Fleur, Viranka, Motiot, Netarin, Dotildi, Meryke! Gyönyörűek vagytok a képeken!
Egyszer majd én is ideérek a képekkel..... csak nagyon kevés digitális képünk van, inkább nyomtatott képet kéne lefényképeznem és úgy betennem, de ahhoz előbb még a gépet fel kéne töltenem, szóval majd!
Mesi, ügyes vagy, (és persze Zsófi is) hogy próbálgtjátok a csőrös poharat! A hozzáttáplálás megkezdésekor én is így szeretném!
Motiot! Okés, hát ezt nem tudtam volna soha kitalálni, hogy miért ez a név!
Granda, a te neved eredetét azért lehetett sejteni...
Ez a kocsi marha jól néz ki!
Maggie, remélem este teljesen elmúlt és most jó sokáig kerül téged az a fránya fejfájás!
L.Móni! Hát tényleg felháborító ez a MÁK! És ha nem követed pontosan nyomon a pénzed, nyoma is veszhet ...........
Varga Tünde 
(apa berohanása)
Én voltam már úgy, hogy mind a három gyerek velem egy szobában, picur a kezembe, és hallom, hogy sír a másik szobában és rohanok be... nem is egyszer volt ilyen! annyira ki van hegyezve a fülem meg a lelkem a gyereksírásra, akkor is hallom, ha nincs!
Timi26, remélem, ma még jobban vagytok és ha ma is szép olyan szép idő lesz, sétálhattok egyet! Tesód rendben van azóta is?
Juba, és hogy áll a babakocsid? Úgy értem, hogy Bertus feléd van? Esetleg próbáld meg megfordítani a kocsit, (ha olyan a kocsi) ha eddig téged látott, most fordíts kifele, hátha az újdonság leköti! Vagy ha eddig kifele volt, fordítsd magad fele!
Figyu, meg írtad, hogy fektetni már nem is mered a kocsiban! Ha régóta nem próbáltad fektetve, próbáld az is újra az összes variációban (álmosan, alvás után, jóllakottan, játékkal stb), hátha most pont úgy kényelmesebb. És ha otthon alszik, háton szokott? Nekem volt olyan, hogy a hason alvó gyerekemet a kocsiban is a hasára tettem! Meg még az jutott eszembe, hogy esetleg vidd be a kocsit a lakásba és ott kevesebb ruhában próbáld ki, hogy mit szól hozzá (feltámasztva, játékkal, bohóckodva, énekelve neki, ringatva, vagy mit tudom én)!
Milyen módszerrel fogytál te 22 kilót?
Bocs a sok szövegért, de még valami eszembe jutott! Volt egy olyan időszak nálunk az egyik fiúnál, hogy az segített, ha nem egyedül vittem sétálni és folyamatosan beszélgetést hallott.
Jajj,
Irina! Milyen jó, hogy Ádika ilyen jól visel mindent!
Milénamóni: hát addig rendbe, hogy nagyon finoman visszahúzza a bőrt, hogy lássa, hol tart most, mennyire húzható vissza, de szerintem egy picit se lehet erőltetni ilyenkor még, még sokat oldódik magától! Be is repedt? Hát megáll az eszem! Persze, sokszor előfordul fiúknál, hogy letapad és később gond van vele, de hát ez nem biztos! Csak azért most fájdalmat meg sebet okozni, mert később lehet, hogy gond lenne vele...?
Heni, ügyesek vagytok (avás, altatás )! Klassz az avatar!