Juba, köszi

, én sem tudok választani, egyszerűen mind nagggyon tuti

!
Nyaralni mi sem járunk túl gyakran

. 3 éve voltunk hárman a Balcsin, akkor megfogadtam, hogy akárhogy is, de minden nyáron megyünk, annyira szuper volt, és annyira feltöltődtem

. Azóta sem voltunk hárman, bár én Bencével és a nagy pocakommal voltam a barátnőmmel és az ő 2 gyerekével, jó volt, de fárasztó is

.
Egyébként én nem is vágyom a Balcsinál tovább, mi imádjuk

, bár én nagy hegymászó voltam, amíg bírtam magam vonszolni, de ezzel a súllyal...

.
Timi26, én azt mondanám, ha Rebeka szeretne tanulni, ne tagadd meg tőle. Én mire iskolába kerültem, folyékonyan olvastam. Nagyon érdekelt, gyakorlatilag egy nyár alatt tanultam meg, szaladgáltam az újsággal mamám után, hogy melyik betű mi, ő pedig a homokba rajzolta őket

. A délelőttös tantónénim csodálatos volt, ő külön foglalkozott velem, de a napközis nehezen emésztette meg, hogy a pad alatt "előre olvasok", és nem a többiekkel haladok

. Ma már- elvileg- a tanító néninek tudnia kell differentáltan kezelnie a gyerekeket, nálunk első osztályban 6-8 éves gyerekek vannak. Szerintem abból nem lehet baj, ha megtanul olvasni, az írás viszont kemény dió, abból lehetnek gondok.
Silka, köszönöm! Életjelet gyakrabban

!
Regi, anyóséknál ebédeltetek

? Puhul

?
Maggie, gyönyörűek a gyerekeid (bár a nagyokra már inkább azt illene írnom, milyen helyes srácok

)

!
Mmarica, Linike csodaszép (és milyen divatos) csajszi

!
Akkor most elolvasom, amit azóta írtatok, amióta írok

!!
De először is:
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám, tündériek vagytok

!!