[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lidke
Drukkolunk és várjuk a híreket! Csak miattad léptem be! :)

Rólunk:
Tegnap volt az új lakásban lakógyűlés... ha minden a tervek szerint halad nagyon szép lesz a beépítés, felújítás de sajnos legeslegjobb esetben is egy év mire lesz lift, de inkább másfél. Addig nemtudom mit csinálok... :(

Március végén reményeim szerint költözhetünk!

Férjem kapott munkát!!!! két év után...
Sajnos elég messze tőlünk ill. most még közel... de költözés után félek sok lesz a benzinköltség.
Úgy fog hiányozni... :( de persze nagyon jó, hogy lesz állása.


Most a gyedet próbálom intézni, hogy minnél jobban járjunk döntést kell hoznom, és nagyon nemtudom mit válasszak... :(

Jövő héten két uhu is lesz... kedden a normál, pénteken a nyeremény 3D azt mondták telefonba, hogy lehet belefér még egy a 33. héten is.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: annyira szép kismami vagy! Sajnálom hogy nem lesz liftetek, de ügyes csaj vagy, meg fogod oldani!!! jaj de jó hogy mehettek babakukucsra! :lol:

Lidke: drukkolunk nagyon hogy minden rendben legyen!!

Vali: írok :wink: :wink: :wink: Jelmez :evil: :evil:

Ildi: hozzánk is jöhetsz, most minden pénzt megérne egy bejárónő. :lol:

Babcika: boldog szülinapot Lilibabának is!!

Na száz év után teszek fel végre Fannikáról képeket! De nem ér kinevetni. A fotók kedvéért néha bolondot csinálunk belőle. Egyemmeg úgy hagyja, úgy élvezi ő is! Fannika nagyon ügyes kislány, nagyon sokat beszél már,szinte minden nap mond 1-2 új szót. Nagy wc-be kakil, és nagyon eleven kislány:wink: :wink: :lol:
Ma reggel esett nálunk a hó. De hogy mi a fenének, nem tudom, mert mostanra csak a lucsok maradt! :evil:
Kép
Kép
Méghogy apának kell megvédeni majd a fiúktól! :lol:
Kép Munkái: nincs jobb játék a háznál :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Boscó, nagyon cuki Fannika :D
A csúnyán nézős haláli :D
meg a többi is.
(a hajáról nem is beszélve) :D

wc-be kakikl? :shock:
azta :shock:
Natus rallyzik a bilivel(mindezt gatyástól) :lol: :lol:

Na, azért ne kapkodjatok utánam :lol: (mint takarítónő) :lol:
Ki is purcantam.
gyorsan még kigányoltam a konyhát is, összedobtam egy sütit, és most pihenek :D :D :D

Mamacka, grat. a férjednek a melóhoz! :)
lift meg tényleg lesz egyszer :wink:
Uh tök jó lesz :)
vas
 
 

 
 

Boscó
Milyen hosszú haja van :shock: :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen... nagyon vagány! :)
hááát, hogy mennyire vagyok szép... :lol: irdatlan nagy bálnának érzem magam aki ráadásul tiszta depi és egész nap bőg... telljesen kikészít ez a gyed intézés...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: ne idegeskedj. Visszanéztem a képeket hogy jól láttam-e hogy csini vagy, és megnyugtatlak, igazi 28 hetes pocakos mami vagy!!! Próbálj meg nem depizni! Gondolj minig arra, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, és hidd el, tőlünk sokkal rosszabb helyzetben levőknek is életben kell maradniuk, és felemelt fővel kell végigcsináljanak minden napot! Persze tudom hogy rossz hangulat uralkodik sokszor urrá az emberen, ilyenkor próbálj meg arra gondolni, hogy milyen rohadt rövid ez az élet!! Minden percét Élni kell, nem túlélni, és ha erre gondolsz, hidd el szebbnek fogod látni a világot!!!!Áron sok örömet ad nektek nem igaz? Akkor meg mit foglalkozol holmi kis gyedintézéssel? A problémák nem itt kezdődnek. Próbálj meg ezekre gondolni!! Egy hivatali ügyintéző, akinek Te vagy a 100. ügyfele, ne várd hogy türelmes és kedves legyen Veled, főleg ne a mai világban, amikor az ember már a szeretteitől is ritkán kap kedvességet.(tisztelet a kivételnek) Ha durva és udvariatlan, világosítsd fel, hogy nem Te tehetsz arról hogy ő ott ül egész nap, és az a dolga hogy válaszoljon kérdésekre, ügyeket intézzen. Legyél Te kedves, legyen Neked ez a fegyvered, hidd el, ha emberből van, hamar meglágyul a szíve, főleg ha látja hogy pocakos kismami vagy. :lol: (persze van akiket ez sem hat ám meg, SŐT!!! :wink: :wink: :wink: )Türelemből van a legkevesebb az embereknek. Legyél boltban akár, vagy kórházban. De Te légy türelmes!!!Te is jó ember vagy, akit nem szabad hogy felbosszantson néhány ügyintézés. Elintézed, aztán éldegélsz szépen tovább. (ha hagynak...és nem tesznek folyton keresztbe bizonyos emberek) :lol: :wink:
Bocsi ha kicsit sok, és lelkis voltam, de sajnos én is túl sok pofont kaptam az elmúlt napokban(hetekben, hónapokban, években) olyanoktól, akiktől abszolult nem számítottam rá. Ezért inkább ezzel a felfogással próbálom nyugtatgatni magam.

Vali: látod? Írtam :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Küldöm pü-ben az adatokat, meg egy képet. megcsinálod a vonalzómat majd ha lesz időd???Ráér. Úgyis tudjátok már ki vagyok :wink: :wink: Remélem Alízka jobban van!

Meséljetek kinek hogy telt a Bálint nap?

Annácska: tényleg hogy vagytok? Mi van Veletek?

Cory: hát eszméletlen micsoda élet folyik Nálatok is! A csajszit van akik belevigyék a rosszba? Le sem tagadhatná hogy bátyjai vannak!! Úgy szeretném ha Veled is összefutnék már egyszer. Az áprilisi talin remélem ott leszel majd. :lol:

Lidke: még mindig 2 in 1 ? Mesélj hogy vagytok? Magamért nem izgultam ennyit! :lol: :lol: :lol: Pedig ott is voltak ám gondok rendesen. :roll:
Rólunk: dokinéni ma azt mondta, piros Fannika mandulája. 3. napja lázas, hőemelkedéses volt, (ezek felváltva) és ma elvittük hogy lássa egy hozzáértő. Szerencsére más tünete nincs, na meg egyfolytába szájában a keze, és mondja hogy:-anya itt fáj :shock: Még van néhány foga ami hiányzik, tuti azok is gyötrik a drágámat!!!

Tünde: hogy megy a sminkelés??

Ildi: akkor jó szórakozást Nektek hétvégére. remélem azért nem csak a rabszolga effektust fogod érezni a hétvége alatt!! :lol: :lol: :lol: Kitartást!

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég
 


Ildi: Jó bulizást nektek a hétvégére :) Végül bevállalod a spenótjelmezt??? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Boscó: Fannika még mindig eszméletlenül bájos :) Basszus ... a durcis kép valami fantasztikusan jóóóóó :D :D :D
Várom a püt (még nem jött semmi :wink: ), persze, hogy megcsinálom a vonalzód :) Milyet szeretnél? Babafalvás vagy lilypie???

Lidke: Én is nagyon de nagyon izgulok miattad! Remélem apának első dolga lesz minket értesíteni :wink: :D

Mamacka: Gratula a férjednek a melóhoz :) Hol kell majd dolgoznia? Vidéken??
Szerintem egyáltalán nem vagy bálna, fel a fejjel, Boscó jól megmondta a "frankót" :wink: :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Most írtam egy jó hosszút, de megint eltűnt! :evil: :evil: :evil: Elegem van!

Itthon vagyok, holnap írok újat.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Boscó
Aranyos vagy...
Hidd el mindig ezekre gondolok... és szégyenlem is magam a hülyeségeim miatt, hogy ahelyett, hogy repkednék itt szomorkodok... különösen látva Erát! :( Akinek ugyanekkora fia van ugyanekkora pocakkal és milyen nehéz nekik... :( és, hogy nekünk mindenünk megvan és milyen boldogok vagyunk tul képp... ráadásul szép lassan de minden alakul... a lakás munka, olyan hálás vagyok a jó Istennek... :)
(szülés után rámtört egy depresszió amitől nagyon tartok ezen sajnos ésszel nem lehet fellülkerekedni és hasonló tüneteit tapasztaltam tegnap)


Tényleg Era
Végre sikerült feladnom a levelet... azért ide írom mert Vok írta, hogy ezt tudod olvasni csak nem tudsz bejelentkezni.

Vali
Köszi
Nem vidéken... közel ahhoz ahol most lakunk! :) így egy két hónap még jó lesz... aztán majd meglátja mivel jobb közlekedni, kocsival vagy busszal...

Lidke
Pedig én meg már azt hittem! :)



Tegnap Andorunk nem igazán aktiválta magát mozgásügyileg, már azon voltam, hogy bemegyünk a kórházab... egész nap nem éreztem, csak fájdogált a hasam , meg keményedtem... :( de végül megkönyörült, igaz nem túl aktív...

no megyek mert kikapok

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


sziasztok

Boscó: nagyon édi Fannika. Tányleg csúcs a morcis kép. És, mekkora haja van :shock: . Neked legalább engedi becopfozni, a Lilinek max 2 percig van gumi a hajába.

Lidke: Nekem is elszállt valamelyik nap az írásom, majdnem felrobbantam :evil: . Még mindig semmi akció :?:

Cory: én még lógok ezzel: 2006.03.06. 3555g és 55 cm. 1 évesen 8500g és 74 cm. Mai mérés (ezt már lehet 2 évesnek venni :wink: )11,6 kg és 86 cm

Na megyek a csajomhoz, mert persze ma is kettecskén vagyunk itthon

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Era

Anyut bíztam meg, hogy adja fel a csomagot és sajnos nem ajánlva adta fel! :(
Nagyon remélem, hogy megkapod... egy kicsit betojtam... pedig mondtam neki, hogy mindenképpen ajánlva kell feladja...
Kérlek írj ha megkaptad!



Rólam
Kedden beszélek a dokimal is, de neten utánna néztem egy-két dolognak... képzeljétek sajnos sikerült maradandó károsodást összeszednem szülés alatt... eddig azt hittem, hogy a hüvelyrepedés ártalmatlan dolog volt és rendszerint velejárója a szülésnek, de tulajdonképpen rosszabb mint a gátrepedés.
A méh előreesését eredményezheti, ennek finomabb formálya jelentkezett nálam, de elég kellemetlen tünetekkel jár.


Amit olvastam róla:
A kialakulásához hozzájárulhat ha siettetik a szülést, nálam ez az oxitocin volt.

Ha a szülésznő nem maszírozza kitolás és tágulás alatt körkörösen a gátat.

Kitolás alatt a fekvő pozició szintén segíti a kialakulást. (szülőszéken vagy gugolva sokkal kissebb az előfordulása)
Sajnos én kitolás alatt végül fekve maradtam, pedig nem úgy terveztem, ott akkor kényelmesnek tűnt...

A megelőzésben segít a gátizomtorna!!! Én végeztem de sajnos csak hébe-hóba komolytalanul.
Most már komoly javulást csak műtét hozhat... remélem nem fog rosszabodni a helyzet... és nem tudom, hogy ez a szülés vajon ronthat-e arajta...


Itt lehet róla bővebben olvasni:
http://64.233.183.104/search?q=cache:FD ... =firefox-a

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszti
Mértem Áronomat... ő is csak 10.5 kilós! :( a 86 centijéhez...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lidke: Nem tudtam úgy lefeküdni, hogy ne nézzek be miattad :wink:
Vendégek voltak nálunk , nemrég mentek el, hulla vagyok :?
Melyik holnapra gondoltál hajnal kettőkor???? Vasárnapra, vagy mára?

Asszem reggel első dolgom lesz bekukkolni :wink:

Mamacka: Húha, de nem jól hangzik ez :? Ezek most derültek ki nálad? :shock: Nem mondták Áron születése után, hogy következő terhesség előtt jó lenne megcsinálni?

Gyöngyi: Apátok merre ténfereg hétvégén? :wink:

Ildi: Ti meg azóta már javában buliztok :wink: :lol: Vajon hanyadik koktélnál tarthatsz? :wink: :lol: :lol: :lol:

Én megyek összeesni, mindenkinek jó éjt :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Boscó: Még mindig nem kaptam pü-t :!:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Eltűntem Harry-t olvasni, de most más vagyok. :D

Csoki/édesség: én úgy gondolom, hogy ha kér a Hanna, akkor kap. Egyrészt azért, mert én függő lévén, nem tudok mindig úgy édességet enni,hogy ő ne lássa, másrészt, meg szeretném, ha nem jutalomnak élné meg az édességet. Talán így ő nem fog rászokni. És leginkább azt remélem,hogy a párom anyagcseréjét örökölte, nem az enyémet.

Lidke!
Mennek a drukkok!!!!!

Boscó!
Kész vagyok a csajodtól! :D:D Nagyon jó az a morci kép! :D És az a fonott haj! :D:D A wc-be kakikt Hanna is nagyon ügyin csinálja. Már azt is mondja, hogy húzzam le... :D:D
Amit nagyon nem szeretek, az az ,h ogy nunitörlés címén eltűntet néha egy egész guriga wc papírt, ha nem figyelek oda. Na és azt utána lehúzni... vicces....
Kocsi nincs. Iszonyat árak vannak most... :(

Gyöngyi!
Átérzem... mi most vagyunk egyedül. Ádi éjszakázik mostantól 2 héten keresztül hétfőtől-vasárnapig....


Kérdés:
Az AVONban a következő katalógustól lehet majd kapni egy új naracsbőr elleni Anew terméket, amiből ha minimum 5 dbot veszek, akkor 3349 helyett 1840 Ftért kaphatok meg. Érdeklene valakit? Baromi jó lenne egy ilyen krém, de nem akarok érte 3,5 ezret kiadni...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


hihi nem más, hanem már vagyok... :shock: :lol: :oops:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vali!
Mára, vagy legalábbis ma éjszakára. Most megyek fürödni, meg kipihenni a mai napot, aztán jövök, reggel már olvashatsz! :)
Tegnap mozgalmas volt a nap, sokat is meséltem, de elszállt. :evil: Most majd vágólapra teszem mielőtt küldöm, bár volt már olyan is, hogy beírás közben tűnt el.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Na, visszaérkeztem.

Eszter!
Én meg már meglepődtem, hogy ez a Harry Potter mit hozott ki belőled! :lol:
Avonos krém egyelőre engem nem érint.
Wc-papír fogyasztás még a jobbik eset, Keve a popsitörlőt kéregeti, azzal takarít (még a könyveit is, oldalanként), azzal tisztálkodik, meg úgy általában mindenre használja. Nem egy olcsó mulatság, bár most megbeszéltük, hogy napi egy jár játszani (ez igazából 4-5 darabot jelent), de még így is jobb a helyzet.

Vali!
Jó lenne, ha reggel mire bekukkolsz már várna itt ezen kívül is üzenet tőlem! :wink:
Alíz hogy van? A farsangjára azért eljutottatok? Vagy nem is pénteken volt?
Kölcsönzött jelmez: :evil: ! Visszavittétek már? Én biztos szóvá tettem volna!

Ildi!
Hú, de irígy vagyok! Biztos szuperül érzitek magatokat, és döntitek magatokba a koktélokat! :D 8)

Mamacka!
Tegnap én is azt írtam, hogy Boscónak igaza van, ne állj ilyen negatívan a dolgokhoz! Annyi örülnivalód van mostanában amikről írtál, és biztosan akad olyan is, amikről még mi sem tudunk!
Ez a hüvelyrepedés viszont durva! Nálad most van is valami tünet, vagy csak most néztél utána, és megijedtél? Drukkolok, hogy megússzad a szövődményeket!
Apa mikor kezd az új munkahelyén?
Lift nálunk sincs...

Boscó!
Fannika még mindig tüneményes! Remélem, mára már jobban van! Kapott valami gyógyszert?
Bálint napot mi nem tartjuk (nálunk minden nap az :lol: ), viszont akkor van évfordulónk, kaptam 5 szál tulipánt, így a névnapiakkal együtt már 15 szál virít a vázában! :D Imádom!


Rólunk:
Bábakoktél első felvonása csak egy kortyocska volt, nem is lett semmi hatása. Másnap leküldtem egy adagot, lett tőle egy enyhe hasmenésem, egyszeri, hascsikarás nélküli, aztán semmi.
Pénteken nst-n minden oké volt, bár a méhtevékenységet mérő tappancs szerintem rosszul volt rajtam, vagy alapból rossz volt, mert egy igencsak kacifántos görbét rajzolt, és az érezhető összehúzódást nem is jelölte sehogy.
A végére megérkezett Attila. Hívtam a dokit, szabadkozott, hogy valami hatalmas dugóban ül, úgyhogy azt beszéltük meg, hogy fél 3-ra visszamegyünk. Felhívtam Anyumat, hogy Attila menjen-e haza, vagy ráér még maradni. Azt mondta, hogy addig ér rá, ameddig kell, nyugodtan maradjon Attila is. Beültünk a büfébe, fél 3-ra fölmentünk, doki negyed órát késett, ami szerintem még belefér, szerinte nem, annyiszor kért elnézést, hogy már én éreztem rosszul magam. Vizsgálat következett. Közben egyszercsak azt mondja, hogy "Ez a víz?", hát, én amennyire lehet vizsgálat közben, felugrottam, hogy mi történik, aztán megnézte, és kiderült, hogy csak a nyákdugó jött éppen kifele. Utána szólt, hogy fájni fog (és fájt is), megnézte a méhszáj átjárhatóságát. A külsö már nyílik, de a belső akkor még teljesen zárt volt. Baba leszállt, teljesen jó helyen van, de még kimozdítható. Utána leültünk, és kiszámoltuk, hogy azért néhány nap csúszás még akár bele is férhet :wink: , így csak hétfőn kell befeküdnöm, ha addig nincs baba. Péntek délelőtt már volt legalább néhány jósló fájásom, amik a vizsgálat után nagyon felerősödtek, és ami a legdurvább, hogy kb. 5 percenként jöttek. Kegyetlenül fájt, még a fürdő sem segített, Attila már vissza akart este menni, hogy ezek biztos igazi fájások, de sajna nem is hasonlítottak. Olyan 9 körül este el is múltak, azóta jönnek-mennek, és kibírhatóak. Kérdeztem a dokit, hogy mit tehetünk mi, hogy nyíljon az a méhszáj, azt mondta, hogy rosszalkodjunk, úgyhogy most receptre lehet összebújni! :oops: :lol: Szerintem van is eredménye, mert azóta rengeteg nyák távozott (én nem is tudtam, hogy az ilyen sok), gondolom (remélem) attól, hogy ahogy a méhnyak fölfele is nyílik, onnan is jön már ki. (Bocs, ha gusztustalan! :oops: ) Lépcsőzni fölösleges, az csak akkor segít, ha be van illeszkedve a koponya.
Holnap be kell mennem nst-re, hétfőn meg 10-kor befeküdni (persze, ha addig nincs baba). Ha a belső méhszáj nem kezd el nyílni, akkor mindenképp császár :cry: , mert úgy nem lehet burkot repeszteni, más indítás meg szóba se jöhet császár után. Ezen még csütörtökön este jól ki is buktam, hogy hogy van az, hogy van, aki a nemkívánt gyerekét egy nyilvános wc-ben kipottyantja, én meg a tervezett gyerekeimet hosszas felkészülés után meg sem próbálhatom rendesen megszülni. :roll:
Utána elindultunk haza, Attila tankolni akart, én meg valami husit venni vacsira, így újra felhívtam Anyumat, hogy nem lenne-e baj, ráér-e. Újra elmondta, hogy persze, menjünk nyugodtan. Mondanom se kell, hogy mikor hazaértünk, már az ablakban állt, mire felértünk, már a kabátja is rajta volt, és csörtetett kifele. :shock: Közben persze megjegyezte, hogy jó soká jöttünk!!! :evil: Annyira vacak, hogy rá vagyok utalva a Kevével! Legszívesebben jól leordítottam volna a fejét! A hab a tortán az volt, mikor már az ajtóban közölte, hogy akkor ők ma lemennek Kulcsra!!! :evil: K**** rendes, hogy a 42. héten vagyok, és még így stresszel is lelkileg, hogy nehogy szülni merjél, mert mi nem tudunk egy hétvégét a seggünkön ülni! :evil: És még este egyszer felhívott, hogy nyomatékosítsa, hogy akkor ők 9 körül indulnak, de mondtam neki, hogy már tájékoztatott, és letettem. (Ennek az az előzménye, hogy két hete azzal a csatakiáltással mentek el, hogy még most, aztán amíg nincs baba, addig nem, hogy ha kell jönni, akkor itt legyenek. Ehhez képest a múlt hétvégét sem hagyták ki, és a mostanit sem bírták! :evil: ) Legszivesebben nem is szólnék nekik ezek után ha van valami, csak ha már megvan a baba, akkor küldenék egy sms-t, de a Kevével ezt nem tehetem meg, elég trauma lesz neki, hogy nem leszek itthon napokig. :roll: :(
Na, jól kidühöngtem magam, bocs!

Keve viszont annyira aranyos! Továbbra is nagyon foglalkoztatja a kistesó, valamelyik nap még azt is mondta neki, hogy "Kistestó, vájlak!" :D Én csak lestem, aztán rájöttem, hogy néhány idegen már kérdezgette, hogy várja-e a kistestvért, így biztos onnan szedte. Szokta azt is mondani, hogy szereti a kistesót, ezt viszont nem tudom, honnan jön, mert mi tudatosan nem beszéltünk neki arról, hogy szeresse-e vagy sem.
Ami nagyon meglepett, hogy tegnap megnéztem a februári babásokat, persze ott már tele van képekkel. Keve egy pár perces, még meztelen babára elkezdett mutogatni, hogy "Ajanyos a kistestó, ott van a kistestó!" :shock: Egyre inkább kezdem elhinni, amit a nővérem olvasott valahol, hogy bizonyos korig a kicsik látják a babát a mama pocakjában. Sógornőm is babát vár, és neki zuhanyzásnál azt mondta a legkisebb fia, hogy "Egy ekkora baba van a hasadban.", és mutatta, hogy mekkora, meg hogy hol. A poén, hogy a terhességi hétnek megfelelő méretet és helyet mutatott, úgy, hogy akkor a gyerekek még nem tudták, hogy lesz kistesó! :shock:

Na, megyek, romantikus leszek, és szólok Attilának, hogy még dolga van, mert természetesen már a Keve előtt aludt.

Jó hosszú lettem.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: Ahogy ígértem, itt is vagyok :wink:
De csak röviden, mert a gyerekek szétkapnak :?

Tök jó, hogy holnapig kaptál haladékot :D Hátha ...
Sajnálom, hogy anyukáddal ilyen rossz a helyzet, mintha nem lenne most egyébként is elég bajod :(

Keve olyan kis okos! :) Kíváncsi vagyok mennyire jön ki majd rajta a testvérféltékenység.

Nst után légyszi mesélj, hogy mit mondtak!

Mennem kell, Aliz folyamatosan rángatja a gatyaszáram, és anyázik :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Eszter: Engem érdekel. Most újra elkezdtem kenegetni magam vele, de egyébként kételkedek benne, hogy használ is :? Mindenesetre ártani tuti nem árt :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


sziasztok

Lidke:Akkor hétfőn jó lenne,ha be is is indulna a szülés. Engem is befektettek,és én elég rosszul viseltem, nem tudtam pihenni, annyira kényelmetlen volt az ágy,meg maga a légkör se volt valami üdítő.

Vali: Apa 2 napos foci bajnokságon van, szóval ma is duóba nyomjuk :?

Eszti: én is Harryzek :) .Ha betudtál szerválni magadon kívűl 3 embert, én jelentkezem 5. főnek okszi? (Na ezt add össze :) )
Nálunk is van nasika, de szerencsére a csajom nem nagy étkű :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


...
Vendég
 


Boscó: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vanillka:köszi!!!szerintem jó lesz így! :lol:
Vendég
 


Lidke!
Ha véletlen ma megszülnél, hvj nyugodtan. Bemegyünk mi a Hannával. Ha anyukád ennyire izgul az unokája miatt.... Igaz, sajna meló van hétfőtől, de nehogymár Attila azért ne tudjon veled bemenni szülni, mert anyudék nem érnek haza időben.... :evil: :evil:

Juhhééé. :D Már csak 2 ember kell és megvagyunk! :D:D

Vali!
Szerintem ez jó lehet, mert Anewos. Ha más nem feszesebb lesz a bőröd. :D:D

Boscó!
A morcos kép nekem jobban bejöne. :D:D és ha már lúd, akkor én is kicserélem Hanna képét. Lassan egy évvel ezelőtti a kép :lol: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Szülés után tudtam, hogy ez történt, annak meg örültem, hogy a gátam nem repedt pedig az tul képp a jobbik eset.
A doki nem mondott rá semmit... azért elég zavaróak a vizelettartási problémáim, köhögésre, erőlködésre, vagy csak úgy is... :oops: :oops: :oops: (legutóbb mikor az Ikeában hánytam teljesen csurom pisi lettem) :oops: :oops: :oops:
Most olvastam utánna... kedden kifaggatom a dokit is... legutóbb épp egy klassz kis méh felvarró műtétet ecsetelt,erre kiderül nem is állok olyan távol a dologtól :(



Lidke
Te még mindig egyben????
Miattad nézek be ilyen sűrűn... ;)
Sajnálom, hogy ennyire nem segítőkész a mamád... :( azért ez szomorú! Miit csináltok ha mennio kell ők meg ilyen messze vannak épp? Van más alternatíva leadni Kevét?
Nem mondtad neki, hogy legutóbb azt ígérték a szülésig már nem mennek sehova?


Azt mondjuk nem értem, hogy méhszájérlelő zselét miért nem tudnak feltenni, hiszen abban ugyan az van mint amivel apa tud segíteni! :) hát akkor marad apa... mindent bele! :)


Mamik
Ha valakit érdekel a H&M-ben megint dupla akció van igaz mostanra már eléggé lefosztott a készlet de lehet érdemes elnézni! Pár száz forintért lehet ruhákat kapni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lidke: én itt lakom nem túl messze tőletek, úgyhogy ha valami van, szólj csak nyugodtan, megyek Lujzival Kevéhez :) A számomat tudod?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszi a Kevevigyázós felajánlásokat!
Egyébként lenne kire bíznom, ha sürgősen kéne menni, csak sajnos voltam olyan hülye, hogy mindig csak Anyumékra bíztam, így azt szokta meg. Igazából az lenne a bajom azzal, ha másra kéne bízni, hogy szegény, mi hirtelen elmegyünk, azt se tudja, hova, mikor jövünk, ő meg itt (vagy másnál) marad "egyedül". A lelkét féltem, így is olyan kis érzékeny, nehezen oldódik fel idegen helyen vagy idegen társaságban. :roll:

Még egyszer köszi, olyan jól esik, meg az is, hogy ennyien drukkoltok! :)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Most indulunk nst-re, drukkoljatok!
(Beszéltem a szülőszobával, azt mondták, most kevés szülés van, van hely.)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


vokeszti: (mint illetékes :) ).Létezik német oktatás kicsiknek? Csak angolt találtam a környékünkön, ezért gondoltam,hogy hátha te jobban informált vagy. Ugyi mi meg inkább németajkúak lennénk a "családfa" szerint :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lidke:

Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Lidke!
Drukkolok!!!!!!!!!!! :D:D:D:D


Gyöngyi!
Nem tudok róla. Én úgy tudom az ovi a legkorábbi német tanulási lehetőség.
Én Hannával rendszeresen hallgatok német gyerekzenéket és az altató dalai is németek. Persze emellett énekelek neki magyarul és angolul is. A hangkészlete ezzel megvan. Már mondogatok neki szavakat németül, de nem viszem még túlzásba. Szeretném, ha stabilan tudna magyarul és majd utána megtanul németül. Szerintem olyan 4 éves korára már folyékonyan fog neki menni. :D És akkor hozom majd neki a német rajzfilmeket meg a könyveket. :D
Vagy vannak ezek a villám német, amit lehet vele hallgattatni, már csak a hangok miatt.

Nem ismerem a Helen Doron módszert, igy nem tudok róla nyilatkozni. Talán Angi el tudná mondani, hogy szerinte működne-e németül is. Ők járnak angolra. :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Mi itthon. :( Baba jól van, a méhtevékenység meg laposabb volt, mint egy hónapja, pedig azt hittem, azt nem lehet túlszárnyalni. Holnap 10-re kell bemennem befeküdni, este még jövök.
Köszi a drukkokat!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: Ne keseredj el, addig még meg is szülhetsz :) Nekem is vasárnapról hétfőre virradó éjjel kezdett el szivárogni a magzatvizem, és reggel szültem :wink: :D
Ráadásul neked már nyákdugód sincs! Továbbra is nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! :D
Ha nincs semmi fejlemény, akkor holnap már meg is császároznak? Vagy a bentfekvéssel mennyi időt kapsz még?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


3 mondat:
Vali, de unatkozol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (reggel is itt vagy, most is :lol: :lol: )

Eszter, nekem kell kettő, és máris megvan az öt!!!!!! :D :D :D

Lidke, nagyon drukkolok!!!! :D :D :D

Holnap jövök, csá :D :D :D


Buli jó volt, majd jövök képekkel
vas
 
 


Ma voltunk anyummal vásárolni a H&M-ben illetve -ekben ugyanis a Camponát kivéve mindben voltunk.
Azt pl nem is tudtam, hogy a Vörösmasty téren kismamarucik is vannak és nagyon jók... szerintem...
vettem is egy felsőt 900 Ft-ért, meg egy inget 800-ért! :)
Összesen 13000 Ft-ot költöttünk mert nem csak saját részre vásároltunk (anyum fizette a javát :oops: ) 66000 helyett! Azért elég jó szerintem... azt tapasztaltam, hogy eléggé más a felhozatal üzletenként, a Vörösmarty téri a legnagyobb, a legnagyobb kínálattal is.... és van benne mozgólépcső ami Áronnak nagyon tetszett! :)
Kislányrucikból még rengeteg szebbnél szebb van (egynek én sem tudtam ellenálni 300 ft-ért)



Töltök képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lidke
Szorítunk!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Holnap töltjük a 29. hetet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lili számol: egy, kettő, háom, négy, haaat, nyolc, tíz :D

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!


Nekem is elszáll folyton! Grrr! :evil:

Lidke! Én is jönnék, csak szólj! De maximálisan megértem a dilemmádat.
Ugye, ugye? Én megmondtam, hogy össze kell bújni!!! :wink: Csak a receptnek hisz... :lol:

Képzeljétek, Zazi is bébibanzájba fog járni szerdán és pénteken, amikor én suliban vagyok. Most tartunk a beszokásnál, kíváncsi vagyok, hogy hogyan tudom holnap otthagyni. Merthogy holnap már ott kell hagynom egy fél órára. Holnapután pedig másfélre. Szerdán már élesben megy a dolog és megyek suliba. Húha.

Pénteken bevittem magammal a városba és sajnos egyáltalán nem tudunk A-ból B-be anélkül eljutni, hogy cipelném a seggét, ugyanis simán elindul másfelé és egyáltalán nem hallgat rám. Így a vége többnyire az, hogy loholok utána és felkapom, mert simán befut a forgalmas parkolókba is. :shock: Az sem konzekvens számára, hogy két pont között a legrövidebb út az egyenes... és sajnos SOHA nem ott van dolga, ahol nekem. Szerintetek mit csináljak? Gyerekhám? Babakocsi? Egyszerűen már nem bírom felkapkodni.

Lidke drukk drukk!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Mamacka! Haramiás pizsink nekünk is van! Szuperek a ruhák!

Lili csúcs! hehe :lol:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Mamacka:nagyon ügyesen vásároltatok!!!!! Eszméletlen jó cuccok!!! Tudod anno engem is megríkatott Vokeszti mikor felrakta Eráékról szóló igaz történetet!!! Akkor döbbentem rá, hogy mi a fenének nyafogok én, mikor igazából nincs is semmi bajom!! A baj az már tényleg az, ami Náluk van, és hogy mennyi erő és tartás van Erában, az példaértékű!!!Hú nem semmi Veled is mik történnek!Kedden jól faggasd kia d okid! Méhfelvarrás nem nagy kunszt,Anyósomnak megcsinálták, de azért remélem semmi ilyesmit nem kell rajtad műteni!

Pgyöngyi: Nagyon ügyes Lili.Ő is sokat beszél már akkor? Képzeld Fanni meg mutatja hogy kettő éves lesz! :lol:

Lidke: még mindig drukkolunk Nektek!!!És nagyon édes lehet Keve. Szülőkkel ne fogalkozz most!

Vokeszti: nem gond, én már lehet nem is kocsit veszek, hanem most Melitta emlékeztetett rá hogy van gyerekhám. Nekünk is hasznosabb lenne egy olyan :lol: :lol: :lol: Mert Nekem is csak akkor fogja végig a kezem Fannibaba, ha a másik kezét meg az apukája fogja. Cipelni a seggüket meg már ennyi idősen kicsit megerőltető :lol: Morcos kép? Ááá azt azért nem. Az nem ő igazából. De ezen a vigyorin, mindig megmosolygom. Nagyobb képet nem láthatnánk Hannáról? :wink: :wink:
Vendég
 


Ildi: Na ja :wink: De Lidke miatt muszáj benéznem, annyira izgulok érte :) Tudom milyen szar befeküdni, úgy elrontja a babavárás végét :(
De neked se szokásod hétvégente babanetezni :wink:

Mamacka: Tényleg nagyon jó vásárt csináltatok!
Az a lány ruci hanyas? Nagyon tetszik, el tudnék egyet képzelni Alizon is :)

Melitta: Húha, jól belecsaptok a lecsó közepébe :lol: Biztos jól fogja érezni magát Zazi, az a fél óra nem is olyan sok :)
Szerintem a babakocsi már nem igazán jó megoldás, a hám jobbnak tűnik, bár nem ismerem. Ha lesz nektek, várom a beszámolót róla, nálunk is elkélne 1-2 vásárláskor.
Most én azt vetettem be, hogy visszük a kismotort mindenhova, azzal tök jól elvan, és haladós is :wink: :lol: Ma is így vásároltunk a Corában :)

Gyöngyi: Lili is nagyon ügyes :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Gyöngyi,
ezt neked:
http://www.dinamoka.hu/ Itt van német kicsiknek.
Lidke,
drukkolok!
Mamacka,
gratula a férjednek a munkához! Szépeket vettél.
Boscó,
a lányod tündéri. :)

Most többet nem írok, mert hulla vagyok.
Jó éjt!
angi79
 
 


Sziasztok!

Kézenfogva haladás:
Nekem van egy tuti jó receptem, már több gyereknél is alkalmaztam, és mindnél bevált. Igazából a bébiszitter suliban tanultuk.
Rá kell szánni kb. 4-5 napot, amikor nem vagyunk kénytelenek bárhova is vinni magunkkal a gyereket. El kell neki minden nap mondani, hogy most elmegyünk ...-ba (itt a gyerek számára jó hely, pl. játszótér van), de csak akkor, ha fogod a kezemet, ha nem vagy hajlandó fogni, azonnal indulunk haza. Ezt be is kell tartani, úgy, hogy mikor elengedi, emlékeztetni kell rá, hogy ha nem fogod a kezem, indulunk haza, mert csak kézenfogva megyünk. Néhány nap alatt rájönnek, hogy tényleg nem érdemes elengedni, meg makacskodni. Ha sikerül, meg kell dicsérni, és még este is újra emlékeztetni rá, hogy milyen ügyes volt.
Kevével megcsináltam amint elkedtünk kocsi nélkül mászkálni, azóta ő nyújtja a kezét, max. akkor nem akarja, ha nagyon fáradt, de akkor úgysem lehet vele mit kezdeni, csak a cipeléssel egyezik ki.
Erről jut eszembe! 38 hetesen még hazacipeltette magát velem, mert elaludt hazafele jövet (Anyuméknál voltunk, hozzájuk nem lehet kocsival menni), aztán föl a lépcsőn, be a szobába, és amint letettem, fölébredt! Pedig a járműveken mindent megpróbáltam, hogy fölkeljen, még majdnem ki is esett hanyatt a kezemből, de a szeme se rebbent! :evil:

Vali!
Holnapra még nincs műtét tervezve, legkorábban kedden. Már nem tudom, mi lenne a jobb, mert lehet, hogy ha a baba jól van, akkor még egy-két napig kérhetnék haladékot, csak hát nekem a Kevére is gondolnom kell, hogy ne legyen túl sokat nélkülem. :roll:

Mamacka!
De szupi cuccokat vettetek! :) Attilát pont most bíztam meg, hogy vegyen pár harisnyát a kölyköknek (nálunk az fogyóeszköz :roll: ). Melyikben kaptatok?
Kedden drukkolok majd, szerintem írd fel előre a kérdéseidet, nehogy ott lányos zavarodban ne jusson eszedbe valami. Jól emlékszem, hogy lesznek babakukucskák is a héten? :)

Gyöngyi!
Nálatok legalább kettesével megy! Keve hatig elszámol, utána pedig mindig a kilenc, és a tíz következik, de ha segítek neki, akkor a tíz után jöhet a hét és a nyolc is. :)

Melitta!
Ez a bölcsi(?)-s dolog izgalmasan hangzik! Drukk, hogy minden rendben menjen, bár így, ottalvás nélkül szerintem nem lesz gond, hogy nem több hét a beszoktatás. Persze minden gyerek más...

Boscó!
Vigyorgós Fannika nagyon édes!!! :D Lehet kérni nagyban is?

Lányok!
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy ennyien drukkoltok, eszméletlen jól esik, érzem is a pozitív erőket! :) Olyan jó, hogy így átérzitek a helyzetet, sajnos van olyan a környezetemben, aki naponta megkérdezi, hogy "Mi van, sose fog ez a baba kibújni?", meg hasonló kedveseket, pl.: "Még mindig nem szültél meg? Jaj, hát pedig én már azt hittem... És akkor most mi lesz?" Ezt is naponta, kb. négy hete! :evil:

Keve-száj:

Este Attila forgatta a levegőben, Keve néha kinézett rám. Mikor már szédült, egyszercsak megszólal: "Anyuszi eldőlt!" :lol:

Pakolászik, közben a kezébe kerül a cd, amit a fotós csinált, a borítóján fénykép rólam. Keve mindent félretett, és közben felsorolta: "Tojj, notesz, tejefon, Anyuszi a szd-ben, megnézzük,..." és már ült is le vele kinyitni. :lol:

Jaj, annyira sajnálom szegénykét, meg persze magamat is! Egész éjszakát még sose voltunk egymás nélkül. :cry: Még az a szerencse, hogy Attilával szokott aludni mikor én hajnalig bent vagyok.
Holnap 10-re megyek, de már most várom, hogy délután jöjjenek Apucival látogatni! :wink:

Más: Nyáron kinek lenne kedve babatalizni Kulcson? (60 km Budapesttől a 6-os úton, vagy az M6-oson) Mikor Anyumék nyaralnak, vagy csak Pesten vannak, akkor mi rá szoktunk szabadulni a házra, van kert is, csak nincs a szomszédban, de kb. 3/4 óra alatt lent lehet lenni. Hmmm?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Ja!

Attilát megbíztam, hogy minden este számoljon be a helyzetről, ha nem jönne, az azt jelenti, hogy a Keve altatta el őt.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Mamacka!
Még neked akartam, hogy az összebújás azért más, mert úgy természetes prosztaglandin kerül a méhszájra, míg az érlelőben mesterséges van, ami gyakran vezet szövődményekhez. Leggyakoribb a meconiumos magzatvíz (Kevéé az volt az érlelő után), de császár után még a hegszétválás is szóba jöhet. Az összebújásnál szövődmények nem ismeretesek. Másik előnye, hogy a nő izgalmi állapotban oxitocint termel.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


És a spermium is jócskán besegít, nem csak a nő szervezete! ;)
Én nem gondolom, hogy Babácska ne lenne jól odabent. Mindenképpen be kell feküdnöd? Nem lehet estére kijönni? Mert indítani tényleg nem lenne jó, viszont lehet, hogy simán el van számolva. Vagy az szóba sem jöhet? Én azért drukkdrukk továbbra is!

Kézfogás: ez nálunk is működik alkalmanként. Amikor kedve van hozzá.
Találtam olyan hámot, ami hátizsák és nem csak egy póráz. Talán ez nem olyan megalázó és ráadásul folyton követeli a saját hátizsákját. Lehet, hogy ez lesz az első. :D

Motor: Nekem nagy dzsolidzsókerem volt, de sajnos azzal ugyanez a helyzet. A célunk eltérő, s azzal még gyorsabb :shock: Szóval én azt most inkább csak hazai terepen...

Kulcs: mi szoktunk oda járni, mert apa Dújvárosi származású és van olyan barátja, akinek ott van háza. Én ismerem, benne vagyok. Cserébe tudok ajánlani egy kábé 1 óra 20 perces Balcsit. Hmmm?

Ildi! Köszi, a vesegörcs abbamaradt két nap után. Lehet, hogy csak egy sima felfázás volt. Szerencsére. JA! És ismerlek! :wink:

Szépeket!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta!
A prosztaglandin méhszájra kerülését a spermiumra értettem. :oops: :lol: Elszámolás nálunk szóba sem jöhet, nálunk a babagyártásnak mindkétszer pontos dátuma volt. Kevével a legnagyobb esély miatt, most meg kislányra gyúrtunk. A doki még így is rendes volt, mert nem az összehozás dátumát nézte, hanem megkérdezte, hogy ugye jól emlékszik, hogy nekem hosszabbak szoktak lenni a ciklusaim? :wink: Így még pont nyertünk három napot, ami a hétvége lett. :)
Kulcs: szuper! Akkor összehozzuk, Attilával már este beszéltünk róla, hogy jó lenne, az idén úgysem megyünk sehova a baba miatt.
Kézfogási módszert úgy kell kivitelezni, hogy ha nem fogja, akkor azonnal hazamenni, és csak másnap próbálkozni újra, így ha nincs kedve hozzá, akkor jön is rögtön a megtorlás. :lol:
Balcsi jól hangzik! :D Remélem, ez a baba is jól fogja bírni az autózást, hányós babával nem szivesen indulnék neki. :roll:


Nem tudok aludni, olyan erős jóslóim vannak. Most fürödtem meg, ott kettő között majdnem elbóbiskoltam, de aztán csak jött a következő. :evil: Ha már nem történik semmi, legalább jóslók se lennének! :evil:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Most indulunk be. Nem az igaziak szerintem a fájások, de mikor írtam az előzőt, akkor 4, aztán 3, most már 2 percenként jönnek, 40-50 másodpercig tartanak, és naaaaaaaaagyon fájnak, csak nem fönt. :roll: Ha nem lett volna császár, nem mennék még, de így jobban örülnék, ha rámnézne valami hozzáértő.
Drukkoljatok!!!

Puszi,

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: Éreztem, hoyg be kell néznem indulás előtt :D
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Remélem nemsoká meg lesz az a babó :lol: :lol: :lol:

Várom Attilát, hogy jöjjön a jó hírekkel! :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: