Sziasztok,
Köszönöm a jó kívánságokat, már szinte teljesen jól vagyok!
Ja, azt nem is írtam, hogy ráadásként sikerült bekapnunk egy jó kis gombás fertőzést

Remélem, hamarosan elmúlik…
Képzeljétek a legjobb barátunk ma utazik ki Spanyolországba… olyan szomorúak vagyunk!

Nagyon szeretem, és 1 évre megy… a barátnője kint kapott állást (akit szintén nagyon kedvelünk), és most megy utána. Elvileg májusban, meg augusztusban jönnek haza látogatóba, de akkor is… Ma 22 órakor indul a gépe Madridba…
Amúgy meg ma tök borzalmas napom volt, és már nagyon vártam, hogy vége legyen, és jöhessek haza!
Kaptam Zozótól Valentin-napra szivecskés-macis bögrét (Nici), annyira édi
Noki,
Akkor drukkolok mától Neked!

:D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megértem Wiegnadt doki iránti érzelmeidet, én is imádom!

És jó jel, hogy az inszem napján ilyen jó a kedved, és fel vagy dobódva, meglátod, meg lesz ennek a gyümölcse
És remélem bejön, hogy karácsonyi bébid legyen
Madrin,
Olyan fura ez, nem? Végülis kórház meg minden, és mégis… Priviben jöhetnek ám a folyosói pletykák, kíváncsi vagyok
Baby,
Gyere el a Tranzitos randira
Csibe drága,
Nagyon sajnálom

Hátha pénteken jó híreket kapsz… én még csendben drukkolok, jó?
Krévi,
Örülök, hogy kellemesen csalódtál

Sajnálom, hogy ha volt most egy korai vetélésed… viszont jó jel, hogy sikerülhet teherbe esned… bár tudom, hogy nehéz erről az oldalról nézni…
Adri,
Naná, ott a helyed!
Nika,
Örülök, hogy azért jobban van a kezed… és ne okold magadat, mindenki szokott néha bénázni…

Azért pihentesd még, amikor tudod…
Sajnálom, hogy ma rosszul lettél! Vérnyomásod rendben van?
Törpe drága,
Köszönjük az intézkedést!

Apukádnak mielőbbi gyógyulást!
Vucuska,
Végre jelentkeztél! Már pont hiányoltalak!
Sajnálom, hogy nem jössz a talira, de így igazolt a hiányzás

Fránya baci…

Sok puszi!
Nellike,
Gratulálok a szép eredményekhez! Szuper!

:D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gil,
Szerencsére ezen gyorsan túlestem. Én persze azt hittem, hogy ez valami iszonyat sokáig tartó valami lesz. De szerencsére nem

:D
Sok-sok puszi mindenkinek!