Nagyon jó ezeket az élménybeszámolókat olvasni!!!
Mse! Utólag is boldog szülinapot!! Ügyes kicsid van. Nálunk is Apuci a favorit a dumálásban, de aztért engem is megtisztel. Főleg mikor puszilgatom a pelenkázáskor. Gratulálok a keresztelőhöz is, nekünk júliusban lesz. Ki lett a keresztszülő, már, ha nem vagyok pofátlan...
Évi! Tényleg jó ez a fütyis sztori, ha már most a kedvence lesz mi lesz később...
Egyébként én most is a jó barátomnak tartalak... Pamika! Hogy is jön össze a fáradtság a gombás fertőzéssel???? Nem értem. Vagy hülye vagyok?
El sem tudom képzelni, hogy Lili csak napi négyszer szopizzon... Lehet hogy könnyen megszoknám... Pankamama! Hogy Te miket találsz ki... Van zsámolyod otthon? Én annyira nem vagyok kreatív, rajzolni is csak pálcika embert tudok. Mi lesz később
. Írhatsz még ötleteket én szívesen veszem. Lili napja ma borzalmas volt. Egész délután sírt, ha vízszintesbe helyeztük és összesen 1,5 órtá aludt egész nap, 20 perces bontásokban. Ettől persze nagyon nyügis lett. Ki is vagyok fáradva én is, pedig ma megvettem a Kismama újságot és olvasni fogok. Meg a felülések is visszavannak. A rosszkedv ellenére ma nagyon sokat "beszélt" kicsajom sőt amikor a nyakát puszilgattam hangosan kacagott olyan zötyögősen. Anyukámmal jól szórakoztunk, szegény fogta a sebét úgy nevetett. Egyébként valaki írta itt, hogy a Laktoherb teától a gyermeke nyűgös volt. Hát én tegnap és ma is ittam, nem tudom attól lehetett-e vagy a széltől. Megint a fejembe vettem, hogy nincs elég tejem. Pedig ez nem jó tudom. De most is spriccel, pedig Lili fél órát lógott rajta. Néha elbizonytalanodom.
Nekem még nem jött meg, de azt hiszem teljesen mindegy lenne. Ami a szülés után volt vérzés nekem 5 hétig tartott, tehát felért 5 menstruációval. Szóval ha jön, jön. Mikor találkozunk újra? És mikor chatelünk? Szombaton megint megyünk a Balcsira, nagyon jó időt mondanak, remélem tudok napozni is egy kicsit.
Most búcsúzom, puszi mindenkinek:
Anikó