A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Meryke!

ha lehet én is kérnék akönyvből :oops: küldtem püt :)

most menenm kell de majd talámn este ....

KépKép
viranka

Meryke írtam privit
Köszönöm Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó,
Akkorát nevettem!!!

Éppen csavarom a hajam, mikor apa odahozza a kicsi lányom. elősszőr csak tüzetesen megfigyeli a mozdulataimat, fésülöm a tincset, jön a csavaró, rátekerem, majd egy csatt amivel rögzítem és ott marad. Észreveszem Őt! Ekkor már kommentálom neki az eseményeket, fésülöm, jön a csavaró, megmutatom neki és kacag, feltekerem, kacag, jön a csatt, kacag...... végig kacagott de nagyon hangosan, még a könny is kijött a szeméből, míg csavartam a hajam. Viccesesen nézek ki, mint pumukli, de nagyon tetszett neki a csavarás folyamata. Olyan jóízüen kacagott! Mi is könnyeztünk apával!

SINLAC??? vki tud vmit????

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, Gremese: mármint az unokahúgom a Zsófi és oroszlán... :oops: , a sógornőm egy szívtelen DÖG!

Kép
Kép
timi26

Sehol senki??
Itt ülök búrával a fejemen és unatkozok!!!!
Apa vigyáz a kicsire és próbálják elviselni a búra hangját!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Legközelebb kérünk videót is.
Édes lehetett. :D

Timi26!
Mesélj már arrol a dögről. :lol:

Detti!
Jelentkezz írd le a szívfájdalmad!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk! Kép

Timi26! Persze, értettem! Nem tudom, Zsófiból mi lesz.... Nekem az aszcendensem oroszlán, és amit egyszer a fejembe veszek....

Mi van a sógornőddel? Időnként említed, csak nem írod le, mi a probléma.

Egyébként nem fordul ilyen villám módjára, csak ez most így sikerült. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hozzátápi: A mi védőnőnk azt javasolta, először az ebédet váltsuk ki főzivel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk Próbáld meg a teszveszen vagy a vaterán, ott sokmindent árulnak

KépKép
Kép Kép
l.móni

http://www.teszvezs.hu/item312633848_si ... s_pep.html

ez most van a teszveszen

ha gondolod licitálok neked rá

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mindenki fürdet?
Mi egy kicsit később szoktuk.
Én meg írogatok magamnak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Kaqk : nekünk a doki néni szó nélkül felírta.
Ha jön most akkor írathatok fel neked egyet és akkor elküldöm neked a receptet. Persze csak úgy tudom elküldeni ha kitöltjük Ádi nevére de így ti kitudjátok válltani ha kell.
Mi esszük és ízlik is Ádinak. Édeskés íze van meg olyan gabona ízű.

Én a vaterán meg a tesz veszen ilyet nem vennék de ez az én véleményem.
20200310173350

Bocsánat, ha le vagyok maradva, de Ádó egész nap szinte kézben akart lenni (ami nekem az ő 8-9 kg-jával nagy feladat) főleg fogzásból kifolyólag. Szegénykém, már nagyon reméljük, hogy kibújik az a fogacska, mert már annyit szenvedett miatta... Tényleg, lányok, enyhe hasmenést vagy hasonlót tapasztaltatok fogzáskor?

Kép
Kép
irina

Timi: köszi, megpróbálom még az egyik ismerősőmet megkérdezni, de lehet élnék a lehetőséggel!
előre is köszike

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk : küld el privibe a címed és akkor küldöm majd. Szerdán jön a doki néni és akkor kérek receptet. 2 doboz elég kezdésnek ?
20200310173350

Irina, szívemből szólottál, Zita szintén egész nap csak kézben volt el, de aludni még ott se volt hajlandó, nagynehezen sikerült hajnali hat és este fél nyolc között kétszer 15 percet összehozni.
Hamenés lehet fogzáskor, fogzástól, igen!

KépKépKép
bongyi

Dettyk, gyönyörű kis - vagy már nem is olyan ki - Pankád van!

Egyébként meg:
Kép Bár ha már a kép feliratát homályosan látod......

KépKépKép
bongyi

Gremese, Horcsog: holnap írok a g-mailre levelet a sógornőmmel kapcsolatban, mert nem igazán publikusak az érzéseim vele kapcsolatban... :x
Cak moszt nincen időm!!! :cry: Semmire!!! :x

Jönnék, írnék állandójan, de napközben mindig van valami, este meg itthon van apa, most nagyon szerelmetesek vagyunk!
Minden időnket együtt töltjük (már egy hete nem ment sehová...juhhéjjj! :lol: )
Aztán meg kezdődik a szezon, alig fogjuk látni... :cry:

De igyekszem azért sürűűn jönni!!!

Kép
Kép
timi26

Az egyik "kapcsolatban" aztat ne vegyétek figyelembe, huje vagyok! :oops:

Kép
Kép
timi26

Tünde, 4 fog, az igen! Szegényke megszenvedett vele?
Jó nagy melóba fogtatok, hallod-e, és ott tudtok lakni, ahol a munka folyik, vagy azt hogy oldjátok meg? Mi tavaly télen építettük be a tetőteret (készültünk a nagycsaládosságra) szintén gipszkarton és társai, nagyon nagy meló volt, megértelek!
Szép fiaid vannak!

Hajni, de jó, hogy végre rendeződni tűnik a kaja ügy!Az a lényeg, hogy rájöttetek a megoldásra, most már ne bosszankodj, hogy sokáig tartott!

Emese:
"Zsófi ha bele gebed is, állandóan hasra fordul. Bökékel, meg sír, mert nem tud visszafordulni, és nem halad, de ha a hátára fektetem, csak azért is hasra fordul, és rögtön sír. "
Te nem Zitát lested meg titokban?
Tuti a videjó!

Mesélj, Timi26! (sógornő, kislány...)

Kaqk, édes lehetett Emmácska!

KépKépKép
bongyi

Persze mindenki a gmailre teszi a legjobb,legtitkosabb dolgait én meg nem tudok felmenni!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kicsit ki vagyok akadva ettől!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
juba

Sehol senki? De aztán meg már nem fogom bírni, fáradt vagyok, beájulok a gép alá!

KépKépKép
bongyi

Bongyi! Nem tudom..... Úgy látszik más babája is ilyen örökmozgó? :lol:

Irina! Én is úgy tudom, hogy lehet fogzástól hasmenés.
Gyere ki te kicsi fogacskaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi26! Apázzál ezerrel!!!!! :wink: Mert pikk-pakk itt a tavasz, és akkor csak leshetsz! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, majd átküldöm neked Timi levelét, okés? :wink:

KépKépKép
bongyi

Juba! Elküldöm Neked a videót, írj priviben mélcímet! És ne szomorkodgggggyáááááá!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26!
Dúl a szerelem az jó :D
Nagyon örülök :D

Akkor ez nektek:

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba! Írd le nekem, ha belépsz a gmail-re, milyen hibaüzit kapsz!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Dettyk és Kiskolbi nagyon sok boldog névnapot!

Dominak boldog hófordulót!

Az összes baba annyira édesek és olyan szépen fejlődnek :)

Viranka: Tudsz valamit?
Mírának jobbulást!!!!

Ismerkedés: Mi az interneten ismerkedtünk meg akkor ültünk a tesómmal először gép előtt és rákattintott hogy beszélgessünk vele bár én soha nem hittem ilyenbe amíg meg nem tapasztaltam hogy vannak normálisak is és ez már 6 éve normális :D :oops: :lol:

Ma voltunk oltáson nagyon sírt Petrusom.És sajnos mint a múltkor megint feldagadt neki :roll:
Még mindig nem forog se a hasáról se a hátáról annyi hogy oldalra fordul de onnan nem tovább.Próbáltam már mindent hogy segítek a kezemmel de.... :oops: :(
Viszont a zöld kaki eredménye negítv lett.Ennyit mondott a dokinő.
Hétvégén kikapcsolódtunk apával elmentünk táncolni a barátainkkal de egész este a cica járt a fejembe elég nehéz volt igy lazulni :shock: :lol: de nagyon jól éreztük magunkat! Ránk fért:)

Lenne egy kérdésem illetve tanácsot szeretnék kérni.Petrusom cumival alszik el de egy idő után elengedni akkor általába arrébb teszem hogy ne nyomja az arcát de éjjel azért kelek kb.ötször mert keresi és elalszik újra kiköpi.Hogy tudnám leszoktatni róla?Mert semmi másért nem kell kelnem pl.hogy egyen mert átalussza az éjszakát amúgy de ez...kicsit kimerítő.Most biztos nem jól gondolkodom ezért kérdezlek titeket.

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Ti vagytok a ritka példája annak, hogy lehet sikeres egy chat-es ismerkedés! :D

Ne legyél elkeseredve, hogy nem forog! Zsófi 5 hónaposan mutatóba fordult, hetekig semmi, majd most kb. 4-5 napja forog, mint a motolla, de csak hasra, azt is csak balra.
Majd jön szépen a többi is! :wink:

Az oltás helyét - ha piros, puklis -, kend be árnika krémmel. Nekem azt ajánlotta a dokim. Igaz, én nem használtam, mert Zsófinak nem pirosodott be.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica, az első gondolatom az volt, hogy picurkát hagyni kell sírni, hátha visszaalszik cumi nélkül is. De aztán rögtön elgondolkodtam, hogy leírjam-e, mert nem feltétlen cumi kapcsán, de ilyen történetek sokszor előfordultak velem, de én soha nem tudtam sírni hagyni őket....

KépKépKép
bongyi

Juba
Most komolyan: ezeket honnan szeded? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Át kellene gondolni ezt a cölibátus dolgot :lol: :lol: :lol: A katolikus papok alapjáratban ugyanis NEM BABANETEZHETNEK! :lol: (Bár én ismerek kettőt is, akit Apukának hívhatnának) :lol: :wink:

Tünde
Nagyon szép szeme van a nagyfiúnak :P

Kaqk
Fleur
Dotildi

...és aki még kiváncsi az esküvői ruhámra: itt megtaláljátok:
www.gportal.hu/portal/robianita --->fotós képei címszó

Nálunk a tegnapi vendégeskedés a vártnál jobban sikerült, nagy sikert aratott az egyszerű hortobágyi húsos palacsintám :shock: (Arany Jánossal szólva: gondolta a fene!)
Ma meg tovább pakoltunk a régi lakásból, mindenkinek egy évig tart a költözködés? :shock: :shock: :shock:

A Sinlac-ot én is akartam kérdezni, tapasztalatok :?: :?: Van egy dobozzal, nekünk is zsó nélkül írta fel a dokinéni, de még nem bontottam fel, meg még mi amúgy is csak 2 hete kezdtünk levet-pépet adni Lindának.

Ja és köszi a cipődicséreteket, annyit fűznék hozzá, hogy a sok-sok pár topánkából tavaly természetesen egyet sem hordtam és a lábtörésem miatt az egész várandósságot egy gyógypapucsban húztam ki.... Már próbálkozom a magassarkúval, de egyelőre idegen érzés....

Kép
granda

Az Árnika krémet én használtam a fiúknál régen és tényleg jó volt!

KépKépKép
bongyi

Heni81: gyere, amint tudsz, addig is sokat gondolunk Rátok! :D

Kép
Kép
irina

Mennem kell, hív a kötelesség! :D

Igaz, hogy Zita az egész napi (és előző éjszakai) nyűgösködés után most alszik, de közben aktuálissá vált a fiúk elalvás előtti szertartásainak az elvégzése, úgyhogy futok!

KépKépKép
bongyi

Mesi: Szerintem is elég ritka az ilyen kapcsolat egy kicsit féltem hogy mit szóltok hozzá :oops: Mindenkinek más a véleménye hogy ez meg hogy lehet? Hát igy.....
Még neked annyit szerettem volna írni hogy a fáradtság amit írtál még valamelyik nap nálunk úgyanez volt de dettó mondtam neki olyan álmos vagyok erre ő hogy hátha elalszik a Petra és tudok aludni nem hogy azt mondta volna hogy figyel egy kicsit rá...na mindegy.

Bongyi: Nekem is ez a véleményem nem tudom sírni hagyni.
Valamelyik éjjel arra keltem hogy nyög ekkor volt 3/4 1 kb éppen kakilt a drágám attól féltem nem alszik vissza pelus csere után de kb 10 perc alatt elaludt ezzel tehát nincs semmi gond:)

Kép

Kép
agica1126

Granda, nagyon szépek az esküvői fotók, nagyon szép a ruhád is! Hogy-hogy épp Svájcban tartottátok a kézfogót?

Ágica, Dorka sem forog még magától, csak némi rásegítéssel.

H@jni, ma kipróbáltam én is Dorkánál a cumisüveg-váltást: d.u. az Avent cumit folyamatosan kiköpte, pedig láttam rajta, hogy éhes. Átöntöttem a tápszert a korábban használt üvegbe (NUK), abból rögtön benyakalta az egészet :shock:

Holnap megyünk babaúszásra, juhé! Sense, végül jöttök Ti is? Mesi?

Kép
dotildi

Bongyikám, 2 x 15 perc alvás egész nap? Az kemény... akkor remélem, hogy tényleg nagyon jó éjszakátok lesz... Ádi még nem alszik, énekelget odaát, az apja próbálja altatni, mert cicin nem aludt el. Gyűjtöm a lelkierőt, hátha nehéz éjszakánk lesz...

Granda, azt az esküvői ruhát mindenki látni szeretné, úgyhogy ha nem is ide, a gmail-re tegyél fel képet magadról/magatokról (persze csak ha nem indiszkrét a kérés)! :wink:

Dmaggie: holnap már barátnőzöm is, remélem, jó napunk lesz, mert mindkettőnk babája fogzik... legfeljebb felváltva fognak nyüszizni... :wink:
A sebésszel beszéltem, szerdán megnézi Ádi sebét.

Kép
Kép
irina

Jahogy már vannak fent fotók... bocs, Granda, akkor megyek is megskumizni! 8)

Kép
Kép
irina

Láccik, milyen figyelmesen olvastam... bocsánat! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
irina

Juba: de drága vagy. Hát elküldöm neked is!!! :D
De ugye megértitek, hogy vannak olyan személyes dolgok, amiket csak és kizárólag veletek szeretnék megosztani és nem a nagyvilággal?!?!?

Ágica: szegény húgom mindig ráfázik az ilyen kapcsolatokra. Eddig még csak 1-2 személyes találkozóig jutott, de nem jött össze senki sem.
Ha Petra oldalra fordul az jó! A többi is menni fog, csak idő kérdése! :wink:

Kép
Kép
timi26

Granda, meglestem a Lindusról készült képeket is, nagyon jók! :D A kommentek is :D :D

Kép
dotildi

Lányok, lassítsatok, de legalább várjatok meg. Visszaolvasok, jövök. Délután óriásit csatangoltunk, nem érzem a lábaimat.
:lol:
dmaggie

Granda!

Ez duplán woow nagyon, jók Lindárol is a képek az
egész szuper! :D :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Granda: valami pazar mennyország volt a ruhád! :D

Maggie, l. móni, Fleur, Nektarin: megnéztem a gmail-es (pucér) babás képeket is: gyönyörűek!!!

Kép
Kép
irina

Timi26!

Semmi baj csak az a lényeg,hogy írd ki magadbol
hátha kicsit könnyebb lesz. :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26: engem (is) abszolút érdekel, mi nyomaszt Téged mostanság!

Kép
Kép
irina

Dotildi: Én is próbálok segíteni neki van mikor a hasára fordul mert úgye már nincs lendülete vissza a hátára de csak akkor mikor fogoma kezét és kicsit húzom neki és akkor jön a sírás hogy alá szorult a másik kacsó :oops: :)

Timi26: Hidd el én nekem ez az első ilyen találkám volt apával bár a tesóm egyfolytába azt hajtotta el ne menj mert mi van ha elrabol na ezek után elég nehézkesen indultam el hogy ilyeneket mondott de végül hallgattam magamra és milyen jól tettem... :D

Kép

Kép
agica1126

Találka: ezer örömmel benne vagyok, bár elsősorban vmelyik hétvégi nap lenne jó, mert akkor apa el tud vinni kocsival... (és haza is tud hozni :lol: meg akkor már ott is maradna...).

Mmarica: ha jól emléxem, Te írtál a lábadról, hogy a vadhúst kivágták. Szegénykém... nekem azt nem bántották, a körmeimből vágott ki a doki egy-egy darabot (bár volt vadhúsos rész mellette, ahhoz nem nyúlt). Amúgy én az egyik nagylábujjamat kezelgettem még a beavatkozás előtt, és a vadhús egész szépen visszament, bezzeg a köröm nem...

Kép
Kép
irina

Tali Kinek melyik hétvége lenne jó márciusban?
03. 1 v 2
03. 8 v 9
03. 15 v 16
03. 29 v 30
a 22-23.-a húsvét, gondolom akkor sokan családi programot szerveznek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi
A kézfogó hivatalos részét (miért éppen Svájcban volt) a weboldalunk "esküvői előkészületek" címszava alatt olvashatod. A magán részéről meg csak annyit, hogy összesen ketten :) voltunk, annyi, amennyi feltétlenül szükséges: egy vőlegény meg egy menyasszony :) Ennek oka, hogy a párom olyan faluból származik, ahol botrányosak az esküvői szokások (nyilvánosan felírják, ki mennyit adott, hogy hajszálpontosan annyit adjanak majd vissza) no meg az, hogy Robi nem szereti a nagy dínomdánomot és botlábú a lelkem.... Érdekes módon én meg sosem ábrándoztam nagy esküvőről, úgyhogy találkoztak az elképzeléseink. A ruhámat a kinti esküvő miatt varratnom kellett, én merészeb minit álmodtam meg, de Robi kérésére ilyen kis végig-csipke romantikus lett....
Az egyik tanú a tolmácsunk volt (én nem tolmácsolhattam a saját esküvőmön) :lol: a másikat meg frenetikusan szereztük (ez direkt így volt tervezve): fonetikusan leírtam Robinak franciául, hogy "külföldi vagyok, most van az esküvőm, lenne a tanúm" szöveget és az esemény előptt negyedórával beblattyogott egy helyi üzletbe, vőlegényi öltözékben. Hát lett violna bárki is, aki ellne tud állni ennek a kérésnek (miután görcsösre röhögte magát a rossz kiejtésen)? :lol:

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: