Sziasztok!
Ildi! Szívből gratulálok a gyönyörű fiadhoz, sok boldogságot, örömet, sok-sok tejcsit kívánok nektek! Pihenj sokat, amikor Zsombi pihen, és persze ha van időd, írj nekünk!
Sensi, én a helyedben megnézetném. Bár nekem anno azt mondta a doktornő, hogy ha nincs bőrtünet, akkor nem allergia. De azért biztos, ami biztos. És igen, vérvételből nézik, de azt nem tudom, hogy ez vmi spec. eljárás-e, ebben Zsuzsi tud segíteni szerintem.
Nálunk mindenesetre a forralt tejre nem érzékeny Csenge, joghurtot meg nem nagyon eszik, nem szereti. Túró Rudit eszik, meg néha tejszeletet, de kb. ennyi a tejtermék. Ja, és néha krémtúró, meg ha olyanja van, sajt. De nem mondanám, hogy sokat eszik ezekből.
Anita, tök jó, hogy minden OK. Én nem vagyok ezekkel tisztában, hogy genetikai vagy sima uh. Azt tudom, hogy ilyenkor nézik a nyaki redő vastagságot, ugye?
Tényleg, akartam kérdezni, bár még nem aktuális, hogy itt Nyíregyen hol csinálnak 4D-s uh-t? És mennyiért?
Még a játszóházra akartam írni, hogy addig biztosan nem megyünk, amíg ilyen émelygős, hányingeres állapotban vagyok. Örülök, ha itthon elvagyok.

De ha elmúlik, akkor biztosan fogunk menni. Addigra az új autót is megtanulom vezetni (holnap kapjuk meg), nem akarom összetörni, hosszú távra vettük.
Sziasztok