A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Linocs,
a halászlét én is megkívántam a terhesség alatt egyszer. Mintha itthon a szagát éreztem volna, és életemben először úgy éreztem tudnék enni belőle egy kicsit. De sajnos épp nem volt kéznél, így azóta is utálom...

Nemtom ki mondta az intimtornát, biztos többen is, de ez a 4x-hüvelyi-szülés-utáni-állapot téma is elgondolkodtatott, így bejelentkeztem egy tanfolyamra. Ha valakinek van kedve csatlakozzon! Márc 3-tól indul.
intimtorna.hu

Boldog boldog Zsuzsinapot!!! :) :)

Kriszta,
Sok sok kitartást és pozitív energiát küldök! ++++++++++++
Nálunk abszolút Anyu intézte ezt a részét, amiért hálás vagyok, de valahogy nem is zártam le magamban, máig sokszor hiszem, hogy Aput látom az utcán.. :(
én kérdeztem a 2900-as súlyt de már többen is megnyugtattak, hogy az normális. Én 3600 voltam, azt hittem az az átlag... (ja és 'retardált' voltam.. :lol: ) persze mostmeg 4000-re számítok.. :roll:

Elkezdtem az agykontrollt. Tegnap már annyira belelovalltam magam, hogy majdnem örömmel újságoltam az emberemnek, hogy "ugye tudod, hogy nagyon könnyű szülésünk lesz??" aztán rájöttem, hogy jobb, ha ő nehézre számít, ne érje meglepetés... :wink:

Emano,
nagyon várom a szüléstörténeted!
Vendég

Sziasztok!

Boldogságosságos Gyuzso napot kívánunk!
Most ünnepeled?

Köszönjük, egylőre nem tudom, hogy változott e Ádám állapota. Este egy trotyival megúsztuk, reggel 1 órán keresztül szopi volt, bár sztem inkább csak a cumizás miatt esett jól, tejcsi nem tudom mennyi jöhetett. Közben volt egy bukás. Reggeli banánpép és rizsnyák (Veronikusz, én is csodálkozom, higy így bejön neki, Ákoska is utálta annak idején), majd elaludt az etetőszékben. Betettem a járókába, azóta durmol, egyelőre minden benne van szerencsére. Remélem marad is...

Sajna én viszont gyakori WC látogató lettem. Talán jobb is így, már 3 napja szenvedek, végre belőlem is kijön...

Sztem ma sétálunk egy nagyot, ha lehetőségünk lesz rá, olyan szépen süt a nap.

Apropó, Tünde! Már régen akartam írni... Mesélted, hogy megszóltak, mert kivitted az első napokban Borókát... Egyetértek veled, sztem sincs benne semmi rossz! Ádám vasárnap született, csüt-ön jöttünk haza, hétfőn már vinnem kellett Ákost a suliba, mert egyedül voltunk itthon. Ott mindenki tutujgatta Ádámot, nem kiabálhattam le a gyerekeket, hogy távozzanak tőle. Mit tehettem volna, egyedül nem hagyhatom otthon. Olyan szép idő volt, hogy kint aludt szinte egész nap a kocsijában. Jött a védődő és kiakadt, hogy tehetem ezt. Majd felhívott telefonon, hogy mérjem meg hány fok van a kocsiban, nehogy baja legyen a gyereknek. Nagyon kiakadtam, közöltem, hogy második gyerek, és az első is élt már 6,5 évet, úgy, hogy sokat levegőzött, pedig novemberi születésű. No comment.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
v30

Hali Lányok!

Alig birlak titeket követni. :shock:
Steffi: Azt nem neked akartam írni hanem Gyuzsonak, csak mindenki egyszerre beszélt hozzám és nem tudtam hol áll a fejem
Bocsika.

Gyuzso Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked.
Sok sok puszi
Na rohanok mert Viktor te-zik.

valentina

Babakivitel:
ebben a percben kérdeztem ezt egy barátnőmtől mailben, de jó hogy írtad! Már a nyárra készülök és megőrülnék, ha nem mehetnénk a telekre.. úgyis csak alukálna az árnyékban, inkább a 3órás úttól tartok! Tudom, Adri már írtad, hogy kéthetesen is lehet vinni mindenhová. De vajon mire kell felkészülnöm? Mondjuk gondolom a fél lakást vihetjük magunkkal..
Vendég

Kriszta
Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen óriási öröm, mint a gyermekvárás egy ilyen óriási bánat is ért Téged! Nagyon sok erőt kívánok Nektek!
Még most is dolgozol? Vigyázz Magatokra, pihenj sokat!!!

Kép
hanna09

Köszönöm szépen a köszöntéseket!! Nagyon aranyosak vagytok!!!

Sztem márc. 30.-án lesz a babaszobás börze a Hungexpon! :wink: de majd nyitva tartom a szemem és a fülem!! :lol:

Vali,
a legjobbakat nektek, postáztuk a sok gyógymanót!!!! Ádi, hajra!!
Miklós többet szopizik a 3 napos láz óta, mint ifjúkorában, ismét tejcsárdát nyithatok, de pont nem zavar!! enni meg alig, de ez sem zavar! legalább fogyok én is kicsit!! :wink:

Kriszta,
szörnyű ez a bürokrácia!! sok lelkierőt küldünk hozzá!!
örülök, hogy AFP rendben!

Zsófi,
megnéztem én is a bloggot, a régebbi fotókat is!
édes csajszli volt Lénus kicsinek is, de mennyire sokat változott!!

Steffi,
szegény Martin!! drukkolunk, hogy hamar meggyógyuljon mostmár!! ++++++++++++++++++++++++++++ küldünk!!

Veronikusz,
rókucik tényleg elférnek itt! :wink:

Brigi,
Petya fogzik??

Hanna,
telihold.. apa nem alszik, mi annyira hullák voltunk egész nap, hogy este beájultunk..
de majd ma éjjel nyomjuk a partit mi is!!

KépKép
Kép
gyuzso

Borsika
Az elsőt is kivittem levegőzni hamar, mert nagyon szép idő volt szeptemberben. A kicsit kénytelen voltam (és vagyok most is)vinni magammal, mert egyedül voltam velük két hét után. A lányom iskolás volt, a fiam akkor még ovis. Szerencsére nem szedett össze semmilyen betegséget.
Úgy gondolom, a friss levegő nem árthat meg. Sokat aludt kint a teraszon is, babakocsiban. Szerintem nyugodtan ki lehet vinni, csak hozzá kell szoktatni. Eleinte rövidebb ideig, utána meg örülni fogsz, ha jó nagyot alszik kinn a szabad levegőn.
A fél lakást nekem is sokszor sikerül becsomagolnom, sőt még bicajok is a kocsi tetején... :D :D :D
Most gondolkodunk egy nagyobb autó cseréjén, mert ennek a csomagtartóját 3/4-ed részben a babakocsi foglalja el.
(általában a becsomagolt kisruháknak a negyedét sem használjuk, de mindig ilyen túlbuzgó voltam) Pelenka, popsitörlő, egy váltás ruha mindig van a kocsiba is bekészítve.
Ha van kérdésed még, írj!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsika, bár nem tőlem kérdezted, de azt gondolom, hogy nyugodtan viheted, ha a nyugodt altatást meg tudod ott is oldani rendesen. Ha jó idő lesz, akkor nyugodtan kint lehet az árnyékban, ha túl meleg, akkor meg bent a házban. Mikorra várod pontosan?
Sztem az út sem vészes, ha az induláskor megeteted, akkor végig fogja aludni. Mivel az országban maradtok, még orvos is van bárhol, ha probléma lenne vele, de úgy sem lesz. Ha anyuci nyugodt és békében van, élvezi a telek adta szépségeket, akkor a baba is szeretni fogja szerintem.
Vinni meg azt kell, ami itthon szükséges a fürdetéshez, pelus, ruhák, etetéshez dolgok. Sztem semmi extra nem fontos, mert bármi kell, mindent azonnal be tudtok szerezni.

Kép
Kép
Kép
v30

Barbi
Igen, azért volt honnan örökölni ezeket a szép szemeket!!! :wink:
Nincs véletlenül egy kiskori képed? Csak hasonlítás miatt.

Eni
Nagyon ügyes Beni! Alvás, szaladás....igazi nagyfiú! :D

Adri
Matyi kifáradt már vagy még bírja? :D

Veronikusz
Kitartás!!! :D Most gonolom a lóerőket sem kívánod megpörgetni! :wink:
Apukádék tudják már?
Jobbulást Szofinak!

Cukorfalat
Szerintem valami van a levegőben, mi is pár napja csillagokat nézünk reggelig...

Linocs
Elméletileg lassul a mozgásuk, ahogy közeleg az idő..... :D :wink:
Nálunk bejött az utolsó héten!

Zsu
Itt is BOLDOG BOLDOGOT!!!
Micu jól viselte az oltást?

Steffi
Gyógypuszik Martinnak!!!

Orsi
Ti már jobban vagytok? Fogacskákkal hogy álltok?

Emese
Nohát, nohát...MaryPOPPINS Nagyi, KisPetőfi és még 11 kiló minusz...ajaj tuti csalást szimatolok! :D
Melyik szupifogyi Klinikán voltál? :wink:

Mi szerncsére nagyon jól, orrszívás már nem kell, nálam van pici nátha, de szinte egész télen szokott...
Kimozdulni nem lehet, mert itt anyira fúj a szél, hiába süt a nap gyönyörűen, ráadásul kezről kézre adják a mesterek a kilincset....
Ja és fogzunk, tehát nem alszunk, viszont a napi 5-6 óra kengurútol olyan vállaim lettek egy hét alatt, hogy az csak na! :D

Kép
hanna09

márc 30 hungexpo bababörze!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Bori,
hát igen, nyári babáknál eccerű, mert 2-3 body pont ugyanannyi kicsi helyet foglal el :lol: :lol:
az elején rátartással vittünk mindent, mert még könnyen kifolyik a kakka, így volt, hogy le is kellett mosni a gyerkőcöt :wink:

mi az elején csak faluban mozogtunk, de itt van kert, könnyű így!
nekünk mai napig van gyűrött papíron lista, amit minden több napra viszünk magunkkal (hogy semmi ne maradjon otthon), a Lányoknak itt meg tuti gyógyszers listája van, ha meszzire-sok időre-vagy ügyeleti patika nélküli helyre mennétek!

Andi,
Balu??? helyzetjelentést kérünk!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

igen ez a babaszobás!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Orsinak és Sárinak boldog boldog hófordulót kívánunk!!

Gabi,
gratulálunk a jubiláláshoz!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó!
Balu köhög, de sajnos a hátánál én még érzem, hogy trutyis :cry: :cry:
éppen a vizes zokniait és a ruhaszárítót terrorizálja :lol: :lol: :lol:
van uti listátok??az tök jó!!Nekem is kéne egyet csinálni....
na megyek tergetek,legalábbis megpróbálok

emano/Andi
KépKép
emano

Készen lettek a falvédők, köszönjük Gabi a címet!

Kép

Kép

Kép
hanna09

Hanna!!!
Fantasztikus!!!!Énisénis...
majd az új lakásba, ha eccer lesz.....

emano/Andi
KépKép
emano

Balunak gyógypuszik!!!

Kép
hanna09

Hanna,
szuper, szuper!!! biztos nagyon fog tecceni Áronnak is!!!

Andi,
majd doki néni jól meghallgatja!! nálunk is volt nagyon ronda szöttyögés az elején, de a nurofen levitte szerencsére.. olcsón úsztuk meg...
gyógyulgassál Balu kapitány!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi a véleményeket!
Szóval egy váltás babaruha meg a cseréhez az eszközök a kocsiban állandóra, és mielőtt útnak indulunk kinyomozom az ottani orvos elérhetőségeket, ha netalán kéne!
Május 15-re várjuk, akkor már biztos elég meleg lesz.
Nyááááár gyere mááááár!!!!
Vendég

Úti lista és gyógyszer lista engem is érdekelne, ha nem tul macerás felrakni. Vagy ha valaki emlékszik mikor került már szóba, visszakeresem.

Márc 30 bababörze? És Ápr 19-én mi van? Vagy az egyik a bútoros, a másik a ruha? Nem vágom.. Mindenesetre ott randi? :wink:
Vendég

mindkettő mindenes!!
az egyiket a babaszoba. hu szervezi, ez a márciusi
a másikat a Kismama magazin
:lol: :lol: :lol:
mindkettőn tömeg várható, de kincskeresőknek ajánlott a megjelenés! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

És mindkét börze a BNV-n lesz?
Vendég

igen!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gyuzso!
Boldog névnapot kívánunk...
http://www.cardex.hu/index.php?id=15&katid=7&klid=1076

Kép

Kép
cukipofa

Hajni! de klassz lett!!! végre!!!!látom van Garfield is meg minden!!!nagyon szupi lett!!!!sztem Áronnak is tuti tetszeni fog :D :D :D
Vendég

Zsu!
Boldog névnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!
:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz
, még tegnap kérdezted, hogyan járunk túrni? Gyerek nélkül, szigorúan :)

Borsa
, nem nem volt Meki, Bene rászoknak :) meg én is, és annyira azért nem kéne :)

Borsika, nekem egy táskám van, amiben a gyerekcuccok lapulnak. Mármint Villőé, Benének már csak víz és pelenka van eltéve, neki már csak egy kis szatyor volt kikészítve, hogyha megyünk valahova vigyem. Egyébként Villőnek kb 1/3-ad annyi cucc van bepakolva, mint annak idején az ilyen korú Benének :)

Mi is azonnal vittük ki Benét, és most Villőt is. A levegő nem árt, és nekem is mehetnékem volt/van. Nem ülök majd 6 hétig itthon bent.

Börzére lehet, hogy mi is kimegyünk, de egyelőre elárasztanak a ruhák, inkább Benére kell majd beszerezni, meg majd 68-asokat.

Ja, Hanna, köszi szépen, írok privit! :)

mtunde

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat, kezdenek ideérni!

Kivitel: Martin is sokat aludt (még ma is néha) a teraszon, jó a levegő, melegben volt. És hát 2. gyereknél ált-ban nem mi alkalmazkodunk hozzá, hanem neki kell hozánk :lol:

Orsi!
Hogy vagytok?

Zsófi!
Hát mi az e heti bandázást kihagynánk, és még talán a jövő hét elejét. Viszont csüt-ön itthon lesz a férjem, megyünk be a városba, lehet útba ejtjük a városligetet vagy a margitszigetet, esetleg ott egy séta? Még tán dumálni is tudnánk Nimi elpesztrálja a gyerekeket :lol: Jól vagy minden oké? Hányás ilyemsi továbbra sincs?

Hanna!
Szép lett a falvédő!

Emese!
Kérdezted HP-t múltkor. Én elmondom mi van, ha senkit nem zavar. Bár nagyon érdekes volt a könyv és szerintem kicsit durva is. Én legalábbis egy kté résznél féltem :oops: Ügyes a fiad a verstanulással :!:

Eni!
Martin is kb egy hónapig bele sem volt hajlandó ülni, most meg 2-3 órákat is elüldögél, ha van látnivaló. Én nem erőltettem kialakult egyszercsak. Egy időben a kezét sem foghattam meg, most meg ő kéri, ha lépcső van és segítség kell és már ha folyamatosan megyünk akkor is fogja a kezünket! Örülök, hogy alakul az alvásotok! Milyen napirend váltás van?!

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na lányok,írtam szüléstörténetet,csak nagyon hosszú lett.....

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde!
Én is néztem a blogod! Nagyon jó a szöveg, tök jó stílusod van neked is! És a képek! Édes a két gyerköc!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szüléstörténet:
2007. 05.07-én reggel 8-ra mentünk dokihoz a kórházba, ahogy már 2 hete minden nap! Megcsinálták a ctg-t utána dokibá megvizsgált, még mindig bő 1 újnyira voltam csak nyitva! Már több,mint 1 hónapja!!!Kért másnapra ekg-t, vérvételt, stbAzt mondta,hoyg beszéljünk meg csütörtökre vagy péntekre valamit,mert nem fog elindulni magától!Mondta ott az asszisztensnek talán a főnővér volt ott asszem, hogy sectiohoz kér vizsgálatokat.Na én majdnem sírógörcsöt kaptam,mert tudtam rögtön,hogy mit jelent!Anyut sírva hívtam fel, hogy ez ugye az amire gondolok!Mondta,hogy igen,de nyugodjak meg!Utána megcsinálták az Uh-t!Minden okés volt elindultunk haza.Közbe beszéltem Katival a szülésznővel,hogy holnap labor aztán csütörtök vagy pénteken meginditja!!
Hazaértünk életundorom volt,nagyon rosszkedvem volt!Neki álltam lakást takarítani!!!Alig ettem egész délután,semmi étvágyam nem volt, csak egy kis szőlőt ettem!!
Aztán lejött délután Bálint,hogy megy tárgyalni az IKEA mellé,gondoltam elmegyek addig az IKEÁ-ba mászkálni!
Este elmentünk Bálint tárgyalni és Anyuval ott találkoztam és elkezdtünk nézelődni!!Ugye sokan ismeritek az IKEÁT,a vásártéren az ágytakaróknál akkora nyilalást éreztem(olyan menstruációs görcsféle,de mégsem olyan,nem lehet leírni),hogy bele kellett az egyik állványba kapaszkodni!Gondoltam ez nem az, mert ez a gyerek nem indul el magától, legalábbis a doki ezt mondta reggel!!!Na a görcsök csak jöttek olyan 15 percenként! Anyunak nem szóltam, csak utólag mondta, hogy nagyon furi volt, hogy csöndbe voltam!!Ám Bálintnak sem szóltam, csak mikor a kaput akarta nyitni, hogy ne álljon be, mert megyünk szülni! Este 8 körül volt, már kb. 5 percesek fájásokkkal!Felhívtam a Katit, hogy mi van,mondta még várjunk!!
Aztán fél 11-11 felé megint hívtam!!!Megbeszéltük,hogy a kórházba talizunk!23.50-re értünk a kórházba, egyszerre a Katival!Felmentünk az osztályra, Vida doki volt az ügyeletes,szóltak neki,addig Katival kitöltöttük a papírokat!Megvizsgált dokibá és azt mondta,hoyg bő 1 újnyi!Szabó doki ezzel még hazaküldene!!Utána telefon anyunak, barátnőimnek sms,hogy szülök!Majd bevonultunk a szülőszobára, középsőbe!!!Bálint kapott egy matracot és pedig felfeküdtem az ágyra!!Kati megvizsgált,ctg, aztán pihi!nekem folyamatosan ment a hasam!
Aztán kiestek időszakok,mert reggel 6 óta fenn voltam és már előtte sem aludtam valami sokat!Arra emléxem,hogy a délutáni szőlőt kihánytam!Aztán Kati maszírozta a derekamat,mert igazából nekem az fájt iszonyatosan!Majd hajnali 5 körül jöttek szülőszobát és folyosót takarítani!!Addig sétáltunk a folyosón és beszélgettünk Katival!Majd hipp-hopp reggel fél 8-lett, amikor is megjelent a dokim!Megvizsgált, majd közölte, hogy akkor burkot repeszt!!!Megvárta míg elfolyt,azt mondta, minden okés vele, tiszta!Majd elment!Ekkor már benn volt a kórházba anyum és öcsikém!!Bálint kiment öcsémhez és bejött anyu!Annyira fura volt,de közbe iszonyatosan megnyugtatott, hogy ő ott volt velem!Aztán olyan hírtelen jöttek az erős fájdalmak,hogy nem engedtem Bálintnak,hogy bejöjjön!!!Közbe Kati is megvizsgált, teljesen ki voltam tágulva,de a gyerek csak nem akart lejjebb jönni!!! Közbe az orvos jött elég gyakran!5fájás jobb oldalon-5 fájás baloldalon!azt sem tudtam mi a balésmi a jobb,sőt számolni sem tudtam!!!Ez már 8-8.30 körül volt! Kati közbe nézte Balázs szívhangját ,elsápadt aztán kiment!(anyutól tudom)70 alá esett a szívhangja……Jött a doki azonnal és Kati is!Közölte a doki,nem várhatunk tovább azonnal a műtő!!!Kati elkezte a kanült beszúrni,közbe vérvétel, 3 perces toló fájásaim voltak,jöttek EKG-zni 2 fájásközött+ aláírni az,hogy beleegyezek epidurálásba!!!
Aztán jött a műtősfiú, felkapott átvitt a műtőbe!!!Ott mindenki sajnált és próbáltak beszélgetni velem!!!Mondták szóljak,ha jön fájás és ha vége van a fájásnak,mert akkor beszúrják!!!Csak annyira emléxem,hogy úristen milyen ödémás a háta!szóltam,hogy fájás +mikor van vége és rögtön szúrtak!!!!Én hipp-hopp már semmit nem éreztem,csak hogy megfagyok!!!!!!!!Remegtem!!!!Aztán rámkötöttek mindent amit kellett,(EKG, stb) aztán elkezdték a műtétet!!Néha bele-bele aludtam!Majd kivették minit,megmutatták és elvitték!!!!!Majd kb 20 percmúlva visszahozták!Addig velem „szöszmöszöltek”.Adtam Balinak egy puszit aztán elvitték!!!Majd nemsokára kitoltak a műtőből!!!!Megláttam anyut és csak annyit mondtam,hogy olyan jót aludtam!!!(furán néztek rám,mert nem tudták mit csináltak bennt velem)Ja mert azt mondták,ha nem sikerül beszúrni az érzéstelenítőt elaltatnak!!!
Aztán betoltak a szobába!
Fú ez hosszú lett,bocs.......

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyuzso,
boldog névnapot! Kép

Este próbálok jönni és irok, csak együtt alszanak, aztán csinálom, amit tudok.De. Jankóval tanácsadáson voltunk, 104 cm, 16 kg és bátor hímoroszlánként viselkedett az oltás beadása alatt (ordított egy nagyot és jónapot).

Jók legyetek, sétáljatok!
MS

Kép
Kép
paklincs

Emano, ez azért elég izgis volt!!!!

mtunde

Zsuzsi: Lehet, hogy igazad van és a foga miatt nyűgős, mert most vettem észre, hogy kint a 2. foga is.

Andi:
Nagyon szép a szüléstörténeted! Teljesen meghatódtam! Emlékszem írtad, hogy nehezen teszed túl magad a csásáron, de szerintem ne foglalkozz vele, mert te mindent megtettél, Balu nem akart kibújni...

Hanna:
Sajnálom, hogy ti sem alszotok. Nem lehet, hogy Áronnak is jön a foga?

Az én szüléstörténtemhez annyi helyesbítést írnék, hogy én anno úgy éreztem, hogy "egyben" jöt ki a gyerek, közben a férjem felvilágosított, hogy előbb kibújt a fejecskéje, Vida doki megtapogatta és aztán bújt ki teljesen. Szóval elnézést, de nekem olyan volt mintha egyben és egyből kicsúszott volna...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tünde
küldöm a képeket,sztem emil címedre

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, OK

mtunde

Tünde
ment az imél!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano!
Azért izgúltam egy kicsit...mintha nem tudnám, hogy mi lett a vége :D :D :D :D

Paklincs!

16 kiló és 104 centi????? Azta...
Orsi 95 centi és 12,5 kiló...kis alultáplált jányom :D :D :D

Holnap megyek nagynénémmel ikeázni...ott meg tudom ebédeltetni Danit????, Van etetőszék????? Meg mikró???????

Gyuzso!

Bizti penész...gondolom tényleg nem jó ,hogy olyan pici a lyuk és nem tud rendesen szellőzni, pedig próbálom mindíg rendesen kinyomkodni...

Látom, hogy a mi Ritánk be van jeletkezve :D vajon ilyenkor melyik topicnak ír?????? :D :D :D

Ja, egyébként most, hogy Dani beteg volt szinte egész nap csak szopizott...majdnem egy hétig.
És most, hogy visszaállt minden a régi kerékvágásba így elég érdekesen nézek ki...megint olyan Pamelás vagyok :D
Nem semmi...tisztára mint amikor megszületett...

Kép

Kép
cukipofa

Andi!
Ez tényleg izgi volt!

Kati!
Van etetőszék mikro, sőt még talán kaját is adnak!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
hogy vagytok?Kiskrapek??? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Nagyon jól van már! :lol: Van még köhögés, de már alakul és nem olyan sűrűn köhög és éjszaka is tök jól aludt! Bocs a többiektől! :oops: Ti? Idióta az előző dokid!!! Csüt íratok neked sinlacot!!!! És küldöm a többivel :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
köszönöm a receptet előre is:)+ a többit:)
Balázs köhög még jó trutyisan, sajnos még szörcsög a tüdeje!!!Jól alszik :oops: 1x van fenn,deez a fenistil cseppnek köszönhető, szerintem!!!
Holnap megyünk vissza a dokinénihez, remélem minden oké lesz

emano/Andi
KépKép
emano

martinnak is fenistil kellett, de tegnap mondta a doki,hogy az már nem elég! így spiropent oldatot írt fel. sajnálom, hogy ti is benyaltátok, legfőképp azt, hogy ilyen nagyon sokáig szenvedett szegény Balu! ilyenkor a kés nyílik a zsebbe, nagyon fel tudom húzni magam mikor ilyen hozzá nem értő 'szakemberek' miatt szenved az ember! Főleg, ha piciről van szó! Ti terveztek 2. bébit?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Régi orvosról csak annyit, hogy szívem szerint elmennék és elmondanám a véleményem........
mert nem azt mondom,hogy rögtön antibiotikum, de ha 1,5 hét után rosszabul van a gyerek és kiderül,hogy bronhitis és köhög,hörög, fullad, akkor igenis vmi light-os gyógyszert adhatot volna és nem 2üveg köptetőt (bár nem tudom, hogy kellett volna-e adni antibiotikumot ,nem vagyok orvos)
na mindegy most már gyógyulunk........
2.bébit,háááát még nem mostanság
én úgy szeretném, hogy amikor Balu suliba megy!!!
előtte még lakást is szeretnénk venni,most kezdjük el a hiteleket nézni :oops: szép kis túra lesz

emano/Andi
KépKép
emano

én sem vagyok gyógyszerpáti ne érts félre, de azért ennyire nem hozzáérteni?????
akkor nem mostanság :lol:
hitel? szegénykéim! kemény dolog nagyon! a mi lakáshitelünket 9 hónapig bírálták, volt 3 ügyintézőnk, közben martin megfogant, már beköltöztünk a lakásba, elmúlt a 20. hét mire aláírták a szerzit! no comment.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi, én is végigizgultam Balázs születését most. :-)

Hitelt mi is vettünk fel, de szerencsére már csak 2,5 évünk van hátra, s ahogy megkaptuk Ádámra a 2000-es szocpolt, már jóval kevesebb törlesztőrészletet fizetünk. Emlékszem, augusztusban kaptuk meg, 6 hónapos terhesen mentem az első milláért, addig a mesterek ingyér dolgoztak. Erre közölték a bankban, hogy nem adják oda, mert még el kell menni Monorra a földhivatalba, onnan kell vinni vissza egy papírt. Bank Pesten, mi Péteriben. Olyan rosszul lettem, ott bőgtem annyira ki voltam már merülve. :evil:
Ekkor vezették be ezt a fiatalházasok kölcsönét, remélem azóta már empatikusabban járnak el, bár ahogy olvaslak Steffi, lehet, hogy csalódnom kell... :evil:

Kép
Kép
Kép
v30

Zsu! Most jutott eszembe!!! NE HARAGUDJ! BOLDOG NÉVNAPOT!

Steffike, tök jó, hogy itt vagytok, hogy Martin jobban... és köszi a babakocsis tanácsot. Az is biztató, hogy nemsokára kell a kezünk. Olykor most is nyújtja, de csak itthon... :D Napirend váltás van készülőben. Ugye nálunk nem ismeretlen a koránkelés, 6h körül szokott. Aludt 1x30percet 10h körül, és délután 1x60 percet 14-15h körül. Most inkább másfél órát alszik, de többnyire 11-12h körül. Úgyhogy észnél kell lennem, mikor ebédel. Mindig is hiszti van/volt, ha nem teszem most és azonnal elé a kaját... :? :lol:
vbea

Hanna
Nagyon jó lett a falvédő, már régóta gondolkodom én is rajta, csak x3.( biztos nem örülnék a számlának)
Matyi egyébként nem úgy néz ki, mint aki fárad, egész nap megy(néha azért esik is),ma nem aludt napközben, most viszont kidőlt.

Andi
Örülök, hogy Balu jobban van.
Izgultam ám, míg olvastam a történeted. Nemsokára én is megírom.
Bátrak vagytok, ha most belevágtok az építkezésbe,én biztos nem kezdeném újra, egyszer elég volt végigjárni a bürokrácia útvesztőit.
Hajrá!!!!
(adóbevalláshoz kell még segítség?)

Steffi
Gratula Martin alvásához!! :D :D :D (Csak egy kicsit irigykedek.)Megérdemled, hogy végre kapj néhány nyugodt éjszakát!
Megkérdezhetem mire kaptatok fenistilt? Én eddig csak viszketésre használtam (pl.bárányhimlő), másra is jó?

Paklincs
Szép, nagy gyerek Jankó(mégsem babszem),
nekem a srácok a kisebb méretbe tartoznak. :oops:

Vali
Ádám jobban van?

Cukipofa
Látod, mire jó a szoptatás? Apa értékeli, ugye?

Vali
Mi is hasonló körutakat tettünk építkezésügyben.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri
nem építkezünk(én azt nem bírnám ki)
Paneleket nézünk, úgy néz ki Kispest lesz a nyerő :lol: :lol:
Adóbevalláshoz jól jön a segítség :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano