A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Látom szülés után segítség, anya, anyós téma van napirenden. Én szerencsére nagyon jó viszonyban vagyok anyósomékkal. Kezdettől fogva elfogadtak, szeretnek, nem szólnak bele semmibe. Gondolom, hogy az is rossz lehet, ha mindenbe beleszólnak, és állandóan ott akarnak lenni majd a baba körül, de elhihetitek, hogy az ellenkezője is elég riasztó kilátás. Mi ott leszünk a férjemmel két gyerekkel kezdő szülőként és nem nagyon lesz segítségünk. Az anyukám messze lakik tőlünk és mivel mezőgazdasági vállalkozásuk van és a babáink ugye a legnagyobb tavaszi munkák idején fognak születni, valószínűleg nem tud majd mindent otthagyni 1-2 hétre. Anyósomék pedig együtt laknak a sógornőmékkel, aki viszont pont akkor fog szülni, amikor én, tehát ő ott fog segíteni. És ők sem Bp-en élnek, tehát az itt is ott is segítek megoldás sem nagyon jöhet szóba. Ilyen lehetőségbe is gondoljatok bele, és máris szimpatikusabbnak fogjátok találni az anyukátok és az anyósotok néha egy kicsit gyakoribb jelenlétét a szülés után. (Persze nem a nagyon problémás anyósokra gondolok, olyanokról is írtatok bőven. Ott teljesen megértem, hogy aggódtok miattuk.)

Kép

Kép
szofi74

Szőlő! Nagyon jó ötletet adtál! Asszem írok nekik egy szép e-mailt, és megmondom milyen nagy ajándékot kaptam!! (de komolyan legalább egy cumi lett volna benn). Szerintem ez a csomag már 2005. óta ott lapulhatott a Foto Hall fiókjában! De állítólag akkoriban meg több minden volt benn... szóval nem tudom. Na de azért 2005-ös újságok..... :shock:
Még ma írok nekik!! :evil:

Kép
gabo001

Megjött a babakocsi!!! :D
Íme
Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ari,

nagyon jó a szoba!!! Tetszik a fal festés, és a szőnyeg is nagyon harmonizál vele!

KépKép
kisfruzsi

Mezsó!:ma lesz szülésfelkészítő tanfolyam.Feloldották a tilalmat.Engem meg elküldtek a halálba.Akarom mondani arra kértek,hogy mivel még rengeteg időm van a szülésig, inkább a március 3-án induló tanfolyamra menjek, mert már a mai foglalkozáson is kb. 150-en lesznek.Az azért durva nem?
Valaki kérdezte a lázmérőt is.Nekem személy szerint a homloklázmérő jött be.

Kép
ágnes27

De hát mamik!
Olyan karakán csajok vagytok ahogy megismertelek titeket nehogy már gondot okozzon megmondani neki, hogy anyuka az a segítség ha átjön takarítani, főzni , hogy én nyugodtan a gyerekkel lehessek... barátnőm, az első gyereket nagyon sokáig nem adta ki a kezéből szerintem ezt előbb utóbb megértik, lehet lesz belőle sértődés, de na és???... egyszerűen megmondod, hogy nem szeretnéd, nektek most nagy szükségetek van az együttlétre, pihenésre szopitanulásra. Ő meg azzal tud segíteni ha minden egyebet elvégez, leveszi a terhet a vállatokról, hogy ti nyugodtan együtt legyetek... ez a normális! Szerintem akár védőnői tanácsra is hivatkozhattok...

Mondjuk én szívesen odaadtam Áront bárkinek és velem nem erőszakoskodott senki, mindig megkérdezték, hogy épp megfoghatják-e stb. De tudom van ellenpélda is. De szerintem ezt az elején tisztázni kell és eleve úgy hívni át segíteni, hogy nektek mire van szükségetek.

Persze ha anyós ezt tutira nem érti meg és egy sárkány akkor inkább ne jöjjön... lehet Ollem mamijára se lesz szükség... mert csak stresszelné, de mérlegeljetek, mert azért nagy segítség az is ha főz egy levest!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mindent elolvastam,de nem sok maradt meg a szita fejemben :D :D

A lényeg:MARCINAK sok sok erőt és kitartást.

Pumpóka,gyógyulj meg gyorsan.

Szöszi-a képeid alapján más hálóingekben el sem tudnálak képzelni :D

Klarka-szép nagy a poci

A kisruhák és a babaszoba gyönyörű.Úgy sajnálom,hogy nekem már nem nagyon kell vásárolnom :( :( Annyi kisruhát kaptunk a sógornőmtől és a komaasszonyomtól,hogy tiszta pénzkidobás lenne még többet venni.

Segítség téma:

Nállunk az a helyzet áll fen,hogy anyósom nincs,anyukám pedig reggel 8-tól du 5-ig dolgozik,utána pedig apukámra kell vigyáznia,mert ő is betek.Tehát csak egymásra számíthatunk.
Állandó takarítónőm nincs,de van egy asszony,aki ünnepek előtt(karácsony,husvét)szokott eljönni segíteni a nagytakarításban,mert én akkaor melózok ezerrel.Ha minden kötél szakad,akkor megkérem,hogy jöjjön el heti 1-2 alkalommal segíteni takarítani.
Babóca körül pedig megpróbálok egyedül boldogulni.

Kép
szibi

Adri
Nagyon vidám lett!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megjöttünk a sétából és beszerztem közben a táskába betétet, deo-t és tusfürdőt. Meg előszedtem a szoptatós melltartóimat és a szopis hálóingemet, úgyhogy alakul a táska tartalma...

Szössz: én úgy emlékszem, hogy a császárosokhoz bemehettek az osztályra az apukák, de kérdezd meg!!

Pumpó: köszi, megjött a csomag: gyönyörűek!! És olyan szépen kivasaltad!!! Köszi!!! Írok privit!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

...ja és a jó tanácsokkal engem nem tudtak elbizonytalanítani... alapiosan utánna néztem és tudtam mit, hogy akarok ha nem akkor meg tudtam kihez érdemes fordulni tanácsért... annyit kell mondani, hogy most már más a rend a szokás mint 30 éve és pötty mást tanácsol az orvos a védőnő egyebek és inkább ti arra hallgattok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem, jó a babakocsi! :wink: (Meg az a hangfal ott a háttérben.... :roll: )

Ja, Anyóstémához még annyit hogy engem is állandóan a réklivel buzerál. :D Már múltkor mondtam neki hogy nem kell, de úgy tűnik megértette, mert kaptuk tőle teszkósat tegnap :lol: Nem reménytelen. Még a textilpelus témáról kéne hogy lekattanjon....

Kép Kép
szõlõ

Adri!

Vagány a szoba!Ez a függöny nagyon jól néz ki!

ollem! Látom nektek is bejött a narancssárga. A mi babakocsink is az, szerintem jó választás!

KépKép
KépKép
atizka

[quote="atizka"] írta:atizkaLátom nektek is bejött a narancssárga. A mi babakocsink is az, szerintem jó választás!

Csatlakozom :D

Kép Kép
szõlõ

Babyteve!
Azért próbáld meg őket így is, lehet, hogy csak én választottam rosszul, de az enyémekből mindenesetre nem lehet egyszerre kipakolni mindkét cicit. Igen legbelül azt hiszem én is tudom, hogy az lenne legjobb, csak most hirtelen olyan közelinek tűnik és nekem első szülés, nem tudom mire számíthatok, úgyhogy jönnek a rossz gondolatok és a rossz kérdések. Most ilyen kicsit félős időszakom van és a közelmúlt ikres eseményei is hatottak rám, hiába mondom, hogy töröl, töröl, azért nekem is eszembe jutnak néha. Majd elmúlik. Ráadásul ez a fordulás dolog nem is biztos, csak ha csütörtökön az UH-on is látom. Mostanában annyit feszegetik magukat minden irányba, időnként totál amorf a hasam és fogalmam sincs róla, hogy melyik dudor kihez tartozik és melyik kis testrészük egyáltalán. De ne haragudj nem szeretnék panaszkodni, hiszen neked az állandó fekvés, hányás, vérnyomásprobléma sok lehet egyszerre. Remélem, már kicsit jobb a helyzet.

Kép

Kép
szofi74

Köszi a kocsi bókot!
Ez a szín narancssárga??? :shock: Azt hittem sima sárga , csak sötét.... :roll: :oops:
Sárgának írták... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lányok,

Az Árpád hídnál lévő Scontot bezárják. Volt valaki ott körülnézni???
Állítólag akciós minden kiárusítás van.
Minket elsősorban tv állvány érdekelne...

KépKép
kisfruzsi

ollem!
Én a monitoromon annak láttam, de tény, hogy a miénk "narancsabb". A lényeg, hogy szép a színe!
atizka

[quote]N írta:em reménytelen. Még a textilpelus témáról kéne hogy lekattanjon....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vetess vele átlapolós bodyt az hasonlít a réklire csak alul is patentos, hátha attól megnyugszik! :)

Textilpelusod meg van nem? csak épp másra fogod használni! :)

Fruzsi
Mi voltunk... nem érdemes szerintem elmenni... olyan árra van leárazva mint máshol a normál ár (pl egy fenyő szekrény 80-110000) azért nem is írtam nektek! tyar.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

hát az tényleg nem leárazás!!! Azt hittem végkiárusítás..

KépKép
kisfruzsi

[quote="atizka"]o írta:atizkallem!
Én a monitoromon annak láttam, de tény, hogy a miénk "narancsabb". A lényeg, hogy szép a színe!

Aha. Nekem is tetszik a színe!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Adri Én a kezdetektől fogva zsibbadok, mindkét kezemre. Néha elmúlik, de most hetek óta visszatért. Nagyon meg voltam ijedve, éjszakákat nem aludtam. Szedhetsz rá bármennyi magnéziumot, nem fog hatni. Majd elmúlik, ha kint van baba. Addig kitartás!

Gabo
igenis kell írni a Felicitasnak. Nehogy már! Nekünk sem sok volt benne sok minden, de a lenor minta, az azért felháborító.

Az én anyukám a szomszédban lakik. Ez jó is, meg nem is. Viszont anyós visszatartásához a legjobb "gyógymód".

Kép
téjé

Mamacka, már vettem olyat is mondtam is neki, de ő olyan hogy ha beszélsz hozzá egy ideig meredten néz, aztán elkezd mondani valami tökmást :lol: :lol: Picit keveset kommunikál vele Apósom, úgyhogy megértem hogy nem figyel, de ezek szerint eljut azért hozzá :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Látom hétvégén már megint volt termés... :lol:

Segítség:
Anno nálam anyu-anyós felváltva jött és segített,(fölleg háztartás) csak ritkán kergettek őrületbe engem. Egyik ilyen alkalomkor mind a ketten ott voltak és egyszerre osztották a jobbnál -jobb tanácsaikat, akkor kifakadtam, beolvastam nekik.... :? onnantól kezdve békén hagytak! :wink:
Szóval szeríntem érdemes kimondani, ha vmi nem tetszik.

Ruhák:
Előszedtem a Dani ruháit, hát azért kell mellé vásárolnom pici méretet, Ő 59cm-vel és 4000grammal született... :lol:
Olyan jó érzés volt átnézni a ruhákat, mutattam neki mibe hoztuk haza, nagyot nézett.
Bepólyáztam a babát, mutattam neki ,abban lesz a kicsi...kérdezte nem szórítja , ha így megkötöm?
Tök édi volt. :lol:

Lázmérő:Anno kölcsönöztünk mérleget és ahhoz kaptunk Braun fülhőmérőt, nekem nagyon bevált, Dani is szereti. Magunknak is azt használjuk.
Szerintem elég pontos.

Katáéknak kitartást!!!!!!!

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok,

adri, nagyon-nmagyon jó a szoba!!!milyen lesz benne a bútor?

katavirág, VAR ÄR DU? HUR MÅR DU?

nono, azt hiszem mi vagyunk a legparásabbak :cry: :cry:

zorroné, jó híreket várok!

mamacka, én hiszek Neked a "segítséges" dolgokban hiszen Te túl vagy már egy szülésen...amúgy hétvégén az egyik ismerősöm is ráerősített arra, hogy nem akart segítséget, de utána hálás volt az anyósának, hogy segített neki, noha nem felhőtlen a viszonyuk, de jó volt olyan ember közelsége, aki már 2 gyerekkel végig csinálta ezt, ha nem is mostanában. de mégis jó volt a "tapasztalatabb" ember jelenléte, hiszen neki első gyereknél fogalma sem volt, hogy egyáltalán hogyan fogja meg a babát.

Viszont kérnék Tőletek egy kis tanácsot.
Pont hétvégén volt náluk itthon ez a "segítség" a téma. Hát, kicsit kicsordultak a könnyeim. A helyzet nálunk az, hogy szerencsére anyós 20 ezer km-re lakik. Azért szerencsére, mert sajnos nem normális. Volt nálunk látogatóban, de olyan sértő, pénzsóvár viselkedése volt, hogy 4 nap után a férjem nagyon csúnyán összeveszett vele, én meg nyugtatót vettem magamnak...Azóta telefonon sem vagyok hajlandó beszélni vele, bár ő sem akar. De a célozgatások mennek, hogy lakás kellene neki a kicsi fiától Bp-en, val.színű ezért nem is örül a bébinknek, hiszen így még kisebb az esélye, hogy a fia "meglepi" egy lakással. Bár eszünk ágában sincs neki lakást venni, főleg miből vennénk? (Mi is hitelből vettük.) másrészt a nagy messzi kenguru földön miért nem tudott összegyüjteni egy kis pénzt?Na, de hagyjuk, ő nem jön. Hála az égnek.
Anyukám mondta, hogy ő szívesen jön segíteni. Erre a párom kitalálta már korábban, hogy ne jöjjön! Majd mi ketten megoldjuk. Jóban van anyámmal, inkább rám jellemző, hogy a 3. napon összekapok vele. Anyám csendben elfogadta ezt a döntést, de látom a szemein, hogy...
Nem tudom, hogy bizonyítási vágy van-e a páromban, vagy mi? Ő azt mondja, hogy felesleges itt 3 ember, mert ő úgy is kivesz 2 hét szabit. Másrészt anyuék messze laknak, tehát ide kellene költöznie arra a kis időre...és szerintem ez a gondja a férjemnek.
Oké ezt elfogadtam.
Aztán hétvégén az ismerősöm nagyon elkezdte mondani ezt a "minden segítségnek örülni kell"-t. Meg a barátnőm is múlt csütörtökön elmesélte, hogy mekkora segítség volt neki az anyja, bár nekik sem 100-as a kapcsolatuk. Így meginogtam. Amúgy is annyi para van bennem...
Igaz, a párom mos, főz, takarít, stb. Tehát ha itthon van, tényleg megfogja azt csinálni, amit az ember mástól várna el segítségként. De neki sincs tapasztalata ilyen kisbébikkel...
Másrészt, most mondta azt, hogy szeretné ha 3-an szoknánk össze, és nem lenne itt más...
Kérdésem: szerintettek is megoldjuk 2-en a dolgokat? Mert ha hívom anyut, akkor a párom nem jön el szabira, mert "felesleges 3 felnőtt".
Vagy talán ha nagyon nem mennek a dolgok, akkor elég hívni anyut segíteni.
Azt hiszem a nagy para miatt vacilálok ezen ennyit...Valahogy lekellene állítani magamat és pozítivan közelíteni a dolgokhoz.
Na, ebben segítsetek: Ha nagyon segítőkész az ember párja, és itthon is lesz 2 hétig velünk, akkor megtudjuk oldani a dolgokat, ugye?

LÖJJETEK MÁR LE!

Kép
1bambi

Ismét:
KATAVIRÁG,
HUR MÅR DU?

Miért lett más a "karikás a-ból"?

1Bambi

Kép
1bambi

Megjöttünk a magzati ECHO vizsgálatról is! Egy gyerek szívsebész nagyon alaposan megvizsgálta Beni szívét: kamrákat, keringést, áramlásokat, minden félét! Kicsit nehezen ment neki az elején, mert már sok volt Beninek ez a 2. ultrahang mára és egyfolytában szét akarta boxolni az ulrtrahang fejet, így a szívhang helyett időnként csak tompa puffanásokat hallotunk. No meg valószínű már az ebédet várta és nem egy újabb ultrahangot, mert ebédidőben amúgy is mindig nagyon élénk. De aztán megnyugodott és hagyta magát megvizsgálni! A lényeg, hogy minden rendben van, semmiféle szívfejlődési rendellenesség nem látható!

Valószínűleg egyébként nem túl sűrűn csinálnak ilyen vizsgálatot, mert a betegfelvételen mikor odadtam a TAJ-kártyámat meg a beutalót megkérdezték hol a gyerek TAJ-kártyája és hol a gyerek!? :shock:
Mondtam, hogy a gyereknek még nincs TAJ-kártyája és azért hoztam az enyémet, mert még bennem van... :D Na, akkor kicsit elszégyelte magát az adminisztrátor fiú és elnézést kért...

Aztán az asszisztensnő meg a doki a kardiológián már nagyon rendes volt, a doki teljesen odáig volt, milyen jó fej Beni, amikor boxol és mondta, hogy ha megszületik és bármi gondja lesz, akkor is nyugodtan vigyem hozzá!

Ezt csak azért írtam le, mert pár héttel ezelőtt téma volt a Bethesda gyerekkórház és elég rossz tapasztalatokat írtatok róla! Én eddig azt sem tudtam, hogy létezik, kicsit meg is ijedtem, hogy ma oda kell mennem, de aztán nagyon korrektek és alaposak voltak!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Lányok!

Bocsi, de megint csak panaszkodom.... :(
Anyám megint kezd kiakasztani. Meglátta a babakocsit és rögtön első szava, hogy férjem adjon neki 50 ezer forintot... :(
NEM-et mondtunk, erre ő kiakadt...
Áh lányok, hogy miket vágott a fejemhez... :cry:
Úgy de úgy sajnálom, hogy nektek kell panaszkodnom...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:16-kor.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a reggeli újabb (cukor) vérvételről, este 6 után lesz eredmény, már nagyon várom!
9:15-re voltam beírva a dokimhoz, de sajna nem tudtam menni, telefonált az asszisztense, hogy szülni ment, és csak jövőhét szerdára tudott adni új időpontot :(
Utána elmentem a Corába babamosószerért, öblítőért, hát persze, hogy megint jól bevásároltam :) Igaz megvettem a mosószert és az öblítőt is azért :)
Nagyon olcsók voltak a cuccok, 2 napozó, egy kantáros gatyó+sapka, kis ruha, gatyó+blúz, 2 body, rugi volt összesen 2800 Ft asszem...
Teszek fel képeket :oops: :)
Kép
KépKép
KépKépKép

És vettem egy pizsit is, egyszerű, de aranyos, és olcsó volt :)
Kép

Viszont el vagyok kicsit keseredve, nagyon szerettem volna én is megvenni a Tesco-s Heart Breaker-s napozót, de mindig tologattam, hogy majd majd... erre most nincs, 3 Tescoban is voltam :( :( :(
Na visszaolvasok!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Zita, holnap mikor mész a bártfaiba?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Adri: szép a babaszoba!!Alakul... :wink:

gabo: hát én sem voltam a Felicitassal megelégedve...ide nem írtam a fórumba,de ha megnyugtat,akkor nekem sem teljesen az volt a csomagban mint a többségnek itt köztünk... :? Aventes cumisüveg nekem sem volt hírül se benne... :evil: helyette 1 azaz 1db Via etetőpohár fedéllel együtt.Na bumm...ezzel az egyel nem nagyon vagyok én se kisegítve!! :evil: Így az Avent cumisüveget nekem is meg kellett vegyem,és a cumisüveg 1340ft volt,és ugyebár kell hozzá nyamvadt etetőcumi,ami meg 1120ft volt!!! :evil: :evil: nem durva??Többiek meg ingyen kapták!Cumi nekem is volt azért benne,egy elég nyamvadt zöld...hmmm...Újság meg nemhogy 2005-ös nem volt benne,hanem semmilyen sem!! :shock: :shock:

Ágnes27: na hurrá!!Ma volt szülésfelkészítő??Hát klassz... :evil: Na engem ugyan ne hajtsanak el!!A maira nem mentem,de jövő héten,és az összes többin bepróbálkozunk a párommal,mert apás szülést szeretnénk ahhoz meg feltétel,és hát nekünk pont március elejére jósolják a kisbabánk érkezését,mert egy csöppet a korához képest fejlettebb.Szóval próbáljanak elhajtani... :evil: nekem a március 3-án induló tanfolyam az már több mint valószínű késő lesz...Amúgy ezer köszi az infót.Tényleg!Már máskor is akartam kérdezni,neked ki a dokid?Kinél fogsz szülni?

Kép

Kép
mezsó

nono
Ezért írtam, hogy olyan információ forráshoz kell fordulni akiben megbízunk és az ritkán az anyós.
Szerintem fontos, hogy növeljük az önbizalmunkat és utánna nézzünk a dolgoknak mert annál kevésbé lehet minket elbizonytalanítani.
Két éve én is az első gyerekemet szültem.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:17-kor.
Vendég

Zorróné, örülök hogy minden rendben van!!! :) Ez a "hol a gyerek TAJ-kártyája?" aranyos. :D Látszik mennyire figyelt...

Ollem, sajna én már nem tudok mit mondani. Sajnálom hogy ilyen az anyukád, én biztosan nem tűrném el hogy így beszéljen velem és pumpoljon folyamatosan. De kívülről könnyebb okoskodni.

Kép Kép
szõlõ

Ollem, vagány babakocsi :)
Adri, nagyon szép a szoba! Milyen bordűr lesz hozzá?

nici

Zorróné, örülök, hogy minden rendben!

nici

Nici, látom ez a sárga kantáros cuccos sapival mindenkinek bejön :lol: Valóban tündéri!

Kép Kép
szõlõ

Nono!

Már a hétvégén szeretnénk ott aludni. bár csak ideiglenes fűtés lesz és még víz sincs, de már most hétvége óta folyamatosan cucolunk át. már a nappali alakul. Csak még kép nincs, lehet, hogy ma csinálok párat. Vettünk tegnap használtan ülőt a nappaliba, egy kis asztalt, szekrényt nappaliba+gyerekszobába. Hűtőt. És ezért 56.000 Ft-ot fizettünk!!! :D Jó vásár volt!!! :D
A szekér bókot köszönjük!!! Így élőben még jobban tetszik nekem mint képen!!! :D Apának is nagyon bejön!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bambi: mi is így fogjuk megoldani, hogy a férjem marad itthon szabin 1-2 hétig! (1 hét extra szabi úgyis jár neki a gyerek születésekor)! Én abszolút hiszek ebben, hogy ez működni fog hármasban! Ő is főz, mos, takarít, bevásárol, mindent megcsinál! Meg szeretném ha szokná a babát is! Mert bár első gyerek, de nekem azért kicsit könnyebb, mert átéltem már tizenéves fejjel, milyen amikor hazajön egy újszülött! Amikor az öcsém született, anyunak én+ a bátyám voltunk a "segítség"! És be is vont minket mindenbe! Sokszor ő inkább csinálta a házimunkát, és az öcsémet meg ránk bízta, hogy etessük (tejhiány miatt az elejétől fogva tápszeres volt), pelenkázzuk, altassuk... És tök jól működött!
Szóval arra a kérdésedre, hogy
"Ha nagyon segítőkész az ember párja, és itthon is lesz 2 hétig velünk, akkor megtudjuk oldani a dolgokat, ugye?"szerintem abszolút igen a válasz! :wink:

Kép

Kép

zorroné

ollem: klassz a babakocsi,anyukád meg... :x szánalmas... :x :?

Kép

Kép
mezsó

Igen Szőlő, bár nem ugyanaz, mint mit Zorróné vette, de hasonló, és ari :)

nici

Ma kimosom Szandi régi ruháit, azok is tündériek, majd rakok fel képet arról is, persze csak ha nem sok már :oops: :)
Anno a La Halle volt ilyen, mint most a C&A, meg H&M, és barátnőm ott dolgozott, így nekünk onnan volt sok mindenünk, kár hogy megszűntek, azok is jó, és igen tartós dolgok voltak!

nici

[quote="nici"]I írta:nicigen Szőlő, bár nem ugyanaz, mint mit Zorróné vette, de hasonló, és ari :)

Fő, hogy tudok írni :oops: :lol: :lol:

nici

Hű Ollem ez jó vásár volt! Hogy csináltátok!

Mi is haladunk ma végre a harmadikréteg lakk is rajta aparkettán... azért még van munka de haladunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Olvaslak titeket...most megyek főzni férjemnek...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="nici"]I írta:nicigen Szőlő, bár nem ugyanaz, mint mit Zorróné vette, de hasonló, és ari :)

Igen, látom, nekünk ugyanaz a fajta van mint nekik :D

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:17-kor.
Vendég

Nici: nagyon édesek a rucik! A Malackás rugdalózót én fájó szívvel hagytam ott, mondván, azt mégsem adhatom rá Benire, Dorkának meg még túl korai lenne (még egy pár évig).... :wink:

Kép

Kép

zorroné

Rendeltem egyet neten is, mert nagyon megtetszett, és 950 Ft-ért mondjuk nem vészes :)
Kép

nici

Nono meg mindjárt átmegy Csernusba :lol: De igazad van ezt csak így lehet.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: