A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szösszenet!
Most készül a szekrény a babaszobába? Hát nem éjfél felé szokás barkácsolni? :lol: :lol: :lol:

A Tenás tanácsokat én is köszönöm.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1zösszenet!
Most készül a szekrény a babaszobába? Hát nem éjfél felé szokás barkácsolni? :lol: :lol: :lol:

Már mindjárt kész .. most számolgatjuk, hova kerüljön a fogasos rész :) Aztán lefotózom ;)
Kivételesen egész du. ráértünk .. úgyhogy barkácsolhattunk hangosan :D :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Képtelenség 2 napot visszaolvasni, de próbálkozom, de előbb:

Megjöttünk az Uh-ról!!!ÉÉÉÉsssssss még mindig puncis, még mindig Lili!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Juhhhhhéééééé!!!!!!
Méretei közül a súlyát jegyeztem meg: 1800g!!!!! Nagyobb, mint amire számítottam. :D :D :D :shock:
A gép szerint 31+6 naposak vagyunk! :lol: :lol: :lol:
A méhszáj zárt, és fejvégű a fekvése. :D
Most úgy örülök, már úgy vártam ezt a napot!

Na visszaolvasok! :shock:

Kép
adri0422

Adri, gratulálok a jó hírekhez! :D

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:04-kor.
Vendég

Adri,
Gratuláloka jó eredményekhez és persze a kislányhoz! Ahhoz képest, hogy engem is 31+6 ra írt a gép, nagyon nagy az eltérés. Nem tudom mi alapján számolnak. Beni 2287 gramm. :shock:

Képzeljétek, unokatesóm április 5re van kiírva, Németországban fog szülni. 5ször mondták neki UHn, hogy kislány lesz most hatodikra már kinőtt a kukaca. Már mindent megvettek és persze rózsaszínt.

Szöszi,
kíváncsian várom a szekrényről a képet!

Nono,
nagyon ügyi vagy! Én is úgy megkívántam. Elküldenéd nekem a receptet.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:04-kor.
Vendég

ercsi: szívből örülök a jó híreknek veletek kapcsolatban! :D Az ágynyugalom meg tényleg a legkevesebb...fő hogy ismét az ijedtség volt a nagyobb mint a baj! :wink:

hűűű én is visszaolvastam,de valahogy nem jönnek a gondolatok... :oops:

ja igen!!pumpóka: nagyon durva amit írtál az óvónőről...hát lehet én is úgy tennék mint nono...elvinném a gyerekemet onnan.Nehogymár egy részeges nő vigyázza,ha egyáltalán vigyázza a lépteit... :shock: :shock:

Látom nagy téma volt a Tena betét is...én nem olyat vettem. :wink: Gyógyszertárban akartam először én is Tenát venni,de ott felhívta a patikus a figyelmemet rá,hogy van egy új termék amit a Chicco gyárt,és kimondottan szülés utáni betétnek.Nekem elnyerte a bizalmamat,remélem be is válik.Ebben egy méret van, 38cm hosszú,és 0.6 cm vastag.Majd kiderül mit tapasztalok...

Hjajjj már tökre izgatott vagyok a holnap miatt... :shock: :shock: :? Valahogy rossz előérzetem van csajok.Nem megy a para,teljesen átlagos a kedvem,de ha a holnapra gondolok rossz lesz az előérzetem. :?

Kép

Kép
mezsó

ja és ebben a Chicco betétben is 30db van 1csomagban.Ha esetleg valakit érdekel. :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - És a Chicco betét mennyibe kerül? Ez a 30db-os?

Andi - Már készen vagyunk, lefotóztam .. csak lemerült közben a gépem :lol: Legkéőbb reggel felrakok képet :)
Rengeteget csináltam .. ide 1-2-t teszek, mert untatnálak titeket, de majd a blogon bővebben :D
Lehet töltöm picit az elemeket, aztán feldobom ;)

Adri
- Nagyon örülök a jó híreknek és Lilinek!!! :) :)

Kép
szösszenet

Mezsó,
én is ilyen betétet kaptam a hugomtól. Neki bejött. Tavaly szült.
Holnapra drukk! Jelentkezz, amint tudsz!

Nono,
Köszi a receptet. Ki fogom próbálni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

szösszenet: 1615 ft. :wink: hát ha valóban jó lesz,nem kár érte.Van hozzá rögzítő bugyi is,persze külön kell megvenni,de én azt nem vettem,mert olyan picikének tűnt,úgyhogy rögzítésnek nekem is hálós Tena van,mert abból van több méret,de a Chicco rögzítő bugyiból is csak 1méretet forgalmaz,dehogy miért???

felsoa: na ez jó hír,ha hugodnak már bejött,remélem nekünk is be fog. :wink: Persze mindenképp adom a hírt magamról,remélem nem úgy hogy más tolmácsolja az sms-emet... :roll: szeretnék én ide írni a fórumba majd...

Kép

Kép
mezsó

egyébként a cukrom jó lett,mármint a reggeli vérvétel eredménye: 6.3 :wink: ennek én örülök. :wink: De ma ebéd után itthon 7.2-őt mértem... :shock: :shock: ennek már kevésbé örülök... :? az esti mérés még eztán jön.

Kép

Kép
mezsó

és már sok belőlem,de délután panaszoltam,hogy nem rugdos a csöppem,és este eddig volt egy pár rugdosás. :D Komolyan úgy meghatódtam tőle... :wink:

Kép

Kép
mezsó

Érdekesség képpen, németországi vajúdó szoba:

Kép Kép Kép

Itt voltam délután...

A kacsák komolyak, nem? :lol:

ercsi_3

Mezsó! Ne aggódj! TE fogsz holnap írni nekünk, nem az sms-edet fogják tolmácsolni!!!

ercsi_3

ercsi: ez igen... :shock: :D Mintha Magyarország kicsit le lenne maradva... :shock: :shock: a kacsák funkcióját viszont nem értem :?: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - Magyarországon is van már több helyen szuper vajúdó-szoba .. ennél sokkal barátságosabbak ..
Kiegészítők, tv, bordásfal, labdák .. stb.
Csak az a baj, hogy nálunk nem általános ez .. :? :?
Túl nagy a különbség a kórházak között .. mondhatni mérföldkövekkel le van maradva egyik a másiktól - ez a baj :?
Fordíthatták volna széfek helyett ilyesmire azt a sok pénzt .. na mindegy, nem megyek bele .. csak "itt" mindig olyan furcsa a fontossági sorrend ..
Most tárolhatom széfben a tányért meg az evőeszközt és a wc papírt, amiről magam gondoskodom .. nevetséges .. :?

Kép
szösszenet

Mezsó, ha unatkozol kádban vajúdás közben, játszhatsz velük :wink: nem tudom, de tök barátságossá teszik.

ercsi_3

[quote="mezsó"][ írta:mezsó Persze mindenképp adom a hírt magamról,remélem nem úgy hogy más tolmácsolja az sms-emet... :roll: szeretnék én ide írni a fórumba majd...

Úgy legyen! :D

Ercsi,
Nem semmi ez a vajúdószoba! Gondolom megnyugtató volt látni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Ercsi!

Örülök, hogy minden rendben veletek! :wink:
A vajúdószoba nem semmi...

Csinik a pocifotók!!!!

A ruhák annyira cukik, kész vagyok teljesen. :lol:

Mezsó!
Holnap drukkolok!

Kép
adri0422

Szösszenet!
Várom a képeket. Küldhetsz sokat, én nem fogom unni. :)

Adri!
Gratulálok a még mindig Lilihez! Szép nagy baba. Képeket nem tudsz tenni róla?

Andi!
Na ezért örülök most már, hogy a 25. héten nőtt ki a kukac. :D
Meg persze annak is örülök, hogy inkább a semleges színeket választottuk mindenben az elejétől fogva.
Mi holnap megyünk uh-ra. Kíváncsi vagyok most mit fog mutatni. :wink:

Nono!
Még jó, hogy már vacsiztam. :D De azért én is elmentettem a pizza receptet. Köszi.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mezso!
Ne félj, holnap te fogsz ide írni, és nem smsből fogunk rólad híreket olvasni.
És látod, a babád megvigasztalt pár rugással. :D Olyan aranyos lehet!

Ercsi!
Nekem rögtön a kacsákon akadt meg a szemem, ahogy megláttam a képeket. :lol: Pedig biztos nem sokat segítenek majd, de olyan édesen csücsülnek a kád szélén. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Tudom, kicsit korán van még, de megyek lefekszem.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kép 12 hetes pocifotó

Kép pocifotó 31 hetesen

+ 10 kg-nál tartok. :shock: :D

Kép
adri0422

Adri nagyon szép a pocid! Nem semmi vékony voltál! Én is +10kg-nál járok (nagy jóindulattal... :roll: :wink: ), és majdnem 3 héttel vagyok fiatalabb... úgyhogy a TE 10kg-d tök jóóó!!

ercsi_3

gumimaci: jó éjszakát!!szerintem hamarosan én is megyek aludni... :) hát igen édes a kis babókám,tudja mikor kell megrugni egy picikét... :wink:

ercsi: vajúdás közben unatkozni??Szerintem az nem én leszek... :oops: :lol:

Adri: nagyon szép pocifotó!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Ma délelőtt én is voltam uh-n! Babóval minden rendben, 100% lett a 90-ből, tehát tuti lány! :)
1010gr, koponyavégű, hosszfekvésű, doki szerint pufók kislány :)
Történelem ismétli önmagát, Szandinál mindig mondták, hogy szép hosszú lábai vannak, mint egy manökennek, hát ma nem ugyanezt mondták most is?! :) Mondta a doki, hogy jó hosszúak a virgácsai :)
Íme pár kép:
KépKép
Kép

Mellesleg nem voltam 100%-an megelégedve a klinikával :(

Viszont ami rossz, hogy én is egy kis időre ágynyugalomra lettem ítélve :(
Tegnap óta eléggé nyilalt egy ponton, és nem bírtam tovább elmentem az ügyeletre, mert sajna dokim nem rendelt :(
Nagyon rendes volt az ügyeletes orvos, megvizsgált, mondta nincs komoly baj, méhszájak zártak, méh puha, méhnyak megtartott, magzati szívhangok jók, csak valószínű nyúlnak szalagok, és mivel napi 10 órában melózok, ki van merülve a szervezetem, és nehezebben viselem a fájdalmat, így pihennem kell... tehát most pár napig tényleg pihizek, mert asszem van a dologban valami, fáradt vagyok :( Ráadásul 2 napja sok a feszültség, mert picit problémás a melóhelyem, lehet megszűnik, sok a kérdés még, ma voltam ügyvédnél is, majd csak lesz valami... :?
A vizsgálatra az újszülöttosztályon kellett keresztül mennem, és a vajúdó, szülőszobáknál vizsgáltak, így kicsit körbelestem mi változott az évek során... hát sok minden!
Láttam sok sok nagyon édes kisbabát, az anyukák büszkén mutogatták kifelé a családnak :)

Pocakfotók szépek, és azok a rózsaszín rucik, hát mesések :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici - Sajnálom, hogy te is pihenésre vagy ítélve .. :( Lassan mindenki ...
De Gratulálok a Kislányhoz!! És hogy minden rendben!!! :) ;)

Én feltöltöttem a képeket a blogunkba, holnap de. felteszem ide is őket .. legalábbis amit a babaszobáról ígértem ;)
De addig az éjjeli baglyoknak és a hajnalban kukorékolóknak itt a blog:
http://haromszosszenet.blogspot.com/

Kép
szösszenet

Adri - Nagyon szép vékony vagy!!! :)

Kép
szösszenet

Áhhh ... Alíz még nem szeretne aludni, én meg nem akarok ébren kuksolni az ágyban, így inkább felteszem a képeket most :)

Szoba:

Kép
Kép

Kép

Szekrény és tartalma:

Kép

Kép

Kép

Kép

A két kép és a karnis+függöny még fúrásra vár...
Azt majd egyben csináljuk, mert van egy pár dolog a lakásban amit fúrni kell ;)
Addig is vadászhatok vmi cuki függönyt :)

Kép
szösszenet

Sziasztok, kukk, ma korán ébredtem. Fél 5-kor :shock: :roll: Nemtudok visszaaludni...

Szösszenet, a blogban már megcsodáltam a babaszobát, gyönyörű lett, nagyon vagány a szekrény (is). :D És ez a sok csajos ruha... tök jól mutat benne. Tényleg már csak Alíz hiányzik.

nici, nagyon édes a kis pufók lányzód :wink: Miért nem voltál megelégedve a klinikával? AMúgy én sem. Bár mi nem kimondottan 4D-n voltunk, hanem genetikain 12 és 18 hetesen, de a doki nem volt egyáltalán szimpatikus. :? Egy mukkot nem szólt, csak mért.
Fekvést sajnálom. :(

És mindenkinél, aki még az elmúlt napokban (vagy már korábban ágynnyugalomra ítéltetett.) Én ezért sürgetem apát, hogy álljuk neki a szoba festésének, mert félek hogy visszajönnek a múltkori nyilalások, fájdalmak, és valahogy nagyon nem szeretném az ágyból vezényelni a készülődést. Jó, nyilván kisbatyu az első. :D

Adri, csini pocak :) És ahogy visszalapozgattam az elmúlt oldalakat igen csinos pocakokat láttam. Azért nemsemmi hogy beindultak. :)
Grat az UHhoz is :)

mezso, drukkok délelőttre. De biztosan nem lesz gond!!! :wink:

Ercsi, sajnálom, hogy megijesztett kisCsipetke :( De a lényeg, hogy rendben van minden, pihenj sokat!
Az a vajúdószoba nem gyenge. :)

Csajok, talival mi van, Nem tudok annyit visszaolvasni. :oops: Lesz vagy el lett tolva?

Na, hirtelen ennyi, szép napot mindenkinek! :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pumpóka, ez milyen durva már!!! Sajnos egy állami oviban nehezen lehet kivédeni, hogy ne vigyenek be beteg, vagy tetves gyerekeket. Engem az jobban aggaszt, hogy isznak az óvónők!!

Téjé, jajj ne!! Mennyire biztos, hogy császározni fognak? Tegnap beszéltem a nővéremmel, eddig soha nem mondott semmi rosszat a délpestiről, de tegnap mindent bepótolt. Nem a szülészetet kritizálta, hanem a gyermekágyat. Ő három olyan csajjal volt összezárva, akik ahogy fel tudtak kelni, egyből mentek dohányozni. Telefüstölték a szobát, de még a fürdőt is. Rohadtul nem érdekelte őket, hogy újszülött csecsemők is vannak a szobában
Ha nem tudunk együtt szülni, akkor megpróbálok alapítványi szobát szerezni. A Pelády Andi azt mondta, hogy azt vajúdáskor jelezzem, de nem biztos, hogy lesz, mert azok a szobák elég kapósak. Szerintem a főorvosok nyúlják le őket…
Mindenesetre annak örülök, hogy minden rendben van a babáddal.
Esküvőhöz gratula
A mi pockunk kb. ugyanakkora Én hétfőn voltam UH-n, akkor volt Lili 1770 grammos.

Adri, nagyon szép a pocakod! Örülök, hogy a te Liliddel is minden rendben!

Mezsó, várjuk a híreket!!

Szöszke, nagyon édes lett a szobátok! Szép a szekrény is!!
Azt tudjátok már, hogy hol vesztek függönyt?
Most én is azt keresek + szőnyeget.

Nici, ari a babád! Sajnálom, hogy téged is „leszázalékoltak”

Rajtam és Bambin kívül dolgozik még valaki?

Kép
emi29

csak gyorsan, mert rohanok:

szöszke, ami hálóingeket én raktam fel, azt hiszem azokra mondtad, hogy tetszik. A Brumi-Maci-ban van több féle fazonú is ezeken kívül. A bolt (IX., Mester - Tinódi u. sarkán van).

Tenna betét,
akkor engem lehet, hogy bepaliztak, mert azt hiszem a patikus csak normált adott ("mert azt szokták vinni ilyenkor"). Na, akkor majd ballagok le a super méretért...na meg felpróbálom a gyönyörű Tenna bugyit is, hogy jó-e, aztán veszek még azt is...(mondjuk nagyon olcsó...)

Szép napot!
1Bambi

Kép
1bambi

Azta mennyit írtatok :shock: :shock:
De végigolvastam mindent :D

Ollem,örülök,hogy megjött a pénz.Biztosan megkönnyebbültél.

Szépek a pocifotók,a kisrucik.

Gratula az esküvőkhöz,sok boldogságot.

Pumpo az ovira no comment. :shock: :shock: döbbenet.

akik fekvésre vannak ítélve:kitartás lányok,most már tényleg nincs sok hátra,ezt a kis időt pedig valahogy ki lehet bírni.

Ami velünk történt:tegnap voltam az új dokimnál,a szegedi nőiklinikán.Nagyon aranyos,bár az itteni dokihoz képest kicsit szótlan.
A lényeg:velünk minden rendben,Babó méretei a korának megfelelőek,méhnyak zárt,következő vizit 3 hét múlva.

:( :( ja,és fényképezőgépet megint nem vettünk,halasztottuk a következő hónapra.

Majd megpróbálok a régivel fotózni,ha nem adja be az unalmast.

Kép
szibi

LÁNYOK! NAGYON ELSIKKADT A FÓRUMTALI-TÉMA!!!!!!!!!

Én többször felvetettem az elmúlt 2 hétben, de kb, csak Szösszenet és Xsara reagált. Ha már mindenki táppénzen van, jöhettek hétköznap is, hogy mindenki Apával tudjon lenni hétvégén
mango.

Hali!

Megpróbáltam visszaolvasni...

Ercsi!
Örülök, hogy nem lett baj, pihenj sokat! Nekem tetszik a vajúdó!! :wink: A kacsák meg főképpen! Én amilyen pihent vagyok képes lennék játszani velük, Barninál is azt taglaltam a szülésznőnek a tolófájások előtt (az EDA áldásos volt), hogy nagyanyám milyen veszett rossz rántott húst csinál és ehetetlen töltött káposztát... és vigyorogtam folyamatosan (egész a tolófájásokig...) :lol:

Mezsó!
Neked drukk mára! Nagggyon sok!!!

Szössz!
Szoba csini, mint általában mindened! Ügyik vagytok!!

Tena betét: érdemes a nagyot venni, de Bambi, el fogod tudni használni a kisebbet is szerintem, ha mást nem, akkor elteszed akkorra, amikor majd megjön először... énis úgy használtam el a maradékot!
Nekem spec kevés volt az always éjszakai betétje... inkább pár nap múlva volt jó, mire hazamentünk...
És igen, a császárosok is készüljenek betéttel, ahogy már volt erről szó, az ő méhük is húzódik vissza... attól még hogy máshol jött ki a bébi!! :)

Tegnap megvolt nálunk a családi tetüirtás.... istenesen jó program volt!! :twisted: Nekem azóta viszket a fejem, persze pszihésen, előtte nem viszketett! :twisted: Meg nincs is benne, mert Zoli is meg anya is jól átnézte... olyanok voltunk, mint a tv-ben a majmok, akik bogarásszák egymást... :lol: komolyan mutattunk!!!! :twisted: Kiváncsi vagyok, mit kapunk még el idén! :twisted: Ha mást nem én az óvónőt egy maflásra...!! :twisted:
És igen Nono, jól tudod, a polg.mesteri hivatalban lehet bejelentést tenni ha iszik az óvónő... mondtam, hogy még egyszer érezzem meg és megyek is! Hát én sem vagyok nyugodt tőle! De ezek után nem csodálom, hogy a gyerekek folyton valami sérüléssel jönnek haza... egyszer fejbedobja a másik kölyök kővel, beleverik a fejét a homokozó szélébe, megtépik egymást... stb... kultúrált milliomos kölkök!!!!! :twisted:

Help!
Menyasszonyi rövid rucihoz fehér vagy testszinü harisnya illik inkább??????? Még keritenem kell egy bálna méretet... :)

KÉREK KÉPET A FRISS HÁZASOKRÓL!!!!!!!! SZERETNÉK ÖTLETET MERITENI A KISMAMA MENYASSZONYOKBÓL, KIEGÉSZITŐK, RUHA, CSOKOR, STB.!!!!!! LÉGYSZI-LÉGYSZI LÁNYOK!!!!!! Eve...Téjé!!!!
Vendég

Mango!
Én éppen tegnap irtam, hogy nem megyek.... húzzatok le a listáról most vagy két hétig... ha lesz tali!!! :(
Vendég

Hello-Bello!

Ercsi! Üdv a klubban. Örülök, hogy nincs nagy baj.

Mezso! Drukkolok mára! Nem lesz baj, szép nagy, erős babád van.

Szössz! Szép a babaszoba. Végülis a baldahint hol vetted meg? Én is valami ilyen fotelágyat akartam, de csak akkor fér be, ha kipaterolom a szoptatós fotelt. Nagy dilemma.

Nálunk is barkácsolás volt tegnap. Kész van már minden.

Rakok pár képet, ez már a végleges:

Kép

Kép

Kép

Mennyibe kerül egy Tena bugyi?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Még bekukkantottam így reggel...most reggeliztem,magamra kapom a ruhámat,és már indulok is.Majd azért türelemmel várjatok,mert nem fix időpontra megyek,csak annyit mondott a doki hogy délelőtt.

szösszenet, kamilla: nagyon szépségesek a gyerekszobák!! :shock: Csak ámulok és bámulok,hogy milyen jó helyen lesznek a csöppségeitek! :wink:

kamilla: Tena bugyit a héten vettem,blokkom még meg van,így az infó 100%-os,hogy 346ft/de ezért az árért 2db-ot adnak 1 csomagban/.

Na mentem lányok,majd egyszer jelentkezem,drukkoljatok! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Gyönyörűek a szobák!

Pumpóka: mikor tudod kb. küldeni a cuccost?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:05-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:05-kor.
Vendég

[quote="kamilla306"] írta:kamilla306
Kép

Jó reggelt csajok!

Az a rózsaszín kis szék/fotel jaaaaj imádom :D Nagyon szép a szoba még mindig!! :D

Mango, én kb 3x kérdeztem hogy mi van a fórumtalival de nem jött ré reakció senkitől. Nekem már tuti nem jó mrt beszerveztem magamnak progit a hétvégére, mivel nem jött senkitől válasz.

Kép Kép
szõlõ

Szössz, én is dícsértem blogon is, nagyon szép lett a babaszoba! :) Olyan jó meleg színei vannak.

Kép Kép
szõlõ

na jó, akkoe ezek szerint a hétvégének fújtak. Akkor megkérdezem, hogy hétfőn kinek van kedve egy kis teadélutánhoz nálunk? Csak mert azért én szeretnék megismerkedni veletek!! Hamarosan megérkeznek az első babók!!!
mango.

...
Vendég

Az jó lenne, hozzad csak Szonját, Csengével várunk!!! Ha valaki még jönne, kezdhetjük 3-kor is, és folyamatosan lehetne csatlakozni!
mango.

Mango és sajnos dolgozom, úgyhogy nekem a hétköznep eleve felejtős, mire hazaérek fáradt vagyok és inkább fekszem. :( Sajnálom, hogy nem jött össze, mert én is szívesen megismerkedtem volna veletek.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: