Már jó régen írtam, ezért most szeretnék gratulálni az új jövevényekhez Mammnak, Estrellának és Ballagyónak. Nagyon szépek a babák és biztos nagyon sok örömötök van bennük.
Az eltűnésem oka, hogy most már napközben nem alszik sokat Benedek, és este meg örülök, hogy egy kis nyugi van. Bocsi, hogy most sem írok sok mindenkinek, de csak szemezgetni tudtam az üzentek között és ezért csak néhány dologra tudok reagálni, ami engem is érintett.
Bibar, Luki és mindenki aki jön a talira! Benedek apuka is jön a talira, ő szereti az ilyen összejöveteleket, és én mindenkit arra bátorítanék, hogy hozza a párját, úgy teljes a kép
Rékaróka!
Benedek is nagyon nő, én el se akartam hinni, hogy ilyen gyorsan tud nőni egy baba. 2 hónap 3 hét alatt 2,8 kg-ot gyarapodott, én nem mondanám hogy hízott, mert nem kövér és már a 68-as ruhákat kóstolgatjuk. Szóval jobb, ha felkészülünk a bicepsz edzésre.
Chesti! Szívemből szóltál a gyereknevetésről. Rajtam is valami olyan hihetetlen boldogság fut át minden alkalommal mikor kacag (még nem gyakran csinálja), hogy elönt a meleg és elszorul a torkom tőle. Annyira őszinte egy picibaba, mindent olyan szívből csinál. Talira mi is szeretnénk menni mind a két időpont jó. Köszi!
Estrella! Benedeket mi Kicsi Zidane-nak hívtuk annak idején, mikor ezt a mellkasra helyezés-cicikeresés dolgot csinálta, tényleg úgy fejelgetett, mint Zidane Materazzit a vébén. Most már nem csinálja, de nagyon vicces volt. A másik, amit akartam neked írni lehet már nem aktuális (sajna nem tudom folyamatosan olvasni a fórumot) a szopizásról, hogy az első hetekben Benedek kb. napi 18 órát volt cicin, de emiatt mondjuk nem aggódtam, mert olvastam, hogy az elején sokkal többet igénylik, így esznek, isznak és nyugtatják magukat. Aztán szépen lassan valahogy leszokott róla és most már az evésekre korlátozza ezt a tevékenyését, meg délutánonként cicizik hosszasabban. Szerintem ne méregesd túl gyakran, mert csak belekavarodsz hogy mikor, mennyit és miért annyit szopik. Tudják ők jól mennyi az elég és ha kevés a legjobb amit tehetsz, hogy cicin tartod (több termelődik és legalább addig is csendben van).
Na rakok föl pár képet az elmúlt hónap terméséből gyönyörűségünkről
Mindig nekem kell felszedni a koszos zoknikat.
Anyával így szoktunk főzni, ha rossz passzban vagyok és nem játszok egyedül.
Szépen nézek anyucira
Szelíd motoros
Mindjárt sírok.
Sapkában szeretek aludni, azaz sétálni indultunk, de elaludtam

]

Eszkimók indulásra készen
Lili halacska
Dorka halacska

[/url