A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpó!
Relax!!!Te felhúztad magad valamin?????
Amúgy én eldöntöttem, hogy szinte mindenben a szülésznőre és adokira fogok hagyatkozni...Mivel ők értenek ehhez. Én máshoz.
1Bambi

Kép
1bambi

sirkici,
szerintem nincs baj a súlyával. nekem a 28 hetesen (28+5naposan) 1403 g-ot mértek. De hát ki tudja mennyire pontosak ezek a mérések...
1Bambi

Kép
1bambi

Jó Reggelt!

Atizka!

Nem dolgozom, itthon vagyok gyesen Lilivel :) De sajna mellette sem engedhetem meg magamnak, hogy felpolcolt lábakkal pihizgessek, meg ez a visszér már túl van azon, hogy ilyesmi javíthatna az állapotán sajna... :(

Már mikor Lilivel terhes voltam, akkor elég csúnyán kijött, valszeg a két terhesség között kellett volna vele kezdeni valamit, de mindig csak halogattam, aztán most meg nem lehet műteni, de ami késik nem múlik! Hál' istennek nem fájdalmas, csak ne is legyen ... :roll:

Anyós témához: Az én anyósom egy tündér, rengeteget segít minden téren, ha szükség van rá, és nem szól bele semmibe. Mégis mikor Lili megszületett a pokolba kívántam, mert napi 2x jött (mert délelőtt bevásárolt, délután meg hozott főtt kaját). Annyira be volt szarva az unokájától, hogy volt, hogy szoptatás közben is ott állt fölöttünk és csak nézte.... Ez 3 hónapig tartott, de sajna el kellett viselnem, mert nem szólhattam be, belehalt volna , másrészt meg tényleg nem tudtam volna meglenni a segítsége nélkül, mivel Lili borzasztó rossz alvó volt, hajnali 2-ig fennt voltunk, másnap meg délben még feküdtünk, kivoltam mint a liba... Örültem, hogy néha volt időm egy kis házimunkára. Szóval bármilyen nehéz is volt elviselni, kibírtam, és Lili imádja a mamát, bármikor otthagyhatom neki, ha dolgom van. És ha majd szülni megyek is velük lesz, abban a pár napban, mert apának ugye dolgozni kell... És most örülök ennek, de akkor meg tudtam volna fojtani egy pohár vízben. De sajna anyukám még aktívan dolgozik, és 2 faluval arréb is lakik, szal ő nem tudott volna minden nap jönni segíteni, anyós meg itt van a szomszéd utcában és nyugdíjas.

Egy kicsit félek, hogy mi lesz most a szülés után, remélem nem ismétlődik meg ez a helyzet, mostmár talán én is másképp látom a dolgokat, csakhát ugye az ANYATIGRIS.... :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

mamac,
örülök a jó híreknek és jók a képek :lol: :lol: :lol:
hát igen, most légy okos! szerintem kevés olyan dolog van, amiben 2 doki véleménye, diagnózisa pontosan megegyezne.
érdekes, hogy az intim tornáról így eltérnek a vélemények. de hát egy férfi orvos megint honnan tud ilyenben véleményt mondani? Ő is csinálta szülés előtt?
Mindenki más intenzítással, más gyakorisággal, más erővel, más stb-vel csinálja. Ebből szerintem ilyen következtetést levonni...(Meg már más írta, hogy nem javasolják) Na meg akkor a "jógások" és stb-k miért javasolják? - Ez csak megint egy elgondolkozás volt, nem kell kommentálni...
1Bambi

Kép
1bambi

Köszi a válaszokat a szülés utáni hasszorítóról! Amit a gyógyászati segédeszköz boltban láttam azon 3 db elég vastag tépőzár van az oldalán. Elég kényelmesnek tűnik. És 3000 Ft. A Brendonban amit láttam Anitát (igaz csak fotón) nekem az is olyan vastagnak tűnik!! Emma! lehet, hogy te másikat vettél? Ma megnézem az Anitásat. Aztán döntök. De most annyi kiadás van, nemhogy még 7 ezer körül ilyent is vegyek. És akkor még nem is vettem hastartó pántot, amit lassan lehet, hogy kéne használni!
Lányok! Valaki használja már rendszersen a hastartó pántot? (amit így terh. alatt lehet a has alátámasztására)

Ha lesz gátsebem én csak sima szappanos ill. tusfürdős langyos vízzel mosom le. Semmi más!

CTG nálunk azt hiszem a 36. héttől van hetente.[/b]

Kép
gabo001

:twisted: Igen Bambi.... :twisted:
Vendég

emma! mamacka! ez az Anitás! (terh. utáni hasleszorító) Ti is erre gondoltatok?? Mert akkor ez sem olyan kis diszkrét méret, ahogy Emma írta?! ÁÁÁÁÁ! nem tudom! Olyan baromi drága!
Kép

Kép
gabo001

Sziasztok lanyok!

En Anita hasszoritot vettem.

Igaz alul tepozaras vagy milyen, de nem kotelezo osszetepozarazni. Igy nem lesz trutymakos, ha nagyon verzek majd.
Mondjuk en szules alatt sem vereztem ossze semmimet es utana sem. :lol: :lol:

Hastarto:
Van anita es medela.
Nekem egyik sem valt be, nem is tudom hordani oket.
Annyira lent van a hasam, hogy max a combomra menne ra a vastag pant, mert ha fentebb rakom, akkor mar szoritja a hasam es elkezdek gorcsolni.
Harom honapja joval kisebb hassal egyszer felvettem, mikor elmentunk vasarolni es ugy kellett hazajonni, mert annyira elkezdett gorcsolni a hasam es utana fel napig abba sem hagyta, mar ugy volt, hogy bemegyek a korhazba.
Majd utana jottem ra, hogy attol volt, mert akar hanyszor felvettem utana par percen belul kezdett gorcsolni. Igy nem hordom.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Mamacka, gratula a jó hírekhez, azért még reméljük "átfordul" a babó és nem marad faros.

Egyébként én is faros baba voltam, simán megszült Anyu természetes úton, bár második baba vagyok, azt mondta neki hogy doki hogy azért nem gond. Szoktam is poénkodni vele hogy "Anyuka már látom a fejét" :lol:

Kép Kép
szõlõ

Gabó! Én már félidőtől használom a haspántot. Anitát. Akkor kezdett el nehéz lenni a hasam és nagyon jót tesz. Nekem bevált úgyhogy biztos, hogy hasleszorítóból is ilyen márkát fogok venni. Csak azt nem tudom, hogy most ez bugyi vagy ez alá még kell venni bugyit? És a császárossebet ez nem szorítja?

Kép

Kép
kamilla306

Gabo!A szülés utáni hasleszorítónak, hogy célnak megfelelő legyen, muszáj ekkorának lennie. Viszont, az anyaga olyasmi, mint egy bugyié, tehát nem dudorodik ki a ruha alatt. A tépőzáras, viszont jóval vastagabb, lehet, hogy a nadrágodat rá sem tudod húzni. Egyébként ez az, amit a képen küldtél. Én a Kékgolyó utcában lévő Anita boltban veszem, mert ott ért hozzá az eladó, és meg tudja mondani, melyik méretet vegyed. Én múlt héten voltam, de azt mondta, hogy még ne vegyem meg, menjek vissza egy hónap múlva, akkor már meg tudja mondani a méretet, attól függően, hogy addig mennyit híztam, korábban mekkora volt a méretem. A szoptatós melltartóra ugyanezt mondta.

Gabicka!Engem a harmadik szülés után műtöttek visszérrel. Azzal a módszerrel, ami után semmi nyom nem látszik. Pár mm hosszan metszik, és kipörgetik az eret. Gyógyulás után még heg sem marad. Én a 6. héttől használom a kompressziós harisnyát. A visszerem csak egy kicsit jött elő a jobb lábamon, viszont ugyanezen a lábam tele van hajszálér elpattanással. Foltokban lila a lábam. Ezt majd lézerrel kell kezeltetni. Azt korábban a Bársony Klinikán csinálták, és nagyon jó volt. Most is oda fogok menni. Az igaz, hogy a műtét óta megérzem a lábamban az időjárás változást. Sajnos.
emma2008

Kritta a gátvédelem nem a kórháztól függ, hanem a szülésznődtől. Orvosról nem gondolom, hogy így járna el. De a szülésznő tud ebben segíteni. Cáfoljon, aki már megélte!

Ercsi Benettkének írj!

Gabo Az Anitás hastartót én hordom mindennap. Jó, segít nekem! Volt, hogy nem vettem fel, és járni alig bírtam.

Zsuzsa görcsölgetett ne feledjétek, szerintem ezért kellett előbb kezdenie a CTG. Zsuzsa ugye?

Kép
téjé

Kamilla!Nekem a nő az Anita boltban azt mondta, hogy kell alá bugyit venni.

Pumpóka!Tök jók a hozzászólásaid, és szerintem igazad is van. Teljes mértékben egyetértek veled!

Szibi!Napi 2 db eldobható bugyival számolj.

Szibi!A www.szopiparna.hu tudsz olcsón szopipárnát rendelni! Ugyanaz, mint a Brendonban, csak fele annyiért.

Sirkici! A farost is meg lehet szülni, ha úgy fekszik. Vagyis a feneke bújik ki először, nem a lába, és nem túl nagy baba. Én az elsőt 14 éve így szültem. Viszont az orvosok nem szívesen vállaljak, mert van benne kockázat.

Mamacka!Jól értettem, hogy téged most vizsgált meg "manuálisan"a nőgyógyász harmadszor, beleértve a korábbi terehsségedet is?! Rákszűrésre nem szoktál járni évente?
emma2008

emma! magika! köszi a választ!Na, nem könnyű! Valakinek bejön a hastartó, valaki meg görcsöl tőle! Egyébként én is tegnap gondoltam rá, hogy nem -e fogja szorítani a pocakom! Lehet, hogy megpróbálom az üzletben. ha lehet....

Kamilla! ez a szülés utáni hasleszorító, ez is csak egy pánt, nem bugyi!! Akkor minden nap mosni kéne! :D

Ha mindkettőt megveszem kb. 14 000 ft... :shock: :shock:

Kép
gabo001

Haspánt (terhesség alatt)Én azt hallottam róla, hogy ha nem muszáj ne hordjuk, mert így a hasizmunk nem dolgozik, és az ugyebár nem éppen előnyös a késöbbiekre.
emma2008

Igaz a hasleszorítóra is van aki ezt mondja, de a mellett lehet csinálni hasizom gyakorlatokat, és a segítségével hamarabb visszahúzódik a méh, ill. a hasad. Szóval lehet, hogy elég lenne csak a hasleszorítót megvenned?! (így már csak 7.000 Ft)
emma2008

emma! lehet, hogy az lesz! ha bírom a hastartó pánt nélkül addig nem veszek! Inkább a hasleszorítóra ruházok be...

Kép
gabo001

gabo mivel több méret van, muszáj, hogy kipróbáld! Én amit felvettem M-es, borzalmasan szorított. Ezt nem szabad. Most L-es van és szabályozható, tépőzáras és nem engedi el. Nem szoírtani kell, hanem tartani.

Emma
igen, ha nem muszáj ne hordjuk. Nekem a védőnőm, a szülésznőm, és a dokim is nagyon helyeselte. Óriás méretű pocak nagyon húz, és túlságosan nyúlnak a szalagok. Alkata válogatja.

Kép
téjé

[quote="1bambi"]A írta:1bambimúgy én eldöntöttem, hogy szinte mindenben a szülésznőre és adokira fogok hagyatkozni...Mivel ők értenek ehhez. Én máshoz.

Igazad is van :)
Én a blogomban írtam is tegnap egy hasonlót .. :)
"...interneten már olvastam erről .. csak addig nem írtam itt róla, míg ő meg nem erősíti .. ugyanis nála alapszabály, hogy a netre nem adunk - kérdezünk!!!.."
Szuperjó egy csomó dologra az internet, de bárminemű orvosi kérdésben az ő szavaira adok .. ;)

Kép
szösszenet

Hát szerintem meg a terhesség utolsó hónapjaiban nem is szabad a hasizmot dolgoztatni, úgyhogy még jó is, hogy a pánt megtámasztja. Engem azért nem szorít, mert fel tudom úgy tenni, hogy végülis "csak" alátámaszt. Akinek mondjuk nagyon lent van a gyerek, azt tényleg szoríthatja.

Kép

Kép
kamilla306

[quote="emma2008"][ írta:emma2008b]Mamacka!Jól értettem, hogy téged most vizsgált meg "manuálisan"a nőgyógyász harmadszor, beleértve a korábbi terehsségedet is?! Rákszűrésre nem szoktál járni évente?

Ezen nekem is megakadta a szemem :)
Biztosan elírt valamit .. hát azért csak nem ...

Kép
szösszenet

Nektek is van egy nagy barna folt a köldök körül?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok :!:

Reg nem jartam erre. Bevallom, nincs idom kovetni ezt a topikot, annyian vagyunk mar :lol:

Bambi, koszonom az erdeklodest, jol vagyok, velem minden rendben.

Alig varom mar Tucsokkoma erkezeset. En mar 2 hete kesz vagyok mindennel, es munka utan sok programot szervezek, amig meg tehetem.

A topiktalira (nem tudom volt-e) csaladi esemenyek miatt nem tudtam menni. Ha volt, remelem, jol sikerult.

Tortent valami erdekes az elmult 2-3 hetben veletek? Ma meg benezek.
katavirag

Hasleszorító, Haspánt, Haskötő, Hasbugyi :lol: :lol: :lol: :lol:

Én sima gyógyászati boltban beszerezhető 3000 Ft-os haskötőt fogok venni, az alul pántostól leverne a víz, míg felszenvedem magamra. Nekem ezt ajánlották, szóval én nem dobok ki 7000 Ft-ot másra.

Eldobható bugyi
t viszont fogalmam sincs milyet, és hol kell??
Ebben segítsetek, please! Ez a bugyi, amiről beszéltek, olyan, hogy kb. köldök magasságáig ér? (nehogy vágja a sebem majd)
És azért kell, hogy bátran átvérezzük .. stb? Meg vmi hálósról is olvastam .. szóval ez nem világos.

A hasleszorító bugyit értem, olyat egyet vettem is, de szerintem azt én már csak itthon fogom használni .. bent a haskötő lesz még rajtam .. ezt csak megvettem, mert akciósan volt 1000 Ft a baby outletben.

Tenna Maxiból hány csomit vigyek be?
El nem tudom képzelni, milyen intenzív ez a vérzés dolog ..

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Egy kicsit kényesebb kérdés:
Már egy jó ideje van folyásom (nem kóros, normális), amit már kezdek megszokni. Csak az jutott eszembe, hogy a magzatvíz szivárgást azért meg lehet különböztetni ettől, nem? Reggel úgy ébredtem, hogy volt egy kis folt a betéten (víztiszta). Ez jár egyfolytában a fejemben....a legutóbbi vizsgálaton 2 ete minden ok volt a méhszájjal.

KépKép
kisfruzsi

Pumpó,
Gyere, mesélj!!!!

Katavirág, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamilla,nekem lila folt a köldöknél, mert ott matat állandóan. belülről fáj néha, amikor elkap ott valamit.

szöszi,én a corában vettem 398 ft-ért 3-as bugyi szettet, amit betudok eldobhatónak...(ha veszel, próbáld fel, mert szerintem a méretei nem a szokványos S,M,L,XL). Ja, meg a Tena betéthez a "rácsos-bugyit" (ami olyan, mint amit a reptereken a piákra húznak :lol: :lol: :lol: ).

hasizom,a szülés után már lehet dolgoztatni? hmmmm, ez nekem gyanús.

szülés utáni hasleszorító bugyi,
akkor ez a pontos neve. köszi.

ja, most is titkárnő vagyok, de egy csomó más dolgot is megkell csinálnom, de azért szemmel tartallak Titeket :lol: :lol: :lol:

1Bambi

Kép
1bambi

Lanyok!

Itt latszik, hogy nekem nem nagyon van hova tenni a hastarto pantjat, max a combomra.

Kép

hol van ez a has az enyimehez kepest, amugy meg O is a hasara tepozarazza es az orvosom szerint is nem jo.

Kép

Magi
Vendég

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiszöszi,én a corában vettem 398 ft-ért 3-as bugyi szettet, amit betudok eldobhatónak...(ha veszel, próbáld fel, mert szerintem a méretei nem a szokványos S,M,L,XL). Ja, meg a Tena betéthez a "rácsos-bugyit" (ami olyan, mint amit a reptereken a piákra húznak :lol: :lol: :lol: ).

És akkor az eldobható bugyira még rájön ez a rácsos bugyi, vagy mi?? Kár, hogy ez sehol sincs képpel illusztrálva :lol:
Lehet én is veszek vmi Corás darabot, nekem a lényeg csak, hogy magas legyen elől .. meg ne vágjon...

Kép
szösszenet

Kisfruzsi én is megijedtem már így. De állítólag ha szivárog, akkor több, - egy egész betét elázik - és nem 1-2 csepp. Ha bizonytalan vagy, akkor ülj le egy fehér lenvászon lepedőre kb 15 percre. Ha megváltozik a lepedő állaga, mármint kemény lesz és sárgás, akkor az magzatvíz. De kérlek kérdezz rá még valakitől! Nekem nem volt, csak egy ismerős szülésznő mondta így meg lehet állapítani.

Kép
téjé

Téjé,

köszi szépen! Ki fogom próbálni még ma este! Tiszta par lettem ettől :oops: :oops: :oops:

KépKép
kisfruzsi

Szules utan 6 hetig nem szabad a hasat tornaztatni.

Azert van a gyermekagyas 6 het.

A mehszalagok ki vannak tagulva es ha nem pihennek, hogy normalisan visszahuzodjanak, akkor kifordulhat a meh.
Ennek a kovetkezmenye nem most fog mutatkozni, hanem 10 ev mulva ha idosodunk.

Azert mondjak az orvosok, hogy semmi hazimunka es fizikai megterheles, csak a baba es a pihenes.

Magi
Vendég

A legjobb ha az orvos vagy a szülésznő véleményére hagyatkoztok ilyen dolgokban... ez biztos...!!! De az orvos a nőgyógyász legyen inkább, mint természetgyógyász!
Én csak azért ugattam bele, mert marhára nem értettem egyet a kenegetéssel....
Nem mellesleg (most már leirom a véleményemet) a gátseb nem egy babapopsi, amire ha nem válik be a Nivea törlőkendő, majd kipróbálok mást... vagy bármi más hasonlatot felhozhattam volna, hogy mit ajánlgassunk és mit nem...
Mert amig nem lesz bajunk attól, hogy pl. a mellünkre Garmastan vagy Avent krémet kenünk, a gátsebet rendesen elintézhetjük saját kezüleg való "kezeléssel" ....
Én azért irtam (irtam egyáltalán?) a Betadine-t, mert a kórházban is azzal mosták a gátsebeket a nővérek minden nap... valószinü, nem hiába... de azzal sem muszály, mert Barninál már semmivel sem mosták! De téma lezárva!
Vendég

Kisfruzsi - Nekem is van, hogy víz-állagú foltocskám van .. Nekem a védőnő azt mondta, normális. A magzatvíz szivárgás ennél sokkal látványosabb! Ne aggódj :)
Amúgy pont ugyanezt gondoltam én is .. hogy tuti picit megnyílt a méhszáj (ugyanoda jut el a kismama logika :lol:) .. és látod, nekem nem nyílt semennyit, pedig már 33. hét ;)
Folyásom (már bocsi, de ami színes vagy szagos) nem volt a babavárás alatt .. az utóbbi időben van ez a vizes cucc .. azóta tisztasági betét, és csókolom :) ;)

Kép
szösszenet

fruzsi,
én kb. 1 hete tapasztalom, de szerintem ez "csak sima folyás". Már kezdtem is hiányolni, mert mindenhol azt olvastam, hogy a terhesség alatt ez normális és erősebb, mint amúgy. Nekem meg eddig pont fordítva volt, vagyis a terhesség alatt semmi, most azonban elkezdődött :cry: :cry: :cry:
Hirtelen felálláskor, vagy csak úgy is olyan lesz a betétem...fehér nyálkás...BOCSI
1Bambi

Kép
1bambi

Tena bugyi=halos bugyi patikaba kaptahato.

En Zolinal vettem ilyen tena halosat es sima eldobhato bugyit is.
A ketto kozott a kulonbseg, hogy a halos tena, teljesen a testhez simul szellozik es gumis igy tart. Tehat egy nagy betetet, pl az inkontinencia tenat siman ugy megtartha, hogy haloing alatt nem is latszik. Mivel a betet vastag es nagy, igy jo hogy halos, mert szellozik.

A masik olyan mint egy sima eldobhato bugyi. Bele sem fer a tena betet, de meg egy sima maxi betet sem. Nekem nagyon nem valt be ha jol emlekszem bebe comfort volt es szines.

Kép

Magi
Vendég

Magika - Ezt komolyan köszönöm .. így már világos :) ;)
Viszont nagyon jókat nevetek itthon már előre magamon .. szuperul fogok festeni ebben a pelusban :D

Kép
szösszenet

Húha! Ez így néz ki?????????? :shock:

Kép

Kép
kamilla306

Nesze neked szexi hálóing, ha ez van alatta!!!!

Kép

Kép
kamilla306

En igy 5 napot voltam utana mar eleg volt a sima betet is. Szoval nem hosszu ideig tarto.

Viszont tena bugyi es betet= nem vereztem ossze semmit.

En 4 db azaz ket csomag bugyit vettem es egy csomag 30 db betetet. A bugyit ki lehet obliteni, 1 oran belul megszarad, nert bugyigumibol van a halo es ujra lehet hasznalni.

Ez lesz egy hetig nalam a bugyi es a betet is, utana johet a sima bugyi es betet.

Magi
Vendég

[quote="kamilla306"]N írta:kamilla306esze neked szexi hálóing, ha ez van alatta!!!!

Mindenki "Super Sexy Tenna Lady" lesz, nincs mese :lol: :lol:
Még jó, hogy nem látszanak át a hálóingjeim .. ezt a batyut nem mutogatnám a látogatóknak :lol: :lol:

Kép
szösszenet

De most komolyan: mennyire vérzik az ember szülés után? Pl. egy ilyen betétet milyen sűrűn kell cserélni?

Kép

Kép
kamilla306

Ja elfelejtettem,h Fruzsina lesz a pici neve csak még fel kell dolgoznom h lány :lol:
Én 1 antinő vagyok ezért nem tom h lesz.
Ja a súlya is kicsi 684 g volt min. 800 helyett. Nyugtassatok már meg!!!!!!!!!!!!

Viszont én is hosszú és vékony babaként időre születtem 2,9-el.
Az apja 3,75 volt,de akkor már most nagyobb lenne a baba gondolom.(nála azt hitték h 7 hónapra meg fog születni akkora volt a pocak). Én most mondtam a könyvtárban h májusban szülök és majd leestek a székről.azt se tudták h terhes vagyok.

Most apa erőlteti h. egyek,de nem megy túl sok.Próbálom megértetni vele, h lehet h kissebb súlyú marad amiről nem én tehetek szerintem. egyébként se kellemes egy nagy súlyú babával vajúdni, de ezt egy férfi úgy sem fogja fel. :oops:

Kép
kritta

Szösszenet,

Igen én is pont erre jutottam, mint Te :lol: .
Ez a "folyás" nekem is színtelen, szagtalan és én is csak tisztasági betétet használok miatta. Csak eddig napközben tapasztaltam, és főleg valami fizikai mozgás, (takarítás, séta) hatására. Most meg reggelre...eddig éjszakára nem használtam tiszt. betétet, de lehet, hogy mostmár fogok....

KépKép
kisfruzsi

Eleg gazosan nez ki, de szerintem az elos par napban mindenki kakkantani fog arra, hogy miben van.
A lenyeg az lesz ugy is, hogy ne fajjon, kenyelmes legyen es ne trutyizzon ossze semmit.

Ez totalisan alkalmas ezekre.

mikor mar lesz ero a kinezettel foglalkozni mar lehet hasznalni a sima regi bugyit betettel.

Magi
Vendég

kisfruzsi: kényesebb kérdésedre jelentkezek mint sorstárs.Nekem is van már ilyen folyásom pár hete...normális dolog egész terhesség alatt a folyás,de amit te írsz,meg ami nekem is van azt a nőgyógyászat már fluornak hívja.Legutóbbi nőgyógyis vizsgálatkor nekem már be is jegyezte a kiskönyvembe a doki,hogy norm fluor.A magzatvíz szivárgástól pedig meg fogod tudni különböztetni,hiszen ne feledd,még mielőtt a magzatvíz elfolyik,előtte távozik egy nyákdugónak nevezett dolog,és ez általában rózsaszínes,barnás,véres nyákos maszatolás szokott lenni,kinél milyen.Szóval amíg víztiszta és nem nyálkás,és színes addig semmi baj. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Kamilla!

Gondolj bele, hogy a terhesseg alatt az anya szervezeteben no a verboseg, talan 50 %-kal, de lehet kevesebb, mar nem emlekszem.

Azt tuti az elso par napban el is veszted. Szoval elegge verzik az ember.
Ilyenkor nem a sargatest levalas miatt verzel, mint a mensikor, hanem a lepenyed szakad le es egy nagy sem lesz a mehedben.

Gondolom ez a csaszarnal is megvan, mert ott is ugyan ugy jon le a lepeny.

Magi
Vendég

Kritta,

gratulálok a névhez!! :lol: :lol: :lol:

Szerintem szeretni fogja! Ha én nem lennék az, akkor én is kacérkodnék a gondolattal. De így nem akartam, hogy ugyanugy hívják, mint engem.
De jó, mert a fruskán kívül nemigen lehet csúfolni!

KépKép
kisfruzsi

Mezsó,

ez egy külön kategória????? :oops: :shock:

A nyákdugóban igazad van, nem is jutott eszembe, hogy előbb annak kellene eltávoznia :shock: Ez némiképp megnyugtat. Ilyet még csak álmodtam.....
Ezt a flourt megnézem a neten, mert fog. sincs mi az :shock:

KépKép
kisfruzsi

fluor, fordítva Csak úgy más jut eszembe róla :lol:

KépKép
kisfruzsi

Anyu asszem extrát vett nekem, még nem láttam, holnap hozza. Akkor ezek szerint az lehet, hogy kevés?

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: