak 1 évre is, de nem én leszek a "kapcsolatuk". Bár fél év múlva már telefonon hívhatnak, de személyesen csak 1 év múlva látom őket. Tök arik, ill. azt hiszem ezek elég pozítiv visszajelzések. Ma is kérdezték, hogy meddig maradok még, mert ha nem holnap lépek le, azért még menjek ki hozzájuk...ilyenkor érzem azt leginkább, hogy érdemes csinálni, dolgozni.)
A fotókat én is nagyon várom a taliról!!!!

Téjé, igazán sajnálom az eredményt. bízzunk benne, hogy ez csak egyszeri rossz mérés...

kisfruzsi, felraknád a fotós linkjét? szimpi a leírás...

kistali, nagyon vágyom a főzelékfalóba enni egy mákos gubát. szerintem jövő héten el is ugrom ebéd időben a 3. ker-i eurocenter vagy mi a neve kp-ban. ha valaki unatkozik és a közelben lakik, összefuthatnánk. de lehet az árkád is...

1Bambi

Kép
1bambi

Bambi,

www.pocakfoto.hu

szerintem jó a csaj

KépKép
kisfruzsi

mango: pont ma gondolkoztam rajta séta közben, hogy most pl. hol lenne a baba......nekünk egy nagy bergon babakocsink van, amit ha vízszintesig lefektetek, akkor nagyon tágas, úgyhogy szerintem befektetem hátra a picit és elöl fog ülni Andris, és Andris háta mögé kifeszítek valami támlát, hogy ne dőljön rá a picire....fusinak hangzik, de szépen is meg lehet oldani..:) Te?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jo topiktalit nektek, csajok :!: Fotokat kerunk, ha lehet.....

Sajnalom, hogy ennyi lehangoltsagrol olvastam most. Mi ez a banatoskodas lanyok :?: Eletunk legszebb idoszaka kovetkezik :lol:
katavirag

Sziasztok!

Emma,

köszönöm a lézeres infókat. Lézeres beavatkozást nem térít a TB? Irtózatosan ronda a jobb combom... :cry:

Szösszenet,

így már értem, miért vág hamarabb a doki. Megnyugtató, hogy figyel rátok.

Mamacka,

látom, Baby Björn-ügyben továbbra sem vagyunk egy véleményen :lol:
Didymos kendőt nagyon sokat lehet találni a német e-bay-en. Igaz, így Németo-ból kell postáztatni, de úgy látom, te tudsz németül...Magyarországon Didymos használtan nem hiszem, hogy van...Akinek sikerült beszerezni egyet, az nem válik meg tőle könnyen...

Nem tudom, ki írta, hogy szeretne babaerszényt, érdemes megnézni ezt is:
http://www.kekpanda.hu/search.php?search=manduca

Olyasmi, mint az Ergo, de sokkal olcsóbb, nekem nagyon tetszik.

Mango,

érezzétek magatokat nagyon jól holnap! Én a két lánnyal meg sem próbálok elmenni. Már a játszótéren is csak üldögélek a padon, annyira fájogat néha a pocakom :roll: Szerencsére olyan jó gyerekek, élvezik nagyon a társaságot, és szófogadóak is.

Üdv,
Nuska+ (32+6)
nuska1

Katavirág!

bocsika a lehangoltságomért. :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Emma! Köszi az infot a klinikáról, bár ahogy olvastam elég húzós árak vannak... de megfontolom majd :)

Ma voltam az érgondozóban, szerencsére minden ok, tényleg valami uh-hoz hasonló kütyüvel vizsgálta meg a doktornő végig mindkét lábamat, jó az áramlás és nincs gyulladásra utaló jel. Kaptam kenőcsöt rá, és persze kompressziós harisnya továbbra is.
És képzeljétek, csak fáslival szülhetek :shock: :shock: :shock:
Már látom magamat, mint a saját öreganyám... sexy hálóruci, fásli... :roll: :roll: :roll:

Nicci! Nekem a streptococcus tenyésztést anno Lilivel a 37-38 héten csinálták, és sajna pozitív lett. De nem kellett szednem semmit, vajúdás alatt kb 10 perc alatt lecsorgatták infúzióba az antibiotikumot, és egy nappal tovább benntartottak a kórházban, még egyszer megvizsgálták Lilit, hogy biztos nem kapta-e el.
Szerencsére nem volt semmi komplikáció.

Mary, Szőlő! Gratula a 30. héthez!!!

Emi! Biztos írtad már, de nincs türelmem visszakeresni, hogy mennyiért vettétek Lilinek a szekrényt???

KépKép

KépKép
gabcika

Ha valaki még nem vett éjjeli lámpát...Találtam aranyosakat:

http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=BMV011

Nuska+
nuska1

Fórumtali...de elmennék de Kecskemétről húzós volna csak úgy kiruccanni... :roll: De jó szórakozást nektek!!Meg meg is nehezíteném a dolgot azt hiszem,mert én pl diétázok,szóval a kínálatból nekem az égvilágon semmit se lenne szabad fogyasztanom,szóval lehet jobb is így hogy maradok... :)

Téjé: sajnálom a rossz cukrodat... :( És hogy hogy a következő vizsgálat lesz cukros löttyös?Ez milyen volt?Mert erre is terhelésest írtál...Már nem azért csak hát tapasztalatból mondom,és nem elkeseríteni akarlak,de ha ez nem a cukros lötty ivászat után ennyi,hanem valami zsömle+egyéb kombináció,hát én nem bíznék abban hogy a cukros löttyel kevesebb lesz... :oops: Nekem a zsömlésen volt 7.5, a cukros lötty ivászat után a 2órás 10.9...szóval a cukros lötty tud ám tuningolni... :? Tényleg bocsi,reméljük te rácáfolsz majd a nagy átlagra és neked jó lesz az eredményed!!Szívből kívánom. :)

Szofi: szerintem te téjével kevertél össze,mert ő írta az eredményét ami nem túl fényes sajnos... :( nekem az itthoni cukraimmal vannak gondok,amit magamnak mérek.Mondjuk az sem jó... :( Kíváncsi vagyok holnap a cukorgondozós doki majd hogy véleményezi...

Gabo: kollegina!! :wink: Miket nem kérdezel!! :) Rég volt a suli... 8) :oops: A méhlepény érettségét UH vizsgálattal is látni,nekem pl.a 30hetes kötelező UH-on nézték először,azóta 2x voltam már,mind2x nézték.A mészlerakódásokat nézik ilyenkor a lepény felszínén.Minél több mészlerakódás van a lepényen annál érettebb,és annál kevésbé látja el tökéletesen a feladatát.A köldökzsinór áramlási vizsgálata a flowmetria,ezt hivatalosan a CTG-vel egyidőben kezdik el nézni,gondolom indokoltságtól függően van akinél hamarább is.Ebben most én sem vagyok biztos,de szerintem UH-on is lehet nézni ezt is,mert én mikor voltam fizetős 4D-s UH-on,ott a doki UH-al nézte az ereket a köldökzsinórban,meg nézett áramlást is.De máshol nekem eddig még nem nézték.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Kb. ezer éve nem írtam már nektek, és ezért már nagyon hiányoztatok!

Gép vacakolt meg a net is, de mostmár gőzerővel műkszik minden!
Ahogy tudtam, mindig visszaolvastam, így nagyjából képben vagyok!! :D

Rólunk röviden:
Kicsit depis hangulatom van a héten, remélem hamar el fog múlni.
Maszattal szerencsére minden okés, nő ezerrel és egyre nagyobbakat meg erősebbeket bír rugni.
Babadolgok beszerzésével egyre jobban állunk, mostmár inkább nekem kellene a kórházi pakkhoz vásárolgatni.

Pénteki talira sajnos nem tudok menni, mert progi van más du.ra, de Ti érezzétek jól magatokat!!

Röviden most ennyi, és mostmár újra leszek és fárasztok én is mindenkit!! :lol:

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="nuska1"]H írta:nuska1a valaki még nem vett éjjeli lámpát...Találtam aranyosakat:
http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=BMV011

Ezek tényleg aranyosak ;) Kár, hogy nincs jó magasságban konnektorunk .. lent vannak .. meg 1 db nagyon fent :? .. a fenébe, pedig ennyiért ezekkel kiegyeznék.

Kép
szösszenet

na csajok totál készen vagyok...holnap tutira inzulinra leszek állítva... :( :( :( Most mértem ebéd utáni cukrot,és ez már sorozatban a 3.nap amikor ebéd után 7 felett van a cukrom!!7.8-at mértem...tegnap is 7.8 volt ebéd után,tegnap előtt 7.6 :cry: :cry: :cry: szerintem borítékolhatom az inzulint.Komolyan ha nem állít inzulinra a doki,hát én nem is tudom mit csinálok...úgy érzem hogy a babámat veszélyeztetem ilyen magas cukorral...alig eszek valamit,és mégis. :cry: nem hiszem el :cry:

Kép

Kép
mezsó

Nuska
Nem is gondoltam, hogy változna a véleményed! Nem is célom megváltoztatni! ;)
És úgy kb milyen áron lehetne rendelni?
Bár képzeld második gyerekük nem egy kendő párti... elsőt ki sem lehetett belőle venni... :lol: :lol: :lol: ez meg kínlódik, sehogy sem jó neki, mintha nem szeretne olyan közel lenni a mamájához...

Mezsó
Sajnálom az inzulint, de vígasztaljon, hogy nem sokat kell már kibírnod!

Fruzsi
Ezek a képek roppant szexik! :)
Tényleg nagyon jók!
Majd azért megosztassz egy-két sajátot is? ;)

Lehet mi is megyünk fotózkodni, de nem kifejezetten pocakfotóshoz, egy ismerős, ráadásul férfi... így félmeztelen képek tutira nem lesznek... olyat majd lehet otthon apával, végülis ő is nagyon jó képeket készít, csak lehet nem lesz hozzá türelme.

Mary
Most esik le, hogy ti tul képp el sem költöztök!!! Csak egy kerítés választ el??? ill még az sem???
Azt hittem legalább egy utca.. akkor valóban nagyon a sarkadra kell állnod! Ne engedj a lelkiismeretfurdalásnak! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Felsoa üzent ma priviben, hogy sajna nem működik neki a fórum, vagyis olvasni tudja, csak írni nem tud, csak privit :(

De mindenkit üdvözöl! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mamacka,

ok majd mutizok :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

[quote="mezsó"]n írta:mezsóa csajok totál készen vagyok...holnap tutira inzulinra leszek állítva... :( :( :( Most mértem ebéd utáni cukrot,és ez már sorozatban a 3.nap amikor ebéd után 7 felett van a cukrom!!7.8-at mértem...tegnap is 7.8 volt ebéd után,tegnap előtt 7.6 :cry: :cry: :cry: szerintem borítékolhatom az inzulint.Komolyan ha nem állít inzulinra a doki,hát én nem is tudom mit csinálok...úgy érzem hogy a babámat veszélyeztetem ilyen magas cukorral...alig eszek valamit,és mégis. :cry: nem hiszem el :cry:

:( :(
Mennyivel evés után méred? Be van méretve a készüléked?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nono
Nagyon jó ez az oldal! :)

Mamik én még eddig nem mertem neten rendelni... annyi rossz tapasztalatot hallottam... no de lehet egyszer kipróbálom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nuska
A Magyarországon is kapható kendők közül melyik hasonlít erre leginkább?
Szerinted melyik kendő a legjobb?

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mamacka"]N írta:mamackaono
Nagyon jó ez az oldal! :)

Mamik én még eddig nem mertem neten rendelni... annyi rossz tapasztalatot hallottam... no de lehet egyszer kipróbálom...

Én a babakocsit és a hordozót is neten rendeltem. Igaz az egyiket a vateráról a másikat a teszveszről...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ha már a férfiakról volt szó nemrégiben...

egy kis mai szösszenet tőlünk...

Apa megkérdezi tőlem:
Drágám kérsz valamit?
mondom:
Igen egy zöld tea jól esne!
mire ő:
Jó akkor csinálj egyet nekem is!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

[quote="mamacka"]h írta:mamackaa már a férfiakról volt szó nemrégiben...

Apa megkérdezi tőlem:
Drágám kérsz valamit?
mondom:
mire ő:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ez jóó :lol:
A kendő dolog engem is érdekelne. A dydimos is tetszik nagyon, de inkább a rugalmas kendő felé húzok. Nuska, a rugalmasból csak egy féle van?

A másik...lehet hogy elmennék egy kendőtanfolyamra... szerinted hova érdemes? Ahogy nézegettem a neten, 2-3 csaj tart ilyesmit az országban.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="mamacka"]
írta:
mamackaMamik én még eddig nem mertem neten rendelni... annyi rossz tapasztalatot hallottam... no de lehet egyszer kipróbálom...

Mi sokmindent szoktzunk a netről rendelni, és még sosem csalódtam :) Legautóbb Batyubaba bölcsőjét rendeltem onnan, igaz magát a bölcsőt még nem raktuk össze, de a belevaló matrac, ágynemű, stb, szuper. :) És a legtöbb helyen simán visszaveszik, ha mégsem tetszik.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mezsó, sajnálom hogy magas a cukrod :( Kaja után ennyire sok a 7,6-7,8? :roll: Nem tudtam.

mamacka, Neked tényleg nem kell külön pocakfotóra menni, a párod nagyon szép képeket készít. :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mezsó! hát ja! régen volt suli ... 6 éve, azóta én másban dolgozom. De a flowmetriát azt tudtam, de hogy pontosan az uh - al történik, vagy anélkül... na, majd akkor megkérdezem a dokim, meg az uh-okat is, ha ezek szerint a méhlepény állapotát azzal nézik. Mert nekem azt mondta, hogy már így a végén nincs hivatalosan uh!! Akkor ugyan már, hogy fogja nekem megnézni???? Az egy dolog, hogy én mondtam neki, hogy legyen, mert én akarok, ha kell megfizetem a rendelőjében. De aki nem magánba jár...? Szóval elég homály ez, és erre feltétlenül rákérdezek, és nem hagyom magam...
A cukrot sajnálom, de már tényleg a végén jársz! :wink: Kitartás! Szerintem azért is lett magasabb, ahogy halad előre a terhesség.

Kép
gabo001

nuska, még egy kérdés ha erre jársz :) Ahogy látom a Moby kendők is rugalmasak... azt ismered? Vélemény? :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csajok - Én sütit vettem holnapra, mert látom szendvics lesz, meg kaja is .. gondoltam édességet viszek :roll: :roll: Remélem jó lesz ;)

Pocakfotó:
Én alig várom!!! Már csak 2 hét ;) Mi iy olyasmi képeket tervezünk, ami Fruzsinak is tetszik ;) meg persze szolidabbakat is a családnak .. de sok-sok Apucisat, mert az JÓÓÓ :)

Kép
szösszenet

[quote="gabcika"]
írta:
gabcikaEmi! Biztos írtad már, de nincs türelmem visszakeresni, hogy mennyiért vettétek Lilinek a szekrényt???

Gabci,

56990,- Ft-ért vettük a soroksári outletben. Most néztem a honlapjukat. Még van készleten :)

Kép
emi29

[quote="mamacka"]h írta:mamackaa már a férfiakról volt szó nemrégiben...

Apa megkérdezi tőlem:
Drágám kérsz valamit?
mondom:
mire ő:

Ezt én is megkaptam ma a páromtól.
Az imént kérdezte, hogy kérek-e üditőt. Mondtam, hogy igen, erre ő: Nem kapsz csak megérdeztem :) :)

Kép
emi29

nici: 1órával evés után mérem a cukromat,úgy ahogyan az a "nagy könyvben"elő van írva.A készülék amivel mérem vadonatúj,még 1hónapos sincsen,így nem hiszem hogy be kellene méretnem.Meg eddig alacsony volt...szerintem mostmár valószínű arról van szó,hogy aki cukros terhesség alatt,annak a végefelé megugrik a cukra többnyire.Csak kétségbeejtő hogy betartom a diétát,tényleg alig eszek,csomószor éhes vagyok,mégsem eszek,és tessék itt az eredmény...mégis magas. :(

csöppke: hát terheseknél 7.1-ig elfogadott a cukor...De nálam azért nem jó a 7.6 és a 7.8 gyakorlatilag semennyire,mert 170gram diéta mellett ennyi...Amikor eleve csökkentett szénhidrátot fogyasztok,így magas,nagyon magas ez az érték!!! :cry: :cry: :cry:

gabo: helyes,ne is hagyd magad!! :wink: Állj ki azért amit amúgy is tudsz hogy kötelességük megnézni,megcsinálni!!!

Kép

Kép
mezsó

Téjé,
Nagyon sajnálom a rossz eredményt és hogy meg kell ismételni a vizsgálatot :(

Mezsó,
Szegénykém. Szorítok, hogy ne kelljen az inzulin!!!

Mary,
Kitartás!! A költözés lebegjen a szemed előtt. Anyut meg le kell k...lni

Pocaktalihoz mindenkinek jó kedvet kívánok!!!!

Kép
emi29

Mezsó 2x voltam zsemle+tejen. Először 7,6 5hét múlva 9,9. Hétfőn meg a cukros lötty lesz. Tudom én, hogy nem lesz jobb az eredmény. Kértem én a dokitól. Ő közölte menni, inni. Nem is értem miért vár más eredményt. Aranyos vagy, hogy felkészítesz. Hát okosabb leszek hétfőn. Én is azon aggódom, hogy alig eszem, és vajon mindent megkap e babó így.
Szurkolok holnap, mert azért az inzulin csak nem olyan klassz. :? Ilyenkor gondolom gyógyszert nem kaphatunk, ezért a diéta és akkor a végén inzulin?

Még nem ért haza a párom, de lesznek képek...

Kép
téjé

Mezsó, az ok, hogy új, én csak azért kérdeztem, mert nekem a szomszéd erősen cukros 20 éve, és Ő mondta, hogy mindig viszi beméretni, havonta, 2 havonta, mert ugyan nem nagyon, de eltudnak mászni, és kérdeztem tőle, hogy elsőre is érdemes-e, és Ő azt ajánlotta igen... de ahogy érzed, vagy kérdezd esetleg meg a dokit, mit mond erre?!

Én ma kicsit bűnöztem, ettem egy fél bountyt, ittam gyömbért, meg mivel sokan írták itt, megkívántam a lasagna-t, főztem ma, és abból is ettem jó sok tésztával :oops: , ezekután egy órával mi is megnéztük, mert nagyon kiváncsi voltam, ha terhelem magam mi lesz, és 5,7 volt, ami elvileg tökéletes, úgyhogy azért én örülök ennek, de ettől folytatom tovább rendesen a diétát, de 3 hét után kellett már egy ilyen nap nekem is :oops: :)

nici

[quote="mezsó"]
írta:
mezsó
csöppke: hát terheseknél 7.1-ig elfogadott a cukor...De nálam azért nem jó a 7.6 és a 7.8 gyakorlatilag semennyire,mert 170gram diéta mellett ennyi...Amikor eleve csökkentett szénhidrátot fogyasztok,így magas,nagyon magas ez az érték!!! :cry: :cry: :cry:

mezsó, értem. Nálunk 7,8-ig fogadják el, persze szigorú diéta mellett tényleg sok. Kitartást, most már nincs sok hátra, megszületik a kismanód, és minden szuper lesz ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nem tudom, hogy ez a melegfront hatása-e, de rajtam olyan álomkór van órák óta, alig tudok ébren maradni :roll: :(

nici

Nici,

dettó :roll:

KépKép
kisfruzsi

Megvettem a köntösöm is, gondoltam megmutatom :)

Kép

Csillagos, holdacskás, na tessék, még ez is álmosító :)

nici

Fruzsi, akkor biztos van valami a levegőben, ha nem csak nálam ez a helyzet :)

nici

itt gubbasztok és várom apát haza, még egy óra kb....

KépKép
kisfruzsi

Lassan szerintem én párom is hazaér, meg mindjárt viszem törpöt fürdeni, aztán kakaó, és ágyikó, utána már én is szabadon elaludhatok :lol:
Reggel sajna meló :roll:

nici

Nici, nagyon jópofa ez a köntös! :)

Mi meg vettünk egy Zsebibabás takarót Mazsinak. :) 100% pamut vééégre, ez az első amit találtam.....

Kép Kép
szõlõ

Egyetek valami édességet lányok!
Bennem most landolt egy doboz eper sok sok cukorral és tejszínhabbal :)
De ma mondjuk nekem jó a kedvem ... úgyhogy küldök nektek positive energy-t ;) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szösszenet

Remélem Szandinak is jobb éjszakája lesz, mint tegnap, végülis ahogy tudtam kúráltam egész nap, de éjszaka úgy tud köhögni, ahogy csordogál neki a torkára a takony :(

nici

A köntös tényleg cuki :)
Én is felvenném simán ;) (ez a lehető legnagyobb bók, amit kaphat tőlem :mrgreen: )

Kép
szösszenet

Szőlő, muti :)

Szössz, egészségedre :D

nici

Ma én is kiváltottam végre a várandós csomit. Nekem avent cumisüveg volt benne, rózsaszín cumi, pelus, törlőkendő minicsomag, prospektusok.

Egyébként biztos volt valami tegnap a levegőben, mert én is szedvedtem egész éjjel, úgy fájt mindenem, és a picuri is igen aktívan és keményen adta tudomásomra, hogy nem érzi jól magát. Lehet megint ez a holdállás is közrejátszott.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szössz, köszi :) Egyébként egyáltalán nem volt drága, 2500 Ft-ot megért :) Amit Szandinál vettem, az már annyira nyúzott (azóta is használom), hogy nem merném felvenni nyilvánosság előtt :lol:

nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: