Sziasztok!
Hát nem egyszerű Titeket "utolérni", ha 1-2 napot kihagy az ember!
Pankának, Ildikének, Máténak, Bertusnak, Albertnek gratula a forgáshoz! (nálunk még mindig nincs

)
Boldog hófordulót Péterkének, Nolkának, Linikének, Bertának, Pálmának, Larának!
Boldog névnapot Bálintnak, Lillának!
Boldog szülinapot Bencének, Gergőnek!
Kiskolbi, mostanában az elalvás napközben nálunk is tök ugyanígy megy: először nem fogadja el a cumit Dorka. Kb 1 percre kimegyek a szobájából, hagyom sírni

, és az 1 perc letelte utána rögtön elfogadja a cumit, megnyugszik, és már alszik is.
Este szerencsére általában sírás nélkül történik az elalvás.
Emese, ugyanez volt nálam is csütörtökön! Elegem volt mindenből, és ki akartam szabadulni! Nagyon imádom a kislányomat, de alig vártam, hogy Apa hazaérjen, a kezébe nyomjam Dorkát, és csak úgy elmenjek valamerre, akár csak autózni egy órácskát....
Aztán a tervből aznap végül nem lett semmi, de tegnap Apa megígérte, hogy korán hazajön, és így el tudtam menni vásárolni egy kicsit. Dorka születése óta gyakorlatilag nem vettem magamnak semmit (leszámítva a szoptatós melltartókat), de tegnap 1-2 új darabbal végre bővítettem a ruhatáramat. És nagyon jól feldobott, hogy felnőtt emberek között mászkálok (pedig azelőtt utáltam a tömeget).
Ma is voltunk
babaúszáson, készültek fotók is, de most már túl fáradt vagyok feltenni őket (hosszú napunk volt, Anyósoméknál voltunk utána majdnem estig). De majd előbb-utóbb felteszem.
Ma is élvezte Dorka, de egy negyedóra után majdnem elaludt a vízben háton lebegve, és a szemecskéit is nagyon dörzsölgette, görbült lefelé a szája. Úgyhogy ma hamar abbahagytuk.