A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:11-kor.
Vendég

Nici - Nagyon cukik a ruhácskák :)
A C&A-ba már be sem mertünk menni .. mert 900Ft-unk maradt :D úgyhogy húztunk haza :D

Csöppke
- Igen, a Címponásban voltunk mi is és nagyon gyér .. de mi mindent megvettünk amit lehetett :D :D
És voltak rugik 44-es és 50-es méretben :shock: :shock: olyan kis cukik voltak .. de hát alap, hogy nem vettünk .. :lol:

Mamacka
- Sajnálom a panaszaid :( Én ugyan császárra készülök, jógán mégis csináltam a hüvelytornát .. hasznos dolog egy nőnek .. szüléstől függetlenül is - a későbbiekben :) ;)

Bambi
- Most filmet fogunk nézni, csak bekukkantottam .. de utána frissítem a táblát, és még ma feldobom ;) :) Csomó minden jött priviben, úgyhogy azokat bevésem!!! :)

Kép
szösszenet

Hüvelytornán persze komplett intim-tornát értek .. mert ugye nem csak a hüvely, hanem a húgycső körüli izmot és a végbél izmokat is tornáztatjuk :)
Hasznos-Hasznos .. bár szerintem kell jó pár hónap, míg eredményes .. ezért szokták a várandósság elején már elkezdeni.

Kép
szösszenet

Köszi szössz, Nono, Mamacka!

Nono, a szoknya 400 Ft körül volt a H&M-ben, a felső 1000 a C&A-ban, szerintem nagyon megérte, főleg a szoknya, a felső máshol is ennyi...
Szössz, nagyon cukik a Tieid is, abból van olyan, amit pl én már nem is láttam egyik boltban sem!
Sajna nekem is volt egy csomó, ami nagyon tetszett, de az mind 44-50-es volt :( Gondolom abból azért van olyan sok, mert senki nem veszi, azért szerencsére annyira nem gyakori az ilyen pici baba :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:11-kor.
Vendég

Ismerős, bár nálunk a cipő mindig téma, gyorsan nő a lába :)
Remélem előbb utóbb megáll azért, mert elég nagy már a korához képest, csakhát ugye apja sem él kis lábon (45-46), asszem Őt örökölte :D Na de Ő lány, úgyhogy sok lesz a "jóból" :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:12-kor.
Vendég

Figyelünk majd mi is rá!
Párom unokahúgának is mindig nagy lába volt, most 1-2 éve megállt, sztem már nem fog tovább nőni, de Ő 18 éves, és 41-es a lába... viszont egészséges, remélem mi is azok leszünk!
Mekkora a lába Szonjának?

nici

Hosszú volt a mai nap, elfáradtam, megyek lefekszem! További kellemes estét mindenkinek, és jóéjt!

nici

Csajok!

Nagyon ügyin vásároltatok..sok sok gratula.
mi ma vettünk tetra pelusokat meg nekem zoknit meg bugyikát meg még 3 dbos 56os rugit a tescoban..mondtam anyának inkább vegye meg azt mint virágot névnapra...
sőt nem is tudom mi történt anyósomékkal kaptam tölük spagettis tál készletet meg kávás készletet meg 10000 FTot..nagyon meglepődtem.. :o

Zoli..na ő meg...kiboritott ma..ma névnapom alkalmából nem elég hogy 8kor keltem..egész nap rokonait kelett látogatnunk..pont MA...keresztapjáék meg a mamája tesójáék...utána anyjáék jöttek át..
ennyit arról hogy nekem van névnapom..marhán szomoru voltam.
mire mindenki elment meg kezdett készülödni mert ment szülinapi bulira.
arra pedig hogy engem miért nem vitt vacsizni mikor tudta hogy csak erre vágyom nekem nem is válaszolt..a hugának mondott annyit hogy multhéten voltunk minek mennénk ma is..
persze multhéten torkos csütörtökön voltunk.és nem ketten..mind1
mondtam neki ne vegyen nekem semmit..erre vett kinjában mivel semmi ötlete nem volt 5 putonnyos tokaji aszut..hát jol kinevettem má bocs..
mondtam neki se virág se csoki nem kell...akkor miért pont borra vágynék??
csak egy vacsira vágytam.. :cry: mertha már azon kivül megakart volna lepni tudja hogy könyvnek tudok örülni még..mondtam is neki hogy szeretném megvenni a Vágy és Vezeklést..de ez sem jutott eszébe...
és akkor még egész nap a rokonait hallgasam is..
meg még most este itthon is hagyott egyedül..
és anyám szerint nem lesz jo hogy mindig baszogatom..má bocsánat a kifejezésért..de nem baszogatom csak alap figyelmességet várnék el..főleg most hogy terhes vagyok.
erre mindig csak azt kapom hogy irigy vagyok rá mert ő ma elmegy szorakozni kicsit..hát nem..
ha a mai nap éreztem volna a törödést ne mérdekelne hol van este..
bocsánat nem akarok panaszkodni..
fogtam magam és vettem melegszendvicskrémet és ettem melegszenyát..ja és még ahhoz is lusta volt hogy lemenjen nekem a boltba..de mikor hazaértem 5 percre rá elment mert a huga megkérte vigye el a barátjához..hát neszenekem..:S
annyira annyira szeretem és tudom hogy ő is ..csak nem birok beletörödni mikor ilyen ilyen hogyismondjam..értitek ugyis..
azt mondta max 2re itthon van..kiváncsi leszek..
néha nem tudom hogy én vagyok e tényleg hárpia vagy ő tul link...
csajok ezek a Zolik mind ilyenek? :lol:

amugy az lett a eredménye a egész napi rohangászásnak hogy állandoan bekeményedik a hasam..már vettem be rá gyogyszert és az ágybol irok.. :roll:

jajjj Szőlő neked is Boldog Névnapot..és minden Lilla babának is..azt hiszem van itt olyan akinek Lillus a kislánykája :D
:roll:

na bedugulok..

ja és köszönöm a cd tippet azthiszem Ercsinek vagy Eminek..jajj megint annyira koma vagyok hogy nem emlékszem..kettőtöket mindig összekavargállak :D
Vendég

Tábla:

Kép

Kép
szösszenet

Jó reggelt!

Szössz: habár én nem ott vettem, de elég olcsón lehet kapni a Bartók B. úti Kismamabolt.hu-ban (Mammystic, Lágymányosi és Gárdonyi között) szoptatósmelltartót. De ami igazán tartós és bárhol hozzájutsz és kb 1.500-2.000 körül van, az a Dorina.

Tegnap beugrottunk a Corába a babahetek utsó pillanatában és megvettük a matracot és a baldachintartót, úgyhogy Pumpóka baldachinját holnap már rá is tudom próbálni!!:) Igaz, hogy a 60x120-as, huzatos matrac nem volt 2.690.-ért, de vettünk egy huzattalant és varrok rá huzatot.

Tegnap este valami brutál volt a Fiam/lányom, azt hittem szétrúg teljesen! Férjem mondta: már az is baj, ha sokat mozog? :) Néha nagyon fájt...na, megyek, elintézek valamit, aztán még visszafekszem, csak Andris felébredt és gyorsan bepelenkáztam/megetettem, hátha visszaalszik :roll: :?:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Akit esetleg még érint:

Tescoban épp aktuális:

Kép

Kép
klarka

Meg még ezek is:

Kép

Kép
klarka

Húúúú, de szép rucikat vettetek csajok!

Én tegnap-előtt a halálomon voltam, végighánytam az éjszakát, fájt a fejem, vérnyomásom első értéke az egekben, a másik meg totál alacsony. Ez hogy lehet? Nem találtam erről semmit... :shock: Ja, és nyitott méhszájasok, szed vki Diadhyllint? (Bár, ott pont a vérnyomásesés a mellékhatás...) A sav miatt semmit nem tudok csinálni, ráadásul, már az evés és ivás minden egyes falatja és kortya fáj....Kész vagyok....

(Nekem azt mondták többen is, hogy az intimtorna is okozhat méhszáj-nyílást, idő előtt...hát, én csináltam és láááám....szóval, azért ezt is óvatosan... :(

Pumpóka, köszi a z újságot, jelentek, ha megérkezik!

Lilllák, utólag is boldog névnapot! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan benéztem, nagyjából visszaolvastam!
Mi is voltunk tegnap a tescoban! Vettünk 7 db-os bodyt, meg 3 db-os rugi készletet! Meg egy kis szoknyát bodyval. (majd holnap teszek fel én is képeket) Ja, meg takarót. hálózsákot, amit asszem már többen is mutiztatok itt! (azt a nyers színűt) nagyon jó anyaga van! És tescoban is vannak nagy leértékelések. Pl. is kord nacit 300 ft-ért vettünk!

Hú, amiket írtatok itt a hüvelyi szülésről. Ebből a szempontból viszont jobb a császár!! Én ezért nem is aggasztom magam, hogy természetesen szeretnék szülni... majd a természet eldönti, hogy melyik úton jöjjön a baba!

Holnap én is megyek délelőtt szülésfelkészítő tanfolyamra! Most indul, és minden hétfőn lesz.

Mostanában Zsófi is érdekeseket művel a pocimban! De örülök neki, pedig néha fel is szisszenek... :roll: :D

Jó kis rucikat vett mindneki!!!

Kép
gabo001

Nici,
kérdezted, hogy hol vettem a napozókat. Nos, azok a törökbálinti Corából valók. Még volt belőlük, amikor vettük. Egyébként azt hiszem 215 Ft volt darabja...
Egyébként nagyon édi rucikat vettél te is.

Szöszke,
Az a prios csíkos napozó nagyon édi!!!!!

Litu,
Teljesen megértelek. Kicsit lehetne figyelmesebb a férjed! Szerintem egyáltalán nem szép dolog, hogy elmegy mulatni téged meg otthon hagy egyedül!! Ha megszületik a baba, akkor is ezt fogja csinálni?
Én biztos, hogy nagyon besértődnék, ha az uram állandóan bulizna hétvégén!

Babyteve, Mamacka
Jobbulást nektek!!

Úgy látszik, így a végére mindenki kezd leereszteni picit. Hova tűnt az energiánk lányok????

Kép
emi29

Klarka - Köszi, az hozzánk is közel van, felírom, hogy ott van olcsó szoptatós melltartó ;) Ezzel a Dorinával hasonló áron én is találkoztam több helyen .. de a lényeg, hogy a végénne kelljen sokat kocsikáznunk semmiért :)

A Tescos újságba bepillantottam .. szuperek ezek az akciók :)
Nekünk a rózsaszín 3db-os rövidujjú body szett megvan :)
Amúgy valaki írta, hogy a Tesco "szar" .. alapjáraton én is így gondolom .. de pl. ruhákban az Auchan nevenincs összedobált semmilyen tartású cuccaihoz képeste ez a "Cherokee" nagyon jónak tűnik. És én amit kaptam kölcsön rucikat, abban fellelek sok ilyet! (csak persze a fiús szetteket...) És nagyon jó állapotban vannak . nincsenek kifakulva .. stb. Szóval én bátran veszem!
Nekem amúgy az egyik hálóingem is "Cherokee" .. az a kedvencünk :) Annyira aranyos :)

Babyteve - Jajj te szegény!!! :( :( Jobbulást neked!! Nagyon rossz lehet így a végefelé ilyen szarul lenni .. hányni .. stb. :(
Mindenképp kérdezz rá a dokinál, hogy ez az ingadozás mitől lehet ..
Az intim tornát már én sem csinálom .. kb. a 28. héten abbahagytam .. már nem esik jól feszegetni ..

Gaboo - Mutasd majd meg miket vettél, bár nagy részét sejtem :) Azt hiszem azt a hálózsákot mondod, ami nekünk is van .. bézs színű, és nyuszis .. :) Annyira édes! És tényleg nagyon jó anyag!!
Mennyire vagytok berózsaszínesedve most, hogy már tuti, hogy Zsófi kiscsaj?? :D :D Mi már a H&M-ben direkt nem vettünk rózsaszínt .. annyira tele vagyunk :lol:

Emi
- Igen, a piros rugi nekünk is nagyon bejön!! Bár gondolkodtam rajta, mert csak 56-os méretben volt jó .. az meg nyáron nem esélyes, hogy jó legyen rá .. de kiszámoltam, és 400 Ft-ra jött ki .. így úgy gondoltam, ha csak itthon egyszer ráadom, már akkor megérte ..
De ha Alíz pinduri lesz, akkor van esélyünk, hogy június-júliusban még jó rá .. majd kiderül :)

Lituka
- Én teljesen kiakadtam azon, amit írtál .. nem is akarok belemenni :( Nagyon sajnálom, hogy így kell babát várj :( MAgába nézhetne a Párod!
Én egy rock-zenésszel élek együtt, és mégsem vagyok egyedül hagyva szinte soha!!!! Ha koncertje van kis, füstös helyen, akkor persze itthon várom .. de kezdés előtt hív, és utána is .. és szalad is haza hozzánk. Ez annyira alap kellene, hogy legyen ...

Kép
szösszenet

Emi!Hát ez tényleg így van,hogy a végére elfogy az energia. Nekem tegnap óta a derekam fáj nagyon, alig bírok mozogni. Már a pocakomtól is nehezen megy pl. az ágyban az egyik oldalamról a másikra fordulás. (most +8 kg-nál tartok). El is felejtettem, hogy ilyen nehéz az utolsó három hónap.

Lituka!Ez tényleg nem szép dolog a férjedtől. Ő is olyan fiatal, mint te? Ha jól emlékszem te 21 éves vagy. Lehet, hogy még komolyodnia kell. A férfiak később érnek. Szerintem, ha megszületik a baba, meg fog változni. Én is 21 évesen szültem az elsőt, de az én férjem akkor 28 éves volt, így nem voltak ilyen gondjaink.

Szépek a ruhák, amiket felraktatok!
emma2008

SZösszenet!Egyetértek veled a Cherokee márkával kapcsolatban. A bébi holmija szerintem is jó, és még ízléses is!
emma2008

Jobb reggelt lányok!

Én egyre szarabbul, most már köhögök is. Fantasztikus érzés.... :evil:

Szössz!
Én irtam a Tecsó gazdaságosan szar termékeket, de nem a rucikra gondoltam, én úgy azokra az olcsó gazdaságosokra...
A ruhákkal meg vagyok elégedve... :wink:

Babyteve!
Nem irigyellek... :(

Lituka!
Most mondjam, hogy mostanában kezdek megint kibukni énis Zolimon?? :evil: Csak nálunk ez úgy van, hogy elvileg 9-ig van nyitva az áruház, tehát ha nem zárós, akkor max. negyed11-kor itthon kéne legyen... szerinted itthon van? Direkt felhivom, hogy szia szivem, merre vagy? Erra közli, hogy most indul.... :evil: és nem zárt... na, ilyenkor felmegy a pumpám rendesen, hogy a hócipőm kivan vele... ja és közli, hogy megvárta az xy-t, mert az zárt... miért várta meg??? Nem egész nap össze vannak zárva abban a retkes áruházban? Nincs elég idejük beszélgetni vagy akármi reggel 6-tól este 9-ig? Még zárás után neki ott kell maradnia jártatni a száját??? Persze, jópár sör kiséretében! Mert megérzem, hisz szaglásom, mint egy vadászkutyáé! Az a szép, amikor zárás után is elmegy sörözni, na, akkor hajnal 1-fél2 előtt nem jön haza. És én sem értem veled együtt, hogy amikor úgyis olyan keveset vagyunk együtt, akkor miért azzal kell még eltölteni plusz órákat, akivel amúgyis napi 15-17órát együtt van???? :evil: Robbanni tudnék... :evil: Tegnap is eljátszotta, várom haza, mondja, nem zár és siet... felhivom fél11-kor hogy hol van, 5x hivom, mert nem veszi fel azt a sz...ba........szott telefont!!! Felveszi nagy kegyesen, mondom, miújság? Erre közli, mindjárt indulok, csak megvártam a Ferit, mert zárt! :x Hát mondtam, hogy nagyon édes vagy, hogy aggódsz a munkatársadért és megvártad, nem számit, hogy én meg hulla szarul vagyok és várlak itthon, de te csak várd meg, mert neki biztosan nagyobb szüksége van rád, mint nekem... :evil:
Na, énis eldugulok.... de teljesen meg tudlak érteni!!!! Tudom, mit érzel!!! Ilyet nekem is csinált már, hogy elment bulizni (még az elején) nélkülem!
De most úgy látom, megint helyre kell tegyem, mert folytatni fogja... és ha türöm csendben, akkor méginkább csinálja! Úgyhogy lehet, ma lesz a napja vagy holnap (szabadnapos lesz) hogy beolvasok neki! Amúgy is jó a kedvem, meg a közérzetem is!
No, csitt van Ági!!!! :twisted:
Vendég

[quote="pumpóka"]S írta:pumpókazössz!
Én irtam a Tecsó gazdaságosan szar termékeket, de nem a rucikra gondoltam, én úgy azokra az olcsó gazdaságosokra...
A ruhákkal meg vagyok elégedve... :wink:

Hát igen .. azok nekem is ebbe a kategóriába tartoznak :D
Mi amúgy azóta megyünk egyáltalán Tescoba, amióta itt olvastam, hogy milyen jó áron vannak babaruhák .. De azóta rászoktunk az almás táskára, amit viszont ott lehet kapni, úgyhogy néha betévedünk :lol: :lol: :lol:

Sajnálom, hogy a te párod sem jeleskedik a figyelmességben :( ...
Remélem tudsz vele beszélni, és javul a helyzet ;)

Kép
szösszenet

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:12-kor.
Vendég

Sziasztok!

Lituka, Pumpóka: nagyon sajnálom, hogy ennyire nem megértőek a párjaitok! :( Jó tanáccsal nem nagyon tudok szolgálni, mert Zorroapu nem megy szinte sehova egyedül... pedig sose mondtam neki, hogy ne menjen, egyszerűen ilyen! Ha mégis megy, akkor mindig úgy igazítja, hogy akkor legyen, amikor nekem valamilyen programom van... Szerintem egyébként csak az segít, ha leültök és megbeszélitek... elvégre szóból ért az ember! Vagy nem tudom... :roll:

Babyteve: jobbulást! Nagyon rossz lehet neked ennyi bajjal, de tarts ki!

Nekünk ma megint sikerült vásárolgatnunk! Most épp a Corában! Pedig nem akartunk! Vagyis hasznos dolgokat igen (orsszívó-porszívót, tena extrát, eldobható bugyit szülés utánra), de babaruhákat nem! Ehhez képest volt azért egy 6-8 darab, amit nem tudtunk otthagyni... Majd felrakom őket, csak még le kell fótoznom...
Meg mostam is jó sokat tegnap! Az összes eddigi babarucit kimostam, már csak vasalni kell őket! Ja, meg elkészült a dekoráció is a Beni-sarokban, majd arról is mutatok képet!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

sziasztok!
Most értünk haza párom keresztszüleitől, és hamarosan neki állok a rakott krumplinak, csak gondoltam gyűjtök egy kis erőt és bekapcsolom a babanetet! Mostanában nem nagyon írtam, de viszont minden olvastam, még mindig időhiányban szenvedek. Még 2 hétig dolgozom és vége...Olyan furcsa, persze várom már nagyon! Nem kell óracsörgésre hajnalban kelni, végig szenvedni bkv-val a városon, és fél5-ig bent lenni...
Képzeljétek mi is megcsináltuk már a baba szobáját!Majd teszek fel képeket. Olyan szépek azok is, amit mutattatok!!
Babyteve, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Fejfájás, hányás, vérnyomi ingadozás és még a sav is....Külön-külön is elég lenne. Nekem most pár napja rendben van a savam. Ja, én nem szedek dyadhilin-t (nem is hallottam róla) de ezek szerint jobb is, mert nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom.

Lányok, köszi a bíztatást a nyitott külső méhszájjal kapcsolatosan, arra jutottam, hogy mindent csinálok u.úgy, ahogy eddig (amíg a belső mészáj zárt) csak nem cipekedek és végre abbahagyom a hajlongást.Persze néha nem bírom ki, de muszáj.

A napokban megvettük mi is a hálóingeket, már csak egy papucs kéne, Tena betét, bugyi és piperecuccok. A babának még kád, állvány, pelenka, orrszívó és lázmérő. Tényleg, szerintetek milyet vegyek digit. fül, vagy digit. homlok lázmérőt?
Mosmár hamarosan összerakom a batyukat, biztos ami biztos....(bár még remélem nem kerül rá sor)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tim27 2008.11.21 12:55-kor.

Kép
tim27

Sziasztok!

Én is megvagyok ám...csak egy kicsit eltűntem a hétvégére...És rögtön már annyit írtatok,hogy elolvasgattam,mégis fele kiszállt a fejemből... :oops: :oops:

mamacka,pumpóka,babyteve: jobbulást nektek!!

Akik a hétvégén sikeresen beújítottak ruhaszerzeményekkel,nagy nagy gratuláció!!Szépségesek! :wink: De mifelénk miért nincs H&M? :cry: :cry: ilyen akciókkal könnyű jó áron vásárolni! :wink: De azért örülök veletek!!

Na azért tegnap én is jól elvoltam. :wink: Kimostam az újonnan vett babarucikat,és közben csöpögtem a gyönyörtől! :wink: Nagyon finom illatuk lett.Holnap meg kivasalom őket. :wink: Amúgy én hála jól vagyok,csak annyi bajom van hogy kórosan fáradt vagyok már szerintem.Nagyon nagyon kicsi a fizikai teherbíró képességem már! :cry: Hát a 3kiló baba a pocimban gondolom mégiscsak 3 kiló,biztos ezért fáradok már ilyen eszméletlen hamar...de olyanokat rugdosódott ma már. :wink: nagyon édes!! :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, olvastam,hogy mit mondott a másik doki, és hogy milyen szép nagy a babád!Ez tényleg jó hír, főleg így, ha korábban kell kibújnia már szép éretten vág neki a kinti létnek!

Emi, kitartás neked is a munkahelyen, már nem sok van vissza!Ismét nagyon szép rucikat tettél fel! (épp azon meditáltam,hogy milyen kár, hogy ez a sok szép ruha nem nő párhuzamosan együtt a gyerekkel...Eltudnám viselni)

Mamacka, örülök,hogy van újra állása a férjednek, még ha messze is van!Annak viszont kevésbé :( amit írtál a hüvelyrepedésről. Én is eléggé félek,hogy vmi "maradandó" sérülést ne szerezzek...

Szőlő, Lituka nagyon boldog NÉVNAPOT!! :)

Zorróné, én is állandóan így járok, mint Ti. Elindulunk bugyit, betétet, melltartót, orrszívót nézni és helyette babaruhával térünk haza...Már mi sem szándékozunk több rucit venni, most már tényleg a szüks. dolgokat kell megvenni.

Pumpóka, remélem már jobban vagy!!Jobb délutánt/estét neked is!
Lituka, Pumpóka én azt mondom, ne hagyjátok magatokat...Lehet, hogy elég vaskalapos vagyok, de nekem nagyon rosszul esnének azok a dolgok, amiket írtatok..

Szösszenet, örülök, hogy azért vmennyire de még bírja a derekad a megpróbáltatásokat. Ja, és nagyon szép a gyerekszobátok!!
Timi

Kép
tim27

Mezsó, mivel mostad ki a ruhákat? (olvastam, korábban volt téma, hogy esetleg a gabi irritációt okozhat-én pont azt akartam venni, és már nem tudom, mi legyen) És mekkora hőfokon?
Én is akarok már jó kis :D baba illatot érezni!!

Kép
tim27

Pumpóka,
jobbulást neked is!
Sajnálom, amiket a párodról írtál.

Az én párom, nem kimaradós típus, de most el is várom tőle, hogy minél több időt töltsön velünk. Én már nem igazán tudok kimozdulni, fáradt vagyok, fáj mindenen, nekem rosszul esne, ha bulizni járna, amikor tudná, hogy én itthon szenvedek. Ennyit igazán bevállalhat ő is a terhességből. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 9 hónapig minden este üljön mellettem, hanem azt, hogy igyekezzen minél inkább lecsökkenteni a kimaradásokat...
Miért csak a nőnek kell áldozatokat hoznia???

Emma,
derákfájás, hátfájás ne is mondd!! Együttérzek veled.

Timi,
Csini kismama vagy! Várom nagyon a képeket a szobáról!
Lázmérővel kapcsolatban én azt hallottam és tapasztaltam, hogy a fülhőmérők nem igazán pontosak. A nővéreméknek Philips van, több mint 10000-be került pár évvel ezelőtt. Pár hónapja nálunk aludtak a gyerekekkel és a nagy belázasodott. A fülhőmérő percenként más eredményt mutatott... a vége az lett, hogy elővettem a mi ezeréves higanyos lázmérőnket és azzal mértük meg a lázát....
Gratula a 33. héthez!

Kép
emi29

Timi,
Eddig úgy volt, hogy február 29-ig dologozom, de most már tuti, hogy még egy hetet ráhúzok. Egyébként betegállományba úgy tudok elmenni, ha a nődoki ad igazolást, vagy kiírhat simán a házidoki is? Nődokihoz csak 10-én kell mennem...

A rucikat én ariellel mostam ki és silan sensitiv öblitőt használtam, de itt a csajok ajánlották pl. a Gabit mosóport és öblítőt is. 40 fokon mostam mindent és utána maximális hőfokon vasaltam...

Kép
emi29

tim27: köszi,hát én is nagyon örülök a másik doki szavainak...bár az egyik mondatán mióta kijöttem tőle,azóta csüngök. :roll: "Ha 3 héten belül nem szül meg,akkor 3hét múlva várom vissza egy újabb kontrollra" :shock: :shock: :shock: Én nem hogy nem riadtam meg ettől a mondatától,hanem azóta nagyon nagy várakozással tekintek az előttem álló napok elé.Már elég régóta úgy érzem amúgy is hogy a mi drágaságunk hamarabb fog érkezni,de mióta a doki is mondta,azóta meg már készpénznek vettem. :oops: :) És várom őt már nagyon türelmetlenül. :oops: Ha hülye vagyok szólj/szóljatok rám...de érzem,tudom ha hamarabb jön nem lehet baja!Mert annyian mondták már szonográfusok,ilyen olyan dokik hogy milyen fejlett baba,meg hogy nincs-e elszámolva a terhességem,mert jóval idősebbnek tűnik mint a kora.

Én a folyékony mosószerét választottam a Dreftnek,a Baby&Soft elnevezésűt,és a Coccolino Sensitive öblítőt.És tetszik a végeredmény. :wink: Az első adagot kímélő programra raktam be/ami ha jól emlékszem 40fok/,a másodikat már arra a programra amivel a mi ruháinkat is mossuk,az meg 60fok.Remélem jól írtam a fokokat,mert a mi gépünkön csak a program száma van feltüntetve,és már évek óta nem nézem hány fok,mert berögzült már a dolog...

Kép

Kép
mezsó

Mezsó,
örülök, hogy jól vagytok!

Kép
emi29

Tim
Én normális digitálisat vennék, de állítólag a fülhőmérő sem rossz.
A digit lázmérők rugalmasak én ezt használtam szélcső gyanánt is.

Ma voltunk anyummal vásárolni a H&M-ben illetve -ekben ugyanis a Camponát kivéve mindben voltunk.
Azt pl nem is tudtam, hogy a Vörösmasty téren kismamarucik is vannak és nagyon jók... szerintem... vettem is egy felsőt 900 Ft-ért, meg egy inget 800-ért! :)
Összesen 13000 Ft-ot költöttünk mert nem csak saját részre vásároltunk (anyum fizette a javát :oops: ) 66000 helyett! Azért elég jó szerintem... azt tapasztaltam, hogy eléggé más a felhozatal üzletenként, a Vörösmarty téri a legnagyobb, a legnagyobb kínálattal is.... és van benne mozgólépcső ami Áronnak nagyon tetszett! :)
Kislányrucikból még rengeteg szebbnél szebb van (egynek én sem tudtam ellenálni 300 ft-ért) bébi méretben is, ha valakinek van ideje elugrani érdemes!!! igaz nem tudom meddig vannak nyitva.

Töltök képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

"Cherokee" jó rucikat gyárt!!!
Turikban is lehet találni gyakran, tartja a formályát.

Kép
Kép
Kép
mamacka

tim! én meg pont a digit. fülhőmérőt hallottam, hogy az nagyon jó, mert pár másodperc alatt mér. ez sem hátrány, ha izeg-mozog, nyűgös a baba. egyébként szerintem a test hőmérséklete persze, hogy állandóan változik pár tized fokot fel, vagy le. a homlok lázmérő állítólag nem jó. akkor már inkább a hagyományos. Én szerintem veszek digit. fülhőmérőt, meg hagyományosat is, de abból is digitálisat nem higanyost (ez csak 1-2 ezer ft), mert ez állítólag arra is jó, ha a babának székrekedése van, kicsit megpiszkálni vele.

Szöszi! mi a mostani uh. után kezdtünk le rózsaszínezni! :D De már van jó pár darab. igen, asszem az a hálózsák amit írtál, csak nem tudom pontosan, mert ránéztem a tescoban, aztán meg ott lett felejtve! de holnap megyek vissza, és megveszem, teszek fel képeket majd. ruhaügyileg már nekünk is le kell állni mert rengeteg van! most már be kell szerezni a drágább dolgokat is. (légzésfigyelő, lázmérő...)

mosószer: szerintem én is a Dreft-et veszem majd!

Kép
gabo001

Emi, köszi az infkat és a fülhőmérővel is sokat segítettél!!!Pont én is ilyen 10 e körüli összegben láttam az omkerben, és azon vacciláltam, hogy mennyire pontos. Akkor ezek szerint felejtő..
És szerinted/szerintetek a digitális homlokhőmérő jó/jobb??
Pont én is holnap hívom fel a háziorvosomat telefonon, hogy kell e vmi igazolás a nőgyógyásztól, ahhoz hogy tp-re kiírjon, mert már nem emlékszem anno mit mondott (még a legelején voltam nála, azóta nem) szóval, holnap du-án - ha előbb nem tudja vki - kiderítem. Sajnálom a plusz 1 hetet, remélem nagyon értékelnek Téged a melóhelyen!!

Mezsó, neked is köszi az infókat, és akkor úgy látom, 40 fokon mosom majd én is őket. Én is mosolyogtam anno sokat azon a mondaton, hogy ha 3 héten belül nem szül meg...stb. Jó fej!!
Nem semmi lehet ezzel a tudattal lenni, bár vmiért nekem is az az érzésem, hogy előbb meglesz mint április 6..... Azért is, mert a dokim mondta, hogy már a baba feje is teljesen beékelődött lent és a külső méhszáj is már nyitott. Szerintem márc. lesz belőle...
(Persze hallottam,hogy vki nyitott méhszájjal is túlhordta a gyerekét)
Tényleg lehet, hogy korábban elszámolták Neked, és ez a "rendes idő" a baba érettsége alapján!

Kép
tim27

Mosószernek a legjobb és legolcsóbb a mosószóda, öblítőnek az ecet!

Most én is vettem Gabit, kipróbálom... megvettem mire írta valaki, hogy esetleg gondot okozhat. Én azért bíztam benne mert a többi babaápoló terméke nagyon jó!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintem a homlokhőmérő nem olyan jó... de én ezeket csak kismamiktól hallotam, nekünk normál digitális van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza csak hoztam az itatópohár képét Mamackának és akit még érdekel..

Kép

Kép

Meg egy kis segítséget is kérnék..nagyon fáj a hátam Szösszenet és még aki kipróbálta mi az olaj neve ami segít nektek??

Próbálok olvasgatni...

KépKépKép
bambika

tiszta ciki vagyok nem tudom mi van velem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: formáját :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lázmérő: én Szandinak vettem anno cumis lázmérőt, mert nagy cumis volt, és azt gondolom jó hasznát vettem, pontosan mért (néha leellenőriztem hagyományossal), és nem is túl drága 3-4ezer Ft volt asszem!
De a hagyományos higanyos is jó volt, azt is használtuk!
Mamacka: szépek a rucik, én pont a Vörösmartyban nem voltam, de a Camponában is van mozgólépcső, és a babarucik pont az emeleten vannak :)
Tim: csini kismama vagy, jók a képek! :)
Tesco-s rucik: sztem is nagyon jók, tartósnak tűnnek, és kellemes az anyaguk!

Ma végre előszedtem a régi ruhákat, hát nem semmi volt, akadt olyan is, amire már nem is emlékeztem :)
Na most aztán van bőven ruhánk, a bodykból nem olyan sok, mert Szandit fürcsinél olajoztam anno, és befogta úgy őket, hogy nem tudom már kiszedni, viszont rugik, napozók, zoknik, kis pólók vannak szép számmal :)

Szössz, Szőlő: összeméregettem, és nekem még így a Tesco-s tűnik jó méretnek, megegyezik a régi 56-kal a mostani, a C&A-s pl picit nagyobb, de csak a bodyk... a rugik nagyjából egyeznek, bármelyik üzletét nézem!

nici

Timi,
szerintem is a normáli digitális hőmérő a legjobb.
A homlokról nem sokat hallottam....

Gabo,
nálunk nem 10-ed fokokat változott, hanem teljes fokokat, ráadásul mindkét fülében más és más értéket mutatott a fülhőmérő...

Mamacka,
azta, mennyit szép rucit vettél!! Azok az ingecskék nagyon édesek!

Kép
emi29

Szerintem is jók a cherokee babaruhák, viszont a C&A-sok szerintem tartósabbak lesznek. Igaz, még nincsen tapasztalatom de vasaláskor azért éreztem a két márka közti különbséget.
Persze ezeket a kis rucikat biztos nem tudják elnyűni a babák olyan gyorsan nőnek...

Kép
emi29

Bambi
Köszi ezt nem ismertem! Jópofa!

Emi
Tul képp anya vette mind a kismamarucikat is előre szülinapomra...

Kép
Kép
Kép
mamacka

szülinapomon már lehet nem is leszek kismam :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Nagyon rendes az anyukád!!!
Mikor lesz a szülinapod?

Kép
emi29

Sziasztok!

Nagyon szépek a rucik! Én már igyekszem messze elkerülni őket, már így is annyi van, hogy rá sem fogom tudni mindet adni. :D

Fülhőmérő,
nekem Braun van, még akkor vettem, mikor Dani született. Én nagyon szeretem. Doktornőm is ajánlotta és megmutatta, hogyan kell használni. Piciknél egy kicsit oldalirányba felfelé kell húzni a fület, hogy pontos értéket adjon. Én párszor összehasonlítottam a sima digitálissal és egyezett. Annyi, hogy a fülben mért hőből, 0,5öt le kell vonni.
Gyors és akkor is meg tudod mérni a gyerek lázát, ha alszik.

Lituka,
Mikor találkozol a Tímeával? Nekem egy ismerősöm most mondta, hogy egy másik szülésznő 35000 kért. :shock: :shock:
Majd még informálódok. Én legközelebb kb 4 hét múlva találkozok vele, amikor megyek NSTre.
Sajnálom, hogy rosszul sikerült a névnapod!

Az én férjem anno pont a baba születése után "őrült" meg. Volt hogy heti kétszer ment bulizni. Ez egy-két hónapig tartott. A mai fejével ő sem érti, hogy mi ütött akkor belé. Én mondjuk azóta több ismerőstől hallottam ilyet, sőt valamelyik női magazinban is olvastam róla, hogy némelyik férfi így dolgozza fel a baba születését és azt, hogy ő valamilyen szinten egy kicsit a háttérbe került.
Liza után már nem volt ilyen, remélem most sem lesz.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

emi: hát igen,azt hiszem bátran állíthatom,hogy jelenleg jól vagyunk.Kis drágaság rengeteget mozog ma a pocimban,és hiába szokott rá a gyomrom,és bordáim rugdosására,én még ezt is kellemesnek érzem. :wink: Mert legalább érzem,hogy mozog. :)

mamacka: rendes az anyukád nagyon! :) Babaruci képek szépségesek! :wink: Áronod elég kétségbeesettnek tűnik az utolsó képen...mintha legalább is úgy nézne hogy anya ezt a sok ruhát tényleg komolyan gondoltad?? :) bocsi ha nem jó a meglátásom!! :oops:

Hát a homlokmérőben én sem bíznék meg...a fülhőmérő tényleg jó,csak jól kell használni,de nekünk jelenleg úgy áll a helyzet hogy a régi higanyos mérőnk lesz...

Kép

Kép
mezsó

Felsoa: 35 ezer???? jesszusom..pfffffffff...ne erre nem vagyok felkészülve..hamar utána kell ennek járni..megkérdem a győri topikban a csajokat..

köszi csajok..és mégegyszer bocs a kiborulásért tegnap.már nem tudom ki irta vagyis kérdezte..27 éves a párom illetve lesz május 6.án..azt hiszem ő is érik még az apaságra..tegnap tényleg itthon volt 2re..nem azzal volt baj hogy lement hanem hogy mennyire nem vett figyelembe.
elaludtam tök nyugisan majd egykor ugy keltem hogy bőgök mint egy kisgyerek..annyira kétségbe voltam esve..elmondani nemtudom mi jött rám magam sem értettem..rendes pánikrohamom volt ami nálam már vagy 6 éve nem jelentkezett..azonnal hivtam és azonnal jött is haza..aztán jol kibeszéltem magam..jol megijedt látta hogy tényleg kivagyok..és megbeszéltük azthiszem..legalábbis ma már sokkal jobban éreztem magam énis ő is..
most jön nekem a neheze igy most van rá a legnagyobb szükségem és azt hiszem belátta ezt..

nagyon szépek a rucik..kár hogy én holnap megyek csak shoppingolni és addigra megint csak sima leárazás lesz :(

Pumpi: probálj meg te is beszélni Zoliddal..:D enyémmel tegnap végre lehetett mert láttam rajta hogy tényleg kurván megijedt és belátta hogy nem vicc..igenis szükségem van rá..
nehéz velük..de mi választottuk őket..biztosan okkal..csak éha elfogy a türelem..
holnap bizti megérkezik hozzád a cumi..

na megyek vacsi..majd jövök..

további kellemes hétvégét csajok..

ja tescos ruci..más országokban nem a tesco árulja hanem különállo boltok..és igenis jó minőség..olcső és jó..amig kinn laktam is sokat vettem ilyen rucikat..semmi bajuk a mai napig..
Vendég

Emi
Április 20.-án leszek 31

Igen nagyon aranyos anyu...

Mezso
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: