mamacka, köszi a listát, hasznos. végre minden egy listán.
szent imrések, márc. elején állítólag kapok majd egy lsitát a szülésznőtől, majd elküldöm nektek.
kórházi lista, én azért durvának találom, hogy ennyi mindent kell vinni, pelenkától kezdve evőeszközön át a w.c. papírig...röhej. w.c. ülöke - papír: én kolleszos koromban ezt mindig w.c. papír "kipárnázással" oldottam meg...
macis hálóing, ma vettem én is corában

és nemcsak macik vannak rajta, hanem LOVE feliratok

nekem csak azért téma, mert gyülölöm a gombos dolgokat (valaki nem értette, hogy miért csinálunk ebből ügyet)
idegen helyen pelenkázóra tehető alátét-pelus, vagy mi a neve, nagyon jó, én azt hiszem 1100 körül vettem a mária nagykerben (10 db-ot)
jezsekörülök, hogy itt vagy, nagyon eltűntél. néha egy kis életjelet dobjál! szerintem sokat számít a méreteknél UH-n, hogy a doki hogyan rakja oda egérrel a jelet. 1-2 mm már nagy eltéréseket mutathat. És ugye a mm-es, cm-es adatokból kalkulálnak egy súlyt...de sokan írták már, hogy jósoltak, mértek mindenféle méretű babát szülés előtt, aztán nem sokszor jött be.
hasleszorító párna, most akkor pontosan mi is annak a valaminek a neve, amit szülés után magunkra kellene húzni, hogy menjen visszafelé a hasunk? erről lemaradtam.
hashajtó, régen valaki a LAEVOLAC-ot ajánlotta, amit meg is vettem akkor, de nem használtam még
gátseb, nekem az aloe vera fisrt-öt ajánlotta egy anyuka ill. a biptron (?) lámpát. ez utóbbi nagyon húzos (a kicsi 100 ezer körül van), de nagyon sok mindenre jó...nekem nincs.
kérdés+magamról, nagyon feltornázta magát a bébi a hasamban, így nagyon rosszul alszok, mert egymást nyomjuk. most a 2. nem alvós éjszakám telt el

de nem is ez a probléma, hanem iszonyatos módon matat a köldökömnél, ami sokszor fáj is már és nem beszélve arról, hogy kezd belilulni. Nektek is birizgálja a köldököt belülről? És ez mellett nagyon neki feszíti magát a hasfalamnak, a lábai, térdei, popija állandóan ki van nyomva és ööööööö, nem mindig kellemes.
Csuklás Nagyon solat csuklik. De Pumpó megnyugtatott, hogy ez nincs összefüggésben a bukással, így nem zavar...Csak sajnálom szegényt...
Húúú, most ennyi, legyetek rosszak!
1Bambi