A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok, köszi a tápival kapcsolatos ismereteket, véleményeket.

Dmaggie, imádom, ahogy kicsi Albertről írsz... meg a türelmedet is nagyon szeretem, de ezt már többször írtam...
Gratulálok én is a forgáshoz! Ádó kis lusta, de a mostani pucérkodás alatt ő is nagyon belendült, csak a sebe miatt korlátozgatom egyes dolgokban.

Juba: köszönöm Ádó nevében is!!! :-) Ádi se nagyon akar estefelé elaludni, de mivel korán kel (6-kor kb.), azért nagyon fáradt már akkortájt. De énekelget, és ha netán szopizás közben suttogva vmit apának mondani akarnék, abbahagyja az evést és rámvigyorog, mintha új játékot kezdenénk. Édes egy pofa. 8)
Remélem, ma éjjel többet tudsz pihenni!
És nagyon tetszett a történeted, éljen a gyűztes báty!!! ;-)
És ezek a képek! Te kis huncut! ;-)

Vadvirág, de jó, hogy vagy! Mindig napsütést hozol közénk! :D
Hm, a főnökfigura elég szörnyűnek tűnt a történetetekben... Mondjuk eddig egyetlen olyan (férfi)vezetővel találkoztam, aki maximálisan emberből van és a gyerektémát normálisan kezeli.

l. móni: hogy volt ma Grétike?

Kaqk: színház! Remélem, remek lesz! És irigykedem ám nagyon! Mit néztek meg?

Becka: tündérhusimusi ez a Levike! Gratulálok!

Gremesi: gratulálok Zsófikának bravúros mutatványaihoz!!!
Tej: te bíztatsz mindig minket, hogy ilyen esetben sűrítsük a mellrerakások gyakoriságát! Szerintem ha gyakrabban eteted, nem lesz semmi baj! (Én van, hogy "eretnek" módon akár 2-2,5 óránként is etetek, magasról ***-va arra, hogy 4 óránként vagy tudomisén hányként kellene. Főleg ha van egy kis nátha vagy nagyobb a meleg idebent.)

Viranka: szupcsi kis vers volt, köszikeeeeeeeeee!!! :lol: :lol: :lol:

Regi: csodás lehet, ahogy Szeli kacag! :-)

Anitja: köszi! Én csak úgy hívom, hogy "Ádika szirtaki póza". Széttárja a karjait, majd a lábait összedörzsölgeti -- ezt nagyon élvezi. Hát még mi! :wink:
Csodaszép Nolka ezen a fotón is!

Kép
Kép
irina

Igen, igen, hol van Bongyi?

Kép
Kép
irina

Maggie!Neked van még energiád tornázni a három gyerkőc mellett???Ez igen,nekem sokszor megmozdulni sincs kedvem pedig régen heti két alkalommar jártam aerobicra most meg... :oops:

KépKép
juba

Irina, mindjárt elpirulok! :oops:
Ez az esti elalvásos szopi nagyon ismerős valahonnan! :lol: :lol: Hogy mekkorákat tud olyankor vigyorogni. A szeme meg huncutul csillog. Egyébként én sem időre szoptatok. Akkor eszik, amikor kedve van. Ha éppen nem akar szopizni, azt is jelzi.

Juba, muszáj! Egyrészt én is állandóan csinálok valamit, már nagyon hiányzik a mozgás, no meg 10-20 kilónyi husi-musi van rajtam. Mindjárt itt a nyár, a Balatonhoz megyünk, apa meg szégyenkezhet miattam. :wink:

Láttam, Bongyi már bejelentkezett!
dmaggie

Irina!Ma már fél kilencre elaludt(altattam)Bertus,miatta tudnék pihenni de most meg itt lógok a neten,sajnos függő lettem :oops: :lol: !

A képekkel kapcsolatba,én olyan jókat szórakozok rajtuk,gondoltam veletek is megosztom DE ha ez valakinek már túl sok az írja meg és akkor eldugulok!

KépKép
juba

Juba, Isten őrizz! Nekem tetszenek!
dmaggie

Emese, babe! Hol vagy?
dmaggie

Maggie!Nem túlzol egy kicsit azzal a 10-20 kilóval?
Nekem is lenne mit lefaragni de én ma is gesztenyemasszát majszoltam :oops: tegnap meg kaptam bonbont apától :oops: holnap meg sütizünk tesóméknál :oops:
Hiába mindig van valami :lol:

KépKép
juba

Bongyikám! Írjál már gyorsan valamit!Még a te Love Storidat nem ismerjük!!

KépKép
juba

Becka: Nagyon édes Levike! Örülök, hogy jól vagytok!

Hozzátápi+tápszerezés: Azt hiszem, hogy a babatejeken fel is van tüntetve., hogy 3 éves korig ajánlják. Én csak kb. másfél éves koráig adtam Bencusnak reggelire+vacsira. Amikor már rendesen velünk vacsizott, tehát nem a tej volt a fő fogás, akkor áttértünk a sima tejre, pontosabban kakaóra. Szerintem ez csak reklámfogás a tápszergyártó cégek részéről. Ha lett volna még tejem én is biztos azt adtam volna.

Kaqk: Érezd jól magad!

Emlékszem nekem két hónapos volt Bencus, amikor először kimozdultam egy díjátadóra. Hát olyan furcsa érzés volt, egyfolytában ő járt a fejemben, már nem olyan volt, mint előtte, hiszen már anyuka voltam. :wink:

Juba: Gratulálok a forduláshoz!

Regi: De jó, hogy ennyit kacag Szeli. Édes lehet. Majd próbáld meg levidejózni.

Maggie: Albertnek is gratula! Megy ez kérem...

Anitja: Gyönyörű az öt hónapos Noel is!
Én nem vagyok, fenn, csak a férjem oldaláról szoktam nézelődni. És igeeen én is.
„E” osztály, Angol-francia, Holló Iván. Kicsi a világ. :P

Én is szeretek nagyon hason aludni! A kórházban sikerült egy éjszakát úgy aludnom, amíg nem indult be a tej.

KépKépKépKép
meryke

Varga Tünde Bencéjének boldog szülinapot!Kép
Noelnek és Karolina Minkának boldog hófordulót!Kép

Gratulálok forgolódó Pankusznak, Bertusnak, Ildikének, Meryke Mátéjának és újra hátraforgolódó Zsófinak és a majdnem átforduló Albertnek!!
Kép
Hipp-hipp, hurrá, GIF áradat!

Éljenek az ismerkedős sztorik!

Maggie, ezek szerint hiszel a lélekvándorlásban? Az éjjeli alvásom nekem átlag kétszer három óra. Ja, várjál, nem is, ez csak a Zita féle ébredéssel ennyi, a három órákat még megszakítják a fiúk is, Ákos rendszeresen, Levi csak néha!

Fleur, de jó, utazás, "nyaralás"! Érezd jól magad, bár ezt már úgyis csak utólag olvasod, de akkor isk ívánom!

Dettyk, köszi az újabb reggeli viccet!

Viranka, jajj szegény kis barikád! Bálint még nem pöttyösödik? Hátha nem is fog! Vagy jobb túllenni rajta egyszerre? De még olyan pici, szegény kicsi bőre így is szenvedett már!

Irina, Ádika most is tündér a képeken!

Meryke, szerintem tedd cicire Mátét akkor is, ha nagyon kevés tejcsi jön, ne add fel! Egyrészt pár csepp is kincs, másrészt, ha kicsit megbetegedtél és azért lett kevesebb akkor még visszanövelhető a mennyiség!

Hát ez a hó milyen össze-vissza dolgozott ma! Errefele nem járt, csak a haverja, a hideg szél!

Késői tápszerezés
: Nekem sokág szopiztak a fiúk, azt se tudják, mi a tápszer....

Becka, nagyon helyes Levi, és érthetetéen okból minden Levente közel áll a szívemhez!

Anitja, ez a Noel arc! Érdekelte a fényképező, mi?

Huhh, Kép, végére értem a visszaolvasásnak!

KépKépKép
bongyi

Sajnos nem. A 20 mondjuk a lánykori versenysúlyom. No, az már soha nem lesz meg. Pedig akkor mindig kövérnek éreztem magam. Most meg....
Én is rengeteg édességet ettem a napokban, meg fogok is. Valahogyan nem tudok mostanság parancsolni magamnak. Pedig vigyáznom kellene a cukor miatt is. De nem megy!!!!! :evil:
dmaggie

Ja, Maggie, az a 10-20 kiló szerintem is költői túlzás!

Juba: oda se neki, itt a legtöbben függők vagyunk. Reggel ebben a sorrendben tevékenykedem: Ádika ellenőrzése, WC, gép benyom, kávé. :-) És egész nap megy a gép, mert ugye csekkolni kell a topikunkat, meg hát bárminek hirtelen utána kellhet nézni, és akkor azonnal legyen internet! :wink:

Kép
Kép
irina

l.Móni: Könyvesboltos lévén én is nyomozok a könyv után, bár elég reménytelennek néz ki. Még egy volt kolléganőmnek írtam, aki most az Alexandránál van, hátha tud segíteni.

KépKépKépKép
meryke

És frissítésemnél az első új mondat? Maggie hiányol! Kép

KépKépKép
bongyi

NANÁ BONGYI!
dmaggie

Most jut eszembe, micsoda mazohisták vagyunk. Pihennünk kellene, de nem..... fontosabb a társadalmi élet. Apa még motoszkál, az egyik kedvenc filmjét vetítik már vagy ezredszerre.
dmaggie

Meryke, gondolj rám is! Tényleg érdekel ez a könyv! Hétfőn meg is nézem majd.
dmaggie

Nálunk meg apa foci függő állandóan itt ült a gép előtt és játszott volt,hogy hajnalig,de most én vettem átt az uralmat a gép felett :twisted:

KépKép
juba

Irina!Nálam ugyan ez a sorrend csak kávé nélkül :lol: 8)

KépKép
juba

Juba, Fifa?
dmaggie

Maggie: lánykori versenysúly? Az nekem 56 kg volt 180 centihez, szerintem egy csontkollekció. Akkor már inkább mostani 70.
Édesség: hirtelen nem is tudom, hogy a szokásos édességmániám, a szoptatás vagy a téli depresszió, esetleg a terhességi depresszió etet-e meg velem naponta egy tábla csokit... esetleg mindezek együtt? Én vagyok a dietetikusok rémálma. :D

Kép
Kép
irina

Én már kitaláltam mit csinálok ha esetleg el akar apani a tejci!
Kép

KépKép
juba

Maggie!Az hát :cry:

KépKép
juba

Persze, hogy gondolok Rád is Maggie! :wink:

Jó éjszakát, megyek még olvasni, aztán alvás.
Kép

KépKépKépKép
meryke

Tényleg Irina, hogy van Ádi sebe, még most is többször kell naponta öblögetni?

Amikor elkezdtem olvasni (nagon régen) még ma meg is akartam írni a saját love story-mat, de egyrészt nagyon elment az idő, másrészt felébredt Zitus és egy kézzel, egy ujjal nehéz kicsit írnom. (Amúgy 10 ujjal gépelek)

KépKépKép
bongyi

Dmaggie: A Mephistót nézi a férjed? Jó film.

Kép
Kép
irina

szaisztok
Nagyon jók a love stoy-k :D

Én a'szem neki sem állok leírni, mert a miénk 3 évig tartott :lol: :lol: mármint mire én beadtam a derekamat, ugyanis nekem akkor más párom volt :oops: de az én drága férjem kitartó volt :D
Volt, hogy sírva hívott, hogy ő nem bírja, én nagyon gyáva és kétségbeesett voltam, egy 7 éves kapcsolatot rúgtam fel végül érte. Küzdött értem, nagyon szeretett, és erőt adott nekem.
MEGÉRTE!!!!

az eküvői idézetünk a'szem jól összefoglalta a kis sztorinkat, és ennél jobban és rövidebben le sem tudnám írni:

"Van, aki könnyen eléri azt akit szeret
Van, aki sír, szenved, míg az övé lehet
Van, aki könnyen bír feledni
Van, aki meghal, mert nagyon tud szeretni"

Lényeg hogy a megismerkedésünk után (akkor még egyetemisták voltunk) 3 évre lettünk egy pár, összeköltözés, rá 2 hónapra jeggyűrű, fél év múlva Timi már a pocakomban, és következő évben (4 hónapos terhesen) megvolt az esküvő, ami csodálatos volt, szebbet álmodni sem tudtam volna.

Kép
bfagi

A másik tippem a Pillangó, azt nem láttam.

Kép
Kép
irina

Juba, ez a kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bongyi

Bongyi! :cry: :cry:

KépKép
juba

dmaggie

Bfági!

Akkor nem adtad be olyan könnyen a derekad :lol: A lényeg,hogy megérte!!

KépKép
juba

Szóval én is úgy szoktam, mint Irina, hogy gyakorlatilag egész nap be van kapcsolva a gép és akár öbbször is benézek ide, még ha csak olvasni tudok is, de aztán könnyebb visszakapcsolódni.
Ma viszont Ákos megkapta a pneumococcus oltást, úgyhogy kerek erdő közepéről felkerekedtünk és az egész napot a nyüzsgő nagyvárosban töltöttük, ha már egyszer úgyis menni kellett!

KépKépKép
bongyi

NA, freudilag elszóltam magam az imént: TERHESSÉGI DEPRESSZIÓ?
Az elszólás persze nem azt jelenti, hogy terhes lennék! :D

Juba, honnan vannak Neked ezek az elképesztő képeid?! :wink:

Bongyi: köszi, hogy kérdezed, a seb szerintem jól áll, nem duzzadt vagy kemény körötte, de továbbra is folyik a BCG-s zöldes genny belőle, így kb. 3-szor átkötözöm naponta (a kötözés itt némi gézzel megtoldott sebtapaszolást jelent, előtte vízzel öblítés). Gondolom, az nem baj, mert annak ki kell jönnie, csak kérdés, meddig tart ez az egész (a műtét 2,5 hete volt). Hétfőn hívom fel a sebészt, hátha tud vmi közelebbit mondani. Persze ügyelek rá, hogy a sebénél ne fogjuk Ádit, úgyhogy az emelgetést most érdekes formakreációkkal oldjuk meg. A gy. orvos szerint a seb addig nem zárul be, amíg a genny folyik belőle.

Bfagi: nagyon megható a történetetek!

Kép
Kép
irina

Szegény Ákos és jól viselte?
De Bongyi meg kell igérned ha lesz KÉT szabad kezed akkor leírod te is a történetedet!!!!

KépKép
juba

No, megyek, mert Apa kicsit fejfájós, pihenünk egyet.

Gremesi, aztán holnapra legyen meg az a történet, mert nagyon várjuk!

SZÉP JÓ ÉJSZAKÁT NEKTEK!

Kép
Kép
irina

Ui: Igen, Bongyi, egy kézzel is tessék legépelni azt a szerelmi történetet! :lol:

Kép
Kép
irina

Irina! Szegény,én azt hittem már régen túl vagytok rajta.Nem is gondoltam,hogy ilyen sokáig eltarthat.Anyukád nem mondta,hogy nálad ez meddig tartott??

A képeked minden féle gif-es oldalakról szedem,hogy titeket tudjalak szórakoztatni vele!! :wink:

KépKép
juba

Irina, sokkal egyszerűbb film: Árral szemben

Bfagi: Milyen kitartó HŐS!

Juba! :lol: :lol:

Bongyi, jól elfáradtatok?
dmaggie

Na akkor én is eltépek mert hamar itt lesz a reggel!

Jó éjt!!!

Kép

KépKép
juba

Irina, tényleg jó hosszúra sikeredik ez a lábadozás. Mikorra halványul el az oltás helye? Ki tudja? Addig egyfolytában ez lesz?!

Juba, nálunk apa nem játszik, de sokszor néz meccset. Dávid szeret a FIFA-val játszani.
dmaggie

Na csak leírom egyszerű, de nagyszerű sztorimat!

A mi történetünk egy közös munkahelyen kezdődött. Illetve a munkahely közös volt ugyan, de a történet itt még nem kezdődött el! Aztán én elmentem másik munkahelyre de a régi melóhely bulijaira mindig meghívtak, elég sűrűn volt buli és mi mindegyiken végig csak egymással beszélgettünk! Aztán ha éppen nem volt buli, akkor volt sms áradat! Aztán egy vacsorarandi, majd én elutaztam nyaralni! Visszaérkezésem napjától vagyunk együtt, két hónapra rá minden barátnak szólt, hogy nyárra ne szervezzenek programot, mert esküvő lesz! Aztán egy évvel később lett is! Vele mindig minden olyan természetesen és magától értetődően történt, mintha máshogy nem is lehetne!
De erre a pasira sokat kellett ám várnom, 30 éves koromig nem adtam fel a reményt, hogy eljön Ő, és valóban eljött!

KépKépKép
bongyi

dmaggie

Gondolatolvasó vagyok! Még nem is olvastam, hogy de mégis írjam le, és már írtam is!

Ez aztán jó sokáig tart Irina! És ezek szerint nem mondták, hogy várhatóan meddig fog tartani?

KépKépKép
bongyi

Na, oszt most olvasom, hogy nem is maradt, aki olvasson engem.....

KépKépKép
bongyi

Bongyi! Igazi sikersztori! Ugye, szerintem is mindenki megtalálja a foltját! Olyan jó azt olvasni, hogy mindenki milyen szeretettel emlékszik a nagy találkozásra.
dmaggie

Levi és Noel tünemény kispasi. :D

Juba!Bfági!
Nagyon jók a történetek. :D

Maggie!
Én is azt nézem nagyon szeretem a Willis filmeket. :lol:

Meryke!
Ha gondolod én tudok küldeni neked meghívót
az iwiwre.
A könyv amiről beszéltek az a Hp?
ha igen miért nem nézed meg Tescóban.

Ildi