Magamon is csodálkoztam, hogy így reagáltam... D ahogy nézted Szabit, az jutott eszembe, hogy te jó ég, bizti azért nézed, mert fejjel lefelé lóg ki minimum a kocsiból, vagy ömlik vissza a kaja a szájából, vagy ilyesmi!!! Aztán gyorsan meglestem én is a gyereket, és láttam semmi baja, akkor gondoltam, hogy Úristen, de bunkó voltam, csak odavetettem egy nem túl kedves sziát....
szilbee, a mi gépünkön vannak digi képek a ti lagzitokról, dobjak egyet-kettőt??? Pl. ezt????
a VŐLEGÉNY
Olga, meg mindneki, aki reagált a debreceni csajszi válaszára: nekem is az jutott eszembe, hogy szegény gyermek, aki oda születik...
Erika, nálunk mióta Szabi haja olyan, mint egy frissen bevonult katonáé, nincs gondunk a zselére...
De jó, egy csomó képet láthattunk ma! Ara-mamák!!!
Niki, ha jól számolom, Kata még nem volt a pocakodban, igaz? Olyan szépséges Dorka is, meg te is!
Nem tom, írtam-e, de a mi fotósunk civilben szakács..... "CSak" hobbifotós...
Judit, ha mégsem fogyna el a lovat evett katica, sztem lenne egy-két pályázó rá....
Kata, köszi az infót! Bár először kcsit agyalnom kellett a véres peluson, mire megértettem, hogy a feje alatt lévő textilpelust mondod!!!!
Virág Védikéje de édes!!!!! Olyan picike még!!! Jajj, vajon hogyan érzik magukat! Jutka mami, ha van infód, szívesen olavsnánk az első napokról!
Memózavarok megen... vissza kell olavsnom....