A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Na sikerült.

Renáta,
szóval holnap melyik bolt legyen akkor? Rád bízom. Merről jössz?
Én Kosztolányi felől, szóval szinte mindegy melyik.

Borsa,
köszönöm :lol:

Hasznos lenne egyes turikban gyermekmegőrzőt működtetni.. :lol:
IKEÁban nagy fájdalmamra akkor lett, mikor én már a korom miatt nem mehettem be.. :cry: Pedig az a színes golyótenger.. :shock:
Vendég

Bori!
Azt a sok színes golyót én is mindig szugerálom olyan jó lenne ugrani egy fejest közéjük.... :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa,
látszik, hogy mi még valójában gyerekek vagyunk! :lol:
Vendég

IKEA
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

nini egy újabb fan!

IKEA túrát is szervezhetünk! :)
Vendég

Igen Andi hirhedt erről :D

Orsi

borsa

Borsa,
mindenki átsiklott felette de én nem! Mi volt ez a megszólalás, hogy "bár lehet hogy igazatok van" babvárás ügyben??? :shock:
Vendég

tényleg Borsa az nekem is szemet szúrt?Na jön a kistesó?????

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok, lányok micsoda pletyi lánc van ma itt :D ez neten keresztül fertőz :D
Igaziból csak ugratás volt.... dehát bármi lehet végülis nem védekezünk így hát ha jön akkor jön :D

Orsi

borsa

Borsa
Én is így kezdtem, aztán már három van! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsa, ejha, micsoda merészség!! :D :D Akkor nálatok is "tervbe" van véve a köv., mi? Végülis megértelek, ha ennyire nem megy az alvás, jobb, ha egyszerre túl vagytok rajta! :D :wink: Tényleg, éjjelente apa is besegít???
Köszi a kimerítő infókat, Kati, neked is! trutyisodást, azaz penészedést bevállaljuk, majd max akkor pár napig hagyjuk kiszáradni :wink:

Veronikusz, másodszorra 3as ikreket szülök és máris lehagytunk titeket a gyermekek számát illetően! :D

Bori, IKEA tényleg rulez! Én teljes mértékben fan vagyok!! És golyók nagyon tutik, én kiskoromban szertornára jártam, ahol volt szivacstenger, ahová be lehetett ugrani a felemás korlátról, imádtam!! :lol:

KépKép
barimami

Bori, sztem felhasználónevet nem lehet változtatni! :?

KépKép
barimami

Én is itt

Borsika: nem tudom, de nekem azt mondta ,hogy terhesen nem végez ilyen beavatkozást..de igazából nem derült ki hogy miért nem..... :shock:

Borsa: úgy látszik akkor te leszel a következő akit magam elé kell engednem...?. :D
Gólyák!!!! sokasodjatok,mert sok helyre kell mennetek!
Vendég

Hi!

Ádám és Benő képek irtó jóóók!!!

Valentina!
Micsoda buli! És ne haragudj, de gőzöm sincs miért kén nem haragudnom :oops: :shock:

Andi!
Örülök,hogy javultok!!! ja csüt. íratok neked sinlacot!

Martin még midnig beteg, már lassan két hete! Ma megint voltunk dokinál a köhögése már annyira csúnya hogy már hányásba fullad. Ennek megfelelően csak kekszet tud enni egy kis levest, de pár kanál különben azt is hányja. Itatom, próbálom, de ma kb 2dl-t ha megivott, szerintem nagyon kevés, csüt-ön megyünk ismét, mert ez már valami komolyabb légúti izé. Plusz én is dögrováson, 38fokos láz, fej és torokfájás. Olvasgatok, most megyek is aludni! Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Adri!!

innen tudod letölteni az irfanview-t, ha érdekel (ez magyarnyelvű)

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=OW12

és innen a gimp-et...

http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html
Vendég

Sziasztok!

Kriszta! :cry: :cry: :cry: Sajnos tudom, mit érzel... :cry: Pocaklakó jól van?

Valentina! Viktornak utólag is boldog szülinapot!

Vali, Borsa, Steffi, kölyköknek jobbulást!!! Meg Emano Balázs is javulgasson. Ja, meg Heni Beni is! Kihagytam valakit??? :oops: Akkor bocsi...

Veronikusz, Borsa, hajrá, cukkoljátok csak egymást! :wink: Legalább én nem kapok belőle! :twisted:

Eni! Benőke annyira cuki a banánnal! remélem sikerül neki a napirendváltás!

Turi: Gabi, a Rákóczi útiban CSAK gyerekruhák vannak, ha Encinek akarsz turkálni, azt ajánlom!!! Én is imádom! A honlapon fent szokott lenni az új töltés időpontja, de ha jól tudom, akkor minden hónap első szerdája. Szerintem most majd én is megyek tavaszi cuccokat vadászni Lénának!

Linocs! Asszem már írtam, hogy közel lakunk, vagy csak akartam??? Szóval mi a Csanády-ban. A gyerekrendelő a Tátra utca- Victor Hugo sarkán van. Van honlapjuk is, meg tudod nézni a címed alapján, hogy kihez tartozol, de gondolom védőnőhöz is ide jártál, nem? Ki a védőnőd? a honlap: doktorpalanta.hu
Mi a Paksy-hoz járunk, őt tudom ajánlani, meg még jó a Kovács Zsuzsa, de ő idősebb, és asszem már csak körzetest vállal. Ha van bármi kérdésed, írj, akár priviben is! Aztán majd bevezetlek a Szent István parki baba-mama klubba. :lol:

Ikea-fun: miismiis!!! Ha majd jöttök ide találkára, akkor meglátjátok, miért mondom... :lol:

Találka: lehetne most csütörtökön délelőtt? vagy inkább várjunk még egy hetet, hogy a betegeskedők is csatlakozni tudjanak. Meg ilyen hidegben nem használható a Park.
Mi legyen?

Gátmetszés: nekem volt, de Léna feje nagy volt, és még a hüvelyem/méhszájam(?) is szakadt... Viszont engem a doki vágott, és nem Erika? Ez kinél hogy volt? Nem a szülésznő szokott? Viszont én másnap már simán ültem. De azért most meg szeretném próbálni, el is fogom megint kezdeni az intimtornát. (Abba sem kellett volna hagyni...)

Jóéjt mindenkinek! Sok alvást, gyógy-és álommanókat a rászorulóknak!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi! ez irtó rosszul hangzik...szegénykéim,gyógyuljatok!!!!!
az a 2 dcl tényleg nem sok, de ha eszik levest is, az is folyadék...
tényleg az a legfontosabb hogy igyon-igyon.....
Vendég

ha esetleg valamelyíkőtök panaszkodna, hogy kéne még neki 1-2 kéz a gyerekneveléshez-háztartáshoz, nézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=YCKPdgx1P6c

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

de várjatok a Rákoczi útból kettő van..

Budapest, VIII. ker. Rákóczi u. 73.

Kiváló minőségű bébi-, gyermekruhák és játékok óriási választékban, darab áron.

Naponta megújuló árukészlet!

Cím: 1081 Budapest
Rákóczi u. 73. (Rákóczi u. és Berzsenyi u. sarok)

Budapest, VII. ker. Rákóczi u. 68.

Akkor nyócker???
Vendég

Köszönjük a ++++++++++++-kat.
Rota vagy Calici vírus, vagy valami ilyesmit kaptunk be (ez lehetett nekem is a hétvégén). Dr. Gyuzso jól mondja, Normaflore, Normalyt, rízsnyák, banán. A rízsnyák ízlett Ádinak vacsira, de azonnal vissza is köszönt. Veronikusz, arról nem volt szó, hogy erre kergetitek róka komát!!! :D
Talán a Daedalon kúp megfogja...

Borsa, tényleg ilyen bátrak vagytok? Mondjuk bátyám és én közöttem is 1,5 év van... mondjuk én véletlenke vagyok. :shock:

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi
Köszi, megpróbálom. :D

Steffi
Sajnálom, hogy ti is :cry: :cry: :cry: beleestetek.
Gyógypuszik mennek.+++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Zsófi! megnéztem. fantasztikus. igen. asszem befogom ezután
Vendég

Ja, Veronikusz, köszi a tippet, tényleg egyedül az anyatej marad benne (tápszet szerencsére még nem kapott Ádi). Sztem ha a maihoz hasonlóan lesz holnap, akkor visszatérünk a 4-5 hónappal ezelőtti szopi mennyiségekhez. :shock:

Steffi, ti is jól elkaptátok, nem lehet, hogy hasonló a probléma, mint Balázsé? Őt is félrekezelték, azért szenved már hetek óta... :twisted:

Kép
Kép
Kép
v30

holnap lesz 1 éve hogy csatlakoztam...... :D Kép Kép
Vendég

Gabi! Igen, a Rákóczi 73 a csak gyerekcucc. A másik meg csak felnőtt.

Vali! Az jó, ha a tejci benne marad, akkor nem fog kiszáradni... Jobbulást nektek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi, ez a link.... hihetetlen!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Zsófi, mi van az újévi fogadalmaddal??? Szoktam ám nézni a Ti blogotokat is... :D

Kép
Kép
Kép
v30

Zsófi
Én is megnéztem, tényleg hihetetlen. Bár azért borzasztó is, hogy emberek milyen helyzetben lehetnek.

Vali
Csak így tovább, az anyatej mindig nagyon jó. :D

Gabi
Megnézném én is azt a turi valamikor. Megmondanád mikor érdemes menni. Tavaszi rucik kellenének mindháromnak.
Kerületekben nem vagyok túlzottan otthon. A Blaha környékén van valahol?
Köszi

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
a Blaha és a Keleti között van(Ha mész a Keleti felé akkor a jobb oldalon)
Múltkor, 1 hete szombaton még inkább téli dolgok voltak és iszonyat sok jelmez :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vali!
Isten ments!!!! Nálunk szigorúan vemhes róka szaladgál! Én még Gyuzso fele se mertem küldeni, pedig ő kérte! :oops: Jobbulást! Nálunk a rizsnyák nagyon nem jött be.
Szuper hogy szoptatsz!!! Hajrá ÁDI!!!!!

Steffi!
Fúúú! Ez olvasni is szörnyű volt. :oops: Tegnap Szofi is úgy kelt, hogy a felköhögött cuccost a tenyerembe „rakta”, de ő iszik sokat és eszik is. Viszont éjjel átment kutyaugatásba a köhögése. Megyünk is DE dokihoz. :oops:
Mielőbbi jobbulást a nagyfiúnak!!!!!!

Borsa!
Hogy aludtatok? Javul a Kis Beteg??? Már nem volt láza. Ugye?

Nekünk ritka pocsék éjszakánk volt. Kata felkelt 1.30-kor és csak 4 körül aludt el. Addig ott feküdtem mellette a földön. :evil: szétment a derekam. Jó is a parketta! :lol: már napok óta éjjel felsír és végül mindig ott köt ki mellettem, ami nem lenne nagy baj, de hol fejbe-, hol hasba rug stb. azt hittem hamar elalszik és akkor mehetek vissza aludni. Pedig neki esze ágában se volt. Sőt! Nyúlkált kis a habtapiért, hogy játszhasson. :evil: Szofi meg ugatott. De rossz volt hallgatni. Végül 5.30-kor vissza is tudtam feküdni. A karikás szemek versenyét tuti én nyerem ma. :D

Borsa!
Köszi kérdésed még épp megvagyok. Tegnap a rókák úgy kikészítettek, hogy az hittem gyomorvérzésem van, úgy fájt a gyomrom. Mintha egy ló a két hátsó lábával gyomorszájon rugott volna. Nem bírtam kiegyenesedni 2 órán át. Nem is tudtam megfürödni a lányokkal. Nagyon világvége hangulatom volt. :oops: na de majd ma! :D már a napis süt! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Próbálom rendbe tenni a lelkem. Elég nehezen megy. Tegnap pl. felhívtam a kórházat, mert csütörtökön azt mondták kedden-szerdán lehet először ügyet intézni, erre kvázi lebaltáztak, hogy még nem tudtak semmit csinálni a "bácsival", mert mi nem intéztünk semmit. Olyan sírógörcs, hogy a kolléganőm átjött a másik szobából, mert azt hitte, rosszul lettem.

Folyt.köv.

Kép
Kép
kriszta36

Egyébként pocakkal minden rendben. Védőnő mondta, egyem a magne B6-ot, nehogy baj legyen. FAP-m jó lett, mondta Vida. Jövő pénteken megyünk UH-ra, hátha megmutatja magát, kicsodácska. Bár Panka közölte a bölcsiben, hogy fiú, és Balázs.

Kép
Kép
kriszta36

FAP= AFP

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!
ti hogy tudtok turiba menni gyerekekkel??? mikor még csak Kata volt nekem már akkor se ment. :oops: Tök béna vagyok! :cry: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
nem is tudom mit mondjak! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha tudunk segíteni szólj bátran!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

jó reggelt!!!
Kriszta :cry: :cry:
nem tudunk segíteni vmit?????
Kisfiú és Balázs? (van izlése Pankának :lol: )

Veronikusz,
mi újság???
enyhén bubis víz nem segít???vagy magne b6?

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi lányok!
Ti is a lélekgyógyítás része vagytok.

Akartam még írni Biribonnak, azt hiszem ő kérdezte a 2900 grammot. Panka 2250-nel született, 10/10-es Apgar. Először bölcsiben volt beteg. Szóval szerintem genetika. (Én. 2700 gramm) A 2900 az tök jó.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!!

Drága Gyuzso! [color=blue]Névnapodra fogadd sok szeretettel!!!! [/color]:D :D

Kép
Vendég

Kriszta!
Nem tudok úgysem okosat mondani tudom mert nekem sem volt semmi szó ami segített csak az idő.... gondolunk rád! Én ugyanennyi idős terhes voltam amikor elvesztettem a papámat a kicsi a pocakodban sokatz segít majd! ++++++++++++++++++++

Gabi!
Nem nem semmiképpen sem jövök eléd azért vagyok bátor mert a gólyákat mind átküldtük hozzátok!!!!

Veronikusz szegénykém! de nézzük úgy hogy má túl vagy a felén :D Láz sajna volt még de már nincs :D

ZSUZSINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi

borsa

Barbi!
A bubifejek tuti jók nagyn ajánlom :D

Vali!
hogy van Ádi?

Linocs????

Andi!
Balu kapitány hogy van?

Orsi

borsa

Adri! SAJNA ezt a turit még nem ismerem...én is most megyek ebbe először, én a Nagymező utcaiba szoktam, ott gyerek-felnőtt cucc egyaránt van.Elvileg holnap megyünk Apával, Encit Anyuékhoz bevisszük addig. mert gyerekkel elég káosz turizni. Nem is lehet sztem. Szóval holnap már okosabb leszek :D de én is tavaszit akarok már, téli cucc már minek? gatyákat,pulcsikat,ruhát.
majd meglátom mi lesz,remélem nem potyára megyünk,mert akkor hallgathatom Apát...amúgy is utálja a vásárlást... 8)

Kriszta! jaj ez nem igaz....nem elég az ember bánata, és akkor még be is szólnak a kórházból...sajnálom,hogy most még ezt is el kell viselned :cry: :cry:
Vendég

Borsa! KÖSZIKE :D :D :D
Vendég

Borsa,
Balu kapitány jól van,köhög,kicsit hörög!
Holnap megyünk dokihoz vissza
Emma hogy van????
Bubifej marha jóóóóóó :lol:

Gólyák!!!!!
Irány Gabi felé!!!
Útírány: Szentendre :lol: :lol:

Rucikat nekünk is kéne venni (nyárit,tavaszit)

emano/Andi
KépKép
emano

Emma már jobban itt arénázik.... újra a régi szóval megint nem alszik :?
Én a börzét várom turira.... remélem a babaszobás megint márciusban lesz..... de áprilisban a kismama magazinos tuti :D

Tünde? csak nem mekibe mentél megint nélkülem?

Emese meg Kisjankónak tanítja a Himnuszt....

Vagy Zsuzsival megpróbálják lecsapni Micát Emma kezéről....?

Orsi

borsa

Szasztok!
gyors leszek! Tegnap mamámnál voltunk aztén este mér 0 energia :)

Villőt áttettük az ágyába, ugyanis rájöttem, hoyg este azért sír olyan keservesen a mózesben, mert kicsi nkei. Mindig beveri a könyökét, fejét stb. Így is altatni kell, de könnyebb!

Bene rászokott a kockacukorra...

Gabi, szigorúan babakocsival vagy autóval megyek vásárolni. Apa bátrabb :)

Gáttéma.... még terhesgondozás alatt vígasztalta férjemet a doki: tudja, azért van különbség egy 4x-es hüvelyi szülés és a császár között.... :) Mondtam, csak jól kell tudni varrni, de erre azt mondta, ez hülyeség :)

mtunde

Gyuzsó!
Boldog névnapot! Kép

Emano
Köszi az infót!
Örülök, hogy Balázs a gyógyulás útjára lépett!

Gabi
Akkor holnap várom a beszámolódat! (turiügyben)

Betegeskedőknek jobbulást!
Ádám, Martin! Gyógyuljatok!!!

Borsa
Ha megtudod, hogy mikor lesz börze, szóljál! (babanetes), a kismamásra én is szoktam menni.
Köszi
Emmus hogy van ma?

Kriszta
Felháborít a hozzáállás, amiben neked sajnos részed volt.
Ilyenkor nagyon nehéz okosat mondani, de megedződik az ember.
Vigyázz magatokra!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó sokat írtatok megint! Akkor most egy maratoni hozzászólás tőlem is:)

borsika25: fura ez a kozmetikus, fodrász stb. projekt... Én évente kb. egyszer járok kozmetikushoz arckezelésre – most valahogy mégis arra gondoltam, hogy jó lenne még elmenni a Nagy Nap előtt – tiszta gyagyaság :) Semmi új popó, cici, nózi ???? :)
Én szintén IKEAfan!!!! A lakás 80%-a onnan van berendezve :)

borsa: egyedül a halászlevet kívántam meg a terhességem alatt – soha semmi mást! Amúgy nem nagyon vagyok oda a halért – de az a halászlé naggggyon jól esett :)
Jobbulást nektek!

mtunde: nagyon helyesek a gyerekek!!! A kisleányka... gyönyörű!!!

Memme: egyetértek, amit írtál az otthonszülésről!

Lilluska: jobbulást a gyermekeknek!

Veronikusz: kiváncsi vagyok azért a két bongyorka reakciójára, amikor megtudják, hogy tesójuk lesz!
Az a helyzet, hogy nem Mészi az első, aki azt mondja, hogy 4 kg körüli lesz Fruzsi – úgyhogy már-már el is hiszem, habár tudom, hogy tipp.

v30: jobbulást nektek! Nagyon jók a képek!

Cancan: hűha, nem semmi tempó! Azért néha ugye pihensz is?

Cukorfalat: nektek is jobbulást!

nemes gabriella: jók ezek a tavaszváró képek! Nagyon várom már a tavasz illatát, hangjait – nagyon szeretem, a kedvenc évszakom. Küldök neked privit!

Vbea: ezt már akartam írni: nagyon tetszik rólatok a kép (avatar), nagyon szép

hanna09: nekem a legcsodásabb 9 hónap ez a 9 hónap – főként azért, mert nem oly soká én is anyuka lehetek, másrészt azért, mert a gyomorsavon kívül semmilyen bántó tünetem nem volt – a világ legrendesebb kisasszonykáját táplálgatom odabenn :) Nem aggódok egyáltalán (na jó egy picit) a kilókon! Fruzsinak többször mondtam már, hogy csak nyugodtan gyarapodjék, neki az a dolga, aztán a szülést meg majd valahogy (ügyesen) közösen megoldjuk ;) Mindenesetre iszom a málnalevél teát, és próbálok mind jobban felkészülni fejben... És tudom, hogy minden rendben lesz :)

paklincs: Mészi azért tudja a dolgát ;) Ügyes fiú Kisjankó!!!

gyuzso: azért most már a 32. hét óta hallottam több helyről is, hogy nagy lesz – de egyáltalán nem baj!!! Azt is mondtam a lánykának, hogy legalább lesz miből leadnia a születés után, és nem kell izgulnunk, hová fogy ez a gyerek :)

Vicces, hogy beszélitek bele a fórumozókba a babót :) :) Kinek ikreket, kinek egyáltalán...

emano: jelentem: teljesen készen állunk! A 4 (szülőszoba, kórház, baba, Kedves) csomag összepakolva. A gyermekcuccok kivasalva, kiságy megvetve, pelenkák betárazva :)

hrenata: irigyellek a turi miatt – nekünk már nem szabad!!! Annyi rucija van már a lánykának :) Pedig a Rákóczi uti gyerekruha turi az egyik legjobb!!!! Nagyon szeretjük a Kedvessel!

zsofizsofi: írtad, hogy közel lakunk! Már alig várom, hogy bevezess a „szentisvánparki” társaságba :) Bogyó Ica a védőnőm, mondta, hogy ki lesz a gyerekdokink is, csak kiváncsi voltam, van-e valamilyen tapasztalatod a helyi gyerekdokikkal. Mi a Rákóczi uti gyerekrucis honlapja?

kriszta36: ++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk, Fruzsi nagyon aktív, pedig napközben nem szokott - szegényke még csuklott is reggel, pedig azt is csak este szokta... Tényleg - gyakorlott anyukák :) a szülés előtt aktívak maradnak a babók, vagy lecsöndesednek?

Szép napot mindenkinek!!!!
linocs

Linocs!!!
akkor már "útrakészen" vagytok :lol: :lol:
www.hadakft.hu

Nekem Balázs nagyon aktív volt még vajúdás közbe is!A szülésznő(Kiráky KAti)mondta is ilyet még nem látott :lol: :lol:

tényleg én még tartozok egy szüléstörténettel.......

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyors leszek, mert megyünk vásárolni.

köszönöm mindenkinek az aggódást. Elvittem tegnap dokihoz, aki azt mondta, hogy valami vírus vagy megfázás volt a ludas, de már túl van rajta.

GYuzso: Isten Éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!

Lehet még csatlakozni a rosszalvók táborához?? 4 napja Petikém kb 6-7X ébred és alig alkar visszaaludni. Tegnap hajnal fél 6-kor ma fél 7-kor keltünk...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: