A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bella!Kép
Köszi a nyugtatást!Kép
Holanp reggel megyek a dokihoz 1/2 8-ra. De csak este tudok majd jönni.
A bromot én most nem szedem, fogalamam sincs mennyi a progiszintem.
Azt hiszem jól jönne ha el tudnád küldeni a maradék Utró-t, de csak ha neked nem kell. De előbb holnap megvárom mit mond a doki.
Már nagyon izgulok és egy kicsit félek a csalódástól.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Nem megy az alvás (párom nincs otthon, senki nem szuszog mellettem), gondoltam bekukkantok. És végre látok egy jó hírt is! Kép Leone! Hatalmas gratula, annyira örülök. Kép Vetélésre pedig ne is tessék gondolni! Csak pozitivan előre, utrot pedig egy kis ügyességgel bárhogyan lehet szerezni. Kép

Két csíkos tesztet kívánok mindenkinek!

Puszi!
Andi
andi28

ShineKép
Mostmar tul vagy a HSG-n, majd jelentkezzel hogy mentKép

EgcsiKép
Gratula, hogy ilyen bator voltalKép Aztan furjecsket elkapni, ha hazajonKép

ErikaKép
Igy ismeretlenul is nagyon nagy gratula a babahoz. Tovabbi gond nelkuli pocakosodast kivanokKép

JoviKép
Ne legy szomoruKép Attol neked nem lesz jobb, meg kell probalni konnyedebben felfogni. Gondold azt, hogy mar csak egy ici-pici turelem es ido kell a babahozKép En mindenesetre Neked is szoritok.

LanyokKép
Voltam tegnap a gyogyszertarban a kovetkezo adag Serophen-ert. Kozben feltankoltam ovulacios es terhessegi teszttel isKép es amig varakoztam ( 20 perc, mire kiadagoljak a gyogyszert) nezegettem a teszteket. es mit lattam???? Ferfiaknak termekenysegi teszt. Szinte ugyanugy nez ki, mint a terhessegi tesz, kiveve, hogy tobb kis ablak van rajta. Ossze kell gyujteni a spermat, varni 15 percig es beleonteni a "nyilasba" es megvarni az eredmenyt. Mondjuk az ara sem piskota, $49, de lehet kapni! Ott vigyorogtam a sorok kozott, hogy mik vannak?Kép

LeoneKép AliceKép
Szomjazunk a friss hirekre, de csupa jot kerunkKép De addig is meg megy a drukk

Jo reggelt nektek en most megyek csicsikalni, mar itt ejfelre jar.
Vica
vica72

ZsebiKép
Kicsit fájt, de csak néhány óráig, inkább olyan "izomláz" érzésem volt a szúrás környékén.

EditKép
Ugye nincs kecsap?

ErikaKép
Gratula és problémamentes babavárást!

LeoneKép
Minden OK, ugye? Sajnos csak napok múlva tudom meg mit mondott neked az orvos, de addig is nagyon szorítok!

VicaKép
Tényleg, hogy mik vannak!Kép Ezen a férfi termékenységi teszten jót vigyorogtam, elképzeltem, ahogy párocskáink a két csíkra várnak.Kép

Most eltűnök a topikról kicsit, megpróbálok lépést tartani a történésekkel, de jönni nem nagyon tudok. Addig is BABÁSODJATOK!

Egcsi
egcsi

Sziasztok Csajszik!

Látom mindenki belefeledkezett a hétvégébe.Kép
Beszéltem a gólyákkal, elnézést kérnek, de mostanában nagyon le vannak terhelve ezért csúszik a nekünk beígért határidő. Azt üzenik, nem vagyunk elfelejtve.Kép
Most már tényleg eltűnök!

Cső:
EgcsiKép
egcsi

LanyokKép
Remelem mindenki a parocskajaval van elfoglalvaKép Ez most babaeso elotti nagy csend akar lenni?KépKép
Most talaltam ezt nagyon jo, bocsi az off-ertKép

13 jó tanács az élethez...

1.Nem azért szeretlek,aki te vagy,hanem azért aki én vagyok melletted...
2.Senki sem érdemli meg könnyeidet,aki pedig megérdemli,az nem fog sirásra késztetni...
3.Csak mert valaki nem ugy szeret téged,ahogy te szeretnéd,az még nem jelenti azt,hogy nem szeret téged,szive minden szeretetével...
4.Az igaz barát a kezedet fogja és a szivedet simitja...
5.Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudod,hogy sosem lehet a tiéd...
6.Sose felejts el mosolyogni!Még akkor sem,amikor szomorú vagy.Lehet,hogy valaki beleszeret a mosolyodba!
7.Lehet,hogy csak egy ember vagy ezen a világon,de valakinek te jelentheted magát a világot...
8.Ne vesztegesd idődet arra,aki nem tart érdemesnek arra,hogy veled töltse az idejet...
9.A sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz mielött megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás legyél érte...
10.Ne sirj,mert vége lett!Mosolyogj,mert megtörtént..
11.Mindig lesznek emberek,akik meg fognak bántani,tehát nem szabad feladnod a hitet.Csak légy óvatos!
12.Légy jobb ember,és tudd ki vagy,mielött valaki újjal találkozol,akitől azt reméled hogy ismer téged...
13.Ne küzdj túl erősen.A legjobb dolgok váratlanul történnek.Ne feledd,hogy MINDENNEK OKA VAN,AMI TÖRTÉNIK VELÜNK!!!

Vica
vica72

Sziasztok!!!
Megjottem,de latom nem volt tul nagy forgalom.
Leone,
mar voltal dokinal,alig varom,hogy elmondd mizujs.Biztosan mindent rendben talalt!Kép
Pentek delutan megszuletett a baratnom kislanya,Brigitta,3100 gr,9/10-es Apgar.Ma voltam bennt nala,kezbe vettem,megszaglasztam,simiztam!Nagyon orultem nekik,mindketten nagyon aranyosak a ferjevel egyutt es most olyan buszkek...es nekem majd' a szivem szakadt meg!Bennt is hagytam belole egy darabot a korhazban.
5.-ik nap,szedem a clostit.Nem akarok gorcsolni ebben a honapban,ugy elhataroztam hogy oda sem figyelek ra,de erzem,hogy ha meg sokaig varat magara gyerek en lassan megzavaraodok.Kezdek aggodni magamert,komolyan!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!Kép

VicaKép!
Itt vagyok a jó hírekkel.Kép

Voltam tegnap a doki bácsinál. Fura volt. Jó sokáig szemlélődött mire végre mondott valamit. Nekem csak annyi kérdésem volt, hogy elég vastag a méhnyálkahártya?Kép Azt mondta 20mm, erre megnyugodtam. Mivel még csak a 40. napon voltam alig találta meg a petezsákot, egyszer azt is mondta, hogy "Ha akarom terhes, ha akarom nem terhes". Ezt nem tudom mire értette.
Mikor befejezte a vizsgálódást nyomtatott nekem egy képet, amin van egy alig 8mm-es valami, ami akár petezsák is lehet, és azt mondta:
"Ha nem ismerném korábbról és csak úgy besétált volna az utcáról azt mondanám, hogy terhes. De mivel ismerem az előzményeket nem szeretném, ha esetleg nagyot csalódna. Én csak nagyon halkan és zárójelben gratulálok."
Szóval most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Kép De még a doki is fél ezt rendesen kijelenteni. Azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, akkor majd hangosan is gratulál. Aztán a végén aztán mégiscsak azt írta a papíromra egy "egye fene" kíséretében, hogy 8mm-es petezsák látható. És végül mégis azt is mondta, hogy ez terhesség.Kép
Mondtam neki, hogy rosszalkodtam és a tanácsától függetlenül 3x2 Utrót szedek, írjon már ki nekem egy nagyobb adagot. Simán kiírta, azt mondta, hogy nem csináltam rosszat a sok Utróval, és ha ez az én lelkem megnyugtatja, akkor szedjem nyugodtan. Kép

Tegnap sokáig dolgoztam azért nem tudtam jönni, ma meg csak pihentem, rengeteget aludtam és feküdtem, mert ez a hét nagyon fárasztó és megerőltető volt, a munkahelyemen rengeteget kellett dolgozni. Így aztán kimaradt a takarítás, a porcicák csak úgy hancúroznak a sarkokban és a bútorok alatt. Úgy érzem sosem érem utol magam. De nem baj, legfontosabb a pihenés.

Tehát most nem tudok mást tenni csak várok.Kép Meg természetesen nektek szurkolok!!!KépKépKép
Nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg sok drukkot!!! Fantasztikusan jól esett minden alkalommal! Nem tudom szükségem van-e még rá, még midig csak a 41. napon vagyok és volt már nekem 47. nap körüli vetélésem is. De igaza van Andi28Kép-nak, és megpróbálok nem gondolni rá. Valahogy érzem, hogy minden rendben lesz, most mindennek rendben kell lennie. Igaz néha még megjelennek a kétségek, de remélem hamarosan túl leszek rajta.
Köszönöm mégegyszer a sok lelki támogatást!Kép

Ha nem bánjátok azért még itt maradok veletek.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Kedves SzösziKép, itt vagy még?

Ne zavarodj megKép, jönni fog a baba! Teljesen megértem mit érzel. Nagyon jó az elhatározás, hogy ebben a hónapban nem figyelsz oda rá. Remélem sikerül is, mert nekem soha nem sikerült ezt az elhatározást betartanom. Most augusztusban meg úgy gondoltam úgysem jön össze, nem is figyeltem oda rá, csak a szeptemberi újabb stimulálásra, gyógyszerezésre készültem. Így fog eljönni nektek is észtevétlenül a baba.
De tényleg jó az elhatározás, próbálj nem görcsölni rajta! Pihenj sokat, tornázz, bulizz, csinálj olyan dolgokat, ahogy jól érzed magad! Kösd le magad, hogy kevesebbet gondolj a témára. Én nagyon drukkolok neked, te meg ne foglalkozz vele! Tudom, könnyű mondani...

Puszi, Leone

KépKép
leone

Leone! Gratulálok.

Én eltüntem kissé, még egy ideig, ugyanis jövö héten is 4x kell menni orvoshoz, és egyrészt kifáraszt már az az 1 óra is, másrészt utána mindig nagyon fáj a hasam. Igy most nem tudok visszaolvasni, és táblázat sincs. A baba pár napja már mozog, kedden megyek genetikai UH-ra, hát amiatt kissé izgulok.

Sziasztok, majd valamikor jövök.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LeoneKép
Akkor en most hangosan gratulalok, - mit hangosan? - kiabalvaKép GRATULA!!!! De akkor most vigyazz magatokra, pihenj sokat, amennyit csak tudsz.
Remelem beinditod a varva vart babaesot?KépKépKép

KarmenKép
Szuper, hogy mar mozog a babocaKép Pihenj sokat, az most mindennel fontosabb! A tablazat meg ugyis megvar minketKép
Azert varunk vissza minnel hamarabbKépKép

En ma voltam uh-n, mindket petefeszekben volt egy-egy nagyobb, es tobb ici-pici ( a mereteket nem jegyeztem meg, mert csak elhadarta az asszisztensnekKép ) De visszarendeltek keddre megegy uh-ra. Remelem akkor mar szebbek lesznekKép

Vica
vica72

Kedves Leone!
:-):-):-):-):-):-)
Cat, Virág és Többiek drukk!

(Budakalász)
Névtelen

Jo reggelt!
Koszonom Leone a biztatast,sajnos kizart,hogy en ne a babara gondoljak,ezert is irtam,hogy be fogok csavarodni,mar erzem,hogy osszeroppanok,ha most sem sikerul es sajnos igy nem is szokott sikerulni...
Ma reggel arra gondoltam eljarok kocogni,mert nem mertem menni tavaly ota tornazni sem,meg semmit mozogni,hogy hatha-hatha most...es nehogy az legyen gond.Nem is tudom...
Ebben a honapban merni fogom a homet is.Ma reggel,a 6.-ik napon 36.9!!!!!!!!!!!!Mi van velem?A closti tenne? Ugy idegesit ez is...

Remelem nektek jobb hetetek lesz!Kép
-szoszi-
U.I. Cat!KépHanyra mesz dokihoz?
szoszi

Leone Kép

Most már azt hiszem tényleg gratulálhatok. Mostanában mindig idenéztem, hogy mikor jössz a hírrel.
Amennyit csak bírsz pihenj. Ilyenkor az elején az a legfontosabb. A porcicák meg csak hadd legyenek ne törödj velük. Meg kell szokni, ha már meglesz a pici, akkor sem jut mindenre időd.
Tudom nem könnyű nem aggódni, de próbálj minél kevesebbet.Rendben lesz most minden, OK?
Persze később is állíndóan lesz miért. Először az első három hónap, utána az AFP miatt, aztán miért nem mozog, vagy miért mozog sokat. Ha meg meg lesz a baba miért sír, mennnyit eszik. Hidd el aggódni mindig is fogsz. Csak ne túl sokat.
Legfőképp örülj, hogy valaki beköltözött a pocakodba.

Kitty
18+6
kitty123

Szép Jó Reggelt!

Leone

Gratulálok :-)))) Nagyon örülök "Nektek". Most hogy olvastam a hírt ,így ismeretlenül is libabőrös lettem úgy örültem.
Olyan jó olvasni hogy azért van értelme a kitartásnak .

Szöszi,

Kérlek szépen legyél megint vidám! Nem szabad ennyit szomorkodni és idegesíteni magad.
A mozgás sosem árt ! Sőt sokkal jobban fogod érezni magad ha felszabadul a sok adrenalin ! Vidám leszel és jókedvű és akkor jön majd a kis picur !!!

Csajok ,mikor érdemes vérvételre mennem? (csak álmodom a 28 napos ciklusról) és ma vagyok a 11. napon.Véleményezzetek légyszi!
Zsebi

Kedves Szöszi!

Ne keseredj el. Leonénak írtam, de neked is elmondom:Nekem van egy bartnőm akinek 3 vagy 4 gyerek ment el. Teljesen ki volt. Szépen feladta már nem törődött az egésszel és akkor terhes lett. Meg is maradt a terhessége, de ő egyátalán nem úgy állt hozzá, mint a korábbi többihez, hogy "egy életem, egy halálom, úristen csak megmaradjon", hanem a kötelező normálison kívül már nem törődött vele.Eljárt kontrollra, egészségesen evett stb. Azt hiszem annyira feladta, hogy azt hitte úgyis mindegy. ÉS MEGMARADT. Sőt utána még egy született neki!
Egy másik barátnőmnek az első elment. A másodikról meg 3 hónapos koráig nem tudott, mert mellette volt menstruációja. Lerobbant Barkast tologatott, hegynek fel, dohányzott Kép Kép A nem tudott baba mellett, de gyönyörű kölök lett. Az az egy egyébként, mert tesó azóta sem jön össze, 3-4 havonta (!) menstruál, szerintem PCO-ja is van, a hormonjai borzasztóak, de akkor egyszer a természet kivételt tett, és adott neki egy gyönyörű babát. És addig a szervezete is topon volt, dacára minden vacak értékének és nőgyógyászati státuszának. Szóval ezek furi dolgok.És az ilyen csodákban hinni kell a sokadik vetélés után is,mert LÉTEZNEK. És egyszer a te csodád is eljön. Ha nem ma, akkor holnap. Vagy 1 év múlva.
Sajnos a csodák ráérnek nem sietnek Kép Kép Kép De jönnek.

üdvözlettel:Hajni
Névtelen

Hajni,Zsebi!
Koszonom,sajnos most eleg nehez engem jobb kedvre deriteni.Jo lenne mar azon aggodni,hogy nehogy elmenjen...de egyelore meg sem fogan. 20 honapja varok,mar mindenki meg is szult korulottem es en NEM BIROM TOVABB!!! Nem gondolok arra,hogy mikor lesz,vagy legyen MOST,vagy en beleorulok.Mar egy napot sem birom!!!Kezdek azon gondolkodni,hogy elmegyek pszihologushoz.
szoszi

LeoneKép
Nagyon örülök, és gratulálok.KépKépKép Mostmár ne izgulj semmin, legyél boldog, és kivirult, és szeressétek egymást a pároddal. Persze vigyázz magadra, de csak az ésszerűség határán belül.

SzösziKép
Kérlek ne depizz. Mindenkinek lesz babája, csak bízni kell. Mindenkit más nyugtat meg. Van akit az, ha nem törődik vele, van akit az,ha orvoshoz jár, és törődik vele. Találd meg azt a módszert ami Nektek a legjobb, és ne tilts meg semmit magadtól azért, mert babát akarsz. Szerintem a pszichológus is jó ötlet, ha ez megnyugtat, de mehetsz kineziológiára, vagy talpmasszőrhöz is.

Ismeretlen BudakalászrólKépKépKép
Köszönjük szépen a drukkot, és pusziljuk a pici családotKépKép

LányokKép
Pont szombaton megjött. Minden álmom így váljon valóra, mert így ma a 3. cn-en vagyok.
Most jöttem a dokitól. Levette a 3. napi hormont, és mellkasröntgent csináltatott. Szerinte fogjunk bele a lombikba, mert szerinte sikerülhet spontán is, de évek is rámehetnek. A párommal este megbeszéljük, de valszeg ezt csináljuk, mert én nem akarok még éveket erre áldozni, és hát kistesót is akarunk majd. Jövőhéten lesz egy vizsgálat, és a 21. naptól 2 hétig megy a petefészkek leállítása. Előreláthatólak október végén lesz a transzfer.
Kb. 100 ezer Ft-ba fog kerülni, de ez függ még a hormoneredményektől isKépKép. Erre fogunk keresniKép.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Legalabb biztatnak valamivel.Most van mibe kapaszkodni.Ugy elrepul ez a honap,mint a pinty.Es a lombik ossze fog jonni!(De megszakadnek a rohogestol,ha a 21.-ik napi vervetelen terhes lennel,a petefeszek leallitasa elott Kép)
Legy szives nyilatkozz a homrol!36.9 a 6.-ik napon!!!!Mi ez?
Lanyok!Kép
Mindig csak pillogtam,mikor "barnazasrol" volt szo itt a topicban.Nem tudtam mi az, de most tegnap(mensi 5.-ik nap) arra gyanakszom nekem is olyan volt,szoval sotetebb es mas.Miert van ez?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
A Clostitól ilyen magas a hőd. Ne izgulj a szedése után a középidőre lemegy a hő. A barnázással a mensi után nem kell foglalkoznod. Ez természetes, az alvadt vér jön le a hüvely faláról. A mensi előtti barnázás lehet gond.

Mj-MoniKép
Köszönöm szépen a drukkot. Most olvastam el a pénteki termést, és látom milyen kedves voltál.

BellaKép
Igen maradok a dokimnál. Benne megbízom, Ő ismer, ráadásul megbeszéltem vele, hogy megpróbálja munkahely-megtartó módon levezényelni a lombikot, hogy ne kelljen ezt a mh-en bevallanom a hiányzások miatt. Majd szólok, ha jöhetnek a babatapasztó energiákKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,

hát ez nagyon klassz hogy belefogtok a lombikba.Tuti siker !! :-))) Én éppen most nézegettem a barátnőm ikreinek fotóit.Ők is lombikos babák és hosszas várakozás és próbálkozás előzte meg őket. De itt vannak és sima lefolyású terhesség mellett ,gyors szülés után gyönyörűek lettek. :-))

Szöszi,

Ha ennyire görcsösen akarod ,akkor szerintem már pszichésen is hatsz a szervezetedre és nem jó irányba. Szerintem jó ötlet ,ha kibeszéled magad és szakember tud segíteni hogy valahogy átlibbenj ezen.
Türelem, optimizmus ...szép idő van, menjetek sétálni nagyokat , szeressétek egymást .Kezdd el a sportot ,próbálj olyan elfoglaltságot csinálni ami legfoglal és örömet okoz!
Hidd el sokan vagyunk akik várakozunk de nem szabad minden erőt ,energiát és gondolatot erre összpontosítani.
A barnázás nem a mensi előtt szokott lenni ?? Bár most nekem is olyan furán lett vége.Úgy mint neked olyan barnás "trutyi" szivárgott.De csináltam egy sósvizes irrgálást és elmúlt. Olvastam valahol hogy ha túl sokáig tart a mensi akkor a sósvíz megállítja a vérzést meg a szivárgást. Lehet hogy hülyeség?
Zsebi

Kedves Szöszi!

Ehhez a pszichológus témához:
Nekem az első babám vetélt el. Nagyon örültünk, amikor összejött és teljesen összeomlottam, amikor bementem egy UH-ra és az orvos azt mondta, már nem él a 2 hónapos babám Kép Kép Kép Napokig nem tudtam aludni utána, teljesen összeomlottam. Én is azt találtam ki, hogy elmegyek egy pszichológushoz. Olyan szorongásos rohamaim voltak, hogy én is azt hittem, hogy nem bírom tovább. A párom elfurikázott egy pszichológushoz, akire egyébként itt a neten találtam. Állítólag ilyen esetekkel is foglalkozik. Szóval elmentünk. A fickó színtiszta kókler volt, amellett hogy szemmel láthatóan maga is segítségre szorult volna... És fura dolog történt. A kezelés végére megértettem, hogy szar, ami velem történt, lehet, hogy szorongok amiatt lesz-e nekünk gyerekünk, de nálam sokkal nyomorultabb emberek is vannak. Pl. a pszichológus, aki velem szemben ült. Remegett a keze, látszott rajta, hogy jóságos pszichológus bácsi szerepbe bújt,de ha kicsit megvakargatná valaki a mázt alatta egy szerencsétlen valakit találna.Közben meg úgy körmölgette azt, amit mondtam, mint egy precíz könyvelő.Ahelyett, hogy IGAZÁN rám figyelt volna. A klisékről amikkel bombázott már ne is beszéljünk. Szóval nem mentem hozzá vissza, de az eset sokat segített, hogy kigyűjjek a depressziómból.

És talán még annyit a témához, hogy egy jónevű budapest intézményben tartja a magánrendelését. Munkaidőben, az igazán rábízottak idejének a rovására. És ezért / óra 8000 forintot kér és heti két ülést javasol... Ami szerintem arcátlanság egyszerűen. Ha választanál pszichológust, írj előtte egy e- mailt és megírom ennek a nevét. Ehhez NE menjél, ha szeretnél pszichológushoz menni.

Később vettem egy gyógynövényboltban szorongásoldó teát, néhány nap múlva mintha elfújták volna a depimet, és arról a teáról viszont csodákat tudnék regélni neked. Eltelt 1-2 nap a teás kúrából és mintha kicseréltek volna.

Hajni
Névtelen

Hajni,

ez a szorongásgátló tea pontosan mit tartalmazott? milyen gyógynövények voltak benne?
Zsebi

Zsebi!

Idehoztam a dobozt és ezeket:Citromfű, macskagyökér, borsmenta levél, ánizstermés, galagonya virágos ágvég, komló, levendulavirág.
Foglalkozol természetgyógyászattal? (én is)
Szerintem egy ilyen 2 hetes teakúra ezerszer többet ér, mint pszichológusnál még jobban kianalizálni azt, amit az ember ilyen helyzetben ezerszer agyonanalizált már. Ilyenkor az elengedős vonalat kell inkább erősíteni.És a stresszoldás sokat segít ebben. Ráadásul a stress és szorongás, mint emóciók olyan üzeneteket küldenek az agyba, hogy "gáz" van, az idő nem alkalmas utódra, takaréklángra a hormonokkal...
Névtelen

Hajni,

Ez nem a Herbária nyugtató teája? Olyat én is vettem és ittam is ,de úgy be kellett csomagolni mert baromi büdös.
Aztán áttértem a macskagyökér teára.Na annak a szaga azért ezt is felülmúlja ,de szerintem is nagyon hasznos.
Én most átálltam a cseppekre mert gyorsabb és kevésbé szaglik a lakás:-))))
Viszont a cickafarkfű teát megcsinálom rendesen.Hátha ettől beindul az OV-m.?!
Nem kifejezetten ástam bele magam a természetgyógyászatba ,de igyekszem gyógyszer helyett teákat kotyvasztani. Nagyon sokat próbáltam már különféle bajokra és eddig azért mindig jót tett.

Szöszi,

A macskagyökér cseppet tényleg kipróbálhatnád.
3 x 15 csepp naponta és tényleg jó !
Zsebi

De ez a Herbária teakeverék. Kép Hát egy kicsit tényleg büdi, de nem olyan vészes. Én már nem használom, csak a legnehezebb 2 hetemen segített át.

A cickafarokfű önmagában nem kevés? Nem kellene még hozzá palástfű is hozzá? Mintha azokat egyben szokták volna ovulációs problémákra javasolni. Nagyon sok jót hallottam a Maca Vibe kapszuláról, ami fokozza a termékenységet pl. azáltal, hogy rendezi az ovulációs folyamatot. Azt nem próbáltad meg?

Hajni
Névtelen

Valaki használt már ovulációs tesztet? Azt a mikroszkópikus variációt, ahol páfrányszerűt kell látni. Mik a tapasztalataitok?

Hajni
Névtelen

Hajni,

Nem a palástfűvet nem tudtam hogy kell hozzá.Most már ebben a ciklusban így iszom majd a következőben veszek palástfüvet is .Köszi !
Mi az a Maca Vibe kapszula? Sosem hallottam róla.
Zsebi

Megnézem a neten ezt a Macá-t :-))) Hát elég húzós az ára 5.000 Ft körüli ,100 db van benne és 3 x 1-t kell szedni naponta.
Azt írják hogy a férfiak ondóját javitja , több lesz és gyorsabb és hogy a nőknél is alkalmazható !
Használt már valaki ilyet? Kiváncsi vagyok érdemes e kipróbálni?
Zsebi

Sziasztok!

Válaszaitokat olvasva őszintén elszégyelltem magam! Igazán szíven ütött, hogy ti már évek óta kűzdötök töretlenül, én meg 5 hónap után összeomlok! Kedves Alena és Edit, igazán jól esik a megértésetek, rég voltak ilyen kedvesek velem, pedig számotokra én egy idegen vagyok. Én megértem Szöszi depijét, rajtam is ilyen érzelemhullámok vonulnak végig. Persze igyekszem elhesegetni őket. Csodálom a kitartásotokat és türelmeteket. Nehéz újra és újra felállni, minden hónapban kezdeni elölről.

Kicsit bíztató, hogy többen kikerülnek innen. Nekik őszintén gratulálok, megkűzdöttek a babáér!

Természetgyógyász módszereken már én is töprengtem, csak nem tudom mégis mit kéne? És meddig próbálkozzunk, mielött elkezdenénk a részletes kivizsgálást.

Szomorka
Szomorka

Én nem használtam még Maca Vibét. Az ára télleg húzósKép Kép Bár ha azt vesszük, hogy a nőgyógyászomnál 1 vizit ennyi...A női termékenységet is fokozza állítólag.
A leírás:
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a

!!!!!!!!!!!nőknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják.!!!!!!!!

A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítő tevékenységeknél pedig a Maca kitűnő helyettesítője az anabolikus szteroidoknak.

Az utóbbi időben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca - Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és előnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nőkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában működik, tehát nem szükséges a nemi aktus előtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.
Orvosi rendelvény nélkül szedhető, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.
A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényező, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.
A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerű szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában működik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.
Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.
Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta

Hajni
Névtelen

Szomorka!

Azonnal kezdjétek el a részletes kivizsgálást!!!! Neked is jobb lelkileg ha tudod, hogy a hormonok O.K. és rendben minden. Ha meg nincs rendben, akkor elöször érdemes rendezni és utána próbálkozni.

Hajni
Névtelen

Lanyok!Kép
Koszonom a jotanacsokat.Nem fogok pszihologushoz menni.Nem az en stilusom es nem is ertem,hogy juthatott eszembe.KépNagyon turelmetlen es szomoru vagyok.Komolyan mondom,hogy ugy erzem:MOST akarok terhes lenni,egy percet sem birok tovabb varni!Kepes lennek lehasalni a foldre,az oklommel verni es orditani!Lehet,hogy igy leirva szornyen hangzik,de en ezt erzem.Ugy latszik Ti sokkal erosebbek vagytok,en most becsavarodtam.Eddig minden honapban sikerult osszeszedni magam,de most nem megy.Kép
Ugy dontottem elmegyek ma 6-tol tornazni,hatha az segit,pedig meg barnazok(a 6.-ik napon,ilyen se volt meg...)de nem is erdekel,mert valamit surgosen ki kell talalnom!Meg az is lehet,hogy el fogok menni szabira,nem tudom,most gondolkodom!
Torna utan meg benezek...legyetek jok!
-szoszi-
U.I:Nekem van ilyen mikroszkopom,sosem volt benne pafrany,mar nem is hasznalom.Nekem nem valt be,es sokan mondtak,hogy igy jartak vele.
szoszi

Kedves Szomorka Kép
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. A kivizsgálást érdemes elkezdeni. Azzal talán te is megnyugszol, ha látod majd a jó eredményeket.Kép

Szöszi Drága Kép
Hidd el, nem vagyok én sem erőssebb. Néha engem is elfog a pánik, és kétségbeesem. Mi is pont annyi ideje próbálkozunk, mint ti. Volt közben egy spontán vetélésem most 3 hónapja.
Néha vannak jobb, optimistább időszakok, aztán meg a teljes elkeseredés. De aztán valahogy megint az optimizmus kerekedik felül. Muszáj, különben nem lenne erő tovább küzdeni.

Puszi, Alena
alena

Leone Kép
Ez fantasztikus hír. Nem kiabálom el, de tudod, nagyon szurkolunk. Hidd el, minden rendben lesz.

Cat Kép
Olvastam a fejleményeket. Jó, hogy belevágtok. Sok erőt kívánok. Írok majd neked, csak most ellepett a munka.

Puszi, Alena
alena

Jo estet!Kép
Megfogyva bar de torve nem...azaz faj a hatam,karom,labam a torna utan de jol esett!Vegighajtottam magam egesz oran,nem volt ido gondolkodni,olyan jol esett.
Hazajoven nagy elhatarozasokat tettem!Egy kicsit atszervezem az eletemet,mert ez igy nem mehet tovabb,hogy ulok es elfolyik mellettem minden es en varok!
Holnaptol jobban fogok dolgozni a meloban es hasznos dolgokat fogok csinalni,olyanokat amiket honapok ota halogatok.(fenykeprendezes,nadragok felhajtasa,elokeresni papirokat,osszepakolni a kolcson konyveket)Talan nevetsegesen hangzik,apro dolgok de maris jobban erzem magam tole.Vacsi utan egybol elmosogattam es nem doglottem a tv elott.Kép
Holnapra pedig beiratkoztam kozmetikushoz,manikuroshoz.KépApro dolgok teszik jobba a napot!Es igy talan a baba is osszejon.Elvegre elfoglalt leszek,szep es sportos.Kép
-szoszi-
szoszi

Ja,majd' elfelejtettem!
Minden eddigi szokasommal ellentetben ma este iszom egy pohar edes vorosbort!Hiaba no,uj szelek fujnak...Kép
szoszi

SzosziKép
Latod! Igy kell csinalni. Biztosra veszem, hogyha lekotod a figyelmedet hipp-hopp baba lesz. Jot fog tenni a kenyeztetes es hogy elfoglalod magadat. Ezek az apro dolgok is nagy elorelepesek, nem kell rogton fejest ugrani mindenbe. Egy pszichologus sem tudna jobb tanacsot adniKép Csak igy tovabb, drukkolok..
A homersekleted gyogyszer mellett teljesen okes, az megemeli ennyire. Altalaban a szedes abbahagyasat koveto napon elindul lefele es lent marad a normal alaphon, amig nincs tuszorepedes. Nem kell izgulni emiatt.

CatKép
Nagyon jo, hogy nekivagtok! Tudtam en, hogy Te egy bator csaj vagyKép Csak szoljal mikor kell a babatapaszto energia, kuldok sokatKép

ZsebiKép
En szedtem a Maca Vibet, sot a parocskammal is szedettem, de sok hatast nem eszleltem magunkon. Es mivel meg mindig itt csucsulok ebben a topikban, azt kell hogy mondjam, hogy nekem nem valt beKép De ez is olyan szerintem, mint a gyogyszerek altalaban, mindenkinel mas valik be.

SzomorkaKép
HajninakKép igaza van, tenyleg erdemes lenne legalabb egy hormon vervetelt es spermaanalizist csinaltatni, hogy elkeruljetek a sok-sok varakozast. Ezek "apro" dolgok, es ha minden ok, akkor lehet tovabb probalkozni. De ha valami gubanc van, akkor viszont nem pazaroltatok el az idot probalkozasokkal, amik ugysem jottek volna be. Erdemes elgondolkodni ezen. A dokinak meg lehet egy kicsit tobbet mondani, hogy miota probalkoztok. De elkeseredni tenyleg nem kell, mert az egeszseges paroknal is kell szokszor 6 honap, mire osszejon a baba. A baratnom a 8. ciklusban lett terhes ugy hogy minden rendben volt naluk. Ha meg elfogyott a turelmed csak szolj, majd szerzunk nekedKép

HajniKép
Mikroszkopos ovulacios tesztet nem hasznaltam meg, de nagyon sokan panaszkodnak ra, hogy sokat nem er. En most a palcikakat hasznalom es nalam ez teljesen bevalt, sot itt az orvos ezt ajanlja. Nem tul olcso, plane ha tobbszor kell hasznalni, de meg mindig jobban megeri mint a masik.

Vica
vica72

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien drukkoltatok nekem! Biztos, ezért sikerült! Kép Tökéletesen átjárható mindkét oldalon a petevezetőm! KépKépKép
A részletes beszámolót egy másik topicon el lehet olvasni, ha valakit érdekel (II női klinika).

Szöszi: nagyon jól teszed, hogy életmódot, illetve szemléletet váltottál! Hidd el, ez be fog válni! Kép))))

Leone: nagyon drukkolok! De ezek, szerintem , szuper hírek!!!
shine

Jo reggelt! Kép
Olyan szep estem volt es ma reggel mire bejottem bedugak a villanymelegitot kicsit es jo meleg fogadott az irodaban es ettol jol indult a napom!
Leone!KépAkkor most halkan gratulalok de nagyon DRUKKOLOK! Rendben lesz az es legalabb elomelegited nekem a helyet a frissben,mar lesz valaki aki ismer...protekcio!Menj csak uttoronek elottem.Kép
Shine!KépOrulok,hogy atjarhato vagy!KépNem is volt olyan szornyu,ugye?
Cat!KépMerre vagy?Kezdek hulni...36.8!Es Te hogy allsz?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Örülök, hogy helyre raktad magad lelkleg. Ne izgulj ez nem egyedi, és nem Te csavarodtál be, mindegyikünkkel előfordul, hogy néha padlón vagyunk, de a helyzetünkben ez érthető nem ?
Egy boldog mamihoz a babák is szívesebben mennekKépKép

Én nem mérek most hőt, de még amúgy is csak a 4. napon vagyok. Jövőhét kedden megyek a schöribe még egy vizsgálatra ami kell az IVF előtt, és aztán én kész is vagyok vizsgálatilag. A páromnak kell még beugrani valamikor, de szegényke most tök lázas, így azt jegeljük míg meggyógyul. Vasárnap voltunk vendégségbe egy kisgyerekes helyen, és a drága párom a 1,5 éves gyerektől elkapta a betegségetKépKép. Mi lesz ha ikreink lesznek ? Mindig beteg lesz a gyerkőcöktől?

ShineKép
Gratula a petevezetőidhez. Most aztán mindent bele, mert a HSG után jó kis csúszós a petevezető, nagy az esély teherbe esni.KépKép

VicaKép
Olyan jó nektek, hogy ott kint mindent lehet kapni. Itt kicsi a választék is, és minden borsos áron van.Kép

ZsebiKép
A Maca-t szedtem én is, nekem a szexuális kedvem nőtt tőle a párom nagy örömére.KépKép Az utcán úgy közlekedtem mint egy kiéhezettt vadkan, és stíröltem a palikat, és alig vártam, hogy hazaérjek. Sajnos aztán mint mindenhez hozzászokik a szervezet, és aztán már semmi hatása nem volt. Abba is hagytam, mert elég borsos az ára.

HajniKép
Csatlakozom a PG53 szidókhoz. Használtam, de össze-vissza mutogatott, ha kicsit több nyálat tettem rá már bármikor bepáfrányosodott, bezzeg középidőben semmit nem mutatott. Ami jó az a Maybe Baby 10 ezer Ft-ért, az orvosom is ezt használja. A pálcikák is jók, de borsos az ára annak aki nem tudja max 3-4 napra megjósolni az ov-t.

AlenaKép
Te hol állsz most a ciklusban ? Már a vége fele vagy nem ? Szólj ha mehet a drukk!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok, rég jártam itt. Két napja egyfolytában vigyorgok mint a vadalma. Végre megjött és csütörtökön UH vérvétlet után eldönti a doki kezdjük-e a stimulációt. Már mennek a leállító szurik, csak azt nézi meg jól ragáltam-e rá. ÉS akkor e hó végén, okt legelején hűűűű de izgi lesz.
Cat, ha a 21.naptól megy a leállító szurid akkor azért figyelj rá, hogy esélye se legyen a spontán babunak, mert a 21.napon még nem kimutatható ha csoda történne, aztán nehogy bekavarjon. Virágról mit tudtok?

A fogigátlóhoz és menstruációhoz hozzáfűzném, hogy a fogigátló szedése alatti menstruációs vérzést a gyógyszer megvonása miatti megvonásos vagy hiányvérzésnek is nevezik. Akinek rettenetes görcsi vannak a méhnyálkahártya leválása miatt normális ciklusaiban a vérzéskor, azért adnak fogigátlót, mert ezzel a nyálkahártya is vékony marad és nem görcsöl annyira vérzéskor.
Pá VadalmaHUrki
hurki

Ja és Cat, a stimuláció alatt nem javasolt a talpmasszázsos serkentés sem, meg gyógyteát se igyál, hagyd hogy azok a bogyók-szurik amiket adnak elérjék a hatásukat. És szaunába se most menj, de sportolni végig lehet. Én bicajoztam és nem féltem, hogy a megerőltetéstől hamarabb eldurrannak.
a fenékszurikat megtanulja a párod vagy majd mindig elmész dokihoz?
Hurki
hurki

Cat,

hát ezen nagyon jót röhögtem .Lehet hogy én is beruházok egy ilyen Macá-ra.Mostanában biztos pszichésen de valahogy nem vagyok ráizgulva a "témára". Mindig az ovulációk meg a szar eredményeim kavarognak bennem ....:-(
Ha ilyen sexéhes "maca" leszek ettől a csodabogyótól akkor kipróbálom :-)))
Zsebi

LeoneKép
Hát persze, hogy maradj és majd ha átköltözöl a "friss"-be akkor is gyere vissza híreket mondani. Most már akkor gratulálok, jó?Kép

KarmenKép
Pihizz csak és drukk, hogy minden rendben legyen a babócával az UH-n.

CatKép
Drukk indul! Előre az ikrekért!Kép A párod majd hozzáedződik a bacikhoz.Kép

SzösziKép
Egész nyugodtan feküdj hasra és verd ököllel a földet vagy használj homokzsákot a püföléshaz. Ki kell adnod magadból ezeket az érzéseket ! A torna és az életed átszervezése is sokat fog segíteni, hogy lelkileg is jól legyél!Kép

ShineKép
Szuper! Most aztán mindent bele!

Tudom, megígértem, hogy a héten nem jövök, de párocskám cégügyekben elfoglalt.Kép Annyira úúúútálom, hogy hazaengedik szabira, azért, hogy dolgozzon! Különben is nagyon kíváncsi voltam a fejleményekre(LeoneKép) és benéztem.

Egcsi
egcsi

CatKép
Igazabol olyan mikroszkopos tesztet akartunk venni, de olyan nincs, helyette volt monitoros amibol maga a monitor $200 es hozza a tesztek meg $50. Na ezert dontottunk a palcikak mellett.
Bar teny, hogy lehet valogatni, mert kinalat van es a fizeteshez kepest annyira nem draga.
Nem bantam meg hogy kijottunkKép

Vica
vica72

Haho!
Most jovok a varosbol,talalkoztam Alice-al,mindenkit csokoltat!Most babazik,nala lesz a keresztfia 2 hetig es hetvegere (nem)varja a kecsapot,azaz tessek neki szoritani!!!Kép
Egcsi!Ne mergelodj,jo hogy otthon van.
Cat!A Maybe Baby mi alapjan mukodik,mar en is hallottam rola.Mit kell vele csinalni?
Hurki!Akkor honap vegen nagyon szoritunk!Biztosan minden ok lesz!Majd mondd meg mikortol kell a drukk!
-szoszi-
szoszi

Cat Kép
Jót nevettem a MACA hatásának szemléletes leírásán. Úgy drukkolok nektek, hogy sikerüljön a lombik. Hirtelen úgy felgyorsultak az események, nem?
Nekem a hét végére kellene megjönnie. A hőm jó, de persze ez a Serophen hatása. Most folyamatosan 37,1-37,2. Ma talán meglesz a hormonvérvétel eredménye is.

Editke Kép
Hol vagy ciklustársam? Napok óta semmi hír.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

Ilducikám!KépKép
Nagyon nagyon nagyon sajnálom. Azt hiszem sejtem min mehettél keresztül. És csodálatra méltó a hozzáállásod, humorod. Nagyon jó hey elesz a babucijaidnak. Viszont tényleg válts orvost és járjatok utána annak a cisztának. Ha bármiben segíthetek, csak írjKép
CatKépKép Nagyon örülök, hogy belevágtok. Én itt leszek és szurkolokKépKép
LeoneKépKép Jaj, most már szabad? Vagy még nem? Nagyon nagyon drukkolok továbbra isKépKép

Kele
Kele

Kedves Vica Kép Cateye Kép !

Köszönöm a mikroszkópos ovulációs teszttel kapcsolatos felvilágosításokat.

Maybe Baby -t vettem én is (7900 -ért), de egyelőre semmit sem mutat, pedig a 14. napon volnék...

Kedves Szöszi Kép!

Maybe Baby is azon alapul,amin szerintem a többi is, hogy az ovuláció környékén az ösztrogéntől megnövekszik a sóvisszatartás és a váladékokban növekszik a sókoncentrátum. Ami levéve és megszáradva a lencsén páfrányos rendeződést mutat.Elvileg. Gyakorlatilag azonban X+n dologtól is páfrányosodhat, vagy éppen nem.(pl. az ujjbegy izzadása, amivel "leveszi" az ember lánya hamis igen páfrányzatot eredményez, mandulagyulladás viszont hamis nemet stb.)

Na de mik azok az ovulációs PÁLCIKÁK?

És még egy kérdésem lenne. Progi és egyéb hormonnézőben vagyok a vetélésem utáni kivizsgálásban. Ám úgy tűnik a hőm alapján, hogy nincs még ovuláció a 14. napon. Szerintetek akkor is vetessem le a 19. 21. 23. napon a progikat?Vagy a hőemelkedéshez mérten 4-5 nap múlva kezdjem?

Hajni
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: