A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

Nellike,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
:shock: Nem semmi amit leírtál… :evil: :evil: Ez embertelen, komolyan… De szerencse, hogy azért kellemesen zárult a napod… :wink:

Krisztamili drága,
Persze, teljesen megértem, hogy a BMC-hez ragaszkodnál Te is. Ritka az olyan odafigyelés, és kedvesség, mint itt. Sajnos nem mindenhol ilyenek, de azért remélem, hogy megnyugszol a dokidnál is. BIZTOS veletek marad picúr, ne aggódj, minden rendben lesz! Nem szeretnél átmenni a babásba is? Ott sok kismami van, akikkel megoszthatod a félelmeidet, biztos tudnak segíteni, ha szükséges :wink: Nem lesz semmi baj! Sok puszi!

Brumi,
Hűűű, te aztán tényleg a kakassal keltél :shock:
Örülök, hogy minden rendben volt ma a BMC-ben! :D:D HURRÁ!! Hajrá szerda! :D

Orsiborsi,

Neked is mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süni drága,
Örülök, hogy Te is jobban vagy már, hát nem hiába a Jager jótékony hatásai :wink:

Madrin,
Jót mosolyogtam a kutyulis írásodon. Azért Konc tanárúr eléggé meglepődne :lol: :lol:

Kira,

Szuper hírek! :D Hajrá szerda!!! :D

Gil,
Édes vagy! Nem, köszönöm, már jobban vagyok lelkileg. Persze hiányoznak, de már „megbarátkoztam” a gondolattal… :roll:

Vic,
Mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Már nagyon-nagyon várom a pénteket, hogy végre talizzak Veletek! :D

Velem minden okés, ma is sokat dolgoztam, de ezen már meg sem lepődöm :D :roll: Holnap megyek fordászhoz :wink: Jaaa, és mától (újra :oops: :oops: ) fogyizok, úgyhogy tessék drukkolni, mert amíg nem adok le 15 kg-t legalább, addig nem tervezek visszamenni a BMC-be… úgyhogy küldjétek a kilóűzőket :wink: :lol:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vic,

Kép

Kép

KépKép
anett_1

Kép Minden Zsuzsannának Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok ! [/url]

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok! :)

Nem tudom mit csináljak, a tanácsotokat kérném.
Nagyon szeretnénk babát, attól függetlenül, hogy az endometriózis miatt mindenképpen be kell vállalnunk.
Viszont még egyetemre járok, és mivel március végén kezdjük a lombikot, így kb. a beültetés, eredményhirdetés vizsgaidőszakra esne!
Nem tudom, mit csináljak, halasszak, vagy vállaljam így együtt a kettőt?
Félek, hogy az izgulás a vizsgák miatt ártana a babának!
De ha meg nem sikerül a lombik, feleslegesen halasztottam!
Mit csináljak szerintetek?
adri1983

Sziasztok!
Minden Zsuzsinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Brummadzag! Leírod, hogy hogy nézel ki? Hátha én láttalak és be tudlak azonosítani. Leginkább a hajad fontos, mert az alapján lehet, hogy menni fog. És azt is, hogy hol ültél. Én a Konc vetkőzője elött álltam és utána meg ott is ültem. Na meg beszélgettem egy párral.
Köszi mindenkinek a drukkot!! :)
Gabicsibe! Ugye milyen bátor vagyok? Mondjuk ez lehet, hogy inkább felelőtlenség. :? Na de mostmár mindegy.
Ezeket a tüsző dolgokat én sem értem, hogy hogy lehet, hogy pénteken semmi, aztán hétfőre meg előkerülnek a nagy tüszők. Akkor most megnyugodtam, hogy nem csak nálam van ilyen és nem csak a Konc Dokibácsi "vaksi"! :lol:
Mindenkinek megy a drukk és mostmár senki ne betegedjen meg! Itt a TAVASZ!!!! :) :)
kira76

Adri!
Szerintem tök mindegy min izgulsz! A beülti és az eredményhirdetés lehet, hogy még sokkal több izgalmat követel, mint egy vizsga! :) Én beválalnám mindkettőt, de ha meg nagyon nem megy, inkább vizsgázz le és utána csináld a lombikot. Ez a pár hónap, már nem oszt, nem szoroz! Szerintem!!!! De hát Te tudod mit bírsz!!
kira76

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkokat és a névnapi jókívánságokat is. Aranyosak vagytok.

Tegnap megvolt az inszem, szokásos menet,már úgy járok oda, mint más a boltba, mondtam is Évikének, jót nevettek rajta a műtőben.
Ráadásul véletlenül Szűcs dokihoz írtak be, én meg kérdeztem W.doki nincs? De van, miért? Hát mert Sz-höz vagyokm beírva. Drága Tündér Mártika meg Erzsike is rögtön intézkedtek, és hát a bibi abból van mindig hogy a férjemet pont úgy hívják mint Sz dokit. Van is ebből röhögés minden alkalommal a műtőben. :D De megint le a kalappal előttük, hihetetlen imádom Mártikát, és úgy de úgy drukkolt nekünk.
Szóval minden okés volt, ma még itthon maradtam pihizni, jobban mondva anyuéknál, mert kifejezetten miattatok jöttem be, hogy tudja írni, mert az otthoni gépünk rossz.

De Brumi már elég jól informált titeket, ahogy látom.Tök jót beszélgettünk, sajnálom hogy nem jössz a talira, de hát az a nap fontosabb most......Szuper szuper eredmények!!!!!Ne izgulj minden rendben lesz, nagyon szorítok szerdára. Majd figyelem a netet, mert kíváncsi leszek mennyi lesz végül a szám, de tuti rendben lesz. Különben ez a tojásfehérje dolog érdekes, ugyanis nekem a mensi után pár nappal már elkezdődik, de akkor még sűrű, és inszem előtt 2 nappal volt rendes tojásfehérje. A második inszemnél megijedtem, hogy megrepedt a tüsző, és mondtam is a dokinak, de ott volt az uh. Szóval no para, most is így volt, minden rendben lesz.

Kira,

Neked is hajrá inszem szerdán, nagyon fogok szurkolni.

Madrin,

A kutyás sztori nagyon jó volt. Én is tudnék mesélni kedvenc dögömről. :D Tegnap majdnem kiugrott az ablakon a hülye kutyája, csöngettek, és berohant a szobába, ablak előtt a kanapé, fel rá, csakhát ablakot kinyitotta apukám, kutyának túl nagy volt a lendület, épphogy meg tudta fogni. Tiszta dilis.

Zsókuci,

Örülök,hogy jobban vagy, de azért a fogyit ne vidd túlzásba, mert nem tesz jót a hormonoknak. Nagyon várom,hogy talizzunk pénteken.

Anett,
Nem semmi sztori, de a lényeg, hogy el tudtad intézni a vizsgálatokat, a hysteróhoz nagy kalappal.

Na majd még jövök ma szerintem. Legyetek jók.
vic12

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen adószámra lehet utalni az 1%-ot, ha a BMC-nek akarom adni?

Köszi!

Nefke
nefke

Vic,
Nagyon boldog névnapot kívánok! És drukkolok!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Rég jártam erre. Most egy kérdésem lenne.... Valakinek van tapasztalata a Gynex cseppekről? Állítóllag segít teherbe esni.

Csatlakozom az előttem szólókhoz: BOLDOG NÉVNAPOT A ZSUZSANNÁKNAK!!!!

Kép
bobcsike

Sziasztok Lánykák :)

Voltam ma a BMC-be,akkora tömeg volt... Azt hittem ha 1/210-re odaérek nem lesz senki hát sor az volt, de mindegy. :?

Lányok azért még nem biztos hoyg az én kutyusommal van baj,majdcsak várjuk meg a mostanit :) Túl fiatal lánykákat kap :)
Egyébként az én kutyám olyan hülye hogy örül a tűnek, örül az állatorvosnak, örülne ha sorba állhatna (velem :) ) de annak sokkal jobban örülne ha a Jánosban azt a sok kóbor macskát megkergethetné :)

Nefke itt az adószám:18233298-2-43
IVF Medical alpítvány
madrin

Kép

Vic,
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked.
A maci pedig baba legyen a pocidban.
:D :D :D :D :D
orsiborsi

Sziasztok!

Brummadzag!
Hajrá holnapra!
:D :D

Vic!

Boldog névnapot!
Kép

deri
deri

Brummadzag,
holnapra egy kalappal, nagyonszorítok, hogy minden okés legyen:)
Vic,
neked is kívánom, hogy ez most sikerüljön!!!!
Kíra,
holnapra sok sikert!!!
Krizstamili,
hogy vagytok, hogy érzed magad? Majd írok ám, ha lesz mit,ok? :)
Most csak várok 25.-ig és utánna remélem majd peregnek az események:)
Nellike,
hogy vagy ezen a szép napon? Minden ok a hasiddal? Nátha?
Nagyon izgi lesz 02.25-én majd együtt izgulok veled! De szerintem nincs miért!!! Puszi
Süni,
te is meggyógyultál már? Remélem mert nem sokára itt a napja a hysterónak! Majd jelentkezz, hogy mi volt, ok?!
baby.81

Csak, hogy nevessetek Ti is egyet! Előbb felhívtam a férjemet, hogy mikorra ér haza, mert már éhes vagyok és meg szoktam várni a vacsival! Erre ilyet szól, hogy "szopogass el egy kiskanál kockacukrot!" :lol: :lol: :lol: :lol: Értitek? Kiskanál kockacukrot :lol: :lol: :lol:
kira76

Sziasztok!

Írtam már ide, de mostantól kezdem magam igazán idevalónak érezni. MEGVAN AZ IDŐPONTUNK A BMC-BE!!! Március 18-án megyünk Wiegandt dokihoz.

Viszont egy kis meglepetés ért, amikor végre sikerült elérnem a Bmc-seket. Mi nem vagyunk házasok és az általunk írt nyilatkozatot a banknál is elfogadták, ahol a lakáshitelünket intéztük. Hát nekik nem jó. Most intézhetem majd a közjegyzői dolgokat. Valaki nem tudja egészen pontosan, hogy most akkor mit is kell kérni a közjegyzőtől? És hogy mindez mennyibe kerül?

Bocsi a sok kérdésért, de azt hittem, hogy már mindenre rákérdeztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Bobcsike

Én használom azaz Párom is használja a Gynexet már 3-4 hónapja!
Múlt 7en volt a 3dik inszemem és majd jövő7en derül ki, hogy van Baba vagy nincs Baba.
Nekem annyit segített a Gynex, hogy rendesen menstruálok amióta használom, pedig előtte volt, hogy majd 1évig nem is volt menszim.
Biztosan használ, de ,hogy attól teherbe lehet esni...
Nem is tudom......de legyen így :)
Sokat számít, hogy 21 gyógynövényt tartalmaz és sok vitamint ezáltal az ember be is visz a szervezetébe,amit mással nem nagyon mivel Én sem eszem meg naponta pl "1kg spenótot" :o)
Nekem annyit segített még, ami nem kis dolog, hogy nem voltam influenzás és még egy kicsit sem köhögtem!
Amíg mindenki tiszta beteg volt ,addig én csak mosolyogva mászkáltam közöttük és nem kaptam el tőlük :)
Tehát szerintem ártani nem ártasz azzal ha használod Te is és a Párod is!

Minden jót !

Kép
noki&potyi

Kira Baby!

Holnap annyira fogok Neked drukkolni, hogy még a talpam is ökölbe lesz!

És ilyen gyönyörűséget Kívánok Neked!

Kép

Kép
noki&potyi

Kira, Brummadzag! Holnapra egy nagy kalappal! :)

Vicky! Segítenék, de nem vagyok otthon a témában, sajna. Azért üdv köztünk ismét. :)

Babyke! Jól vagyok köszi, (bár már megírtam sms-be is) :) , de elmúlt a nátha. Hasfájás van néha :? Nem mondom, hogy erős, de néha érezgetek enyhe görcsöket. :? Valami történik...

Névnaposokat Isten éltesse sokáig! :)
nellike

Vicky!

Mi is élettársak vagyunk, nekünk is kellett közjegyzői papír a Bmc- be. keresni kell egy közjegyzőt és kérni egy időpontot és megmondani neki hogy meddőségi centrum kéri - már tuti csinált ilyet, akit mi hívtunk fel az is tudta- nyilatkozatot kérni szeretnétek. Nekünk 8000,- ft - ért csinálta meg, negyed óra volt az egész, a lényeg hgogy a beavatkozások eredményeként született gyermekeket a sajátunknak ismerjük el.
Sok szerencsét Nektek!

Kira!

Jót kacagtam... :lol:

Baby!

Köszi, megvagyok, "nagyon" terhes vagyok, elég erős és kitartó hányingerem van de még csak egyszer sikerült hányni... :P Amúgy eddig minden oké, jövő kedden megyek uh- ra.
Nagyon várlak a jó hírekkel!!!!Gondolok Rád sokat. Puszi.

Zsókuci!

Majd átnézek a babásba talán de még nem merek nagyon....egyszer már kértem tanácsot, rendesek a Lányok ott is.
Ma voltam a "saját" dokimnál, hát , még nem érzem a megnyugvást...Sok sikert a fogyókúrához, csak okosan!!! Nekem is kellett volna fogynom, most így tuti verni fogom a 100- at...remélem utána lemegy. Hogy csinálod? Írj majd hogy hogy haladsz. Puszillak.

Brummadzag!

Sok sikert holnapra!!!!

Bobcsike!

Én is szedtem gynexet, tényleg jó, ellenállóbb leszel és ahogy noki is írta beállítja a mensit, tehát hatni hat , lehet hogy rá is segít a dolgokra de ez ugye nem bizonyított..én tavaly novemberben szedtem, igaz kombinálva a renollal, ez hasonló mint a gynex. Ja, és azt kérdezd meg hogy hogyan szedd, középidő után nem lehet ha jól emlékszem csak addig.
Szóval ártani biztosan nem árt.
Sok sikert Neked!!!

Vic!

NAgyon Boldog Névnapot kívánok!!!

Kira!

Neked is sok sikert holnapra az inszemhez!!!

Szép estét MIndenkinek!!!

Kép
krisztamili77

krisztamili77: Köszi. A nő az időpontegyeztetéskor említett valami nyilatkozatot , csak nem tudtam, hogy erre mi kell a közjegyzőtől. Mikor volt 8000 Ft?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Mi sem vagyunk házasok, és kellett ez a papír. De ne izgulj, bőven ráérsz még ezt elintézni. Mire lesz a leszívás, addigra kell vinnetek. Amúgy ha akarsz, a BMC-ben adnak hozzá egy formanyomtatványt, mi is Irénkétől kaptuk. Aztán azt elvittük a közjegyzőhöz, és az alapján megcsinálták a hivatalos papírt. Nekünk Pesten 8000 Ft volt fejenként, szóval 16000 Ft-ot fizettünk.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép estét!

Bocsánat, egy kicsit eltűntem...

Ma nagyon jókat mondott Szücs doktor. Azt mondta, hogy ha a spermavizsgálatnál minden rendben lesz, következő ciklusban kezdünk rövid protokollal. Délután ott maradtunk meghallgatni ezt az előadást. Nagyon érdekes és jó volt.
A ciklus második napján kell mennem, és azt mondta Szücs doki, hogy már vigyem a pénzt a gyógyszerekre. Ott kell majd kiváltanom? Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy kb. mennyit vigyek. Tudtok ebben segíteni? És mi van, ha hétvégére esik a 2. nap?

Anett
Gratulálok a kitartásodhoz! Csodálatra méltó! Nem semmi, amiken keresztül mész...

Csibe
Nagyon sajnálom!!!

Brummadzag
Sok sikert holnapra!!!!

Vicky
Nekünk is kell közjegyzői papír. Egy közjegyzőt megkérdeztünk, 13.000.- csinálná meg. Eléggé sokallom. Holnap felhívunk egy másikat, hátha nem ugyanazok az árak.

Krisztamili
Ti mikor csináltattátok?
bessy76

Rebe
Hogy-hogy fejenként? Nem egy papírt kell vinni? :shock:
bessy76

Bessy,
De egy papírt kellett vinni, csak mivel mind a kettőnk neve szerepel rajta, így a közjegyző azt mondta fejenként 8000 Ft a kiállítása, vagyis 16000 Ft-ot kell fizetni érte.
Bocsi, kicsit félreérthető voltam! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Nem, nem voltál félreérthető, csak én nem gondoltam, vagyis nem mondták, hogy ez 2x valamennyi forint....
Krisztamili
Nálatok hogy volt ez?
bessy76

Szia Bessy!

Nekem is rövid protokoll volt és a 3. napon kezdődött. :) :wink:

Kriszta! Irigylem a rókádat egy kicsikét. :oops: :) :)
nellike

Kíra,Brummadzag!

Egy kalappal holnapra!Ügyesek legyetek.
:wink: :D :D
orsiborsi

Sziasztok,

Először is minden Zsuzsannának nagyon sok boldog névnapot kívánok! :)
Kép

Adri,

Én azt javasolnám, hogy inkább várd meg a vizsgaidőszak végét, és utána kezdjetek bele. Bár figyelem elterelésnek lehet, hogy nem is lenne rossz :wink: Jól gondold át, mérlegelj, sajnos okosat nem tudok írni :roll:

Vic,
Utólagosan is:
Kép
Drukkolok akkor mától! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Az én hormonjaimnak nem hiszem, hogy tudok ártani – nincs peteérésem :roll: :wink: Én is nagyon várom már a pénteket! :D
Atyaég, még szerencse, hogy nem esett ki a kutyid… :shock:

Kira,

:lol: :lol: ez jóóó :lol:

Vicky,
Örülök, hogy megvan az időpont! :D Sajnálom viszont, hogy kell vinnetek újabb közjegyzői okiratot :roll:

Krisztamili,
Jól van drága, megértem, hogy még korainak tartod, majd átjössz-mész, ha úgy érzed :wink:
A fogyit kalóriaszámlálós módszerrel csinálom, napi 1200 kcal. Meg tornázni is tervezek mellette, de ha nem 12 órázom, akkor van valami extra programunk estére, úgyhogy nem tudom mikor lesz rá idő, energia – talán hétvégén :? OK, beszámolok majd a változásokról :wink: Sok-sok puszi!

Bessy,

Örülök, hogy minden rendben veled, és hogy jó volt az előadás. Igen-igen, érdemes több közjegyzőt megkérdezni, hogy mennyiért vállalják, mert eléggé szabadárasak mindenben :roll:

A holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és hatásotokra ma beruháztam én is a Cran-C tőzegáfonya kapszulára :wink: Én is hajlamos vagyok a felfázásra, meg az ehhez kapcsolódó dolgokra, úgyhogy úgy döntöttem, ennyit megér a dolog mostantól :D

Kép

Kép
zsókuci

Vicky
Nekünk 2006-ban volt 15 000!Viszont gyorsan intézzétek el,mert elég elfoglaltak ezek a közjegyzők!Mi is vittük a Bmc-s papírt mintának,de nem igazán kellett nekik,mert megvolt már az ő szövegük.

Bessy
Az nem gond ha csak a 3. vagy 4. nap tudsz menni, még akkor is elkezdik a stimut!Az összeg függ attól,hogy miket és milyen mennyiséget kapsz,de szerintem 100-150 ezerrel számolhattok!

Böbcsike
Én szedtem,de nekem nem volt meg a várva várt hatás :(Itt olvashatsz róla:
http://www.energy.sk/hu/vyrobky/GYNEX.asp

Kíra,Brummadzag
nagy kalappal holnapra Kép

Vic
Millió babatapi neked is!

Zsókuci
Pénteken azért félre tszed a fogyit ugye :wink: Isteni tortáik vannak Törpi tudna róla mesélni :D

Nefke
Nincs kedved eljönni pénteken a talira?
gabicsibe

Sziasztok!

Most értem haza, még egy gyors lelkisegélyszolgálaton vettem részt... ennyi jókívánságot! :) Nagyon köszönöm Nektek a támogatást! Most nme tudok visszaolvasni, holnap regényt írok mindenkihez!

Holnap jövök! Kira, téged keresni foglak!

Brumi
Vendég

Gabicsibe,
Hűűű, ne már… :D Azt hiszem, most mindent a szemnek, semmit a gyomorba kínzás lesz akkor :wink: :shock: Hacsak nincs valami light-os sütike :D :lol: :oops:

Brumika,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Brummadzag!

Szorítok holnapra! Kép

Vic, és Zsuzsannák!

Kép

Boldog Névnapot!

Mostanában olyan szar napjaim vannak! Két napig egyfolytában fájt a fejem! Erősen elgondolkoztam azon, hogy el kéne mennem a migrénem miatt dokihoz.

Kép
nika28

Bessy, Vicky!

Mi 2006. novemberében csináltattuk itt Szombathelyen. Akkor nekünk cakli- pakli volt 8000. De volt olyan szintén szombathelyi ismerősöm is akinek 12.000,- Ft- ba került, úgyhogy változó. Valami kis eldugott közjegyzőt keressetek, az talán olcsóbb lesz.

Zsókuci!

Jól hangzik...szerintem menni fog Neked, sok sikert! Puszillak!!

Nellike!

Fogsz Te még rókázni, remélem hamarosan... :P

Nika!

Hát a két napja tartó fejfájás az már nagyon rossz lehet. Voltál dokinál a vérnyomásoddal?

Kép
krisztamili77

Vic :D
Nagyon szorítok az inszem miatt!!!
És Boldog Névnapot kívánok Neked!!! :D

Lányok!
Képzeljétek, tegnap 3 óra hosszat voltunk az Állatorvosi Egyetemen, mert a kutyink (11 éves németjuhász) nagyon rosszul lett! A "házidoki" majdnem elájult, mikor megvizsgálta, azonnal küldött be minket az Egyetem kórházába!
Nem olcsó hely, de amit ott tesznek az állatokért, az valami fantasztikus! Én még ilyet nem láttam! Külön kutya szülész is megvizsgálta, ultrahang, infúzió, vérvétel.
Mindjárt visszük vissza, hasi és szív ultrahangra, meg májbiopsziára!
Remélem meggyógyul, nagyon szeretjük!
Gondoltam leírom, mert sokatoknak van kutyusa, ha gond van oda vigyétek! Keleti pu: István utca- itt van az Állatorvosi Egyetem!
Puszi Mindenkinek!
adri1983

Sziasztok!

A mai BMC-s járatnak: Kép

deri
deri

Köszi hogy válszoltatok a Gynexel kapcsolatban. Szerintem megpróbálom és majd meglátjuk!
:lol:

Kép
bobcsike

Mindenkinek szép Kép -ot!

Nika
Ez tényleg nem játé!Múltkor is elájultál!Biztos rendben van a vérnyomásod?

Böbcsike
ártani nem árt hátha neked pedig használ :wink:

Adri
Tényleg nagyon jó kezekben van a kutyitok!Remélem semmi nagyobb gond!Mi is oda jártunk és nagyon lelkiismeretes volt minden dolgozó!A kórház pedig szinvonalasabb mint a humán kórházak legtöbbje.
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Tudnátok nekem segíteni? A BMC-t ilyen korán még nem tudom hívni.
Szóval: az a kérdés, hogy az együttélési nyilatkozathoz elég, ha azt a nyomtatványt töltetjük ki amit adtak a BMC-ben, vagy a közjegyző fogalmaz egy nyilatkozatot és azt kell elvinni és ez a nyomtatvány csak egy példa?
bessy76

Gabicsibe
Köszi az infót! Így kb. tudom, mire számítsak.

És köszönöm a drukkokat!
bessy76

Bessy
Az is jó amit a Bmc-ben adtak és az is jó amit a közjegyző fogalmaz!
gabicsibe

Gabicsibe
Csak azért kérdeztem, mert akit felhívtam ma közjegyzőt, azt mondta, hogy ha az kell nekünk amit adtak, csak aláírni kell előttük az 1.500.- fejenként, ha ők csinálnak egy ilyen nyilatkozatot, az 15.000.- lenne. Azért nem mindegy... Nem tudom, mit csináljak...
bessy76

Bessy! Akkor azért csak kérdezd meg őket napközben. Ha nem annyira sürgős, inkább 13.00 óra után hívd őket, akkor már jobban ráérnek felvenni a telefont. Csak mert nem mindegy, hogy 1500 vagy egy 0-val több.

Brumi, Kira! Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!

:wink:
nellike

Köszi Nellike, azt hiszem az lesz a legegyszerűbb. :D
bessy76

Sziasztok!

Valaki SOS el tudná küldeni priviben Mártika mobilszámát!

Nagyon nagyon fontos lenne.

e-mailben is jó: lecso12@freemail.hu

Nagyon köszönöm, tényleg nagyon sos.

Brumi, Kira,

Várunk a hírekkel titeket, nagyon nagy drukk mára.

Sok a munkám ma nagyon, de még zárás előtt benézek.

Ja smsben is küldhetitek: 20/5848-541 a számot!!!!!!!!!!!!!
vic12

Fény derült a titokra. Sikerült beszélnem a BMC-vel. Szóval, amit adnak, az csak egy forma nyomtatvány, hogy mik szerepeljenek benne.
De sikerült találni egy másik közjegyzőt, így "csak" 13.000.- lesz. :evil:
bessy76

Köszi Lányok!

Anett már elküldte a számot.
vic12

Gabicsibe!

Köszi a meghívást, de azt hiszem kihagyom!

Több okból is! Az egyik, hogy elutazunk a szüleimhez (velük ünneplem a szülinapomat, elvégre Nekik köszönhetem, hogy vagyok! ), a másik pedig, hogy nem tudom, hogy érezném magamat. Azt hiszem feldolgoztam valamilyen szintem a velünk történteket, de nem biztos, hogy jól reagálnám le a pocisokat, akiknek örülnöm kellene. Igy inkább nem is megyek, nem akarok senkit sem megbántani.

Amúgy gondolkoztam rajta, hogy megleptek Titeket és elmegyek, de valamiért meggondoltam magamat! :roll: :lol:

Nefke
nefke

Hahóóóó Mindenkinek!
Csak azért robogtam be, hogy el ne felejtsétek a pénteket!!! :lol: :cry: :lol:

Nefke!
Kár, hogy meggondoltad magad! :(
DE! Addig még még1x meggondolhatod magad! :wink:

Ezer drukk akinek kell!
Sajnos otthon még mindig nethiány, itt a munkahelyen meg időhiány:(

Kezd elvonási tünetem lenni :roll: de a péntek majd kárpótol!Na meg a CSOKITORTA :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: