Na, csak hagytak a srácok olvasni!
L.Móni, nem pihizni mentem, csak elköszöntem korán.Bár általában este szoktam jönni, de most kimondottan családozni akartunk, mert a héten apa többször dolgozott délután meg este is, és mellette nappal persze, úgyhogy elég keveset láttuk, főleg a gyerekek. Úgyhogy a nagyobbak kicsit tovább ébren is maradhattak és beszélgettünk meg játszottunk. szóval tulajdonképpen mégis egyfajta pihi volt.
Örülök, hogy Gréti már jól van! Mi történt este a szomszédokkal?
Dmaggie, nagyon jó idézeteket raktál be, ki is mentettem magamnak, rosszabb pillanataimban majd ezzel (is) erősítem magamat!
Sajnos nekem nagyon-nagyon ritkán és kevéssé megy az egészséges önzés. Írtatok pl. a vásárlásról. Hát én mindig azt veszem észre, hogy a gyerekeknek vásárolok. Esetleg a páromnak. De magamnak? Magamtól mindig sajnálom a pénzt....
Mondjuk nekem nehezíti kicsit a dolgom, hogy három csöppségem van, egyik kicsi, másik pici, a harmadik még kisebb! De nehéz pillanatokban azt szoktam mondani, hogy ennél már csak jobb lesz! A párom meg, hogy de hát erre vágytunk!
Mesi, szerintem amíg szopi közben érzed a tejbelövellő vagy milyen reflexet, addig nagy baj nem lehet. Már én nem mindig érzem és a fiúknál se éreztem ilyenkor, és mégis nagyon sokáig szopiztak még utána is! Nekem általában egy cici elég, de volt olyan, hogy mind a kettőt benyakalta és úgy láttam, hogy még enne, ha lenne. De úgy voltam vele, hogy éhes nyilván nem maradt ennyi után, és ha mégis kevesebbet evett, mint akart, legfeljebb a következő hami hamarabb lesz, és tényleg valahogy pár szopi alatt mindig rendeződött a dolog.
Fordulás: Zita is csak balra fordul, pedig csalogatom játékkal, személyesen, sőt már 180 fokkal is elforgatom a szőnyegén, hogy hátha ablak, bútor vagy olyasmi izgatja, amit észre se veszek. Mindegy, ahogy ez megérett, úgy meglesz a másik oldal is. És persze, ahogy mesi írta, mivel ahogy hátra teszem, egyből fordul, akár kaja után is, csak jön a sok visszabukás!
K. Timi, nagyon édesek az uszis képek! Mennyi úszó babánk van!
Silka! Telhetetlenek vagyunk, ennél még többet szeretnénk!
Továbbra is éljenek a GIF-ek és a GIF barátok!