A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ről lemaradtunk, de 2008-ban tuti szülünk

OK, elolvasom :) szoktam nézni a oldalt amúgy
lei

Sziasztok!

Lei! Írj mi volt az uh-n!!! Kivi vagyok ám!!! :D

Zsuzska! Jók a vicceid! Ezek a pasik?!?!?!?! :D

Szöszi! Oriási gratula a 33. héthez! Már nincs is sok hátra!! :D DE JÓ NEKED!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lei - Mi volt a 4D-n??? Muti képeket!!!

Kép
szösszenet

Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
lei

Minden adata normális, 14. hete töltöttem tegnap az adatok alapján. :) Már 84 g a súlya és 77 mm hosszú :)
Egyfolytában izgett-mozgott, ficánkolt, homorított.
Egyzser lehetett kicsit látni a lábaközést, de mivel a köldökzsinór is ott volt, nem biztos a neme. A szonográfussal mindketten fiúsnak mondanánk, de azért még nem merjük biztosra állítani mit is láttunk. :lol:
lei

Wow Lei - Ez szuper :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!!
Jók a képek ;)
Hát így a 14. héten még ne tippelgessetek szerintem sem, majd a következőn (a félidősön) már biztos konkrétan megmutatja magát ;)

Kép
szösszenet

hali lányok!

lei gratula. édes nagyon! a nemét meg tényleg hanyagoljátok még. ne éld bele magad vmelyikbe, aztán meg kiderül hogy mégse.

juj lányok képzeljétek... megvettem ma életem első kismamanadrágját :D nagyon állat. tökre tetszik :lol:

Kép

Kép
timi1982

én már vettem kettőt, de még kicsit lazák, lecsúsznak. De azért már hordtam az egyiket, mert marha kényelmes. :) Lehet, veszek hozzá haskötőt és akkor már tudom hordani most is.
lei

Sziasztok!

Lei: Tündéri Babó :lol: Gratula a jó eredményekért :wink: Vigyázz magatokra :!:

Szöszi: Kitartást a végéhez, egyre közelebb van!!!!

Timi: De jó lehet ilyen nacit venni.....bár már én is ott tartanék :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nekem eddig bőven jók voltak a rendes nacijaim. de az utóbbi 3-4 napban akkorát nőtt a pocakom, hogy a nadrágomon a cipzár is már csak félig jön fel. a gombról ne is beszéljünk :D
begombolom, de nagyon szorít. nem akarom szegénykémet elnyomorítani. ülve meg már egyáltalán nem kényelmesek.

ugyhogy gondoltam eljött az ideje a vásárlásnak. jókat nevettünk anyával. nekem rettenetesen furi volt, főleg hogy sokat felpróbáltam. lábban jók voltak, de hasban kotyogtak rendesen. vagyis én kotyogtam a nadrágokban. aztán találtunk egy nagyon megfelelőt.
hasban kicsit lötyög, de szerintem hamar belenövök ha igy folytatom.

3-4 nap alatt rettenetesen nagyot nőtt. a párom is oda meg vissza van, hogy mostmár nem olyan mintha becsokiztam, vagy bejégkrémeztem volna 8)

Kép

Kép
timi1982

jah még annyit. nekem nagyon furcsa volt ilyen nadrágokat nézegetni. olyan furi még őket hordani.

tudjátok, mint amikor a pocakotokat nézegetitek. még nem "terhespocak" de nem is a régi. olyan kis bénácska még.

már felsőim vannak. hosszabbakat próbáltam venni az utóbbi időben meg bővebbeket hogy később is tudjam hordani. azok is még nagyon furák rajtam. vagyis jól állnak, mindenki azt mondja, csak hát én nem vagyok még megbarátkozva velük. vagyis tetszenek, csak nekem még mindig olyan a saját testem, mintha kicsit elhanyagoltam volna magam és pocakot eresztettem volna. mint a pasik a sörpocakos korukban.

tényleg ti hogy vagytok vele? nekem még nagyon idiótán áll. ha már nagyobb lenne, akkor jó mert ugyebár akkor mindenki látja hogy babát várok... és akkor a ruhák is szépen mutatják hogy lakik odabent valaki. de igy csak én tudom meg az ismerősök. még furán érzem magam (olyan kellemesen furán).

Kép

Kép
timi1982

Szaejjasztok!!

Lei!!!! Nagyon ari a babo!! Már most gyönyörü, mert a tiétek!! Nagyon sok egészséget kivánok nektek!!!! :D

Csajok! Csatlakozom Zsuzskához mert én is szivesen vennék már kismama rucikat!!! :roll: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

nekem egyáltalán nem furcsa, hogy így kell öltözködnöm. én nagyon élvezem :D
persze jó lenne, ha már tényleg jól látszana a pocak a kívülállók számára is, de most még így is szeretem. a kismami gatyók még nekem is lötyögnek, de a bővebb tunikák tök jók.
lei

Én is AKAROK kismami rucikat :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nyugi, nemsokára neked is lesznek!!! :lol: :lol: HAJRÁ, HAJRÁ!!
lei

Élvezzétek ki, míg nem vagytok akkorák, mint a ház .. mint ÉÉÉÉN :D :lol: :lol: Mert a babavárásnak az a legszebb része, amikor már gömbölyödik, de még nagyon cuki .. ;) Nekem kb a 24-28. hétig tartott ez az időszak .. most már MELÓ cipelni :D Persze imádom, meg csoda .. de ekkora pocakkal már nem egy "Fittipaldi" az ember :lol: :lol:

Jah .. és kabátban még így sem hajlandóak észrevenni az emberek, hogy babát várok, nem adja át senki a helyet, így ha nem muszáj .. nem bkv-zom :(

Nócika, ZSuzska - Hamarosan nektek is lesz kismama naci meg pocak ;) :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Szöszi! Biztos, hogy nem könnyü már igy a végefelé a pocit cipelni! És az, hogy meg a BKV-n nem adják át a helyet azt nem is kell mondani! Mikor én átadtam a helyem egy kismaminak még a 7-es buszon a Blahánál akkor egy öreg nénike mikor felpattant a buszra egyböl el is foglalta a helyet ugyhogy majden fellökte a kismamit mitsem törödve azzal, hogy mekkora a pocija! :? pedig nyár volt ugyhogy mondanom se keljen hpgy a nagykabát sem takarhatta a pocakját mert egy feszülös fölsön minden megláltszik még az is ha kb. 10 perce lakik jol valaki! Ugyhogy most lehet, hogy elitéltek, de én akkor megfogadtam, hogy egy idös embernek sem adom át a helyem, ha ülök! Lehet, hogy nem kéne egy kalap alá vennem mindenkit, de ez akkor nagyon szíven ütött, mert még én is leszek kismami, meg biztos, hogy Ő is volt valamikor kismami és bizti, hogy neki is jol esett mikor elöre engedték meg átadták neki a helyet!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Csatlakozom Nócihoz.....én sem szoktam átadni a helyet már a mamóknak....hogy tudnak rohanni a busz után a nagy pakkukkal, aztán meg ott tamtamolnak, hogy senki nem adja át nekik az ülőhelyet :roll:
Amúgy nálam megjöttek az első miki csöppecskék..... most csak abban reménykedem, hogy jövő héten pont kedden lesz a 3. napom és el tudok menni vérvételre :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lányok csatlakozom!

öreg néniknek én se adom át a helyem!

nálunk is ne tudjátok meg. pampognak hogy itt meg ott fáj, de a picaon állnak a kis 5 szál virágjukkal egész nap és árulják. meg szaladnak a busz után....

másik sztori. anyukám is ugy járt mintahogy nóci irta. azzal a különbséggel, hogy egy kedves hölgy akarta anno átadni neki/nekünk 8) a helyet és egy néni (amilyet az előbb irtam) elfoglalta előlünk. pedig akkor anyukám már nagy pocival cipelt engem.

ugyhogy bárki megvethet érte én se adom át a helyem. bácsiknak előbb átadom mint néniknek. ők aranyosan meg tudják köszönni.

képzeljétek épp a minap jártam igy. jövök haza (kivételesen buszoztam), meg pont az az időszak volt mikor iskolából jönnek a diákok is. szerncsémre még sokan engem is középiskolásnak néznek 8) pocakom se árulkodik még főleg kabátban.

nah ülök szépen a buszon... jön egy néni (kivételesen nem piacos) és pampog hogy egyik fiatal sem adja át a helyét a buszon, pedig egész nap az iskolában ülnek. nah igy folytatódik egyik ajtótól a másikig. odaér hozzám, fölöttem megáll, aztán ott is pampog, hogy hát ezek a mai fiatalok nem képesek átadni a helyüket... közben néz rám 8) :shock:
én meg közöltem vele, hogy rám ne tessék nézni, mert én nem fogok felállni. nehogymár a 16 hetes kismamák (akkor még kb. annyi voltam) ne ülhessenek 8)
kicsit udvariatlan voltam, mert még bőven átadhatnám a helyem, mert még egyáltalán nem cipekedem babómmal :)

lehet a néni el se hitte, de szerencsémre jött ismerősöm és egyből kérdezte hogy mi ujság a terhességemmel :D

persze a néni addig nyavajgott mig valaki tényleg átadta a helyét. szegényt kicsit sajnáltam hogy a fiatalok meg ott röhögtek rajta hogy áll.

Kép

Kép
timi1982

Sajnos ezer rossz tapasztalatom van nekem is az idős nénikkel :(

De pl. ami nagyon durván meglepő pozitív tapasztalat volt .. amikor állok a villamoson pocakkal (25-30. hét között vmikor, már volt hasam bőven..) és pesrze senki nem adja át a helyet. Felszállt egy idős bácsi .. hát olyan 60-70 közötti .. meglátta a pocakom, és olyan botrányt csapott, hogy "ez milyen felháborító" meg "hogy képzelik ezt akik ülnek" ..stb .. esküszöm nagyon zavarban éreztem magam, de igaza volt, és mivel a bácsi nem hozzám tartozott, így nem kellett emiatt szégyenkeznem .. rögtön mindenki állt fel .. :lol: :lol: :lol: Jól is esett leülni, mert már leszakadt a derekam :? :? De én magamtól nem csapok botrányt, meg nem hirdetem .. így inkább nem utazom :(

Köszi a csajok a bíztatást, bírom én :)
Szuper dolog ez!!! A derekam is jobban van, mint jósolták, és ennek nagyon örülök!!!

Hoztam nektek pocakfotót ;)
34. hétben:

Kép

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Mennyi rossz tapasztalat! Ez hihetetlen! El sem hiszem komolyan mondom! :? Ugye mi nem leszünk ilyen megkeseredett vénasszonyok!!! 8) :roll: :?:

Szöszi! Nagyon szép a pocid! Föleg a fekete-fehér képen olyan mintha nagyon fent lenne! :wink: Vagy nem jol látom?? Remélem! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

szösszenet!

te mekkora rucikból vásároltál? melyik az a méret amiből a legtöbb van? mert ugyebár hiába veszek én ujszülöttet, 52-est, ha már az elején is nagyobb kell rá.

te ezt hogy oldottad meg????

Kép

Kép
timi1982

Timi - Én 52-es rucikat nem is vettem!! Elvileg az 56-os és a Newborn méretek jók szoktak lenni a mai babákra. Főleg, hogy abban is van méretkülönbség. Én azt csináltam, hogy amiket vettem 56-osakat, abból is kiválogattam, amik kisebbek a többinél :) Az lesz a kezdő-szettje. Ha esetleg mégis kisebbel születne, akkor Apuci elmegy amíg a kórházban vagyunk, vagy Anyum, és vesz 3-4 bodyt meg rugit .. több nem kell, mert kinövi 1 hét alatt - komolyan!!!
Az 56-os cuccok 50-52 centis babára már jók - mert még egy nagy pelus is ott virít a popóján :D az is foglalja a helyet abban a rugiban :D 50 cm alatt meg már csak korababák születnek, ami nekünk nem lesz!! Egyikünknek sem :) szép kifejlett husis manóink lesznek :D
Szóval én 56-osakat és 62-eseket vettem vegyesen! ;)

Kép
szösszenet

Nócika :) Köszi :)
Jaja .. eléggé fent van, szerencsére .. ne is akarjon a kisasszony még kifelé készülődni :D

Apuci lőtt tegnap a buli előtt is 1-2 képet .. szerinte ezek a legszebbek a pocakos fotók közül :D

Kép

Kép

ÉS itt meg szórakozik a család :)

Kép

Mindenkinek szép napot!!
OLyan gyönyörűen süt a nap :) Menjünk a szabadba!!!

Kép
szösszenet

Szejjasztok!

Szöszi!

Gyönyörü kis család vagytok igy együtt! :D

Én ma megpucoltam az összes ablakot mert olyan gyönyörü idönk van! :P :D Máris olyan szép tavaszi idönk van :D :!: Csak az a baj, hogy a jövöhétre már nem is olyan szép idöt mondanak mint amihez most kedvem lenne! De az vigasztal, hogy akkor ugy legallább szívesebben megyek dolgozni! Fáj a pocom ugy mintha meg akarna jönni Mikike pedig még van hátra pár napom! És már most nagyon barnázok! :cry: Nem akarom!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szöszi: Nagyon jól néztek ki te és a pocid :lol: :lol: :lol: :lol: És irtóra tetszik a szekrény, ami mellett állsz 8) :shock: 8) :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én hulla vagyok :!: :!: :!: :!: Tegnap négyig suliban voltam, aztán fél hatra már haza is értem :roll: Aztán megebédeltünk és kezdtem a kókuszos csokigolyót formázgatni. Ma meg reggel kilenckor már a konyhában robotoltam. Jöttek elvileg egy órára anyósék hozzánk ebédre. Gyakorlatilag háromnegyed órát késtek, úgyhogy teljesen kihűlt minden....melegíthettem az egészet. Még itt vannak, de már nem nagyon bírom....

Nóci
: Én már péntek óta pöttyözgetek :roll: :cry: Tuti, meg fog jönni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok!

látom a hétvégén mindenki el volt foglalva.

én most fejeztem be a konyha takarítását. közben meg még a vacsi is készült.
uszott az egész konyha. szó szerint.most várhatom hogy kiszáradjon a konyhabútor háta. kiszedni nem tudjuk, a víz meg tócsában állt. a konyha egyenlő volt a balatonnal :twisted:

szét ment a cső a mosogatóban és csak folyt,folyt,folyt,folyt.... elázott minden.

szedhettem ki alulról mindent. edények, szalvéták, hagyma, krumpli, vicik-vacak. sok lim-lom. tele van a ... mindenem vele... :twisted:

rohadtul váradt vagyok, annak se örültem hogy még vacsit kell kotyvasztanom, erre még ez is. kész agyrém...

Kép

Kép
timi1982

Timi: Kitartást neked.... itt az este, pihenj sokat, nehogy babó megorroljon, hogy nem fihiztél :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika - Az egész ki család nevében köszi :)
Ablakpucolás .. oh, ránk is ránk férne .. anyum jön március közepefelé, és megcsináljuk .. (vagyis én csak dumcsizok vele .. sajnos az ilyen keményebb meló már nem megy)

Zsuzska - Kókuszos csokigolyó .. jajj istenem, mennyire finom lehet :D
Ma is sütök egy adag muffint .. a tegnapit elpusztítottuk :lol:
A szekrény ilyen, imádom .. beleszerettem:
(Itt még nem voltam pocakos - 14 hetes :lol:)

Kép

Kép

Timcsi
- Szegénykém .. borzasztó lehetett ..
Nálunk is pont a babavárás elején (relative elején, 20. hét körül .. ) vlot árvíz a fürdőszobában .. és én is takaríthattam .. muszáj volt, mert úszott mindent. De féltettem is a Babucit .. úgyhogy óvatosan az ilyen akciókkal :)
Hogy vagy amúgy? Mekkora a pocak? Mutatsz képet nekünk? :)

Kép
szösszenet

Szöszi: isteni színeitek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyon jól néz ki az a sarokszekrény :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönjük a dícséretet :)
Szeretjük is a lakásunkat - sikerült egyszerű dolgokkal (színek!!!) egyedivé, és magunknak imádnivalóvá tenni :)
A sarokszekrény amúgy nagy szerelem volt nekem régóta .. a KIKÁban nézegettem mindig, de nagyon drága volt ez a kék-ezüst .. aztán egyszercsak megyünk .. és 70%-os végkiárusítás volt, mert átrendezték azt a részt :shock: :shock: Akkor azonnal megvettük .. pedig nem terveztük .. de örökké bántam volna, ha annyiért ott hagyjuk :lol: :lol:

Kép
szösszenet

igen, mutatok képeket. mostmár érdemes csinálni. eddig semmi látványos nem volt. aztán az utóbbi 1-1,5 hét alatt akkorát nőtt a pocóm hogy csak na! totál le is döbbentünk.

anyukám lepődött meg a legjobban. mult hétvégén látott, még nem lehetett semmit látni. aki tudta, csak az látta bele (képzelte bele) a kicsikémet. aztán eltelt 7-9 nap és roppant megnőtt. anya teljesen kész volt hogy már mekkora. mert ugye ő nem minden nap látja, és meglepő volt a változás :lol: 8)

lehet mindjárt csináltatok is apával és teszek fel :D

Kép

Kép
timi1982

[quote="timi1982"]l írta:timi1982ehet mindjárt csináltatok is apával és teszek fel :D

Helyes-Helyes!!! :)
Várjuk ;)

Kép
szösszenet

basszus

nem tudom lekicsinyíteni annyira hogy ide fel tudjam tenni. nah még görcsölök majd rajta

[/img]

Kép

Kép
timi1982

Szívesen lekicsinyítem neked. ..
andi@black-out.hu
(már ha nem megy :D)

Kép
szösszenet

Kép

Kép

nah hát, ilyen nincs. még jó hogy van informatikus a háznál 8) :lol: nem jpg-ben volt lementve a kép ezért nem engedte :shock:

Kép

Kép
timi1982

nah de majd készítek nektek szép csini fotókat is. ezek ilyen itthonias képek 8)

lassan tényleg kell csinos is. anyukámék is már szóltak hogy jó lenne már valami pocakos családi fotó 8) :lol:

de ma már nem volt kedvem visszaöltözni. reggel óta uton voltam. örültem hogy megszabadultam a felesleges öltözéktől.

találtam tök jó terhes nacit megint 8) igaz nem vettem meg. nem vittem bankkártyát, kp meg 2e ft volt nálam. abból meg ugyebár nem futja a nadrágot :D

nem indultam vásárolni. ebédet vittem páromnak, de jöttek ismerősök és becsaltak a városba. holnaptól költözik a bolt másik helyre. de szerintem jövő hét elején megveszem.
ez már igazi nyári vászon nadrág. fel lehet 3/4-esre csatolni.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Szöszi! nekem is nagyon bejön a sarok szekrényed! Az elsö képeknél nem is figyuszoltam fel rá, de miután a többi képet néztem akkor jobban megnéztem és nekem is nagyon bejön!

Zsuzska! Nagyon sajnálom, hogy jön a Mikike! Én mondjuk most abszolut nem számitok arra, hogy nem fog megjönni! Nem tudom miért de érzem, hogy jövöhéten meg fog jönni Mikike! :roll: De nem gáz mert mondtam, hogy most nem görcsölök mert az elözö honapban nagyon elkeseredtem! 8)

Timi! Nagyon szépen alakul a pocid! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Timi - Tényleg kezd már látszani, hogy alakul a pocakban a kis manó :)
Előszedtem az én kb. 18 hetes fotómat... ohhh .. milyen vékonyka voltam akkor :D :D :lol: :lol:
Várjuk a csini fotókat is :)
Mi is össze szoktuk kötni a fotózást vmilyen programmal .. mert amúgy hétköznap, ha csak itthon tanítok, akkor nem öltözöm ki egy fotó kedvéért .. ahhoz már lusta vagyok :lol: :lol: :lol:

Zsuzska, Nócika
- Remélem a tavasz a ti évszakotok lesz!!! :) ;) P

Kép
szösszenet

jó reggelt lányok!

hát igen, nézzük is szorgalmasan a párommal a pocakom. főleg mert, ekkora sose volt.
csípőre szélesebb vagyok, de azért arra büszke voltam hogy odafigyeltem hogy attól ne nagyon legyen fölöslegem. hasam meg sose volt. valahogy ha feljött 1-2 kg, akkor is inkább csipőre vagy esetleg combira. azon meg ugye segíteni lehet 8)

most meg... van pocakom, meg feltolta egy "kicsit" a gyomromhoz is a dolgokat. döbbenetes ahogy alakul.
aztán mivel széles csípős vagyok ugyebár nekem oldalra is rendeződhetnek és még most hogy nem tölt ki rendesen pocakban érdekesen alakulok. de a lényeg aki bent van :lol:
szétnyom, akkor igy jártam. kicsit persze bántja a hiuságomat hogy nem vagyok olyan mint némelyik kismama. bnőm ő hizott 6 kg. ez az összes a hasa volt. 9 hónapig a rendes ruháit hordta. később vallotta be hogy vett ő egyetlen egy kismamanadrágot de volt rajta addig mig a boltban felpróbálta, meg otthon megmutatta a férjének. nah hát én ilyen nem leszek... nekem azért jön ide-oda.
de szülés után, vagyis szopi után vagy még az alatt, azért lemennek azok a kg. ha meg nem akkor tenni kell érte!
ez ezzel jár... 8)

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt csajok!

Szép is a pocakos élet :wink: Pont tegnap hívott fel unokatesóm, hogy kellenek-e nekünk a kisfia ruhácskái, mert náluk már tesó nem lesz, viszont már nem tudja a zsákokat hova rakni. Mert ha nem megyünk el értük, akkor mennek valamelyik szeretetszolgálatnak. Na mondtam is neki, hogy stipistopi, ne merészelje oda adni bárki másnak, mert irgum-burgum. Szóval lesz 3-4 zsák ruhácskánk :lol: :lol: :lol: A barátnőim marha jól járnak........az egyiknek 5 hónapos, a másiknak 5 hetes a kisfia :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is abszolút számítottam rá, hogy megint meglátogat a Télapó. Úgyhogy inkább a vérvételekre és a HSG-re álltam rá már 3 hete, amikor voltunk a meddőségiben. Azért már nagyon ácsingózom, hogy én is itt flangáljak pocakosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Timi - Azért az igen ritka, hogy vki 6kg-t hízzon .. nem is hiszem, hogy ez kellene a követendő példa legyen :)
Rajtam 12kg van már!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És még van 1 hónapom ;)

ZSuzska
- Mi is várjuk, hogy pocakosodj, és örülök, hogy jó a kedv!
Babaruhánál meg nem is kell jobb motivácó :P :)

Kép
szösszenet

Szöszi: Szerintem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy is olyan gyönyörűséges ruciai voltak Olcsinak.....mondtam is a hasamnak, hogy a HSG után gyorsan költözzenbele albérlő, különben a barátok leamortizálják a rucikat,mire visszakapom őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még szerencse, hogy eléggé zajlik az élet nálunk és nincs is időm agyalni annyira a babán :wink: 8) :wink: 8) Ami tök jó......végre apa is fellélegzett egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De olyan édes volt párocskám..... tegnap már kérdezte, hogy akkor most mikor lesz piri? Nem kellene még neki váratnia magára? Mert hogy ő is számolja őket, mint kiderült és neki is feltűnt, hogy csak pénteken kellene neki megjönnie, de holnap már tombolás lesz :)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

MEg melyik nap megyünk vérvételre? Hogy ő is tudjon készülni, hogy úgy alakítsa a programját, hogy el tudjon vinni.....majd megzabáltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az nagyon jó, ha párod ennyire melletted van ebben :)
Máshogy nem is lehet :)
Örülök a boldogságotoknak - megérdemlitek nagyon az albérlőt :D :lol:

Engem is elkísér a férjem minden vizsgálatra .. mindenhova, úgy vigyáz ránk, mint egy hímes tojásra :)
NAgyon szeretjük :)
Alíz is megismeri már a hangját .. amikor ő beszél hozzá, akkor nyugton van, és figyel .. még ha fél perccel előtte tombolt is odabent. CSoda érzés ezeket megfigyelni, rádöbbenni, hogy kommunikálunk a kislányunkkal már most :)

Kép
szösszenet

Igen, hasonlót én is tapasztaltam a barátnőméknél.....a 6. hetétől végig kísértük a terhességét...... amikor rosszalkodott odabent, apája úgy leteremtette, hogy azonnal megnyugodott.....
Meg én is sokat beszéltem hozzá :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lányok!

nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudok utánanézni a terhesség alatti hüvelytisztaság értékeknek?

tegnap beszéltem a dokimmal. kész voltak az eredményeim. minden rendben van, a hüvelytisztaságomra annyit mondott hogy 2-es szintű. nah nem akartam részletesebben rákérdezni, mert voltak nála a rendelőben. aztán most azt nem tudom hogy mennyire jó vagy nem jó.

Kép

Kép
timi1982

hát sajna én nem tudom :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: