Sziasztok!
Tegnap már nem bírtam visszajönni hozzátok, mert tökre álmos voltam, meg fáradt! Egyébként is mostanában megint úgy alszok mint a mormota!!!
Szóval tegnap megvizsgált a szemész szakorvos nagyon alaposan. (1 óra volt!

) De tök jó szakember, ő az oszt. vez. főorvos. A bal szemem retináján talált valami kis kezdődő elváltozást, ami miatt 1 év múlva kontroll javasolt. Emiatt nem kell egyből császározni, de elhúzódó szülés esetén ajánlotta a szakvéleményben. (ami nálam nem 17 órát jelent, hanem előbb) Hát majd meglátjuk, mennyire lesz gyors a kisasszony!!
Én bébim is sokat csuklik, és gyorsan. (nekem gyors. de ugye nekik gyorsabb a szívműködés, légzésük is)
Írtam e-mail a Felicitas marketingesének, aki vissza is írt, hogy haladéktalanul továbbítja az illetékesnek! Kíváncsi vagyok mit találnak ki!!

(mezsó! legalább a tiedben volt valami, igaz nem sok...)
segítség: nálunk anyukám fog átjönni minden nap, mert a szomszédos utcában lakik. Így nem kell itt aludnia. Mivel férjem nem egy konyhatündér, ezért nekem nagyon jól fog jönni!!!!! Főleg ahogy ismerős anyukák mesélik, hogy az első hetekben szinta csak szoptat, fej... délután jutnak el odáig, hogy esetleg felöltözzenek pizsiből.....
Férjem is itthon lesz 2-3 hétig!! Ez viszont szerintem is fontos, hogy ő is szokja a babád, és fordítva!