A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Vikci, Carpediem!

Gyönyörű babák! Jó egészséget és sok tejcsit Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

IBM!

Sajnálom, hogy nem vagy jól! Nekem nem volt hasonló, nem tudok tanácsot adni.Ha minden kötél szakad beszélj róla a dokiddal!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi!

Azért nem olyan vészes,csak szeretném kideríteni,hogy a gyógyszertől van-e!
Szerdán megyek dokihoz akkor mindenképp rákérdezek,addig meg elleszek valahogy!

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Nekem se volt ilyen, nincs tippem mi lehet ez :roll:

Dóra így aludt ma cicizés után :D
Kép
Vendég

Nagyon édes!!!!!!!
És köszi,remélem a vas!
Nincs görcs meg semmi olyasmi amiből arra következtethetnék,hogy baj van,tehát annyira nem aggódom,csak kellemetlen!
A lényeg,hogy Áron baba Anya kínjaival mit sem törődve nagyokat bukfencezik odabenn! :lol:

Kép

Kép
ibm

carpediem,

GRATULÁLOK !!! Sok tejcsit, és természetesen jó egészséget kívánok!

ibm,

( hm, én ott dolgozom :))
sajnos én sem tudom mi okozhatja, ha nem múlik kérdezd meg a védőnőt vagy a dokidat.

Andi

Kép
danidaniel

Mennyi édes pici babácska!!!!! :D

Lányok, használ valamelyikőtök párásítót? Tapasztalatok érdekelnének...

meri

Bocs lányok, csak egy kérdésre:

Nektek nem lett az első PKU szűrés pozitív??????????????? Ma kaptam meg a papírt, hogy pozitív és hogy azonnal meg kell ismételni és el kell küldeni szegedre,mert valamilyen öröklött, vagy örökölhető anyagcserebetegség nem kizárt. :(:(:(:(:( én már bőgtem, nem kicsit, jött a doktornő, levette Esztinek megint a vért, együtt sírtunk Esztivel, miközben a kezemben volt, akkor bökte meg, és nem is volt elég egy böki,mert azt mondta, hogy nem egy vérzős gyerek és nagyon jó a véralvadása, így 2x kellett szúrnia ahhoz, hogy azt a hülye 4 karikát televérezze szegény. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki kapott-e már ilyen papírt, hogy pozitív, és kellett-e ismételni, és ha igen, akkor milyen eredménye lett????????????????????? Bocs, de most kicsit kivagyok, és még hétfőre várjuk az a nyomvadt pisi eredményt is, és meghalok, ha valami baja van a csajomnak :cry: :cry: :cry:

LÉgyszi válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

VIKCI? BÉCI:NAGYON NAGY GRATULA A NAGYFIÚHOZ, EGY TÜNEMÉNY!!!!!!VÁRJUK A BESZÁMOLÓKAT IS!!!!SOK BOLDOGSÁGOT MÉGEGYSZER, ÉS SOK TEJCSIT!!!!!!!!!!

Panda:Édes Dóra!!!!!!!! :D

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Bocsánat, hogy ide pofátlankodom!

Először is mindenkinek gratulálok! Gyönyörűek a babák!!!!!

Viki!
A PKU (phenylketonuria) egy örökletes anyagcsere betegség. Felismerve a világon semmilyen problémát nem okoz! Sajnos diétát igényel, ami nem egyszerű. Szigorúan ki kell zárni minden fenylalanin forrást! Ebben segít a dietetikus. Viszont, ha a diétát maradéktalanul és pontosan tartjátok, soha életében semmi problémája nem lesz a betegségével. Ellenkező esetben horror, ezért ha a következő eredmény is pozitív, akkor adj hálát a sorsnak, hogy szűrik!
Ne aggódj, ez egy állapot és ha az ember begyakorolta a diétát, akkor 100 évig lehet vele egészségesen együttélni!

Éva

Kép
balimama

Viki!
Ne aggódj, valószínűleg csak túl korán vettek vért, ezért lett pozitív. Álpozitív eredmény lehetséges, ha még nem eszik elég anyatejet a baba. Ezért szokták a 4. nap levenni a vért, a hazamenetel előtt. Több esetet hallottam már, hogy először pozitív lett, aztán az ismételt vizsgálat már negatív.

Újdonsült anyukáknak, apukáknak gratulálok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Segitsetek, 6 napos a kisfiam, eleg nagy sullyal szuletett 4600grammal 60 cm. amikor itt volt a doktorneni azt mondta hogy 80-90ml kene enni egy hamira hat ehelyet 100-110ml siman becsokol, ezzel nem is lenne baj alszik utan mint a tok, de ez ugy jon ossze hogy vagy 1 orat cicizik, van amikor tobbet mert kozben elalszik rajta :S mit csinaljak hogy ne aludjon el es hogy szoktassam ra a fel oras evesre? (azt mondjak annyit szabadna) Masik, szerintetek baj ha az ejjeli etettest tappal valtom ki? Nappal anyjatej van ejjel amikor felkel (4-4,5 orakat alszik) tap van (nestle-t irt fel a dokineni) 90ml kap es utana alszik tovabb. Lehet hogy a tejembol azert eszik tobbet mert nem eleg taplalo?
Annyira kezdo vagyok, es olyan rossz hogy nem tudom mi a jo neki :(
Hasfajast honnan eszlelhetem? Mondjuk minden hami utan van rendesen belmozgasa, igy kizarom hogy olyan problema lenne.

Elore is koszonom a valaszokat!
Jo babazast! Es Gratulalok minden Uj Kismamanak Kispapanak!

Kép

Kép
cirkuszka

Balimama, Boeske!

Köszönöm az infókat, én is abban bízom, hogy korán lett levéve, asszem szombaton reggel vették le neki, ami csak a 3. napunk volt, mert úgy volt, hogy jöhetünk haza délután, de a sárgaság miatt mégsem jöhettünk. Szóval addig meg valóban nem igazán szopott mérhető értékeket Eszti, szóval reménykedem, hogy csak ez volt a gond, mivel már gyönyörűen eszik. Nem tudom jelent-e valamit, de anyatejes kaki csak itthon volt, a kórházban csak az a feketés zöldes trutyi jött belőle,most viszont "gyönyörű" :lol: anyatejes kakija van.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Cirkuszka,
Miért kell neki tápit adni éjszaka ha van tejed? Hasfájás: sír, szenved, húzza a lábát a pocija felé erőlködik meg ilyenek. Ha elszendereg a ciciden a talpát masszírozzad, puszikák, arcát simizzed szóval piszkálni kell stb.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi idepofátlankodok de hónapok óta szurkolok a szülés előtt állóknak :lol: .Van 2 gyerkőcöm tehát gyakorló anya vagyok.

Cirkuszka

Neked szeretnék írni neke laányom volt 4300gr 60cm amikor született.Ha megfogadod én azt mondom hiába osszák az eszet hallgass a bébire és igény szerint etesd én nem adnék tápit mert felesleges,a tejecskénél jobb nincs! A tejed nem lehet kevés hiszen csúcs adagokat eszik én ezen nem idegelném magam...Nálunk 40-ket evett a kölök s egésznap cicin volt de 2 hónaposan 5.30 volt szerinted hallgattam az okosokra? Nekem is mondtak mindent de nem szabad idegelni magad .A kicsi jelzi ha éhes a tej az etetési fázisnak alakul.Ez azt jelenti, hogy az elején hígabb a szojoltó a hátsó tej zsírosabb ami tápláló, napi 7-8 pelus van naponta az jó etetés után böfiztesd meg rendesen és a poci se fog fájni ha mégis akkor alakítsd úgy a nappalt, hogy csinálj babamasszázst azt élvezik a törpék és segít túl esni a hasfájós korszakon.
Északa szerintem ha egyszer eszik az nem gáz van olyan idsmerős aki egyszer se etetett mert a kicsi nem kérte, ennyi. Ha szépen fejlődik semmi gáz nincs és nem lesz elárulom a fiam kisebb súlyú volt3950gr de egy évesen 16 kg és nem dagadt ez kb egy átlag gyereknél a 2.5 éves súly makk egészséges a mai napig s nem lett túlsúlyos se Ő óránként zabbantott mohó kis ördög volt sokszor az orrán folyt vissza a tej de akkor is szívta :lol: .
Fel a fejjel és bízz a babába.

Köszönöm a lehetőséget bocsi a beírásért de hátha segít.

Gratula minden maminak a babáknak meg pláne és jó egészséget
Sziasztok :wink:
tappancs28

Viki!!! Nekem még a védőnő is szólt, hogy reméli, nem vették le túl korán, mert akkor gyakran jön álpozitív eredmény!!!! Úgyhogy no para!!! ;)

meri

Cirkuszka!!! Minek neki tápi, ha ennyit eszik???? Szerintem is hallgass a babára. Ha jól fejlődik, nem baj ha bealszik, azért alszik be, mert elég volt!! Eleinte Bia is nagyon sokat és hosszan volt cicin, én meg hagytam! Most 10-max.15 perc alatt benyomja az adagot (ez pár napja alakult ki), de ha nyűgösebb, szívesen "cumizik" tovább. Ha a cicidnek nem baj, hagyjad!!! Ha a pocija fáj, azt tutira észre fogod venni. ;) És!!! Csak abból csinálj gondot, ami neked gond!!! Ha neked nem baj, hogy óránként eszik vagy órákat eszik stb., akkor így a jó és kész!!!! :D

meri

Sziasztok!

Íme néhány ma készült kép :) Becsült hossz: 22 cm. Becsült súly: 320 gr

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Egy szívtipró pasi :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!
Újra itt vagyok! Köszönöm a gratulációkat, nagyon jól estek!

Gratulálok az új kismamiknak!
Vikci! Látod, neked is megérte várni. már azóta babázol! Ráadásul szép nagy baba, majdnem 1200 grammal nagyobb, mint Barnus. Gratulálok! Sok-sok tejcsit nektek!

Danidaniel apuka! Gratlálok a 3kg-hoz! Ugye, milyen nagyszerű érzés? A mi pici babánk is hatalmasat fejlődik! A cumisüvegről már mindent elmondtak, de azért én is hozzászólnék: a nővéremnek 3 fia van, mindegyik csak tejcsit kapott igény szerint, amikor és amennyit ők kértek. Nagyon szépen fejlődtek, semmi bajuk nem volt. (A legidősebb 14 éves, a legkisebb 3 éves). Tudják a babák, mikor éhesek/szomjasok, bízzuk rájuk.

Viki27! Csodálom, hogy vizet ajánlottak nektek. A kórházban a cukrosvizet szajkózták, mert besárgulnak és nem mehetünk haza. 3 babából csak Barnus nem kapott, viszont csak ő nem volt kék fény alatt... no comment.
:oops: :lol:

Pati!
Először is, megkésve, de nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!!

Sziasztok:
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

És íme, a szüléstörténetem:
2008. január 31-én, csütörtökön délután 4 óra hosszat 10 perces, kb. 2 óra hosszat 5 perces fájásaim voltak. Amikor már 1,5 órája lerövidült 3 percesre, beszáguldottunk a kórházba. Tágulás szűk 1 újjnyi. kb 1-2 óra múlva alább hagyott. A baba is igen fent van még, úgyhogy marad 1 ideig. Az éjszakát a szülőszobán töltöttem, de reggel hazaengedtek.
A fájások azonban nem szűntek meg, csak ritkultak. Max. 35 percenként továbbra is fájt. Így aludni sem igazán tudtam.
Február 02-án, szombaton délután újra 5 percenként jelentkezett. Gondoltam, még várok, nem szólok a szülésznőnek az előző vaklármából tanulva. 17 órakor már 3 percesek voltak, s 1 óra múlva magzatvíz is csordogált (kb 1-1,5 evőkanálnyi). 21.30-kor telefonáltam. Megbeszéltük, hogy 1 óra múlva bent leszek, sose lehet tudni. Több, mint 1 óra múlva értem oda (fél órás út), mivel elég gödrös úton kellett menni, s minden fájásnál azt hittem, megszülök. Lépésben értünk oda.
23 körül értünk be, a szülésznő megvizsgált, kb 1 ujjnyira voltam tágulva. Mondta, hogy másnap délután 4 körül meglesz a baba. Elfoglaltuk hát az egyik alternatív szülőszobát a párommal és a szülésznővel. Időnként megvizsgált, beöntést nem kaptam (később kiderült, hogy kellett volna…). Hajnal 2 körül mondta, hogy legkésőbb hajnal 4-re baba lesz. Ez nagyon megnyugtató volt, igen erős fájásaim voltak. De csak ekkor kezdődött igazán. A csütörtöktől nem alvás segített, hogy teljesen elfáradtam, s nem bírtam kellőképpen nyomni. Kaptam oxytocint, de csak a fájások erősödtek. Kitágultam rendesen, de a baba csak nem akart megszületni. Még most is sajnálom a férjem, mit kellett elviselnie: a nyakába kapaszkodva ordítottam. Az egész kórház visszhangzott tőlem.
5 óra után szóltak az ügyeletes orvosnak, aki kinyomta belőlem a babát. Igaz, neki is csak másodjára sikerült. Ekkor derült ki, milyen okos kisfiam van: 2x a testére, 1x a nyakára tekeredett a köldökzsinór. Ha lassan jött volna ki, felakasztja magát. Így a gyorsabb megoldást választotta. Nem tudtam elképzelni, de igaz: minden fájdalom elszállt, mikor megpillantottam. Mindent megért. Utána 1 óra hosszat varrtak (kijövetelkor végigszántotta a hüvely falát, a hüvelyben kb 5 cm-es varrat volt, a gátmetszést 10 öltéssel varrták össze) de nem számított, a fiam arca a szemem előtt lebegett. Az ifjú apuka végig mellettem lehetett, ami nagy segítség volt. Még a varrás idején is a szobában maradhatott. Neki is örökre szóló élmény maradt.
Sajnos csak 11 óra körül kaptam újra kézhez, mivel „fázik”.
Szóval, így történt. Bármennyire is nehéznek tűnt, újra végigcsinálnám.
(Ráadásul valami nem stimmelt a cérnával, mert pár nap után szétnyílt a varrat. Most kezdek jobban ülni, állni – ezért is nem írtam eddig.)

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Koszonom a valaszokat!
Tenyleg ugy fogok tenni hogy amikor o igenyli a cicit kap, azt ugyis eszreveszem hogy ehes. Ma egy hetes es tegnap mertem este 4720gramm volt, csak tenyleg igaz hogy felek attol hogy elhizik. nem pufi mert hosszu...
Igen nagyon sokat ossze vissza beszelnek nekem, van aki azt mondja ejjel ha sir akkor se adjak neki van aki azt mondja hogy tenyleg amikor o keri adjam ugyis leszokik rola.
De igy ha mondjuk 1-2 orankent ker akkor utana is fejjem meg le? vagy azt hagyam?

Csaszarosoktol kerdezem hogy nekik milyen volt a sebuk, jott belole vmi kis trutyi igy ennyi naposan? Nekem tegnap vette ki a varatokat a dr, mivel en egy kicsit husisabb vagyok es ezert hagyta bent 6 napig, de tegnap este jott belole vmi trutyi de csak kicsit, es bal oldalon egy kicsit kemenye :shock: szerintetek?

Sziasztok:
Vera

Kép

Kép
cirkuszka

Meri!

Én is abban bízom, hogy csak az a baj, hogy korán vették le a mintát!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,

Nekünk is pont ezt mondta a gyerekdoki, hogy ne ijedjünk meg, előfordul hogy meg kell ismételni a vizsgálatot... ne aggódj

Kép levegőztünk kicsit : )

Kép
danidaniel

Cirkuszka! Anyatejes baba nem tudja túlenni magát. Viszont pont ezért végképp nem értem, minek a tápi... Miért kaptátok???
Szerény véleményem szerint, ha van elég tejcsi, nem kell fejni, és akkor szépen beáll az igény szerinti mennyiségre. Mivel gyakran szopizik, mindig termelődik új adag. Mit ne adjál neki éjszaka??? Tápit vagy tejcsit??? Vagy hogy egyáltalán ne etesd éjszaka???? Az tuti marhaság!!!!! Nagyon pici kis gyomrocskájuk van, nem tud rögtön 8 óra hosszat éhen maradni!!!!

meri

ZsófiBaba!!! :D De ééédes!!! Ezek szerint nálatok jobb idő van, mint itt. Mi nem tudtunk ma kimenni. :( Iszonyatos szél van!!! :(

meri

Sziasztok!

Ő itt GBILIMOU MÁRK.
Vera babája!

Még nem sok ideje van ezért én teszem fel!

Kép

Sziasztok és jó babázást nektek!
Szépek a babáitok!
Gratulálok mindenkinek!
Vendég

Vera:Édes ez a kiskrapek!!! :D Amint lesz egy kis időd, várjuk a képeket és a beszámolót is!!!!

szemokzsu

Íme a MI SZERELMÜNK!!!!!!! :D :D :D Kép

szemokzsu

Pandácska, Danidaniel, Vera, Zsu!

Visszagörgettem ezt az oldalt, s meg kell állapítsam, igazán gyönyörűek a csemeték!!!!!
Gratulálok még egyszer!

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Meri,

A kép Zsófiról tegnap készült, csak épphogy kinyitottuk az ablakot, még nem merészkedtünk le az utcára... tényleg nagyon gáz az idő, most nem is merném igaziból levegőztetni... csak szép fokozatosan.. épp hogy szippantottunk tegnap egy kis levegőt : )) köszönjük a bókot, Bia is csodaszép, főleg a mosolya

Vera,
Nagyon aranyos Márk : ) Várunk a beszámolóval és képekkel

Andi

Kép
danidaniel

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nálatok ma milyenek a babák:? Dórának ma rossz napja van sokat sírt, lehet a széltől :roll:

Édesek a gyerekek :wink:
Vendég

Gyönyörűek a babák!

Cirkuszka
Nekem van egy összegyűjtött anyagom a szoptatásról ha akarod elküldöm csak kell az emailed. Ha mást érdekel azoknak is szívesen tul képp Ligás anyag kevés más van benne, vannak még pocakosoknak is hasznos infók ha még valakinek ilyen kell.
Az elején fontos, hogy próbáljatok egymásra hangolódni, hogy ő milyen gyakorisággal éhes! Igény szerint szoptasd!
Én anno igyekeztem később már figyelni arra, hogy egyszerre sokat egyen és legalább két órát kibírjon. Ha előbb sírt mindig előbb kipróbáltam minden egyebet, hogy lássam tutira enni akar és nem más a baja.

Semmiképpen nem pótolnám nem is értem az érveket. Így sajnos elmehet a tejed amivel biztosan nem használsz! Örülj neki, hogy ilyen sok van... miért kellene fél órát ennie, már bocsánat de azt üzenem a tanácsadónak, hogy ez hülyeség... felnőttek között is vannak habzsolók és kényelmesen evők, Áronom is egy óra hosszat evett és bealvós is volt az elején, ezt én nem engedtem neki, törekedtem a hatékonyságra, erőteljesen maszíroztam afejét a füle tövét, úgy, hogy ne fájjon, de felébredjen rá, nem símogatni mert attól csak jobban bealszik.
Vannak jókis szoptatási tanácsadók, a szt István kórházban működik a szoptatási ambulancia.

La Leche Liga Magyarország
http://www.lll.hu/

Budapest ll. Hermann Ottó út 18. Tel.: 1/214-3309

Ezen a címen megrendelhetők a LLL füzetei, melyek a szoptatási problémákkal foglalkoznak.

A LLL baba-mama csoportjai:

Esztergomban a Máltai játszótéren: Rózsa Ibolya

minden hónap második szerdáján 09.30-tól

Telki, Napsugár u. 5.: Szilágyiné Kamlah Szilvia Tel.: 27/728-039; 70/580-5648

minden hónap első keddjén 10.00-12.00

Budapest, l. Attila út 89.: Martinovichné Debulay Bianka

minden hónap első csütörtökén 10.00-12.00

Érd, Érdligeti Közösségi Ház, Fürdő u. 1.: Juhász Judit Tel.: 23/523-397

Minden hónap 2. szerdáján 09.00-11.00

Monor, Művelődési Központ, Klubterem: Ágostonné Szőcs Anna

minden hónap első csütörtökén 09.00-11.00

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kedden beszélek a dokimal is, de neten utánna néztem egy-két dolognak... sajnos sikerült maradandó károsodást összeszednem szülés alatt... eddig azt hittem, hogy a hüvelyrepedés ártalmatlan dolog volt és rendszerint velejárója a szülésnek, de tulajdonképpen rosszabb mint a gátrepedés. A méh előreesését eredményezheti, ennek finomabb formálya jelentkezett nálam, de elég kellemetlen tünetekkel jár.
Azért írom le mert odafigyeléssel megelőzhető a dolog...

Amit olvastam róla:
A kialakulásához hozzájárulhat ha siettetik a szülést, nálam ez az oxitocin volt.

Ha a szülésznő nem maszírozza kitolás és tágulás alatt körkörösen a gátat.

Kitolás alatt a fekvő pozició szintén segíti a kialakulást. (szülőszéken vagy gugolva sokkal kissebb az előfordulása)
Sajnos én kitolás alatt végül fekve maradtam, pedig nem úgy terveztem, ott akkor kényelmesnek tűnt...

A megelőzésben segít a gátizomtorna!!! Én végeztem de sajnos csak hébe-hóba komolytalanul.
Most már komoj javulást csak műtét hozhat... remélem nem fog rosszabodni a helyzet...
Ajánlom nektek ha még nem kezdtétek érdemes a gátizomtornára egy kis időt szánni.

Itt lehet róla bővebben olvasni:
http://64.233.183.104/search?q=cache:FD ... =firefox-a

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép Kép Kép

bocs a sok helyért :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Cirkuszka
Még annyit, hogy ilyen kicsi baba nem bír ki egy éjjszakát evés nélkül, vedd magad mellé akkor kevésbé fárasztó, ha tápit adsz neki segíted az alergia kialakulását, ráadásul a cumi miatt cumizavaros lehet, elutasíthatja a melledet, semmivel sem egyszerűbb tápszert melegíteni éjjszaka mint cicire tenni! SŐT!!! gondolj csak bele, a melledben mindig pont olyan hőmérsékletű, állagú összetételű a táplálék amilyenre a gyermekednek szüksége van, semmi nem ér fel a tejeddel, nem értem az ilyen védőnőket... olyan dühös tudok lenni... ahelyett, hogy örülne, hogy ilyen sok a tejed, hülyeségeket beszél... tönkreteszi az egészet... hrrrr

Kép
Kép
Kép
mamacka

Visszalapoztam
Gyönyörűek a kicsi emberek!
Béci
Neked is gratulálunk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nem is tudok mit írni,annyira szépek ezek a babák!
Mégegyszer mindenkinek hatalmas gratula!

Kép

Kép
ibm

Ma voltunk anyummal vásárolni a H&M-ben illetve -ekben ugyanis a Camponát kivéve mindben voltunk.
Azt pl nem is tudtam, hogy a Vörösmasty téren kismamarucik is vannak és nagyon jók... szerintem...
vettem is egy felsőt 900 Ft-ért, meg egy inget 800-ért! :)
Összesen 13000 Ft-ot költöttünk mert nem csak saját részre vásároltunk (anyum fizette a javát :oops: ) 66000 helyett! Azért elég jó szerintem... azt tapasztaltam, hogy eléggé más a felhozatal üzletenként, a Vörösmarty téri a legnagyobb, a legnagyobb kínálattal is.... és van benne mozgólépcső ami Áronnak nagyon tetszett! :)
Kislányrucikból még rengeteg szebbnél szebb van (egynek én sem tudtam ellenálni 300 ft-ért)

Töltök képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, mennyiért vetted a kislányrucit meg a harisnyákat?

meri

Bocsi, a rucit látom . :oops:

meri

A harisnyák is 400 Ft-ba kerültek...
De holnaptól a -50% már nem jön le csak az alap 50-70% lesz de még szerintem úgy is nagyon jó, pont most gondoltam, hogy a nyakkendős ingből kellett volna még egy négy évesre való, hogy amikor Andor ebbe belenő egyen ünneplőbe lehessenek... az is 500 Ft-volt, holnap 1000 lesz de szerintem még úgy sem sok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

bakker te honnan tucc ekkra akciókról????? A fenébe de el mentem volna venni párcsini rucihacukát az én kis csajszimnak..... :(
Krisz

Kép
danidaniel

Katuciról tudtok valamit? Szerda óta nem jelentkezett :roll: Biztos akkor babázik már ő is :D
Vendég

Ne haragudj az az igazság, hogy azt hittem ebben a topikban olvastam... de kiderült az április-májusiaknál...
Pedig írtam volna, más topikba is írtam, meg egy csomó sms-t is elküldtem mert a múlt héten én is lecsúsztam róla.
De még mindig érdemes ám elmenni mert csak a dupla akció vonatkozott hétvégére az 50-70 % még tart... így pl a kislányrucik nem 300-400 hanem 600-800 Ft de szerintem még úgy is megéri... kislányból még vannnak,de eléggé le van már fosztva, a Vörösmarty teret ajánlom, ott volt a legtöbb minden és ott még kislányholmikból van egy csomó.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Amúgy múlt héten én kérdeztem őket, hogy lehet-e előre tudni az akciókról azt mondta az eladó nő, hogy ő is lecsúszott róla mert egyszerűen jön külföldről egy telefon és ők a szerint áraznak. Így nem lehet előre tudni csak úgy ha mi egymást értesítjük!
Ha legközelebb tudok ilyet szólok...

Most pl cherokee márka van leárazva a tescoban 5 db-os csomag ezer valamennyi nincs 200 Ft egy body.
teszek képet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziaszok!

Tegap értünk haza. Mindenkinek köszönöm gratulációkat. A szopi még nagyon fáj de kibírom. Kisebesedett a mellem. Kezd jobban lenni. Az anyatejes babanyál jó rá. Kentem garmesteronal, de nem volt jó. Amikor leszedték akkor jobb lett. Nagyon rendesek votak a csecsemősök a kórházban. A nyakukra jártam ,de mindíg segítettek.

Nagyon sok szép baba van.

Katucival egy napon szültünk. Már biztosan nemsokára ők is írogatnak. Nagyon boldogok.

Majd leírom a szüléstörténetemet.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szia Vikci!!

GRATULÁLOK!!!Milyen fiú Mátéka?Alszik eleget?Mennyit szopizik?Majd írj.PUSZI

szemokzsu

Ja, első két nap nekem is nagyon fájt a cicim, de már elmúlt.Fejd le ha csomós, és tedd rá minnél többször, ő tudja a legjobban kiszívni... :D

szemokzsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: