A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26!

Ezek az anyukák már csa ilyenek :D
Engem is sokpasival össze akart boronálni anyám
az nem volt baj,hogy nekem meg nemtetszet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi:
Lilla a régit sem eszi. :(
Este kappott tegnapelőtt 10kor 40 ml-t evett, majd hajnali 5kor 60 ml-t. az 7 óra volt...
Máá kész vagyok...

Kép
Kép
h@jni

Lányok megint sokan eltüntetek :( Legalább életjelt adjatok, hogy minden ok

U.ERA, SILKA, GRANDA, VADVIRÁG, HENI, SENE, MMARICA, BANITA, NYERKIT, ZSUZSÓCI, NIKI, BECKA

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi Sense elírtam a neved :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csodásak a történetek, mindegyik tetszik és mindegyik másért: vagy mert stílusos, vagy mert tele van véletlenekkel, vagy mert mulatságos. Köszi, hogy leírtátok!

És nagyon meghatott, hogy többen már milyen zsenge koruk óta vannak benne életük fő kapcsolatában... ma, amikor mindenhonnan ezek ellenkezőjét hirdetik (hogy a korai kapcsolatok nem működhetnek stb.). Szóval jó látni, hogy nem így van. Vagy csak én vagyok öreg?! ;-)

Gremesi, jut eszembe, nagyon várjuk a kalandos történetet!!!

MINDENKINEK köszönöm az Ádika-képekhez fűzött kedves szavakat, átadtam az ifiúrnak. Bár nem mintha nem lenne teljesn tudatában elbűvölő mivoltának! :-))))

Dmaggie: óránként ébredt a picid? Fogacska mocorog?
Ádó ma is 6-kor kelt, bár 10-kor aludt el, ami 8 óra ugyebár. Kezdtem nagyon aggódni, hogy 5 hónaposan ennyit alszik... aztán szerencsére 7-től még csaknem egy órácskát hozzácsapott. De sajnos vannak ismerőseim, akik egyszerűen nem hiszik el, hogy Ádi ennyit alszik és hogy napközben sincsenek 2-3-4 órás maratoni alvásai. Persze én aggódom továbbra is, mert tegnap is az 5.45-ös ébredés után hiába aludt el Ádi időnként fél órára, egész nap álmosnak tűnt és nyűgös volt.

Kajatémához nem tudok hozzászólni, de most beszéltem egy barátnőmmel, aki szerint a gyerekek 1 éves kora után az anyatej + a hozzátápis kaják nem biztosítanak elegendő ásv. anyag stb. bevitelt, ezért tápszerez (még) (2,5 éves babákat). Nekem ez furcsa, hallottatok már ilyesmiről? Nem az anyatej "tud többet" a tápszernél, a baba korától függetlenül?

Kép
Kép
irina

Kiskolbi: szerintem NE kezdj így bele a HP-be, mert izgis, és fájlalnád holnap, ha át kell adnod a könyvet. Bár ha egy teljes éjszakát átolvasol, szerintem ki tudod végezni a könyvet... 8)

Kép
Kép
irina

Irina, én is úgy gondolom, hogy az anyatej mindenkor jobb a tápszernél (már ha rendelkezésre áll). :shock:
Bencét 5 hónaposan kezdtem el "hozzátáplálni", 17 hónapig szopizott (de akkor is én választottam el :oops: ), és ezek után már csak szilárd kaját kapott, tápszert nem :shock: .
Hugom sógornője is tápszerezi még a 2 éves kislányát, mi ezen is csodálkozunk, bár lehet, hogy igaza van, nem vagyok tapasztalt ebben a témában :oops: .
dettyk

Képzeljétek, Szeli teljesen kiigazította a napját a megszokotthoz!!! :shock: :D Kis édes!!!

Én ebbe a hozzátáplálásba már totál belekeveredtem. Olvastam, hogy itt többen úgy csináljátok, hogy először a tízórait, majd az uzsit váltjátok ki. Erre tegnap Anyu csodálkozott, hogy miért nem az ebédet akarom??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Bár a hozzátápitól még messze vagyunk, mi még csak kóstolgatunk. De akkor is!

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok, csak egész nap sürgős babázhatnékom van! :oops:

Most bótba kell mennem, utána olvasok, reagálok, és jövök a történetünkkel, amit valószínűleg nem fogok tudni röviden leírni... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Unokatesóméknál is vagy 1,5 - 2 évig kaptak a gyerekek tápszert, de ott hamar elfogyott a tejci.

Kép

Kép
regcsiken14

Apa meg elfelejtett szólni, hogy elhasználta a pirospaprikát, én meg elkezdtem főzni... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Régen jártam erre (legalább 2 hete), megváltozott a múltheti és eheti jóidő miatt a napi menetrendünk. Délután általában 2-2 és fél órát sétáltunk, már megismerkedtünk a környéken rengeteg kisbabás anyukával, van akikkel már megbeszéljük és együtt sétálunk naponta. Szóval.. nem nagyon volt időm elolvasni a sok-sok oldalt, amit naponta termeltek. Bocsánat. Ezen az oldalon pont látom, hogy L.Móni hiányolt engem is, köszi!

Levi nem alszik már esténként 3-4 órát (régebben délután 5-6-tól durmolt 8-9-ig), mostmár jó, hogyha 1 órát alszik ebben az időszakban. Kevés szabadidőt hagy így nekem, de nem baj, szívesebben foglalkozom vele.

Fogacska ügyben mi úgy állunk, hogy az alsó kettő után, most már felül is kibújt egy, de nem a középső, hanem eggyel mellette és a másik oldalon a tükörképe is nyomakszik.. Ezért Levus éjszakánként 1-2 hete gyakrabban ébred fel. Kicsit simogatom, van amikor kicsit szopizik és alszik tovább.

Mi még csak gyümölcsöt kóstolgattunk: almát, őszibarit, banánt. Ja, és répát is. Eddig minden ízlett.

NAGYON JÓL vagyunk, Levi még egyáltalán nem volt eddig beteg! (kopp-kopp-kopp) szépen növekszik, múlt héten szerdán mértek 7060 grammot, és 67 cm-t. Jövő héten, kedden kapja a 4 hónapos szurit. Jövő hétvégén pedig kirándulni megyünk (ha minden jól alakul), először nem itthon alvósan (Bélapátfalvára).

Ha valaki ismerte Nagy Verát, aki itt kezdett nálatok fórumozni: tartom vele személyesen a kapcsolatot, ma hozta haza a kisfiát a kórházból, hétfőn szült. Jól vannak ők is.

Röviden, tömören ennyit rólunk, igyekszem bekukkantani többször, de ha jó az idő, inkább kinnt vagyunk.

KépKép
becka

Köszi, lányok, írjatok még a tápszerezés + hozzátápi kapcsolatáról! Ja, fontos: ez a barátnőm is szoptatta az ikreit, igaz, nem tudom, meddig, és hogy kaptak-e mellette kiegészítést. De akkor sem értem ezt a mostani tápszerezést (2,5 éves babáknál). A másik barátnőmék 13 hónapos kisfia meg már azt eszi, amit ők, asszem, a tápszert max. csak vacsira vagy arra sem. Igaz, ő 5 hn-os korától tápis volt, addig tápis+anyatejes.

Kép
Kép
irina

Történetek. :lol: :lol: :lol: Tényleg mintha valami folytatásos teleregény lenne. Ooooolyan jók!!!

Hajni, nagyon sokat gondolkodtam, de semmi nem jutott az eszembe. Nem csoda, hogy kivagy. Az nagyon nagy baj, ha csak rizspépet eszik? C.üveget a fiúk csak később kezdtek használni és csak foyadékot ittak belőle. Most jutott eszembe, nem lehet, hogy a cumival van a baj? Nagyon vagy alig megy belőle? Tippelgetek csak.

Hogy Szeli milyen ügyes! :lol: :wink:

Idősebb gyerk tápiztatásához. Az egyik baráti párnál a gyerek nagyon sokáit igényelte a tejcsit (tápit). Már bőven elmúlt kétéves, és még mindig kétszer kelt éjszaka inni. Addig üvöltött, amíg az anyukája meg nem csinálta neki a tejcsijét. Elképzelhető, hogy a gyerekek kérik. Simon is evett már mindent, de a tejcsihez nagyon ragaszkodott.

Irina, igen legtöbbször, bár néha van kivétel. Nem tudom. Az is lehet, de leginkább szerintem szeret hozzám bújni, szopizni. Napközben is többször alszik úgy, hogy nem enged el maga mellől, ha el akarok jönni, tátog, mint egy kis fecske, keresi a cicit. Őrületesen aranyos. Nem bánom egyébként, sőt élvezem. Nekem ő az utolsó, szeretném kiélvezni minden percét, még ha fárasztó is olykor. Egy a fontos, hogy a kis Vacakocskának jó legyen.
dmaggie

Sziasztok!

Vagyok ám én is.
Tegnap korán le akartam fekündi mert KO voltam,erre az én babám jól kicseszett velem mert 10 órakor még nem akarta hagyni,hogy álomba ringassam :cry: Reggel persze már 7-kor felkelt,na meg a szokásos éjjeli szop...
Szóval gondoltam majd délután alszok vele én is de ez se jött össze mert mire én elaludtam volna addigra ő pont felkelt. :cry:

Anitja!Szerintem se apad el a tej teljesen csak egy kicsit kevesebb lesz.Én így veszem észre,nekem reggel egy kicsit kevesebb mint szokott lenni.

Irina!Ádó nagyon szép kispasi!!!Gyönyörü szép a bőre és a szemei...! :D

Boldog szülinapot Bencusnak!!
Boldog hófordulót Nolkának és Lilinkének!! Kép

Dága kis Mírának jobbulást!!!!Vrianka neked meg kitartást gondolom most egy kicsit nyügösebb!

Jaj csajok teljesen oda vagyok a Love Story-toktól!! Tök imádom olvasni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd mindjárt én is írom.

Hajni!Nem tudom mit csinálj talán adj neki azt amit szívesen eszik.

KépKép
juba

Ide ért a hó :( :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

N ezt adjátok össze esik a hó süt a nap :shock: :shock:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello,
Voltunk détálni, de akkora szél volt, majd megfagytam. elhoztuk a Hipp-es motyót. Jó lesz az!:-) almarüré, meg alma+erdeigyümi lé, gyerekpóló ( majd 1 év múlva jó is lesz! :-)

Ma színházba megyek, anyukámmal. István ( a férjem ) most lesz először ennyi idejig ( kb 3 óra ) egyedül Emmával, sőt először fürdeti ( egyedül ) hát remélem minden ok, lesz. Közel a színház 5 perc. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

L.Móni!
Alkalomadtán azért olvasgatok, bár nem tagadom elég felületesen sikerül leginkább... :):)

Szuperek a fotók és nagyon klasszak az ismerkedési történetek! :):)

94 nyarán egy lőrinci szerkesztőségbe voltam hivatalos állás interjúra, de mivel Dominika akkor még csupán 2 éves volt, a főnök úgy döntött nem vállal be egy ilyen munkaerőt...

99 tavaszán megint éppen munkát kerestem és szintén egy szerkesztőségbe jelentkeztem, de akkor a IX. kerületbe. Dominika már 1. osztályos nagylány volt, így simán felvett a főnök.

Rövid idő után kiderült, hogy a két cég egy és ugyanaz!!! Csak 99-ben átköltöztették a szerkesztőséget a IX. kerületbe. :):)

És persze Attila ennél az újságnál volt DTP-operátor - de már 94-ben is. :):)

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi: Vadvirág
Vendég

Hörcsög nálunk délelőtt esett a hó aztán sütött a nap.De olyan hideg van kint,hogy befagy a seggem :shock: Pedig én már meleget akarok!!!!!!!!!!!!!
Nagyon de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
juba

És Így fogok napozni!!!!!

Kép

Kép

KépKép
juba

Kaqk Jó szórakozást estére.

Irina Ehhez én nem tudok hozzászólni. A nővérem nem tápszerezte a gyermekeit, de még a környezetemben élő anyukák sem igen. Azt tudom, hogy barátnőm 18 hónapig szoptatott. A kislány reggel este igényelte ezt a fajta összebújást aztán egyszer csak egyik napról a másikra már nem volt rá szüksége. Lehet igaza van Maggienek és a kicsik kérik. Mondjuk ha van tej én biztos, hogy nem fogok tápszert adni. A tejben benne van minden ami számukra fontos.

Maggie Régebben belinkeltél ide egy könyvcímet. Baba-móka a születéstől három éves korig. Azt esetleg tudod hol lehet kapni? Nekem még nem sikerült felkutatnom, de nagyon el szeretném olvasni.

Regi Sajnos nem tudok segíteni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vadvirág Titeket is egymásnak rendelt a sors :lol: :lol: :lol:

Juba :lol: :lol: :lol: Ekkora :shock: :?: :?: :?: :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica Írtad, hogy nem jó a vonalzód. Petra baba hányadikán született? Mert ha jól emlékszem akkor 28.-án akkor meg elviekben jónak kell lennie :roll: De ha mégse akkor újragyártom :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Küldök pár Levi fotót, mostanában így néz ki: Kép Kép Kép

KépKép
becka

Juba!

Ez nagyon jó! Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nem leszek, mert megyünk Pestre. Ha időben hazaérünk, akkor még jövök!

Pussz!!!

Kép
Kép
timi26

Még nem tudom megírni a történetünket, mert Zsófi itt játszik mellettem, .... és HÁTÁRA FORDULT megint hetek óta először! Most! JEEEEEE! És vissza hasra-hátra. Így MEGSZEREZTE a távirányítót! Ravasz! Anyám! Mi lesz még itt? :shock:
Szóval csak Nektek kellett írnom! :D

A megismerkedési történetek zseniálisak! Ez a sorsszerűség! Fantasztikus! Az embernek megvan a társa, és előbb utóbb egymásra találnak, csak előtte végig kell járni a ranglétrát.

Nálam most nem tudom mi van, úgy érzem, kevesebb a tejci, Zsófi meg csak 3 órákat bír ki. Remélem nem akar elapadni.
Bízom benne, hogy ez csak az a pár nap, míg kicsit lecsökken a mennyiség. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk egész nap hétágra sütött a nap. Hó (még) nincs.

Kaqk! Jó szórakozást a színházhoz! Nem lesz semmi gond, ne aggódj! Apa mindent megold! :wink:

Timi26! Vigyázzatok Magatokra, várunk vissza! :)

Levi és Ádi tüneményesek!

Levinek gyönyörű szemei vannak, Ádi meg annyira édes, ahogy a talpacskáit összeforgatja!!!! Látom, Reginek is tetszett! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

L.Móni!

Ágica Petrája 28-án született Bálint egy nappal idősebb :)

mék altatni :) :)

KépKép
viranka

Levike nagyon édes!!!!!!!!

Képzeljétek tegnap fürcsi előtt pucérkodtunk(illetve csak Bertus :lol: )ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs megfordult minden segitség nélkül,kéttszer jobbra egyszer meg balra,olyan ügyi volt!!!!!!!! :D :D

Na jön a mi történetünk:

Apa a szomszéd faluba lakott de hozzánk jártak általános isibe,(de nem volt az osztálytársam)szóval én már régóta ismertem őt.
Már évek óta nem találkoztam vele aztán egyszer az itteni szórakozókozóhelyen itt volt ő is a haverjaival és az öcssével.
Nem is vettem észre és ő se engem amíg az öcsse oda nem jött hozzám és elkezdett "füzni" engem.Nem igazán hatott meg a dolog,szerintem látta rajtam és ő is csatlakozott hozzánk.Ez már a buli vége felé történt,úgyhogy elbúcsúztunk egymástól.A következő hétvégén már az öcsse nélkül jött(mint kiderült nem engedte neki,hogy feljöjjön,nehogy bezavarjon a képbe)
Beszélgettünk,másnapra megbeszéltünk egy találkozót és azóta együtt vagyunk.4 évet éltünk "vad házasságba" :lol: és 3 éve törvényesen is összeházasodtunk.

KépKép
juba

Emese! Hathónaposan is van fejlődési ugrás!!!
Majd jövök, hamarosan fürcsi. Csak meg akartalak nyugtatni.
dmaggie

ezt most olvastam egy másik topikban :) muszály megosztanom Veletek :)

Valcsi napcsi ajcsi

Valcsi napcsi reggelén kipattant a szemcsim,
Ráébredtem ezredszer hogy lemerült a telcsim.
Hogy újra feltöltodjön már nagyon is várom,
Mert biztosan hívott párszor, micimaci párom.

Egybol arra gondoltam milyen jó lesz nekem.
Ajcsiját a szerelmemnek a Plázában veszem.
Nézek neki vörös lufcsit, plüssöt s finom csokikát,
Kapok én is virágot, meg vastag számra csókicát.

Szemöldököm tetkós ívét kihúzom majd erosen,
Csinálok egy fincsi pacalt, kenyérrel és velosen.
Felveszem a legszebb toppom szilikon cickómra,
Hogy mit kezd vele vacsi után, rábízom fickómra.

Persze csak úgy kaphat bebocsájtást testembe,
Ha némi kis ajándékot csempészik az estembe.
Egy kicsike ékszer, vagy szolcsi, spinning bérlet,
Aztán ha ez mind meglesz, már hozzám is érhet.

Nem is tudom miért imádom a Valentin napot,
Talán mert a faszimtól jó sok mindent kapok?
Be kellene vezetni még sok-sok Amcsi ünnepet,
Ha lesz ilyen megmozdulás, én mellette tüntetek.

Na de most sietek, mert ajcsikát kell vennem,
Estére még apucinak tipp-toppnak is lennem.

KépKép
viranka

Maggie Köszönöm. Sajnos nem rendelhető :cry: :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nincs a közeledben Alexandra. Hátha a boltban lehet venni. A barátnőm is egy könyvesboltban vette. Ha nem találod, szívesen megnézem és megveszem Neked!
dmaggie

Jaj! Szeli megint nevetett a kádban! Most azzal hülyültem neki, hogy spricceltem a vizet a számból! És egymás után többször kacagott rajta!!! Jaj, de jóóóóó! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Albert még nagyon nem akar aludni, viszont jól eljátszanak Gergővel, így én hódolhatok a szenvedélyemnek.

Kaqk, Timi, jó szórakozást!

Juba, annnnnyira örülök! Kép Éljen, éljen, éljen.
Olyan édes a történetetek! Hogy mikre nem képesek ezek a fiúk! :lol:

Móni, sajnálom. Nem néztem meg, hogy rendelhető-e, csak utólag. Tényleg szívesen segítek. Márcsak azért is, mert engem is érdekel. :wink:

Viranka, ez a vers..... :roll:

Regi, de édes lehetett. Ugye, annyira cukik, amikor kacagnak! :lol: :lol:

Ma a fürdés előtti pucérkodásnál meg Albert az oldalára fordult. Nagyon sokat nevettünk rajta a fiúkkal. Bejött a játék utáni fordulás. Mikor meg fel akartuk venni, nem akarta csinálni. Így Dávid játékdombot emelt oldalra, hátha valami megtetszik neki. De ekkor éppen Gergővel nevetgéltek valamin, így reménytelen volt a helyzet. De sikerült egy pillanatot rögzíteni, mielőtt lemerült az akku. Majd holnap elküldöm.
dmaggie

Maggie! Gratu a forduláshoz!!! :D

Juba! Ez jó! :D

jaj, mit akartam... ??? asszem elfáradtam.
Mikor jön már Apa?????????????? :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Mi az, hogy "kifutott" ez a könyv??????

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mammcik!
Regi! még tegnap akartam írni: hát jó kis progi ez a photoshop, teljesen 1 évesnek néz ki Szeli :lol: :wink:
Hogy Ti mekkorákat pancsiztok :shock: aztat Noel is szereti amikor folyatom a vizet, formázza a kis kezét, olyan édesek :lol:

Bencének nagyon boldog szülinapot!

Minkának gratula a félévhez!

Mi meg köszönjük szépen a gratukat! :lol:

Nagyon jók a lávsztorik :lol:

Irina! Nagyon helyes Kispasi Ádó, és ahogy átöleli a világot :lol:

Viranka! Kitartás a kis báránykádhoz, sok gyógypuszkót Neki!!!

Meryke! Én nem találtalak meg iwiwen, tényleg? Te is 89-93-ig jártál a Könyvesbe, melyik osztályba? Én a rajz és müv.töri szakra.

Juba! :lol: :lol: :lol: hahaha Nekem is ilyen ágy kéne, úúúúgy aludnék már hason :wink:

Mesi! Ne tessék aggódni, nem fog lefogyni Zsófka! :lol:

Tényleg Hajni! Neked is akartam írni, hogy bár rég láttam képet Lilláról, sztem nem kell félteni Őt sem, jó kis husimusi Ő is :lol:

És akkor egy 5 hónapos Nolka arc 8) :
Kép

Puszi Nektek, megyek mert még vacsit csinálok, jaj ma mákostésztát ettem, imááádom, ja meg tegnap voltam Nolekkal piacon, még kaptunk sütőtököt, lefagyóztam 2 kilót 8) :lol: olyan jó, hogy már így lehet Vele menni mindenfelé, nagyon okos, már tudja ha öltözünk séta lesz és rúgkapál örömében, séta alatt meg végig nézelődik, csak keveset alszik, na tényleg megyek... Puszka!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nolek cuki a hatalmas szemeivel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Én se megyek ám százzal. Itt ülök, és állandóan frissítek, hogy írtatok-e... :shock: Ahelyett, hogy bevágnám magam az ágyba egy könyvvel (ha már ennyit rendeltem :oops: )...
Persze most mindenki altat, Szeli meg már durmol. Aztán mire kidőlök, akkor pörögtök fel. :lol:

Na, mindegy. Holnap úszunk, aztán hazajövök palacsintát sütni a bugaci húsgombócleves mellé :wink: (amit ma megfőztem), úgyhogy nemtom mikor jövök, de jövök! :D

Pussz Nektek!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!Szelike mennyire szeretheti a vizet,nagyon édi lehetett!!

Maggie!Hogy ez a pucérkodás mit hoz ki a babókból :D

Anitja!Mennyire arany pofija van Nolkának!!
Én utálok hason aludni nem is szoktam soha,anyukám meg csak így tud,nem értem mit lehet abba szeretni? :roll:

KépKép
juba

Én holnap csak este leszek mert megyek reggel anyukámhoz,utána meg a nővérem lányának a névnapját ünnepeljük.

KépKép
juba

És aki még nem adta le a Love Story-ját az kérem legyen kedves igyekezzen mert ki vagyok rá éhezve!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Halihó!

Na, talán alszasz van.

Regi, szerintem azt jelenti, hogy ott már nem is lesz.

Anitja! Az öthónapos Noel úgy néz, mint aki mindent tudni akar. Nagyon gyönyörűséges.

Juba, ez tényleg így van. Mi is már nagyon régóta ezt csináljuk, mármint, hogy fürcsi előtt egy bodyban hancúrozunk. Nagyon szereti és megszokta, hogy utána megy a vízbe.
Ott meg folytatja a nagy csapkodással. Olyanokat rugizik, hogy úszik az egész fürdőszoba. Már kinőtte a kiskádat, de a derekam nem nagyon bírja a kádtartó magasságát sem. A fürdőkád meg ugye mélyebben van. :oops: Már gondolkodtam rajta, hogy beültetem Gergőt is a fürdőkádba, de ő meg nagyon szeleburdi. Pedig biztosan élveznék.
Ja, még egy dolog. Albertet már nem tudom hasra fordítani a kádban, hogy a hátát, popsiját is megmossam, mert valahogyan mindig ülő helyzetbe kerül. Egyszerűen nem engedi másként. Ő is fogdossa a vizet, tanulmányozza ezerrel.

Én is imádok hason aludni, csak most a cicik miatt nem tudok. Előtte meg a pocakom miatt.
Ma tornáztam egy kicsit. Olyan jól esett. Bár azokat a gyakorlatokat kihagytam, amiket hason fekve kellett volna végezni. De a combomat, a fenekemet nagyon érzem. :lol:
dmaggie

Juba, akkor most még tombold ki magad itt! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Bongyikám mi van Veletek? Egész nap nem jelentkeztél! Tessék jönni!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: