Álljatok neki hamar a festésnek meg az ügyködéseknek
Anno én is azért kezdtem hamar a dolgokat, hogy a derekam tuti bírja .. és hát be is kell látni. Most már nem tudnék minden nap órákat járni boltokat, mert 2 óra max. amit bírok .. aztán ülni kell vagy feküdni ..
Emi - Még nem nézegettem függönyöket. De nem is biztos (Sőt... az árak miatt valószínű NEM), hogy "gyerek-függönyt" veszünk, szerintem csak a színekhez passzolót fogunk keresni KIKÁban vagy Praktikerben, OBIban .. vannak jó kis méteráruk
Szőnyeget én ezt néztem ki:
http://www.simonedesign.hu/images/Sari/DSCF0993_f.JPG
Anyu szeretne majd Alíz érkezése előtt meglepni minket vele .. CSak most nekik is sok a kiadás
Bambi - Köszi, azokra gondoltam, bizony
Pumpóka - Mókás lehetett a tetüírtás
Jah, és szerintem a rövid fehér ruhához mindenképp testszínű harisnya illik .. én láttam már fehérrel is, de nem tetszett, főleg, mert ezerrel vastagítja a lábat. Milyen rucikat nézel? Mutatsz képet?
Kamilla - Csodaszép a gyerekszobátok
A szopis fotel csúcs
Nálunk nem lesz szopis fotel .. mert mint látható: tele-vagyunk. Én inkább ezt a kihúzhatót választottam (főleg, hogy elcseréltük Hugimmal .. mi odaadtuk neki a 2 személyes kanapénkat, ő meg ezt , és ez befér - tehát nem került semmibe) ...
Azért, mert szerintem lesznek olyan éjszakák, amikor ott fogok aludni mellette, itt el tudok feküdni, belátok hozzá .. stb. stb .. Ő is nyugodt, én is alszom, de mégsem zavarjuk Apucit
Nono - Köszi a sok hasznos infot a császáros tapasztalatokról! Én valószínű viszek be pizsit is, és hálóinget is ..
A haskötőt nekem is ajánlotta egy császáros anyuka, mert megfogja a hasat, és nem fáj annyira a varrat .... úgyhogy azt is veszek mindenképp.
A rövid gatyós pizsi nagyon bejön
Szőlő - Most olvastam, láttam írtál a blogba
Amúgy most reggel - világosban, még szebbek vagyunk
Szerintem lövök 1-2 képet most is.
Mango - Én is reagáltam anno a fórumtalira, de nagyon elsikkadt a téma
Én amúgy pl. Lei-vel találkoztam múlt héten .. csak úgy .. egy teaházban, és tök jó volt
Szóval ha nem is ilyen nagy banzáj keretében, de össze lehet hozni bármit ..
Pocakfotót véglegesre egyeztettem
Március 5!!!