A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Andi
Holnap megpróbálok írni adózással kapcsolatban.
Most mennem kell,mert Matyi mégsem fáradt annyira, hogy rendesen aludjon.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri, köszönöm azt hiszem jobban van Ádám, mert ma már nem hányt. Sajnos sok széklet volt, 6-7 biztosan. Ebből 2-3 volt vizes, a többi olyan híg féle. Tejcsi az megy, gyógyszeres tea meg kortyonként. Almát és banánt evett eddig. Ja, meg reszelt sárgarépát pár falatot.

Andi, Kispest még közelebb van hozzánk. :wink: Ha adóbevallás segítség kell, sikíts! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok,

Gyuzsó Boldog Névnapot!!!! Legyen nagyon szép estéd és éjszakád!!!

Hanna: nagyon jó lett a falvédő, biztos Áronnak is tetszik!

Betegeskedőnkek gyógypuszik és mihamarabbi gyógyulást.

Turi: most szombaton voltam és 3 gatyót, 1 ruhát meg egy pólót lőttem Tündének, ebből 3-at meg tudok mutatni.

Üdv: Dori
Kép

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
nagyon szép a lánykád és a rucik is :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, köszönjük, szeretem azt a turit én is, bár ritkán megyek. Remélem holnap már csak jókat mond a dokinő és Balu hamar gyógyul.

KépKép

KépKép
snowwhite

Gyuzsó!!

Sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából!!

Kép
tikó

én is itt...
Andi!! olyan izgalmas volt,lerágtam a körmöm :oops:
és remélem már meggyógyul Baluka!!!!
Vendég

Snowwhite
Nagyon csinik a rucik. Ügyes vagy. Tündéred igazi nagylány. :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gyuzso!
Nagyon boldog névnapocskát tőlünk is!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Dóri!
Emmának is van ilyen felsője mint Tündérnek a 2. képen :D Nextes ugye?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni!
Benőke is kis haspók mi? :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa: nem next-es, hanem cherokee a márkája, de a lényeg a szöveg: little fairy :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

LÁnyok!
át kell még paszírozni a borsót,zöldbabot???

emano/Andi
KépKép
emano

Nem olvastam vissza, majd talán holnap.

emano
Nem árt paszírozni... Főleg, ha pocifájós volt sokáig...

turi
Jó cuccok voltak a Rákócziban. Ha lesznek képek felrakom a kedvencet. Igaz, még pici nagy, de VAGÁNY! Egy motoros farmermellény.

Boldog ZSu-napot!♥

barimami
Fürdésügyben mizu?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

cukipofa
Ikeában megtudod etetni Danit. Kaját is adnak neki! Úgyááám! Ingyen s bémentve. Az neki jár :)

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Turkamamik!

Vali,
Ádámnak gyors javulást, aztán nagyon sok, minden tünettől mentes hónapot mostmár.

Andi,
Ikeát én is bírom, főleg a húsgolyókat persze. Viszont: Ne röhögjetek ki, de engem ez a tegezősdi egy kicsit zavar, meg az okozott kiábrándulást, amikor megláttam egy olyan asztali lámpát, ami úgy nézett ki, mintha olyan üvegmosó keféből lenne összerakva, és asszem piros volt. Tudom, hogy fő a kreatívkodás, de azé az már nagyon az volt...De ha megengednék Borsának, hogy fejest ugorjon a golyókba én meg végignézhetném, akkor megbocsájtanám a lámpát...Balunak is azt üzenem, hogy azonnal gyógyulni. Zöldbabot én még nem adtam, borsót passzír.

Steffi,
Martinnak is egykettő. Írtam már, hogy én nem túl nagy HP fan, de a sztori érdekel, hadd tudjam már, miből lehet gazdagodni. Én is úgy érzem, hogy inkább felnőtt mese ez, mint gyerek, legalábbis nem tudom, hogy mikor merném Jankó kezébe adni, néhol tök félelmetes. Kedved? Örülök, hogy többet írkálsz mostanság.

Kriszta,
kórház ritka egyszerű volt. Remélem Panna meg Pocaklakód segít a lélekgyógyulásban...

Veronikusz,
kedves kolléganőkartársaknak mikor mondod el a nagy hírt? Élőben légyszí, hogy utána el tudd mesélni az arckifejezésüket...

Linocs,
bár Hannának írtad, muszáj helyesbítenem. Csak az egyik legrendesebb kiscsaj lakik a Te pocakodban, a másik az enyémben volt. :wink:

Hanna,
nagyon jók lettek a falvédők. Nincs rajta egy ici-pici holdacska sem? Vajon miééééé?? :D

Dóri,
kislányod továbbra is nagyon szép.

Mennem kell, Kisjankó a Mester és Margaritát követeli. De ma csak Aranyvirágcserepet fogok neki olvasni, vagy Kafkát. Még nem tom.

Most olvasom,amit Reni ír, hogy ingyen van Ikeában a bébiétel? Borsa, hónap végén majd mindig ott találkozunk!!! :)

Kép
Kép
paklincs

Eni!
Hú féltem, hogy okoskodásnak véled, de akkor jó, hogy nem! És most alvás előtt ebédel vagy utána és akkor kihúzza a reggelivel? 6kor keltek?! Na ezt sem tudtam

Adri!
Még tavaly mikor hurutos volt a füle akkor kaptunk fenistil cseppet és akkor cataflamot is kapott, valszeg a nagy fájdalma miatt. Most mikor láttam a fogak készülődését akkor mondta a doki,hogy arra adhatom napi 3x és mikor bejött ez a vírus, ami egyszerű orrfolyásos dolog volt - ’a szokásos’ arra is mondta, hogy még mehet.

Vali
Hát igen, ez a hitel dolog sosem egyszerű. Nekünk fészekrakó van, állami kamattámogatással plusz szocpol is ugyebár. Azt le sem írom, hány évig fizetünk még…

Dóri!
Hú, de szép a lányod!

Emese!
Hát az az igazsás, hogy az ucsó HP-ra sokan fogadást kötnek, hogy ki hal meg ki nem. Hát persze a rossz hall meg, de egy fejezet erejéig elhintik,hogy Potter is meghal aztán feltámad
:shock: Meg van magyarázva, de elég érdekes. Azt hittem erre csak Jézus képes. Egyébként van benne szerelem, ármány, halál. Nekem az volt furcs, hogy már az első fejezet végére egy főszereplő kinyiffant :shock: . Aztán valakiről kiderül, hogy nem is a Nagy Úr szolgája, pedig az is teljesen úgy lett beállítva. Kb ilyesmi. De én már örülök,hogy nincs több bőven elég volt ennyi.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja kedvem jobb. Most minden szép, kivéve ez a betegség dolog volt rossz, de lassan már csak kijövünk belőle. Kopp-kopp. De ahogy olvasom szinte nincs is olyan gyerek itt aki ne nyalt volna be valamit.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

[quote="paklincs"]
írta:
paklincs
Linocs,
bár Hannának írtad, muszáj helyesbítenem. Csak az egyik legrendesebb kiscsaj lakik a Te pocakodban, a másik az enyémben volt. :wink:

Ebben kiegyezhetünk!!! ;)
linocs

Jó reggelt!

PAklincs!
hát tény, hogy be kéne mennem, de semmi kedvem. "kedves" kolléganőim a világ legnagyobb fúriái. Görcsben van a gyomrom ha évente egyszer bemegyek. :oops: :cry: De lehet hogy erőt veszek magamon, mert most költözött a cég az Árpádhíd pesti hídfőjéhez, a Duna Tower (???) 14. emeletére. :D

Emano!
köszi a tippet, de még a csendes MArgitszigeti ásv.vizet se tudom meginni, mert érzem a bubikat. Rögtön indul vissza. Most a lányok tanácsára a Janát iszom. Az jó.
Tegnap a gyerekdoki mondta, hogy vegyek Sepiát CH9-est 2*5-öt, ill. a Pozsonyi úton van a egy patika, ami egy titkos öszetevőjű port árul terhességi rosszullét ellen. Talán pénteken sikerül elugranunk érte. Addig meg marad a fetrengés. A tegnap esti akció után még a hangom is elment. :oops: :oops: :oops:

Most mennem kell, bocsi hogy nem reagálok másra :roll:
szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönöm a jókívánságokat!! Nagyon aranyosak vagytok Mindannyian!!!

Linocs,
megdícsérlek, mert nagyon rendesen bejelentkezel!!
így nem rágom le a körmöm, hogy mi van má'! :lol:

Vali,
gyors gyógyulást!!!!
nagyn belátható a lakáshiteletek, tök jó!!
utánajárás mindenhol ilyen.. mi június végén választottuk ki a házat, decemberben költöztünk... és hipergyors volt...

Eni,
tanítsuk meg a Fiúkat ultizni, bevesszük mégnÁront, aztán reggel csak a gépetkell bekapcsolni.. :lol:
az ucsó néhány kiló nálunk is a menő gyerek után szaladgálásnál fog leesni.. :wink:

Emese, Orsi,
megyünk mi is veletek az ikeába, kikérjük a Mica bébiétel adagját is, mert még így is kevés lesz a csajoknak! mica meg lenyúlja a húsgombócomat! :wink:

Steffi,
sokat gondolkodtam ezen a HP-n.. de megvan!! :lol:
annyira jó, hogy javul Martin!!

Dóri,
nagyon menő Tündér!! micsoda rucik!!! ilyenkor irigykedem kicsit a lányos anyukákra! :wink:

Hanna,
milyen volt az éccaka?
itt csúnya nagy telihold, reggel nem néztem ki jól, a gyerek dorbézolt, este hőmérőzni kellett, mert ment fel a hője, utána fél 11-ig verte a tamtamot.. mi már dőltünk ki mellette... :roll:

Reni,
hadd lássuk azt a menő mellényt!!

Veronikusz,
hogy vagy ma? rókuci?

Bori?? Biribon??

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a hiányolást!
De sajnos orvosi igazolásunk van róla, hogy miért vagyunk távol :cry:
Lara múlt hét óta beteg, és még mindig, rettenetes éjszakánk volt, 2-5 ig fent voltunk, aztán meg óránként!
És én sem vagyok jól hétfő óta, bár a család legnagyobb örömére, a boszinak először boszi hangja lett, aztán már nem is volt, most megint olyan boszis.

Dóri,
Lányod gyönyörű!!!! nagyon édes a rucikban!
ez az olvsos kép, olyan édes, Laráról is van hasonló, olyan kis drágák mikor így elmerülnek benne!

Andi,
hát ez a szüléstörténet sem a nyugalomról volt hires, nagyon izgultam érted! Baluval való találkozás még hiányzik belőle! :wink:

Veronikusz,
édes vagy, de nem úgy rohangálok Lara után, bár ha jól van akkor nagy zsivány! :lol:
az jó ha bemész a munkahelyedre, mert akkor minket is meglátogathatsz, meg Steffi férjét is! :wink:
és miért kell bemenned?
nincsenek új történetek fürtöskékről és rókáról?

Borsa,

kérünk a TE lánykádról is egy két csajos képet!!!
vagy nem tudsz mert már TE is pocaklakóval foglalkozol :wink: :?

Steffi,
Örülök, hogy jobb a kedved!
Mikor mész TE dokihoz???
Te hogy vagy?
vérnyomás???
hát igen, ezen a HP-n én is sokat gondolkodtam, ha nem tudtam volna hogy meg van a könyv nem jövök rá. nekem ez teljesen másnak a rövidítése az agyamban, gondolom Zsunak is! :wink:

Linocs!

megy drukk!

Borsika
merre van?

Vali

Nagyon sok gyógypuszikát küldünk nektek!!!!
nagyon édes a szöke herceged!

Gyuzsó
és 11-től milyen volt az éjszaka?
puszi Neked :wink:

Hanna,
Hogy van ÁRon baba??

Barbikám!

hogy vagytok?
sok a munka?
fürdés jobb már?
Köszönöm a mailcímet, küldtem is képeket!

na most megyek, mert ha minden igaz jön hozám a doki!

Szép napot nektek!

ancsaboszi

Kriszta hogy vagy?

Gabi
hogy vagy? Tele vagy már pozitiv gondolatokkal? :wink:
Encike?

Emese,
ilyeneket olvasol? Tök jó!!!
hát nem csoda hogy ilyen okos a kisfiad!!!
Gratulálok hozzá?
mit hallgatott mikor pocakbabó volt?
:wink:

Hanna,
ez a falvédő szuper!!
de miért kell kettő?
és Ti mást nem kértetek?
takarót, meg ilyeneket?

Zsófi
hogy vagy?
hát a heti bandázást mi is igazoltan kihagynánk, ha megbocsátod?
de aztán szeretnénk!

na most már tényleg megyek!

ancsaboszi

Jó reggelt!

Lányom anyósoméknál aludt Dani meg most ébredt fel :D
Várjuk nagynénémet, hogy indulhassunk IKEÁba.

Steffi!
Mi is beállunk a hitelesek táborába...tavaly intéztük...mivel férjem CIBes így megvolt 3 hét alatt, de az a 3 hét csak rohangálás volt.
Nekünk szocpol van és FOT.
Ja és persze azért fizettünk egy valag pénzt, hogy megkapjuk a szocpolt... :evil:
És valoszínüleg nyugdíjas leszek mire kifizetjük :?

Veronikusz!
Ha idemerészkedsz a tóverben (tudom, hogy csak Schobertéket akarod meglátogatni :wink: ) akkor léccives kanyarodj erre egy látogatás erejéig...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Ma korán keltünk,de nem tom miért.
Viktor 6:15-kor ébredt és most szunyokált vissza :?
Kicsit jobban van de az orra még mindig nagyon folyik :cry: :oops:
De a kedve is jobb volt tegnap
Ez a kép tegnap készült és nem tudom meg állni, hogy ne mutassam meg nektek.Remélem nem baj :oops:
Kép Ez itt mi neked Apa??????
Kép Apa megeszlek!Jó???
majd még jövök,de most vár a fogorvos :cry:

valentina

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a sok IKEA rajongótól. Eljött az idő, hogy kicseréljem a nappali berendezését. Nálatok milyen bútorok váltak be? Jelenleg két kanapé tölti be a helyet(meg egy zongora, amit ki szeretnék rakni, csak még nem tudom hova), de ez ötünknek már szűkös, főleg, ha vendégek is vannak.
Fotelokban gondolkodom, de várom a tanácsaitokat.
Köszi

Ancsa
Örülök, hogy rólatok is hallok! Gyógyuljatok!

Gyuzsó
Én rájöttem a HP-ra, mert nagy rajongója vagyok (kövezzetek meg érte, de nekem bejön :D )

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Mi is 6-kor keltünk. Bene... :( pedig már délután nem alszik, ez azért így kevés neki szerintem, remélem, visszaáll a fél 8-ra.

Meséltem, hgy Villő 2 napja az ágyában alszik? ugyanis a mózeskosár olyan fonott nekünk, és állandóan nekiütöttem valamijét. Amint betettem oda, máris üvöltött. Szóval ment a nagy 70x140-es ágyába... Persze ott is altatni kell, simi, éneklés, stb. De Benét nem zavarja, mert ő már alszik, mire Villőt is beviszem. ott meg éjjel, mire felkelt, negyed fordulatot is megtett... azt már le sem merem írni, hogy hason, elalvás előtt emelgeti a fejét elég erősen...
Hiába Paklincséknál irodalmi műveltség van, nálunk mozgás... :) Pedig az előzőnek jobban örülnék, mégiscsak tanárember vagyok vagy mifene :)

HP, még a múltkor fél órát gondolkoztam, mi is az... nekem annyira nem jön be, hogy inkább nem is olvastam. :) Megjegyzem én a Gyűrűk urát sem bírtam, annyira, hogy a filmtől Benével terhesen még hánytam is. :(

IKEA: mi is!!! húsgolyók ! hmmm... most azonnal.... :)

Tényleg találka?

Ja, Gabi, akartam írni, hogy Bene most jutott el oda, hogy motorral-stálva jön végig boltba és vissza, közben 10 perc játszótér. De babakocsi most is van a cuccok hazacipelésére. :) Csak most Villő van benne.

Féltékenység-dackorszak, vagy kitudjamiez. Benének nem lehet fogni a kezét, nem lehet ölelgetni, simizni, csak HA ő akarja, és ő ritkán akarj amostanság. Acsúcs tegnap az volt, maikor ült az ölemben, néztük a mesét, de nem fordulhattam felé az arcommal :) Szóval velünk is se-veled-se-nélküledet játszik.

mtunde

Adri,
édes vagy,
köszönjük.
Mi is imádjuk az IKEÁ-t, :lol:
majd gondolkodom,én is nagoyn szeretnék a kanapénkhoz fotelt, de egy kerülne annyiba mint egy fél kanapé.
mondjuk most nincs is helye! szóval ezen most nem is kesergek.

dehogy kövezünk!! Mindenkinek szíve joga azt olvasni amit akar!

Szia Tünde!

És Te hogy viseled hogy nem ölelheted meg? :oops:
de édes ,hogy már így mozog!
És nem válaszoltál, hogy most akkor a Villőt, vagy a Borókát használjátok vagy mindkettőt?
nagyon édes a blogotok!!! szuper!!

Cukipofa,

:oops: tudom, tudom már mondtad
de merre is laktok?
nincs kedvetek valamikor átjönni, ha meggyógyultunk?
:wink:

Valentina

Nagyon jók a képek!
jó hogy feltetted!

ancsaboszi

Sziasztok,
és köszi a hiányolást! :)

tegnap megvettem az első babrucikat, szigorúan rózsaszín mentes mind.. :lol: az van rájuk írva, hogy 4kg-ig, de még így is nagyon picinek tűnnek :oops: Párom már el is kezdett játszani az egyikkel (dobálgatta, táncoltatta... :roll: )

Bőrgyógyi nagyon szimpi volt, Gyuzsó! Köszi mégegyszer! Egyből le is vette volna a 'bibircsókomat', de mikor a hasamra mutattam (mert nem tűnt fel neki), mondta, hogy ez áramos kezelés, így nem lehet tudni: magának persze megcsinálná terhesen is, mondta. :lol:
Marad a május. De a férjem is jött, aki meg kipróbálta, és eléggé szisszegett, én meg nézni se bírtam..
Aztán egyszer a doki kiáltott a párom meg nevetett, kiderült, hogy a 'tolla visszaharpott'.. :lol: :lol: Szegényt jól kinevettük.. :oops:

Valentina,
fogorvshoz sok erőt! Mit csinál?

Adri,
ki akarjátok rakni a zongorát? Ó de kár.. Nézd meg, hátha van az IKEÁnak valami kreatív ötlete erre is (pl vörös-narancs rojtos szőnyeggel kinyitható kanapét varázsolni belőle.. :lol:

Paklincs
nekem is sok néha a kreatívkodás az IKEÁban...
de ha tényleg ingyen van babakaja, majd mi is gyakrabban megyünk...mondjuk ha már egyszer az ember végigcipeli-küzdi-imátkozza a kis rosszcsontot, ez a minimum.. :)
Komolyan ilyesmiket olvasol neki? :shock: Hű!

Steffi,
olyan jó, hogy jobban vagytok! Gyogypuszikat küldünk azért még ezerrel, hogy Martin minél előbb újra kis virgonci legyen.
Tényleg sok baba beteg :shock:

Emano,
a szüléstörténet nagyon izgi volt!!!! :shock:
Kispest meg szerintem tök jó hely, mi is laktunk ott panelban, (még megvan, most kiadjuk), sok park, nagy játszóterek és minden bolt, piac, stb olyan közel! Tök jó közösség volt!
Vendég

Sziasztok!

Hú, de termékenyek vagytok! :lol: :lol:

Képek szuperek!

Zsuzsi, neked utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Köszi az érdeklődést, fürcsi oké, amióta korábban visszük aludni, meg buborékot fújunk neki, amit utána elkoboz tőlünk (mármint a fújót) és azzal játszik. tegnap már csak 3at fújhattam és el is vette és akkor ki tudok osonni készülődni és apa fürdet :lol:

Jaj, dani ébredt, majd még jövök!

KépKép
barimami

Kati, ejha, Dani jó sokáig húzta a lóbőrt!

Ancsa, majd írj emailt a tanfolyamról, ha van időd! Nekem szombaton lesz az első óra! És, hát igen, sok a meló, most a pr cégnél is megy...

Tünde, fonott mózsehoz nekünk volt textilbetét! De jobb a kiságy sztem is, dani is ott aludt 3 hetes korától kezdve.

Steffi, tudatlan vagyok, fenistil csepp mire jó? Én azt akkor adtam, amikor dani ekcémás volt :shock: ment privi!

KépKép
barimami

Borsika
Szívem szerint megtartanám a zongorát(örökség), csak sajna fel kéne újítani, meg túl nagy helyet foglal. Legszívesebben elcserélném pianínóra, mert mi sokat zenélünk itthon. Lányom most hegedülni tanul, én zongorázni tudok, fiam meg a gitárral kacérkodik. Hát nem tudom mi lesz belőle.
Azt a kanapés megoldást hogy gondoltad? A zongorát alakítsuk át? Vagy valamit nagyon félreértettem? :shock:

Barbi
Örülök, hogy bejött a sok fürdős tanács! :D :D :D
Nálunk az üres flakonok a nyerők, meg néhány sárga kacsa.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
persze csak vicceltem a zongora-átalakítást illetően, merthogy az IKEA annnnnyirakretaív! :) kár, hogy mennie kell, de egy zongora tényleg sok helyet foglal, nálunk így volt, sajna.
Matyi min fog játszani szerinted?
Vendég

Sziasztok!

Barbi, mi mózesünk is ki van bélelve, de kisasszony igényli a teret. Nem bánom :) éjjelre nyitva vannak az ajtók, meghalljuk. :)

Ancsa, bocsi, valakinek már válaszoltam pont előtted, mindkettőt használjuk, néha Villőborózom :)

Azért Benét csakazértis megölelem. Meg apja is. Meg zaért néha hagyja, akkor meg jól kihasználom. Ő soha nem ovlt olyan karbabújós típus. De vannak fokozatok nála is :)

Idilli 10 perc ebéd után: álkávé, zene (nem mese!!! :)) net, és nyugi.

mtunde

Jó reggelt!
Remélem mindenki jobban!

Barbi!
Fenistil cseppet még tavaly ősszel kaptunk a fülére, szerintem valami gyulladás vagy fájdalomcsökkentő lehet benne. De ez a csepp nem a krém! Idén meg mondta a doki hogyha nagyon fáj a foga akkor adjam neki. Válaszoltam a privire, kiv. leszek mi lesz holnap este!!!!

Orsi???

Tünde!
Tudsz élni! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsika
Matyi most is veri a zongora billentyűit, de egyenlőre az idegeimen játszik. :wink:
Komolyabban: Nem kényszerítem őket hangszerre, ők akartak tanulni, bár mostanában mintha kevesebb lenne a lelkesedés. :oops:

Tünde
Nekem pont az ebéd utáni idill hiányzik, bár egy kávét én is gyorsan leöntök :D , aztán jön a délutáni daráló. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Steffi
Köszi a felvilágosítást! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
:lol: Milyen du-i daráló jön???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsika-Bori,
dehogy olvasok ilyet. Poén akart lenni. 3 éve Thomason kivül nem sok könyv volt a kezemben. Szenvedek is egyébként ettől...

Ancsa,
Depesmódot. Komolyan. Én meg sajna szinte semmit nem olvasok, csak emlékszem, mi volt a kötelező középiskolában, aztán bedobtam, hátha azt gondoljátok(legalább egy percre), hogy hű de művelt vagyok.Mint írtam Borsikának, csak gyűlnek-gyűlnek a könyvespolcon a könyvek, de nem jutok oda...Majd gondolom a nyugdíjas évek alatt. Egyelőre Thomas meg a Vidám mesék.

Tünde,
nálunk Jankó még alszik délután, bár egyre többet lázad. Igaz este is. Tegnap végül is elaludt, aztán több, mint 3 órát durmolt. Ma meg 1/4 6-kor kelt reggel(reggel?! Hajnalban!). Most szenved a hálóban, gondoltam fél 3-ig hagyom, aztán kiviszem és megfutattom, ha addig nem alszik el, úgyis király az idő. Olyanja Jankónak is volt, ami most Benének, ő a kezét nem engedte megfogni. Túl van rajta, most már inkább kitúrja Flórit az ölemből, de bújós.Meg megint nem akar egyedül elaludni, énekelni kő(kéne, de néha bekeményítek).
Úgy látszik a kettes számú csajok ilyen szuperek. Képzeld, Flórkát úgy vittem haza a kórházból, hogy már tartotta a fejét, két hetesen lekövette a Nagyi szemüvegét, és ő is nagyon hamar elemelte hason a fejét. Tudják, hogy gyúrni kell, ha érvényesülni akarnak bátyó mellett és meg akarják majd szerezni a kisautót(meg a nagyot is, persze). Gyűrűk ura engem sem mozgat meg, bezzeg a fák mennyit mozognak benne, abba belefáradok, ha nézem.

Steffi,
örülök, hogy jó a kedved És hogy Martin is jobban van, persze. Műismertetésért pedig köszönet. Milyen rossz lesz annak a színésznek,aki azt a figurát játsza, ki olyan hamar meghal, ha ebből is filmet csinálnak. Sokkal kevesebb pénzt fog kapni, mint a többiek. Biztos nem volt szimpi az írónőnek...És most jól kiszúrt vele. :twisted:

Valentina,
édes a kis Egyéves!

Veronikusz,
tudom, emlékszem, amikor múltkor írtál a kolleginákról, épp azért írtam, hogy számolj be a fejtorzulásokról. Imádom az ilyesmit, kis genya vagyok. :twisted:

Adri,
jöhetnétek Borsa oviba fitness óra és irodalmi foglalkozás közé zenebölcsizni a családdal. Kérdezd meg Tőle, hogy bevesz e? :)

Amíg írtam Nektek, bealudtak mind a ketten. Látod, Linocs, megmondtam, itt is rendes kölkök vannak... :wink: Úgyhogy Tünde csatlakozom. De itt koffeines cucc lesz, nem kamukv.! :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!!!
Na megjöttünk dokitől!!!Lényegesen jobban van,de még van trutyi a tüdejébe :cry: Antibiotikumot ma este abba hagyjuk, remélhetőleg nem lázasodik megint be!A köptetők szombat estig és utána fokozatosan csökkentjük!!!!!

Borsika
merre van a lakás???Mi anno a Jókai utcába laktunk!!
Nem akarjátok esetleg eladni :lol: ?

Balival való találkozás????Hát délután mikor kihozták szopizni, akkor annyit bírtam mondani,hogy kisöreg olyan elálló füled van,mint apádnak :oops: :lol: :lol: aztán szopiztunk....

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika: Sajnos gyökérkezelést csinál és nem valami kellemes dolog,főleg az egy órás várakozás nem.
Most is azon aggodtam, hogy Viktor hogy viselkedik itthon a Dédivel :oops:
De jó baba volt mert pár percel a hazaérkezésem elött ébredt fel. :lol:

Lányok! Mikor lesz séta vagy tali? Igaz már Tünde is kérdezte. :lol:

valentina

Adri, nézd meg az ektorp családot, persze minden azon múlik, meddig mehettek el anyagilag. Szóval inkább olcsó legyen, vagy nem feltétlenül az ár számít... Nekünk ektorp bevált, előtte a beddinge is, bár hosszabb üldögélések után nem volt túl kényelmes.
Andi, Kispest volt nekünk is majdnem. Kőbányát néztétek? Én viszolyogtam tőle, de most, hogy itt lakunk, baromira élvezem, hogy karnyújtásnyira van minden, szó szerint. Művház, park, játszótér, dm, posta stb.
Veronikusz, nekem citromos jana nagyon bevált, bár egyszer sem hánytam, viszont fél nap csak kóvályogtam, de ez megszüntette a kellemetlenségeket.
Tünde, Benekoránkelés volt ma úgy látom...
Steffi, dehogyén! Téged soha, és nem is bántódok és sértődök. NEM. Ja, 11.40kor esett ma is le a feje az etetőszékben. Szóval mostanában 7kor reggeli, 11h körül ebéd, aztán alszik. Ma egy órát, viszont már nyűg nagyon. Nem lesz több alszik estig, ezt viszont tudom. Ja, 15h körül uzsi volt, nemsokára adok neki kölesgolyót-kekszet, majd 1830 körül vacsi. Este meg kis szopi, így alszik el.
vbea

egykezes...

lányok ne utáljatok a 10 percemért :)

paklincs, akkor a fiúk is rokonlelkek. :)

mtunde

Paklincs,
sejtettem, hogy nem komoly ez a komolyolvasás-dolog..Viszont most, hogy így belegondolok, lehet, hogy nem rosz ötlet..Persze egy nagyobb gyerkőcöt biztos nem köt le, de az egészen aprónak az a lényeg, hogy ott legyünk és hallja a hangunkat, nem? Flórkánál sem tesztelted? Én lehet, hogy megpróbálom..majd.. :) Nem vagyok egy nagy Thomas-barát (sem teletubbies, :evil: stb..)

Andi,
a lakás a Rákóczi utcában van, a határ úttól a második villamosmegállótól kb 5 perc. Gondolkozunk azon, hogy eladjuk, csak sok lenne az illeték, ha nem veszünk másik lakást..így is 2 lakásra fizetünk illetéket + a hitel törlesztés...kezdem már elveszteni a fonalat... Amúgy 1+2 félszoba és nagyon világos, a most ottlakók is megvennék ('növénybuzik' :lol:)
Mennyire sürgősen kerestek?
Vendég

Steffi
A daráló nekem a délutáni program. Minden napra jut valami érdekes, valahol már leírtam.

Paklincs
Kicsit értetlen vagyok ma, kitől és mit kérdezzek meg?

Tünde
Félreértettél, dehogy utállak a 10 percedért!
Ennyi kell az ember lányának két apró gyerkőc mellett.

Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni
Holnap kezdjük a nézelődést. Köszi a tippeket. :D :D :D
Az ár is számít, de a kényelem fontosabb.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!!! Minden kisbetegnek jobbulást!!!!!

Gyuzso
Nagyon boldog névnapot!!! Egy kicsit megkésve, de azért mégis. :oops:

Steffi
Figyelemmel követem ám a hangulatokat! :) Örülök, hogy most jó!!! ÉN Harry Potter fun vagyok. Ciki? :roll: Valahogy annyira kikapcsolt.

Tünde
Igen a múltkor írtad, hogy Villő már az ágyban. :) Olvastam ám. Ügyik vagytok!!!! Hát ez a féltékenység vagy mi.. Nincs tapasztalatom, de majd ha lesz ketteske, felhasználom a tieidet. :)
Egyébként Jázmin most is ilyen. Ha ő bújik, akkor ok, de ha én szeretném....hát hagyjuk. :)

Eni
Örülök, hogy jól vagytok! Hát ez a babakocsimizéria nálunk nincs, de hangosan röhög, ha kiveszem belőle, szeret nem benne ülni, de azért nem hisztizik. Akkor viszont igen, ha megfogom a kezét és elhúzom innen-onnan. Na azt nem szereti. Majd ő egyedül.... Úgy látszik ebben teljesen egyformák. :lol:

Hitel
Hát nekünk is van lakáshitel. Botrányos volt ahogy megkapjuk, pedig nekünk ilyen befektetéssel van és így elvileg könnyebben menne. Elvileg.... :twisted: Én azt hittem kórházban kötök ki amikor intéztük. Ella bank. Csak a lábméretünket nem kérdezték meg. :twisted: :twisted:

Mi amúgy jól vagyunk, minden ok. Már a harmadik rágófoga jön. kicsit nyűgi de nem vészes. Pedig annyira megijedtem a hétvégén. Képzeljétek bal felül úgy jött az egyik rágófog, hogy egy vérömleny vagy mi nőtt az ínyén. Iszonyatosan nézett ki, olyan véraláfutásos dagadt volt. Nem tudtam mi az. Aztán gyorsan felhívtam egy fogorvost, aki azt mondta, hogy előfordulhat ilyen, ha nagyon vastag a gyerkőc ínye. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Adtam neki gyorsan árnikát, az le is húzta, de még nem jött ki a fog. Orvoshoz meg nem vittem, mert nem volt semmi baja. Remélem tényleg a foga és nem valami cucc ment az íny alá. Szerintetek?

Kép
gyorgyi33

Harry Potter & GYűrűk ura.... Imádom♥♥♥ De inkább olvasni. Egyszer tartottunk Gyűrűk ura maratont. Még pocakosan. Egybe lenyomtuk mind a 3 részt dvd-n. Rendezői vátozat. Sacc 12 óra volt. Csak enni és pisilni álltunk fel :shock: Azóta valahogy nem volt hozzá hangulatunk :lol:
Nekem Tolkien minden mennyiségben jöhet, nem csak a Gyűrűk Ura...bármi. Kedvencem a Szilmarillok. Már 4x olvastam :oops:
Kicsit elvesztem a napokban. De hát HP-t olvasok. Már csak 15 oldal. Alig várom, hogy Iván végre aludjon. Bár jófej. Van hogy fél órát is eljátszik, míg én olvasok....
Tény, az elmúlt 10 napban minden szabadidőmet könyvvel a kezemben töltöttem...Alig aludtam. De bazijó ez a rész is...szóval megérte. Imádok olvasni, bár mostanában lényegesen keveset jutok hozzá. Szerencsém van, mert a meséket is naygon szeretem és ebből mostanság több jut :lol:
Iván is Potter rajongó. Ő a rongybabát huzogatja maga után, meg hintáztatja. Mikor kaptam Zsoltitól nem hittem, hogy polcdísznél nemesebb szerepe lesz egyszer :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Adri, üres flakonon és kacsán mi már túl vagyunk!! :D

Györgyi, jó, h jöttél! :D Én a helyedben nem aggódnék, ha a doki azt mondta, h előfordul ilyen, akkor biztos a fogzás miatt van csak ,de mintha hasonlót már olvastam volna itt valakitől, nem? Majd jelentkezik az illető :roll:

Tünde, Györgyi, Danihoz csak akkor lehet bújni, ha ő akarja, de gyakran nem akarja, én meg csak röhögök és jól hozzábújok, nem érdekel a méltatlankodása! :lol: :lol: De ő már kezdettől fogva ilyen, nem annyira bújós, apja azzal magyarázza, h tőlem örökölte, mert van egy kicsi klausztrofóbiám ,meg nem bírom, ha lefognak, rám nehezednek, stb :roll: :lol:

Ja, ma először kétszer is dührohamot kapott és megütött mérgében (mármint az ütés volt először, nem a dühoham :wink:), amikor nem értettem, h mit akar és nem tudta megértetni magát. Kicsit rosszul esett a lelkemnek, de azért aranyos volt utána, mert megsimogatott pár perc múlva :D

Steffi, köszi, most már értem akkor, ez biztos vmi gyullcsökkentő vagy mi, mi is cseppet adtunk neki, mert ugye a mellkasát nehéz lett volna kenni vele, azaz kentük, de azért az hamar lejött, ezért kellett a csepp is. De nem is tudtam, h ezt fogzásra is ajánlják, tök jó!

KépKép
barimami

Adri,
Borsa civilben óvónéni, egyszer poénkodtunk, hogy nyit magánovit, ahol Flórka tart tornaórát, Kisjankó meg irodalmi estet. Ti meg jöhetnétek zenélni, arra gondoltam...na.

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: